Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

ttoommaass 2013. júl. 9. Creative Commons License 13722

Még mindig érdekel? :)

 

Előzmény: mééég (13608)
Micimorcy 2013. júl. 8. Creative Commons License 13721

bolond :)))

Előzmény: garazim (13717)
Judy&Sigi 2013. júl. 8. Creative Commons License 13720

Szia! Köszi a választ:) És a clubbok nevét honnan lehet megtudni?:))) Mivel kezdők vagyunk és semmit nem tudunk és nem ismerünk, igy egy kis eligazitást szeretnénk kapni.:))) 

Tudnál egy kis tájékoztatást irni erre a cimre? : baratsag8775@gmail.com

 

Látom elég sok helyen a felhasz.neved, igy arra következtetek te már elég tapasztalt vagy:)))) 

Köszi:))

Előzmény: Micimorcy (13719)
Micimorcy 2013. júl. 7. Creative Commons License 13719

 

Sziasztok!

 

Minden klubnak van saját honlapja. Ha tudod a klubok nevét, akkor csak rá kell keresni. Elvileg nincsen ilyen téren sem diszkrimináció, valóságban társaságfüggő. lényeg, hogy magadban bízz, a saját kisugárzásodban.

 

Előzmény: Judy&Sigi (13718)
Judy&Sigi 2013. júl. 7. Creative Commons License 13718

Sziasztok!

Kezdő swingerek vagyunk, és pest megyében illetve pesten keresünk olyan clubbokat, ahol a duci lányokat is annyira szeretik mint a vékonyakat:))) Van valahol olyan oldal ahol meg lehet a clubbokat nézni?

garazim 2013. júl. 7. Creative Commons License 13717

Szerintem rendkívül izgalmasak az ilyen orgiák. Megérkeznek az eleinte kissé gátlásos hölgyek és urak, aztán egykis "oldás" után egy hivatásos is megirigyelhetné a családos anyucikat ahogy szétb......  magukat bárkivel! :) Persze, ha szimpatikus:) Elképzelem, ahogy otthon a gyereknek aztán prédikálnak valamit az erkölcsről:)

Tényleg, régen ezt orgiának mondták, most miért hívják swingernek? Ez így olyan hivatalos.

Előzmény: puszmak82 (13716)
puszmak82 2013. júl. 7. Creative Commons License 13716

Sziasztok 

Mi még clubban nem játunk de nagyon kacérkodunk a gondolattal!! Elsőként nem is nagyon tudjuk eldőnteni melyik klubot nézzük meg! Mindegyikről írnak jót is rosszat is valószinű valahol kikőtünk majd és a saját véleményre alapozzunk :) Azért ha valakinek van jó tapasztalata akkor várjuk hogy megossza velünk ! Puszi  

MadMax01 2013. júl. 4. Creative Commons License 13715

Miskolcon ismer valaki hasonló klubbot?

Fercsi65 2013. júl. 4. Creative Commons License 13714

Szép napot.

 

Szombathelyen swinger csoprthoz csatlakoznék. Biszex vagyok. Minden jóban benne vagyok ami a szexben örömet okoz.

Üdv mindenkinek.

biszexpár Bp 2013. júl. 4. Creative Commons License 13713

50-es mindkét részről biszex párként keresünk hasonló korú, és gondolkodású párokat, korunkat elfogadó hölgyeket, és fiúkat közös swinger klub látogatásra, és tarós barátságra, közös programokra!

Be kellett látnunk, hogy otthonunkban nem kiveitelezhető egy ilyen szexparti. Ezért javasoljuk, hogy hozzuk össze egy Budaörsi klubban, ahol minden második csütörtökön elfogadott a biszex!

Találkozzunk, és barátkozzunk!

 

szexelopar@gmail.com 

mulberry_ 2013. júl. 4. Creative Commons License 13712

a klubban sem láttam mondjuk, hogy állig felfegyverzett takarító nénik vetődtek volna be a mellékhelyiségbe minden egyes látogató után..."

 

én sem. de nem is ezt vártam volna. túlzást én sem várok el. de egy strand szűrőjében kevesebb haj akad fent, mint amennyi hajszál a SW  klub fürdőszobájának padlóján hevert. a kádat meg se néztem közelről, mert ezek után et tudom képzelni, meg a mosdó és Wc.. ez nem hogy aznap nem, de napok óta nem lehetett takarítva. és ez csak a fürdő volt. a többi higiéniás részre nem térek ki, mert megint leordítja 1-1 klubmentő a fejem, hogy beépített ügynök vagyok:-). én örülnék a legjobban, ha lenne egy igazán minden téren egyben lévő klub a közelemben. de talán azt is megélem:-)

Előzmény: Micimorcy (13711)
Micimorcy 2013. júl. 3. Creative Commons License 13711

