A ház kb. 160 nm-es. 4 szoba+amerikai konyhás nappali, két fürdőszoba + 1 WC + 1 kamra, lépcsőház, pici előszobával.
Amit kérnék:
általános szobai takarítás (teljes portalanítás, porszívózás, felmosás) + fürdőszoba takarítás (WC, mosdó, kád takarítás, szükség szerint csempemosás + konyha takarítás (tűzhely rendberakása szükség szerint, mosogató vízkőtelenítése, pult, étkező székek, letörlése, bizonyos időközönként a konyhaszekrény (félévente) rendbetétele, alkalmanként a kapcsolók, ajtók áttörlése, nem minden alkalommal, csak ha foltosak)
Félévente nagyobb takarításnál szokásos feladatok (pl. ajtó, ajtókeret, ablakmosás stb.) Műanyag ablakok vannak. Ezek plusz alkalmak.
Kedves Fórumozók! Köszönettel vennék minden jelzést, ami takarításra vonatkozik. Ha valaki váltani szeretne, és utódot keres, vagy szüksége lenne megbízható, gyakorlott takarítónőre. Üdvözlettel: inez54@citromail.hu
Csak biztatni szeretnélek, hogy ne add fel mert én is erről a fórumról kaptam a lehetőségeket. Többször látogass ide, válaszolj a hirdetésekre és hidd el menni fog! Én is próbálkoztam máshol de nagyon telített a piac a napi hirdetéseknél és ott nem volt szerencsém. Sikeres kapcsolatokat, és sok szerencsét !
Szép napot mindenkinek! Nagyon megköszönném, ha tudna valaki megosztaná velem, hogyan tudnék takarítást, vasalást találni. Express, Slando portálokon szinte 0 az esély. Üdvözlettel: Neti54
Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást.
Ár: lakás heti takarítás: 1.000,- Ft/óra
Családi ház heti takarítása (nagyságtól függően) megbeszélés szerint.
Takarítónőt keresnék egy XV. kerületben lévő lakáshoz. 53 nm, 3 szoba. Csak azok keressenek, akik nagyon igényesek a munkájukra, nem dohányoznak! Csak takarításra lenne szükségem, tehát vasalásra, rendrakásra, mosásra egyenlőre nincs szükség. Viszont a takarítás legyen nagyon alapos, mivel nagyon szeretem a tisztaságot. Heti, vagy kéthetenkénti egy alkalomra gondoltam.
Akiket érdekel a dolog, kérem hívjon a 06/30-4455-646 számon!
Kérném, hogy csak komoly érdeklődők keressenek, akik tényleg dolgozni akarnak! Sürgős!
Köszönöm az eddigi jelentkezéseket! Kicsit pontosítanám a hirdetést, hogy egyszerűbb legyen a keresés. Tehát a következőre lenne szükségem: - II. kerületi lakás takarítása (a takarítás szerintem kb. 4-5 óra lenne) + - vasalás (1-2 óra)
Tehát 6-7 óra munkáról lenne szó, kéthetente 1 alkalommal, pénteki vagy csütörtöki napon reggel 8.30-as kezdéssel. (sajnos későbbi kezdés vagy más napok nem jók)
Aki ebben az időpontban tudja vállalni a munkát, az kérem írjon óradíj vagy fix összeg megjelölésével a következő címre: mariannv3@hotmail.com
II. kerületi lakásba (95 m2) keresek megbízható, precízen és alaposan dolgozó, nem dohányzó, tapasztalt, referenciával rendelkező takarítónőt kezdetben kéthetente egy alkalommal pénteki napra. Akit érdekel, kérem írjon a mariannv3@hotmail.com e-mail címre.
Kedves Fórumozó! Ha olyan takarítónőt keresel aki tapasztalt, megbízható, becsületes, patyolattisztává varázsolja lakásod és mindezt korrekt áron, kérlek keress a cs.erika4@freemail.hu címen. Garantálom, hogy nem fogsz csalódni.
