Keresés

Részletes keresés

akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.25 0 0 659

Rendben, köszönöm!

Azért a kérdésemet - értékelhető válasz híján - még egyszer feltenném: hány alkalom/edzés után oldod meg a problémát?

Reklamáltam már eleget annál a fent lakó gecinél, konkrét választ soha nem adott, de egy idő után nem is volt szükséges, rájöttem magamtól, hogy utál a főnök (egy ideje ez már kölcsönös). :)

Érdekes dolgokat írsz, én azért nem egy olyan házasságot tudnék mondani a közvetlen környezetemből, ahol a 40, 50, 60 éves "résztvevők" boldogan élik mindennapjaikat. Pedig nem nézem ki belőlük a tantra gyakorlást, de hát ne kegyen igazam...:)

Mindegy is, amint választ kapok a kérdésemre, többet nem zaklatlak!:)

Szép napot!

Előzmény: TANTRATANÁRN (658)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.25 0 0 658

Amit tanítok az a testünk működési szisztémája, sok ezer emberrel kísérleteztük ki, a női partnerek megelégedésére, számtalan házasságot mentett meg a módszer alkalmazása, bár téged ez nem érdekel, mert igényed nincs hosszú kapcsolatra.

Így ha nem tetszik a módszerem, akkor

reklamálj a teremtőnél, a Jó Istennél, ezt nem káromlásként, sem nem cinikusként,

hanem teljes Istenben (szerető, megbocsájtó, más Isten nincs) való hitem által vezérelve írom.

 

Rengetegszer kértem segítséget fentről, hogy megértsem a testünk működését, és meg is kaptam a válaszokat, melyek felfedezhetők mind a nyugati orvos tudomány funkcionális anatómiájában, mind a keleti jin-jang energiákban, akupunktúra-meridián rendszerében.

Tulajdonképpen el kezdtem rálátni a bennünk zajló folyamatokra, amelyeket a gyakorlat számtalanszor visszaigazolt.

 

Tehát szükséged van egy faszra, ami végnélkül baszik, erre a célra felcsatolható műpéniszt ajánlanék, így nem kerülsz orgazmus közelbe, amivel természetes módon játszanod kellene.

A tudatlan lányok igényei megegyeznek a korán frigiddé, kiégetté válás felé vezető iránnyal, a gyermekeiket egyedül nevelő anyákkal, nincs tantra nincs kapcsolat.

 

Tudjuk te nem is gondolkozol hosszabb távban.

 

Te nem akarsz tantrázni, azaz nem akarod az orgazmus közeli állapotok gyönyörét sem átélni, sem ezt megtanítani a partnerednek, hogy orbitális nagyokat szexeljetek életetek végéig.

Én viszont csak ezt tudom megtanítani.

Neked sajnos semmit sem tudok tanítani, mert ami neked kell az talán a kúrógép effektus, de ahhoz tizenéves kori potenciából indulnak ki, tantikus potenciaerősítést kellene csinálnod, párhuzamosan reflex érzéketlenítést.

Nem vállalom! Keress mást!

 

 

 

 

Előzmény: akineknemmegy (656)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.25 0 0 657

A lényeg az, hogy az orgazmus mindenképpen energia veszteség, ezt a több ezer tapasztalatomból merem állítani, valamint akik megcsinálták a gyógyító edzést, azok ilyen módon orgazmus nélküli SPECIÁLIS TANTRIKUS EDZÉS-sel nagyon szépen javultak és helyreálltak a működésben.

A szeretkezés utáni álló fasz jelenséget pedig simán lekezeljük, van rá korrekció, egyébként el lehet élvezni, ha már 50 orgazmus közeli állapot megvan és a kemény stabil merevedés gyógyszer nélkül is megy.

 

Tehát rendkívül sok pornóra, fantáziára maszturbálás miatti potencia problémából jöttünk ki.

