Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15110

Egyetértek. A szép és a csinos szót csak nőkre használom, férfiakra soha.

Előzmény: Törölt nick (15109)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15109

Ez csak az én véleményem. Nyugodtan lehet vele nem egyet érteni.

Nekem egy pasi lehet helyes, jóképű, sármos, férfias, érzéki, szexi, jó testű stb. stb., de szép soha. Aztán lehet mondani, hogy ez csak szemantika.

Előzmény: James 42 (15108)
James 42 Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15108

nekem egy csinos pofival és formás testtel megáldott nő szép, míg ezt a szót soha nem mondanám egy pasira.

 

 

Én meg ezt egy kissé furcsállom, mert jómagam, közel száz százalékos hetero pasi létemre is azt mondom, hogy igenis vannak szép férfiak. Én például elég sok képet láttam olyan pasikról, akik kifejezetten tetszenek, bár velük sem kezdenék szexuális kapcsolatot.

Előzmény: Törölt nick (15096)


Tündérlola Creative Commons License 2016.02.02 0 2 15107

Megpróbálom nem összekeverni, ígérem, úttörő becsszó :-) 

 

Tényleg nem vagy fiús,láttam rólad képet ;-)

Előzmény: RedSwinger (15088)
zeidie Creative Commons License 2016.02.02 -1 4 15106

"Szeretném leszögezni,hogy véleményem szerint mindenki atz csinál a hálószobájában,amit akar. Azt tartom bajnak,mikor a deviánsok győzködni kezdenek,hogy az normális,természetes."

 

Pont ez a gond, amikor a többség be akarja erőszakolni a kisebbséget a hálószobába. A szexuális irányultság nem hálószobatitok, amíg embereket el lehet lehetetleníteni, például munkahelyen, mert kitudódik, hogy homoszexuálisok, leszbikusok. 

 

"Ruha nélkül szeretünk fürdeni és szívesen megoszrjuk szexuális áletünket másokkak,akár tevőlegesen is. Ez ugye a többségi térsadalom szemében nem elfigadott. Mi nem kezdünk el pucéran tünterni s textiles strandon,nem szervezünk büdzkeség menetet,vagy követeljük,hogy két pár is házasodhasson. 

Éljük a magunk kis életét,elfogadjuk,hogy ezekben a dolfokban kisebbségben vagyunk."

 

Ha a többségi társadalom nem engedné meg nektek, hogy élhessétek a magatok kis életét, mert példásul szélsőséges esetben büntetőtétel lenne, vagy "csak" a munkahelyeteket veszítenétek el amiatt, mert nem úgy élitek a szexuális életeteket, ahogy a többség, két választásotok lenne. Vagy meghúznátok magatokat, és rettegnétek, hogy mikor buktok le, vagy elkezdenétek tüntetni, és követelnétek a jogaitokat. Mondhatnám azt, hogy jogotok ruha nélkül fürdőzni, de ezt csak a hálószobátokban tegyétek. A nudista strandokat meg be kell tiltani, mert mi van, ha egy gyerek meglát egy meztelen embert?

 

"Én a sok akármilyenjogi aktivistát unom,aki ide is behozta a szabadságharcát meg a zsidózást."

 

Jogodban áll unni őket, de ha nem lennének, nem lettek volna, akkor te most nem pacsálnál pucéran Délegyházán, nem járnál swingerezni, de sőt, én nőként nem is írhatnék itt. 

 

"Na az a másik téma,amit rohadtul unok. Kit érdekel,hogy ki zsidó? Főleg egy szexuális fórumon?

Eszem megáll... "

 

Csupán azért téma, mert egy tőről fakad. Intolerancia, kirekesztés, előítélet. Mindegy, hogy zsidó, buzi, cigány, migráns, nő, gyerek, vagy akár állat áll a célkeresztben. 

 

A magam részéről örülök, hogy vannak, voltak bátor emberek, akik ki mertek állni a jogaikért, jogaiNkért. A te jogaidért is. Ha ők nem lettek volna, akkor egyáltalán nem irkálhatnánk itt szexuális témáról, mert ugye annak a hálószobán belül kell maradni, sötétben, állig betakarva, misszionárius pózban, és csakis a gyermeknemzés érdekében. 

