Keresés

Részletes keresés

Békéltető Creative Commons License 2019.05.03 0 3 18866

Újdonsült:  nincs ellentmondás. Külföldön élünk, az idő eltérés 9 óra. Amikor itt este van, otthon lassan ébredezik az ország. Amikor ezeket sorokat írom (mert éppen nem tudok aludni), akkor nálunk hajnalodik, nálatok pedig már kora délután van.

 

És akkor a fejlemények: meglepetésemre, este a nejem elég gyorsan hazaért, az egész szeánsz nem volt több másfél óránál, amiből majdnem fél óra az oda-vissza út. Éppen a gyereket fürdettem, csak ránéztem, mire azt mondta, hogy "megvolt". A többi azután később derült ki. Láttam rajta, hogy kicsit sírós a hangulata, de gondoltam, majd úgyis meghallom a rézleteket.

 

Szóval a srác már várta (indulás előtt tisztázták, hogy dugás lesz), a lakótársát elküldte kicsit kocsikázni. Megérkezés után meglehetősen gyorsan a tárgyra tértek, kis csókolózás után a srác kihámozta a nejemet a farmerjából és minden egyéb ruhájából, csak a zoknija maradt rajta. A nejem meg lekapta a srác pólóját és melegítő nadrágját, ami alatt semmit sem viselt, csak a farkát. Ami első ránézésre is termetes volt. Egymásnak estek, a farok bevethető üzemmódba merevedett, a nejem felgumizta és a srác misszionáriusban kezdett be. (A nejem picike, 150 cm magas, vékony, de tökéletes alkat, fincsi fogódzkodókkal. A srác lehet olyan 185-190 magas, nem egy csontkollekció, de nem is kövér. A nejem vágya mindig egy ilyen magas gyerek volt: én tömörebb vagyok.) 

 

Sajna, a gumi talán nem volt elég csúszós, a nejem puncija meg olyan szűk, mint egy szűzlányé, így a behatolás elég fájdalmasra sikerült. A misszionárius  pózt azután a farkon való rugózás váltotta fel, a srác így elszállt és ezzel a dolog véget is ért. A nejem szerint a fiú jól bírta a dolgot, elég sokáig reszeltek, de mert ugye a dolog fájdalommal is járt, nem volt az igazi. Orgazmusról szó sem esett, ez egyébként is az én specialitásom, mert nekem ehhez van szívem és türelmem, kivétel nélkül minden alkalommal. 

 

A nejem sajna eléggé romantikus beállítottságú, én meg a belőle kihúzott részletekből arra következtetek, hogy romantikáról szó sem esett. Tiszta, egyszerű baszás volt. Azt hiszem, a nejem úgy képzelte, hogy azért lesz valami felvezetés - itthon ez 13 év után is teljesen természetes - de hát egyszerűen csak megdugták. Igaz alaposan, mert sajgó puncival érkezett haza és nem is engedte, hogy én is megdugjam őt. Vigasztalásként - nem valami lelkesen - csak bekapta a farkamat, hogy ne maradjak teljesen ellátatlanul.

 

Az egész történet tehát inkább a "kúrás" esetét idézi, bár azért minden részletet még nem tisztáztunk, mert a nejem eléggé feszült volt az este. A dugást a fájdalom ellenére azért élvezte - elmondása szerint a srácnak jó nagy farka van - de a körülményeket talán másként, romantikusabban képzelte el. Most mintha úgy érezné, hogy csak egy darab hús volt, semmi több. 

 

Azért rákérdeztem a folytatásra: szerinte nem kizárt a folytatás, de az ügyön még dolgoznia kell. Hazaérkezése után többször is felment a Facebook-ra, hogy reagált-e valamit a srác (például, hogy neki is jó volt, szóval valami kedvesség, vagy ilyesmi), de semmit sem írt. Nem úgy tűnik, hogy a történtek valamiféle érzelmet váltottak ki belőle. Megdugott egy jó kis nőt, ha lesz még alkalma akkor meg fogja tenni újra, de távlati elképzelései nincsenek.

 

Ez a tervezett hármasunk szempontjából nem rossz, mert a nejem rá fog jönni arra, hogy lehet jó nagyokat dugni anélkül, hogy a nevére és a szívére venné a srácot - hát majd meglátjuk. 

feck61 Creative Commons License 2019.05.03 0 0 18865

Szia!