Számtalan esetben a gyógyszerekre már nem működő állapotot fordítottunk vissza, tehát mi 70 évesen is tudunk heti kétszer 1,5-2 órát szeretkezni, orgazmus nélkül, egyébként a gyógyszerrel sem menne, viszont lassú javulás tapasztalható, leleteink vannak, a potencia emelkedésével párhuzamosan a tesztoszteron szint is emelkedik, természetesen orgazmusra csak akkor kerül sor, amennyiben a megfelelő tartós potenciát és a megfelelő mennyiségű Orgazmus Közeli Állapotot 50 db (ez a tantra) képes valaki megvalósítani, addig csak gyűjtögetés, és ez a fiatalokra épp ugyan úgy áll, mint az idősebbekre. Ez egy energetikai rendszer , nem én találtam ki , én csak rájöttem, hogyan lehet használni a faszt, hogy egy nőnek is jó legyen, nem csak nekem, de én voltam az elsődleges szempont az első mérce, mivel más punciját én nem érzem, csak a sajátomét.

 

Tehát GYÓGYSZER KIZÁRÓLAG ORGAZMUS NÉLKÜL, EGYÉBKÉNT TÖNKRETESZ, DE AMÚGY PEDIG SZUPER JÓ, ÁLTALÁBAN HASZNÁLJUK !!!

Előzmény: Longdickman (655)


akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.24 0 0 656

Kedves Tantratanárnő!

 

A megkerüléseddel kapcsolatban: épp ma/holnap akartam felvenni veled a kapcsolatot, hogy egy gyakorlatot kipróbáljak/junk (skype-on).

A géppel kapcsolatban: az ég világon senki sem mondta, hogy én most akkor rendelek egyet és jól kiszúrok TT-vel, megoldom saját magam. Egyszerűen kíváncsi voltam, mire gondoltál - de  felhívni nem akartalak, nem szerettelek volna traktálni egy ilyen bugyuta kérdéssel. Valamint: tudom, mi ez a gép, éppen csak azt nem értettem, hogy jön ehhez - láss csodát ezért kérdeztem.

 

A tantráról - ha nem is ilyen pontos számadatokkal - pedig volt hellyel-közzel sejtésem.

 

Viszont, ha eddig nem derült volna ki (és szerintem elbeszéltünk egymás mellett), akkor leírnám az én álláspontomat, vágyamat, céljaimat.

 

Az első és legfontosabb: nem érdekel a tantra. Egész egyszerűen, mert nem tervezek hosszútávra. Esetemben nem szabad, nem kell 10-20 éves periódusokat vizionálni, ez pedig azt indokolja, hogy baromira nincs szükségem az energia-gazdálkodásra. Ezt már a telefonbeszélgetésünk során és az e-mailemben is igyekeztem jelezni neked. És itt jutottunk el a problémához. Sajnálom, nem áll szándékomban megsérteni Téged (bár biztos "sikerülni" fog, bcosánat), de nekem nagyon úgy jön le, hogy a neked tetsző/jóleső szexualitást akarod "eladni". Igaz, hogy csak néhány nővel beszéltem erről és az is igaz, hogy - tudtommal - nem tantráztak soha, de személyes felmérésem azt mondja, hogy ha gyengéden, "lépcsőzetes lökésekkel" szexelsz valakivel, a nagytöbbség néhány alkalom elküld a jó büdös picsába, mondván, hogy keményebb szex kell neki. Hiába kezdeném el győzködni, hogy "dehát a tantra jobb!", attól még más pasival lenne.

De ez mindegy is, lehet, legyen igazad!

 

Viszont én úgy érzem, hogy így, vagy úgy, de kikerülted a korábban feltett kérdéseimet. Ami az előző bekezdésből adódik: mennyi idő alatt oldod/oldható meg a korai magömlés? Említetted, hogy "azonnal le lehet szabályozni". És itt van köztünk a bibi. Nekem ugyanis ez tökéletesen elég lenne. Teszem azt fél óra szex és kész. Természetesen értelek, az egy-két alkalmas gyógyítások máshogy csapódnak le a vendégek visszajárását illetően. Evidens, hogy a tantra felé terelsz minekt - még egyszer mondom, nincs ezzel semmi baj, tedd, egyrészt a gyógyításért másrészt saját magadért is! Ismétlem magam: nem ezzel módszerrel van a bajom. Amiért megkerültelek, az azért van, mert nekem egyszerűen nem erre van szükségem - és pont ez magyarázta, miért nem ugrottam bele a módszered gyakorlásába, ugyanis az x-et ígérek, aztán 2 sikeres gyakorlás után többet nem nézek feléd az nem jellemző rám.

