Keresés

Részletes keresés

Ryke Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69235
jaja, mi vagyunk elszállva, már tervezzük is a fiesztát :D

megnézném pár pártatlan tudósításod, biztos élményszámba mennek... :)

Előzmény: Törölt nick (69233)
extasee Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69231

Néhány válasz szerintem...

* Mi van Gosztonyival?

A válogatott miatt szeretett volna minél többet játszani, ezért tudtommal maga kérte, hogy a biztos pályára lépésének érdekében az nb2-es csapattal utazhasson.

* Farkas kedvenc volt, most miért kegyvesztett?

Összekeverték Sándorral, Őt akarta a Mester padra ültetni.

* Miért nem játszanak a svéd sztárigazolások?

Fél év kell, hogy utolérjék önmagukat/felvegyék az nb1 ritmusát/lelkileg helyrerázódjanak/kiismerjék a csapatunk játékszerkezetét...

* Hová tűnt Bozsovics kapus?

Az egyik edzésen megsérült.

Előzmény: Törölt nick (69228)
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69230
khm... Szerintem a Mezey meg írjon most egy cikket, amiben összahasonlítja a labdarugásban elért dolgait, a borsnak az újságírásban elért magaslataival.

Ez amúgy melyik cikk mellett volt, a háromfejű ikreket szülő nő mellett?
Előzmény: Törölt nick (69228)
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69229
Győzött a sportszerűség, Máté szerepeltetése miatti adminisztrációs hiányosságok miatt "mindössze" 15000 Euróval büntette az uefa a dvsc-t.

Basszus, vasárnap is úgy nyomta volna már egy hajrá vidék-et, de a sok seggfej a vendégszektor környéki hazai oldalon hamar elvette tőle a kedvemet.
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69227
Láki:

Megszületett a döntés a Debrecen ügyében: az UEFA elutasította a Litex Lovecs óvását Máté Péter jogtalan pályára lépését illetően, és jóváhagyta a pályán elért eredményt.
A DVSC 15 ezer euró büntetést kénytelen befizetni az UEFA kasszájába, a Litexnek 3 napja van a fellebbezésre.
extasee Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69226

Akkor lett volna jogos a büntető, ha még lép kettőt és "belegyalogol" a roppant meggondolatlan Lipták lábába.

Így azonban, hogy két lépésről páros lábbal "rádobta magát", így nálam nem tizi...csak lehetett volna. Így színészkedés és sárga a feketének. :P

:)

Előzmény: Cc Moore (69221)
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69225
"Ezektől függetlenül a Magyar focinál csak a bírói kar gyengébb."
ebben egyetértünk.

De amíg a Vidi is (és minden csapat aki el akar érni valamit) ezeken a körülményeken nem tudja túltenni magát, addig ne is várjunk előrelépést. Még az Urbányi mondta - történetesen pont egy ftc javára megitélt tizenegyes kapcsán a kte ellen - , hogy olyan hogy egy bíró befúj egy tizenegyest amiről még a kedvezményezett sem tudja hogy miért, olyan van. De ezen túl kell lépni.
A dvsc pl ebben (is) előttünk jár, ezért is nem értem miért kellett ezt a szart befújni...
Előzmény: Cc Moore (69221)
Cc Moore Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69222
Ne majmozz pubi.
Ha téged leköcsögöznek hogy válaszolsz?
Annyira szánalmas vagy...
Előzmény: Törölt nick (69220)
Cc Moore Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69221
Mint említettem nem szimpatizálok a kondával sőt....
De ez 11-es volt...lehet hogy véleményes,de semmiképpen nem kamu.
Mint ahogy a Rodi kiállítása is talán közelebb állt a sárgához,ellenetek.
De nyilván nézőpont kérdése.
Alves kéztaposását már meg se említem,mert nyilván nem történt semmi szerintetek.

Ezektől függetlenül a Magyar focinál csak a bírói kar gyengébb.
Előzmény: Margit73 (69210)
Cc Moore Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69219
Kedves fieszta!

Nem emlékszem hogy én bármikor köcsögöztem volna a szurkolótársaidat,de sebaj.
Ez a szint szerencsére kevés Vidi szurkolónál tapasztalható.
Tudom hogy fáj a fieszta 2010-2011-es elmaradása is,de azért ha valaki normálisan ír akkor ne köcsögözz wazze.
Egyébként ha 10000ft-lesz a jegy nálunk,akkor is többen leszünk mint Ti.

