Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.06 0 0 15373

Sajnálom , hogy csalódtatok.... én azért ajánlottam ezt a klubot, mert a mi tapasztalataink alapján, mint hely tényleg ez a legjobb. Azt viszont bevallom, hogy kb.3 éve mi sem járunk már pont az általad említett okok miatt. De ha körülnézel az utcán, sajnos ugyanezt tapasztalhatod, elhízott a társadalom :-(

 

Mi most ezt a nyaralást szemeltük ki: https://www.originalcruises.com

Előzmény: Renitensbela (15372)
Renitensbela Creative Commons License 2016.06.06 0 0 15372

Első élményünket szeretném megosztani:

ezen a fórumon és az ismerősök is a tik tak-ot ajánlották nekünk, ezért le is mentünk.

Nem akarok nagyképűnek tűnni, de a párom és én is kisportoltak és igényesek vagyunk, amely sajnos nem mondhatò el a megnezvett club làtogatòiròl...

A 40+os korosztály még nem lenne a gond, de kinézetre nagyon kevesen adnak magukra, talán ezért is jó hogy olyan sötét van, hogy már az is szerencse ha az ember a saját párját megtalálja.

Mi azzal a szándékkal mentünk le, hogy harmadiknak bevegyünk egy hölgyet, de mindaddig amíg nem találtunk gondoltunk elkezdjük mi kettesben. És akkor ...... megállt az élet és mindenki aki körülöttünk volt minket nézett (kb 5-6fő). Ok ez még talàn belefér mert mi nem

a romantikus-szeretkezős szex hívei vagyunk, hanem baszunk és ha néznek nem zavar. viszont az a kép hogy több pali elkezdi verni a farkát úgy hogy a hátunk vagy a karunk össszér..... Na az már gáz, és persze mint a moziban csak néznek és verik.... Full hetero ferfiként ezt megélni.....fura volt. 

Ha ez a legigènyesebb hely a legjobb emberekkel, akkor nem vagyok kíváncsi más helyre..... Kicsit elszomorít, hogy egy ilyen közösség ami abszolút a szexualitásròl szól ennyi igénytelen emberrel legyen tele, mert nem az Aldiba mentem le vásárolni, hogy àtlagos nulla szexuàlis inteligenciàjù emberekkel talàlkozzunk. Azt gondolom a szex a kívánalomról szól, vagy legalábbis azzal kezdödik. Verik a faszukat egy jò nöre akàr èlöben akàr otthon egy pornòra de nem jut eszükbe, hogy ha foglalkoznának a külsejükkel akkor talán nem csak egy álom nő maradna számukra hanem a valóság. 

A konzekvenciànk az lett, hogy inkább csinálunk privát bulit otthon kisebb létszámmal sokkal magasabb fokú és élvezhetö látvánnyal. Remélem senkit nem sértettem meg, lehet mi tettük tùl magasra a mèrcèt, de kipròbàltuk ès levontuk a tanulsàgokat. 

alex de large Creative Commons License 2016.06.06 0 0 15371

Szia én is hasonló cipőben járok mint a kérdező úr.Te gyakran jársz swingerbe?Melyik a legjobb club ahol voltál?Te milyen dolgokat próbáltál ki?

Előzmény: waxgirl (15370)


waxgirl Creative Commons License 2016.06.05 0 0 15370

Az én tapasztalataim alapján (bár már itt leírták a rutinosak a lényeget): 

- igen, kb ez a forgatókönyv. bejössz, üdvözölnek, anyagiak, öltöző, bár. Az öltözőben is lehet már kicsit átmosolyogni a másikra, ha éppen szimpatikus emberek öltöznek (vetkőznek) ugyanott.

- Az öltözőben hagyj mindent a rajtad lévő boxeren kívül (így a viagrát is), bármikor visszamehetsz oda többször is. (Mobil, fényképező nyilván tiltott dolog. Elvileg szex-játékot be lehet vinni, de én nem vinnék, főleg első alkalommal nem. Szóval hagyj az öltözőben mindent.)