 

Tehát légy szíves mindenféle energia-háztartás, hosszútávú fenntarthatóság, undorító ürítés emlegetése nélkül mondd meg nekem: mennyi alkalom után lehet "leszabályozni", (értsd: legyőzni, eltünteni) a korai magömlést? Csak gyakorlással - nem szexszel!

Valamint - csak úgy slusszpoénként - így, ebben a formában (értsd: korai legyőzése, tantra nélkül, skype-on), még vállalnád-e a kezelésem?

(Természetesen az anyagiak rendezése nem maradna el, akár előre utalással is megoldható lenne.)

Előzmény: TANTRATANÁRN (651)
Longdickman Creative Commons License 2016.11.24 0 0 655

Annak mi értelme van, hogy beszedi a potencianövelőt, jól felizgul, majd eltszi a gatyába, hogy dejó felállt? :)

Előzmény: TANTRATANÁRN (654)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.24 0 0 654

A potencia erősítőket kizárólag elélvezés nélkül szabad használni, mert hosszú távon teljes kimerültséget okoz !!! 

 

Számtalan tapasztalatom van ebben az ügyben is, több év kell, mire valaki valamennyire helyre jön, mindeközben nem lehet évekig orgazmusa és naponta kell 1,5 órát edzenie (van aki 2-4 órát is edz).

Előzmény: pilotfish (647)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.24 0 0 653

Mit akarsz a géptől, amikor azt sem tudod, hogyan kell használni, súlyos potencia csökkenés esetében használjuk, amihez ugyan úgy kapcsolódhat korai magömléses reflex.

Ha még nagyobb bajt akarsz, akkor megérdemled a sorsod, mindenkitől elfogadod a haszontalan tanítást, csak nekem nem hiszel, még engem is meg akarsz kerülni, mert azt hiszed, hogy a cellulitis masszázs gép teszi meg a csodát veled, nem pedig a módszerem, amivel az agyadat és az energiáidat rendbe tesszük.

És ha már megvan a gép, tudod hogyan kell használni, tudod milyen korrekciókat mikor kell használni, tudod, hogy mikor nem szabad használni?

NEM TUDSZ SEMMIT.

Azért mert én segédletként használok egy ilyen szerkezetet megfelelő módszer mellett, tudás nélkül szigorúan tilos használni erre a célra!!!

Amúgy cellulitis masszázsra használhatod nyugodtan, de a farkadon nincs cellulitis.

Előzmény: akineknemmegy (648)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.24 0 0 652

Szigorúan tilos ! a módszeremet avatatlanul ajánlani,

a géppel csak IMPOTENSEKET kezelünk saját eljárással, nagyon pontos útmutatással együtt, egyébként komoly károsodást idézhet elő !!!

 

Könyörgöm, nem lehet az embereket, állapotokat egykaptafára venni, mindenkinek megvan az egyedi kezelése!

Előzmény: pilotfish (649)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.24 0 0 651

Idézet: A SERTRALIN-ZENTIVA 50 mg filmtabletta a legolcsóbb megoldás

az általam tanított tantrával kombinálva.

Az agy természetes szedálására is van pár fortélyom, amikor az erotikus gondolatok uralják az egész napját az embernek és mindenkire rámászna, ezt lehet szabályozni, enyhül, majd elmúlik a késztetés.

AZ AGYAT BE KELL IDOMÍTANI !!! enélkül semmi nem működik hosszútávon:

- azaz a zavaró automatikus működések megszüntetése és mellette

- az ciklikus orgazmus közeli állapotok 10-15 mp-es pihentetés reflexének a kialakítása

Szükséges még a merevedés stabilizálása 2 órás szexhez.

 

A férfi ideális működésére a nőnek van szüksége!

Kérem a fasz nem játékszer, hanem a boldog kapcsolat egyik elengedhetetlen alapja!

