Keresés

Részletes keresés

conti Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2122
Akkor folytatom, csak tegnapelőtt kétszer kellett írnom, mert a gép nem talált a regisztráltak között.
Mindenkinek szeretném megköszönni a segítséget az újság elkészítésében, akár anyagiakban, akár a munkájával járult hozzá. Aki, mindkettővel, annak dupla köszönet!!

Ma este a boltomnál odajött hozzám Lengyel Gyula, a gyúró, és dumálgattunk egy negyed órát. Szóba került a csapat kikezdése is a szurkolók részéről. Ezzel éne nem értek egyet, nem is tudok vele azonosulni, de elfogadom a hozzá fűzött érveket. Csak éppen abba kellene belegondolni mindenkinek, aki a rossz játéknál, az ellenfél vezetésénél a saját csapata ellen fordul, hogy segít-e ezzel a csapatnak? Vagy jobb lenne, ha inkább űzné az övéit, hátrányban is?
A választ mindenki döntse el maga.
Mindenesetre a következő lapban szeretném én írni a bevezető cikket, főleg a szurkolókról, illetve a lap fogadtatásáról.
Az újsággal kapcsolatos elszámolást elküldöm Békának, de szerintem ne tedd fel a coolistre, mert van aki szeretne inkongnitoban adni.

Mint örök optimista, még mindig hiszek a továbbjutásban, szerintem nyerhetünk kint.

Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

conti Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2121
Köszönöm mindenkinek az elismerést a szerkesztő bizottság nevében.
Belepofázok én is Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2120
Üdv szomszédok !

Valami hasonlót írtam még anno a bajnokság kezdetén a Pető Tomiról és a tóth norbiról. Úgy látszik, hogy norbika nálatok csak a pénzt akarja viritani de teljesítményt azt viszont nem. A Tomi viszont probálkozik és szerintem vele jó üzletet csináltatok.

Kiváncsian várom a szombati meccset..... az első forduló elött egy kicsit tartottam a meccstől de igy 7 forduló után én biz azt mondom, hogy most mi vagyunk az esélyesebbek. Igaz ez rangadó igy marad a három esély :)))

Sok sikert ! de ha lehet akkor ne most szombaton :)))))

Bye

Előzmény: GALA (2108)
tribe Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2119
Sziasztok, Hajrá Vasas!

Gratulálok a laphoz, nagyon jó volt.
Legalább az, ha már a meccs nem sikerült túl lenyűgözőre. Tudom már mindenki elmondott mindent, de azért én is reflektálok, ha megengeditek (mondjuk itt ülök 1edül a gépnél, úgyhogy nem igazán tudtok megakadályozni benne...).
Szóval én középen voltam, nem a tábor környékén. A meccs elején mindenki tele volt optimizmussal, és még (a szokásostól eltérően) egy kis Hajrá Vasas is ment, bár nem túl sokáig. Kabát Peti kapufájánál még mindenki nagyon ú-zott meg á-zott, de aztán szép lassan úrrá lett mindenkin az elkeseredettség és a cinizmus. Szerintem nem csoda, és nem is szabad a közönséget elmarasztalni érte.
Én is azon kaptam magam, hogy hangosan szidom a Komódit amikor fél órába telik, hogy ráeszmél hogy most nála van a labda és indítani kéne. És eszembe jutott Galaschek Peti (bár nem skandáltam a nevét), meg hogy valszeg ha ő a pályán van nyertünk volna. Azon kaptam magam, hogy nem tudok elnéző lenni a legtöbb játékossal (kivétel Juci, Thomas, talán Tóth A + Zabos, mert ő még ígéret).
A többiek? Miért van az, hogy Simek Peti nem bír egy labdát levenni? Mit művelt Tóth Norbi a 2. félidőben? Kavics miért nem tud kirúgni, vagy inkább miért próbálkozik? Hol volt Szili? stb...
Szóval tényleg nagyon lehangoló volt, a legjellemzőbb jelenet szerintem az volt amikor a vége felé a Juci a balösszekötő helyéről szökteti a 16-osnál beinduló Totyát....aki persze nem tudja megjátszani, de miért tudná, ő a balbekk. De senki más nem indított és nem indult be...

Aztán az uccsó két percben meg hihetetlen őrjöngés volt, nekem is 1 pillanat alatt elment az összes hangom, és a lefújás után felállva tapsoltak az emberek. Meg persze álltak, mindenki tiszta hülyén érezte magát, hogy most mi a f..szt is kéne gondolni a meccsről... Ez azért elég vicces látvány lett volna ha birok nézelődni és nem én is ugyanazt csinálom...

