Keresés

Részletes keresés

biszexpár Bp Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15048

Most így vissza olvasva a hozzászólásokat, nagyon sok igazságot olvastunk ki. Valahol mindenkinek igaza van. Csak ez szubjektív.

Mi is próbálkoztunk swinger klubbal, és privátban is.

Tény, hogy nem tudjuk felvenni a versenyt egy klub berendezettségével. Ott minden erről szól. Medence, jakuzzi, stb. Ezek mind elősegítik, hogy kialakuljon a közös szex.

Viszont lutri, hogy kik lesznek ott, szimpatikusak leszünk egymásnak? Milyen korosztály lesz jelen? Mi az 50-es éveinket tapossuk. Bizonyára ez is megnehezíti a dolgunkat. Ezzel együtt volt, amikor egész jó kis társaság gyűlt össze, és a szex is nagyon kellemesre sikeredett. Az esetek nagy részében viszont nem találtunk megfelelő partnereket.

Próbálkoztunk a privát partikkal. Egy éve hozunk össze ilyen bulikat. Sajnos csak egy lakótelepi lakásban, de ha nincs jobb...

Szomorúan tapasztaltuk, hogy rengeteg az ígérgető. Itt is hirdettük, más fórumokon, de egy pár kíváncsi levélen, és szóló férfi jelentkezőn túl, nem igen jött össze a társaság.

Mivel mi mindketten biszexek vagyunk, nem volt gond a szexuális beállítottság.

Azt tapasztaltuk, hogy a kisebb létszámú összejövetelek mindig jobban sikerültek, mint amikor 13-15 fő jött el.

Nagyobb létszámnál szex alig volt. Nagyon jól elvoltunk, táncoltunk, beszélgettünk. Egyszóval egy hagyományos házibuli alakult.

Nyilvánvaló, hogy eljöttek bi hölgytagú párok is. 

A hirdetéseinkben (aki olvasta) láthatta, hogy olyan párok, hölgyek jelentkezését vártuk, akik el tudják fogadni a transzvesztiták jelenlétét is.

Mi őket is szívesen láttuk. Nem a szex miatt, hanem mert egy nagyon aranyos társaság jött össze. Akik nem ismerik őket, nem tudják, hogy számukra egy ilyen buli nem a szexről szól elsősorban, hanem az elfogadásról.

Nekünk a kisebb létszámú szex jobban bejött, mint amikor sokan próbálunk egymáshoz férni az ágyon. 

Van állandó fiú partnerünk, akivel mindig jó a szex. Mivel mindenki, mindenkivel játszhat, így nincs féltékenység. Nincs rossz érzés, hogy bárki is hoppon maradt volna.

A párokkal nem túl jó a tapasztalatunk. 

Eleve csak olyan párokat keresünk, akik biszexek. Mivel mi nem csak a párcserés szexre törekszünk, hanem tartósabb barátságot is szeretnénk, nehezebb egyről a kettőre jutnunk.

Tapasztalataink szerint a neten rengeteg az olyan, aki csak a klaviatúra előtt bátor. Ha találkozni kell, akkor már nem mernek eljönni.

Mi is annak a hívei vagyunk, hogy legalább egy arcképet cseréljünk az első találkozás előtt, és először beszélgessünk, de ha lehet őszintén.

Megfigyeltük, hogy a párok egymással sem képesek őszintén beszélni! Hány pár jött el hozzánk úgy, hogy a férfi hajtotta a kapcsolatot, a párja meg csak elkísérte. A férfi elmondta vágyaikat, a nő csak bólogatott, vagy a lakást nézte. A beszélgetés végén persze kiderült az igazság. Nem akarja, hogy a párja más nőkhöz szaladgáljon. Inkább bele megy a dologba, de a háta közepére nem kívánja az egészet. 10 párból legalább 7 ebben a cipőben jár

Egyre inkább a vidéki párok kezdenek kinyílni. Valamiért ők egymással is őszintébbek. Tudják, mit akarnak, és még el is merik mondani.

Budapesten ebben is, mint az élet minden területén egyre jobban bezárkóznak az emberek.

Lehet, hogy mi tévedünk, de a gyakorlat ezt bizonyította.

