Keresés

Részletes keresés

Jackd Creative Commons License 2000.07.25 0 0 796
Remélem Tamás Gyula is észre vette, hogy milyen hiányosságai vannak Hajdunak, és javít rajta. Mindketten bevallották, hogy egymásért jöttek a Vasashoz.
Az igaz, hogy egy sérülés miatti csere miatt nem szenvedhet egy csapat 80 percig, de ha az egész középpályát megkavarják azzal az egy cserével akkor lám-lám komoly gondok akadnak. Azt nem tudom Szili alkalmas-e a jobb oldalon középpályást játszani, de előbb utóbb ez is kiderül majd.
Azt nem állítom, hogy ez a meccs elment! Szerintem nagyon kevés csapat fog tudni Újpesten nyerni. A játékban és teljesítményben én is láttam hiányosságokat nem is kicsiket, de én a bírálatokkal megvárom a telet most is.
Üdv
MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.25 0 0 795
Dan!
Amit Hajduval kapcsolatban felhoztál ( Köves tavaszi nyitánya) az igaz, de BéKával értek egyet - látszik, hogy ő is kapus volt!
Hajdu bravúrokra képes, de ugyanakkor benne van állandóan a lepke is. Egy évig volt szerencsém Szegeden a másodosztályban látni, legalább annyi pont ment el rajta, mint amennyit hozott.
Az FTC-ben sem volt meggyőző, csak egy fradista játékost mindig sztárolnak, és ezért vele kapcsolatban mindig a bravúrokat emlegették. (Balogh Tamás is válogatott lett az FTC-ből!)

Egy jól felkészült csapatot nem hozhat 80 percig zavarba egy sérülés. Ennek lehet kihatása egy ideig, de előbb-utóbb alkalmazkodni kell a változáshoz.
De mindegy, ez a meccs elment, előre kell tekinteni.

Előzmény: BéKa_d (794)
BéKa_d Creative Commons License 2000.07.25 0 0 794
Dan!

Szerintem Móni aktívabb volt - az más kérdés, hogy Szilinek előtte kellett volna játszani, de ő erre nem volt hajlandó. 1xűen Szili nem volt képes kijönni a középpálya jobb oldalára, szvsz ezért voltunk olyan sokan középen...

Kavics béna volt a Fradi ellen, de nem alapvető technikai hibákból kapott gólokat hanem pillanatnyi ügyetlenség és szerencsétlen mozdulat miatt (igaz Hajdú egyáltalán nem kapott gólt), mindenesetre remélem, hogy Hajdú bizonyítani fogja, hogy miért ő véd.

Egyébként szerintem egy mérkőzésben mindig benne van a sérülés, és egy ember kiesése szvsz nem szabad, hogy azt jelentse, hogy felborul az egész taktika (főleg, hogy olyan hosszú a kispadunk, hogy a végét se látni...).

Mindenesetre abban maximálisan egyet értünk, hogy ebből a meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.

Előzmény: Jackd (792)
BéKa_d Creative Commons License 2000.07.25 0 0 793
JUDGE!

Szerintem hagyjuk ezt a ki kit útál dolgot, mert szvsz ez itt nem erről szól, hanem arról, hogy mit szeretünk...

Geyza!

Te is tudod, hogy élőben teljesen más egy mérkőzés - pláne mindenféle idétlen leállítom, benyilazom tévés megoldáshoz hasonlítva. Természetesen ott is érezhető volt, hogy kicsit sokan vagyunk a középpálya közepén, de én messze nem érzem olyan katasztrofálisnak a teljesítményünk, mint ahogy Te írtad.
Móniról is fenntartom véleményem.

GALA!

Sonkával kapcsolatos megjegyzésed nem értem, ill. nem emléxem, hogy milyen vonatkozásban szerepelt ő a Te hozzászólásaidban - hasonlóan Zováth.
Sziliben Te is láthatod, hogy mozog valami és Tóth Norbit is lehetségesnek mondod.
Akkor viszont hol van itt az a nagy baj?
A csapatnak ez volt az első tétmeccse, voltak hibák, a Vidi ellen mást kell látnunk (minden csapat annyit játszik, amennyit az ellenfele hagy neki - lásd még a Fradi rajtját...).
Voltak helyzeteink és azér' azt, hogy rúgunk egy ötöst az Újpestnek, senki nem várta, pedig lehetett volna annyi is pl.: Sowu 3, Tiber, Pető...(és akkor Szili kilépési esélyét nem számolom, nem veszem az x szögletet...).
Mindenesetre a Vidi ellen gólokat(!) kell szerezni.

