Keresés

Részletes keresés

hegyilány Creative Commons License 2008.03.12 0 0 16

Valamiről, amit Te ezek szerint nem értesz. Mondtam már, hogy kemény természettudományos hátterem van, és erről az álláspontról nem mozdít el senki és semmi.

 

És még egyszer: nem az alkalmankénti önmagunkhoz nyúlásról beszélek, hanem a párkapcsolat elutasításáról. Az etikátlan ez esetben nem a maszturbáció, hanem az, hogy nem is akar társat maga mellé, annak ellenére, hogy igényli a kielégülést. Továbbá, hogy undorodik a testnedvektől, amelyek ugye az életfolyamataink termékei.

 

Számomra ez etikátlan.

Előzmény: extraclass (15)
extraclass Creative Commons License 2008.03.12 0 0 15
Te meg milyen etikáról beszélsz...????
Előzmény: hegyilány (13)
extraclass Creative Commons License 2008.03.12 0 0 14

Olvasgattam ezt a topikot, illetve a kérdőívest is. Persze, hogy fura Gesztenye nő hozzáállása a dolgokhoz, de nem hiszem, h rá kéne erőltetni a többség életmódját. Nem láttam, h véleményt mondott volna a szexről, hogy az milyen rossz és hogy sokkal jobb, ha maszturbál, inkább csak arról van szó, hogy egyszerűen NEM IGÉNYLI. Mindig azzal jönnek, hogy amiről nem tudsz, ne utasítsd el, ne véleményezd stb. Namármost, lehet, hogy szuper egy lóval, kutyával (vagy amit akarsz) közösülni, de engem mégsem érdekel, undorodom tőle, sosem próbálnám ki stb. Vagy akár a sokat emlegetett análszex, hogy majdhogynem hülyének nézik azt, aki nem műveli és elutasítja...

 

 Amúgy meg gondoljunk csak bele, kikből lesznek mondjuk az apácák..? Gondolom, nem azokból a nőkből, akik majd' meghalnak a szexért, hanem inkább azokból, mint mondjuk Gesztenye is, akinek ez nem fontos, aki nem akar családot, férfit, nőt, gyereket. Persze, ez változhat, mert miért ne, de ha így gondolja, szíve joga.

 

Nem akarok fogadatlan prókátorként tetszelegni, de eléggé szúrta a szememet a dolog.



hegyilány Creative Commons License 2008.03.12 0 0 13

A szabadságot azért némileg befolyásolja valami, Ribi... az etika. Nem tehetünk az Élet törvényei ellen. Magunk ellen is teszünk ezzel... én nem akarok vitázni, veszekedni. Csak ne próbáljanak meggyőzni arról, hogy egy teljesen etikátlan dolgot fogadjak el természetesként. Csinálja magának, oké, de ne bölcsködjön, ne mondja hogy milyen jó... és nem is akar változtatni.

 

Viszont Neked örvendek, hogy nem egyedül oldod meg a dolgokat, nincs is jobb annál... :-))) és örvendek, hogy meg tudod adni Neki azt, amire szüksége van. :-) ez sokat jelent más téren is, nagyon jó irányba vezet...

Előzmény: Törölt nick (10)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.12 0 0 12

Sziasztok!

 

Don Quijote

Igen, pontosan azt próbáltam kifejteni valamikor Gesztenyének, amit Te is nagyon konkrétan megfogalmazol (és köszönöm, hogy nem hagysz egyedül). Hogy egyrészt addig ne beszéljen valamiről, amíg nem tudja miről beszél. Mármint hogy jobb a maszti, mint a szeretkezés. Ő nem tudja összehasonlítani, mert nincs viszonyítási alapja. Másrészt pedig azt is elmondtam egyik kitörölt hozzászólásomban, hogy mi lesz akkor, amikor a kevésbé makacs szingli társai elmaradoznak mellőle, hiszen fontosabb lesz nekik a család. És egyedül marad egészen... és akkor késő lesz, de igazad van, lesz ideje megtalálni a G-pontját... Harmadrészt pedig Te is kimondod, hogy mennyivel jobb a szex úgy, hogy valaki mással együtt érzed a kielégülést.

 

De nem akarja megérteni.

 

Gesztenye

Te nem érted. Tényleg nem érdekel a sorsod, a legkisebb mértékben sem. Csak a hülye természettudományokkal foglalkozó fejem nem érti amit csinálsz és szeretném megérteni. Szeretném tudni, mi az indíttatása annak az embernek, aki önként elveti magától a társ keresésének a lehetőségét is, illetve a saját testét is, meg a saját életműködéseit... Számomra ez nagyon hihetetlen. Most már érted?

