Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15064

Nem elég feltűnő, és egy idő után zavaró is folyton azt lesni, kinek milyen szalagja van. Azt hiszem, a DL-ben volt, hogy a piros fényben ráadásul alig látszottak a színek. És persze sokan leszarják.

Előzmény: RedSwinger (15062)
biszexpár Bp Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15063

Nem egy klubban volt ilyen kezdeményezés, de nem sok sikerrel.

Van egy nagyon családias klub, aki régebben szervezett biszex napot. Később abba maradtak, mert nem volt elég érdeklődés. Talán, mert hétköznap csinálták.

Mellesleg a klubok akkor működnek jól, ha figyelembe veszik a bejelentkezőket. 

Szóló férfit csak akkor engednek be, ha van rá igény. Ez viszont nagy odafigyelést, és szervezést igényel. Ezzel együtt van ilyen klub.

 

Előzmény: Törölt nick (15058)
RedSwinger Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15062

Nekem nincs tapasztalatom e téren....miért nem ér semmit sem? Nem veszik figyelembe a lehetséges partnerek? Vagy ez is inkább inteligencia kérdése, hogy ki mit "lát" ? :-)

Előzmény: Törölt nick (15058)


RedSwinger Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15061

Az én férjem abszolute hetero, de amikor előfordult az, hogy a szex hevében összeért a két farok, kéz, láb stb. semmi különlegeset nem érzett, nem volt zavaró számára.

Előzmény: biszexpár Bp (15060)
biszexpár Bp Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15060

Azért a leírt szitu megvalósításához kell biszex hajlam!

Gondolj bele! Nyalok valaki egy nőnek, és közben dugják. Óhatatlan, hogy kicsússzon a farok. Ilyenkor legjobb esetben is az arcához ér. Egy hetero férfi ezt nem valószínű, hogy elviselné.

Voltunk hetero párral. Kínosan ügyelnünk kellett arra, hogy a két férfi még véletlenül se érjen egymás farkához! A biszexben ezzel nincs gond! Sokszor előfordult, hogy kicsúszott, és a számban kötött ki.

Előzmény: nagykovi70 (15055)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15059

Nem vagyok egy toleráns fajta sajnos, de ez tényleg azzá tesz:)

Előzmény: RedSwinger (15057)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15058

"Én úgy tudom már több klub próbálkozik színes karkötőkkel...vagyis ha pl. rózsaszínt viselek az azt jelenti pasik kíméljenek ;-) "

 

Tapasztalat: nem sokat ér.

Előzmény: RedSwinger (15056)
RedSwinger Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15057

Ezzel én is egyet tudok érteni...a FÉRFI sosem alárendelt, még akkor sem, ha négyen kényeztetnek egy nőt. Ti így vagytok megalkotva :-) Az általad felvázolt szituáció tényleg ennek ellentmond...hmm, érdekes.

 

Milyen jó, hogy ennyien vagyunk itt, és ennyiféle vélemény elhangzik....ettől tud mindenki (már aki tényleg nyitott) alakulni, formálódni, toleránsabb lenni...legalabb is remélem :-)

Előzmény: nagykovi70 (15051)
RedSwinger Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15056

"Talán az lenne a jó, ha lenne valami jelzés erre vonatkozóan."

Én úgy tudom már több klub próbálkozik színes karkötőkkel...vagyis ha pl. rózsaszínt viselek az azt jelenti pasik kíméljenek ;-)

 

Előzmény: James 42 (15049)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15055

De ezt most csak kiragadtam, hogy érzékeltessem.

Ez így nem alárendelt, ahogy elmondod, sőt ehhez biszexnek sem kell talán lenni...

Előzmény: biszexpár Bp (15054)
biszexpár Bp Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15054

HM!

Ebből az aspektusból még soha nem vizsgáltuk a dolgot.

Nálunk nagyon ritka a térdelős szopás.

Inkább az a jellemző, hogy négyesben valakit középre veszünk, és a másik három örömet szerez neki. Utána váltunk.

Szóló férfivel is hasonló, csak van pár dolog, amit hetero partnerrel nem lehet megcsinálni, illetve csak nagy odafigyeléssel.

Hány nő szereti(né), ha dugás közben valaki nyalna neki.

Ezt heteroban elég gázos megcsinálni. Viszont két biszex pasi probléma nélkül megvalósítja.

Mi rendszeresen csináljuk, hogy én fekszem, a párom fölöttem franciában, és a partnerünk hátulról dugja.

