Keresés

Részletes keresés

idared Creative Commons License 2004.02.09 0 0 3864
Meg a Joubert vs Plush vitahoz annyit fuznek hozza, hogy azert is tetszik Joubert korcsolyazasa jobban, mert meg egy csomo minden van benne, amit elohozhat. (Plush ezzel szemben mar abszolut "beerett".)

Plushenko most mar barmit csinal, a kozonseg imadni fogja, en is nagyon elveztem a galan, nehogy azt higyjetek hogy csak kritizalni tudom. :) A 4-3-2 kombinaciojatol peldaul mindig megall a szivveresem egy pillanatra, es tegnap a galaprogramja (az elso, nem a raadas) legvegen, az ahogy az utolso utemre amikor mar azt hitted volna, hogy befejezte es pozol, meg oldalra kivagta a kezeit, na ott latszott hogy mennyire jo eloadasmodban. Az ilyen gesztusoktol mindig teljesen elolvadok, amugy Anissinaek programjaiban voltak meg ilyenek amikor a legvaratlanabb helyeken voltak a zenehez illesztett mozdulataik.
No mindegy, szoval nekem is tetszik Plush (mint korcsolyazo), de azert inkabb Joubertre szavazok.

zajcsikpavegajcsik Creative Commons License 2004.02.09 0 0 3863
valaki lsz írja le egy mondattal, hogy mi történt jagugyinnal és szluckajával, hogy nem voltak itt! (megpróbáltam visszakeresni a korábbi hozzászólásokban, de ennyit képtelenség visszaolvasni, és k lassú a gépem.) köszi
pseudosugar Creative Commons License 2004.02.09 0 0 3862
Hát, vége sajnos! Annyira jó volt! Néhány éve tv-ből követtem az eseményeket, nagyjából "képben voltam", de így teljesen más, megszállottá váltam! :-)
Kicsit én is úgy érzek, mint kapcsie: a múlt heti várakozás már nincs bennem, hogy milyen jó, megyünk ki... Persze várom a VB-t, de az más lesz. Tényleg, én szívesen nézném vmi nagy kivetítőn a VB-t. Nem tudja vki, hogy lesz-e ilyen vhol? Esetleg a Champs-ben?
Én is csináltam képeket, ha lesz időm ma felteszem őket, de lehet, hogy csak hét vége felé jutok el odáig. De megírom, hogy hol vannak!
Aki még fotózott, és van rá lehetősége lécci tegye ugyanezt! Előre is köszönöm!
zinaida Creative Commons License 2004.02.09 0 0 3861
Szerintem is fantasztikus volt az Eb-é.
Nagyon örültem a magyaroknak, bár Nóráékat sajnáltam
kicsit halvány volt a kűrjük koreográfiája.
Amikór kint voltam szombaton hihetetlen hangulat volt. Viki megérdemelte volna az érmet Liasenko nekem túl egyszerű volt,( amióta korit nézek mindig hasonlóak a kűrjei.) ráadásul engem nagyon íritál, hogy nem húzza be a spiccét ugrásainál.
Voltam első jégfelújításkór az infopultnál, de a hostesseken kívül senki nem volt ott.Rám senki se volt kiváncsi ??:(((
V-Man Creative Commons License 2004.02.09 0 0 3860
hali,
korábban voltak itt a topikban jó kis előjelzések tv-fellépésekről. most esetleg valakinek van infója, hogy mikor melyik tv-műsorban fognak szerepelni mostanság a lányok?(főleg a Juli és a Nóra érdekelne)
előre is köszi.
kapcsie Creative Commons License 2004.02.09 0 0 3859
SZiasztok!

En is keddtől végig kint voltam.
Es annyira jó volt.
Először is gratula magyarjainknak, és ujdonsűlt Európa-bajnokunknak!

Más: én tökre örülök Joubert aranyának, de nem ilyen áron, hogy Pljushi csak esett sokat :(
a rövidben tényleg simán jobb volt.

Most meg olyan ürességet érzek vhogy.
HOgy vége ennek az EB-nek. Az elmúlt hetemet végig betöltötte, kint voltam, ezzel álmodtam, stb. Most meg nincs tovább :(

nam indegy. várok a vb-re, csak hát ott majd sajna nem személyesen.

és egy kérdés, arról lemaradtam, Grand Prix döntőn ki győzte le Plushit?