 

Amúgy nekem sem volt könnyű életem, de soha nem fordultam ennyire magam ellen, mint te teszed. Viszont továbbra is kitartok amellett, hogy sem boldog, sem teljes életed nem lesz. És csak magadat okolhatod majd emiatt. Csak mire rájössz, késő lesz...

Előzmény: Don Quijote Da LA Mancha (11)
Don Quijote Da LA Mancha Creative Commons License 2008.03.12 0 1 11

Szia Gesztenye

Azt hiszem te teljesen félreérted a helyzetet. Senki nem akarja hogy Te legyél a fajfentatók istenasszonya. Itt inkább arról van szó hogy a makacs természeteddel mit hagysz ki az életből, az életedből. Mivel hogy még nem tudod hogy mi az de már elvből elutasitod. Tudod mennyi gyönyörüség van egy gyerek felnevelésében? Persze felelőséggel is jár meg sok pénzbe, de ez elhanyagolható ahoz képest amennyi örömet tud okozni egy gyermek.  Feltéve hogy szereted a gyerekedet. És ugyan ez vonatkozik a szexre és az örömszerzésre is. Nem csak magadnak szerzed meg az élvezeteket hanem valaki másnak is akit szeretsz.

 

És mit kezdesz magaddal mondjuk 10 év múlva? Még mindig dörzsölgeted magadnak egyedül. Minden barátod férjhezment, gyereket szül és elmaradozik. Aztán csapodsz valaki máshoz aki szintén a saját bajával van elfoglalva és maradsz egyedül. Mert olyan jó egyedül csinálni. De legalább lesz időd megtalálni a G pontodat és érezheted milyen jó azt egyedül csinálni ahelyett hogy elengednéd magad és átadnád magad valakinek aki szeret és kielégit. De úgye ez e Te döntésed a Te életed hát csináld ahogy jólesik.

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 10
Kérlek ne veszekedjetek, mindenki szabadon dönt, ez a lényeg!
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 9
Akkor itt válaszolok.
Nem érdekel, hogy más vagyok hegyilány, én legalább elfogadom magamat, nem úgy mint te engem, meg még talán egyesek, nem érdekel, hogy mit ítélsz el és mit nem, senki nem fogja se a szexet, se a gyermekszülést rámeröltetni soha, ha egyszer nincs rá szükségem, igényem és nem akarok nagy felelősséget férj és gyerek iránt. És mint már mondtam hiába van belénk kódolva a faj fentartás egyáltalán nem kötelező, nincs rá semmilyen törvény, hogy szaporodjunk, ezt mindenki maga dönti el. Mindenki úgy és akkor vezeti le a hormonjait ahogy, amikor akarja. Úgy beszélsz mintha minden nő köteles lenne szaporodni, mert a kihalás szélén állunk épp, vagy mintha fele annyian lennénk mint egyébként. Bőven van belőlünk és néhány nőn igazán nem fog múlni az emberiség létszáma, emiatt igazán kár aggódni.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 8
ez nálam is így van. A pasim rettenetesen ért a lukamhoz. Eldobom az agyam egészen.
Előzmény: hegyilány (5)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.11 0 0 7
??????????????????????
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 6
A nagy rejtett felvétel klikk
hegyilány Creative Commons License 2008.03.11 0 0 5

Igen. Csak nekem van még egy hülye igényem. Hogy ne csak szexuálisan elégítsen ki :-))) de ez még itt is off...

 

Valami még van a maszturbálással nálam: amikor magamnak csinálom, egy alkalommal csak egy orgazmusom van, viszont ha a partneremmel, akkor több. Már ez is simán megéri :-)))

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 4
mindenki másképp csinálja. mi így, ők úgy.
nekem pasi nélkül nem ér semmit a szex.
A pasi viszont elégítsen ki rendesen és ha lehet sokszor.
Előzmény: hegyilány (3)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.11 0 0 3

Nem is kell engedj. Részemről is oké, ne érts(etek) félre. Csak sokkal jobb, ha az ember a szexuális vágyait nem (kizárólagosan) egyedül éli ki. Azt viszont nem értem, hogy lehet indulásból elutasítani a társ keresésének a lehetőségét is.

 

én itt hagytam abba :-)))

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2
ahol abbahagytuk
Előzmény: hegyilány (1)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.11 0 0 1
Honnan folytatjuk itt?
hegyilány Creative Commons License 2008.03.11 0 0 0
Köszönjük! Hívom a társaságot ide... csapjunk egy jó bulit :-)))
Előzmény: Kanis (-)
Kanis Creative Commons License 2008.03.11 0 0 topiknyitó
A női maszturbáció topik kérdőív kitöltésére való. Mivel onnan a kérdőív alap miatt a vita kitiltatott, itt lehetne folytatni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!