Csak olyan magánházban vettem eddig részt partin, ahol tisztaság volt, nem egyszer segítő szándékkal a saját kezem által is. :) Nyilván sok ember után meglátszik a használat, akkor megyünk és takarítunk neglizsében :) a klubban sem láttam mondjuk, hogy állig felfegyverzett takarító nénik vetődtek volna be a mellékhelyiségbe minden egyes látogató után... és a jacuzzit sem használta mindenki a kiírásnak megfelelően, holott annak a vizét pláne nem cserélik az éjszaka folyamán... De én igénytelen vagyok, nem érthetek ehhez :)

Előzmény: mulberry_ (13710)
mulberry_ 2013. júl. 3. Creative Commons License 13710

Jobban.. Hát, van ez így.

 

Ez pont olyan, hogy ő preferálja és magasztalja azt a clubot, amitől nekem pl. a gyomrom kifordult minden téren. Ahol pl. a fürdőszoba csak messziről tűnt tisztának, de mikor beléptem, azzal a mozzanattal faroltam ki.

 

Persze, lehet magán ház is szutykos. Semmire nincs garancia elsőre. Viszont egy clubtól én egy bizonyos színvonalat azért elvárnék..

 

Érdekes gondolatokat olvasok minden esetre:-)))

 

Előzmény: Micimorcy (13708)
Sus Scrofa 2013. júl. 3. Creative Commons License 13709

"hogy olyan helyen szervezitek, ahol egy pár óra után nincs víz, még a WC-t sem lehet használni, mert arra sincs víz, hogy azt leöblítsétek"

 

Miért, félúton köti ki a szolgáltató, mert elmaradásuk van a vízdíjjal? Vagy falusi energiaital (kút-bull) van csak?

 

Kinek a pap, kinek a papné, egymást ilyen szinten lehúzni azért nem illik.

Előzmény: Törölt nick (13697)
Micimorcy 2013. júl. 3. Creative Commons License 13708

Hát ez az, engem sem a klubban, sem a magánbulin nem lehetett rávenni arra, hogy olyasvalakivel ereszkedjek szóba és ágyba, aki nem szimpatikus. De ő ezt is jobban tudja :)

Előzmény: mulberry_ (13707)
mulberry_ 2013. júl. 3. Creative Commons License 13707

Először is tisztázzuk, Ti nem swinger partikat szerveztek, hanem házi gruppenpartikat! Ezt a két fogalmat nem szabad összekeverni! (Sajnos az emberek a házi gruppenpartik alapján ítélik meg a swinger-t, holott egy swinger klubban szimpátia alapján alakulnak az események, a ti gruppenpartijaitokból pedig nem lehet kimaradni, azaz mindenki szexel, szinte mindenkivel! Ez lehet régi kedves barát, vagy teljesen új ismerős, akit félrevezettetek a szervezés alatt és nem menekült még el az ijedtségtől!"

Mégis hogy? Megerőszakol(nak) ??? Vagy én a pasikat??? Jajjmááááár....

Előzmény: Törölt nick (13697)
mulberry_ 2013. júl. 3. Creative Commons License 13706

az, hogy hülyeséget írt a SW-klubokról, az a Te véleményed, ugye?

csak, hogy tisztán lássunk...

Előzmény: Törölt nick (13697)
Micimorcy 2013. júl. 3. Creative Commons License 13705

Egyébként voltam klubokban is. Láttam nem egyszer ott is összegabalyodva 5-6, akaármennyi embert. Láttam ilyet a házibuliban is. Attól, hogy egy klub ágyán történik, az swinger, ha egy lakásban, az gruppen?

 

Még hogy nem vagy sznob :D

 

 

Előzmény: Törölt nick (13703)
Micimorcy 2013. júl. 3. Creative Commons License 13704

Nem engem sértettél meg vele, hanem azokat a házigazdákat, akik felajánlva a munkájukat és az idejüket, megszervezik ezeket a partykat. Nem tartalak arra méltónak, hogy cáfolatokat írogassak, akik eljönnek, és jól érzik magukat, azok úgyis tudják, hogy nincs igazad semmiben.

Előzmény: Törölt nick (13703)
Törölt nick 2013. júl. 3. Creative Commons License 13703

Kedves Micimorcy!

 

Köszönöm, hogy a lényeget - amit fejtegettem - nem cáfoltad meg, mert tudod, hogy minden szó igaz, amit leírtam!

 

Egyébként pedig sehol nem írtam le, hogy kizárólag Te szervezed a gruppenpartikat, kár volt ennyire védekezned! Ez nem rólad szólt, hanem a házi gruppenpartikról, amin te is részt veszel.

swingersklub 2013. júl. 2. Creative Commons License 13702

 

SZIASZTOK!