- Igen, szerintem érdemes a bárban ismerkedni minél több emberrel. Nem kell nagyon csajozósan, fő az, h nyitott és pozitív legyél, beszélgess, próbálj meg szóba elegyedni a neked szimpatikus emberekkel. Amikor én voltam, nem csak azokkal beszélgettem, akiktől feltétlenül akartam valamit, hanem a számomra szimpatikus emberekkel. 

- Ha már zajlik a szex, és a tiktakban leszel, akkor figyelj a red-stop rendszerre, azaz h van-e és milyen karkötője a hölgynek. (lásd a honlap) Ha nyitottak szóló pasira ez alapján, akkor érdemes szerintem finoman a hölgynek egy kevésbé intim tájékát megsimogatni (azaz nem a puncisimogatással letesztelni, h nyitott, hanem esetleg a bokáját vagy ilyesmi). Ebben nincs nagy tapasztalatom, mert lányként engem inkább "behívtak" az eseményekbe, de erre szóló pasiként szerintem nem érdemes alapozni. Illetve olyan tapasztalatom volt, amikor én már benne voltam az eseményekbe, és hozzám akartak csatlakozni, és akkor én azt rühelltem, h az egyik pasi a talpamhoz nyomta a farkát, miközben én épp mással voltam... brrr... 

 

Ha meg tudod oldani, akkor szerintem érdemes szerdán elmenni a tiktak swinger capuccinóra, utcai ruhában bejárhatod a helyet és Maciék minden kérdésedet megválaszolják. 

 

Remélem, ez segít, sok szerencsét! :)) 

 

Előzmény: swbegin (15369)
swbegin Creative Commons License 2016.06.05 0 0 15369

A kérdező vagyok :) Először is nagyon szépen köszönöm a válaszod ! Valóban sok mindent leírtál ami fontos lesz a későbbiekben! igyekszem majd hasznosítani az így megszerzett tudást! Tulajdonképpen élnék a lehetőséggel és kérdeznék, vagyis érdeklődnék még! Körülbelül ez A forgatókönyv játszódott le a fejemben: becsekkolok, vagyis rendezem a piszkos anyagIkat! Majd öltöző , ahonnan lenge öltözékben , boxrben jövök ki. Bármit magammal vihetek a klubba? Viszont itt stop: oszinte leszek , rendszeresen használok kamagrát vagy viagrát, szóval ilyenkor ha kell akkor vissza érte az oltozobe? Rendben, ha ez így van. Nos, este lassan jönnek a párok, szólók ... Nyílvan igyekszem jó benyomást kelteni és ha lehet beszélgetni, flörtölni, már a bárban, levetkőzni minden gátlást és igyekezni az elso partnert megtalálni. Azonban ha nem jön össze , mert mondjuk olyannal ismerkednek aki visszautasít, hol, mennyi idő múlva , hogyan folytassam, hogy eredményes legyen... Mert mondjuk, ez nem jön be se első se második se harmadik alkalommal, rendben, megeshet. Tegyük fel mar javában zajlik a szex, mit tegyek, hogyan legyek a részese ? Csak nem mehetek oda mindenkihez, hiszen nem mindenki van benne mindenben, mert mondjuk, csak nem allhatok oldalt 30-40 percig, hátha valaki észre vesz! Nos mi a teendő ilyenkor? Vagy mi a gyakorlat? 

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.05 0 0 15368

Én csakis a magam "öregrókalány" nevemben tudok nyilatkozni, az biztos, hogy mindenki és minden helyzet más és más.... de talán találsz valami megfoghatót szavaimban....

