Keresés

Részletes keresés

Ghanima Creative Commons License 2004.11.30 0 0 9

Bocsánat, hogy, izé: látok hirdetéseket ilyen wireless router szettekről. Itt jön az abszolut hozzánemértő én: ezek mire is valók? :-o A megvásárlásuk után ingyé' tudok netelni, vagy mi ez? :-oooo Ne tessenek nagyot kacagni a kérdésen, ha kérhetem! :-(

 

nichtsdestotrotz Creative Commons License 2004.11.22 0 0 8
az előbbi helyesen:
"lebont a kártyám, utána 2 mp alatt vissza is kapcsol, aztán megy megint órákig."
Előzmény: nichtsdestotrotz (7)
nichtsdestotrotz Creative Commons License 2004.11.22 0 0 7
nos, most már hosszabb idő telt el, a helyzet kikristályosodott. megszűnt az ssid szétkódolás, nem kell többé újraindítani a kártyát, a hálózat stabil 54 Mbps, folyamatos, kitűnő a kapcsolat, ez jó.
napi 1X-2x fogja magát, és lebont a kártyám, utána 2 mp alatt vissza is kapcsol, aztán meg megint órákig. a hálóikonra kattintva az időt folyamatosan számolja, mintha nem lett volna megszakadás.
ebben a pillanatban a kártyán még beállítottam a frame burstinget, fogalmam sincs, mi az, de a routeren is úgy emlékszem, hogy beállítottam, ott csak annyit írtak róla, hogy növeli a teljesítményt.
no, meglátjuk...
Előzmény: nichtsdestotrotz (6)
nichtsdestotrotz Creative Commons License 2004.11.21 0 0 6
ilyen leszakadás ma is volt 2 másodpercre, de azóta megy a dolog. ez miért lehet? gondolom, nem azért, mert az isp bontja a netet 24 óra után, mert a hálózat tűnik el, nemcsak a net.
mindenesetre ez már képviselhető stabilitás, napi 1X2mp. ez a leszakadás tényleg jellemző a wlan routerekre? mert már mondtak nekem ilyet, hogy netes játék közben ez nem túl kellemes.
Előzmény: nichtsdestotrotz (4)
nichtsdestotrotz Creative Commons License 2004.11.21 0 0 5
nekem a következő van, extreme digital bruttó árakon:
asus WL-500g router = nat és spi firewall, paralell printerszerver, usb printerszerver/webkamera/ftp storage media megosztás 23.375,-Ft
asus WL-107g picimaci kártya 7.375,-Ft
ist gleich 30.750,-Ft
az jó, nem?

nekem a printerszerver felbecsülhetetlen, a paralell porton már működik is, és jó, hogy most küzdök vele, de még láma vagyok a wireless routerekhez.

de ez az asus cucc alapvetően tetszik nekem, jó a támogatottsága is. meg más eszközökben az asus nekem nagyon bejött.
Előzmény: flaps (-)
nichtsdestotrotz Creative Commons License 2004.11.21 0 0 4
szia!
na, én úgy érzem, megoldottam a problémát. szerintem a következővel volt a baj (nálam): a routeren a kommunikációs csatornát auto-ra állítottam. miután mind az alapbeállításoknál, mind az only AP konfigurálásánál 6-osra állítottam a csatornát, meg persze a gépen kártyáján is, auto speed mellett is folyamatosan 54 Mbps-sel hasít, és még nem volt ledobás egy sem. úgy 3 órája... ;-)
de nem, tényleg stabilnak látszik most. érdekelne, hogy ha te is kipróbálod, mi a tapasztalatod.
na bassza meg, klárika, milyen a mörfi, éppen ebben a pillanatban szállt el a kapcsolat úgy 2 másodpercre. de most megint hasít...
no, akkor kísérletezünk tovább...
Előzmény: flaps (-)
nichtsdestotrotz Creative Commons License 2004.11.15 0 0 3
helo!
ez nekem is gond egy vadi új asus routerrel, már minden variációban volt vele kapcsolat ledobásom. nagyjából egy biztos (talán), hogy a router jó, csak a kártya vacakol a gépben az xp alatt. vagy halálosan rosszak a beállításaim. engem is érdekelne a megoldás.
Előzmény: flaps (-)
kzt Creative Commons License 2004.11.12 0 0 2

Hali

nekem van egy elado Netgear router + adapter(pcmcia vagy usb) parom, irj emailt ha erdekel.

Előzmény: flaps (-)
_paha_ Creative Commons License 2004.11.11 0 0 1
linksys wrt54g
ennyiből ki is jön szerintem és nagyon sokat tud.
Előzmény: flaps (-)
huzat Creative Commons License 2004.11.11 0 0 0
nini itt egy 0
flaps Creative Commons License 2004.11.11 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Vettem ma egy TRENDNet markaju routert egy TEW-226PC PCMCIA-s vezetekmentes adapterrel. A problema az h rendszeresen eldobja a kapcsolatot nehany masodpercre a routerrel, pedig a jelerosseg 80-90% a minosege is 90% kozott van. Kiprobaltam ugy is h lassa egymast az router es a vevo, de ugy sem lett sokkal megbizhatobb.Lehet h ez az egesz az olcso husnak hig a leve kategoria, de ha tudna nekem ajanlani megfizetheto aron (es helyen) egy megbizhatobbat, akkor visszavinnem az egeszet a fenebe es kicserelnem.

Hallottam meg olyat is h nagyon rosszul viselik a radios kapcsolatok a csaladi hazak vasbeton fodemeit, ez mennyire igaz?Megeri egyaltalan foglalkozni az egesszel?

A megfizetheto aron olyan 30e-t ertek router+adapterrel egyutt.

A segitseget koszonom.

Flaps

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!