Előzmény: Törölt nick (69211)
Frizuravarjú Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69218
Én nem a szakmájával viccelődtem, hanem rajta, azon, hogy nem látja, mi történik a pályán.
Nekem, mint állattenyésztőnek, ez nem lenne olyan gáz, mint neki:)
Előzmény: Törölt nick (69215)
Frizuravarjú Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69217
"Nálunk is van baj vastagon, de ilyen tizenegyeseket befujni ilyen helyzetben, ez gusztustalan. Esküszöm a régi fradi jut ezekről már eszembe."

Ti megúsztatok tizi-kiállítás kombót a múlt héten, mi nem kaptunk meg egy egyértelmű tizenegyest Kispesten. Pakson 70 percet játszottunk emberhátrányban, emellett a 84. percben ítélt egy tizenegyest ellenünk a bíró, ami előtt egyértelműen kezezés volt hazai részről.
Vasárnap megítélt nekünk egy olyan 11-est a bíró, ami minden független szakértő/véleményező szerint kérdés nélkül, egyértelműen az volt, Nyilasi, Bognár, Ferenczi, Kemenes. Ezen kívül a ti vezető gólotok előtt is volt ez-az.
Az biztos, hogy a felsoroltak pártatlanabbak, mint te vagy én.

De ami még biztosabb, hogy a Lokit nem nyomják a legkevésbé sem a bírók, hacsak nem lefelé.
Előzmény: Margit73 (69202)
ivanandras Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69214
"Mi a szartól lett volna mázlis, hol változtatott irányt, kit csapott be Alves labdája"

Bernáth Csabának hívják az illetőt, akin irányt változtatott a labda.
Előzmény: Törölt nick (69201)
Frizuravarjú Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69213
Bárki csak a sokadik ismétlésnél? Hát ez vicces, inkább no comment, nehogy megint a szakmáddal kapcsolatos fejtegetésbe merüljek:)
Kit csapott be Alves Bernáthon megpattanó labdája? Hát mindenkit, többek között a kapust. Nem öngól volt, hanem mázlis gól, de mondom, gondolhatod felőlem azt, hogy ez egy tudatos, csodálatos akció volt, röfögés sehol, felőlem, ettől még az nem lesz igaz.

Előzmény: Törölt nick (69201)
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69212
Ja és a 17 évről ti is tehettek, hol voltatok 4 évig? Pont azokra az évekre volt tervezve hogy széjjelkapunk benneteket! :-)
Előzmény: Cc Moore (69209)
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69210
hadd ne soroljam, hogy a régi fagyiról mi jut eszembe, mindenféle fóbia nélkül.
És ha egy csapat a játék képe alapján jobb, akkor tök egyértelmű hogy be kell fújni a kamutizit ... (az meg másik kérdés, ha profinak akarjuk magunkat nevezni a jövőben akkor egy ilyen szar gól után sem szabad összeesnünk, főleg ennyire!)

Mindenféle fóbia nélkül.
Előzmény: Cc Moore (69209)
Cc Moore Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69209
Mi jut eszedbe a régi Fradiról,te szerencsétlen?
Az hogy 17-éve nem tudtok Fehérváron megverni?Biztos mindig csalt a bíró.Az hogy az előző bajnokságban a Fradin is múlott hogy üres maradt a tabló?
Nem csodálom hogy kész vagy,te Fradifóbiás.....

Ellenben már úgy érzi az ember hogy a Videoton érinthetetlen,ha Ti kikaptok akkor tuti a bíró miatt,itt fröcsögtök napokig.
Utálom a nemzet lókakiját,de egyszerűen jobb volt nálatok,vágod?A Vidiben nem volt tűz,nem volt elképzelés,nem voltak helyzetek,nem olyan csapat képét festette mint aki bajnokságra tör.Ezek a játékosok nem küzdenek egymásért,a szurkolókért ez tisztán látszik idén,és látszott tavaly.
Egy jó edző ezzel a csapattal 6-8 ponttal lett volna bajnok.
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69208
egyszerűen jobb volt a Vidi amíg el nem kezdtétek fradiban nyomni. Értendő ez a pályára és a lelátó vendégszektorhoz közel eső részéreire egyaránt.

Aztán statisztikázhatsz itt amennyit akarsz (kétszer balra mellé, meg kétszer jobbra mellé az statisztka szerint 4 telitalálat)

Előzmény: Ryke (69207)
Ryke Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69207
Lázár kapufa
Horváth fejes
Alves fejes
Sándor gólja
Mijadinoszki kapufa...

