Keresés

Részletes keresés

pimpa1982 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3276
állitólag aki sokat betegeskedik jobban nő a pénisze...hmmm nem is tudom megér e ennyit...lol csak vicc
Roles Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3275
A heti 4 nyujto edzes eleg? Vagy tul keves?
Roles Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3274
Nah,ez tetszett :D


matador11 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3273
Valakinek van tapasztalata súlyos nyújtással?
Hogy,hol kötitek meg?Mivel?
tristen Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3272
Sziasztok!

Nos a véleményem a következő. Továbbra is kitartok azon véleményem mellett, hogy a nőknek a lelkét kell meghódítani és nem kizárólag a testét.

Én úgy gondolom a legtöbb hozzászólás nem szól másról, csak hogy idézem:

" végre valahára büszke ember lennék, ha ekkora és ekkora lenne a farkam..."

Na kérem szépen ezek a mondatok sok mindent elárulnak. Az önértékelés nem a csak és kizárólag a testünkből ered, habár ezt látjuk a tükörben, valamint az embertársaink legtöbbje a testre tesz ilyen és olyan megjegyzéseket.

Mi férfiak általában csak a nagy csöcsöket és a kufferokat vesszük észre, holott egy nő jóval többől áll.

Tehát amennyiben egy kapcsolatban csak a férfi farokmérete dominál, hát nem tudom, de akkor tényleg ott már valami hiba van.

Persze tudom, hogy egy 20 cm-es álló farokkal belépni a hálószobába és azt súgni a szeretett nőnek, hogy ez mind a tiéd lehet, :) , na ez se semmi élmény lehet. De azzal aláásni az önértékelésünket , hogy átlagos vagy átlag alatti a péniszünk, az már valóban elgondolkodtató.

Mindezek ellenére a faroknövelésre biztatlak benneteket, mivel ez a fórum arról szól, és nem a lelkizésről valamint egyebekről. :)

Szóval bárki, bármit is gondoljon, mi továbbnöveljük az egónkat azzal, hogy a farkunkat növeljük. farok = ego

Munkára fel! :-))))))))))
ghuu Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3271
jah ha szerelmeskedtek a pasiddal aláírom, hogy lehet örömet okozni 12essel, merthát ugye agy meg kémia meg orgazmus meg szerelem.

plussz biztos lehetsz benne, hogy a pasid nem kavar nagyon félre hisz mégiscsak 12es. meg csinál reggel reggelit mert 12es. a platóni ideális világban minden nő jó sokszor megkapta egy méretes fasztól aztán meg bele kell hogy szeressen egy 12esbe és kapja a reggelit élete végéig, nem csalják meg, stb... mert 12es. minden nő álma!:) mondom idealizált világ:)

Faroknövelési kódex 4. cikkely, 5. paragrafus: ''Az ember fia soha de soha nem azért növeli meg a farkát, hogy élete szerelme jobban élvezze a szexet. Ha valaki ezt állítja akkor az hazudik, azonban mentségére szól, hogy lehet magát is becsapja. A farkad azért növeled meg, hogy ne csak egy nő élvezze!''

Logikai bizonyítása (19. melléklet):

Tegyük fel elméletileg, hogy x idő alatt nő y cm-et a fasz. boldog párkapcsolatban éltél és élsz is. a különbség az, hogy ezt eddig kis fasszal tetted. most egyszercsak egyik madárcsicsergéses tavaszi reggel arra ébredsz, hogy ''Némmá, hogy megnőtt. Bezony. Fasza vagyok! Bezony!'', aztán ránézel a nődre aki eddig élvezte a reggeliket meg stb. (mert ugye vittél neki, mert kicsi a faszod és úgy érezted ahhoz, hogy a nőd jófaszinak tekintsen ezekre szükség van). aztán, picivel később: ''Hé tesó, de már nagyobb a faszom, elég vagyok én neki reggeli nélkül is!'' és pufff, vége a reggeliknek mert nagyobb a fasz. aztán ez így fog menni és eltűnik egy csomó minden mert nagyobb a faszod. nem kell megcsinálnod egy valag dolgot mert anélkül is jófaszi vagy, mert nagyobb a faszod. ha szerencséd van az asszony elkezd majd valami hegyibeszédet, hogy hogy megváltoztál, már nem szeretsz blabla te meg szarsz rá mert már nagyobb a faszod. ez azért szerencse mert így sokkal elöbb jut eszedbe hogy kipróbáld mással is a nagyobb faszod. erre a lépésre mindenképp elszánod magad, de az asszony segít siettetni a dolgot a sok hülye picsogásával. cikkely bizonyítva, nem a szerelmednek növeled a faszod hanem a többi kismillió csajnak.