A közönséggel tehát nincs gond, egy icipicit kell csak mutatni, hogy nézzetek ide, akarunk, küzdünk, hajtunk, mi vagyunk a Vasas....

(Mezey: "...furcsa hangulatú meccs volt..." no comment)

Az a legszomorúbb, hogy ez a 2-2 papíron van olyan eredmény mint a Dunaferr otthoni 2-2-je a Rosenborg ellen, pláne mint a Hajduk Split ellen, de mégis. A szívem megszakad, de azt kell mondanom, hogy nem csoda, hogy nem sztárolják úgy a VASASt. Tényleg teljesen lelketlen, akaratgyenge, önbizalomhiányos volt a csapat.

Az is idegesítő persze, hogy megmutatták a fiúk, hogy tudnak ők ha nagyon kell. Persze ebből max 10 percet láthattunk (kicsit az elején, kicsit a legvégen). De a többi?

A végére 1 kis pozitívum: ha ilyen szar játékkal és felfogással ezt döntetlenre tudtuk hozni, mi lesz itt amikor beindul a csapatnak? (Már ha lesz ilyen, és nem sokára). Ja és még 1: tavaly az MTK is leikszelt itthon a Fenerbahcéval, mondta is mindenki, hogy kinn majd a török pokol, miegymás, aztán továbbmentek (az Athénig, de ez már mind1). Szóval, ne ejtsük még ki magunkat teljesen.

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2118
Na eléggé kiünnepeltem a győzelmünket, úgyhogy megyek haza...:-)

HAJRÁ VASAS!

TZS Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2117
Májkell!

A pálya szélén állni fantasztikus volt. Ennél már csak az lett volna jobb, ha jobban a kulisszák mögé nézhettem volna. A szurkolói lapban ennek lesz(lenne) igazán értelme, mert egy Thomas felugrást, vagy egy Kabát gólörömöt a lelátóról is jó lehet látni.
Jó volt a görög tábort látni és hallani. A meccs nagyrészében illedelmesen üldögéltek, egy pasi azonban megállás nélkül énekelt. Nem volt az baromi hangos, de szinte levegőt sem vett.
A Vasas-tábor szurkolását az 1. félidőben jól lehetett hallani, aztán a másodikban (kicsit érthetően) gyakorlatilag megszünt a szurkolás.
Nagyon behallatszott minden bekiabálás, még az is, ha egy ember kürtölte világgá véleményét.

Tévedésből küldtek el, a sárgakabátos azt mondta, hogy UEFA előírás, hogy csak a két kapu mögött lehetnek a fotósok. Aztán átsétáltam a játékoskijáróhoz, ahol a főmufti közölte, hogy csak azon az oldalon nem szabad állni, ahol nincs palánk. Mondtam neki, hogy ezt közölje a kollégáival is.
Nagyon nem erősködtem, hiszen nekem fogalmam se volt, hogy mit szabad, és mit nem.
(Na jó, meccs közben azért nem mentem volna be a pályára egy jó fotó kedvéért:-)

A képeket szombaton megnézhetitek, ha addig szerzek szkennert, akkor akár előbb is.

Előzmény: majkell (2105)
GALA Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2116
YES
Előzmény: MCsaba_d (2115)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2115
Nemo!
Nem a vonatozással, stb-vel van baj, hanem, hogy nincs csapat, és hülyenének vagyunk nézve!

A 80-as években volt egy stabil, összerakott dobogós csaptunk, amely 86-ban MNK-t nyert Rudi bácsival.
Az Öreg átadta a csapatot egy aglis, fiatal, a modern korszerű focit ismerő és azt megteremtő Kistelekinek.
Kisteleki lapátra tette Kakast, Farkast, hírest, Birinyit, Izsót, Kokó, Váradyt, Borostyánt, és még néhány játékost mindván, hogy alkalmatlanok a nagy célokra. Jött helyettük néhány "nagyon jó" játékos.
Az eredmény ismert, az állandó, évenkéni 5-6 játékos jövés-menés a 89-es 20 mp híjáni kieséshez vezett (egy érthetetlen és értelmetlen kezezés tartotta benn a csapatot).
Az alkalmatlanság miatt elzavartak közül Borostyán évekig siófoki házi gólkirály, Kakas az Újpest kapusa volt, Farkasék az MTK-val bajnokok lettek, Várady szinte egymaga vitte fel a Vácot az NBI-be!
Kb. 7 év eseménytelen vegetálás után 4-5 éve indult meg egy tényleg tudatos, évi 1-2 minőségi játékost beépítő csapatépítés, ami nagyon reménytkeltő volt.
Ez lett most szétverve. Őszintén remélem, hogy a folytatás nem a 80-as éveket idézi, de egyelőre a káosz felé látszunk haladni.
Ha mégis bejön az eredmény, akkor őszinte örömmel fogok mindenkit megkövetni.