Tündérlola Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15047

Szerintem a férfiak ilyen nagy nyilvánosság előtt szégyenlik a biszexualitásukat,de egy 3-as,4-es felállásban  otthon esetleg kiélik ezt. Kevés feleség van talán,aki tolerálná a férj bi hajlamát. A férfiak szépnek látnak két nőt együtt,de a legtöbb nő viszolyog két együtt hentergő férfi láttán.

Persze a joguk legyen meg hozzá, még a gyerekszüléshez is :-D (most idéztem a Brian életéből,nehogy meglincseljetek !)

Előzmény: RedSwinger (15046)
RedSwinger Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15046

Először is mindenki más, másként látja a dolgokat, a világot és ezt mindkét félnek tudomásul kell vennie :-)

 

Az én véleményem szerint a nők úgy lettek megteremtve, hogy biszexek, mi érzelmi alapon működünk, egészen más a hozzáállásunk pl. a szexhez is (tudom, most páran tiltakoznak, hogy ők aztán nem... de igen :-P)

A férfi biszexualitás szerintem nem természetes, manapság nagy "divat" is.... ez nem azt jelenti, hogy én bárki felett is ítélkeznék, hiszen nem tisztem, és tényleg próbálok mimdenkit elfogadni olyannak, amilyen., mindenki maga tudja, hogy mi okoz neki örömet (én pl. a BDSM-nek sem vagyok híve, vagy egyéb általam talán nem is ismert formáknak, mégsem fújolok)...de....még a swingerbe járó emberek között is sokan elítélően tekintenek erre a dologra, hiába nyitottabbak az átlagnál, és így szerintem annak is el kell fogadni ezt a "viszolygást", aki férfi létére biszex.

Előzmény: X-pert (15040)


Tündérlola Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15045

Szerintem nem. Nem vagyunk egyformák :-)

Én például az " amit nem tudok,az nem fáj"  híve vagyok. Ha a férjem egyik nap azzal állna elém,hogy megkívánt egy nőt, elvinné egy numerára,de ne izguljak, ő így meg úgy szeret, velem akarja leélni az életét,stb, nos akkor én baromi féltékeny lennék. Még akkor is,ha azt mondaná,hogy én is nyugodtan pásztorórázzak egyet valakivel. 

 

Szóval mindenkinek máshogy működhet jól ;-)

Én féltékeny, uraló típus vagyok :-)

Előzmény: RedSwinger (15039)
X-pert Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15044

Ha ez igaz, akkor a hetero nőknek nem pont ugyanolyan taszító 2 nő együtt?

 

Én nem vagyok biszex, de igen, azt gondolom, hogy ez inkorrekt, sőt homofób, intoleráns hozzáállás. Mint ahogy pl. zsidó sem vagyok, mégis gusztustalannak tartom a "zsidózást".

 

A felvetésem arra irányul, hogy ezt a jelenséget mivel magyarázzák az amúgy nagyon felvilágosult és elfogadó swinger látogatók, főleg akik nőként maguk sem vetik meg a nőket.

Előzmény: nagykovi70 (15042)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15043

Bocs előtted szólónak ment.

Előzmény: nagykovi70 (15042)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15042

Talán mert egy hetero pasinak izgalmas 2 nő együtt, viszont 2 pasi taszító!

Persze a biszexeknek gondolom ez inkorrekt megfogalmazás, sőt homofób, intoleráns...stb. Na de nem voltam megszólítva, bocs hogy belepofáztam.

Előzmény: James 42 (15041)
James 42 Creative Commons License 2016.02.01 0 1 15041

Nekem, mint hetero pasinak, nincs kifogásom az ellen, ha két nő csinál egymással olyasmit, amit esetleg én is megtennék velük, de arra nem vagyok kíváncsi, hogy két pasi mit művel egymással. Azt persze nem tudom, hogy másoknak mi az okuk a hasonló megkülönböztetésre.

Előzmény: X-pert (15040)
X-pert Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15040

"4/5/6...ember egszerre, egy helyen élvezi egymást, remélhetőleg férfiak hetero alapon"

Ez mondjuk elég érdekes dolog, hogy neked, aki ugyanúgy szereted a lányokat is, miért furcsa, elítélendő ha a férfiak nem csak hetero alapon csinálják?

