Keresés

Részletes keresés

umea.. Creative Commons License 2015.09.15 0 0 12513

Kedves Brigi!

A lumbális szakaszra használatos "szerkentyü" neve: Back Magic Lumbar Extender Multi Level. Gondolom, itt többeket érdekelhet. Az USA-ban ezt kb 25 dollárért árusítják. Ugy hallottam, hogy pár éve a Tesco-ban is árusították kb. 3 ezer ft-ért. Interneten meg lehet nézni. Nekem bevált.

Akiknek már van ilyen eszközük, jó lenne ha itt beszámolnának. sikerült e enyhíteniük (esetleg megszüntetniük) a fájdalmakat.

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (12512)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.15 0 0 12512
Kedves Umea!

Olvagattam a yumeiho.hu-t.
Nagyon érdekes az oktatási rendszer felépítése. A színtek között elég sok idő telik el ahhoz, hogy kialakuljon a gyakorlat. És ha jól értettem, a 3-tól lehet valaki önálló.Egy kívülálló is ellenőrizheti a névsor alapján, hogy kinek, milyen jogosultsága van. Szóval jó a felépítmény!

Én is szerettem volna venni egy ilyen eszközt -dakota traction therapy- a nyaki lordosis visszállítására. Nem sikerült beszereznem, ezért lemodelleztem.Hiába tartottam be a fokozatosságot, fájdalmat váltott ki. Így ezzel felhagytam.

Üdv.

Előzmény: umea.. (12511)
umea.. Creative Commons License 2015.09.15 0 1 12511

Kedves Brigi! Én 2008-ban kerültem kapcsolatba Kiemmel. Lumb.V-Sacr.I discus hernia miatt jártam különböző masszőröknél, akupunkturát is kaptam, idegsebész is látott, aki esetleges műtétről  lebeszélt. Kiem kezelőlapja szerint 2008-ban 3 alkalommal, havonta 1x, Ezt követően 2010-ben félévenként, azaz 2x voltam. Ezután volt egy 3-éves szünet, majd 2013-ban és 2014-ben egy egy alkalommal voltam nála.Vásároltam tőle egy nagyon jó derékövet, azt javasolta, hogy utazásaimnál, bőrönd cipelésekor vegyem fel. Ez is bevált. Pár éve fiam hozott Amerikából egy "szerkentyüt", amire rá kell feküdni, van egy ive (ez állítható nagyobb ivre is)  a problémás gerincszakasz legyen az íven. Először 5 percet, aztán naponta emelve 15 percig kell rajta lenni.

Havonta 1-2x fekszem rá, vagy még ritkábban.

G. Gábort jól ismerem, gyakran találkozunk, ő az egyesületünk elnöke. Jónak találom még a fül akupunkturát és akupresszurát, korábban beszereztem magyar és német nyelvű irodalmat is.

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (12510)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.14 0 0 12510
Kedves Umea! Megnéztelek a vikipédián.Kedvenc pszichológusom, a volt sógornőm szavával élve, tőkéletes életvezetés.:) Iyen hosszú időn keresztül ezt csak szerelemmel lehet űzni.:) Csak az UEA-ról hallottam,nem tudtam,hogy az egészségügynek is van eszp. világszövetsége.Igy érthető,hogy nagy hasznát tudod venni. Az a nagy baj velem,hogy nem tudok a tekintély elv alapján működni.A titulus önmagában még nem vált ki belőlem tiszteletet.Az emberi nagyság igen. Amikor valóban letett valamit az asztalra .Nem a vita miatt,de egy pillanatra visszatérnék ehhez a megosztó dokihoz. Elfodadom, nem tolód a szekerét! De akkor miért ennyire ellentétes a tapasztalatunk? Azt tudom még elképzelni, hogy mivel azonos "kasztba" tartoztok - és ő ezt tudta -, másként bánt veled. Nekem és a többi "érinthetetleneknek" pedig maradt a rángatás.:( De hagyom,mert vele kapcsolatban nem leszek meggyőzhető. Akkor valószínűleg ismered Galioti Gábort, aki nagy ismerője ennek a japán masszázsnak. A dr.Fit orvoscsapatával együttműködve gyakorolja ezt a technikát.Gondolom ki is próbáltad. Mi a véleményed róla? A keleti módszerek közül néhányat kipróbáltam,a legjobban a köpöllyel való masszázs esett,de nem volt hosszú távú hatása. Üdv.
Előzmény: umea.. (12509)
umea.. Creative Commons License 2015.09.14 0 0 12509