 

 

 

 

 

Előzmény: 28.42pár (15084)
X-pert Creative Commons License 2016.02.02 0 4 15105

Szerinted bármi nagyobb társadalmi változás kezdeteinél nem ugyanez volt a többség reakciója? 50éve az állatkínzásról (fordított relációban), 100 éve a nők jogairól, korábban az egyházak hatalmáról, stb. Így működik a világ, ez nem újdonság. Majd nem szavazzák le. Nyugaton egyre több helyen már rég nem.

 

Előzmény: 28.42pár (15102)
X-pert Creative Commons License 2016.02.02 0 2 15104

Ezt írtad:

"majd ha pasiként a pasidtól teherbe esel akkor leszel egyenjogú"

Ezt kihagynám, egyrészt mert maradnék a nőknél, másrészt a terhességet "Mit csinálsz vele, beleteszed egy szatyorba?" (Life of Brian) :D

Ugyanakkor az egyenjogúságnak - akár a klubokban - ehhez semmi köze, szerintem a homoszexuális nők se nagyon eshetnek teherbe egymástól.

Előzmény: nagykovi70 (15103)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15103

Bocs:) Részben Neked is ment az egyenjogúságra válaszul.

Belekavarodtam, be is fejezem:) Dolgozni is kell.

Előzmény: X-pert (15100)
28.42pár Creative Commons License 2016.02.02 -4 2 15102

Tudod olyan ez,mint a politika! Értem én,hogy szerinted a buzulás normális,de a többslgi társadalom szerint nem,tehát leszavazzák. Így jártatok.

Néhány nagytudású szerint normális dolog volt embereket kemencében elégetni. A többégi társadalom szerint neg nem,leszavazták...

Lehet provokálni a többségi társadalmat,csak kicsit sem célravezető. De persze,nyomd a mantrát itt is,meg mindenhol....

Úgy is leszavazzák!

Előzmény: X-pert (15099)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15101

Nekem az a kedvencem, amikor az emberek ideológiákat gyártanak a saját ízlésük köré. 

X-pert Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15100

Ez a hsz-od félre ment, sztem nem az enyémre válaszoltál.

Előzmény: nagykovi70 (15097)
X-pert Creative Commons License 2016.02.02 0 4 15099

A gyerekeket meg pedofíliát teljes logikai tévedés ebbe belekeverni, egy csomó mindent nem tehet gyermek, vagy nem tehető gyermekkel, amit a nagykorúak nagykorúakkal igen. Tiltsuk be az autóvezetést, mert hátha egy kiskorúnak kedve támad hozzá és elköt egy kocsit?

 

"még össze is szedhet valami életre szóló betegséget vagy lelkileg elfuserálódik" Miért lányokkal való kapcsolatban ugyanezek nem fordulhatnak elő?

Előzmény: nagykovi70 (15094)
28.42pár Creative Commons License 2016.02.02 -4 1 15098

Amit leîrtál,az nem áll szemben a véleményemmel.

A nudista strandon fürödhetsz meztelenül,de a textilesen nem. A swclubban szeretkezhetsz nyilvánosan,de a nudista dtrandon nem. Az sw. Tematikus vi rendezvényén buzulhatsz kedvedre,de a hetero rendezvényen nem.Egy BDSM bulin megkorbácsolhatod az asszonyt,a Nagykörútról rlvidz a rendőr,ha megteszed. Ennyi.

És ez így van rendjén.

Örökléshez meg nem kell házasság,csak végrendelet.

Előzmény: olegnagy (15091)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15097

Nem vagy egyenjogú, majd ha pasiként a pasidtól teherbe esel akkor leszel egyenjogú.

Másrészt, hogy pasid után nem örökölhetsz ez elég rossz példa. Mivel nem lesz utódotok kinek örökölhetsz? csak magadnak. Vagyis ez csak haszonszerzés, ha meg szereted gondolom nem az anyagi javaiért vagy vele.

Előzmény: X-pert (15093)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.02 0 1 15096

Huhh, szinte izzik a topik.

Érdekes, épp a minap gondolkodtam rajta, vajon mi az oka, hogy míg a női biszex szinte elvárt a klublátogatók körében (és úgy általában is elfogadott), addig a férfi tiltott. Eddig mindig úgy gondoltam, ennek a férfi ízlés az oka. Ami a pasiknak tetszik, az  megy a pornófilmeken (és kicsit visszafogottabban máshol is). Celeb nők csókolóznak nyilvánosan "buliból", csak hogy felhívják magukra a figyelmet. Ugyanezen okból tinilányok utánozzák őket, mert ez menő és a fiúknak is tetszik. Annyit látja az ember, hogy szinte természetes. Egyszerűen elfogadjuk, talán meg is tetszik.