Egyáltalán miért kell más megítélés alá esnie a női és a ffi bi-nek a swingerben?

 

Előzmény: RedSwinger (15032)
RedSwinger Creative Commons License 2016.02.01 0 0 15039

Szerintem csakis úgy működhet "jól", ha mindent megosztunk egymással, nem? :-) 

Naná, hogy tudunk egymásról mindent..... nehéz is lenne bármit is eltitkolni, (nem mintha akarnánk),  hiszen szinte a nap 24 órájában együtt vagyunk :-D

Előzmény: Tündérlola (15038)
Tündérlola Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15038

Ó. Nahát. ;-)

 

És a férjednek is vannak mellékútjai? Tudtok egymás randijairól? 

Előzmény: RedSwinger (15036)
RedSwinger Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15037

Nem véletlenül iktattuk be mi is azt a végső szűrőt a személyes találkozást...mert a neten mindenkinek nagy a szája, néha (sokszor) idegen "tollakkal" ékeskedik.....jobb odafigyelni az ilyesmire is ;-)

Előzmény: Tündérlola (15035)
RedSwinger Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15036

Nekem volt ilyen klubban szerzett, de a való életben még kicsit folytatott kapcsolatom ;-) A véletlen műve, mivel nem épp a fővárosban lakunk, eléggé nehezítő körülmény...sőt van olyan, akivel a mai napig is néha egymásra "köszönünk" a neten, néha jókat virtuálszexelünk.....de a távolság.....

(néha talán furán hangzik, hogy egyes számban beszélek, de tudni kell rólam, hogy mi nem csak hármasban/négyesben gondolkozunk, nekem néha vannak olyan alkalmaim, amikor csak én és egy férfi....)

Előzmény: Tündérlola (15034)
Tündérlola Creative Commons License 2016.01.31 0 2 15035

Az biztos,hogy nagyon nehéz lehet összehozni 5-6-10 olyan párt,akiknek hasonló igényeik vannak. Rengeteg idő és energia, és persze sok csalódás.

 

Érdekes,hogy még egy személyes találkozásra sem voltak képesek. Én például biztos ragaszkodnék ahhoz,hogy előbb lássuk egymást, aztán később jöhet a szex. Ez is egyfajta szűrő :-)

Előzmény: RedSwinger (15032)
Tündérlola Creative Commons License 2016.01.31 0 1 15034

Valószínűleg sokan mennek oda csak azért,mert a férj/asszony akarta,egyébként meg kedvük sincs hozzá,de csinálni kell,mert ha nem,akkor a másik egyedül megy légyottra,és ugyebár azt nem szereti senki. Az is lehet,hogy az ellazuláshoz sokaknak több idő kéne, beszélgetés a másikkal, stb. 

 

Amit még kiolvastam a hozzászólásokból,hogy nem butaság az,amit én itt pedzegettem,hogyha valakivel jó volt,azzal telefonszámot kéne cserélni, és lehet folytatni a klubbon kívül,vagy úgy szervezni,hogy legközelebb a klubban újra találkozni velük. 

Előzmény: RedSwinger (15033)
RedSwinger Creative Commons License 2016.01.31 0 1 15033

"de utólag visszagondolva nagyon sok nővel volt annyira rossz a szex, hogy nem akarnám megismételni. Főleg azért, mert szinte semmiféle lelkesedést nem mutattak. Kényszeredettek, zavarban vannak, nem tudják elengedni magukat, így nem élvezik."

 

Nagyon érdekes amit írsz, mert én nőként pont ezt láttam.....valaki találóan döglött halként jellemezte ezeket a hölgyeket :-)

Biztos bennem van a hiba, és naná, hogy mindig magamból indulok ki, de én nem tudok ilyen lenni....és ez itt nem a dicsekvés helye.... de ha én találok egy (több) arra alkalmas partnert én igyekszem élvezni, és ez látszik (kkhhmm...hallatszik) is ;-)

 

Persze elítélni sem szeretnék senkit sem, ki tudja az adott nő miért épp úgy viselkedik ahogy (gondolok itt arra pl. hogy otthon gyerek(ek) mellett megszokta a néma élvezést......), nem vagyunk egyformák ez tény. Persze az is, hogyha ez nem kielégítő, az ember (vagy a lánya) tovább áll :-)