Kedves Brigi! Köazönöm a gyors válaszodat. Én magam a yumeiho-t nem végzem, de jelen vagyok a vizsgáztatásnál, orvosilag felügyelem. Vez. tagja vagyok a Magyarországi Yumeiho Egyesületnek. Van honlapunk is, a www.yumeiho.hu web lapon sok infó van fent. Szeptember 27-én lesz Bp-en egy továbbképző nap. Erre én nem megyek most, mert vizsgáztatás nem lesz, győri vagyok és mostanában gondok vannak a Bp-Győr vonatközlekedéssel ismert okok miatt.

Mi tre ghojas, ke vi faris ekzamenon el lingvo Esperanto. Mi gratulas vin! Kéne gyakorolnod az eszperantót, tudnék jó nyelvkönyvet küldeni interneten. (Ehhez g-mailos fiók kell). A megszerzett tudást nem szabad elveszíteni. Nyelv vizsgára készülőknek  segítettem írásbeli vizsgájukhoz ingyen az elmult években és mostanában is. (Google keresőben umea győri orvos-t beírva a Vikipédián olvashatsz rólam) Örülök, hogy a sors (kiem révén) összehozott bennünket.

Üdv. Néked

Előzmény: Törölt nick (12508)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.14 0 0 12508
Kedves Umea! Sok sikert kívánok ehhez a japán technikához.Olvastam róla Erbszt doki könyvében.Alapja a szimmetriaelmélet Ez biztosan jobb, mint amit dr. Kiem gyakoról. Inkább a tatami, mint a sámli! :) Eszperantót én is tanultam, mert gyorsan akartam megszernii a diplomát, így ebből nyelvviszgáztam. De mivel nem használtam, ma már szinte egy szót sem tudok.:( Úgy tudom, hogy ez a technika már itt is elérhető (?) Valamikor jártam akupunktúrára dr Eőry Ajándokhoz. Sajnos nem vált be, vagy nem voltam kitartó.Az általad említett módszerrel is az akupresszúrás pontokra hatnak nyomó, gyúró mozdulatokkal. Üdv.
Előzmény: umea.. (12507)
umea.. Creative Commons License 2015.09.14 0 0 12507

Kedves Brigi!

Bár a témát (2x is) lezártam, de a hozzám írt soraidra illik válaszolnom. E mailban -  ha az illető érdeklődik - megírom a címet, telefonszámot, az előjegyzést, a várható költséget és az oda eljutási lehetőséget, azaz közlekedést. Tehát "meggyőzésről" szó sincsen. Ezekkel az adatokkal nem kívántam terhelni a közösségi oldalt. Magamról még annyit, hogy aktívan tevékenykedek a hazai yumeiho terápia sikeréért - mint orvos és ehhez a nemzetközi kapcsolatokban használom az eszperantó nyelvet.

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (12506)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12506
Kedves Umea!

Redben! Akkor még csak annyit, hogy te
tényleg nem mondtad senkinek, hogy menjen el az említett dokihoz. Bocs! Nem írtál ilyet valóban.
Mert te a biztosra mész, ezért emailben győzöd meg.

Sajnos néhány dokiból hiányzik valami, de nagyon, nagyon. És az az emberség!
Előzmény: umea.. (12504)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12505
Igen,kiszolgáltatottá tesz minket a gyógyulás reménye.
Még az olyan módszernek is bedölhetünk, amiben nincs semmi ráció.
Olvastam én anno a rossz véleményeket, de azt mondtam magamnak, ez hülyeség, ilyet egy orvos nem tehet meg.
És a legrosszabb vélemény volt az igazság.

