Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy Benkovics Attilát sajnos kiállították, így ő nem játszhat a következő meccsen/meccseken. Viszont Ivancsó Imi eltiltása lejárt, így ő már játszott a meccsen, sajnos ezen a hétvégén nem volt eredményes.
Egy összeállítás:
Jánosi - Fodor, Kruppai, Tamás, Benkovics, Tollas, Ivancsó, Gudjonhsen, többi most sajnos nem jut eszembe.
Azért a képekről látható, hogy milyen ritka szar volt a Csillaghegy pályája. Rácz László sajnos nem játszott, nem tudom, hogy miért, de nagyon kellett volna, mert a védelmünkön kívűl minden jó volt.
Még megígértem, hogy rakok be képeket a most hétvégén lejátszott meccsről. Nem túl sok képet tudtam csinálni, mert lemerült az elem, a gépembe, majd amikor hazaértem kiírta, hogy az elem teljsen teli van. Na ezt nevezem szar napnak: kikapott a Kötő, a Schalke, nem tudtam sokat fényképezni, mi jöhet még?
Sajnálatos híreket hozam Csillagehgyről. Kikaptunk 4-1-re, pedig jól játszottunk. A mérkőzés remekül indult, hiszen már a második percben Tollas Csabi bombalövésével megszereztük a vezetést. Ezután a bírók beálltak a Csillaghegy csapatába, és a következők történtek:
Egy Csillaghegyes beadásnál Jánosi Tomi kapusunk fantasztikus bravúrral kiütötte a labdát az érkező ember elöl, aki épp be akarta azt fejelni, és az érkező ember belekönyökölt a kapusunk arcába. A bíró továbbot intett. Eztuán megadott egy olyan lesgólt, hogy ihaj-csuhaj, majd egy jó döntése következett: Mi támadtunk, pontosabban Jakab Rudi vitte e labdát a tizenhatoson belül, de akkor egy Csillaghegyes segy szép, becsúszú szereléssel szerelte őt. Ám a szerelő játékos továbbpöckölte fekve a labdát a kapushoz, aki megfogta. Így a bíró a kapusnak sárga lapot adott, és közvetett szabadrúgást adott az alapvonal és az ötös vonal találkozásánál. De, mivel a kapus le kurva anyázta a bírót, ezért megkapta második sárga lapját, így mehetett öltözni. Így emberelőnybe kerültünk, ám ezt nem tudtuk kihasználni, sőt mi több még az első félidőben megkaptuk a második gólunkat. A második gól, modanom sem kell egy óriási lesgól volt, amit természetesen a bíró megadott.
A második félidő nagyon rosszul kezdődött, hiszen egyik játékosunkat, Benkovics Attilát kiállította a játékvezető azért, mert veszekedett az egyik játékostársával!!!!!!!!!!!!!!!??????????? Én nem tudom, hogy ilyen lelkiismeretes volt a játékvezető, hogy Attila megsértette a játéktársát, ezért kiállítja. Ezt nem értettem. Tehát újra egál a játékosok számát tekintve, és Béres mester a félidőben csatárt hozott be, hiszen támadnunk kellett, így a védelmünk kinyílt, és kontrákból még sajnos kaptunk kettőt.
Itt megjegyezném, hogy a pálya állapota nem a legjobb volt, a fű ki volt szárazva, tele volt a pálya fűhiányos területekkel, a pálya környéke pedig katasztrófálisan nézett ki.
Nagy valószínűséggel Rácz László játszani fog a meccsen, hiszen a BKV Előre meccs csak vasárnap lesz, de sajnos Szeiler József novemberig nem fog játszani, mert az utolsó öregfiúk-meccsén eltörték a lábát!
Kikötős hetet!
Laka, mi az, hogy lehet, hogy kimegyünk?
Egy ilyen derbin ott a helyünk, hiszen gyakorlatilag rangadó, mert a hatodik és a hetedik helyezett játszik egymással.
Remélem, hogy szombaton 11 órára rakják a meccset, mert ha nem akkora, akkor elképzelhető, hogy nem tudunk kimenni Csillaghegyre. És akkor nem lesz több kép sajna ezen a hétvégén!
A fenti képek az augusztus 20-adikai ünnepségen készültek, a kispályás labdarúgó-tornán, melyen rengeteg ember volt kint.
Nem, nem ugyanaz. A Szabadkikötő SE eredetileg Szabadkikötő SE volt, csak mivel megszűnt a Csepel SC felnőtt csapata, ezért azt mondták, hogy Csepelnek kell felnőtt labdarúgás, és ezért a Szabadkikötő felvette a Csepel nevet, de attól ő még a Szabadkikötő. Azonban az utánpótlás csapat csak Csepel SC néven szerepel, mert az még van profi szinten Csepelen. Ügye utánpótlás csapatban játszol?
Fityma voltam, mert jövő hét szerdát akartam írni, hogy Rákoscsabaán lesz a meccs, és véletlenül Csillaghegyet írtam, nyugi már fejből tudom az utat, még a schalkeHUn iskoláját is.
Mi, mi, mi? Milyen Rákoscsaba? Körülbelül háromszor leírtam hogy kell oda menni. A Csillaghegy pályája fővárosunk budai részén található, Békásmegyer mellett, a Duna jobb partján.