Keresés

Részletes keresés

TZS Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2193
Gala!

Én Zalaegerszegen is hallottam érdekes szurkolói megnyilvánulásokat. Pesti srác volt, és nem értettem, miért is utazott annyit, hogy folyamatosan fikázza a csapatot.

Előzmény: GALA (2191)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2192
Gala!

Én azért még reménykedem! Hiszek a csodákban!

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: GALA (2191)
GALA Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2191
Ádi
szerintem nincs nagyon min elgondolkodni , aki van olyan fanatikus , hogy ebben a magyar valóságban elmegy 2 hetente vidékre fociért , az tuti nem fog belekötni abba a csapatba akiért lement. De a nagyobb réteg ezt nem teheti meg de 2 dolgot tehet : eltűnik otthonról is mint a fraditábor , vagy háborog hogy átverték.

némo:
most vessem fel hogy mihez kötődik egy zsoldos? Olyan szépen elmondtátok , hogy ha pénzért tépi szét a mezét és rúg 6 gólt és nem azért mert vasas szerelésben játszik , akkor az jó. Csak hát nem tépi.És ha erre emlékeztetik még meg is sértődik. ( az ankéton is alig várták , hogy elhúzhassanak , nem miattunk vannak itt hanem a pénzért. Miért ülnének le Veletek ? Abban a világban az a tuti , ha kimegy 1000 ember csendben nézi meccset és ők megkapják a zsozsót. Az eredmény csak zavaró tényező-de legfeljebb eligazolnak...)
Az a véleményem nézzétek meg a Chelseat
sok jó játékos , no csapat , középszer. ( Vialli lapáton )
Csak azt nem értem , Ti ezt miért nem éreztétek eddig ? Szerintem sokan túl közel kerültetek a tűzhöz , hogy reálisan meg tudjátok ítélni a helyzetet.Elfogultak vagytok ( jó értelemben ) és rózsaszínben látjátok a világot.

Újra leszögezem , én is annak örülnék ha ez megváltozna , mert a dolgokat már visszacsinálni nem lehet veszteségek nélkül . De félek nem fog sőt egyre rosszabb lesz. ( Nem voltam boldog nyáron se mikor azokat a világvége hangulatú sorokat írogattam.)

nemo_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2190
Ádi!

Próbáljuk meg! Szerintem hasznos lenne!
Ilyen sokáig nyomod az ipart? Rohadt raplókapitalizmus:)))

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: ádi (2188)
mütyür Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2189
Sajnos ezuttal igazat kell adnom Galának. Én is úgy érzem, hogy csak mi hisszük, hogy olyan fontosak lennénk a számukra. A megsértodés és a nagy egymásratalálás is múló dolgok náluk, egyik sem akkora érzelmi katarzis, mint nekünk. Ne felejtsétek el, hogy -tisztelet a kivételnek-, de ok nem Vasas drukkerek és soha nem lesz olyan érzelmi kötodésük, mint bármelyikünknek itt, ebbol kifolyólag nem is rázza meg oket annyira a vereség, de a lelátói légkör sem. (Néha sajnos egy-ket szurkolotarsunk viselkedese kapcsan sem erzem azt a hallatlan nagy kötodést.)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden jatékosnak Vasas szurkolónak kell lennie, ezt nyilván nem kívánhatjuk és pont mivel ez a realitás, el kell fogadni, hogy meg fognak adott esetben sértodni olyankor is, amikor igazából lesütött fejjel kéne járniuk vagy inkább köszönettel tartoznának jópáratoknak/jópárunknak. Ne a saját kötodésünket vetitsük ki rájuk!!!
Ennek ellenere nem kéne marhasagokat kiabalni, de az is a realitas kategoriaba tartozik, hogy egy profi focista sok, nem eppen szivderito dolgot hall a sajat szurkoloitol is.
Nekunk az a dolgunk, hogy ha a kovetkezo meccsen is ott vagyunk, akkor szoritsunk a csapatnak, nekik meg az a dolguk, hogy a "munkaadojuk" es sajat boldogulasuk erdekeben mindent megtegyenek a gyozelemert. Reméljuk, hogy ennyi "realitás" számbavétele után végre magukra találnak és a tolük reálisan elvárható teljesítményt nyújtják.

üdv,
m.
Hajrá VASAS!

ádi Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2188
Igazad van, Némó, üljünk le, beszélni kell velük. Én is ezt szorgalmazom.

Hajrá Vasas!

