Keresés

Részletes keresés

Tyke Creative Commons License 2000.05.04 0 0 2
Hali Brutto!

Na sikerült letölteni ezt a Spin Away From You-t, egész tetszik. Ez vmi amatör zenekar? ismered őket? Kicsit az énekes hangja nem hasonlit az Aerosmith énekesének a hangjára?

Előzmény: brutto (0)
Tyke Creative Commons License 2000.05.03 0 0 1
Szevasz Brutto!

Megnézem majd este a linket amit adtál. Sajna nem ismerem a zenekart (még), meghát kicsiny hazánkba nem is nagyon áramlik a jó muzsika. Propagandája meg egyáltalán nincs. Az emlitett zenekarokból ismersz egynéhányat? Mit szólsz a nyári koncertekhez itt Mo-n? (Iron Maiden Bruce Dickinsonnal, Pearl Jam koncert, Summer Rock 2000)

brutto Creative Commons License 2000.05.02 0 0 0
Hali Tyke !

A jó grunge zenéket azért még gyártják a jó öreg amerikában csak sajnos nehezen
lehet őket megtalálni még a netten keresztül is.
Az aktuális kedvencem most a friss termésből a The Excentrics.
Ha még nem ismered őket akkor feltétlenül töldsd le a Spin Away From You-t a www.audiogalaxy.com-ról 100% ZENE.

Előzmény: Tyke (-)
Tyke Creative Commons License 2000.05.02 0 0 topiknyitó
Hali mindenkinek aki idelátogat!
Szeretném ezt a részleget azon emberkék számára megnyitni, akik a Rock zene műfajában leginkább a Grunge teljesen kihaló félben levő műfaját kedvelik. Azon emberkékkel szeretnék kapcsolatba lépni, akik múlhatatlan rajongást éreznek a cimadó réteg zenéhez attól eltekintve, hogy újabb jelentős számokat nem irnak már külföldön, mégis ezt a zenei irányzatot kedvelik, és hallgatják. FONTOSNAK TARTOM MEGEMLITENI, HOGY NEM AZ LENNE A FONTOS, HOGY A GRUNGE ÉLETÉRZÉST ELSAJÁTITSA MINDENKI AKI ITT HOZZÁSZÓL, HANEM AZ IDE TARTOZÓ ZENEKAROKKAL KAPCSOLATBAN LEHESSEN KÖZÖS TÉMAKÉNT MEGSZÓLALNI. Lehet zenész is az itt csevegő ifjonc akár fiú akár lány, lehet szélesebb értelemben is rock-rajongó, ahogy én is, az a lényeg, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhessünk meg, és mindenképp legyen mód, hogy találkozzunk.
Magamról annyit mondanék előljáróban, hogy nemcsak az olyan zenekarokat szeretem, mint az Alice In Chains, Pearl Jam, Nirvana, Temple Of Dog, Screeming Trees, Stone Temple Pilots, Soundgarden, Bush, hanem olyanok is, mint a Metallica, Guns N' Roses, Foo Fighters, Faith No More, Guano Apes, sok egyéb, akár "egy számos zenekarok". Ezek csak példaként. Nem feltétlenül szeretnék én lenni a témavezető, mégha a topicot épp én hoztam létre, a lényeg hogy összejöjjünk igy vagy úgy. Azért igyexem minél többet idkukkantani. So let's begin it!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!