 

Szerintem az ismerkedés nem nagyobb ördöngősség, mint egy "normál" szórakozóhelyen. A nők szeretik, ha kicsit udvarolnak nekik, még akkor is, ha ebben az esetben nem egy életre fog szólni a kapcsolat, hanem lehet, hogy csak órá(k)ra :-)

 

Én szívesen veszem, ha a társalgóban már látom a felcsillanó érdeklődést egy férfi szemében, azt meg pláne tudom értékelni, ha az illető veszi a bátorságot akkor, ha az érdeklődése nálam viszonzásra talál...pl. ha én táncolok, akkor ő is mer lötyögni a közelemben, vagy megkérdezi, hogy leülhet-e mellém a kanapéra stb.

Amennyiben fenn, az akcióterületen lát meg valaki, miközben én is nézelődöm....akkor lehet egy mosollyal, egy halk kérdéssel "ismerkedni" (természetesen az adott szituációhoz kapcsolódóval ;-)).

Szex közben is lehet csatlakozni, azt viszont elég körültekintően érdemes tenned, egy finom simogatás, és várod a reakciót (amennyiben elutasító el kell fogadni, ez van).

 

Ha bármire kívancsi vagy még nyugodtan kérdezz, vagyunk itt páran, akik szívesen segítünk, ha tudunk ;-)

 

Előzmény: swbegin (15367)
swbegin Creative Commons License 2016.06.05 0 0 15367

Sziasztok!

 

 27 éves szóló pasas vagyok. Láttam , hogy lehet kérdezni és veszem is hozzá a batorságot! azért előtte... Nos lassan 3-4 éve igyekszem úgy ismerkedni, hogy olyan lányt találjak akivel swinger élményben lehet részem. Klub, nyaralás, stb... Rengeteget olvastam és videóztam a témában és elérkezettnek látom, hogy megtegyem az első lépést, habár egyedül. Szóval valamikor szóló pasasként megyek majd Pestre és szeretném élvezni, párok vagy szóló lány társaságát, csoportos szexben, de csak elképzelésem van , hogyan kezdjek hozzá, hogyan érdemes ismerkedni, hamár meztelen vagyok, elég ha a bárban vagy a harctéren kezdek bele, kezdeményezzék vagy lesz aki ezt megteszi felém? Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy aki rutinos az segíteni tud! Ezért írtam ide. Remélem nem egy alkalomra vagy egy évre szól majd a kalandoM... De valaki megfoghatná a kezem :) Köszönöm előre is :)

Renitensbela Creative Commons License 2016.06.05 0 1 15366

Hoppá, bocsánat:)

Előzmény: Törölt nick (15365)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.05 0 0 15365

Bár én rókalány vagyok :-P :-D

Előzmény: Renitensbela (15364)
Renitensbela Creative Commons License 2016.06.04 0 0 15364

Köszönöm! Mi is erre a clubra gondoltunk. De vártam az "öreg rókák" válaszait.

Előzmény: Törölt nick (15363)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.04 0 0 15363

A belépő szerintem egyforma mindenhol :-) Próbáljátok meg a Tik-tak swinger klubot így első körben 

(http://tiktakswinger.hu)

Előzmény: Renitensbela (15362)
Renitensbela Creative Commons License 2016.06.04 0 0 15362

Sziasztok, 

még nem voltunk swingerben, és a tanácsotokat szeretnénk kérni, hogy hova érdemes menni. A belépő ára nem akadály nem vagyunk olcsó jánosok...

én 34 éves vagyok a barátnőm 20. Mindketten sportolunk és igényesek vagyunk.

a vàlaszokat elöre is köszönjük

Julcsi5 Creative Commons License 2016.06.04 0 0 15361

Én írtam.............

Előzmény: jolnyalopasi (15354)
Ponyvalegény77 Creative Commons License 2016.06.03 0 0 15360

Szia írtam mailt

Előzmény: Swingerpar30as (15359)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 0 15357

Biztos van a swingeresek között is olyan, akinek csakis és kizárólagosan a csupasz pina tetszik.....lelke rajta.... én azt gondolom mindenki tegye azt, ezzel kapcsolatban is, ami neki tetszik, mert igazából az számít, amit kisugárzunk, az meg akkor "működik", ha belül sacperkábé rendben vagyunk magunkkal ;-)

Előzmény: plasticman64 (15356)
plasticman64 Creative Commons License 2016.06.03 0 0 15356

Megnyugodtam. Azt gondoltam, hogy az alkohol mellőzése nem zavarja a többi résztvevőt, de a csupaszság hiányában nem voltam ennyire biztos. Sajnos a párom bőre annyira érzékeny, hogy bármilyen szőrtelenítés után kipattog a bőre. Ezért csak ritkítás lehetséges. Az én bőröm szerencsére bírja a borotvát. 