A paragrafus jelentette elméleti előnyök:
-nagyobb fasz
-több önbizalom
-egy csomó fárasztó és fölösleges dolog kényszeres elvégézésének megszünése (reggeli,stb...)
-a csajod kimutatja az igazi fogát
-ha együttmaradtok, így jártál övé lesz az egész nagy faszod (nincs egyetértés a szerkesztők közt, hogy ez előny vagy hátrány-e, szvsz hátrány)
-ha szakítatok egy csomó jó élmény pezsgővel, zenével, feszes lányokkal és a nagyobb faszoddal
- kiegyensúlyozott életvitel, biztos belső tartás
-a ''bonyolult'' női eszmefuttatások és viselkedési devianciák megértésére tett erőfeszítések átcsoportosíthatósága értelmesebb dolgokra, mivel igazándiból leszarod
-mindezek egy szabadabb, kötöttségtől-nyomástól-stressztől-kínos pillanatoktól mentes élethez vezet

Konklúzió:
''Növeld a faszod a határig, vedd vissza az irányítást a nőktől, ne hagyd hogy érzelmileg megzsaroljanak hisz már nagyobb a broki. Szal farkat növelj!''
matador11 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3270
pumper01.

Azt hiszed az az 1 cm annyira látszani fog? :S
Ha valakinek nem elég a 18,ott kva nagy bajok vannak.(csaj)
trancesound Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3269
egy jó orálszexxel
pumper01. Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3267
ja amugy meg tristen hozzászólására reagála, elmondom h vagy nekem van pechem a nőkkel vagy nem vágom...
nekem ahány csajjal voltam senki nem volt elragadtatva a méretemtől, sőt az általuk tapasztalt átlagos méretet az enyémnél nagyobbnak tapasztalták.(amugy az enyém ugye 17,5-((talán most már 18))egyáltalán nem benyomva a vonalzót). Ja, ráadásul az összes jó barátomnak nagyobb,akinek tudom. ugy h remélem én is egyszer kifogok egy csajt akinek igen is bőven elég leszek, de addig is nincs más reményem mint a növelés.
Nem akartam ezzel senkit elszomoritani de ezen is látszik h mázli kell h milyen csajt fog ki az ember. És higyjétek el egyáltalán nem voltam boldogabb a cerkámmal, mint sok más kisebb ember társam akár itt a fórumon.. A csajokkal való tapasztalataim alapján a célom h tartósan 19 legyen és 5cm vastag én lennék a világ legboldogabb embere az biztos, és végre valahára büszke ember lehetnék. Nem kéne a méreten rágódnom.
Bizom benne h elérhető hiszen ahogy már irták többen 17%lehetséges növekedés, az én esetemben csupán 17,5-->19 , azaz én már egy 8,5%-os növekedéssel is beérném.
Előzmény: tristen (3255)
pumper01. Creative Commons License 2010.04.27 0 0 3266
sziasztok!
pumper01 vok csak eddig elflejtettem a jelszavam, no meg persze kitartóan növeltem.
Én ugye a pumpa+jelq1 kombót csináltam, de a pumpát már kb 2hónapja abba kellett hagynom, mivel a bőröm nem birta a kiképzést.
Elég érdekes nálam a növekedés, mivel vastagságban ahogy olvastam maflo honlapján nekem nőtt a legtöbbet, 4,2-ről sima 4,5-re, de van h kb 4,6-4,7-es az átmérője :)
mind ez 3hónap alatt. remélem igy haladok tovább, én lassan csinltam a gyakorlatokat , kb 3másodperc /húzás. Ami a leg érdekesebb h elötte már 3-4hónapja csináltam a pumpát de tartósan semmit sem nőtt, de ahogy elkedtem a jelq1-est az első héten már láttam változást.
No meg nem tom h ez normális növekedési folyamat e de néha ha jó paszban vok tuti nagyobb hosszban is mint valaha, egyszer pl tuti nagyobb volt mint 18cm ,mivel ugye csak szex után tudtam a vonalzóért nyúlni ezért addig már jócskán lankadt , de konyultan mértem sima 17,5-öt :)
nekem a növelés előtt max 17-17,5 volt a tököm.
Azonban az aggaszt h csak nagy ritkán érem el a növelt méretet, és magamnak se tudok hoszzabbat mérni, max azt tapasztalom, h mig eddig azért rendesebben bekellet indulnom akár h 17 legyen most meg már el is sirnám magamat ha kisebb lenne szex közben annyi tutira mindig meg van. Szóval szakavatottabb társaim véleményét kérném
ki h szerintük a leirtak alapján akkor most nekem hosszban is nőtt e vagy csak én képzelembe.
Vagy akár volt e valakinek ilyen átmeneti növekedése, és ez vajon azt jelzi-e h megindult lassan a növekedés. Én azért bizok a jelq-ban mivel vastagságban azért csinált végleges eredményt, csak a hosszban kételkedek h ért e valamit...
Előre is köszönöm a reakciókat!
(sorry h ennyit irtam de már rég jelentkeztem)
Roy979 Creative Commons License 2010.04.26 0 0 3265
Sziasztok. Phallosant használt már valaki? Milyen eredménnyel?
tristen Creative Commons License 2010.04.25 0 0 3263
faroknövelésre fel! :)
tristen Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3262
Közben most jöttem rá, hogy a férfiak érthetetlenségéről volt szó! :) Sebaj!
Előzmény: tristen (3261)
tristen Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3261
Sziasztok!