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2114
Evad!

Üdv újra a kocsmában. Tul.képp teljesen egyet értek veled, bár én Totya teljesítményét jobbra értékelném, szerintem nagyon sok támadást megakasztott, ő azok közé tartozott, aki hozta, amit várni lehet tőle... (na jó ez nem olyan sok, de azért én tul.képp elégedett voltam vele).

Ja és abban is maximálisan igazad van, hogy ha Athénban rúgunk egy gólt (márpedig szerintem képesek vagyunk rá) és jól védekezünk, tehát nem kapunk gólt (márpedig képesek vagyunk rá) akkor...:-))))))

Gabriolet!

thanx da 2000!

Conti!

Jelezd, hogy mekkora hiánnyal zártunk - és hogy ki mennyivel szállt be - jav., hogy a coollisten írd meg...

HAJRÁ VASAS!

Ui.: Fel a kupagyőzelemre...:-)

Előzmény: evad (2109)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2113
Na azért remélem a veszprémet kitudjuk ütni.

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: evad (2112)
evad Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2112
Szerdán az MLSZ-ben elkészítették a labdarúgó Arany Ászok Kupa sorsolását. A 16 közé jutásért összekerült az Újpest és a Ferencváros.
A párosítás:
Marcali-MTK Hungária
Vasas-Veszprém
Bodajk-Lombard Tatabánya
Nyírség-Pécs
Videoton-Kispest Honvéd
Kistarcsa-Balassagyarmat
Csepel-Siófok
Újpest-Ferencváros
BVSC-Győr
Tápiószentmárton-Pápa
Kaposvári Rákóczi-Szolnoki MÁV
Haladás-Hévíz
Sátoraljaújhely-Zalaegerszeg
Kisvárda-Dunaferr
Debrecen-Eger
BKV-Bonyhád
A mérkőzésekre október 4-én kerül sor.
evad Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2111
Szerdán az MLSZ-ben elkészítették a labdarúgó Arany Ászok Kupa sorsolását. A 16 közé jutásért összekerült az Újpest és a Ferencváros.
A párosítás:
Marcali-MTK Hungária
Vasas-Veszprém
Bodajk-Lombard Tatabánya
Nyírség-Pécs
Videoton-Kispest Honvéd
Kistarcsa-Balassagyarmat
Csepel-Siófok
Újpest-Ferencváros
BVSC-Győr
Tápiószentmárton-Pápa
Kaposvári Rákóczi-Szolnoki MÁV
Haladás-Hévíz
Sátoraljaújhely-Zalaegerszeg
Kisvárda-Dunaferr
Debrecen-Eger BKV-Bonyhád
A mérkőzésekre október 4-én kerül sor.
Boniek Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2110
Üdv mindenkinek.
Mindössze annyira van időm, hogy gratuláljak a lap elkészítésében résztvevőknek.
A 2-2 nem túl fényes, de akármi is lehet belőle...
Azért is...
evad Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2109
Szép jónapot mindenkinek, evad is back, mivelhogy jóideig csak olvasgatott, ezért.