Írsz erröl bővebben?

Akàr privàtban is írhatsz,csak mert én is voltam"hàzibaràt egy fiatal pàrnàl több mindt 2-évig.

Igaz ez màr rég volt.

Köszi ha írsz.

Előzmény: unatkozopasi (18864)
unatkozopasi Creative Commons License 2019.05.03 0 0 18864

Sziasztok van két ilyen pár ahova járok a feleség kedvére. Nos igen állítólag ez nagyon jó nekik, de a házasság mindkét helyen a romokban van. Se szerelem, se szeretet, se tisztelet már szinte nincs.



Törölt nick Creative Commons License 2019.05.03 0 0 18863

... hajnalban küldte gyorsan a kész irományt és az esti fejleményeket ismertetni nem volt idő... szerintem.

Előzmény: Törölt nick (18862)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.03 0 0 18862

Én azt úgy értelmeztem, hogy este írta, hajnalban küldte.

Előzmény: Törölt nick (18861)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.03 0 0 18861

Ezt most írtad ide a fórumra két órája (tehát reggel 05:45 körül), és a nejed félórája, sötét este ment el a sráchoz? Kicsit zűrzavaros. :)

Előzmény: Békéltető (18860)
Békéltető Creative Commons License 2019.05.03 0 3 18860

Nos, a dolgok a vártál gyorsabb ütemben haladnak. 

 

Az elmúlt négy napban a nejem heveny Facebook-ozásban volt a sráccal. Aki először kicsit értetlenkedett, egészen pontosan úgy nézett ki, hogy meglepte a dolog és nem tudta feldolgozni, hogy egy férjes asszony akar tőle valamit. Nem egy bőbeszédű srác, sokszor csak szavakkal válaszol, szóval nehéz volt kiigazodni rajta. Végül a nejemnek kellett kicsit rávezetnie a lényegre, mire jött a kérdés, hogy mit szól ehhez a férj? 

 

Miután tisztáztuk, hogy a házasság nyitott és a férj mindenről tud (valóban tudtam, a nejem, ha kis noszogatás után, de azért pontosan beszámolt mindenről), szóval átlépheti azt a bizonyos vörös vonalat. Ami tegnap előtt azzal végződött, hogy óvatosan ugyan, de alaposan megdicsérte a nejem nőiességét és ma estére autó javítást beszéltek meg.

 

A dolog kimenetele, hogy a nejem hol be van zsongva a lehetőségtől, hol pedig be van rezelve attól, hogy mi sülhet ki a dologból. Objektíve ugye úgy néz ki a dolog, hogy a nejemet "köti" a házasság, meg a gyerek, meg mondjuk én is - a srácnak, aki mellesleg vagy 10 évvel fiatalabb mint a nejem - (már ez is egy komoly indíték!!!) - nincs valami nagy egzisztenciája. Még ha szerelem is lesz a dologból, akkor sem tartok attól, hogy ez a kapcsolatunk rovására megy. Bár ennek elég kevés az esélye, mert a srác nem egy Einstein, így messziről nézve leginkább a farka izgathatja a nejemet. Meg hogy fiatal bika. 

 

A konkrétum egyelőre az, hogy a nejem teljesen bevadult az ágyban - már csak a lehetőség gondolatától is. Ismét többször szeretkezünk egy nap: ma éjjel fél négykor kellett rendelkezésre állnom, miután nagyjából kettőkor már túl voltunk egy másfél órás meneten. Ilyen évek óta nem fordult elő, a jobb napokon is egyszer szeretkezünk, de inkább a heti 3-4 alkalom volt jellemző. Most azonban olyan nedves a kedves, mint az első együttléteink során volt. Szóval a gondolat, hogy le fog feküdni a sráccal, kétségtelenül hatással van rá.

 

A dolog persze arra szeretne kifutni, hogy hármasban is összejöjjön a dolog. Sem nekem, sem a nejemnek nincsenek e tekintetben ellenvetései, a nagy kérdés, hogy a srác mit szól ehhez? Egyelőre - eddig - eléggé visszafogott volt és nekem az a benyomásom, hogy nincs szuper gyakorlata a dugásban sem. Ez persze csak egy megérzés, majd meglátjuk mi sül ki a dologból.