Kattika Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3858
Kint voltam a gálán és akkor élmény volt!! Nagyon jól éreztem magam!! Plusit élőben látni, és fantasztikusan korizott!! Ő volt a legjobb a gálán! Volt 1-2 ember, nemtom a nevét, az a francia fiú, aki 4. lett... nem csinált semmit csak siklott, ide nyújtotta a kezét, oda nyújtotta, 2 forgás és két ugrás... hát ez nemsok. Jouber is lehetett volna jobb, és egyértelmű nálam hogy Plusi az első:)
Csináltam képeket is, majd ha lesz időm felteszem a netre és belinkelem ide.
krasna Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3857
jo lehetett :-)
Jaj, lattam, valamelyikrol meg videokat is letoltottem! de raadasul nyelvszakos voltam, ugyhogy sok rajongoi oldalt is el tudtam olvasni (a japan meg nem megy!). az orosz kislanyok annyira dragak, verseket irnak hozza meg minden, talalkozokat szerveznek (es csodalattal szamolnak be rola, hogy "a pezsgobol nem ivott, csak az asvanyvizbol par kortyot" - abszolut megertem oket)... ha valakit erdekel, forditok belole - mar nem a versekbol 8-P
Előzmény: gitana19 (3856)
gitana19 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3856
Passz... Vhaol biztos van róla kép, majd kutakodok... Átugrott a palánkon, korcsolyahegyen futott egy picit, 2 idősebb néninek adott puszit, majd visszaugrott. És mindezt abban a szivacscuccban...
ui. a honlapját láttad már? www.evgeniplushenko.net
Előzmény: krasna (3855)
krasna Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3855
Szoval ebbol is latszik, hogy verbeli muvesz. Hogy volt ez a kozonseghez valo beugras? nem is emlekszem ra (mondjuk sok zur volt akkor nalam).
Szoljatok, ha valaki ott lesz Dortmundban.
Előzmény: gitana19 (3854)
gitana19 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3854
Szerintem Plush tudja, mit vár el tőle a közönség, és ő ezt akkor is maximálisan teljesíti, ha nem tétre ("vérre") megy. Mint pl. most a gálán. Nekem a rövid programja is nagyon bejött, nagyon szeretem a lépéssorokat, meg a latin zenét is (Marinától és Gwendaltól is a flamencojuk tetszett legjobban a Susannah mellett), valószínűleg ezért meg persze elfogultsági okokból :-)) Engem Plush bohóckodásai leginkább Candelorora emlékeztetnek, pl. mikor C. egy gálán Dartagnanként felugrott a palánkra, hogy egy nőnek puszit adjon és Plush a Sexbomb közben a közönség soraiban sétálgatva...
A rövid prgogramjában az is tetszett, hogy nem csak a flamenco/tangót táncolta el, hanem a torreádort is eljátszotta. Egy Lorca-vers sorai jutottak eszembe: "Ó, remekszép torreádor!/ Ó, a vásárban királyi!" Tényleg mindig megteszi, amit várnak tőle, pl. sérülten is megcsinálja a Biellmannt, ami ha nem is öngyilkosság, de komoly önveszélyeztetés. Vhogy olyan, mint mikor Michael Jackson egy díjátadásra tolókocsiban ment, de abban a ruhában, amit abban a számban viselt, amiért a díjat kapta.
Előzmény: idared (3849)
Thierry Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3853
Bővebben az EB-ről

Először is leírhatatlanul jó volt Veletek találkozni, köszönet érte. Másodszor álmodni sem mertem volna ilyen szép magyar sikerekről. Harmadszor megfertőzödtem, és biztosan ott leszek a szeptemberi JGP-fordulón.

