A válogatott miatt szeretett volna minél többet játszani, ezért tudtommal maga kérte, hogy a biztos pályára lépésének érdekében az nb2-es csapattal utazhasson.
* Farkas kedvenc volt, most miért kegyvesztett?
Összekeverték Sándorral, Őt akarta a Mester padra ültetni.
* Miért nem játszanak a svéd sztárigazolások?
Fél év kell, hogy utolérjék önmagukat/felvegyék az nb1 ritmusát/lelkileg helyrerázódjanak/kiismerjék a csapatunk játékszerkezetét...
khm... Szerintem a Mezey meg írjon most egy cikket, amiben összahasonlítja a labdarugásban elért dolgait, a borsnak az újságírásban elért magaslataival.
Ez amúgy melyik cikk mellett volt, a háromfejű ikreket szülő nő mellett?
Megszületett a döntés a Debrecen ügyében: az UEFA elutasította a Litex Lovecs óvását Máté Péter jogtalan pályára lépését illetően, és jóváhagyta a pályán elért eredményt. A DVSC 15 ezer euró büntetést kénytelen befizetni az UEFA kasszájába, a Litexnek 3 napja van a fellebbezésre.
"Ezektől függetlenül a Magyar focinál csak a bírói kar gyengébb." ebben egyetértünk.
De amíg a Vidi is (és minden csapat aki el akar érni valamit) ezeken a körülményeken nem tudja túltenni magát, addig ne is várjunk előrelépést. Még az Urbányi mondta - történetesen pont egy ftc javára megitélt tizenegyes kapcsán a kte ellen - , hogy olyan hogy egy bíró befúj egy tizenegyest amiről még a kedvezményezett sem tudja hogy miért, olyan van. De ezen túl kell lépni. A dvsc pl ebben (is) előttünk jár, ezért is nem értem miért kellett ezt a szart befújni...
Mint említettem nem szimpatizálok a kondával sőt.... De ez 11-es volt...lehet hogy véleményes,de semmiképpen nem kamu. Mint ahogy a Rodi kiállítása is talán közelebb állt a sárgához,ellenetek. De nyilván nézőpont kérdése. Alves kéztaposását már meg se említem,mert nyilván nem történt semmi szerintetek.
Ezektől függetlenül a Magyar focinál csak a bírói kar gyengébb.
Nem emlékszem hogy én bármikor köcsögöztem volna a szurkolótársaidat,de sebaj. Ez a szint szerencsére kevés Vidi szurkolónál tapasztalható. Tudom hogy fáj a fieszta 2010-2011-es elmaradása is,de azért ha valaki normálisan ír akkor ne köcsögözz wazze. Egyébként ha 10000ft-lesz a jegy nálunk,akkor is többen leszünk mint Ti.
Én nem a szakmájával viccelődtem, hanem rajta, azon, hogy nem látja, mi történik a pályán. Nekem, mint állattenyésztőnek, ez nem lenne olyan gáz, mint neki:)
"Nálunk is van baj vastagon, de ilyen tizenegyeseket befujni ilyen helyzetben, ez gusztustalan. Esküszöm a régi fradi jut ezekről már eszembe."
Ti megúsztatok tizi-kiállítás kombót a múlt héten, mi nem kaptunk meg egy egyértelmű tizenegyest Kispesten. Pakson 70 percet játszottunk emberhátrányban, emellett a 84. percben ítélt egy tizenegyest ellenünk a bíró, ami előtt egyértelműen kezezés volt hazai részről. Vasárnap megítélt nekünk egy olyan 11-est a bíró, ami minden független szakértő/véleményező szerint kérdés nélkül, egyértelműen az volt, Nyilasi, Bognár, Ferenczi, Kemenes. Ezen kívül a ti vezető gólotok előtt is volt ez-az. Az biztos, hogy a felsoroltak pártatlanabbak, mint te vagy én.
De ami még biztosabb, hogy a Lokit nem nyomják a legkevésbé sem a bírók, hacsak nem lefelé.
Bárki csak a sokadik ismétlésnél? Hát ez vicces, inkább no comment, nehogy megint a szakmáddal kapcsolatos fejtegetésbe merüljek:) Kit csapott be Alves Bernáthon megpattanó labdája? Hát mindenkit, többek között a kapust. Nem öngól volt, hanem mázlis gól, de mondom, gondolhatod felőlem azt, hogy ez egy tudatos, csodálatos akció volt, röfögés sehol, felőlem, ettől még az nem lesz igaz.
hadd ne soroljam, hogy a régi fagyiról mi jut eszembe, mindenféle fóbia nélkül. És ha egy csapat a játék képe alapján jobb, akkor tök egyértelmű hogy be kell fújni a kamutizit ... (az meg másik kérdés, ha profinak akarjuk magunkat nevezni a jövőben akkor egy ilyen szar gól után sem szabad összeesnünk, főleg ennyire!)
Mi jut eszedbe a régi Fradiról,te szerencsétlen? Az hogy 17-éve nem tudtok Fehérváron megverni?Biztos mindig csalt a bíró.Az hogy az előző bajnokságban a Fradin is múlott hogy üres maradt a tabló? Nem csodálom hogy kész vagy,te Fradifóbiás.....
Ellenben már úgy érzi az ember hogy a Videoton érinthetetlen,ha Ti kikaptok akkor tuti a bíró miatt,itt fröcsögtök napokig. Utálom a nemzet lókakiját,de egyszerűen jobb volt nálatok,vágod?A Vidiben nem volt tűz,nem volt elképzelés,nem voltak helyzetek,nem olyan csapat képét festette mint aki bajnokságra tör.Ezek a játékosok nem küzdenek egymásért,a szurkolókért ez tisztán látszik idén,és látszott tavaly. Egy jó edző ezzel a csapattal 6-8 ponttal lett volna bajnok.
komolyan mondom az ideg basz széjjel még most is. mert ugyebár minket nyomnak a bírók... Nálunk is van baj vastagon, de ilyen tizenegyeseket befujni ilyen helyzetben, ez gusztustalan. Esküszöm a régi fradi jut ezekről már eszembe.
herceg bandit szövetségi kapitánynak! szima mittudoménmiakaeresztneve köztársasági elnöknek! yanik kuntakintét magyarosítani és a válogatottba! reinkarnáljuk 2001-et!
"Én úgy éreztem a taktikával minden rendben volt, meg volt fojtva a Debrecen a gólunkig. Utána meg fejben elbuktuk megint"
ez egy Woody Allen filmbetét.
"Szerettem volna kefélni, még otthon nagyon jó taktikát írtam, bezseléztem a hajam, felvettem a répanadrágot. Elolvastam hogyan kell, puskát is írtam. Megtanultam 3 jó viccet, kiszúrtam egy szőkét, dumáltam vele. Szerintem bugyi sem volt rajta, nagyon ette a dumám, állandóan mosolygott. Szóval nagyom rámizgult. ...csak jött valami bunkó tahó vidéki paraszt és megbaszta. Nem bennem a hiba, balszerencse. Ott voltam...