 

A végére hagytam: kb. fél órája ment el a sráchoz (kivitte hozzá a javítandó autót, ami javításra ma már aligha kerül sor, lévén már sötét este van). Bár megbeszéltük, hogy jó lenne, ha futna azért egy kőrt - gyanítom, hogy megdugva jön haza. Minden esetre felszerelkezett négy (!) gumival, meg mindenféle kellékkel, ami ilyenkor kellhet. És tangabugyit vett fel, amire évek óta nem volt példa, hiába kértem rá. Pedig fantasztikusan szép popsija van.

 

Holnapra tisztább lesz a kép, majd igyekszem megírni, mi történt. 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.03 -1 0 18859

Ilyenkor nem is tartja vele a kapcsolatot? Nagy buli lenne, ha ekkor is rá tudnád venni valamire. :-)

Előzmény: More Joy (18858)
More Joy Creative Commons License 2019.05.02 0 0 18858

Most a női gondok miatt szünet van. Korábban mondtam neki, hogy ekkor is csinálhatnának valamit, pl. leszophatná. Akkor úgy reagált, hogy úgy se rossz... de most nem akar semmit. Változik a hangulata. Hát nőből van.

Előzmény: Törölt nick (18856)
More Joy Creative Commons License 2019.05.02 0 0 18857

Sosem vagyunk elég öregek ahhoz, hogy azt csináljuk amit szeretünk... és élvezünk.

Előzmény: masztijoel (18848)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.01 -2 0 18856

Nagy a csend. Nem történik semmi?

Előzmény: More Joy (18846)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.01 0 0 18855

Mindig szívesen hallok ilyen történetekről, ahol jól mennek a dolgok és a következmények is élvezhetők. Hogy sikerült rávenni a feleségedet?

Előzmény: masztijoel (18848)
masztijoel Creative Commons License 2019.04.30 0 3 18848

sziasztok.Én elértem hogy a feleségem hajlandó lett mással is lenni, sajnos már nem vagyunk fiatalok és mostanában azt mondja öreg ehhez.Szerintem a korához képest nagyon jól néz ki.Mikor négyesben ill hármasban csináltuk akkor 40 körül voltunk .Azóta is szeretjük egymást és sokkal jobb a szex mint előtte volt.Remélem vissza tudom adni az önbizalmát és sok szép órának nézünk még elébe.

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.30 0 0 18847

Kedves Női szemmel!

 

Nagyon tanúságos volt a történeted. Barátnőmék jártak szinte kísértetiesen hasonlóan így, igaz nálunk kevésbé boldog válás lett a vége. Nem tudom olvasod e a még a fórumot, ha igen remélem rendeződik közben az életed!

Előzmény: Női_szemmel (17307)
More Joy Creative Commons License 2019.04.29 0 0 18846

Ja nem ugyanaz. Sok múlik az eredeti szándékon. Alapvetően határozzák meg a továbbiakat. Vannak olyan esetek, ahol szükségeltetik a kettes bevezető. De ha az asszonyka akar külön lenni mással, akkor már a férj felügyelete a hármasban sem gátolja őket a külön útban. Úgyis megoldják, ha akarják. Ha már hátsó szándék is van a dologban, már úgyis mindegy. A kapcsolatnak annyi. Akkor meg azért kell hagyni hadd csinálják, hogy minél szebb és élvezetesebb legyen a hattyúdal.

 

De ezek a legrosszabb lehetséges végkifejletek lehetnek. Én alapból pozitívabban állok a dologhoz.

Előzmény: Törölt nick (18845)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.29 0 0 18845

Ha az asszonyka veti fel, hogy ő bizony külön szeretne menni, az szerintem sem a legszerencsésebb felállás a férjre nézve. Más az, amikor a hölgy két farkat akar egyszerre élvezni, és teljesen más, ha másikat akar, de egymagában. Akkor ott már bizony érzelmi kötődés is lehet, amit nem biztos, hogy a férj akarna. 