HAJRÁ VASAS!

Jackd Creative Commons License 2000.07.25 0 0 792
Szevasztok!

Mónos értékelésében geyzának adok igazat. Tegnap azért nem akartam írni róla, mert engem nem lepett meg. Olyat nyujtott, mint tavasszal. Se jobbat, se rosszabbat.
Továbbra is tartom, hogy egy meccsből nem vonok le tanulságokat, főleg nem szezon kezdésnél.
Szili Attila irányításáról néhány mondatot azért közlök. Ezt a csapatot nem kell majd irányítani, az fogja szervezni a játékot, akinél a labda van, a középpályások közül. Szó sics arról, hogy amegszerzett labdákat Szilinek kellene adni, neki is az lesz a dolga, hogy elmozogjon oldalra, előre vissza, ahogy a helyzet megkívánja.
A szombato meccs miatt egyébként sem illik szidni Szili irányító játékát, hiszen Komódi sérülése után megváltozott a csapat szerkezete. 3 csatárral játszottunk, és Komódi helyére Szili húzodott ki, Tóth N beljebb lépett és Petővel ketten próbálták meg kézben tartani a gyeplőt. Nem sikerült, ez tény, de mindössze 10 percig volt alkalom azt a játékot játszani, amit eltervezett Gyuri bácsi.
Egyébként nagy gond lenne, ha most lennénk csúcs formában...
Aki Hajdu Attilát bírálja, annak ajánlom figyelmébe Kavics első mérkőzéseit a tavasszal.
Vegyétek azt is figyelembe, hogy ez a csapat, egy új szerkezeti felállással, új szisztémában most lépett először pályára tét meccsen.

Gala véleményére szándékosan nem reagáltam, olyan okosakat írt, hogy eszembe sem jutott, hozzászolni. Ezek után sem fogok.
Üdv

JUDGE Creative Commons License 2000.07.25 0 0 791
Akkor mar en is tennek egy-ket megjegyzest.

Hajdu: Ktasztrofa. A golvonalrol mentett egy szepet, pont mint a Grasshoppers ellen. De amikor kirohangaszik, akkor ideges vagyok. Visszasirjuk meg Safart.

Szili iranyit????? Hat en ezt nem lattam.

Thomas a tavalyi serulese ota nem az igazi. Elotte egy ilyet nem hagyott volna ki.

Vidi??? Jaaaj neee! Mar megint??? De jo volt ez az ev nelkuluk...

VISIT: http://www.extra.hu/JUDGE1

Udvozlet mindenkinek, aki utalja a fardit, a vidit, a kispestet! -JUDGE

JUDGE Creative Commons License 2000.07.25 0 0 790
Hello Belepofazok!

Persze. Miutan irtam, mar meg is gondoltam magam. De sajna nincsen undo. Biztos, hogy en is a keritesen teregettem volna 10 IQ-mat forditott helyzetben. De akkor nagyon biztam benne, hogy nem ismetlodik meg az ami akkor tortent, amikor /vegre, vagy 50 ev utan/ nalatok gyoztunk.
Szoval ertheto a felhordules.
:-) Egy fradi meccs utan? :-))))

Barati udv.: JUDGE

Előzmény: Belepofázok én is (773)
majkell Creative Commons License 2000.07.24 0 0 789
Komódi vádlija a duplájára dagadt
Kabát Péter meglátogatta Szlezákot

Nem szomorkodnak a Fáy utcában. Miért is tennék, hiszen az Újpest ellen idegenben szereztek egy pontot. Bár a szurkolók nem voltak megelégedve a játékkal, az eredmény nem ad okot a búslakodásra.