 

TANTRA DEFINÍCIÓJA:  

Az Orgazmus Közeli Állapotok Sorozata,

30-50 db lépcsőzetes lökések és 10-15 mp-es pihenők ciklikus ismétlődése, amennyit akarunk.

 

Az nem egészséges, amikor valaki dugógépként működik !!!, azok kóros, libidó csökkent állapotban vannak, abszolút rossz működés, mellékhatásként nem tud szerelmes lenni, az érzelmei is tompák, mint a teste kémiája. Ne akarjatok ilyenek lenni, még ha sok nő azt kéri, hogy basszátok keményen szét, hosszú távon nem fenntartható.

Inkább érzékenynek maradni egy életen át és minden nap szeretkezni, nem csak hébe-hóba.

 

 Hiába ajánlottam fel ingyenes kezelést, inkább délibábokat kergetnek, szélmalom harcot vívnak és siránkoznak, nyavalyognak, sajnáltatják magukat, felelősséget nem vállalnak, kívülről akarják megoldatni a belső problémákat, és csodálkoznak, hogy nem sikerül...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: akineknemmegy (639)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.23 0 0 650

Épp ez az, hogy mindent megpróbáltam.

Ne keverjük a dolgokat! Nem vagyok rokkant/testi fogyatékos, stb... evidens, hogy az említett példáit más elbánást, más kezelést igényelnek. Szerény véleményem szerint sokkal helytállóbb lenne pl. az arachnofóbiát említened - kutyaharapást szőrével alapon, csak ókot dugnak az említett beteg orra alá. Esetmben nem ízeltlábúk, hanem sok-sok módszer van. Illetve volt, mert már szinte mindegyiktől megcsömörlöttem.

 

Semmi baj nem volt a pszichológusommal. Más területeken segített (visszaolvasva elnézést a megtévesztő fogalmazásért!). A számomra legfontosabban, a szexuális megelégedettségben (ami egyébként saját tippem szerint a többit indukálta) viszont zátonyra futottunk.

 

Még egyszer bepróbálkozok egy urulógusnál és esélyes, hogy Tantratanárnőnél is. Szóval a kapálózás még mindig megy.

 

Most ez a gép mi? :D Bocs, de nem igazán tudom elképzelni a használatot...

 

Előzmény: pilotfish (649)
pilotfish Creative Commons License 2016.11.23 0 0 649

Egy biztos. Úgy nem fogod megoldani a problémádat, hogy egyre erősebben próbálod ugyan azt. Ahhoz, hogy valami más legyen, valami mást kell tenni. Talán hasznos lenne utánanézni, hogyan néz ki egy megnyomorodott ember rehabilitációja. Mondjuk olyan, aki elvesztette a látását. Valószínűleg náluk sem arra koncentrálnak, hogy valahogy mégis lásson, hanem, hogy milyen életstratégiát állíthat fel magának.

Nem igaz, hogy értékes férfi vagy, mint ahogy az sem, hogy szar vagy. Ezek csak a fejedben lévő fogalmak, egy olyan elvárásrendszerhez igazítva, amit jó eséllyel te magad is alkottál meg.

 

Sok rossz pszichológus van. Addig kell keresni, amíg nem találsz egy jót. Az otthon ülésnél és az önsajnálatnál mindenképpen jobb móka.

 

Továbbra is azt állítom, bármivel próbálkoznál, akár újra és újra, minden jobb, mint amit most csinálsz.

 

A gép:

http://webshop.orion.hu/szepsegapolasi-termekek/103-alakformalo-es-testmasszirozo-szett.html

 

 

Előzmény: akineknemmegy (648)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.23 0 0 648

Lerros: nem kell bedőlni az ilyen csodaszereknek. Ha működne akárkinél, a sok meggyógyított közül legalább egy olyan lenne, aki ingyen osztaná az igét - ergo hatékonyság esetén nem működne a weboldal.