 

A férfiak is ilyenek meg olyanok is....nekem is vannak nagyon szép, és inkább elfelejteném kategóriás emlékeim is...végül mi is "feladtuk"

Előzmény: nemmondommegkivagyok (15030)
RedSwinger Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15032

Első körben egy ruhás képet kértünk a párról (merthogy mi párokat szerettünk volna...), és egy nagyon egyszerű teszt lap kitöltését.....tényleg egyszerű volt, de nagyon fájdalmas volt látni, hogy az esetek nagytöbbségében még ez is gondot okozott. Természetesen egy-két alapfeltételt leírtunk (pl. dohányzás kizárva, csakis stabil, vagyis nem 1 éves párkapcsolat...), beljebb lépni (ahol már esetleg másokat is láthat a jelentekző pár) csakis egy személyes találkozó után lehetett volna....senki sem jutott el idáig...miért? Jó kérdés....volt aki valószínűleg el sem olvasta a mi kritériumunkat (pl. dohányzott, még jó, hogy bevallotta :-)), mások a kép alapján buktak el/le, vagy a személyes találkozóra való meghívásunkra annyit se mondott: fapapucs :-D

 

Mi igazi swingert szerettünk volna, ami az én legjobb tudásom szerint párcserét jelent :-) Ha nem, itt kérek elnézést.....

Ami igazából a mai klubokban zajlik az inkább gruppen szex (4/5/6...ember egszerre, egy helyen élvezi egymást, remélhetőleg férfiak hetero alapon) , szex bárkivel/bárkikkel....amivel egyáltalán nincs is gond, hiszen erre van igény :-)

Előzmény: Tündérlola (15028)
swingersklub Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15031

nemmondommegkivagyok Creative Commons License 2016.01.31 0 1 15030

Érdekes olvasni a véleményeket a swingerből való kiábrándulásról. Már évek óta nem írtam ide, de most csináltam egy új nicket, mert olvashatják olyanok, akik személyesen is ismernek egy klubból és nem akarok senkit megbántani.

 

Majdnem 15 évig űztük ezt a hobbit. Mindig is a magán kapcsolatokat preferáltuk, régen, az újsághirdetések korszakában jól is ment a dolog. A nettel együtt megérkeztek a kamuzók, kíváncsiak, trollok, stb és nagyságrendekkel nehezebb lett partnert találni. Ekkor kipróbáltuk a swingert, talán tíz alkalommal voltunk, de nekünk nem jött be, több okból.

 

1. Utálom az óvszert, elveszi az érzés nagy részét. Inkább vállalom a bizalmi kapcsolat felépítésének nehézségeit egy másik párral. Pedig van nehézség bőven. Nincs annál nagyobb csalódás, amikor találsz egy aranyos, szimpatikus párt és kiderül, hogy nem megy a szex együtt és hiába fektettél annyi időt a barátkozásba. De ez más téma.

 

2. Azoknak a nőknek a 2/3-ával, akikkel swingerben jöttem össze, bőven elég volt egyszer. Egy férfit az újdonság varázsa átlendít az első alkalmon szinte bárkivel, de utólag visszagondolva nagyon sok nővel volt annyira rossz a szex, hogy nem akarnám megismételni. Főleg azért, mert szinte semmiféle lelkesedést nem mutattak. Kényszeredettek, zavarban vannak, nem tudják elengedni magukat, így nem élvezik. Sokan annyira félnek, hogy elkapnak valamit, hogy se csók, se orális szex, csak dugjunk gyorsan és essünk túl rajta. (Kétszer voltam életemben prostituálttal, mindkét alkalomról kellemesebb emlékeim vannak, mint némelyik klublátogatásról.)

 

3. A párom még rosszabb arányról számolt be férfiak terén. Voltak a tapasztalatlanok, a húszmásodpercesek, a durvák, az ápolatlanok, a pornófilm-utánzó anál és DP mániások és a merevedési zavarosak. Elvétve akadt valaki, aki tudta, hogy kell bánni egy nővel.

 

Végül több közepesen vagy rosszabbul sikerült klublátogatás után abbahagytuk a próbálkozást.