Egy ember azonban rosszkedvűen futkározott a hétfő reggeli edzésen. Kabát Pétert bántja Szlezák Zoltán sérülése, és nehezen viseli a történteket.

- Vasárnap meglátogattam Zolit a kórházban -mesélte a vagányságáról híres támadó. -Higgye el, nagyon bánt az, hogy „Szlezi" ilyen súlyosan megsérült, ám még most is azt mondom, nem voltam vétkes az esetnél. A szurkolók és néhány futballista kikezdett, ám a mérkőzés után felhívott egypár újpesti játékos, és ők is azt mondták, hogy nem tehettem a sérülésről. A hétfő reggeli edzés előtt Mezey Gyuri bácsi is igyekezett megnyugtatni, és most már én is próbálok a szombati meccsre koncentrálni.

Az angyalföldi csapatnak is akad egy sérültje, Komódi László szárkapocscsontjával akad némi probléma. -Ezt a pechet... -kesergett a középpályás. -Új csapatnál kezdtem az idényt, a mester a kezdő tizenegyben számolt velem, már alig vártam az első fordulót, aztán öt perc után megsérültem. Úgy néz ki a lábam, mintha két vádlim lenne. Nagyon be van dagadva az izom, még a járás is nehezemre esik. Mindennap orvoshoz járok, de ettől függetlenül edzek is, hasizom-erősítő gyakorlatokat végzek. Még mindig nem tudni, hogy mennyi időt kell kihagyni, de remélem, egy-két hét múlva visszatérhetek.

Komódi sérülése után adódik a kérdés, ki pótolhatja őt a székesfehérváriak ellen. Dr. Mezey György szerint „Komódi Laci ťcsereembereŤ Polonkai Attila, így neki van esélye a csapatba kerülésre, de az is lehet, hogy újra megpróbáljuk azt a háromcsatáros játékot -valószínűleg Tiber Krisztiánnal -,ami Újpesten nem nagyon jött be. De persze, ezen a héten még mindenki bizonyíthat."

(tóth p.)

geyza_d Creative Commons License 2000.07.24 0 0 788
Béka!

Azt ki mondta, hogy Móni jó volt???!
Szerintem tragédia...

Az elkeseredett hangú hozzászólásomra nem nagyon reagált senki...

VASAS!

Előzmény: BéKa_d (783)
ádi Creative Commons License 2000.07.24 0 0 786
Hát igen...
A pudingot megettük (az Újpestet nem), és még nem igazán ízlett.
Remélem a játék és a hozzáállás is javulni fog.

Hajrá Vasas!

GALA Creative Commons License 2000.07.24 0 0 785
Nem is tudom meg merjek-e szólalni a szombati meccs után , mivel rajtam kívül mindenki károg(hat)ott már egy kicsit (minimum ).

Lehet károgok , meg "ugye megmondtan " , de vissza lehet nézni :

1 , Sonka komoly edzőnél komoly meccsen nem játszik

2 , Zováth nem középpályás hanem védő .

3 , Szili nem tud ( még ) irányítani.

4 , A középpályás-sorunk gala és szilvió nélkül szorgos iparosok fantázia , ötlet , szellem nélküli masszája . TóthN-ből lehet valami , ha ő is akarja és nem a dózsásoknak van igazuk...,
-nincs vezéregyénisége a csapatnak ( milyen okos is volt , aki megmondta , hogy gala erre nem alkalmas - hát most aztán milyen jó ...)

Remélem hosszabb távon rámcáfolnak és ez csak egy idény elejei szörnyedelem volt.
Egyébként -véletlenül , nem akarok kicsit sem bennfentesnek látszani - Gelleivel és malaccal ( +Farkas Tibivel )együtt néztem a meccset , hááááát nem voltak elájulva .