Ezt akkoriban is leírtam, nehogy más is így járjon.
Előzmény: 1323333 (12494)
umea.. Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12504

témát lezártam

Előzmény: Törölt nick (12502)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12503
Itt egy másik vélemény, kicsit gúnyos és trágár,de legalább igaz :




2013-05-27 Do Thanh Kiem professzor Kartoték: beteg Az asszisztens beszól, hogy mit képzelek, cd-n (usb kulcson, telefonon, you name it) hozni MR felvételt, amikor a professzor nem nézi meg, mert a professzor nem szereti, és látszik, hogy legszívesebben leszopná a professzort, akiben hinni kell, aki nem hisz az takarodjon, de a professzornak ez mindegy, mert neki nem kell lelet, neki röntgen szemei vannak, csak nehogy meglássa a mindenhatót, az utolsó stádiumban, de hit, az kell.

És tényleg, bent van a zömök koreai, hatalmas tömörfa asztal, szekrény, egy sámli, pár koreai fametszet, számítógép sehol. A huszonegyedik században nem van technológia, mester átnéz rajtam, tudja mi fáj, fiatal, nagy a baj, fiatal, ezt elmondja háromszor. Negyven alatt fiatal. Nekem mondja? Mindegy, bólogatok, az ember adja meg az esélyt.

Adok leletet, hol az MR? Próbálom elmondani, hogy nem azt fogja a kezében, de nem megy, egyszerűen nem beszél elég jól magyarul; észreveszi a neurogén hólyagot és kapaszkodik bele, nem ereszti, nem tudom elmondani, hogy már három létező felvétel szerint nem a gerincsérv okozza, mert nem érti, nem hagyja végigmondani. A professzor.

Nagy a baj. Neurogén hólyagot körbejárjuk, próbálom magyarázni, hogy mi zsibbad és mi nem, de totálisan hiábavaló, aztán átzavar a sámlira, majd pedig elkezd kiabálni, hogy fel, le, miközben elkezdi rángatni a vállam. És fáj. Hátranyúlok, megmutatom, hol fáj, de csak annyit mond, nem ott fáj, feljebb. Mert a hólyag miatt feljebb. Nem értem mit mond, csak hogy rángat, nem tudom melyik végtagra vonatkozik a fel, a le, mikor mit kéne rángatnom - megkérdezem, hogy ugye rosszabb nem lesz? Mert fáj.

Erre betelik a pohár a mesternél, felállít, kizavar: majd akkor jöjjön, ha már nem tud járni. Mert én félek. Aki fél, az nem hisz. De lesz ez még sokkal rosszabb. Ez megnyugtat, azt mindig szeretem hallani, hogy el fogok pusztulni a fájdalomtól és térden állva fogok könyörögni a Professzorhoz megváltásért. Ja és tornázni felesleges. Majd jövök, innen elhallgat, én is, ideggel távozom, asszisztens nénikének udvariasan jelzem, hogy félek, aki sajnálattal közli, hogy akkor nincs mit tenni, az izmok ugye, nekem meg nincs se kedvem se energiám elmagyarázni, hogy a mester jelenleg letett rólam, de ha majd hordágyon hoznak, esetleg izmos szárnyakon repülök, akkor talán hajlandó lesz ordítva ide-oda rángatni a parányi fa sámlin.

Fizetni nem fizetek, az is csak valami, megspóroltam 15e pénzt és marad a keserű szájíz, amit a kókler beültet, hogy ő tudja és hogy én vagyok a hibás, mert nem hiszek, mert nem hallgatok, mert nem figyelek - a betegre hárítani a felelősséget, ettől kapok idegbajt, de hat, mi van, ha igaza van, végülis mi baj történhet, maximum kizáródik egy varázssérv és elvisznek a mentők, vagy csak fekszem megint egy hétig, az csak nem baj.