A meccsről röviden.
Az első félidőben sajnos a Komódi-Szili középső középpálya képtelen volt szűrni, és ez nagyon meglátszott, úgy jöttek ár rajtunk, ahogy akartak. Csoda, hogy ekkor nem kaptunk gólt.
MGY a szünetben nagyon jól variált, Tóth N. egy sorral feljebb, csatárban, Zováth átvette Pető szerepét és Tamás lépett előre, ha emlékeztek (vicces, de igaz) az első öt percben kimondottan jól kezdtünk focizni.
Aztán a leventegól, ugyanolyan borzalmas védelmi hiba, mint a lettek ellen, 0:1, majd még egy vitatható (a játékosok mondjuk nem reklamáltak) és 0:2.
Innentől kezdve a görögök persze hogy jól fociztak, de ebből nem szűrhető le, hogy milyen k. jó az AEK, mert egy 0:2-nél a Nagykanizsa is jól focizik (láttuk...).
Baj, hogy nem volt kellő csere a padon, hiszen valószínűleg MGY sem Szilit szedte volna le, hanem Komódit, és talán nem Zováthot küldi be, hanem esetleg Aranyost, vagy Mónost (illetve, ha ők kezdenek, akkor mást). Zováth sajnos nem jó ezen a poszton, ő azt tudja jól focizni, amit MGY-nél eddig Pető és Zabos játszott.
Kavics (5) a másodiknál nagyot hibázott, de nem rajta múlt. Ha Simek (5) legalább egy kapufája helyett gólt rúg, jobbat nyújtott volna a csapat is, sajnos nem azt a tőle megszokott energikus futballt mutatta. Pető (5)a másodikban vezéregyéniség lehetett volna, de a 0:2 miatt ez neki sem sikerült. A Juhár (5) irányította védelem sokat bizonytalankodott már az első félidőben is (lesreállítások), ami jelzi, hogy ez nem az ő napja volt. A támadásokat nem merte segíteni. Tóth A. (4) semmi olyat nem csinált, ami pluszt vitt volna a játékba, de sajnos hátul is elég bizonytalan volt. Komódi (5) nagyon sok rossz passzal hívata fel magára a figyelmet, de legtöbbször lehetősége sem volt arra, hogy támadást indítson. A második félidőben sokkal többet nyújtott, mivel az ő feladata lett elsősorban a csapat mozgatása, az egyenlítésért pedig dícséret illeti. Szili (4) az első játékrészben ugyanazt nyújtotta, mint Komódi, bármelyikük cseréje indokolt lett volna, a sérülés döntött. Tóth N. (4) csak a második félidő eleján mutatott valamit, az elsőben egy 40-50 méteres területen belül mozgott, sem a támadásokat nem segítette kellően, sem a védekezésben nem vett részt. Kabát (5) sokat mozgott, de részint kevés használható labdát kapott, részint a görögök nagyon figyeltek rá. Sowunminak (4) egyetlen megoldása sem jött be, kapura abszolút veszélytelen volt. A cserék közül Zováth (4) ugyanolyan bizonytalan volt, mint a Venstpils ellen, az első gólt az ő oldaláról kaptuk, a másodikat pedig az ő embere lőtte...
Pál (4) teljesítményéről sokat elmond, hogy ziccerben még a kaput sem találta el...
Makszmovszki (-) beállításával egy ember kiesett az összjátékból, volt egy rossz passza és egy gyönyörű szerelése. Talán játszatni kellene...

Összefoglalásként MGY-t nem kell szidni, jókat húzott, ha pedig az eredméyeik is jönnek, szeretni fogják. A játékosok is, a szurkolók is.
Athénban akkor van remény, ha gólt rúgunk és jól védekezünk, szerintem ez nem reménytelen. Küzdeni már nagyon tud ez a csapat.

Kösz a VDK oszloposainak a kiadványt, ígérem, a következőnél én is segítek, vagy írok, vagy mittomén, végül is ez a szakmám...

Na, HAJRÁ VASAS!

GALA Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2108
Mcsaba :"Állítólag magyar szinten nagyon jó a játékosállomány (ez igaz), az ország szakmailag legjobb edzője van nálunk, akkor miért nincs nyoma sem a tudatos játéknak.
Tudom idő kell az átálláshoz, de mennyi idő? "
Rombolni könnyebb mint építeni ...

Más megközelítésben : amikor az ujpest Várhidivel bajnok lett ilyen "nagynevű" játékosokat igazolt mint : Fehér ( pécs nbx ) , Sebők (Tatabánya nb3),
Korsós ( vidi ?), a kétballábasnak tartott Tamási ( mtk nb2) , a Györbe be sem férő Herczeg ...
Attól tartok ráfaragtunk a nagynevű primadonnákra ? Még mindíg kérdezem Mihez kötődik Tóthnorbi , szili stb , mert , hogy a fentiekből az ujpestben lett valaki hát természetes , hogy oda kötődnek.

Mielőtt valaki felvetné én nem galáztam és nem szidtam senkit , akkor épp a másik ( támadó) oldalon ültem...( csöndben , ahogy a többiek írták). A galázás lehet nem jó és nem előrevezető talán , de engedjétek már meg a szurkolóknak (1500ft/főért), akik úgy érzik mint én , hogy kimondják itten egy csapat szétesését nézzük végig és ámítanak minket( 10 millákat költöttünk eddig semmiért).És ennek ő az akaratlan megtestesítője.

nemo_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2107
Csabi!

Sajnos amit leírtál eggyet kell értenem. Igazad van és tényleg sajnállak a vonatozás és egyébb kisérő körülmények miatt. De jó lenne ha boldogan vonatozhatnál. Igaz?
Egyébként a mai Színes Sport meg említi az újságunkat.

