Keresés

Részletes keresés

Jaska Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4014
Hm... Dortmund sajnos nekem nem fog összejönni, egy diáknak sosincs elég pénze... de Torinóra megpróbálok összespórolni valamit... de hogy miből??? ah, már most depressziós vagyok emiatt...
Előzmény: krasna (4012)
Jaska Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4013
Brian egész tűrhetően beszél angolul, bár kis időbe telik neki, míg megtalálja a megfelelő szót. A sajtótájékoztatókon mindig franciául beszél, de szerintem azért, hogy minél pontosabban fejezze ki magát, és ne tartson egy fél napig. Amúgy az inetrjú nagy volt, mert kérdezem tőle, hogy What are your plans for the further future? és hát a further az egy nagyon nehéz szó ;) Hát próbáltam magyarázni, hogy not the near future, but later... De erre még mindig csak lesett, lehet, hogy elkalandoztak a gondolatai, hát már végül így kérdeztem: after you´ve won the Olympics... nagyon tetszett neki :)))
meg volt egy másik nagy beköpése: before the free skating I was nice ... er... not nice... FINE! Hát én meg akartam halni a nevetéstől, és kedvem lett volna azt mondani, hogy you are always nice...
Előzmény: fodrika (4000)
krasna Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4012
melyik szallodaban fognak lakni a versenyzok Dortmundban? talan legjobb odatelefonalni es leszervezni veluk, ha interjurol van szo (Jaska?). Hagaba nem megy senki a juniorra?
Előzmény: gitana19 (4010)
gitana19 Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4011
Torinóba nagyon szeretnék, gondolkodok erősen a Grazon is... (Nov. 4-5 vagy 5-6?) Jó lenne Edvin Marton koncertre is, de ha választani kell, akkor inkább Graz. 2 in 1 - Ed és Plush...
gitana19 Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4010
Én mindenképp a programja utánra időzíteném, esetleg ha edzésen / hotelben, akkor ha el tudod kapni, bármikor.
Mishines virághoz: Nekem az Eperjes Károly rajzolt 1szer 1 szamócát, amit utána anyukám lealmázott, apukám meg letöközött. Pedig a hülyék kedvéért oda is írta, hogy Szamóca. :-)
Bp-n a kúr után, miután megtudta a pontszámait, az öltözőbe vezető uton álltak lesben a sajtósok. Fölöttük meg én a digivel.
Előzmény: krasna (4001)
badseed Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4009
Sziasztok.
Nem tudom, mennyire hasznos az ötlet, de esetleg érdemes lenne külön topicokat létrehozni "ki hová, melyik versenyre mikor akar utazni" témákban, mert én már nagyon nehezen követem az eseményeket..:-)
Személy szerint Torinó kihagyhatatlan...:-)
pseudosugar Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4008
Még történeteket! Még! :-)))
Én nem dobáltam kabalát, de azt én is láttam, hogy ami nem ért el a jégig, azt bedobálták a biztonságiak meg a fotósok! Autogramot én is "csak" Jouberttől kaptam. A gála után épp azon dühöngtem, hogy lemerült a fényképezőgép (gondolom a vakuzás miatt), pedig egész éjjel töltöttem. És akkor jött ki Brian az öltözőből. Húzta a bőröndjét, és egy csomóan letámadták fotózni meg autogramot kérni. És ha már úgyis ott voltam... Nagyon kedves és főleg türelmes volt. Viszont mivel fotózni nem tudtam, Plushenkot nem vártam meg (meg az is lehet, hogy ő korábban elment).
Rajta kívül még Szokolovához volt szerencsém szombaton, ő nagyon nem volt szimpatikus: egy csomó kislány várta, hogy adjon nekik autogramot, ő meg várakoztatta őket, pedig simán odamehetett volna...
pseudosugar Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4007
félOFF
Felhívtam az Operett Színházat Edvin Marton koncertjegy ügyben. A központi számon még csak nem is hallottak róla, a jegypénztár pedig azt mondta, hogy még csak érdeklődők voltak, de nem kaptak hivatalos infot.
Beszéltem a tex-el is, ők azt mondták, elképzelhető, hogy lesz náluk is jegy, de még náluk sincs semmi konkrét. Szólok, ha lesz!
zinaida Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4006
Én nekem tetszik az ötlet már régóta elakartam menni Moszkvába, de ugye tudod, hogy a vonatút nagyon hosszú (talán 2 nap ?)
Ami engem nem zavar, de titeket se ?
A másik a vízum mennyibe kerül ?
Előzmény: párizs (4003)
zinaida Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4005
Nekem egy nyári emlékem van. Amikor nyílt az Astra Zeneca csarnok egyik ismerősömmel elmentunk, mondván lehet majd korcsolyázni.