Látványnak sem utolsó. Viszont óhatatlan, hogy érintkezzek a partner farkával.

És akkor hol ebben az alárendelt szerep?

 

Előzmény: nagykovi70 (15051)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15053

Hála az égnek tudok női fejjel gondolkozni:)

Előzmény: Törölt nick (15052)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15052

Ezzel én pont így vagyok. Engem nem zavarna a klubokban férfiak közti szex, de nem is izgatna. Ha viszont a férjem csinálná, az végtelenül kiábrándító lenne.

Előzmény: nagykovi70 (15051)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15051

Szerintem azért kevésbé elfogadott a F-F mert a szexben többnyire a nő van alávetve csúnyán mondva. Pl. amikor orálisan kényeztet egy férfit és a férfi általában fogja a haját, fejét..irányítja. Ha oda térdel mellé a férje és Ő is orálisan izgatja a harmadikat (férfit) gyakorlatilag ő is alárendelt szerepbe kerül, amit férfiak elvileg nem annyira szeretnek. És a nő is elvileg felnéz a férjére...de ha az ott térdel mellette akkor már nem annyira néz fel rá:) Én így érzem.

Előzmény: biszexpár Bp (15050)
biszexpár Bp Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15050

Ez nagy százalékban igaz, de sok nő van, akit egyenesen izgat két férfi játéka. 

Talán azért fogadják el a nők kevésbé két férfi együttlétét, mert valószínűsítik, hogy a két férfi meg is dugja egymást. Ez pedig sok nőt taszít. Az én páromra is izgatóan hat, amikor a férfiak is játszanak egymással, de azt már nem tolerálná, ha előtte dugnának.

Ő eleve elutasítja az anális szexet!

Az orális játékokba viszont még aktívan részt is vesz.

Nem egyszer mondta, hogy nem érti azokat a nőket, akik ezt elutasítják. Semmivel sem visszataszítóbb látvány, mint két nő együttléte.

Előzmény: Tündérlola (15047)
James 42 Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15049

Ha ez igaz, akkor a hetero nőknek nem pont ugyanolyan taszító 2 nő együtt?

 

Vannak olyan nők, akiknek igen, én is ismerek ilyet. Ugyanakkor lehet, hogy a nők közül többekben van legalább valami enyhe biszex hajlam, és az ilyeneket nyilván nem (annyira) taszítja az ilyesmi.

Egyébként meg szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy kivel szeretne szexelni, de ahhoz is, hogy azt is eldöntse, kíváncsi-e egy F-F vagy akár egy N-N felállásra. És ha valaki elmegy egy klubba, abból még nem következik, hogy bármilyen nemű partnerrel belekezdene bármibe. Talán az lenne a jó, ha lenne valami jelzés erre vonatkozóan.

Előzmény: X-pert (15044)
biszexpár Bp Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15048

Most így vissza olvasva a hozzászólásokat, nagyon sok igazságot olvastunk ki. Valahol mindenkinek igaza van. Csak ez szubjektív.

Mi is próbálkoztunk swinger klubbal, és privátban is.

Tény, hogy nem tudjuk felvenni a versenyt egy klub berendezettségével. Ott minden erről szól. Medence, jakuzzi, stb. Ezek mind elősegítik, hogy kialakuljon a közös szex.

Viszont lutri, hogy kik lesznek ott, szimpatikusak leszünk egymásnak? Milyen korosztály lesz jelen? Mi az 50-es éveinket tapossuk. Bizonyára ez is megnehezíti a dolgunkat. Ezzel együtt volt, amikor egész jó kis társaság gyűlt össze, és a szex is nagyon kellemesre sikeredett. Az esetek nagy részében viszont nem találtunk megfelelő partnereket.

Próbálkoztunk a privát partikkal. Egy éve hozunk össze ilyen bulikat. Sajnos csak egy lakótelepi lakásban, de ha nincs jobb...

Szomorúan tapasztaltuk, hogy rengeteg az ígérgető. Itt is hirdettük, más fórumokon, de egy pár kíváncsi levélen, és szóló férfi jelentkezőn túl, nem igen jött össze a társaság.

Mivel mi mindketten biszexek vagyunk, nem volt gond a szexuális beállítottság.

Azt tapasztaltuk, hogy a kisebb létszámú összejövetelek mindig jobban sikerültek, mint amikor 13-15 fő jött el.

Nagyobb létszámnál szex alig volt. Nagyon jól elvoltunk, táncoltunk, beszélgettünk. Egyszóval egy hagyományos házibuli alakult.