"Az utód

A mérkőzésre megjelent a Vasas-szurkolók új műsorfüzete, amely a Vasas drukkerkocsma elnevezzésű szurkolói csoport gondozásában beszámol az angyalföldi szurkolók lettországi kirándulásáról, beharangozta a Vasas-AEK meccset, és interjút közöl a Galaschek Péter utódjának kikiáltott Polonkai Attilával."

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: MCsaba_d (2106)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2106
Eltelt 10 meccs az idényből, lassan ideje lenne értékelni az eddigieket.
Nyomaiban sem lehet látni, hogy mit akarunk játszani, hogy ki fogja össze a csapatot. Semmi csapatjáték nincs, hanem 11 ember egyénileg próbál focizni. Az akarással (egy-két embert leszámítva)nincs gond, de a játék teljesen esetleges.
A Nagykanizsa meccs is 60 percig kilátástalan volt, utána Thomas szenzációs gólja hozott fordulatot. Ez volt a Pécs ellen is, de Debrecenben, vagy a lettek ellen is teljesen váratlan és előkészítetlen volt a győzelen. Ugyanez volt a tegnapi egyenlítéssel is.
Továbbra is szeretem a csapatot, hajnalban postavonatozom, kihagyom az ebédet, 150-el megyek az úton, fizetem a rendőrt, stb,. de szeretnék duma és üres magyarázgatások, presztízsvédelmi nyilatkozatok helyett az őszinte, valós (ön)értékelést hallani azoktól akik szétverték a hosszú évek alatt nehezen kialakult csapatot, ahelyett, hogy arra építkeztek volna.
Nem Galát és a többieket sírom vissza, hanem olyan embereket hiányolok, akik tudnak passzolni, akarnak játszani, és nem alibiznak, egyénieskedenek (Szili, Tóth N.), nem súlytalan, gyámoltalan játékot hoznak (Komódi: miért kellett egy 30 éves, soha sehol komoly szerepet játszó embert idehozni? Nem a 30 évvel van baj, hanem azzal, hogy ennyi idő alatt sehol nem lett meghatározó játékos).
Állítólag magyar szinten nagyon jó a játékosállomány (ez igaz), az ország szakmailag legjobb edzője van nálunk, akkor miért nincs nyoma sem a tudatos játéknak.
Tudom idő kell az átálláshoz, de mennyi idő?
10 meccsen összesen nem volt 30 perc játék!
Ennél többnek véletlenül is össze kellett volna már jönni.
Mit csinálnak edzésen a játékosok, hogy nem lehet semmi csapatjátékot látni?
Kivel van gond: Mezeyvel, vagy a játékosokkal?
Meg kell oldani ezt a kérdést, el kell zavarni azt, azokat, akik bármilyen módon akadályozzák az eredményes munkát.
Néhány perc valóban látványos és eredményes játék senkit se ringasson abba a tévhitbe, hogy csak szerencsénk nem volt.
A valóság az, hogy jelenleg senki ellen nem mehetünk biztosra. Győzhetünk szombaton az Újpest ellen, lehetünk másodikak, vihetünk 5 pontot az igazi szakaszba, lehet ez az előidény csak felkészülési idő, de egyelőre semmi reális esély a tényleges megújulásra.
Nem megsértődni kell, hanem szembenézni a tényekkel, és annak szellemében cselekedni, mégha ez esetleg néhány korábbi döntést tesz utólag hibássá.

Az újság szuper, minden elismerésem az érdekelteknek. Kár, hogy a sajtóban meg sincs említve.

majkell Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2105
Zsuzsikácska !

Kicsit majd bovebben oszd meg az élményeidet velünk légy szi.Miért küldtek el egyszer a felezovonaltól ?
Kíváncsi vagyok a képekre !

Conti !

Egy példányt tudnál nekem megmenteni az újságból, ha van még ? Egy van, ezt eltenném, egyet meg mutogatnék funek-fának .:)))

Figyeltétek, hogy milyen fiatal az átlagéletkora a csapatnak ( forrás: Hajrá Vasas, VDK szurkolói lapja:)) )? Ez szép jövot sejtet, ha jól csinálják a dolgokat.

májkell

nairub Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2104
Majdnem elfelejtettem gratulálni az ujságért. Meglepett a minősége és a tartalma is jó.
Csak így tovább.

HAJRÁ VASAS!!!

nairub Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2103
Sziasztok!