Aznap dög meleg volt, ráadásul mire kiér a 14 villamos Káposztásmegyere...
Szóval eléggé bágyattan érkeztünk.
Elég kevessen voltak, mind-mind öltönyös emberkék, akik közölték, hogy nem lehet, korizni mert olyan meleg van, hogy olvad a jég. (vagy valami hasonló)
Szomorúan indultunk hazafelé amikor elmentünk egy kissebb csoport mellett.
Barátnőmmel egymásranéztünk- te jó ég Irina Lobacsova és Ilja Averbuh- állt mellettünk.
(nekem ők voltak a kedvenceim 98 óta)
Nagyon kedvesek voltak, mert adtak egy kártyát amitt dedikáltak. Ilija éppen szilvát evett így a szilvás újlenyomatta is rajta van a kártyán.
krasna Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4004
jujjilyenmegnemvolt! negyezredik hozzaszolas az enyem lett!
Előzmény: krasna (4001)
párizs Creative Commons License 2004.02.19 0 0 4003
Én a jövő évi moszkvai VB-re szervezem az utat,kb.15-en már vagyunk!Az utazási iroda most készíti az árajánlatot,elmondtam,hogy mit szeretnénk!Ami biztos:26000ft a vonatjegy,8950ft egy 2 ágyas szállodai szoba ára-2 főre!!- Kértünk bérletet,3x városnézést.Ha érdekel benneteket jelentkezzetek!!Az új információkról majd küldök emailt!2005. március 14-20-ig lesz és olimpiai kvalifikáció is egyben!!
Előzmény: sakhuM (4002)
sakhuM Creative Commons License 2004.02.18 0 0 4002
Sziasztok!
Én még új vagyok itt(a műkorcsolyarajongásban is). Olvastam hogy mentek a vb-re. A torinoi eb-re is mentek majd?
krasna Creative Commons License 2004.02.18 0 0 4001
:-) jok a sztorik! Griazev beszel kicsit kulonben angolul, mivel ott treningezik (es a Taraszova hazaban lakik!). Interjutcsinalni mikor engedik oda a sajtoembereket (vagy mennyire elore es kivel kell altalban lebeszelni), es mikorra erdemes utemezni, amikor a versenyzok nem olyan faradtak/idegesek?
fodrika Creative Commons License 2004.02.18 0 0 4000
Jaska, mennyire tud Brian angolul? csak azért kérdezem, mert beszéltem hozzá, de csak vigyorgott. nem szólt egy szót se.
jajjj, a legjobb sztori az Mishin-nel volt! barátnőm mindenáron szeretett volna aláírást Plushenko-tól, de állandóan csak Mishint láttuk körülöttünk. aztán Dóri megunta a dolgot és kért egy aláírást tőle. de ő nem egyszerűen adja, mint a többi normális ember, hanem hiába volt kinyitva a füzet a megfelelő helyen, ezt azért neki is le kellett ellenőrizni és nem hagyta a barátnőmnek, hogy kinyissa a tollat, hanem azzal is ő bajlodott (kicsit furán nyílik az a toll). azért nagy nehezen még is csak megszületett az autogram. de Mishin nem megy el, hanem megvárta míg megnézzük mit alkotott! egy virágot rajzolt az aláírása köré és utána begyüjtötte az elismeréseket. sajnos, Plushenkotól nem sikerült virágot és aláírást szerezni, de majd a vébén:))))
Rhini Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3999
Egyik baratnomnek egy érdekes torténete van autogramkeressel kapcsolatban. Szlovakiaban volt versenyen, es egy edzes utan talalkozott egy versenyzovel. 5 percig beszelt hozza, es nagy mosoly volt a valasz minden kerdesere. A beszelsz angolul kerdesere is egy biccentessel egybekottot mosoly volt a valasz.. Aztan megkapta a hon ahitott alairast. Egy hosszabb szoveg volt oroszul. Alig varta, hogy hazaerjen es leforditsak. Ez volt: "Egy kedves lanynak, akinek nem ertettem a nevet, mert nem beszelek angolul. Biztos te sem oroszul, mert te sem ertetted, amikor mondtam, hogy csak oroszul tudok. De nagyon kedves voltal, koszonom."
A nagy lelkesedesben valoban nem vette eszre a baratnom, hogy neha mondott par szot oroszul a srac, ez mar csak a buszon esett le neki hazafele.
Azt hiszem, en eloveszem az oroszkonyvemet:)
AuntMimi Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3998
Jaja, olyan türelmes volt, végigvárta a bénázásunkat.
Stéphane-nál meg a toll nem fogott rendesen ... szegényke próbálkozott egy ideig, mire sikerült neki leírnia a nevét. :) De nem hinném, hogy megharagudott, még utána készült az a jó kis fotó.
Előzmény: DApple (3996)
gitana19 Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3997
Ez a fotós bénázás nagyon jellemzö... Nálam természetfotózásnál szokott kiütközni. Ritka állat, azt se tudod, merre csavard, milyen idövel, csak ösztönböl egyet jobbra-egyet balra...