De Redswinger írta, hogy talán mi nők, alapból biszex beállítottságúak vagyunk. Erre még nem gondoltam. Viszont tény, egy csinos nőt tuti megnézek az utcán, míg egy pasinak nagyon ott kell lenni, hogy felkeltse az érdeklődésem. Mi nők szeretjük a szépet. És (lehet ezzel nem minden nő van így) nekem egy csinos pofival és formás testtel megáldott nő szép, míg ezt a szót soha nem mondanám egy pasira. 

Én nagyon elfogadónak tartom magam, de míg két szép összesimuló női testet (és itt, azért van egy kis hangsúly a szépen) szívesen kerülgetnék a klubban, addig ugyanezt férfiban (legyenek akár Adoniszok) semmiképp. 

28.42pár Creative Commons License 2016.02.02 -4 1 15095

A pedofiliát pontosan a társadalmi változások határaira hoztan példának és arra tökéletes. Az a kérdés,hogy ki húz határokat és hol az a határ.

Szerintem pl.ott,hogy a buzijogi harcotokat ne citáljátok mindenhova.

Bizony van közöm,közünk hozzá,ha üzekedő férfipárt látunk olyan helyen,ahol ez nem elfogadott. Mert bizony a többslget ez zavarja .

Ahogy egy textiles strandon nem vetkőzöm le,mert a többséget ez zavarja. Vagy pl. Délegyen nem szeretkezünk nyilvánosan,mert a többséget ez zavarja,ott ez nem megengedett. Mi ezen annyira bonyolult? 

Előzmény: X-pert (15093)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.02 -4 0 15094

Csak tudod az a baj, hogy ennek az egésznek valahol határt kell szabni. Nem lehet folyamatosan tágítani a határokat mert ez már romboló. Nézd meg itt is van olyan, hogy "családon belüli" topic. Ez normális? 

És ha feljön ide egy serdülő hormonokkal túlfűtött gyerek és azt látja, hogy ezt is lehet, azt is lehet, kezd ez lenni számára a normális és ez baj. Pl. ha nem sikeres a lányoknál mert nem jóképű vagy nem nagy dumás és látja, hogy itt a hasonló korú fiúk egymásnak csinálják lehet amiatt beleugrik valami ilyen baromságba mert hajtja a vére és még össze is szedhet valami életre szóló betegséget vagy lelkileg elfuserálódik.

Az én fiatalkoromban erre ennyire nyíltan nem volt lehetőség és nem volt baj.

Előzmény: olegnagy (15091)
X-pert Creative Commons License 2016.02.02 0 4 15093

Ostobaság a pedofíliát idekeverni, remélem nem kell részleteznem miért.

Én azt gondolom, hogy bármit szabad, amivel másnak nem okozunk kárt.

A társadalmi változásokat jellegüknél fogva csak a társadalomban élők tudják előidézni, azzal, hogy tesznek ezeknek a dolgoknak az elfogadásáért (vagy éppen elfogadhatatlanságáért) A melegekkel kapcsolatos hozzáállás te is látod, hogy az 50 évvel ezelőttihez képest változott, de nem magától. Azt bizony kiharcolták többek közt a melegjogi mozgalmak. Millió ilyen dologban változik a társadalom hozzáállása az idők során, ebben semmi furcsa nincs. Zsellérek röghöz kötése, általános választójog, gyermekmunka, vagy most pl. remélhetőleg az állatkínzás, stb...

 

"Aki nem szeretne összeragadó férfipárokat látni az azonnal homofób"

Nem az a kérdés, hogy te vagy én mit szeretünk látni, ha nem "ránk ragad" az illető, akkor semmi közünk hozzá. Én pl. nem szeretek elhízott embereket látni, mégsem gondolom, hogy ki kéne tiltani őket a nyilvános helyekről. Itt a SW topikban is gyakran előforduló probléma a kezdők részéről, hogy a klubokban sok a kövér és/vagy öreg. Erre mindenki kioktatja őket (helyesen), hogy ez miért lenne másképp, hiszen az utcán is épp ennyien vannak. Nos, a homoszexuálisak is pont annyian vannak az utcán. Sőt a klubokban a homokosság a nőknek megengedett. Hol itt a (joggal elvárható) egyenjogúság, az emancipáció?