Nyilvánvaló, hogy eljöttek bi hölgytagú párok is. 

A hirdetéseinkben (aki olvasta) láthatta, hogy olyan párok, hölgyek jelentkezését vártuk, akik el tudják fogadni a transzvesztiták jelenlétét is.

Mi őket is szívesen láttuk. Nem a szex miatt, hanem mert egy nagyon aranyos társaság jött össze. Akik nem ismerik őket, nem tudják, hogy számukra egy ilyen buli nem a szexről szól elsősorban, hanem az elfogadásról.

Nekünk a kisebb létszámú szex jobban bejött, mint amikor sokan próbálunk egymáshoz férni az ágyon. 

Van állandó fiú partnerünk, akivel mindig jó a szex. Mivel mindenki, mindenkivel játszhat, így nincs féltékenység. Nincs rossz érzés, hogy bárki is hoppon maradt volna.

A párokkal nem túl jó a tapasztalatunk. 

Eleve csak olyan párokat keresünk, akik biszexek. Mivel mi nem csak a párcserés szexre törekszünk, hanem tartósabb barátságot is szeretnénk, nehezebb egyről a kettőre jutnunk.

Tapasztalataink szerint a neten rengeteg az olyan, aki csak a klaviatúra előtt bátor. Ha találkozni kell, akkor már nem mernek eljönni.

Mi is annak a hívei vagyunk, hogy legalább egy arcképet cseréljünk az első találkozás előtt, és először beszélgessünk, de ha lehet őszintén.

Megfigyeltük, hogy a párok egymással sem képesek őszintén beszélni! Hány pár jött el hozzánk úgy, hogy a férfi hajtotta a kapcsolatot, a párja meg csak elkísérte. A férfi elmondta vágyaikat, a nő csak bólogatott, vagy a lakást nézte. A beszélgetés végén persze kiderült az igazság. Nem akarja, hogy a párja más nőkhöz szaladgáljon. Inkább bele megy a dologba, de a háta közepére nem kívánja az egészet. 10 párból legalább 7 ebben a cipőben jár

Egyre inkább a vidéki párok kezdenek kinyílni. Valamiért ők egymással is őszintébbek. Tudják, mit akarnak, és még el is merik mondani.

Budapesten ebben is, mint az élet minden területén egyre jobban bezárkóznak az emberek.

Lehet, hogy mi tévedünk, de a gyakorlat ezt bizonyította.

Tündérlola Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15047

Szerintem a férfiak ilyen nagy nyilvánosság előtt szégyenlik a biszexualitásukat,de egy 3-as,4-es felállásban  otthon esetleg kiélik ezt. Kevés feleség van talán,aki tolerálná a férj bi hajlamát. A férfiak szépnek látnak két nőt együtt,de a legtöbb nő viszolyog két együtt hentergő férfi láttán.

Persze a joguk legyen meg hozzá, még a gyerekszüléshez is :-D (most idéztem a Brian életéből,nehogy meglincseljetek !)

Előzmény: RedSwinger (15046)
RedSwinger Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15046

Először is mindenki más, másként látja a dolgokat, a világot és ezt mindkét félnek tudomásul kell vennie :-)

 

Az én véleményem szerint a nők úgy lettek megteremtve, hogy biszexek, mi érzelmi alapon működünk, egészen más a hozzáállásunk pl. a szexhez is (tudom, most páran tiltakoznak, hogy ők aztán nem... de igen :-P)

A férfi biszexualitás szerintem nem természetes, manapság nagy "divat" is.... ez nem azt jelenti, hogy én bárki felett is ítélkeznék, hiszen nem tisztem, és tényleg próbálok mimdenkit elfogadni olyannak, amilyen., mindenki maga tudja, hogy mi okoz neki örömet (én pl. a BDSM-nek sem vagyok híve, vagy egyéb általam talán nem is ismert formáknak, mégsem fújolok)...de....még a swingerbe járó emberek között is sokan elítélően tekintenek erre a dologra, hiába nyitottabbak az átlagnál, és így szerintem annak is el kell fogadni ezt a "viszolygást", aki férfi létére biszex.

Előzmény: X-pert (15040)
Tündérlola Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15045

Szerintem nem. Nem vagyunk egyformák :-)

Én például az " amit nem tudok,az nem fáj"  híve vagyok. Ha a férjem egyik nap azzal állna elém,hogy megkívánt egy nőt, elvinné egy numerára,de ne izguljak, ő így meg úgy szeret, velem akarja leélni az életét,stb, nos akkor én baromi féltékeny lennék. Még akkor is,ha azt mondaná,hogy én is nyugodtan pásztorórázzak egyet valakivel. 