Előzmény: nemo_d (2186)
ádi Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2187
MCsaba!
Valóban nagyon egyszeru dolog a matematika: kapunk 3x+2 játékot, adunk érte 4z-8 szurkolást.
Csakhogy szerintem ez nem matematika kérdése. Szerintem az igazi szurkoló buzdítja a csapatát minden körülmények között, lehetoleg folyamatosan. Nem mocskolódik sem a saját, sem az ellenfél játékosaival, szurkolóival szemben.
Álom?
Előzmény: MCsaba_d (2184)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2186
Igazad van, hogy magunkért csináljuk! De úgy gondolom, hogy a csapatért is a játékosokért is! Ez részükről elfogadhatatlan magatartás! Ez részükről nem megfelelő hozzáállás. Engem ez háborít fel. De ha legalább nekünk mondanák akkor mi esetleg tudnánk nekik segíteni de sajna le se sz.rnak minket. Engem nem érdekel ki honnan jött. Számomra az a VASAS JÁTÉKOS aki a mezünket felveszi. A multat lezártuk csak fáj, hogy velünk ilyenek. Velünk akik pld az ujságba pénzt, időt, írást és stbt adunk ezért tőlük ez a köszönet. Hát ez nem tetszik Ádi. Mi is megváltoztunk Ők is megváltozhatnának velünk szembe. Komolyan mondom üljenek le velünk mondják el mi a gondjuk, miben tudunk MÉG segíteni nekik és azt hiszem a VDK-BK megteszi értük, magunkért a csapatért.

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: ádi (2185)
ádi Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2185
Magunkért csináljuk, mert ez NEKÜNK fontos. Ennek ellenére nem esik jól az ilyen hozzáállásuk. Tudniuk kéne, hogy aki (Daniels, Conti, stb) ilyen gyakran látogat el, hogy az edzést, vagy ajunior meccset megnézze, nem kiabál csúnya dolgokat.
Érdekes, vidéken, külföldön soha sincs ilyen mocskolódó kórus. Vajon miért? Ezen sokaknak el kéne gondolkozniuk - a kórusban is.

Hajrá Vasas!

Előzmény: nemo_d (2183)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2184
nemo!

Nagyon igazad van!

Dan!
Nem kell a Yale-n végezni ahhoz, hogy tudatosuljon a fejekben, hogy a csapat/klub van a szurkolókért, és nem fordítva.
Ha nincs szurkoló, akkor kinek játszanak? Bár elnézve az utóbbi hetek produktumát és egyesek hozzáállását, úgy látszik, valóban csak egy dolog számít: a bankszámla egyenlege.
Ez pedig független itthon a szurkolók számától.
Előbb-utóbb azonban olyan TULAJDONOS lesz, akit az is érdekel, hogy hányan vannak a meccsen.

A galázás pont azért volt szerintem (nem vettem részt benne, de megértem őket), mert nem azt kaptá(u)k, amit vártak.
A végén azért csapott át ünneplésbe, mert az utolsó 10 perc hozzáállása olyan volt, ami kell egy profi csapattól.
Ilyen egyszerű ez.

nemo_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2183
Azt nem tudom, de érdekelniük kéne, hogy mi mit csinálunk értük.
Előzmény: GALA (2182)
GALA Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2182
Már megbocsáss de gondolod , hogy érdeklitek/érdekeljük őket ? Tisztelet a kivételnek.
Előzmény: nemo_d (2181)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2181
Szeva Dan!

Én csak azt nem értem, hogy talán már eljuthatott hozzájuk a hírünk! Talán tudhatják, hogy mi nem gyalázkodunk! Mármint a VDK-BK. Tőlünk senki nem Galázott, senki nem Malacozott. Ezt lezártuk már égen. Ki így ki úgy. De mi adunk a csapatnak és nem elveszünk tőlük. Üljenek le velünk. Mondják el mi a bajuk. De sértődésnek velünk szemben szerintem nincs helye. Főleg amit teszünk értük azok után.

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: Jackd (2179)
GALA Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2180
A szurkoló választ csapatot és nem a csapat szurkolót .
Én sem értem miért kell oda-vissza forgolódni , de még 2x nem jönnek ki mert meg vannak sértve hogy szarul játszanak és ezt meg is mondják nekik - aztán , mint a régi szép BVSCs időkben lesz 400 néző ...
Jackd Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2179
Szevasztok!

Ebben az alábbiakban tárgyalt témakörben érzem magam illetékesnek ezért szólnék hozzá néhány mondatot.
Beszéltem tegnap Szilivel, Kaviccsal, Poloval, Tóth Andrissal, így kb tudom, hogy mit gondolnak.
Rettentően pipák és csalódottak, és én valahol meg is értem őket. Kedden én is csalódtam a táborban, de ez nem tartozik ide. Szóval Ők egy kalap alá veszik a szurkolókat, nem tesznek különbséget köztük. Tegnap olyannyira sötét volt a hangulat, hogy meg sem próbáltam megértetni velük a valóságot, mert teljesen hidegen hagyta volna őket és MZ is ezt állította.
Az pedig valóban elgondolkodtató, hogy voltak és vannak olyanok akik ameccs elején éltetik a csapatot, később fütyülnek és galáznak majd a végén azt kiabálják, hogy gyertek ide! Ez nonszensz!
Persze a szurkoló azt kiabál amit akar, de azt is figyelembe kell venni, hogy a csapat akkor jön ki meccs végén pacsizni, ha jónak látja. Ha nekünk van elvárásunk a csapat viselkedésével kapcsolatban, akkor nekik is lehetnek a szurkolókkal kapcsolatosan.
Azt azonban még feltétlenül hozzá kell tennem, hogy focistáink nem a Yale-en végeztek, és ez tegnap is bebizonyosodott.

