Keresés

Részletes keresés

Csizma Matyi Creative Commons License 2008.02.26 0 0 685

Ej, ej...Sehol senki?

Dzsungelben, hajón, ágyban. A csizma mindenhol jól mutat! :-)

 

b1b2b3
Csizma Matyi Creative Commons License 2008.02.26 0 0 684

Mi a helyzet topik látogatók? :-)

"Hoztam" mára kalózlányokat, meg egy lábra húzható hálót, amit egyesek harisnyának neveznek... :-)

(Ami azt illeti nekem nagyon "bejönnek" a hölgyeken azok a széles övek is, mint amilyen a 2. képen is van.)

Mosolygós napot mindenkinek! :-)

 

cs1cs2cs3
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.26 0 0 683
Látom, sikerült kiragadnod a mondandómból a lényeget... ;o) Akkor mondjam azt, hogy "zavarónak" tartod? ;o)
Előzmény: 2heroine (681)


Latex Bond Creative Commons License 2008.02.26 0 0 682
...Egy olyan "csupán csak jelenség", ami miatt egyesek szemlesütve mennek haza átöltözni vagy inkább nem is öltöznek úgy, ahogy szeretnének, mert a társadalom kisebbik hányada így presszionálja őket. :o))
Előzmény: 2heroine (681)
2heroine Creative Commons License 2008.02.25 0 0 681

Egyik jelenségről sem állítottam, hogy zaklatásnak venném. Csupán csak jelenség.

 

Előzmény: Latex Bond (677)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.25 0 0 680

Transzparens latex combcsizma az áttetsző gumi kedvelőinek...

 

Latex Bond Creative Commons License 2008.02.25 0 0 679

Hogy kép is legyen ne csak eszmecsere... :o)

 

Latex Bond Creative Commons License 2008.02.25 0 0 678
...mint ahogy azt nemrég megtanulhattam, térdig még mini a neve. :o)
Előzmény: gitárhúr (673)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.25 0 0 677

No problem, kifejtés nélkül is érthető az utalás, csak épp nem igazolsz vele semmit. :o)

A "nő a nőnek beszólogat" szvsz. továbbra sem ugyanaz a kategória, mint amikor férfi ad - estenként szintén bunkó - hangot a véleményének. A nő (féltékenységből, rosszindulatból, intrikából, irigységből, önteltségből) akkor is leszólja embertársnője külsejét, ha az történetesen jól néz ki. Na, ez férfiaknál szinte sohasem fordul elő.

Nincs itt semmiféle "besérülés", csak a múltkor is - csakúgy mint most - azt érzékeltettem, hogy mit jelent az, amikor valaki általánosít. :o) Ha ellenérveket hozok fel, az nálam még fényévekre van a "besérüléstől"... Már ha jól értelmeztem ezt a Kazinczy-fordulatot. :o) Szerencsére egy webes fórum még nem tart ott, hogy engem kizökkentsen a nyugalmamból. :o))

 

EGYES pasik és EGYES fiatal lányok "szakértő" véleményformálása miatt azonban egy ruhadarab továbbra sem fog mást jelenteni, mint amit a viselője tükrözni kíván a külvilág felé. Értsd: egy tűsarkú csizmától még senki sem lesz ribi és viszont: egy ribi tök mindegy mit vesz föl, akkor is az marad. A téves véleménynyilvánítás - ahogyan azt kiragadott példákon keresztül alkalmanként Te is teszed - még senkit sem minősít.

Ha történetesen a párom találkozik a "Blikkes libákkal" és neki is kijut a "jóból", akkor max. a szemükbe vigyorog, de legjobb esetben tudomást sem vesz róluk és legfőképpen nem rohan hanyatt-homlok haza átöltözni. Ahogy én Őt ismerem... :o)))

 

A férfiak "stírölős viselkedéséhez": túl azon, hogy ez megint nem jellemző eset, mert spec. én vásárolni járok a szupermarketbe és nem bambulni és még számos férfiismerősöm ugyanígy van ezzel - itt megint túlmutattál picit az eredeti témán, mert eddig csak a beszólásokról, később a befüttyögésekről, most pedig már a bámulásról beszélünk, úgyhogy talán előbb azt kellene rendbe tennie mindenkinek magában, mi az, amit valójában zaklatásnak tekint vagy vél. Ha azt is, hogy egy férfi végigméri, akkor itt már én is felteszem a kezem és azt mondom: bocs', hogy férfiak is élnek a világon. :o))

Előzmény: 2heroine (672)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.25 0 0 676

A combcsizma bajosan látszana ki... :o)

Előzmény: gitárhúr (673)
2heroine Creative Commons License 2008.02.25 0 0 675

Átengedem Nektek, én oda nem nagyon járogatok. 

 

Előzmény: ezérdekes (674)
ezérdekes Creative Commons License 2008.02.25 0 0 674
Ez valami óriási!
Szerintem tedd be a latex topicba is.
Előzmény: 2heroine (649)
gitárhúr Creative Commons License 2008.02.22 0 0 673
nem kell miniben járni, egy szoknya is megteszi...
Előzmény: Latex Bond (661)
2heroine Creative Commons License 2008.02.22 0 0 672
A "Na?"-val - nem volt időm bőven kifejteni, bocsánat! - arra utaltam, hogy a múltkor azon is volt "besérülés", hogy egykalap alá vontam a férfiakat, az összes férfit, hogy az ő beszólogatásaik miatt nem szívesen járok tűsarkú csizmában minivel.

