Az imént ünnepélyes keretek közt átadtam a Pap Repülőgépét a közönségnek!
Bae 146-100 AustralianAirExpress Kész!!!!:-)
Gyönyörű lett, mármint az én mércémmel mérve.
Találtam azonban egy kis hibát. Egy matrica kisímítása nem lett tökéletes. Sajna egy századmiliméteres gyűrődés lett belőle. nem nagy, mivel fél évig nem is vettem észre, de most mikor a fény.....:-(
Amúgy te mindent ennyire bonyolítasz?:-)) Belefogtam az An-2 folytatásába,de elraktam,velehogy a repcsiépítés nem áll most a kezemre.Inkább csak csodálom őket;amcsiból rendeltem most egy kamcsit,meg egy youngtimer Mercit,azokat várom nagyon.A pisztolyomhoz meg találtam itthon egy teljesen a dűznihez passzoló tűt,úgyhogy most már jó. Lehet,hogy egy kamionépítő-repülőcsodáló leszek,hacsak ez most nem olyan "kék-korszakom".
Az egyik bajom az, hogy a maszkolás (szalag) eltávolítása után marad egy nagy csúnya él, ami ráadásul szabálytalan is. Cakkos ronda él!!!:-/ Maszk elvetve!
Hú erre én is gondoltam, de félek sűrű ehhez a festék. Ha meg felhígítom, nem fog takarni. elképzelem a lecsöpögő festéket. Tuti jó ötlet ez? Erősítse meg valaki kérem!!!
Szia! Hát,vagy ecsettel,vagy én úgy csinálnám,hogy ásványvizes kupakba tennék aluszínt,és egyszerűen belemártanám,így csak a karimáját érné a festék. Zsolesz
Sziasztok! Megjött a Revell katalógusom! Igaz ez nem annyira izgi, hiszen csak 1998-99 kiadás. De már úton van az 1975-ben kiadott is!:-))
Más: A Bae 146 4 kicsiny hajtóművét fújtam tegnap! Kivételesen hiperszuper lett mind a 4!:-) Asszem egy sajátos technikát fejlesztettem ki! Jó híg festékkel 3 soron 45 perc eltolással fújom le. Őrült csillogó lett! Ragyog, mint a salamon töke!:-)
Viszont elakadtam... Aluminiumra kellene festenem a hajtóművek belépő oldalán az életket. Gyakorlatilag egy 1.8 mm-es gyűrűt kell festenem rá. Ecsettel? De ha elcseszem? Leragasztani nem lehet, hisz nagyon dimbes-dombos a felület.
Üdv! Néhány (igencsak kicsi) felségjelzést stb.. kéne varázsolnom bábukra. Ez ecsettel enyhén szólva nehéz feladat lenne, van valami anyag, amire mondjuk nyomtatóval nyomtatva matricát lehet készíteni, és azt vizzel felmosva a felületre otrtragad?
Sziaztok!
Segíítsetek!! ha valakinek lenne kedvem beszélgetni az írjon emailt: benko.norbi@freemail.hu ra vagy MSN: benko.norbi@vipmail.hu Festés, technikák és minden egyéb! Elöre is kössz üdv.: Norbi