 

Én ugyan nudira nem nagyon járok, de a való életben van jó pár meleg férfi ismerősöm és 2-3 nő. Senki meg nem mondaná róluk sem külsőben, sem viselkedésben (na jó, egy fiút kivéve, ha megszólal) hogy melegek.

Előzmény: 28.42pár (15090)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15092

Régebben (megboldogult fiatalkoromban) volt részem hármasban (hetero alapon) több alkalommal. Ma már nem nagyon merném megtenni pedig nagyon izgat, mert ahogy olvasgatom a fórumokat azt érzem, hogy igazából sokaknak teljesen mindegy kivel és mit. És pont a biszexek akik átjárót képeznek a homokosok és a heterok között. Az a bi férfi aki ma egy gyanútlan párral van holnap már lehet a sugár vagy mit tudom én melyik bevásrlóközpont wc-jében szopat vagy szopja másét. 

 

olegnagy Creative Commons License 2016.02.02 0 1 15091

"Ruha nélkül szeretünk fürdeni és szívesen megoszrjuk szexuális áletünket másokkak,akár tevőlegesen is. Ez ugye a többségi térsadalom szemében nem elfigadott."

 

Pedig elfogadott. De legalábbis megtűrt. Eléggé elfogadott ahhoz, hogy nyugodtam lemehess nudista strandra fürdeni, egy swingerklubban sem kell razziától tartani, nem fenyeget a veszély, hogy rendőrök egy szál faszban bilincsben visznek el, mert törvénytelen dolgot műveltél. Mert hogy nem az, jogod van hozzá. Ugyanakkor ha valaki boldog szerelmi kapcsolatban együtt él valakivel 30 éven át, majd a (történetesen azonos nemű) párja meghal és nem örököl utána semmit, mert nincs joga ehhez, mert örökölni csak házastárs örökölhet és nincs joga házasodni - na ott van gond. Az a probléma másról szól. És elnézést, hogy offtopic voltam.

Előzmény: 28.42pár (15084)
28.42pár Creative Commons License 2016.02.02 -2 2 15090

Elfogadni a jelenlegi keretet,vagy szándékosan provokálni a többségi társadalmat azért nem ugyanaz.....

A homoszexualitást 50 éve még büntették,ma egyesek szerint normális,ezt a véleményt minden eszközzel igyekeznek lenyomni a többségi társadalom torkán,azt mondják ez a fejlődés....

A pedofilia ma bűntetőjogi kategória. Holnap majd kitalálja valaki,hogy az bizony természetes és mindnkinek joga van hozzá,mert ez a fejlődés?

Hol a határ? Ki mondja meg?

Mi elfogadható és mi nem?

Az egyéni szabadságjogok a fontosabbak vagy a közösség érdekei?

Szinte minden szaktopicban,a nudistától a swingeresig előketül időnként a buzeránsok ügye,vitát,veszekedést generál. Aki nem szeretne összeragadó férfipárokat látni az azonnal homofób... 

Miért van a nudista helyeken a buzeránsokkal gond és nem a BDSM rajongókkal?

Talán azért,mert elöbbiek mindenhol cibálják,míg utóbbiak nem telepednek melléd ostort csapkodva,bilincset pörgetve....

 

Ha a buzeránsok kicsit kevésbé próbálnák magukat ráerőszakolni a többségi társadalomra,kicsit kevésbé provokálnának,akkor senkit nem érdekelne,hogy mit csinálnak. De ez egy jól bevált módszer ám!

Viselkedj elfogadhatatlanul,majd aki rád mer szólni azt hangosan bélyegezd kirekesztőnek,nácinak,homofóbnak,antiszemitának,rasszistának.

Akkor is,ha nem a hovatartozásod,hanem a viselkedésed miatt emelt szót.

Unalmas. 

Átlátszó.

Kontraproduktív.

 

 

Előzmény: X-pert (15087)
olegnagy Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15089

A csókolózó nőket szexuális irányultságuktól függetlenül találom izgatónak - és láttam már egészen közelről ilyet :-) Egyszer voltam olyan társaságban, ahol volt egy leszbikus pár, de amikor a feleségem utólag megkérdezte, nem tudtam megmondani, hogy kik voltak azok. Nem tűntek ki abból a társaságból, nem voltak látványosan mások.