Ne aggódj nagyon korrekt vagy!És ne foglalkozz azzal,hogy ő mit gondol!Kár hogy már nem akarsz váltani.Én míg hetente jártam egy helyre minden alkalommal az általános tiszítás(portörlés,porszívózás,felmosás volt a feladatom)és minden héten egy kiegészítő feladat(ablaktisztítás-emeletes volt a ház és egyik alkalommal fent,következő alkalommal lent kellett megcsinálni.;aztán utána gardrób rendben tartása_polcokat teljesen kipakolni kitörőlni;negyedévente pedig a konyhaszekrény.) Ezek voltak a feladataim kb akkora családi házban mint a tiéd.Mindezt énis 5000forintért vállaltam akkor.Ami szerintem reális ár és simán 5óra alatt meg lehet csinálni!
Köszönöm a véleményeket és az ajánlatokat. Ha váltok, akkor már megvan az utód, egy előd személyében, akivel hosszú évekig rendben ment minden, csak a költözés és a heti 2 miatt búcsúzott el, de közben ő is másképp látja.
Ha úgy alakul, hogy a váltás mellett döntesz, én szívesen átvenném a munkát. Erika vagyok, munkámra igényes, precíz, abszolút megbízható, tapasztalt hölgy. Hétköznap a délutáni órákban, hétvégén pedig bármikor alkalmas lenne. A cs.erika@freemail.hu-n elérhető vagyok.
Ideje váltani! Én boldogan elvállalnám ennyi pénzért, jelenleg vidékről járok be takarítani a II. és a XII. kerületbe! Most is ide indulok. Van referenciám!
A kérdésedre válaszolvá,szerintem nemsok munka,nem kevés pénzért.Ha az én volt családomat nézzem,akkor én 5 órára kaptam 5000 Ft-t és 5 perc megállásom nem volt.Ami a legdurvább,hogy néha ezért a pénzért ablakot is puccoltam és rendszeresen vasaltam min.1 órát!
Szerintem nagyon korrekt ez a pénz,ill.a munka sem sok leírásod szerint.
Én keresek takarítást,ha váltást szeretnél szívesen állok a rendelkezésedre.
Véleményekre lennék kíváncsi, hogy mennyire sok vagy kevés az, amit fizetek a takarításért és ilyen koncíciók mellett melyik fél az, aki joggal akadhat ki.
Budapest, 2 szintes családi ház, 2*65 nm. Nappali 24 nm, hálók és konyha mindegyike kb. 16 nm. 2 kicsi fürdő+wc, együtt sem több, mint 9 nm, és van egy kamra 2 nm. A többi terület előtér és lépcső, utóbbival szinte semmi teendő. 2 ember lakik a házban, nagyon rendetlenek vagyunk. Minden felszerelés és berendezési tágy éven belüli új beszerzés, tehát nem évtizedes koszt kell suvickolni.
A munka: szemét összeszedése, söprés/porszívózás, felmosás, utolsó 1-2 napi mosogatnivaló (mosogatógép van). Mosógépből kipakolás, még egy adag berakása, teregetése, tiszta ruha szekrénybe bepakolása. Vasalnivaló elenyésző, nem igényeljük a vasalt holmit, csak amit nagyon muszáj, ez havi néhány darab.
Amiket leírtam, azzel 2 és 3 óra közötti idő alatt végez a hölgy. Mindez heti 1 alkalommal történik, fizetek érte havonta 20.000 Ft-ot. A legrosszabb felállással számolva, tehát ha 5-ször jön egy hónapban és 3 órát marad, akkor is több, mint 1.300 Ft-ra jön ki óránként, de már 4 alkalom és az átlagnak tekinthető 2.5 óra esetén 2.000 Ft jut 1 órára. Úgy gondoltam, hogy ez korrekt, de úgy néz ki, hogy csak én tartom annak.