 

olegnagy Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15029
Az én szóhasználatomban a gruppenszex az, ahol a résztvevők elférnek egy ágyon és "zárt" a csoport, míg swingerben több helyiségben zajlanak az események és "akárki" bejöhet, legalább kukkolni. Ezek tökéletlen definíciók.
Előzmény: Tündérlola (15028)
Tündérlola Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15028

Egy ilyen adatbázis létrehozása nem könnyű. Mire voltatok kíváncsiak? Mi alapján gyűjtöttétek volna a jelentkezőket? Rövid önéletrajz, érdeklődési kör, egész alakos ruhás kép? 

Én nem tudom,mi alapján "válogattok" a swingerben,de nekem biztos fontos lenne,hogy lássam,halljam a mozdulatokat,hangokat,stílust,humort - ez pedig nem megy át a fényképen, de egy jól megírt bemutatkozó önéletrajzban,motivációs levélben az utóbbi kettőt lehet érezni. Mondjuk ha nem képet kértek,hanem egy rövid bemutatkozó videót, az már egy fokkal jobb. 

 

Én is azt gondolom,hogy egy topiktalálkozó,ahol leültök kávézni, vacsorázni, jó kiindulási alap lehet ahhoz, hogy egy zártabb, saját swingert elindítsatok.

 

Lenne egy kérdésem, amin lehet,hogy ti mosolyogtok,de én mint tapasztalatlan érdeklődő, nem tudom a választ:

Van különbség a swinger és a grupen szex között? Ha igen,mi az?

 

 

 

Előzmény: RedSwinger (15022)
Szabip81 Creative Commons License 2016.01.31 0 0 15027

Hasonló cipőben jártunk, mint ti, a swinger club nem adott annyi +, illetve totál személytelen, ismerkedni sem könnyű a már kialakult klikkek és egyéb okok miatt, hogy összemelegedjünk egy másik párral nem elég 2 perc beszélgetés...

 

Ezt gondoltuk tovább és léptünk rá a privát partyk világába.

Kettő féle ilyen buli van:

1, ti szervezitek a saját házatokba (lehet persze más helyszín is) ismerősök vagy szerzett ismerősök részvételével (nem nagy tömegről van szó)

2, ti szervezitek bérelt helyen ismeretlen embereknek akik a hirdetésre jelntkeztek

 

A 2. nem javaslom, nagyon messzire kerüljétek el, ilyet szervezni agyrém és nem élveznétek belőle sokat, arról nem is beszélve, hogy akik igérnék lehet el se jönnének, azt meg, hogy előleget fizessenek el is felejtheted nem fognak. Egy ilyenre elmentünk (nem mi szerveztük) 8-10 párt igértek, csak mi mentünk el mindenki más lemondta, csak ez ott derült ki (a beigért hely is katasztrófa volt képeken még elment de az életben)...

 

Mi az elsőt preferáljuk, összejöttünk egy párral pár éve hiredetésen kerestünk párt (mázlink volt nagyon hamar találtunk). Azóta nálunk tartjuk velük az estéket. Sok ilyen rendezvényen vagyunk túl, számunkra sokkal jobbak, mint a SW clubok. Rettentő sok előnye van. Szervezni ezt is kell (kaja, ital, hangulat fények, rendrakás, eszközök, zene stb...).

Viszont nem 10 kor kezdünk mint a szóban forgó műintézményekben hanem 5-6 fele, egyéb programokat is szervezünk elötte. A buli menete is merőben más a kényelemről nem is beszélve.

A nagy szabadság ami sokkal jobbá teszi, úgy csináltok mindent ahogy akartok... (nekünk komplett sémánk van rá szokásokkal és gyakorlati dolgokkal)

Az biztos, hogy megfelelő infrastruktura nélkül felejtős, lakásban is lehet de célszerübb családi házban, nyáron pl.: medencézünk is...

Egy kivett hétvégi ház, nyaraló a legtöbb esetben túl steril, a SW clubbok is attól hangulatosak, hogy játszanak a fényekkel, drapériákkal, bűtorokkal na ezek hiányozni fognak de nagyon a bérelt nyaralókból. A házunkat úgy alakítottuk ki már a tervezés során, hogy ha bulizunk legyen az sima házibuli vagy SW party meg legyenek hozzá a kellékek...