Professzor Kiem, újabb nem kívánatos elem a magyarul nem beszélő, mindentudó, hittel táplálkozó, megváltást ígérő természetgyógyászok listáján, aki majd meggyógyít, ha hajlandó vagyok hinni a törtmagyar makogásban és ordítós rángatásban - mert úgy látszik, ez egy ilyen szakma. A beteg adja magát, a természetgygógyász adja magát, diploma, papír, beszélgetés, jó szó felesleges, minden mást felold a hit és a mágikusan megszülető bizalom; aki nem gyógyul meg, az hitetlen önpusztító káros elem.
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12502
Sajnos, hogy a rossz vélemények ellenére még 2015-ben is vannak kárvallotjai ennek a dokinak. Szóval,gerinc funkció terápia? Remek! Kedves Umea! Valamilyen hangzatos névvel nyilván el kell adni ezt a valamit. Mert a gyere el, jól megrángatlak egy sámlin cimű terápia nem lenne eladható. Az őt dicsérők ilyeneket írtak: kedves, szolid,halkszavú ember, megnézi a leleteidet, kézzel finoman megvizsgál,tanácsot ad,és persze remekül beszéli a nyelvünket... Utólag már tudom, hogy eze k az emberek vagy nem jártak soha nála vagy a szekértolói.Ugyanis ez a doki nem kedves,nem halkszavú, ordibál és rángat. Nem nézi meg a leletet és nem vizsgál kézzel. Nincs vizsgálat! A magyar nyelvet piszok rosszul beszéli. Röviden ennyi! Itt nem arról van szó, hogy nekem nem használt a terápia, mert ilyen van.De egyyszerűen nem hiszem el, hogy bárkinek is használna ez a rángatás. Üdv.
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12501
A pongyolaságom a mobilnak köszönhető! :)


A gondolat vége: ".........tapasztalatai."

Idézet:

Toto19-től
2015.01.26.
nicafe.hu
Előzmény: bakibaby (12500)
bakibaby Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12500

Hiányzik a mondat / a gondolat vége:

 

"Remélem, hogy másoknak jobbak lesznek a...... ??????"

 

bb

 

Előzmény: Törölt nick (12498)
GeriSoft07 Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12499

elég az oldalsávon a keresésbe beírni kiem :)

a kolléga csak itt 5x ajánlotta már őt, és olvasható sok jó és rossz róla

Előzmény: Törölt nick (12498)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12498

Ide másoltam egy másik fórumozó esetét Kiem dokival. Este pedig megírom a véleményem.




Kedves Mindenki!

Én mostanában jártam Kiem prof. úrnál, előtte próbáltam utánaolvasni, de nem sokat találtam róla a neten. Ismerősöm ajánlotta, nagy reményekkel indultam.

Sajnos csalódnom kellett, a kezelés után nem enyhültek a fájdalmaim, sőt...

Mivel rosszul beszél magyarul, ezért nehezen értettem, azt hiszem, ő sem engem. Az átadott MR leletet átfutotta (no nem a korongot számítógép híján), a többi lelet nem is érdekelte. Nem nagyon tudtam elmondani, mi is a problémám, mert nem hagyta. "Átzavart" előbb egy rúdhoz, majd egy parányi fa sámlira, ordítva, hogy "föl és le". Kicsit sem zavarta, hogy nem tudok leguggolni, mert idegbecsípődés miatt megsérült a mozgatóideg a lábamban, örülök, ha járni tudok.

A végén ajánlott 2-3 tornagyakorlatot otthonra. A kezelőlapomat teleírta, sajnos nem sikerült kibogarásznom, mit is írt diagnózisként. Csupán egy-két szót tudtam beazonosítani. Azért "vigasztalt", hogy öt év múlva már járni sem fogok tudni. Én a jóslatai ellenére igyekszem megőrizni a mozgásképességemet. Hozzá viszont nem fogok visszamenni 20ezerért...Szerintem kidobott pénz.

Sokkal inkább bízom egy igazán jó és megbízható természetgyógyászban, akinek neve előtt nem áll ott a "prof.", de évtizedek óta lelkiismeretesen végzi a munkáját: csontkovácsolást masszázstechnikákkal ötvözve. Ismerek ilyen embert, ő legalább még az MR felvételt is tüzetesen megnézte, anélkül hozzám sem mert érni, nehogy kárt tegyen. (Nevét csak priviben adom meg.)

Sajnálom, hogy a vietnámi professzorról nem írhattam pozitív véleményt. Remélem, hogy másoknak jobbak lesznek a
szakal78 Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12497

Szia!

Köszönöm igyekszem türelmes lenni. A torna sajnos felér egy kínzással de csinálom erősítek.Az a baj ha jobban erőltetem olyan érzékeny a hátam nem tudok rajta feküdni nem lehet hozzáérni.és tiszta lila az egész. Elég tanácstalan vagyok.  