Pedig nem hogy csak egyes pasik szólnak be (és akkor sem minden nőnek, és nem minden szerelésében ugyanannak a nőnek :p), hanem még egyes mai fiatal lányok is ribisnek tartják utcára az ilyen szerkót.

A férfiak "stírölős" viselkedéséhez egy kis adalék... :) Teszt. :)

Észrevettem, hogy ha például egy hiper- vagy szupermarketben vásárolunk, ahol a férfiak többnyire unottan, könyökölve támaszkodnak a bevásárlókocsikra, és jobb híján a nőket nézegetik (kiváló vadászterület, mert a csajok csak a vásárolandó termékek felkutatásával vannak elfoglalva :), s pláne saját oldalbordájuk is Knorr leveskocka után kajtat, nos akkor...

1., Ha a pasim mellettem van (hétvégente, az ő gardírozásával gyakrabban öltözöm cicababásan), levegőnek néznek, átnéznek rajtam. Vagy legalábbis úgy tesznek.

2., Nálunk a pasim is elkódorgós, szóval gyakran böngésszük a gondolákat külön-külön is, és amint egyedül maradok, egyedül kolbászolok, már pasi szemek kereszttüzével találkozom, akik akár még saját kocsijukat előrefelé tolva vissza is fordulnak utánam... :)

Szóval a "felügyelet" terén egyetértünk, de hétköznap, napközben sajnos, nem kísérgethetnek, ezért - a lelki békémért- nekem kell visszafognom magam öltözködés terén.





Előzmény: Latex Bond (671)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.22 0 0 671

Arra próbáltam utalni a magam esetlen módján - bár belátom, egyre eredménytelenebbül :o) -, hogy Rubenszinek az az ember, ott és abban a helyzetben akkor is befüttyögött volna, ha Rubenszi mondjuk nem tűsarkú csizmában van.

Tudod: van olyan ember, aki akkor is megjegyzést tesz a másikra, ha az szimplán jól néz ki - függetlenül a viselettől - és van olyan, aki a kultúráltságnak egy magasabb fokán áll és akkor sem témája embertársa öltözködése, ha az ne adj' Isten fehérneműben flangál az utcán. Legfeljebb mosolyogva utánafordul.

A lényeg: EMBERE válogatja és nem pedig RUHÁZATA.

 

Azt meg én nem értem, mit akartál bizonyítani a Blikkes csajos példáddal? (Tudod: a "Na?-val a végén... :o)) ) Hogy a mai csitrik milyen bunkók tudnak lenni egymással, ha a másik netán jobban néz ki és még ráadásul fiatalabb is? Mint mondtam, szerintem ez színtiszta irigység vagy csordaösztön. Tipikus női megynilvánulás. :o)Amúgy is imádnivaló, amikor egy nő szól be a másiknak az öltözködés terén, mert ez egy teljesen más kategória. Szerintem ez még a férfiak tetszésnyilvánításánál is szánalmasabb. De inkább mulatságosabb, mert én csak jókat szórakozom rajta. Vagy netán azt akarod mondani, hogy a divatszakértelem vagy a stylist beszélt belőlük? :o))

 

Ha már a nem szignifikáns példálózásnál tartunk - mert átfogó statisztika híján Te is csak ezt tudod tenni: az én kedvesem az irodai munkájából eredően szintén minden nap magassarkúban tipeg, de még soha nem füttyögtek be neki az utcán, igaz nem is találkozik jól öltözött Blikkes tinédzserekkel, akik leszólhatnák.

Vagy talán azért, mert többnyire ott vagyok mellette és azoknak a nőknek sem igen szólnak be, akik mellett ott a párjuk. Hmmm... :o) Nos, ez megintcsak körülményfüggő és nem pedig a tűsarok számlájára írható. Ellenkező esetben számos ilyen esetnek lennék már én is fültanúja, mert bármilyen furcsa, de mi is megfordulunk a belvárosban és mi is találkozunk emberekkel.

 

Mint mondtam, nem kívánok győzködni senkit. Szerintem egy tűsarkú csizma önmagában senkiből sem hoz ki semmiféle kultúrálatlan megnyilvánulást, szerinted meg egy férfi ezt úgysem tudhatja, úgyhogy gyakorlatilag elbeszélünk egymás mellett. :o)

Előzmény: 2heroine (670)
2heroine Creative Commons License 2008.02.22 0 0 670

Épp ez az... hogy ő nem shortban volt.

Akkor mi is a közös tényező a két esetben? :)

Előzmény: Latex Bond (669)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.22 0 0 669

Sajnos nem hiszem.. ilyen értetlen vagyok.. :o) Nézd el nekem! :P

Egyébként meg lásd Rubenszi válaszát, ő nem shortban volt.

A hótaposósokból meg az irigység beszélt.