 

Nem célszerü monumentális bulit szervezni sok résztvevővel, 1 pár elég akik tartósak. Sokáig fontolgattuk, hogy bővítenénk a kompániát még egy párral de elvetettük, az ok egyszerü, 6 féle igény az már sok, nehéz úgy megszervezni hogy mindenki ráérjen, mindenkinek minden jó legyen.

 

A párkeresésre időt kell szánni, ha 1 évig tart akkor addig tart, javaslom, hogy a külsőt tekintve ne legyen oltári magas a szint én abban látoma a problémát, sokan túl nagy elvárásokkal menek párokat keresni még magukhoz képest is. Egy tartós pár azonban meghálálja a dolgot, nagyon franko dolgokat tudtok művelni nem csak szexet!

 

Előzmény: TribHUN (14992)
Krüger Frédi Creative Commons License 2016.01.30 0 0 15026

Nem vagyok híve a műfajnak, ezért nem is pofázok bele.

De érdekel, hogy másnak mi a jó ebben, ezért néha benézek olvasni.

(és ez viszonylag nívós topic, kivéve mikor izé)

Előzmény: Törölt nick (15024)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.30 0 0 15025

Távolság, munka, gyerek(ek) stb. Ettől függetlenül persze a nyári topiktalálkozót jó lenne megtartani, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle.

Előzmény: olegnagy (15023)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.30 0 0 15024

Nocsak, Frédi, te itt? (Tudom, csak Szilva&Peter képei miatt, de akkor is meglepett.)

Előzmény: Krüger Frédi (15019)
olegnagy Creative Commons License 2016.01.30 0 1 15023

Ha jól számoltam, legalább hárman küzdötök hasonló problémával, lehet, hogy nektek kellene találkozni. Hat ember lehet, hogy kevés egy swingerhez, de elég egy gruppenszexhez :-)

Előzmény: RedSwinger (15022)
RedSwinger Creative Commons License 2016.01.30 0 0 15022

Az oldal már nincs meg, ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni.....rólam találsz itt-ott az indexen képet, ha érdekel ;-)

A célunk elsősorban egy "adatbázis" létrehozása volt, ebből lehetett volna továbblépni....na mindegy is :-)

Mi még nem voltunk ilyen magán jellegű buliban, mivel amire kaptunk meghívót...... hát inkább passzoltuk.

Előzmény: TribHUN (15008)
28.42pár Creative Commons License 2016.01.30 0 0 15021

Én elhiszem,amit a párod mondott... A csúcson én is a párom tekintetét keresem,próbálok hozzáérni,stb. Az,hogy elsőre zavart valami nem jelenti,hogy mindíg fog. De persze ezt csak finoman szabad próbálgatni. Vannak a többesben olyan kérdések,amikre a válaszokat sokáig keresheted magadban, vagy egyszerűen hagyod,hogy jó legyen,válaszok nélkül. Mindn kérdésre van számtalan válasz,attol függően,hogy honnan nézed.. Szóval én nem szeretem ezeket túlkombinálni. Nálunk remekül működik amdolog,mindketten szeretjük nézni a másik gyönyörét. Ha együtt csináljuk,akkor azt is közösen éljük át. 

Előzmény: Szilva&Peter (15018)
Fucksee Creative Commons License 2016.01.30 0 2 15020

Kiosztottam pár minuszkát neked. :)))

Frankón befürödtél a a puncis topikban a netes képpel.

Innentől fogva még azt sem hiszem el amit kérdezel. :))))

Jobbulást!!!

Előzmény: Szilva&Peter (15018)
Krüger Frédi Creative Commons License 2016.01.30 0 2 15019

Nem igazán tesz jót a sztori hitelességének, hogy teleszemeteled kamufotókkal a többi topicot.

Mondjuk a közönség nagy részének mindegy, ők azt is lájkolják, amikor a punci szépségversenybe egy milfes stock fotóval nevezel be, az viszont még engem is meglepett, hogy a "fotók a feleségemről" rovatban elhelyezett, amúgy egy transzvesztitáról készült képet is nagy lelkesedés fogadta.

Előzmény: Szilva&Peter (15018)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!