 

péntek : DRUNKEN DISCO

 

 

szombat: SWINGERS BULI DJ: MAZSA & EQUILLE

 

 

lehet rendelni számokat, két dj. teljesíti

 

dozi

Micimorcy 2013. júl. 2. Creative Commons License 13701

A többire meg nem reagálok...minek is tenném...De nagyon örülök, hogy ilyetén módon ki van zárva, hogy találkozzunk :)

Előzmény: Törölt nick (13697)
Micimorcy 2013. júl. 2. Creative Commons License 13700

Így egyesével válaszolgatok a te hülyeségeidre: érdekes módon több privát levelet is kaptam, amikben eddig klubokat látogató emberek érdeklődtek a magán swinger bulik iránt...vajon miért? Ez is egy választék a palettán...Ha nem tetszik, ne gyere :)

Előzmény: Törölt nick (13697)
Micimorcy 2013. júl. 2. Creative Commons License 13699

Ja, és én mindig jégert iszom :) a bort utálom :)

Előzmény: Törölt nick (13697)
Micimorcy 2013. júl. 2. Creative Commons License 13698

Egyetlen partit szerveztem életemben, állítólag jól sikerült :) a többin én magam is csak vendég vagyok :)

Előzmény: Törölt nick (13697)
Törölt nick 2013. júl. 2. Creative Commons License 13697

Kedves Micimorci!

 

Annyi hülyeséget írtál a swinger klubokkal kapcsolatban, hogy szinte már fáj, annak érdekében, hogy a ti általatok szervezett gruppenpartin minél több résztvevő legyen! 

 

Először is tisztázzuk, Ti nem swinger partikat szerveztek, hanem házi gruppenpartikat! Ezt a két fogalmat nem szabad összekeverni! (Sajnos az emberek a házi gruppenpartik alapján ítélik meg a swinger-t, holott egy swinger klubban szimpátia alapján alakulnak az események, a ti gruppenpartijaitokból pedig nem lehet kimaradni, azaz mindenki szexel, szinte mindenkivel! Ez lehet régi kedves barát, vagy teljesen új ismerős, akit félrevezettetek a szervezés alatt és nem menekült még el az ijedtségtől!

 

Azt elfelejtetted leírni a gruppenpartijaitokkal kapcsolatban, hogy olyan helyen szervezitek, ahol egy pár óra után nincs víz, még a WC-t sem lehet használni, mert arra sincs víz, hogy azt leöblítsétek. Ez aztán a higiénés követelményeknek nagyon megfelel!

 

Én sem vagyok közgazdász, de ha úgy vesszük, hogy olcsóbb a házi parti, hát számoljunk: 5000 ft a hozzájárulás, de a helyen kívül nincs benne semmi egy olcsó paprikásklumplin kívül! Nincs óvszer, nincs sem alkohol, sem üdítő, sem törülköző stb.

Az italt, akár üdítő, akár alkohol vinni kell! Óvszert vinni kell! Tisztálkodási dolgokat vinni kell! már, ha van víz!

 

Én viszek wiskey-t, mert azt szeretem, Te hozol valami olcsó bort, mert "fogtechnikus" vagy! de a wiskey-t szereted, tehát megiszod az én wiskeymet titokban, nekem meg maradt a Te olcsó borod. 

 

Értelmes, intelligens emberek inkább a klubokat választják, hiszen ott van felelőse az éjszakának, lehet szólni, ha valaki nem úgy viselkedik, ahogy az elvárható lenne, de egy gruppenpartiban ahol a szervezők is nagyon "elfoglaltak" - senki nem kopogtat a szervező hátán, ha valakit rendre kellene utasítani. A házi gruppenparti szervezők maguknak szervezik ezeket az esteket, hogy legyen jó nagy választék a partnerek között.

 

Kedves Micimorci! 

 

Ha lehet ne látogass meg egyetlen klubot sem a ráérő idődben, hogy sikertelenséged esetén ne irritáljon téged a klubok "sznobsága és a klubok intelligens emberekből álló vendégköre"! 

alex de large 2013. jún. 30. Creative Commons License 13696

orwell1948@freemail.hu előre is köszi szia

Előzmény: Micimorcy (13694)
biszexpár Bp 2013. jún. 30. Creative Commons License 13695

övő csütörtökön ugyaebben a klubban 45 éven felülieknek lesz ismerkedési lehetőség. Gyertek el! "Nem csak a 20 éveseké a világ" Szívesen ismerkednénk hozzánk hasonló korú párokkal! Mi a biszexet mindkét részől elfogadjuk!

 

szexelopar@gmail.com

Micimorcy 2013. jún. 30. Creative Commons License 13694

igen

Előzmény: alex de large (13693)
alex de large 2013. jún. 30. Creative Commons License 13693

szia mici valami miatt nem tudok mailt küldeni ha az én címemet megadom tudsz küldeni infókat?

Előzmény: Micimorcy (13692)