Előzmény: 1323333 (12490)
umea.. Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12496

Kedves Brigi! Elfogadom, hogy neked a professzorral kapcsolatban rossz tapasztalataid vannak.

Nála 2-3-4 hetes előjegyzések vannak.   Rá kell bízni a betegekre, hogy kit választanak. Sokan sok mindent megpróbálnak és ez legyen az ő magánügyük. Nevemmel ebben a témában "sokSzor" nem találkoztál, mindössze 2 alkalommal 3 év alatt. Amit nem tudsz bizonyítani, azt kérlek ne írjad,  mert az már alaptalan vádaskodás. Én ebben a 2 bejegyzésemben a saját tapasztalatomat írtam le, senkit nem biztattam, hogy csak menjen oda, nem vagyok "szekértoló". Magam részéről a témát lezártam,Neked és másoknak mielőbbi javulást, gyógyulást kívánok.

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (12493)
szakal78 Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12495

Szia!

Köszönöm ,de voltam már fent Pesten nem javultam sajnos sőt egyre rosszabb hónapról hónapra, több mint egy éve romlik szemmel láthatóan.Az igazság az voltam már Mc Kenzi tornán, fizión,gyógytornán,infuziókon,fájdalomambulancián amit lehetett megpróbáltam.   Az orvos azt mondta lehet egy hónap lehet egy év amit bír még a gerincem.Csak közben elvesztettem a munkahelyemet is emiatt.  

Előzmény: umea.. (12489)
1323333 Creative Commons License 2015.09.13 0 0 12494

igen brigi teljesen igazad van,hogy aki szeretne gyógyulni bedől mindennek.Mai napig bánom hogy elmentem thai-masszázsra mert mondták az csodákra képrs...Azota lettem szarul.ha előbb tornára megyek már meggyógyultam volna..olyan hirtelen nyúltak hozzám,rángattak!!!,hogy elmozdult az instabil porckorongom lábzsibbadás stb lett belőle...a többit meg tudjátok.Lehet hogy jók ezek a "csodahelyek,annak akinek nincs igazi baja..Megfogadtam én sem megyek ilyen helyre többet.Max.manuálterapeuta dokihoz.   .

Előzmény: Törölt nick (12493)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.12 0 0 12493
Kedves Umea! A nevét valóbam elírtam, de azt hiszem nem ez a lényeg. Mivel tapasztaltam, ezért engedd meg, hogy saját magnak higgyek. Rángatott! Nem kicsit, nagyon! Annyira meglepődtem módszerén, hogy szólni sem tudtam. Ugyanis elég elképesztő, hogy ilyesmi létezik. Engem nemcsak rángatott.A nyaki gerinc problémámat úgy orvosolta,hogy a tenyerével jól meglökte az arcomat. Jobbról, majd balról. Olyan volt, mint egy pofozás.Gyorsan löködte a fejem, jobbra, balra, erővel. Ma már bánom, hogy a meglepődésen kivűl, nem tettem semmit ellene. Sajnos nem ő az egyetlen, akit hagynak működni. Kiemmel kapcsolatban sokszor találkoztam a neveddel.Bizonyítani nem tudom, mert nem jegyeztem fel. Kb.egy éve nyomoztam Kiem után több fórumon,pont mert olyan ez a doki, mint egy fantom. Hivatalosan nincs róla semmi! Azt mondod jól beszél magyarul? Hm! Egy szavát sem érteni! Ne haragudj, de én nem hiszem el, hogy ez az ember valakit is meggyógyított, ezzel a tudatos rángatással, vagy nevezd ahogy akarod. Viszont szekértolókkal sajnos lehet találkozni,hogy menjen a bolt. Azt viszont valóban nem értem,hogy hogyan lehet ő még mindig a "piacon". Sajnos a gyógyulni vágyók mindenre vevők, könnyű őket átverni. Üdv.
Előzmény: umea.. (12492)
umea.. Creative Commons License 2015.09.12 0 0 12492

Kedves Brigi!