De ha valakit az ebben rejlő rizikó is izgat, akkor hajrá. :) 

Előzmény: More Joy (18843)
wowwow Creative Commons License 2019.04.29 0 1 18844

Drukkolok nektek, hogy összejöjjön. Nagy élmény...már igy elmesélve is izgalmas. Én a szeretőmmel éltem át hasonlót...bár ott én is ott voltam.:) S pár éve voltam "házibarát" is...Izgalmas volt úgy felmenni lakásra, hogy a férj tudta hogy miközben uszik én a feleségével vagyok otthon:) S képzeljétek el, hogy milyen élményben volt része amikor hazajött:))...akkor már nem beszélgettünk:)))...majd egyszer elmesélem ha valakit érdekel:)

Előzmény: Békéltető (18840)
More Joy Creative Commons License 2019.04.29 0 0 18843

Jaj, azok az érzelmek. Életünket boldoggá teszik és olykor sok bosszúságot is okoznak. Csak kapcsolat nélkül kerülhetjük el az utóbbit, de akkor a többi ajándékától is megfosztjuk magunkat. Az ember mindig választhat a sivár egyedüllét és a szeretet, élvezet, kockázat között. A csalódás vagy hogy bármi félresiklik, nem az elképzelések szerint alakul, bármely felállásban és körülmények között előfordulhat. És néha bizony kell a rizikó... különben nem is élünk igazán.

Előzmény: gxzoli (18842)
gxzoli Creative Commons License 2019.04.29 0 0 18842

Szia !

Ha külön akar szexelni a szerelővel, annak azért veszélyei is vannak, bármennyire izgat is... nehogy megmozduljon valami érzelmi szál is, mert azt nem lehet visszacsinálni.

(ld tubusból kinyomott fogkrém... én csak ki akartam próbálni, milyen hosszú csík jön ki :))

 

Sztem próbáljatok inkább hármast összehozni, az teljesen más. Vagy az van tervben ? Bocs, ha rosszul értettem.

 

Előzmény: Békéltető (18840)
More Joy Creative Commons License 2019.04.29 0 0 18841

Ez izgalmas szakasz. Kíváncsian várom, le lesz-e tesztelve a szerelő bácsi az ágyban is.

Előzmény: Békéltető (18840)
Békéltető Creative Commons License 2019.04.28 0 9 18840

Néha olvasgatom ezt a fórumot, mert nálunk is valami hasonló dolog van folyamatban, de még csak folyamatban.

 

Az előzményekhez tartozik, hogy kb. négy éve egyszer már majdnem beleugrottunk egy hármasba, de a végén a megbeszélt időpontban a "vállalkozó" nem jött el. Vele a neten ismerkedtünk meg, a dolgokat előre tisztáztuk a legapróbb részletekig - szóval úgy tűnt a dolog, hogy minden sínen van: azután semmi sem lett belőle. A nejemnek azután el is ment a kedve az egésztől, mostanáig.

 

A körülmények: 13 éve vagyunk házasok, gyerek is van, a szexszel sincs probléma. Legfeljebb az, hogy kicsit ritkának tartom és emiatt állandóan reklamálok. A nejem egyébként gyönyörű nő (idegenek is beszólnak neki, legutóbb egy hivatalban egy másik nő dicsérte meg nagyon, ami ugye nagy szó!), igazából majdnem minden együttlétünk kiabálós orgazmussal végződik. Mégis az utóbbi időben azt éreztem, hogy valami (valaki) másra vágyik, de ezt nem akarja szóba hozni. Vagy nem meri.

 

Sajna az egyik autónkkal elég sok gond van, ezért egyre többször fel kell keresnünk a szerelőnket, aki egy magas, jóképű pasas - ez a nejem ideálja - és most megmozdult valami. Két hete óvatosan rákérdeztem a nejemre, hogy tetszik-e neki a srác, mire egyáltalán nem tiltakozott sem a kérdés, sem a válasz ellen. Tetszik neki, de hát ugye házasok vagyunk és egyébként is hogy nézne ki a dolog? Ez a "hogy nézne ki" ugye azt jelentette, hogy nem a srác ellen van kifogása, hanem a körülmények ellen. Hogy hogyan nézne ki a dolog, mit szólna hozzá a fiú, meg riherongynak nézné a nejemet, stb. Elég masszív unszolásomra - persze az autó javítása ürügyén - elkezdett Facebook-ozni a sráccal. Aki ugyancsak óvatosan megvallotta, hogy neki is bejön a nejem. Egyelőre nagyjából itt tartunk: én minden este szóba hozom az ügyet (nagyon finoman, de egyre nyíltabban), a nejem meg minden este úgy szeretkezik velem, mint ahogy tette 13 évvel ezelőtt, az első hónapokban.