( Egyébként M. többször próbálta Tibert csereként középpályán játszatni , azt hiszem a mozgékonysága miatt - a fenti szakik között az volt a nézet , Kozmára akartak valakit jobban rátenni , ezért nem a szélre hoztak embert -bár később Tiber már sokszor kiment a szélre lásd a helyzete , amit szokás szerint elbarmolt)

Előzmény: Jeux (777)
TZS Creative Commons License 2000.07.24 0 0 784
Volt ott Zele-show is, de azt inkább nem részletezném.
Előzmény: BéKa_d (783)
BéKa_d Creative Commons License 2000.07.24 0 0 783
Mindenek előtt a sérülteknek szeretnék mielőbb jobbulást kívánni.
Nem t'om, hogy pontosan mi volt a pályán, de nekem nem úgy tűnt, hogy éppen Urbán csitítgatott volna mindenkit...
Egyébként szerintem is elég durva (nem csak kemény) meccs volt; sajnos a játékvezető ezt engedte (8-as osztályzat...).
Nem értettem én sem, hogy miért Tiber állt be Komódi helyére, viszont Kabát Petit tényleg le kellett venni. Szerintem is jó volt Móni és Pető, többet vártam Tóth N-tól, de különösen Szilitől és Thomasban is oldódhatna annyira a görcs és az akarás, hogy passzol gólhelyzetben...

Hát röviden ennyi. A Vidi ellen kiderül, hogy az Újpest meccs mennyire a körülmények áldozata volt...

HAJRÁ VASAS!!!

Ui.: Sajnálom, hogy kihagytuk a Conti showt, de majd a jövő héten, egy győztes meccs után pótolunk mindent.

TZS Creative Commons License 2000.07.24 0 0 782
Boniek!

Add át üdvözletünk a Kingának, boldog névnapot kívánunk neki. Ha már kiheverted a szülinapod:-)))))

Előzmény: TZS (781)
TZS Creative Commons License 2000.07.24 0 0 781
Piros-Kék Jó Reggelt!

A meccsről én inkább semmit. Reméljük, javulni fog a játék.
A sérüléseket nagyon sajnálom, bár a vendégszektortól messze történtek, sokáig azt se tudtuk, mi van (mivan?) Szerencsére szinte azonnal jöttek a telefonok a TV előtt kényelmeskedőktől, igy megtudtuk a sajnálatost. Mielőbbi gyógyulást a Szlezáknak!!!!!

A meccs után Sántafébe mentünk, szokás szerint csak a teraszon ülhettünk le:-(((((
Közben megjött a csapat busza, és csaptunk egy nagy köszöntőt nekik. Vették. Conti-hool bemászott a pályára, és hatalmas gólt rúgott:-)))))

Szombaton a Vidi ellen jobb játék kell!!!!!!

Hajrá Vasas!

Jackd Creative Commons License 2000.07.24 0 0 780
Jó reggelt jó szurkolást!
Ha már valakit szidnom és bántanom kell, akkor megmaradok közös-kedvenc Jenőnknél. Megint kitett magáért! Újfent bebizonyította, hogy akkora tuskó, hogy az erdőben fütyürésznie kell, nehogy az erdész kivágja!

Hogy a villamos szabja rá a rövidnadrágját!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.24 0 0 779
Egy meccsből nem szabad komoly következtetést levonni, de az elképzelés nyom ase látszott a játékunkon. Semmi szélsőjáték, mindent középen próbálunk erőszakolni, 2 átlövés kísérlet és vége. Kevés mozgás, visszafele passzolt mindenki, ment az alibizés. Hajdu nagyon bizonytalan!
Ennél csak jobb jöhet, különben koppanunk.
Jackd Creative Commons License 2000.07.24 0 0 778
Szevasztok!

Conti!
Köszi a reagálást! Ugye akkor szombaton már az újj mezben sikíthatunk a gólokra...mármint a sajátunkra, de nem az öngólokra? :)