Költözés után vagyunk, nem tudtam előre megmondani, hogy heti hány alkalomra lesz szükség. Először megbeszéltük, hogy heti 2 és 30.000, de a 2 össze lett vonva, hogy inkább 1-szer van ott sokáig, mert gazdaságosabb neki így. Közel nem volt itt duplaannyi időt az összevont alkalmakkor, de szépen és gyorsan dolgozott, így nem foglalkoztam vele, hogy ezt hány órában teszi.
Berendeztünk, a több doboz kimosott ruha, amitől korábban több munka volt a helyére került és ezután kiderült, hogy tulajdonképpen 1 alkalom, alkalmanként max. 3 óra is elég. Erre ajánlottam havi 20.000-et, amire elégedetlenkedett és azt mondta, hogy annyiért akkor nincs vasalás és az ablakpucolás külön fizetendő - eddig egyáltalán nem volt ablakpucolás, így ez nem merült fel. De azóta a mosógépnek a közelébe sem megy, már az sem fér bele, hogy kipakolja, amit reggel elindítok.
Valószínűleg váltani fogok, de előtte meghallgatnék pár véleményt. Tényleg én lennék a skót vagy heti 1-szer max. 3 órára 20.000 Ft normál piaci ár, amivel más elégedett lenne?
Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást.
Ár: lakás heti takarítás: 1.000,- Ft/óra
Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását.
Ár: lakás heti takarítás: 7.000,- Ft/alkalom
Sziasztok! Takarítást, állatgondozást vállalok Budapest területén. 25 éves főiskolás vagyok, 2 kisgyermek édesanyja. Szüleim nagyon betegek (mindkettőjük rákban szenved), őket ápolom, ezért keresek rugalmas, napi 8 órához képest kötetlen állást. Fontos számmra a higiénia és a rend, munkámra igényes vagyok. Nem dohányzok. Írjatok bizalommal: zsedenyi.csilla@freemail.hu
Jelenleg bizalmi állásban dolgozó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását.
Ár: lakás heti takarítás: 8.000,- Ft/alkalom
II. kerületi lakásunkba keresek megbízható, leinformálható, tapasztalt takarítónőt. Számomra fontos, hogy alapos és precíz legyen, mert nagyon szeretem a tisztaságot, de munka és iskola mellett már a teljes szabadidőm rovására megy. Elsősorban heti rendszerességgel gondolotam, a többit megbeszélés szerint.
Amire szükségem lenne:
-vasalás
-általános szobai takarítás (teljes portalanítás, porszívózás, felmosás) + fürdőszoba takarítás (nagyon picike,WC, mosdó, kád takarítás, szükség szerint csempemosás + konyha takarítás (tűzhely rendberakása szükség szerint, mosogató vízkőtelenítése, pult letörlése, bizonyos időközönként a konyhaszekrény, hűtőszekrény rendbetétele).
- néhány havonta nagyobb takarításnál szokásos feladatok (pl. ajtó-ablakmosás stb.)
Nappali, konyha, fürdő, hálószoba mellett van egy kis területű tetőtérbeépítésünk, itt egy gyerekszoba és egy háztartási helyiség van, ezekre a fentiek érvényesek.
Bérezés megegyezés szerint.
Akiit érdekel, vagy ha kérdése van,kérem keressen az e-mail címemen: luppo5@vipmail.hu
Takarítónőt keresnék egy XV. kerületben lévő lakáshoz. 53 nm, 3 szoba. Csak azok keressenek, akik nagyon igényesek a munkájukra, nem dohányoznak! Csak takarításra lenne szükségem, tehát vasalásra, rendrakásra, mosásra egyenlőre nincs szükség. Viszont a takarítás legyen nagyon alapos, mivel nagyon szeretem a tisztaságot. Heti, vagy kéthetenkénti egy alkalomra gondoltam.
Akiket érdekel a dolog, kérem írjanak emailt az asszony@t-email.hu email címre!