 

És most már ott tartunk, hogy ő simán elmenne a sráccal - nem is tagadja - ha a srác egy kicsit kezdeményezőbb lenne. Aki pedig - ha nagyon óvatosan is - de lassan bejön az utcába. Szerintem már csak napok választanak el bennünket attól, hogy a nejem odaadja magát: aminek örülnék, mert már csak a lehetőség gondolata is feldobta a házaséletünket. Na, majd írok a részletekről, ha valami érdemi történik.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.28 -2 2 18839

Ezt örömmel olvasom és csodálattal. Biztos jó lehetett és külön érdem a feleségednek, hogy még te sem tudod rávenni határainak átlépésére.

Előzmény: More Joy (18838)
More Joy Creative Commons License 2019.04.28 -2 4 18838

Hát izgalmas napunk volt, az egyszer biztos. Főleg a vége. Nem akarunk annyit moziba járni, de a Bosszúállókat meg akartuk nézni mindhárman. Délelőtt ott voltunk, délután privát dolgunk volt és estére visszavártuk hozzánk a barátunkat.

 

Most már sokkal felszabadultabb volt a hármas. Természetesebben ügyködtek egymáson. Rendesen kinyalás is volt, amit a drágám megfelelően élvezett is. Reakciói már hasonlítottak a mi együttlétünkére. A felizgult állapot miatt a szopás most kimaradt. Rövid szopás erejéig nekem most sikerült társulnom. Drágám orgazmusa utánra időzítettem. Tudtam, akkor könnyebben veszi a lapot. Előtte beszéltünk a beszállásomról. Nem utasította el, de arról ne is álmodjunk, hogy bármilyen pozitúrában helycsere lesz. Ha már benne volt, szájába nem veszi. Igaz, ezt még nálam sem csinálta meg. Srác már elélvezett és ki is vette, mire én jöttem. Régen élveztem ekkorát.

 

Mostanában a hétköznapi alkalmakra akarom rávenni a páromat. Most a barátunkon keresztül próbáltam. Kérdeztem tőle, elegek-e neki ezek a hétvégi kefélések. Pasiból van, ennyi csak az étvágyat hozhatja meg. Nem tervez emiatt másik nőt pótlásnak... vagy helyette? Ő a feleségemmel minden alkalmat értékel. Szeret vele lenni, de tényleg gondolt másra is. Munkahelyén valakivel jól elvan, gondolt már rá, hogy kellene vele kezdeni valamit. Páromnak előadtam, sürítse vele a szexet, mert más után néz és el is veszíthetjük őt. Szerinte szíve joga mással is kapcsolatot létesíteni és belezúgni valakibe. Ha beleszeret valakibe, még segítene is neki, hogy boldog legyen. Az mindenkinek kijár. Akár még szakítana is vele ennek érdekében.

 

Még a közelgő haviját felhasználom ez ügyben. Hétköznap fog végetérni, mikor már másfél hete nem lesznek együtt. Majd győzködöm, hogy ne kelljen a két hetet kivárniuk. Csak egyszer kellene hétköznap is együtt lenniük és a többi már könnyebben menne.

Előzmény: Törölt nick (18832)
Mr.Licit50_ff Creative Commons License 2019.04.27 -4 0 18837

Örülnék, ha egyszer én is élvezhetném a hölgy formás popsiját.

Előzmény: fuckmysoy (18769)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.27 0 0 18836

Mostanság semmi, el vagyunk havazva. Május még durvább lesz ilyen szempontból. Úgyhogy nálunk most csak a sima "kettes" szex megy. :)

Előzmény: MaraVica (18835)
MaraVica Creative Commons License 2019.04.27 0 0 18835

Írj inkább arról, mi történt veletek.

Előzmény: Törölt nick (18834)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.27 0 0 18834

...ööö, ebben most mi volt a kakaskodás? :) (Épp örültem, hogy ő is szereti a Republicot.) 

Előzmény: MaraVica (18831)
fotóraverő Creative Commons License 2019.04.27 -1 0 18833

Én nem akarok versenyezni egy ilyen nagyágyúval.

Előzmény: MaraVica (18831)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.27 0 0 18832

Ez izgalmasnak hangzik. :-)

Vajon az is lesz?

Előzmény: More Joy (18827)
MaraVica Creative Commons License 2019.04.27 -1 0 18831

Ne kakaskodjatok már, viseljétek el egymást.

Előzmény: Törölt nick (18829)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!