Keresés

Részletes keresés

cherge Creative Commons License 2001.04.27 0 0 17
Lehet, hogy igazad van, de én még nem láttam olyan képet, amin ne lehetett volna látni, hogy mű. Egyszer volt egy tévéműsor, meghívtak egy plasztikai sebészt és élőben mutatott pár mellet, amik szerinte nagyon szépek és természetesek lettek. Nekem valahogy azokon is látszott, hogy nem igaziak. Egy műmellnek más az "esése" mint egy igazinak.

Cherge

szalka Creative Commons License 2001.04.27 0 0 16
"Ami a gyakorlatokat illeti, nem is kell, hogy feljebb menjen a bimócska. SzvSz tök hülyén néz ki, hogy van két labdacs és pontosan a közepén két fújóka:) "
Altalaban nem az szeretne ha feljebb lenne a bimbocska, akinek amugyis jo helyen van:-)
Altalaban az szeretne, hogy feljebb menjen a bimbo a cicijen, akinek a nagy melle mar annyira meglogott(pl a hosszas szoptatastol, vagy egyszeruen mar nem eppen a legfiatalabb es az evek alatt) , hogy a bimbo mar szinte nem is elorefele van, hanem a cicko legaljan es lefele nez szinte.

A berakott kepen levo "egnek meredo mudidik" valoban eleg csunyak, de nem hiszem hogy egy atlagno (nem kurva es nem pornosztar es nem magamutogato) akkor csinal maganak mudidiket, ha nagyon.nagyon pici van neki. Meg eloen nem lattam olyan lanyt (vagy csak nem tudtam rola ?) akinek a mumellei lettek volna. De lattam mar egy csomo olyan kepet, amiben volt egy kis tomes, megis termeszetesnek hatott, mert az illeto nem vitte tulzasba. Hanem a cseresznyemag meretubol onbecsulese miatt egy kicsitkipotoltatta es igy mar egy pici fel almava alakult a melle, ami meg mindig kismell, de mar latszik :-)

Előzmény: cherge (14)
cherge Creative Commons License 2001.04.27 0 0 15
Bocs, itt van az égnek álló:

Egyébként mielőtt félreértenétek, nem újabb csajos topicot akarok nyitni, csak illusztráltam mondandómat.
A képekért köszi bolyék!

Cherge

cherge Creative Commons License 2001.04.27 0 0 14
Hát engem abszolut nem izgatott fel (szó szerint értendő, elment a kedvem az egésztől!), olyan volt, mintha egy felfújt strandon használt gumilabdát fogdosnék :((( abszolut nem nyerő!!

Ami a gyakorlatokat illeti, nem is kell, hogy feljebb menjen a bimócska. SzvSz tök hülyén néz ki, hogy van két labdacs és pontosan a közepén két fújóka:)

Ez viszont szvsz nagyon dögös:

és ez is:

És ez az, amit nem bírok:

Na, erről beszéltem, égnek meredő műdidik:

Vélemények?

Cherge

szalka Creative Commons License 2001.04.27 0 0 13
Ja es megegy, ha kis melled van, akkor is kell nemi erosito gyakorlat , de ne vidd tulzasba, mert esetleg eltunik, mint a bodybulderes lanyoknak es az szvsz nagyon csunya. Ha nagy melled van, akkor minnel-minnel tobbet mert fokozottan szukseges es legalabb egy picit csokken a merete, aminek de tud orulni az ember lanya, ha a megfelelo mertekunel nagyobbal van megaldva :-))
Előzmény: szalka (11)
szalka Creative Commons License 2001.04.27 0 0 11
Hat sajna a melleket inszalagok tartjak, nem izmok, igy a logasba nem lehet sporttal beleszolni, csak a formajan alakitani, ami persze mar onmagaban is megeri. Szoval szebb formaju lesz de a melbimbo nem fog feljebb emelkedni.
Ket legjobb mellizomfejleszto gyakorlat:
-Lefekszel hattal egy padra (ket puff, vagy samli- lenyeg, hogy ne legyen sehol tamla) - a vallad tullogjon a padon , aztan a mindket kezedbe veszel egy kis sulyzot (1-2-3 kg-ost ) szetnyitod es leengeded a karod/valalk lehuzva) aztan konyok behajlitva a mell elott osszeerinted.
-Ugyaneme padra merolegesen fekszel ra(eleg egy alacsony hokedli is ehhez) a lenyeg,hogy a dereked megtamasztod, de a felsotested nem, megfogsz egy db kicsit nagyobb sulyzot(mondjuk 3-5 kg) fogsz mindket kezeddel. Aztan mindket kezeddel ezt a fejed fole leengeded aztan vissza huzod szep lassan a melkasod ele.
Ha lehet lassan csinald es ne csak dobald a karodat , mert akkor semmit se er. Ha elejen nem megy sulzsokkal csinald anelkul , de ne felejtsd el megfesziteni az izmaidat a gyakorlat kozben.
Jo mellformalast :-)
Előzmény: RedSnake (9)
RedSnake Creative Commons License 2001.04.27 0 0 10
Érdekes, az én párom nincs odáig a nagy cicikért, mégis ugyanazt imádja az enyémben, amit Te a te párodéban.
És a szilikontól is ugyanúgy irtózik.
Előzmény: cherge (8)
RedSnake Creative Commons License 2001.04.27 0 0 9
Tudsz olyan tornagyakorlatot, ami speciálisan a nagy cicik lógásmentesítésére szolgál?
Mert én csak olyat tudok, ami max. a vállaimat, a nyakamat és a hátamat erősíti, a melleimre a legkevésbé hat.
Ha tudsz jobbat, oszd meg velem a tudományod, lécci.
Előzmény: Törölt nick (7)
cherge Creative Commons License 2001.04.27 0 0 8
Neked volt már dolgod szilikonos "csodával"? Tapasztalat?