 

Szóval mindenkinek máshogy működhet jól ;-)

Én féltékeny, uraló típus vagyok :-)

Előzmény: RedSwinger (15039)
X-pert Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15044

Ha ez igaz, akkor a hetero nőknek nem pont ugyanolyan taszító 2 nő együtt?

 

Én nem vagyok biszex, de igen, azt gondolom, hogy ez inkorrekt, sőt homofób, intoleráns hozzáállás. Mint ahogy pl. zsidó sem vagyok, mégis gusztustalannak tartom a "zsidózást".

 

A felvetésem arra irányul, hogy ezt a jelenséget mivel magyarázzák az amúgy nagyon felvilágosult és elfogadó swinger látogatók, főleg akik nőként maguk sem vetik meg a nőket.

Előzmény: nagykovi70 (15042)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15043

Bocs előtted szólónak ment.

Előzmény: nagykovi70 (15042)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15042

Talán mert egy hetero pasinak izgalmas 2 nő együtt, viszont 2 pasi taszító!

Persze a biszexeknek gondolom ez inkorrekt megfogalmazás, sőt homofób, intoleráns...stb. Na de nem voltam megszólítva, bocs hogy belepofáztam.

Előzmény: James 42 (15041)
James 42 Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15041

Nekem, mint hetero pasinak, nincs kifogásom az ellen, ha két nő csinál egymással olyasmit, amit esetleg én is megtennék velük, de arra nem vagyok kíváncsi, hogy két pasi mit művel egymással. Azt persze nem tudom, hogy másoknak mi az okuk a hasonló megkülönböztetésre.

Előzmény: X-pert (15040)
X-pert Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15040

"4/5/6...ember egszerre, egy helyen élvezi egymást, remélhetőleg férfiak hetero alapon"

Ez mondjuk elég érdekes dolog, hogy neked, aki ugyanúgy szereted a lányokat is, miért furcsa, elítélendő ha a férfiak nem csak hetero alapon csinálják?

Egyáltalán miért kell más megítélés alá esnie a női és a ffi bi-nek a swingerben?

 

Előzmény: RedSwinger (15032)
RedSwinger Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15039

Szerintem csakis úgy működhet "jól", ha mindent megosztunk egymással, nem? :-) 

Naná, hogy tudunk egymásról mindent..... nehéz is lenne bármit is eltitkolni, (nem mintha akarnánk),  hiszen szinte a nap 24 órájában együtt vagyunk :-D

Előzmény: Tündérlola (15038)
Tündérlola Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15038

Ó. Nahát. ;-)

 

És a férjednek is vannak mellékútjai? Tudtok egymás randijairól? 

Előzmény: RedSwinger (15036)
RedSwinger Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15037

Nem véletlenül iktattuk be mi is azt a végső szűrőt a személyes találkozást...mert a neten mindenkinek nagy a szája, néha (sokszor) idegen "tollakkal" ékeskedik.....jobb odafigyelni az ilyesmire is ;-)

Előzmény: Tündérlola (15035)
RedSwinger Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15036

Nekem volt ilyen klubban szerzett, de a való életben még kicsit folytatott kapcsolatom ;-) A véletlen műve, mivel nem épp a fővárosban lakunk, eléggé nehezítő körülmény...sőt van olyan, akivel a mai napig is néha egymásra "köszönünk" a neten, néha jókat virtuálszexelünk.....de a távolság.....

(néha talán furán hangzik, hogy egyes számban beszélek, de tudni kell rólam, hogy mi nem csak hármasban/négyesben gondolkozunk, nekem néha vannak olyan alkalmaim, amikor csak én és egy férfi....)

Előzmény: Tündérlola (15034)
Tündérlola Creative Commons License 2016.01.31 0 2 15035

Az biztos,hogy nagyon nehéz lehet összehozni 5-6-10 olyan párt,akiknek hasonló igényeik vannak. Rengeteg idő és energia, és persze sok csalódás.

 

Érdekes,hogy még egy személyes találkozásra sem voltak képesek. Én például biztos ragaszkodnék ahhoz,hogy előbb lássuk egymást, aztán később jöhet a szex. Ez is egyfajta szűrő :-)

Előzmény: RedSwinger (15032)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!