Nem mellesleg a benyomásaim közül a pozitívak:
Nagyon tetszett Julia Obertas és Sergei Slavnov. Látszik, hogy a jégen kívül is párok, és hogy nagyon tehetségesek. Ritkán látni azt, hogy ennyire egy hullámhosszon legyen két ember. Ha Moskvina varázsszerei ismét előkerülnek (semmi rosszra nem gondolok, csak a tehetségre), félelmetesen jók lesznek. Egyébként azt gondoltam, hogy Petrováék jobban megérdemelték volna az aranyat, mint Totmianináék, de ha nem, hát nem. Az új bajnoki program jobb, mint a tavalyi volt, de még nagyon sokat kell dolgozni rajta, ha meg akarják verni a kínaiakat. Sokat fejlődtek a lengyelek is, kemény harc lesz majd az érmekért Dortmundban.
Tulajdonképpen örültem Joubert győzelmének. Szerintem neki is jót tesz majd, és Plushenko sem fog elszállni magától (pláne hogy a Grand Prix-döntőn is kikapott). Megintcsak azt mondom, Dortmund lesz majd a határkő. Kellemes meglepetést okozott még Dambier, akinek egy kicsit jobb koreográfia kellene; Lindemann, aki végre egyszer összeszedte magát; Lambiel szabadprogramja (bár a tavalyit sokkal jobban szerettem); Griazev, aki engem a Harry Potter-film Draco Malfoyt alakító színészére emlékeztet - nagy jövő áll a fiú előtt, jó versenyzőalkatnak tűnik. Tüneményes volt Chiper, ahogy apukaként is bemutatkozott, el voltam ragadtatva Tomas Vernertől, hihetlen tehetség. Kemény lesz ez a junior vb is, halljátok. Sajnáltam a belga fiút és Davydovot is, de hát a tízbe csak tízen férnek, sajnos.

Azt hiszem, a brit jégtánckettős betapsoltuk a tízbe. Szerintem Nóra és Attila egy showszerűbb előadásal kellett volna, hogy jelentkezzen, mert a mai senior mezőnynek nem elég a jó koreográfia, ide látványos showelemek kellenek (mindamellett Gruber Márta nagyon jó koreográfus). Az izraelieknél feltűnő volt, hogy Galit Chait továbbra sem tud kitáncolni egy nyújtott lábas figurát sem, de jó, hogy nem próbálkoznak lassú programokkal, mert az nem áll jól nekik. Felfigyeltem a kettes számú ukrán és izraeli kettősre, nagyon ízlésesek voltak, és nagyon szép előadást produkáltak (csak úgy magunk közt legyen mondva, most, hogy Natalia Linichuknak több ideje van, alkalma nyílt ízléses ruhát választani a táncosainak). Nekem nagyon antipatikus Kulikova és Novikov, és a fiú technikailag is elég gyenge. Sajnáltam a bolgárokat, szerintem a kűrjük egy műalkotás. Utoljára akkor éreztem ezt, amikor Anissina és Peizerat a Carminára futottak.

Mondanom sem kell, hogy a lányok nagyon szép ajándékot adtak nekünk. És nemcsak arra gondolok, hogy Juli és Viki, hanem arra is, hogy Carolina Kostner a kűrben már nem váltotta be az edzésen mutatott reményeket, meg az orosz trió nagyot betlizett. Liashenko nekem továbbra sem jelent semmit, egész egyszerűen unalmas.

Bocsánat, hogy hosszú voltam.

krasna Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3852
Oke Thierry! en viszont inkabb a balett felol jovok, ezert Plushenko eloadasaitol nagyon el tudok dolni. Egyszeruen abszolut osszmuveszet, amit csinal. mar ha "csak" szinpadon lenne, akkor is magaval ragado lenne, de igy meg meg hihetetlenul nehezen kivitelezheto is. Es azert meg kulon fel kell ra nezni, hogy milyen korulmenyek kozott tett szert erre a tudasra (ez gondolom az ex-szovjet versenyzok kozul nem egyre igaz).
Thierry Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3851
Azért Plushenkónak is vannak sportos kvalitásai...

Szerintem mindketten jók a maguk módján, csak mindketten más-más iskolát képviselnek. Plushenko valóban a művészibb korcsolyázást viszi tovább (Kurt Browning, John Curry, Igor Bobrin stb.), mindamellett technikailag is már-már verhetetlen: ha minden ugrása együtt van, ide értve az axelt, és a kvadra-tripla-dupla kombinációt is. Azonban a hangsúlyt nem ezekre az elemekre helyezi az előadásmódjában. Joubert azonban a közönséget azzal kápráztatja el, hogy milyen szép is tud lenni egy-egy ugrás önmagában, a tiszta technika. Ő ezt mutatja be a közönségnek, mint Yagudin fiatalabb korában, Stojko, vagy Kulik. Egyik felfogás sem lehet jobb a másiknál az én szememben, mert tökéletesen eltérő. Én mindkettőt szeretem, és egyikhez sem kapcsolódom olyan érzelmi indíttatással, mint sokan a közönség tagjai közül. Én csak élvezem, hogy mindketten milyen remek korcsolyázók.