Andreinek én fentröl szóltam, csak a nevét kiabáltam le, beállt, megköszöntem szépen oroszul, mire rámmosolygott, meg integetett. A Baíának 2 portói barátnöm szólt, megbeszéltük vele, hogy van a térde, stb. Velünk egy csomót beszélt, de az A Bola c. port. fociújság riporterét elküldte, hogy siet haza.
DApple Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3996
Hát igen ez jellmzö.Nemtom mért van hogy mikor legjobban kéne sietni akkor kezdünk el bénázni a fényképezögéppel.
Velünk az objektives sztorinál azért lightosabb dolog történt szerencsére.A szállodánál alltunk a gála után, mikor megjelent Murvanidze.nem jott ki csak az elötérig mert ujjatlan polo volt rajta és megfázott volna szegényke.Gyors elkaptuk ,hogy fotozkodhassunk vele.Már szépen beálltunk mikor kiderült hogy a digi gépben lemerült az elem...Szerencsére az én gépemben volt még jo elem igy kértük hogy várjon egy picit mig kicseréljük.rekordidö alatt sikerült és a srác is aranyos volt.Még jo hogy két gép volt nálunk.
fodrika Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3995
plüss figurákat a barátnőm dobálta be, mert tök béna vagyok ezen a téren. érdemes valami nehezebb kabalát (nem kell, hogy nagy legyen) beszerezni a kedvencnek és azt könnyű bedobni. ő nem tudott a palánk közelébe férközni, mert legbelül ültünk, de azért a 4. sorból egész jól tudott célozni. érdemes egyébként akkor dobni, amikor arra fordul, mert akkor fel is veheti, mint Brian a kutyánkat! nem tudom, hogy kinek mi a kedvence kabalája, mi azokat dobtuk be, ami nekünk is tetszett.
egyébként, ha nem sikerül a jégig eldobni, akkor a biztonságiak, vagy fotósok is segítenek!
egyébként a palánkhoz csak a program végén engednek, legalább is az eb-n így volt.
Előzmény: krasna (3986)
fodrika Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3994
nálunk a barátnőm az autogram vadász én pedig a fotós. Brian tényleg a legaranyosabb! élvezi, ha az emberek észre veszik.
fényképezős sztorim nekem is van, igaz nem Brian-nel, hanem Andrei Griazev-vel. a gyakorlócsarnokban voltunk edzéseket fényképeztem a 300-as objektívvel és amikor jégfelújítás volt, lementem melegedni egy kicsit. persze objektívet még véletlenül se cseréltem, nehogy valakit egyből le tudjak fotózni! ekkor megjelenik Andrei, aki éppen készült vissza a szállódába, de szerencsére mások leállították. na, ekkor én turbóztam fel a kis obiért. aztán Andrei még valamiért visszajött, így már a lépcső fordulóban sikerült vele találkozni. csakhogy ekkor még nem volt időm kicserélni a cuccot. úgyhogy szegénynek ott kommentáltam angolul, hogy várjon egy kicsit mindjárt kész leszek meg ilyesmik. ő meg ott állt és csak mosolygott. de aranyos volt, mert megvárta! persze mikor hazajöttem, akkor esett le, hogy ő nem is tud angolul...
Ildo_ Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3993
Nagyon jó képek!
Érdekes volt innen nézni, mert mi pont a másik oldalon ültünk.
Előzmény: DApple (3991)
Jaska Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3992
Nekem csak Briantól van autogramom, és ismétlem magam, de fantasztikusan kedves a srác. Tőle nem kell félni, mert mikor kérdeztem tőle, hogy nem fárasztja-e a népszerűség, azt felelte, hogy egyáltalán nem, nagyon élvezi! Nagy volt, mert kérdeztem, hogy népszerű-e itt Budapesten, mire ő: it´s the same as in France, és közben láttam rajta, hogy ennél jóval nagyobb rajongóáradatot is el tudna viselni...
Briannal fényképezkedtem is, nagyszerű kép lett, azóta mindenkinek azt mutogatom...
Ja, még a Matrix után volt egy nagy sztorim, mert szaladtam le a mixzónába, ő ott először az mtv-nek, aztán az ABC-nek, aztán a French Tv-nek nyilatkozott, aztán végre mi is sorra kerültünk :) Én csak egy képet akartam róla, mert hát már előbb megegyeztünk az interjúban, úgyhogy mondom neki, hogy just a photo, mire ő édesen elmosolyodott...
Csakhogy egy hülye reflektor pont szembevilágított, én meg kerestem a jó szöget, hogy valahogy ez ne így legyen, erre Brian drága próbált segíteni, és mikor én elmozdultam, ő is elmozdult, csakhogy úgy megint pont a lencsébe világított a reflektor...
Erre mondtam neki, hogy maradjon már nyugton egy percig, ezen pedig rettenetesen nevetett, úgyhogy van róla egy nagyon mosolygós képem :)))
oh, Brian...
DApple Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3991
No mostmár elérhetö a jégtánc is .Ezeket nem feliratoztam igy gyorsabb.