Nem szándékozom komolyabban belemenni a meccs értékelésébe, de ha jön kérdés, akkor válaszolok.
A magam rövidke véleménye a következő lenne. Kihagyva a szakmát, azt mondanám, hogy a külső hatások okozták a döntetlent. Ez a sok negetív hatás, megzavarta a játékosok fejét és ez ellen Gyuri bácsi sem tudott mit tenni. Azt vallom, hogy ezt az X-et fogjuk a körülményekre, a hangulatra, a sérülésekre, a szezon kezdettre. Ami nekem is feltünt az az, hogy nem voltunk frissek és ez görcsösséggel is párosult. A csapatunkból talán csak Juci és pető tudta függetleníteni magát a pályán és pályán kívül történtektől.
Azt nagyon jó, kiváló változtatásnak minősítem, hogy Kabát Petit Dr M Gy lekapta a szünetben a pályáról. Szegényke teljesen elkeseredett és rendkívül zavarodottan játszott.
Hogy Komódi helyett miért egy ballábas és miért Tieber jött be azt nem tudom ,de bizonyára megvolt az oka. Én magam Simeket, vagy Polonkait szivesebben láttam volna a pályán, de még nagyon korai a bírálat a részemről.
Lehet, hogy Komódinak a szombati meccset is ki kell hagynia! :(

Üdv

Gyerünk, Gyerünk Angyalföld!!!

ps. Gyógyulj meg minél előbb Szlezák Zoli!

Jeux Creative Commons License 2000.07.24 0 0 777
Na, némi csúszással én is bejelentkeztem.

Szóval...
A szombati előadás iszonyatos volt.

Geyza hozzászólásával tulajdonképpen egyetértek, csak én nem a futást kérném számon a csapaton,hanem valami játékosságot, ötletet,rizikó-készséget, valamit, ami játékra emlékeztet.

A hátvédsor rendben, a csatárok rendben lesznek, a probléma egyértelműen a középpályásoknál van (en block), de ezen nehéz lesz javítani, mivel egy
megszerezhetetlen kincs hiányzik belőlük: TEHETSÉG

(Hol vagy Gala?)

Hajduról csak annyit, hogy szerintem Lebo óta nem volt ilyen bizonytalan kapusunk. Nagyon szimpi pofa, de Kavics jobb.

Ennek ellenére ebben a mezőnyben végre meg lehetne nyerni a bajnokságot.( A középpálya átalakításával)

Egyébként, ha augusztusban foci van, játszanék szívesen, írjatok róla!

Hajrá Vasas!
Jeux (Ex-Zelepoci)

geyza_d Creative Commons License 2000.07.24 0 0 776
Conti!

RETTENTŐ szarok voltunk, az az igazság. És nemcsak most - emlékezzetek a Dferr elleni első félidőre. Csak akkor az eredmény miatt erre fátylat lehetett borítani.

Itt mindenki okos taktikai, meg összeállításbeli elemeket boncolgat hetek-hónapok óta. Ehhez képest nézzétek meg, amit Urbányi kikockázott a Vasas-támadásokról. Égett a pofám, mint a rongy.

Egyszerűen közelről nézik a gyerekek a meccset, az fut (egy kicsit), akinél a labda van. Azt a játékot, amit mi csinálunk (amivel elértünk valamit), állandó mozgással, keresztbe-futással, üres területek teremtésével és bejátszásával lehet játszani.

Nevetséges volt, ahogy a labdát vezető rávezette a focit az ácsorgó és a meccset közelről néző társára, aki alig tudott félrehúzódni előle (pedig nem is volt gyors a tempó). Mi van itt? Miért nem futnak ezek???

Adam17!

Ne érts félre, én is szeretem őket, az újakat is (Pető például egyre jobban tetszik). De hát ez nem igaz! Lehetetlen, hogy ne lássák, senki máson nem múlik, hogy ilye szarok, csak rajtuk!

És ez a duma a sérülések zavaró hatásáról... Ne má...

Elkeserítő volt, mert nem ezt vártuk, hanem éppen az ellenkezőjét, azt, hogy a nagy létszámú keret miatt a pályán lévők összevissza rohangálnak majd.

Az UTE egyébként szerintem jó lesz, szimpatikus, jó kis csapat, úgyhogy a fent írtaktól függetlenül lehet, hogy értékes lesz a döntetlen. De ez semmit nem változtat azon, amiket a mieinkeről írtam. Ha nem térnek észhez, itt komoly bajok lehetnek. (Nálunk is jobban elhitték a bajnokesélyességet - a következő meccsen már ennek terhe fogja nyomni őket...)

Szóval Dr. M - felrázni a fiúkat, pls!