A nők érthetetlenek!

A férfiak egyszerűbbek és kiszámíthatóbbak! A faroknövelés lehet egy hobbi is. :))))))))))))))))))))))

faroknövelésre fel!
Roles Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3260
En se ertem a noket! :D
Nalunk pasiknal ez a farok meret egy ,,betegseg,, , minnel nagyobb-vastagabb annal jobb,annal nagyobb az egonk. :D
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3259
Akkor a mai naptól kezdve az a pár milliárd hapsi, aki annak örül, ha normális méretű, vagy annál nagyobb farka van az egyszerre megnyugszik és nem foglalkozik a témával és te már mentesítve is vagy egy dilemmától:-)
Annacica15 Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3258
Nem értem a pasikat.Miért akarják a farkukat növelni?Mindenkinek akkora van amekkorára nőt.Magamból kiindulva,ha egy pasiba szerelmes vagyok akkor nem a farka miatt szeretem.A sexuális feszültséget meg le lehet küzdeni azzal,hogy a tiszta szerelemtől átadva élvezzük egymás testét.Szal nekem volt egy pasim akinek kb. 12cm volt és mégis csodás pillanatokat éltem meg vele.Az orgazmus nem a mérettől függ.
Roles Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3257
Hali sracok!

Kosz a valaszokat :)

Azert egy 19 cm hosszu,es 6 cm vastag faroknak jobban orulek! :D
Elkezdem en is a nyujtasokat ,talan sikerul 1-2 cm-t nyerni. :D
Arra gondoltam,hogy heti 3 alkalommal (hetfo,szerda,pentek) nyujtanam 30 percig.
Szerintetek ez keves?
tristen Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3256
Hozzátenném, hogy eddigi munkálkodásom eredménye közel egy 17 cm-es farok, de átmeneti a növekedés(em). Bathmate -tel próbálkozom amúgy....
Előzmény: tristen (3255)
tristen Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3255
Szia!