http://kep.tar.hu/mimi1960s/index.phtml?aid=27627681

amugy mi a szállodához mentünk autogrammot szerezni és skerült is egy pár emberkét elkapni.Köztük Briant is:))))és közös kép is készült.Ugy örültünk tök kedves volt...
Szoval csak probálkozni kell,és biztos összejön egy ket aláirás

gitana19 Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3990
Gyakorlott autogrammvadász vagyok :-))
Most nem jött össze sajnos, rajtam kívül álló okok miatt, de sokmindent begyüjtöttem már :-))
Szóval vizilabda EB, meccs után szó szerint beleütköztem egy spanyol játékosba. Még ö volt boldog, hogy aláírást kértem. Vítor Baía: el kell menni Portóba, és megvárni, míg vége van az edzésnek :-) Vagy egy környékbeli meccsük után várni a csapatra 1-1,5 órát. :-) (Ezt Bécsben sikerült összehoznom. A securitysek ki akartak dobni, de az egyik játékos közölte velük, hogy a csapathoz tartozok.) Egyébként az esemény vége elött olyan 5 perccel le kell lépni, és a gyanús kijáratnál várakozni. Jó ismerni a hotel környékét, és persze le kell merni szólítani a hírességeket.
Előzmény: krasna (3981)
Thierry Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3989
A kétszeres Négy Kontinens-győztes és világbajnoki 8. helyezett amerikai jégtánckettős, Naomi Lang és Peter Tchernyshev nem korcsolyáznak együtt a jövőben. Tavaly már nem ők voltak az USA első számű jégtáncosai, idén sérülések miatt kihagyták a GP-szezont, és visszalépésre kényszerültek az amerikai nemzeti bajnokságban. Az ok rendkívül egyszerű, Naomi gyermeket vár, az apa Vladimir Besedin, aki Észak-Amerikában turnézik mint jégakrobata (a szilveszteri oberstdorfi gálán is láthattuk az Eurosporton).

Természetesen máris tele vagyunk pletykákkal Peter jövőjét illetően. Egyesek szerint továbbra is folytatja a versenyszerű jégtáncot, ebben az esetben orosz vagy észak-amerikai partnerre lesz szüksége. Mások a profi karrierről beszélnek, lehetséges partnerként említve Shae-Lynn Bourne-t vagy Pasha Grishukot. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

g.judit Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3988
Itt a Gyakorlójégen lehetett őket legjobban elkapni, ott szerintem közvetlenebbek is voltak, meg nem is siettek annyira. De az is igaz, hogy bárhol, ahol meglátod őket. Pl. a Sport Arénában is el lehetett kapni pár embert. Volt olyan, aki a szállodánál próbálkozott, az is egy megoldás.
Előzmény: krasna (3982)
krasna Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3987
a fenebe az ingyenelo ugynoksegevel! (ha szemelyes ismeretseg, akkor termeszetesen visszaszivom :)) Mindenki szereti Edvint, hat persze (a videoklipek fortelmesek viszont)! ra kell venni, hogy Plusht is hozza el!! ezt mar megtekintettetek?: http://www.dushenka.ch/figure-skating/fotoseiten/AOI-Zuerich-2004/Part2/evgeny-2-04.htm
bruhuhuuu!
Előzmény: Rhini (3983)
krasna Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3986
szerintem Plushenko nem fog kiulni az arenaba :-( Valamit a dobastechnikarol is mondj: szoval mar a szam elott oda kell sunnyogni a palank melle, es varakozni? csak kutyat lehet? ;)
Előzmény: fodrika (3985)
fodrika Creative Commons License 2004.02.17 0 0 3985
igen, mi vén fejjel dobáltunk be kabalákat! Brian - a nagy kedvenc - pont a miénket vette fel a kűrje után! a mi fekete kutyánkat szorongatta:)))
fényképeszkedni pedig ott lehet a versenyzőkkel, ahol találkozol velük (büfé, aréna, gyakorló csarnok, utca). az arénában pl. Brian többször a pornép közé ült, igaz, nem sokáig hagyták, hogy nézze a versenyt. vagy pl. Andrei Dobrokhodov elöttünk állt a sorban BKV jegyet venni, a Maria Petrova - Alexei Tikhonov párossal együtt utaztunk a metrón. szóval, bárhol, ahol meglátod őket.
Előzmény: krasna (3981)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!