Előzmény: 2heroine (667)
Rubenszi Creative Commons License 2008.02.22 0 0 668
Na,azért rajtam csizmanadrág volt és fekete garbó, messze nem voltam kihívó...csak a csizmám - de hát a járás is más ezekben:-)
Előzmény: 2heroine (667)
2heroine Creative Commons License 2008.02.22 0 0 667

Próbáltuk már Neked magyarázni, hogy igenis tehet róla a magassarkú cipő/csizma, mert fura, hogy amikor kedvenc túracsizmáimban rohangászom, akkor egy megjegyzés sincs, míg ha tűsarokban billegek, akkor meg úton-útfélen...

Lassan el kéne hinned, hinni, nekünk, nőknek. :)

 

De mondok jobbat:

 

Ma délelőtt, Oktogon. Bakancsos, szőrme hótaposós csizmás lányok ingyen Blikket osztogatnak. A zebrán jött át két fiatal lányka, mindkettő tűsarkú csizmában, trendi, szőrös dzsekiben, egyikük, a vékonyabb, tűsarkú csizmában és shortban.

A blikkes lányok szólták meg!

Ezt hallottam:

"Mekkora ribanc lehet az, aki már délelőtt annak öltözik... ?"

 

Hangosan röhögcséltek egymás közt, és mutogattak a kiscsajra, hogg néz már ki ez az idióta...

 

Na?

Előzmény: Latex Bond (665)
Rubenszi Creative Commons License 2008.02.22 0 0 666
OK:-) nem is akarom ezzel untatni a társaságot, csak érdekes élmény volt.
Előzmény: Latex Bond (665)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.22 0 0 665

Bocsánat, de ehhez még annyit, hogy erről megint nem a magassarkú csizma tehet... Sőt, egyáltalán nem biztos, hogy a csizmádnak szólt, ezt valószínűleg megkaptad volna akkor is, ha nem ez van rajtad. Ezt nem tudhatod 100%-osan.

A csizma arról tehet, hogy nem lehet benne "gyorsan lelépni". :o)) De szerintem nem is kell! Meg kell tanulni kezelni az ilyesfajta helyzeteket. Láttam én már "vagány" csajokat, akik úgy reagálták le, hogy a pasinak köpni nyelni nem volt ideje. Persze nem úgy értem, hogy süllyedj le az ő szintjére, lehet ezt kellő méltósággal is tenni. Ha "füledet-farkadat" behúzva elszelelsz, akkor azzal csak erősítetted az amúgy is kóros egóját, bátorítást adva a következő áldozat "kifütyülésére". :o)

Előzmény: Rubenszi (663)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.22 0 0 664

Őszintén sajnálom, hogy megint ilyen negatív élményről kell beszámolnod! De tényleg!! 

Az a baj, hogy az emberben jobban megmarad az ilyen megalázó helyzet, mint a pozitív visszajelzés. Amúgy meg aki utánad füttyögött, eleve nem lehet konszolidált.

Ebből a kevés idiótából kiindulva ítélkezünk és persze nyomban általánosítunk, noha azért nem minden férfi ilyen... Sőt, a többsége nem ilyen, mert akkor másodpercenként érkezne a füttyszó. :o)

Előzmény: Rubenszi (663)
Rubenszi Creative Commons License 2008.02.22 0 0 663
Emlékeztek, amikor arról vitatkoztunk, hogy a magassarkú mennyiben a nők megalázása? Tegnap ezt sajna átéltem. Magas, tűsarkú csizmában nem lehet sietni, sem a férfiak megjegyzései elől lelépni gyorsan... csak pipiskedve lépegetni. Fura érzés így jócskán harminc felett, amikor egy konszolidált férfi utánad füttyög!!!! Mondjuk inkább nevettető, de ettől még kellemetlen. Alig vártam, hogy levegyem és átöltözzek:-)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.22 0 0 662

Midiszoknyás titkárnők rulez! :P

 

 

Előzmény: 2heroine (655)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.22 0 0 661
Nekem spec. nagyon tetszik. A magam részéről szeretem látni a csizmát teljes hosszában! :o) Arra meg nem lehet kötelezni minden hölgyet, hogy járjon miniben...
Előzmény: gitárhúr (658)
Latex Bond Creative Commons License 2008.02.22 0 0 660
Tényleg nagyon szép ez a combfix! Még ilyen színösszeállításban nem is láttam soha. (A csizma természetesen a hab a tortán! :o) )
Előzmény: 2heroine (656)
combfixfan Creative Commons License 2008.02.22 0 0 659

Káprázatos, mesés, gyönyörű!

Fekete, nylon combfix, vörösespiros csipkével, piros, lábrasimulós, magassarkú, őrjítő csizmával és a hölgyet még nem is említettem....

 

Előzmény: 2heroine (656)
gitárhúr Creative Commons License 2008.02.21 0 0 658
a legbénább divat ma a nőknél a nadrág begyűrése a csizma alá
Rubenszi Creative Commons License 2008.02.21 0 0 657
Index -velvet topic, leértékelések, és a csizma:-)))
2heroine Creative Commons License 2008.02.21 0 0 656

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!