Érdekelne, KI MIT SZERET A NAGY MELLEKBEN?

Én azt, hogy érzem, van a kezemben valami. Jól meg lehet markolászni, amit a csajom nagyon jól visel, sőt, élvezi. Nagyon jó csókolgatni, harapdálni és befúrni magam közéjük... körülvesznek... mit... hüvely a péniszt... :-) témánál maradva, ugye:-)

Cherge

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.27 0 0 7
Maradok a gyári megereszkedésnél. Inkább ösztökélem a kedvesem a sportos életmódra, akkor kevésbé és később kezd ereszkedni.
Bár ez a Newton fickó nem volt nagy kebelbarát, hogy felfedezte a gravitációt ... :-)))
Előzmény: RedSnake (5)
cherge Creative Commons License 2001.04.27 0 0 6
Üdv kebelbarátaim! :-)

Hát örülök, hogy többeteket is nem hagy hidegen ez a téma.

Hogy RedSnake gondolatához hozzászóljak, én a természetes melleket szeretem. Egyszer volt szerencsém egy szilikonbetéteshez (nem is lett hosszabb a kapcsolat egy éjszakánál) de nem csak a külsején látszik, de a tapintásán is. Rideg, merev és természetellenesen kemény. És persze az is feltűnő, hogy ha hanyatt fekszik az illető hölgy, a mellei még mindig úgy merednek az égre, mint amit négyoldalról felpolcoltak... nem nem nyerő.
A barátnőm mellei teljesen természetesek, nem kicsik, inkább nagyobbacskák, de azért nem a véglet, és igenis lógnak picit. És nekem így tetszik, természetes állapotában, még akkor is, amikor nem merednek előre a mellbimbói, hanem csak egy barna folt van a helyén. Akkor is szépek és nem engedném neki (fogalmazzunk úgy, lebeszélném róla), hogy felvarrassa, plasztikáztassa, feltöltesse. Az már nem ő lenne. Arról nem beszélve, hogy veszélyes.

leha!
Igazán jó kis megfogalmazás:))))

Üdv mindenkinek

Cherge

RedSnake Creative Commons License 2001.04.26 0 0 5
Sosem rakatnék szilikont a melleimbe (nincs rá szükségem), és próbálom megérteni azokat a lányokat/nőket, akiket iszonyúan zavar, hogy kis mellük van, és szeretnének látványosabbat - vagy éppen a párjuk szeretne nagyobbat látni rajtuk.
Viszont ha túl nagy inplantátumot választanak, a mell formája elvész: mintha két fél almát látnék, nem pedig két női mellet. Vélemény?

Még valami. A nagy mell általában súlyos, és (legalábbis egy idő után) megereszkedik. Ugyan van ezt korrigáló műtét, ami hosszú időre újra méretes és formás cicit csinál, de ez költséges, és elég hosszú gyógyulási idővel jár.
A kérdés:
- természetesen lógót,
- vagy természetellenesen feltöltöttet,
- vagy természetesre legyártott már-nem-lógót
szeret a férfinem, mint NAGYot.

leha Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3
nagymellek? én azt mondanám, nem a nagy, hanem a pont jó melleket szeretem, de manapság a divatot nézve, az én ízlésem is inkább a nagy mellekhez sorolható
(ismeritek? a mell méretei: icike-picike cicike, picike cicike, mell, csöcs, tőgy, hűbazmeg)
igus Creative Commons License 2001.04.25 0 0 1
Ha képeket szeretnél látni, akkor pillants be a "képek a kedvenc nőkről (fiúknak)" - vagy valami ehhez hasonló című topikba. Ott láthatsz hatalmas dudákat - habár némelyik már természetellenes, de hátha tetszene neked.
Előzmény: cherge (-)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.04.25 0 0 0
A velemenyt osztom. Az O alaku melleket kedvelem. A noiesseg legfontosabb szimboluma a szep (nagy) mell. A 0 meretu nem jo.
Előzmény: cherge (-)
cherge Creative Commons License 2001.04.25 0 0 topiknyitó
Ha már van kismelles topik, akkor miért ne lenne NAGY MELLES?
Én ugyanis utálom az olyan csajokat akiknek max. két pattanása van a melle helyén és ha borogatja el is múlik. Én azt szeretem, ha a csaj, tényleg nőnek néz ki és nem csak akkor jövök rá erre, ha alsó nélkül látom.

Várok minden olyan honfitársat, aki osztja velem a véleményét. Legfőképpen persze olyan hölgyeket várok, akiknek tényleg nincsenek kis méretei. Vagy ha csak olvassák, talán növeljük önbizalmukat, így kicsit lejjebb mernek vetkőzni majd a nagy melegben, az én (de remélem nem csak én) legnagyobb örömömre:-))
Képeket is szívesen látok.

Cherge

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!