HAJRÁ VASAS!

majkell Creative Commons License 2000.07.23 0 0 775
Halihó !

Na, addig is míg holnap lesz, egypár gondolat.Sajnálom, hogy ennyi sérülés történt, ez nagyon rányomta a bélyegét a játékra.Sokkal jobbra számítottam idénykezdet ide, idénykezdet oda. Nagyon sok meló kell még itt, de szerintem lesz ez még sokkal jobb is. Szerintem az UTE is nagyon jó lesz. Hajdú a vonalon jónak tűnik, de a kifutásoknál megállt bennem a kaki ! Szörnyű. Juci hozta a szokásos jó játékát. Móni olyan sokszor, mintha nem a játékon járna az esze.Petőnél tetszett, hogy bátran vállalja a lövéseket. Tóth Norbi szerintem sokat dolgozott,hátul is rengetegszer megfordult.Gondolkodásban kicsit gyorsabbnak kellene lennie. Thomas megint többször is önző volt.Szilitől sokkal többet várnék. Kabátot nagyon sajnálom, hogy kikezdték. Szegényen látszott a TV-ben, hogy kétségbeesetten próbálta bizonygatni, hogy nem csinált semmit.

A legnagyobb élmény a szünetben és a meccs után ért, amikor láttalak benneteket az egyenmezükben. Ádit előszeretettel mutatják a cilinderében.

májkell

Ui: Béka ! Melyik csapatban játszik a Dinnye nevű illető ? Nem tudom, de nagyon utálhatják, mert az egész országban ki van írva, hogy: " G.Dinnye ":))))

conti Creative Commons License 2000.07.23 0 0 774
Nagyon nincs mit értékelni a tegnapi meccsen. Azt azért nem fogom tudni megérteni, miért kellett ennyire óvatosan játszanunk? Simán nyerhettünk volna. Mondjuk Thomas lábában ott volt háromszor is a győzelem lehetősége, de egyszer későn eszmélt, mikor a kapussal egy-egyben volt, és Bíró elsodorta a labdát. Ha szemfülesebb, elpöcköli, és a gólvonalról vissza is nézhetett volna. A második félidőben pedig kétszer is mínuszról inkább rálőtte, minthogy felnézzen, és visszagurítsa a labdát.
Nem volt a támadásainknak semmi éle, komoly kapuralövésünk nem is volt.
Szombaton kiköszörülhetik a fiúk a csorbát.

HAJRÁ VASAS!!!!!!!!

Májkell!

Igen. Vagy a második.

Belepofázok én is Creative Commons License 2000.07.23 0 0 773
Üdv JUDGE !

"Es nem ertem miert formedt fol ugy az ujpesti kozonseg. Miert kellett bantani Kabat
-ot?? O aztan tenyleg nem csinalt semmit! "

Egyszerü a válasz. Én és a szurkolótársaim zöme minimum 20-25 méter távolságból ( a többiek még messzebről ) láttuk az esetet. Tölünk annyit lehetett látni, hogy gurult ki a labda az oldalvonalon túlra amikor Kabát visszahuzta a Szlezit aki elesett és mintha Kabát rálépett volna ( tölünk ennyit lehett látni ). Utána csak azt látta mindenki, hogy oriási a baj és a játékosok zöme ( újpesti és angyalföldi ) döbbenten nézi a földön fekvő újpesti csapatkapitányt. Valószinüleg volt egy-két kölcsönös beszolás ami hatására kialakult egy kisebb kakaskodás a játékosok között. Azért megjegyezném azt, hogy a biró fel sem fogta azt, hogy mi történt. Már régen integettek a mentőnek amikor ő még azt mutogatta, hogy vigyék az oldalvonalon kivülre a sérültet.

Videon visszanézve az esetet le kell szögeznem, hogy tévedtünk ! Semmi durva dolog nem történt. Egy egyszerü visszahuzás után a jáékosunk rosszul esett és sajnos ez valószinüleg a pályafutása végét jelenti.

szvsz ha ez egy UTE-fradin történik valószinüleg nem ilyen békés délután lett volna.

Baráti üdv +1szer !