 

pilotfish: nem fogok kerülőutakon járni - felesleges, csak a problémát söpröm a szőnyeg alá. Épp ezért "teszem fel" erre az életem. Lehet, hogy méltatlan, de én saját magamat is egy szánalmas szarnak tartom ezrk után. És igazam is van. Ez nem önkéntes döntés, az embernek vannal szükségletei, amelyek kielégítetlenség esetén nem túl egészséges láncreakciót idézhetnek elő (Maslow-féle szükséglet hierarchia megvan, ugye?). Az önámításhoz, az "értékes férfi vagyok" mantrához pedig nem fogok menekülni.

 

A nők igényeiről tett hipotéziseidet pedig remélem te sem gondolod komolyan... pláne, hogy ha napjainkban nem baszol jól és sokat, körülbelül nem számítasz embernek.
De ha nem hiszed, nyugodtan nyomozz utána - keress egy női fórumot esetleg gyakorikerdesek.hu-t és tedd fel a nagy kérdést: hosszútávon elég csak nyalni? Kíváncsi vagyok - viszont kiszúrni nem akarok veled, ergo fogadni nem fogunk. Btw állítólag jól nyalok és masszírozok. Kurva sokat érek vele.

 

Voltam pszichológusnál, már nem tudom, hány évig jártam. Teljesen feleslegesen - és ezt a szedett gyógyszerek hatásával kapcsolatban is elmondhatom.

Abban viszont egyetértek, hogy a probléma a fejemre nőtt - de ennek miértjéről már írtam. Innentől kezdve pedig felesleges elodázni a tragédiát, úgy is ott lesz. Tudom, ezzel épp a görcsösséget erősítem, de a folyamat (illetve az állapotom) márcrégen nem kontrollálható.

 

Az élet pedig valóban rövid. És szemét - jól kiszúrt velem.

 

Végezetül: felhívtam Tantratanárnőt, épp róla akarok kérdezni. Nekem említett egy beszerzendő gépet, valaki nem tudja, mire gondolhatott? (Balga mód elfelejtettem rákérdezni.)

 

Előzmény: pilotfish (646)
pilotfish Creative Commons License 2016.11.21 0 0 647

A Gold Power nekem is bejön. :)

Előzmény: Sanya201 (642)
pilotfish Creative Commons License 2016.11.21 0 0 646

Szerintem arra kéne indulnod, hogy más alapokra helyezd a személyiséged megítélését.

Most arra teszed fel az életed, hogy tudsz-e 3 percnél többet lökni egy nőben. Nem ismerlek, de ezzel foglalkozni minden nap egyszerűen méltatlan hozzád. Ahogy bárkihez az lenne. Képzeld el, ha nem lenne lábad. És sokan láb nélkül is képesek elégedettek lenni.

 

A másik, hogy a nők igényeit is rosszul méred fel. Azt hiszed, hogy csak akkor lehetsz kivalló szerető, ha legalább 5 percet képes vagy lökni. Nem vagyok nő, de abban elég biztos vagyok, hogy ez édes kevés. És abban is biztos vagyok, hogy nem is a legfontosabb. Persze az a nő, aki szintén pornón nevelkedett, annak lehetnek más elvárásai, de neki még Rocco Siffredi is kevés lesz.

 

Lehet kreatívnak lenni, ha jó a partner. És abban is majdnem biztos vagyok, hogy egy nőt nem az első szexuális élménnyel tudod magad mellé láncolni. Mire eljutsz vele az ágyig, már így is úgy is nyert ügyed van.

Persze talán szűkebb a merítési hálód, de nem lehetetlen ilyen lányt találni.

 

Érdemes volna fejleszteni olyan képességeket, amiket tudsz kontrollálni. Masszázs, nyalás, csók, megjelenés, viselkedés stb.

 

Gondolom nem hívtad fel Tantratanárnőt. Én megtenném.

 

Esetleg beszélhetnél egy szexológussal, vagy pszichológussal, hogy kapjál egy másik, új, ideálisabb lehetőséget magadról. Egy alternatív akineknemmegy-et, aki ugyan korán elsül, de egy csomó másban viszont utánozhatatlan.

Egy pszichológustól kaphatsz egy másik nézőpontot, amit a saját fejedbe bezárva biztosan nem fedezhetsz fel. Egy szexológussal, pláne egy nő szexológussal megbeszélheted, milyen lehetőségeid adódnak még az ágyban és milyen vágyakkal találkozhatsz a partneredtől.