Üdv

Hajrá Vasas.

Vasas - Újpest 1-0

nemo_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2178
Huszabi!

Teljesen egyet értek veled. Nem megsértődni kéne hanem örülni, hogy vannak olyan fanatikusok akik időt, pénzt és energiát nem kímélve próbálják segíteni a CSAPATOT! Lásd: ujság, balhék elkerülése, vidéki utak, Ventspils, Athén. Nem mi tüntetünk a csapat ellen MI SEGÍTENI AKARJUK ÖKET!!!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: huszabi (2177)
huszabi Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2177
Némo

Köszi! Most már csak azt nem értem, hogy kire haragszanak a fiúk. Talán nem azokra kéne akik pl.
még az edzésre is kimennek értük. Egyébként meg sértődni a legkönnyebb.Evvel együtt nagyon szorítok értük, az nem lehet,hogy tavaly óta elfelejtettek játszani.

Előzmény: nemo_d (2176)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2176
Huszabi!

Olvasd el Conti 2156-os hozzászólását!

Némó (d nélkül)

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

huszabi Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2175
Némo d

Mit írt conti? Egyébként olvassátok el a mai Sport
plusz-ban, hogy mit ír Megyesi Mezeyről (Elnézést
professzor úr).Sajnos nagyon sok benne az igazság.
A Mezey-Egervári ügyre már senki nem emlékszik?

nemo_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2174
Huszabi!

Részemről is légy üdvözölve a kocsmában! Itt nagyon jól fogod magad érezni!

Conti!

Amit írtál az nagyon elszomorító! Sok minden jellemző ránk de az, hogy a csapat ellen tegyünk az NEM!

BéKa!

Neked legyen igazad!

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: majkell (2173)
majkell Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2173
Huszabi !

Igen, a tipikus eset. Én is apám után lettem Vasas drukker, mint itt a kocsmában a legtöbben. Csak o nem focizott. És így lesz az én fiam is....:)))

Májkell

MCsaba_d Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2172
Conti!
Amit írtál az újság játékosok általi fogadásáról, az több mint szomorú.

Egyébként a Színes Sport most már rendszeresen említ bennünket!

huszabi Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2171

Családi örökség. Faterom itt játszott még a 60-as
években,mint ifi. Akkori szóval centerhalfot, de mivel a Szőke szikla volt akkor ezen a poszton
így eligazolt vidékre. Aztán persze ellinkeskedte a pályafutását, de ez már egy más történet. És te hogy?

Előzmény: majkell (2170)
majkell Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2170
Huszabi !

Légy üdvözö/ülve.Hogy lettél Vasas drukker ?

Májkell

huszabi Creative Commons License 2000.09.15 0 0 2169
A bajnok: Universidad de Chile
Színük: kék
Egyébként tizedszer lettek bajnokok, és itt játszik Acuna
Előzmény: geyza_d (2163)
majkell Creative Commons License 2000.09.14 0 0 2168
Üdv Tofe !

Azért ez elég röhejes nem, hogy a világ végére kell elmenned, hogy kocsmázhass. A magam részéről örülök, hogy újra itt vagy, remélem sűrűn elő fogsz fordulni ! Mennyi az időeltolódás ?

májkell

A kutyák nyaljanak körül ! (c) Ádi ?

Vamos Vasas !

Előzmény: TOFE (2160)
geyza_d Creative Commons License 2000.09.14 0 0 2167
Lehet, hogy három volt, nem láttam, csak félfüllel hallottam.
Előzmény: TOFE (2165)
TOFE Creative Commons License 2000.09.14 0 0 2166
Na most megyek, lehet, hogy meg kesobb visszanezek, de nem biztos.
Engem is erdekelne, hogy mi volt a problema Mezey es Egervari kozott.

VASAS!

TOFE Creative Commons License 2000.09.14 0 0 2165
Nem harmat?
Ma a TV-ben kb 50-szer mutattak az osszefoglalot, es szerintem az elso harmat o lotte, de most elbizonytalanitottal...
Kulonben az egyik ujsag mellekleteben az jelent meg, hogy nagyon nehez lesz chilei sportolonak ermet nyernie az olimpian, osszesen ket kis eselyt latnak eremre, az egyik Ríos, a masik a focicsapat...

A mezszinrol meg nincs infom, de amint lesz, tudatom...

VASAS!

huszabi Creative Commons License 2000.09.14 0 0 2164
conti

És milyen módon?
Egyébként emlékszik-e valaki,hogy a Mezey és az Egervári min vesztek össze annak idején?

Előzmény: conti (2159)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!