Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 2002.11.13 0 0 32
A hétvéggén elkészült az első adag az ősszel, 9 literes fazékban 2kiló husi(egy óriás csülök és 3 láb)6 tál lett belőle több benne a husi mint a lötyi.
4 még van belőle siethetünk a megevésével mert a levelibékák szerint jön a meleg 20 fokokat mondanak a hétvégére.
Mulan Creative Commons License 2002.04.15 0 0 31
Semmi extra trükk: hagymás zsíron megforgatod, kis száraz fehérborral felengeded, tárkonnyal (ha nem szeretitek nagyon savanyún, nem sok tárkonnyal, inkább egy kis petrezselyem hozzá még), babérlevéllel, esetleg borókával, egy-két gerezd fokhagymával, kellő sóval puhára párolod, végén tejföl, és hozzá valami szószos húsokhoz való köret (zsemlegombóc, dödölle, knédli, nokedli illik hozzás legjobban, de azért, rizzsel, puliszkával sem rossz)
Előzmény: eMM (30)
eMM Creative Commons License 2002.04.14 0 0 30
neMMhangzik rosszul, hoci a receptet! :)
Előzmény: Mulan (29)
Mulan Creative Commons License 2002.04.12 0 0 29
Hát azt neked nem javasolhatom, hogy pörköltöt vagy parikást, de mit szólnál egy tárkonyos-tejfölös alkalmazáshoz? Babérral?
Előzmény: eMM (28)
eMM Creative Commons License 2002.04.11 0 0 28
Most egy ideig vége van a kocsonyaszezonnak.
Úgyhogy a kocsonyába szánt csülköt megsütöttük rómaitálban,és mindmegettük nyamm!!!
Csak tudnám hogy a maradék 3 malaclábbal(pedig úgy kelett őket novemberben vadászni) mi a fenét csináljunk?
Mulan Creative Commons License 2002.01.07 0 0 27
Ja, úgy is hívják.
Előzmény: Hkoala (16)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.07 0 0 26
Paprikas kolbasz a kerek es uborka csik a zold. A dekoracio resze, nem szeria tartozek. =O)
Előzmény: eMM (25)
eMM Creative Commons License 2002.01.07 0 0 25
elég látványos gr@t hozzá!
de mi az a 4 kerek piros?
És a hosszú szürkések keresztben?
(ezeknek nem találtam nyomát receptedben)
Előzmény: Törölt nick (23)
ladyzso Creative Commons License 2002.01.07 0 0 24
Nagyon szép, gratulálok :-D
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.07 0 0 23

Ime, a mu! Baromfi kocsonya, zselatin mentes. Finom volt. =O)

Előzmény: Törölt nick (21)
ladyzso Creative Commons License 2001.12.30 0 0 22
:-D
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.30 0 0 21
Az enyem is kesz, az se csunya. =O)
Előzmény: ladyzso (20)
ladyzso Creative Commons License 2001.12.30 0 0 20
Elkészült, nagyon jól néz ki :-D
Előzmény: Törölt nick (13)
zsuffi Creative Commons License 2001.12.30 0 0 19
én is várom, majd írok róla.
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.30 0 0 18
Kivancsian varom az eredmenyt. Persze csak szoban. =O)
Előzmény: zsuffi (17)
zsuffi Creative Commons License 2001.12.30 0 0 17
én is készítekk ilyen fnom kocsonyát. már fő.
Előzmény: Törölt nick (1)
Hkoala Creative Commons License 2001.12.28 0 0 16
A hosszú piros az paradicsompaprika, ecetben-olajban eltéve (ezt hívják marinálásnak?).
Előzmény: eMM (7)
Hkoala Creative Commons License 2001.12.28 0 0 15
Én már próbáltam ezt a vegetariánus kocsonyát (Nők Lapjában volt) - nagyon finom. Viszont a jelzett adag kissé nagynak bizonyult és ez nem áll el olyan jól, mint a rendes kocsonya.
Előzmény: ladyzso (10)
ladyzso Creative Commons License 2001.12.26 0 0 14
Én is kiváncsi vagyok rá, képzeld Nerdy is meg fogja kóstolni, sajtot nem teszek bele :-D
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.26 0 0 13
Szia! En is akkorra tervezem. Kivancsi leszek izlik e majd. Sajtot ne tegyel bele mert szetfoluik ha all benne. =O)
Előzmény: ladyzso (12)
ladyzso Creative Commons License 2001.12.26 0 0 12
Sziasztok :-D

Ki fogom próbálni vasárnap :-D

Előzmény: Törölt nick (1)
zsuffi Creative Commons License 2001.12.11 0 0 11
Gondolod?
Előzmény: Akita (9)
ladyzso Creative Commons License 2001.12.11 0 0 10
Nem tudom, én is úgy találtam a receptet, még nem próbáltam ki :-D
Előzmény: Akita (9)
Akita Creative Commons License 2001.12.11 0 0 9
húúúúú, ezt meg is eszi valaki? Ez olyan mű dolog, mint a ...
Előzmény: zsuffi (6)
ladyzso Creative Commons License 2001.12.09 0 0 8
Hozzávalók:
20 dkg sárgarépa,
20 dkg zeller,
20 dkg zöldborsó,
8 dl víz,
1 evőkanálnyi Vegeta,
2 púpozott evőkanál zselatinpor,
1/2 citrom,
20 dkg morzsolt kukorica
(vagy 80 dkg vegyes mirelit zöldég, tetszés szerint),
ízlés szerint só.
Előzmény: eMM (7)
eMM Creative Commons License 2001.12.09 0 0 7
És azok a hosszú pirosok micsoda?
Garnélarák? :)
Előzmény: zsuffi (6)
zsuffi Creative Commons License 2001.12.09 0 0 6

Vegetáriánus kocsonya

eMM Creative Commons License 2001.11.17 0 0 5
Ha rax hozzá csirkelábakat(nem kell megenni ha nem szereted) akkor biztosabban bekocsonyásodik mert abba is van csontenyv mint a malackörömben ami tulajdonképpen a kocsonyásodást okozza.
Vagy ugye rakhatsz hagyományos zselatint is hozzá de az ugye "mesterséges" én azt nem szívesen használom.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.17 0 0 4
Nyugodtan! En sem ettem meg addig a kocsonyat amig egy ilyent nem csinalt nekem anyu. Apa tovabra is a csulkos, zsiros ,hagyomanyos verziot kapja. Hat igen, o azt szereti! =O)
Előzmény: ladyzso (3)
ladyzso Creative Commons License 2001.11.17 0 0 3
Biztos, hogy ki fogom próbálni ezt receptet. :-D
Előzmény: Törölt nick (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!