 

A probléma élét kell elvenni. A tragédiáját kell csökkenteni.

 

Végül azt gondolom, hogy lemondani sem kell róla, de amolyan "Vagy megoldódik, vagy nem." állapotba kellene kerülni. Ha görcsösen ragaszkodsz hozzá, biztosan nem fogy javulni az állapotod.

 

És az élet rövid. Kár ilyenekre pazarolni az idődet.

Előzmény: akineknemmegy (644)
Lerros Creative Commons License 2016.11.20 0 0 645
akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.17 0 0 644

Végül vettem egyet, majd kipróbálom... bár már most komoly összegben mernék fogadni arra, hogy kidobott 7000 forintként fogom elkönyvelni eme kis kalandomat...

 

Más téma, valamennyire nem is ide tartozik, mert elég demoralizáló lehet egyeseknek.

Szerintetek hogy lehet - ha lehet - erről lemondani? Valakinek "sikerült"? Van olyan, aki rátudta venni magát arra, hogy elfogadja, hogy egy szar? 

Én folyamatosan szenvedek, folyamatosn öngyűlölök, mekkora kudarc vagyok. Állandóan másokhoz hasonlítom magam és a nap 24 órájában az villog a fejemben, hogy lehettem akkor szarkupac, akkora féreg, hogy az esetek döntő többségében néhány lökés, néhány másodperc alatt elmentem. Nem tudok megküzdeni a gondolottal, hogy én vagyok - voltam, leszek - a világon legrosszabb.

 

Persze mások nem akkor szarok, mint én (magyarán ti kibírjátok 2 percet...), ezért a maga módján irrelelváns a kérdésem, de azért felteszem: ki, hogy küzdött meg kudarccal (esetleg győzte le a kudarcot)?

Előzmény: pilotfish (641)
vadcitrom Creative Commons License 2016.11.17 0 0 643

Sziaszrok. 

Van valami uj , Fortacin Lidocain tartalmu spray. Ismeri valaki? 

pilotfish Creative Commons License 2016.11.16 0 0 641

Nekem a Long Love abszolút semmit sem használt.

Pedig több forrásból is rendeltem.

Előzmény: akineknemmegy (639)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.11.13 0 0 639

Azért nem biztos, hogy annyira be kell lelkesülni egy-egy ssri használatától. Velem többfajtát etettek az orvosok és az összes megegyezett abban, hogy semmit sem használtak...

... persze én rendhagyó vagyok, nekem nem lehet segíteni. De azért az mindenképp hiba lenne, ha Messiásként várná a hatást a szerencsétlen.

 

Más kérdés: szerintetek van értelme Long Love-ot rendelni? Mármint az egy dolog, hogy kitolja, de ha valaki - mint pl. én - néhány lökés alatt elmegy, akkor vajon érdemes azért az esetleges egy-két percért pénzt kidobni?

Előzmény: TANTRATANÁRN (637)
Longdickman Creative Commons License 2016.11.13 0 0 638

"3 év és még több elélvezés nélkül..."

Nem 3 hét? :)

Előzmény: TANTRATANÁRN (633)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.13 0 0 637

SERTRALIN-ZENTIVA 50 mg filmtabletta a legolcsóbb megoldás az általam tanított tantrával kombinálva.

A szertralin egyike az ún. szelektív szerotonin újrafelvételt gátló gyógyszereknek; ezek a gyógyszerek a depresszió és vagy a szorongásos betegségek kezelésére használatosak.

A enyhe nyugtató hatásra csak addig van szükség, amíg a rossz reflexek megszünnek és már irányíthatóbb az izgalom, már a gyógyszer nélkül is ura leszel a helyzetnek.

 

ORVOSI RECEPTRE: SERTRALIN-ZENTIVA 50 mg filmtabletta, 1 havi adag 500-1000 Ft kb 

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.12 0 0 636

 4 szem: 2-4 alkalom, 6400 Ft, plusz szállítási költség 650 FT-tól

Napi szexnél ez nem hiszem, hogy megoldható.