Kiem (és nem Km!) nekem segített, ezért én tapasztalatból irtam és javasoltam. Egyébként orvos vagyok és valóban sámlira ültet háttal feléje. Nem rángat, hanem tudatosan és fokozatosan avatkozik be. Lehet, hogy Neked és többeknek azonnal nem tudott segíteni. Előjegyzéssel fogadja a pácienseket. A szakmai alkalmasságát csak szakember vizsgálhatja felül.

Az az állításod nem igaz, hogy én Kiem prof. "szekerét" tolom. Az elmult 2-3 évben mindössze 2x irtam róla emlékezetem szerint.  És nem több fórumon, hanem CSAK ITT.

Egyébként figyelemmel olvasom a betegtársaknak írott tanácsaidat, ami nagyon dícséretes dolog. Jómagam is sok mindent megpróbáltam, végül Kiem prof segített abban, hogy tartósan jól vagyok. Egy éve jártam nála legutóbb.

Üdvözletemet küldöm.

 

Előzmény: Törölt nick (12491)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.12 0 0 12491
Kesves Fórumozók!

Ne döljetek be!
Sajnos én bedöltem a Kimet dicsérőknek.
Ez a "doki" semmi mást nem csinál, mint ráültet egy sámlira és
össze-vissza rángat. Hihetetlen, de így igaz.
Nem értem, miért engedik ezt a hatóságok.

Umea és még valaki, évek óta tolja a szekerét több fórumon is.


1323333 Creative Commons License 2015.09.12 0 0 12490

szia! Feltételezem a serv áltab okzott ödémától lilul be.én csak a tornát tudom javasolni nekes is gyenge volt (picit most is az) abal lábam meg zsibbadt a lábfejem.pedig sérvem sincs.kitartás nekem iy 1 éve tart..

Előzmény: szakal78 (12488)
umea.. Creative Commons License 2015.09.12 0 0 12489

A leírtakból az látszik, hogy vannak leleteid, készültek vizsgálatok, beleértve MR vizsgálat is. Nekem jó tapasztalataim vannak KIEM professzor (gerinc  funkció terápia) tevékenységével kapcsolatban.  Orvosi végzettsége van, hosszú ideje él Budapesten, jól beszél  magyarul, Vietnamból származik. Ha adsz email címet, akkor bővebb infot tudok adni.

Előzmény: szakal78 (12488)
szakal78 Creative Commons License 2015.09.12 0 0 12488

Sziasztok!

Most találtam ide és tanácsot kérnék tőletek. Több mint egy éve kinlódok a derekemal lent van sérvem és kopás,beszűkülés. A lábam zsibbad és egyik vékonyabb lett. rengeteg gyógyszert kaptam amiket a mellékhatásai miatt nem tudtam szedni kaptam infúziós kezelést tornát, fiziót. Műtétet nem válalják mert az orvos azt mondta 30% az esélye,hogy sikerül.Az utóbbi hónapokban estére a derekam belilul és nagyon érzékeny érintésre. Valakinek van valami tapasztalata vagy kihez fordulhatnék? Mindenkinek jobbulást kívánok és köszönöm  

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.10 0 0 12487
Én is olvastam Erbszt doki könyvét.
Csak az a baj, hogy az ott leírt eljárások némelyike egy átlag magyar számára elérhetetlen.:(
Előzmény: sziporka66 (12485)
1323333 Creative Commons License 2015.09.10 0 0 12486

igen én is olvastam

Előzmény: sziporka66 (12485)
sziporka66 Creative Commons License 2015.09.10 0 0 12485

Jó!

 

porcika88 Creative Commons License 2015.08.28 0 0 12484

Köszi, örülök neki . Itt igazit ott igazit, megcsinálja a szokásos tekergetéseket majd a végén most kis nyak karbantartást meg tarkónyomkodást is kaptam. Kattogott kicsit a nyakam meg kemény volt a nyakamnál az az izom két oldalt . Örül persze ő is, hogy ez az állapot sikerült, én meg főleg. havonta rendszeres lesz, jobb félni mint megijedni. Meg így lelkem is nyugodtabb, hogy szemmel vagyok tartva. Már nem parázok folyamatosan .kezd a rettegés mulni. 

Előzmény: 1323333 (12482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!