Cvitkovics ziccer
Cvitkovics szabadrúgás (Horváth kapufa)
Szakály lövés
Ramos lövés
Yannick akciója (11-es)
Yannick gólja
Kulabá pöckölése
Cvitkovics szabadrúgás
Yannick akciója (Horváth öngól)

gólszerzési lehetőségek... 5 vs 9... lehet rajtuk vitázni, de 5 > 9 soha nem lesz igaz...

memóriát frissíteni: http://www.pixter.hu/video?id=22304

de ehhez a szemellenzőt fel kell hajtani
Előzmény: Törölt nick (69198)
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69206
közben a Horváth Gabi 1 évre a NAC Breda játékosa lett, igaz egyenlőre kölcsönben.

http://www.nac.nl/voetbal/selectie.php

Sok sikert!
Bubba 'dózsás' Rubinstein Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69205
A nejed egy idegen ember lánya. Maribor meg egy szajha. Szedd már össze magad. Legközelebb Gyuri bácsinak akarsz megfelelni?
Előzmény: Margit73 (69204)
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69204
a nejem nem biztos hogy jó néven venné. A bekéredzkedésedet meg én nem.
Próbálkozz inkább maribornál.
Előzmény: Bubba 'dózsás' Rubinstein (69203)
Bubba 'dózsás' Rubinstein Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69203
Szerezz már egy barátnőt! (Ha van hely beszállok harmadiknak).
Margit73 Creative Commons License 2010.08.31 0 0 69202

komolyan mondom az ideg basz széjjel még most is. mert ugyebár minket nyomnak a bírók...
Nálunk is van baj vastagon, de ilyen tizenegyeseket befujni ilyen helyzetben, ez gusztustalan. Esküszöm a régi fradi jut ezekről már eszembe.

herceg bandit szövetségi kapitánynak!
szima mittudoménmiakaeresztneve köztársasági elnöknek!
yanik kuntakintét magyarosítani és a válogatottba!
reinkarnáljuk 2001-et!

amúgy kurvára semmi bajom a dvsc-vel
Bubba 'dózsás' Rubinstein Creative Commons License 2010.08.30 0 0 69199
Ez dr. Bartha forditása. Ha már kiverted rá akkor elnézést.
Előzmény: skiss (69196)
The Evil Creative Commons License 2010.08.30 0 0 69197
Különösen a "bunkó tahó vidéki paraszt"-ot érzem telitalálatnak.
Előzmény: skiss (69196)
skiss Creative Commons License 2010.08.30 0 0 69196

"Én úgy éreztem a taktikával minden rendben volt, meg volt fojtva a Debrecen a gólunkig. Utána meg fejben elbuktuk megint"

ez egy Woody Allen filmbetét.

"Szerettem volna kefélni, még otthon nagyon jó taktikát írtam, bezseléztem a hajam, felvettem a répanadrágot. Elolvastam hogyan kell, puskát is írtam.  Megtanultam 3 jó viccet, kiszúrtam egy szőkét, dumáltam vele. Szerintem bugyi sem volt rajta, nagyon ette a dumám, állandóan mosolygott. Szóval nagyom rámizgult. ...csak jött valami bunkó tahó vidéki paraszt és megbaszta. Nem bennem a hiba, balszerencse. Ott voltam...

Előzmény: bobday (69188)
bzsoli Creative Commons License 2010.08.30 0 0 69195
Ne nyeríts bele a nagyok dolgába kicsi kanca ha csak a seggeddel antennázol.

IDIÓTA.
Előzmény: Törölt nick (69157)
hanisz Creative Commons License 2010.08.30 0 0 69194

Egy a baj veletek. Hagyjatok azt a barom Dr.-t hogy hetrol hetre hulyet csinaljon a csapatotokbol. Es megmagyarazza a magyarazhatatlant.

Debrecenben kedvelik a Vidit. Kaptaok egy eselyt hogy a Dr.-t paros labbal vagjatok ki. Meddig fogjatok meg imadni????

Nem én írtam, nem is fehérvári. De, itt a pont.
Több hozzáfűzni valóm nincs.
Előzmény: Törölt nick (69192)
hanisz Creative Commons License 2010.08.30 0 0 69193
Talán nem én "nyesegetem a vadhajtásokat".
Nézd végig a topikot tegnap óta. Biztos én vagyok a vadhajtás. Brávó!
Előzmény: The Evil (69190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!