Te vagy milliomos vagy, vagy pedig ritkán szexelsz. Mi minden nap akarunk szexelni, napi 1700-3500 Ft költség ?!

Valami nem stimmel.

Tudsz valami napi pár száz forintos megoldást, az még elmegy és érdekelne feltétlenül?

Köszi!

Előzmény: Sanya201 (632)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.12 0 0 635

Köszi az ötletet, ki is próbáljuk összekombinálni a tantrával.

Rendelek is!

Előzmény: Sanya201 (632)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.12 0 0 634

Még csak annyit, az én módszeremet össze lehet kombinálni ezekkel az antidepresszánsokkal, nyugtatókkal, de csak addig, amíg nem rombolja le a libidódat, úgy mint neked, hogy nem tudod élvezni a szexet, nem hogy bármikor elélvezhess vele. Ezt már korábban kifejtettem, hogy nem egy ilyen páciensem van, aki eddig jutott, le is tette a gyógyszert.

Már várható az ingadozó működés és ez még csak a kezdet.

 

Egyébként nagyon jól lehet kombinálni a tantrát potenciaerősítőkkel.

Miért ne lehetne a túlérzékenységre bogyókkal megtámogatni a tantrikus állapotot.

Így belegondolva simán jó lehet, de nem úgy ahogy te csinálod, úgy szenvedéssé válik a szex és unalmassá, tűztelenné, erre minden kapcsolat rámegy.

Előzmény: Sanya201 (632)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.12 0 0 633

Elhiszem, hogy siettet a barátnőd, na meg ritkítja is a szexet, te meg pornóra vered, aztán csodálkozol, ha lepuhulsz és nem áll fel kőkeményre pár évvel később, bár téged nem érdekel, ürítesz és kész, a csajod ezért siettet, túl akar lenni rajta.

Sok nő tesz így. Ezért előre  vagy többször kielégíteni szigorúan tilos, csakis sokszoros orgazmus közeli állapotokat követően szabad elélvezni, mivel ez egy potencia-energia töltés, ezért kötelező a hosszú szex, mind a nőnek és mind a férfinek, így maradhat tüzes a kapcsolat, a vágy , az érdeklődés, a libidó megőrizhető hosszú távú kapcsolatban is.

Onnan tudom, hogy potencia-energia töltődés történik ezzel a módszeres szexualitással, mert már számtalan "halott" faszt állítottunk talpra vele, tehát működik, kortól függetlenül, bár minél fiatalabb valaki annál rövidebb és erőteljesebb a visszaépülés.

 

Pár perces dugások (csak kimerítenek és frigiddé tesznek, nem használ a kapcsolatoknak, a férfi csak ürít), gusztustalan, a szexet élvezni kell, hosszasan évődni, számtalanszor orgazmus közelben lenni, euforikus gyönyörben lebegni, hát ez nem éppen pornós feling, ahol puha fasszal szerencsétlenkednek, a csajok meg bámulnak, mint a teknős, kidülledt szemmel, hogy mi a francot csinálnak ott hátul, meg sem mukkannak, élvezhetetlen az a stílus, amit a pornón nyomnak

 

Ez a tantrikus szeretkezési stílus a szexuális élet  fejlesztésének, megőrzésének alapja.

 

Használd a bogyókat, ahogy gondolod, de az orgazmus közeli állapotodban akkor sem tudod irányítani magadat, csak kiszámíthatatlanul punnyasztja az agyadat, aztán mivel nem töltesz a hosszú szexszel, így majd leépül a potenciád, és akkor már a punciban élvezhetetlen lesz, hiába van benne vér, gyenge.

 

Szóval a korai magömlés a legkisebb probléma, azt azonnal le lehet szabályozni, viszont  mellette a potencia állandó erősítése a fő cél.

 

Azon rögtön kiakadsz, hogy potencia-libidó-energia szempontjából a napi szintű 1-1,5 óra a javasolt szeretkezés nem mindig elélvezve (heti 1 orgazmus általában), potenciától függően.