Szerintem a 16,5 és 17 cm -es farok nem kíván méretnövelést. Nekem ha ekkora farkam lenne, a legtöbb csajt meghúznám. :)))))))))))))))))))))))))))))


hali :-)

Előzmény: Roles (3252)
én is próbálkozom Creative Commons License 2010.04.24 0 0 3254
Roles , ajánlanám , hogy olvasd el a 3195-ös bejegyzést.Nagyon sokan ezt használjuk most , kisebb változtatásokkal .

És persze nézd meg Maflo oldalát is.

Szép napot mindenkinek. És kitartást :-)

meg persze a jól bevált jelmondatunk " faroknövelésre fel!!!!!!!!!!!!! " :D
Előzmény: Roles (3251)
Roles Creative Commons License 2010.04.23 0 0 3252
A jelenlegi parametereim: 16,5-17 cm vastagsag 5 cm
Roles Creative Commons License 2010.04.23 0 0 3251
Hello mindenkinek!
Meg uj vagyok a forumon. :)
A mereteimmel eddig meg soha se voltak gondok,de ugy mint a legtobb ferfi,azon a filozofian vagyok,hogy minnel nagyobb annal jobb. :D (Bar,ez nem mindig igaz)
Szeretnem kerni a segitsegeteket,hogy irjatok par olyan gyakorlatot vagy ezkozt ami nektek is bevalt.
Elore is kosz!
manhati Creative Commons License 2010.04.23 0 0 3250
Eladó egy hibátlan bathmate, akit érdekel írjon. manhati@freemail.hu
tristen Creative Commons License 2010.04.22 0 0 3249
Nagyon nyomd be, és akkor máris 2 centimétert nőttél.. :))))))))))
Előzmény: Lefety Lóri (3247)
Lefety Lóri Creative Commons License 2010.04.22 0 0 3248

Ja még egy kérdés Jelq-sokhoz!

Sokan írták hogy 800 meg 1000 ismétlés ... nem sok az egy kicsit??? Én régebben is kb 300 vagy 400at csináltam és elég is volt, viszont kíváncsi lennék hogy ti milyen gyorsan csináljátok. Mert én régen úgy nyomtam hogy kb 3-4 másodperc volt egy húzás na és az úgy 300*4=1200 az 20perc.

Ha ezt úgy 800ra számolom az már kb 3/4ed óra. Pihenés nélkül

Mostanság gyorsabban csinálom és próbálok többet de úgy 500 600 után már valahogy nemjó:S

Lehet visszatérek a régi módszerhez.

Lefety Lóri Creative Commons License 2010.04.22 0 0 3247

Hali!

Én nem értem ezt a benyomom a vonalzót dolgot...

Én mindig úgy mérem hogy a vonalzó végét finoman a bőrömhöz érintem de csak épp annyira hogy ne nyomja "magamba" mert úgy már nem a kiálló részt mérem hanem azt is ami a bőröm vagy hasfalam alatt van.

Annyi hogy az én vonalzóm spéci előzőleg leírtam már hogy miért (0ról indul nem 0.5röl). Mert ugye ha benyomom akkor sztem egy jó cm-rel többet lehet mérni. Most akkor ki hogy szokta ez érdekelne, mert lehet máris nőttem egy centit :D:D Egyébként hónap végén írom az eredményt ;)

Előzmény: Maflo (3246)
Maflo Creative Commons License 2010.04.22 0 0 3246
Legeslegszabályosabb mérés = mindig ugyan úgy!
Ez adja a legpontosabb eredményeket. Amugy én benyomtam a vonalzót csontig és a farkam párhuzamos (90° a felső testtel) volt a talajjal kb 40 cm-es terpesz állásban.

Majd írd meg az eredményt!

Maflo
Előzmény: matador11 (3245)
matador11 Creative Commons License 2010.04.21 0 0 3245
Rod2946

nem akarlak elkeseriteni de ez ugyanaz ,mint a jelq. :)
De te tudod.


Nekem meg volt a 6. edzés napom,holnap még csinálok egyet,aztán mérünk.
Amúgy ti ,hogy mértek a legeslegszabályosabban?
tristen Creative Commons License 2010.04.20 0 0 3244
Igen , akkor mérj majd! :-)
Előzmény: Törölt nick (3242)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!