Előzmény: JUDGE (772)
JUDGE Creative Commons License 2000.07.23 0 0 772
Hali Szomszed!

Szerintem majd Hetfon varhatoak az ertekelesek. Akiket en innen ismerek, azok mind a munkahelyukon NETeznek. Szoval en holnap este visszanezek.
Ami a szabalytalansagokat illeti, iszonyuan sajnaltam Szlezakot. Es nem ertem miert formedt fol ugy az ujpesti kozonseg. Miert kellett bantani Kabat -ot?? O aztan tenyleg nem csinalt semmit!
Kar a meccsert. Remelem a kovetkezo forduloktol mindket csapat jobb lesz, mert ez igy keves lesz!

Udvozlet mindenkinek: JUDGE

Belepofázok én is Creative Commons License 2000.07.23 0 0 771
Üdv szomszédvári cimborák !

Nagyon szótlanok vagytok tegnap délután óta. Azt reméltem, hogy olvashatok valami tárgyszerű értékelést tőletek is a tegnapi meccsről de eddig sajna semmi.

szvsz a tegnapi meccsre erősen hatott a két "pénzéhes kurva" miatti bajusz-összeakasztás. Látszott továbbá, hogy mindkét csapat fő törekvése az volt, hogy ki ne kapjon. "karesz4"-el ellentétben szerintem egy viszonylag kemény de még véletlenül sem durva meccset játszottunk . Visszanézve egyik sérlülést sem szándékosan okozták.

Kiváncsian várom a folytatást mindkét csapat részéről. El ne felejtsük, hogy 99 %, hogy idén még 3-szor találkozunk. Remélem akkor gólokat is látunk.

Baráti üdv nektek a szomszédvárból !

JUDGE Creative Commons License 2000.07.22 0 0 770
ZELE !!!

Ez a te muved? ==> http://www.extra.hu/vasasdh/

Most fejlesztes alatt van. Ha te csinalod, akkor ne olyan tempoval, mint ahogy visszahozod a kepeimet PLZ!

Udv.: Paal "JUDGE" Gergely

OLLE VASAS!!!!!!!

JUDGE Creative Commons License 2000.07.22 0 0 769
Te meg mirol beszelsz LEMONHEAD?
Itt egyedul te vagy durva es bunko! Tavaly elott minekunk volt a legkevesebb sarga/piros lapunk. Es sosem volt kirivoan durva a jatekunk. Mint mondjuk a fradikanak, vagy a kispestnek.
Es igenis realis eselyunk van a bajnoki cimre. Ez egy uj csapat, uj taktikaval, uj edzovel. Es egy ilyen TENYLEG DURVA Ujpest ellen idegenben nem is akarmi az X. Ha egy kicsit osszerazodott a csapat, es meggyogyulnak az ujpestiek altal lerugott jatekosok, akkor irany a bajnoki cim!!!

Udv.: JUDGE

Visit: http://www.extra.hu/JUDGE1

Előzmény: lemonhead (768)
lemonhead Creative Commons License 2000.07.22 0 0 768
Te beszelsz durvasagrol?
A Vasas mar regen is hires volt a durva bunko focijarol!
Ti akartok bajnokok lenni? 90 perc: egy helyzetecske! Nem rossz, csak igy tovabb!
Előzmény: karesz4 (764)
karesz4 Creative Commons License 2000.07.22 0 0 767
Nomen est omen! Valóban csak belepofázni tudsz! Ha majd értelmes, kulturált hozzászólásra is futja szerény "IQ-dból", akkor szívesen olvasom a véleményed. Addig meg majd csak kíbírom valahogy, hogy ne olvassam el a belepozást. :-(((

Üdv:

Karesz

Belepofázok én is Creative Commons License 2000.07.22 0 0 766
Te melyik meccset nézted öreg ? Durvaságban mindkét csapat ugyanazt müvelte.

BAJONKESÉLYES A VASAS ??? BIZTOSAK VAGYTOK MÉG MINDIG EBBEN ???

Ja és a két "PÉNZÉHS KURVA" hozta a tavaszi formáját. Csak igy tovább ! :)))

Előzmény: karesz4 (765)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!