Vegyesek az érzelmeim a tegnapi meccsel kapcsolatban.
Első tiz percben azt mondtam, ez az, láttam lendületet, elszántságot, kapufát(KP).
Aztán görcsösség, pontatlanság, a kapott gólok után egy kis káosz (főleg a fejekben), szurkolói megnyilvánulások (MGY szidása, GALÁ-zás).
Rossz volt nézni a csapat szenvedését, és rossz volt hallani a bekiabálásokat (szitkokat).
Aztán a jöttek a gólok. Örültem nekik a szivemből, és jó érzés volt úgy örülni, hogy előtte nem szidtam senkit, inkább csendben voltam (talán úgy mint, Béka).
Rossz volt látni a végén, hogy Juci alig bírta a csapat felét összeszedni, hogy megköszönjék a szurkolást.
Lehet, hogy van valami a csapaton belül, probálom a Kabát Peti anyukájától megtudni, hogy mi a helyzet, ha egyátalán a Peti beszélt erről otthon.
Én még türelmes vagyok, de szeretnék egy lendületes csapatot látni, és az tény, hogy egyenlőre nincs a középpályán karmester.

Üdv. Blaci

Az UTE-t meg kell verni!

HAJRÁ VASAS!!!

nemo_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2102
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Ez a nap olyan gyönyörű! Megjavult a server, kiengedtek a yardról! Mi kell még? Na de félre a tréfát!!!

Az újság tényleg nagyon szép lett, ha csapat lett volna ennyire lelkes mint a VDK akkor ....! Sajnos ki kell jelenteni, hogy Athénban 0.1 % esélyünk van. Ez van sajnos. Pedig de jó lenne ha reám cáfolnának, csak a gond, hogy én nem hiszek ebben. A nagykanizsa ellen is csak szenvedtünk, az aek elleni meccset meg felejtsük el! bár az szép, hogy a CSAPAT nem adja fel és valóban végig küzd. Az UTE elleni meccstől félek mert ők most lendületben vannak na jó a pécs elleni meccset kivéve. Szerintem az M:GY-nek nagyon rendbe kell tenni a játékosok fejét.
Az valóban nem volt jó, hogy a Galát kezdték el éltetni bár én is nagyon szerettem, de már sajna nincs itt! illetve volt még egy gusztustalan mikor a Mészáros zolit kezdték el gyalázni!! Ez nem szurkolás hanem ocsmány paraszt dolog volt!
Na egyenlőre ennyi. Kicsit panaszkodtam, kicsit "sírtam" de sajna ez van!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

GALA Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2101
Nekem nem kell bünbakot keresni...
Az/azok nézzen magába , aki/k egész nyáron lehurrogott és elhitte , hogy ez CSAPAT lesz ( még lehet kb tavasszal leghamarabb ) ,nem baj hogy a teljes csapatot lecserélem 1,5 év alatt , hogy elveszti a vezéregyénéségeit, hogy jó vagy rossz értelemben vett de zsoldosoktól várom , hogy összefogja a pályán ténfergőket, irányítson, hajtson ,MOTIVÁLJON (...).- na meg persze focizzon is...-
Amióta Mezey elkezdte nyilatkozgatni , hogy meg van lepve a csapatnál uralkodó hangulat miatt ,azóta én már nem csodálkozom semmin. Bár gondolom ő is benne lehetett azok között , akik alapos szakmai elemzés után nem kívánták a galát itt többet.
Továbbmegyek : megengedem ,valóban ez az előrevezető út , DE az óriási naívság elhinni , hogy kidobunk 1-2 "ballasztot", veszünk egy sugárhajtású jetet és már itt vagyunk a Kánaánban. Ez kb akkora rövidlátás , mint akik elhitték Csank majd megváltja a Fradit. Ezt a csapatot a tavaly "elbukott" de bajnok és kupaesélyes csapat romjainak eltakarítása után lehet csak KEZDENI építeni. Egyelőre még bőven a rombolás fázisában vagyunk . VAN ELÉG TÜRELEM MÁSBAN EHHEZ ?
Ádi én tényleg nem akarok civakodni veled , de a végén leírod , hogy mindenki tök jó , akkor mit látunk pályán ?
Türelem : eddig is mindíg kimentem 1500/népstadion + 800/Fay bár csak a szenvedést látom. Hiába én is naív vagyok.

TRIPLA ZÁRÓJELBEN akik galát eddig szidták most meg skandálták a nevét talán azt érezték , ő legalább kötődött a klubhoz vagy hozzánk vagy akármihez , de mihez kötődik pl . Tóthnorbi vagy szili ???

Előzmény: ádi (2098)
mütyür Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2100
Ajanlom figyelmetekbe a Sportforum.hu igen gyenge es rendkivul lomha site-ját, amin a meccsunk kapcsan eleg erdekes vita alakult ki.