Ezt már huszonéveseim alkalmazzák, pontosan tudják, hogy mit kockáztatnak, ha lejjebb adják a szintet. Elárulom, hogy idősebbeknél 3 év és még több elélvezés nélkül, hogy visszaállítsuk a működés képességet. Ezt csak azt tudja, akinek ingadozóan vagy rosszul működik és szorgalmasan végig csinálja a speciális edzéssorozatot.

 

Hosszú távú kapcsolatot nem lehet tablettákra, kencékre építeni, mert a potencia az izgalommal erősíthető (1-2 óra szex, nőnél is), az elélvezéssel gyengíthető.

 

Még valami, ha a nő csak a rövid szexet kívánja, akkor nem tud megfelelően izgulni, ki van égve, vagy előre elélvezteted nyalással ujjazással, utána már nem kívánja a hosszú szexet, sőt kellemetlen, fájhat is, nem töltődik és frigid lesz, jellemzően gyermekvállalást követően. Futhatsz punci után!

 

Előzmény: Sanya201 (632)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.08 0 0 631

Csak akkor lehet a férfi valóban boldog, a nőt boldoggá tudja tenni megfelelő szexualitással, viszont a nő libidója függ az élvezkedés (1-2 óra) és az elélvezés arányától, ettől függ a férfi potenciája és a merevedés stabilitása.

TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.04 0 0 630

Kedves yukon07!

 

Most jutott az eszembe, hogy a Velvet.hu-on van egy régi 2012-es cikk, a módszerem alkalmazásának egy tapasztalatáról, a link:

EGY PORNÓFÜGGŐ VALLOMÁSA: TÚLMASZTURBÁLTAM MAGAM

 

Itt egy másik beszámoló, de ne értsd félre, csak tanítok már, a srácnak azóta van barátnője, kérlek diszkréten kezeld a témát:

Tapasztalati beszámoló

 

Hozzá kell tennem, hogy a korai magömlés puhán élvezés formájában jelentkezik az energia visszaerősödésével párhuzamosan, helytelen korai magömlés többfokozatú váltakozása.

A cikkben nincsenek részletek, hiszen mindenki kicsit más, vannak ugyan törvényszerűségek, de ezek alkalmazásának felmérése, az egyén pontos beavatását követően, még hosszú hónapokon keresztüli oktatása mentén zajlik. Minden aspektusát lépcsőről-lépcsőre megismeri az edzések során, de egyedi.

Senki nem szeretné megosztani a tapasztalatait, hogy milyen mélyről jött és milyen magaslatot ért el, milyen kemény és kitartó munka árán.

Csak a garanciámban bízhatsz vagy a tudományos igazolásban (idő).

Előzmény: Törölt nick (627)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.04 0 0 629

A módszer hatékonyságában kételkedtél, igazad van sokan mondanak sokmindent, de mindenki hazudik és féligazságokkal vagdalkozik, ahogy az érdekei vagy az egója igényli.

Csak és kizárólag tömegesen végzett , ellenőrzött kísérletekkel tudok neked visszaigazolni bármit is.

Jelenlegi hitelességemet csak a "100% garanciát vállalok", azaz ingyen kezelés , ha nem sikerül 2,5 órán keresztül edzeni, illetve, ha nehezen indul, technikai és motivációs instrukciókat tudom felkínálni, költség mentesen.

Sajnos egyenlőre csak vak hittel és a vak bizalommal lehet a velem kapcsolatos információkat kezelni.

Ha ez nincs meg, meggyőzni senkit nem lehet, és nem is akarok ezzel kínlódni, majd  csak tudományosan (az pedig idő).

Tehát ezért tértem ki a kísérletekre.

Előzmény: Törölt nick (628)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.04 0 0 628

"Még várnod kell 10-20 évet a klinikai kísérletekre"

 

Nem leírtam ,hogy a gyakorlásos módszerek híve vagyok? 

Előzmény: Törölt nick (627)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.04 0 0 627

Képzeld el ezen már túl vagyok.(a te önigazolásodon)

Viszont nem tudom mit kell itt ennyire felcsattanni. Olvasd el a hozzászólásomat.

Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.Semmi másra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!