Előzmény: krasna (3850)
krasna Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3850
Hello, mondjuk meglepo, hogy mennyiszer talalnak az ujonnan jegre lepo versenyzok idegen targyat! nem is hittem volna, de most 2x is lattam. Kulonben "uj lany" vagyok es Plushenko rajongo, nagyon orulok, hogy megtalaltam ezt a forumot!!! lehet, hogy kimegyek a vbre :-))) Joubert jo volt, de sportolo, Plushenko viszont muvesz, ez a meglatasom. imadom!
idared Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3849
En ezzel vitatkoznek, szerintem Joubert is jol eladja magat, jatszik a kozonsegnek is, bar teny, hogy nem annyira mint Plushenko.

Amugy Plush szerintem most nem tett le ujat az asztalra, csak a tavalyi reflektorfenyben furdik es azt a hullamot lovagolja meg mindig, en ezt lattam benne most az EB-n. O a sztar, ezt tudja, es ezert elengedte magat, ezzel adott helyet most Joubertnek, es vigyaznia kell mert jonnek fel a fiatal oroszok is, pl Griazev... nekem is nagyon tetszett es szerintem is sokat fogjuk meg latni, egyre feljebb...

Nem is szolva arrol ha Yagudin tovabbra is konzultal majd Jouberttel (ami mar most is lathato volt a programjaiban) akkor aztan lesz min izgulnunk az elkovetkezo versenyeken.

Előzmény: gitana19 (3847)
gitana19 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3848
A gála után azt mondon, Plushnak rossz napja volt... Szerintem, ha nem a vaku, akkor egy flitter volt a "hibás" legalábbis 2 fénylő pontot is láttam azon a környéken, ahol Plush bukott. Mind1, ma megmutatta, mit tud, és amilyen maximalista, a vb-n 150%-ot fog nyújtani.
Előzmény: Hatvani Szabolcs (3786)
gitana19 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3847
Plushenko fantasztikus volt! Nagyon tetszett még a Sebestyén Juli, a Tóth Zoli és a 2. helyezett lány programja. Majd rakok fel képeket 5éről, sajna Plush meg Joubert nincs, de az új kedvencem, Andrei Griazev még pózolt is. Csupaszív fiú, szerintem ő lesz Zsenya utódja. Joubert jó korcsolyázó, de nem érzem, hogy a közönségnek korcsolyázik, hogy kiteszi a szívét a jégre. És nem akkora showman, bohóc és színész mint Plushi. Ezt éreztem viszont Taraszova nagyasszony új védencénél, Griazevnél. Szerintem jövőre az első 5ben lesz.
idared Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3846
Olyan gyorsan elrepult ez a gala, nagyon elveztem, de meg elneztem volna oket par oraig. :) Nekem is nagyon fog hianyozni holnap, hogy nem mehetek az Arenaba, bar en csak nezokent voltam csutortoktol vasarnapig.

Mi ujsag a Fantasy On Ice-al? Megvan mar az uj idopont?