A tegnapi meccs elszomorito volt, mert egy nagy halom gorcs a Vasas es faj nezni ezt a szenvedest. Ettol fuggetlenul szerencsenk se nagyon volt...
Imadom a Galat, de a nevenek a kantalasa sokat nem segitett, mint ahogy az sem, hogy sokan 10 perccel a vege elott tavoztak. A szurkolas is gyenge volt.
Egy dolog biztos ez a csapat sokkal tobbet tud es Mezey sajnos immar szokasos feleloseg elharito/atharito nyilatkozatai helyett inkabb magaba kellene neznie, mert attol nem fog jonni az eredmeny, hogy mindenhol levedi a segget, mondvan en mindent megtettem, kitalaltam a taktikat, a nyero strategiat, most mar a jatekosokon mulik minden. Meg ha igy is gondolja, akkor se ezt kommunikalja egy gorcsos, hitehagyott tarsasagnak vagy a sajtonak. A Peto Tomira meg ne sertodjon meg es tegye mar vegre egy sorral feljebb, mert ez az ember a hatan viszi a csapatot ebben a nehez idoszakban. Mi a Mezey altal hianyolt profi mentalitas, ha nem az, hogy viharos atigazolast kovetoen, negativ ujpesti megnyilvanulasok mellett is egy szenvedo csapatot visz a hatan es a vezeregyenisege lesz???

Nem akarok mindent a Mezeyre nyomni, de valtoztatnia kene a stilusan, mert tudomasom szerint a jatekosai finoman szolva nem szeretik.
Udv,
m.

Hajrá Vasas!

ui.: Elnezest a megszokottnal tobb indulatert, de talan megertitek, ha kint voltatok tegnap a meccsen.

tot tibi_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2099
OFF!!
Gyerekek nagyon gyorsan menteni kellene , mert megint volt egy "reccs " a DK.szerverén és sok nicket egyszerűen eltüntetett a hozzászólásokkal együtt! Ha valaki teheti az tegye meg légyszíves!
ON!!
Az lap valóban jó és néhány potenciális hirdetni akaró már jelentkezett !! Maximális elismerésem a példány szerkesztőinek! Ha ez a szív tegnap a pályán van , akkor nincsen a BéKa által említett 20 perc /szerintem 65 perc volt/!! Valami remény maradt és ha azt vesszük , hogy a lettek ellen is a semmit tudtuk meglovagolni , akkor talán!?! Csak ez mindig nem jön be.
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ádi!
Van igazságod , de a TN TRAGÉDIA!!!!!!! Szándékosan figyeltem és a második menetben egyetlen megmozdulása sem jött össze!!!! Állandóan 9 emberrel nem lehet játszani! A PT OK:!
ádi Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2098
Emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy szombaton háromkor, az Újpest-meccs elott két órával, találkozunk a Sántafében, ha zárva, a Sportcsarnok büféjében (Misi bácsi). Meg kell beszélnünk, hogy milyen feladatok várnak ránk a cégbírósági bejegyzés után, el kell kezdeni a következo lapszám elokészítését, feladatok kiosztását. Nagyon kevésnek bizonyult az az egy hét a mostanira.

Valóbannem játszottunk igazán jól, nem is volt szerencsénk. Mikor jutunk el odáig szurkolói intelligenciában, hogy akkor is kiállunk a csapat mellett, amikor kevesebbet nyújtanak,mint amit elvárunk tolük?
Elkeseríto volt ilyen nehéz helyzetben (0:2) a buzdítás helyett a galaschekpetizést hallani (nekem is, hát még a játékosoknak), azok szájából is, akik két éve még a pálya környékérol is elzavarták volna a lazsálása miatt.

Gala!
Ha bunbakot keresel, rám számíthatsz, szerintem most is, továbbra is a türelem, ami segít, szerintem Tóthnorbi az egyik legjobb magyar játékos (még, ha eddig nálunk ebbol nem sokat mutatott is). Petotomi igazi húzóember, Simekpeti is folyamatosan fejlodik...

Azért is HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!

GALA Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2097
Hát szinte mindent témát előttetek . A régi elméletemet nem elevenítem fel , néhányunknak már kinyílt a szeme meg a szája .Ez fénysugár volt a sötétségben.

Mondja már meg nekem valaki miért nem zavarjuk el ezt az indolens, nagyképű, játékintelligenciamentes, lusta ... szilit ?
Mondja meg azt is miért is igazoltuk a Tóthnorbit ?
Kik azok az okosok , akik azt mondták egybehangzóan ezekre kell építeni a fejlődőképes csapatot.
És még azt: ezek minket szarnak le jobban vagy egymást ? ( ld még erkölcsi fertő, ha megköveztek akkor is ez van) Szerintetek mikor fogja ezt Juci is megunni?