Előzmény: Törölt nick (15340)
jolnyalopasi Creative Commons License 2016.06.02 0 0 15354
Oksi. De az email címemre Írj, hogy neked mikor lenne jó...
Előzmény: Julcsi5 (15353)
Julcsi5 Creative Commons License 2016.06.02 0 0 15353

Kedves Ismeretlen!

Köszönöm, de nekem nem jó a jövő hét.

Talán egy másik alkaéom.......

 

Előzmény: jolnyalopasi (15352)
jolnyalopasi Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15352
Én szívesen mennék veled, de csak a jövő héten érek rá.
Emailen publikus.
És nem riadok vissza :)
Előzmény: Julcsi5 (15343)
olegnagy Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15351

Nem csak a tipikus szvingeres, hanem a tipikus szórakozóhelyre letévedő ember. A klub is egy szórakozóhely... Nem arra gondoltam, hogy nagyon berúgnak, de kell valami "lazításnak". Ami mindenképpen több annál, mint amit a feleségem meg én megiszunk :-)

Előzmény: Törölt nick (15349)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15350

Aha, így már tiszta...köszönöm :-)

Csak a saját tapasztalatom "játszik" de nem mondanám, hogy többen vannak, akik nem isznak.... de azt se hogy kevesebben ;-) 

Borotválás terén már többen vannak a csupaszok, vagy a fazonigazítottak, de ebben is inkább a nőknél van ez az arány.

Előzmény: X-pert (15348)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15349

De Oleg, most komolyan, úgy gondolod, hogy a tipikus swingeres mindenképpen iszik? Kell neki az alkohol okozta "bódulat"?

Hát férfiaknál ez inkább hátrány...sajnos én futottam ilyen pasiba bele 2x is :-(

Előzmény: olegnagy (15345)
X-pert Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15348

"a tipikus swingeres iszik és csupasz"

Valóban többen vannak, akik nem nem borotválnak és nem isznak?

Előzmény: Törölt nick (15347)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15347

Nem teljesen értem a kérdést....mit nem? Vagy miért nem? :-D

Előzmény: X-pert (15341)
Cidna Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15346
Ja, én valamiért úgy gondoltam, hogy a személyes barátikörötökből kerülnek ki a meghívottak :-) Mivel a mi ismerőseink nem ilyen nyitottak, egyértelműnek véltem, minket nem hívnak ilyen buliba. De akkor, nem ezen múlik :-P
Előzmény: olegnagy (15344)
olegnagy Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15345

Akkor lehet, hogy ti sem vagytok tipikusak :-)

 

Majd meglátjuk, hogy sül el a buli, legfeljebb pozitívan csalódok.

Előzmény: Törölt nick (15340)
olegnagy Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15344

Ha nem publikus az e-mail címed, akkor nehezen találnak meg a meghívások :-) Térjünk vissza jövő héten erre.

Előzmény: Cidna (15342)
Julcsi5 Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15343

Hú...........de mennék ma a TT-ba, de nincs kivel!

Cidna Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15342
Izgalmasan hangzik! Hogy minket miért nem találnak meg ilyen jellegű meghívások?! (Persze csak költői a kérdés, tudom a válaszokat :-))
Érezzétek jól magatokat! És ha jól sikerül, ne tartsd magadban :-D
Előzmény: olegnagy (15339)
X-pert Creative Commons License 2016.06.01 0 0 15341

Miért, nem?

Előzmény: Törölt nick (15340)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!