fodrika Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3845
bocsi:(( nem olvastam át mit írtam... hiába közel volt a gála időpontja...
kinek hogy tetszett a gála? most nem igazán voltam tőle elragadtatva, elég sok uncsi számot választottak. akik nagyon tetszettek az a magyar és izraeli jégtáncos pár, Ilia Klimkin, Tóth Zoli, Plushenko és a magyar lányok.
Brian Joubert-nek szurkoltam egész héten, de a gála programjától nem vagyok elragadtatva, a tavalyi jobb volt...
Előzmény: Beebite (3841)
__vd Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3844
zabi: csak esztetikai jelentosege van. gondolom van aki ugy szereti jobban ha egyszinu a harisnyaval, van aki meg a feher korit szereti.
amugy a lanyok revuben direkt ilyen vilagos barna korcsolyacipoben futnak. ja es egy kapcsos pantot fuznek at a kori es a penge kozott. ugyanigy a fiuk is ha pl. kek a nadrag es a korira rahuznak egy kekszinu vedot
Előzmény: Zabi (3840)
__vd Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3843
Sahknovski-ek es Plushenko ismet fergetegeset alakitottak. Nem gyoztem felszedni az allamat a foldrol :)
Es fantasztikus gala programot mutattak be a magyarok is egytol-egyig. Zolinak az "esek-kelek" szama remek volt :)
Azt hiszem reg ota ez volt a legjobb EB.
Jaska Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3842
Hát végetért ez az isteni hét... Emberek, el vagyok varázsolva... Sajnálom, hogy holnap itt kell hagynom az Arénát, hogy már nem leshetem, hogy épp merre mászkál Brian, sarkában az elmaradhatatlan French TV-vel, hogy vissza kell térnem a suliba, és a többi sporthoz, amiket persze ugyanúgy fogok imádni, és ugyanúgy fogok lelkesedni...
Azt mondják, az első dolgok nagy jelentőséggel bírnak, nekem isteni volt az első Eb-m... Remélem, sok jön majd még utána, és remélem, sosem leszek majd olyan fásult, mint egyes kollégák, akiket szinte untatott néha a verseny.
Majd írok hosszabb élménybeszámolót, meg teszek be egy kis önreklámot, most be kell fejeznem, mert rám zárják a sajtószobát.
Beebite Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3841
Téglássy Tamara :P
Előzmény: fodrika (3839)
Zabi Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3840
Juli, Viki - Istennők vagytok!

Nézem (most már stressz nélkül) a gálát és nem értem: egyik korcsolyázónő a korcsolyacipőben viseli a harisnyáját, másik ráhúzza a cipőre. Van ennek valami jelentősége? Hogy rögzítik a harisnyát a cipő talpán? Húznak plusz zoknit a korcsolyacipőbe?

Utoljára ovis koromban vittek szervezetten műjégre, de akkor nagyon csúszott, azóta csak tévében nézem :)

fodrika Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3839
ez szép! ma reggel írtam egy hozzászólást és valahol elveszett a bitek között:(((
nagy-nagy gratula a lányoknak! nagyon jó volt tegnap délután ott örülni az arénába!
hóember: nem csak az index ilyen süsü, hanem a Téglás Tamara is! a fiúk rövid programjánál, mikor Joubert a pontjaira várt azt mondja, hogy nem fogja megelőzni Yagudin-t! ebben mondjuk, speckó igaza is lett, mert ugye Alexei nincs itt... de nem volt elég egyszer hibázni, hanem még így is fejezi be a közvetítést, hogy a férfi rövid programot Yagudin nyerte.
shark_pig_fan: bocsi, hogy este nem vettelek észre a dc-n, de akkor már csak töltöttem el.

mondial Creative Commons License 2004.02.08 0 0 3838
Képzeld milyen lehetett egy magyar-olasz után(60 ezer ember)hazavergődni hasonló bkv-s hozzáállás mellett.

A britek nekem is nagyon tetszettek...

Ahogy a finn kislány Alisa Drei is, tegnap fogalmam sincs miért kapott olyan gyenge pontszámokat(amondjuk nem is értek hozzá), amivel csak a 10.-ik helyről folytathatta a versenyt...ma azért így is feljött a 7.-ik helyre.

Nagyon nagy gratula Julinak és Vikinek!:) Nagy élmény volt a helyszínen látni ilyen jól szerepelni őket.

Előzmény: pseudosugar (3837)
pseudosugar Creative Commons License 2004.02.07 0 0 3837
Ami a legfontosabb: ezúton is gratula a lányoknak!!! És köszönet a fantasztikus délutánért!
Kérdés: mi volt a baj az angol párossal? Szerintem sokkal jobb helyen kellett volna végezniük!
És még vmi: szerdán metróval mentünk haza a verseny után. Mit mondjak, országimázs szempontból jót tett volna, ha sűritik a járatokat...
S_mira Creative Commons License 2004.02.07 0 0 3836
Sorryka, látszik h az elmult pár napban nemsokat aludtam ... kijavitom mindjárt a linkelést :))
Előzmény: Beebite (3835)
Beebite Creative Commons License 2004.02.07 0 0 3835
Meg akartam nézni, de a nagy képekre rosszak a linkek, a saját gépedre linkel:( (C://kori/men meg ilyesmik). Az OB-nál is igy van. Csak a thumbnailek látszanak.
Remélem hamar sikerül javitani, kiváncsi vagyok rájuk:)
Előzmény: S_mira (3834)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!