TZS Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2096
Piros-Kék jó reggelt!

Először is újra szeretném megköszönni a Continak, hogy elintézte, hogy bemehessek a pályára fotózni. Onnan lentről egész más az egész.
Az első tekercs már készen van, szerintem nem rossz.
Azonkívül szintén a Continak, Ádinak és aki még segített köszönet jár az újságért.
Sokat tanultunk az első szám körüli hercehurcából, és a további számokhoz mindenki segítségére számítunk.

Szombaton újra nehéz mérközés vár ránk, úgyhogy:

Hajrá V@s@s!

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2094
Nos, a legnagyobb öröm tegnap valóban az újság megjelenése volt - bár Komódi gólja versenyben van vele...:-)

Sajnos a meccs értékelésemben ezúttal túl sok lenne a ha, ezért most nem is írok semmi bővebbet. Nem volt szerencsénk, de olyan nagyon a pechünkre sem hivatkozhatunk (Pető megpattanó lövése... Komódi 93.perc...). Szerintem akartak, harcoltak, szenvedtek, kínlódtak és ez most ennyire volt elég.

Szurkolásunk olyan volt, mint a csapat. 0-0-nál, de még közvetlenül a 0-2 utáni kapufánál is bíztattuk őket, aztán ahogyan egyre inkább csak a kínlódás maradt (szerintem 0-2 után 20 perc telt el az első támadás féle próbálkozásunkig...). Nem tudom, hogy ilyenkor mit gondolnak a pályán levők, de nem is igazán érdekel. Én nem Galaschek Petiztem, nem küldtem el senkit sehova, de nem is bíztattam őket. Leültem, mert ez bejött a lettek ellen is...:-) - és amikor rákérdeztem Ádira, hogy kint Ventspilsben ekkor még 2-0-ra álltunk... még szinte válaszolni sem tudott és már 2-1 lett...:-)

Mindenesetre a D'ferrnek elég volt egy 2-2-es döntetlen hazai pályán a Hajduk ellen, hátha nekünk is elég lesz ez az eredmény...

Mindenesetre az MTK és a Fradi is előnnyel utazott Athénba és gyorsan megtörték őket. Mi most előny nélkül megyünk, én bízom abban, hogy ha az első 15-20 percben sikerül kultúrált JÁTÉKOT csinálni, akkor meg tudjuk fogni őket és ha mint Debrecenben, a végén..., akkor az sem érdekel, ha a stadionból egyből a reptérre kell mennem...:-)

Most hétvégén az UTE ellen? Jó lenne, ha nyernénk, de szerintem nem számít, sokkal fontosabb lenne, hogy Thomasnak bejöjjenek a cselei, Tóth Norbi is végre beilleszkedjen, középpályán Szili 1x végre ne csak az öncélú dolgait oldja meg jól, hanem a csapatot szolgálja... meg ilyen apróságok.

HAJRÁ VASAS!

BREE-the-Real_d Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2093
Ne égess már minket légyszi!! Az egyetlen magyar csapat, akivel korrekt viszonyba vagyunk. Ne akarjátok már ezt is elrontani! A legjobb barátommal minden Vasas-Újpest rangadót együtt nézünk, ő Vasas sállal, én lilával. Egymás mellett. De még nagyon sokan vannak hasonlóan! Ez az egy rangadós meccs, ahova nyugodtan vihetem ki végre a nőt, unokaöcsit. Békeeeee!!! (by UBFC) :))

Bocs Iron Eagle!! Bár abban igaza van lila testvéremnek, hogy szombaton kikaptok!! ;))

üdv és jó meccset!

HAJRÁ LILÁK!
UTEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Előzmény: .Kertlay Z. (2092)
.Kertlay Z. Creative Commons License 2000.09.13 0 0 2092
Vasasosok! :-)

Szar hetetek lesz ez a mostani, mert az Athen elleni leegeseteket kovetoen, tolunk ugy leszoptok, hogy elvezet lesz nezni.

A kis genyo arulot (Toth N), meg a kocsog tetveu arulot (Peto) elvezettel fogjak szopatni a lila istenek.

Szoval keszuljetek a megalaztatasra.
Itt Amerikaban, aki figyeli a magyar focit, mindenki meg van gyozodve, hogy lealazunk benneteket.

Egyebkent az FTC-nel csak egy otvarosabb csapat van: a Vasas.
Pusztulni fogtok!

Hajra Ujpest!
Zozo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!