Előzmény: Tündérlola (15083)
RedSwinger Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15088

Én pl. nem vagyok leszbikus, imádok más nőkkel (is) csókolózni... na és nem vagyok fiús :-P

 

Nem keverendő a leszbikus és biszex fogalma kérem szépen :-)

Előzmény: Tündérlola (15083)
X-pert Creative Commons License 2016.02.02 0 2 15087

Hogy ki a deviáns és mi a normális az csak egy pillanatnyi társadalmi állapot. Ezen lehet, és sokszor kell is változtatni, ill. bizonyos dolgok maguktól változnak.

Az, hogy ti elfogadjátok a jelenlegi helyzetet és nem törekedtek a változásra,az a ti dolgotok, semmi összefüggésben nincs azzal, hogy mások ezt ne tehetnék.

Előzmény: 28.42pár (15084)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15086

A keresztény vallás azért nem tilt mindent, inkább csak kereteket ad az életedhez, hogy mi a jó, mi a rossz, erkölcsileg.

Állandóan ezt hajtogatja mindenki, hogy zsidó-keresztény gyökerek, holott egy zsidó és egy keresztény ember nagyon más értékrendet képvisel.

 

Előzmény: biszexpár Bp (15073)
nagykovi70 Creative Commons License 2016.02.02 -1 0 15085

Engem pl. érdekel...mert igyekszem megválogatni a partnereimet. De a többivel teljesen egyetértek.

Előzmény: 28.42pár (15084)
28.42pár Creative Commons License 2016.02.02 -1 3 15084

Kezdjük azzal,hogy fogalmad sincs,hogy én mit gondolok....

Írtam egy hosszú,részletes okfejtést,de valamiért elszállt,mérgemben tettem be a három mondatos választ....

Szeretném leszögezni,hogy véleményem szerint mindenki atz csinál a hálószobájában,amit akar. Azt tartom bajnak,mikor a deviánsok győzködni kezdenek,hogy az normális,természetes.

Megvilágítanám ezt a mi példánkkal:

Ruha nélkül szeretünk fürdeni és szívesen megoszrjuk szexuális áletünket másokkak,akár tevőlegesen is. Ez ugye a többségi térsadalom szemében nem elfigadott. Mi nem kezdünk el pucéran tünterni s textiles strandon,nem szervezünk büdzkeség menetet,vagy követeljük,hogy két pár is házasodhasson. 

Éljük a magunk kis életét,elfogadjuk,hogy ezekben a dolfokban kisebbségben vagyunk.

Én a sok akármilyenjogi aktivistát unom,aki ide is behozta a szabadságharcát meg a zsidózást. Na az a másik téma,amit rohadtul unok. Kit érdekel,hogy ki zsidó? Főleg egy szexuális fórumon?

Eszem megáll... 

Előzmény: tifist (15077)
Tündérlola Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15083

Szerintem ti a leszbi nőket azok alapján a képek,filmek alapján képzelitek el,amiket fizetett,csinos,fiatal,hosszú hajú lányok "játszanak" el. 

Nekem van több leszbikus ismerősöm is,egyik sem ilyen. Inkább fiús fazonoknak mondanám őket. Az egyikőjük barátnőjét láttam, ő is inkább férfias,a menése,öltözködése  - az egész stílusa. Ha egy swingerben rájuk nyitnátok,nem biztos,hogy be akarnátok szállni ;-)

Előzmény: olegnagy (15081)
tifist Creative Commons License 2016.02.02 0 2 15082

Szerintem pedig az az oka, hogy a swinger klubbok is elsősorban a férfiak kitalációi és a férfiak azok, akik a hölgyeket magukkal viszik az ilyen helyekre. Szóló férfivel találkoztam már gyakran ilyen helyen, szóló hölggyel igen ritkán. (Kivételt képzik a klub által fizetett hölgyek, de az egy más kategória.) Érdekes, hogy pl. külföldi (Német, Holland, Francia) swinger klubbokban szinte mindenütt van egy biszex nap is minden héten. Vannak erre hazai próbálkozások is, de nem nagy sikerrel.

Előzmény: olegnagy (15081)
olegnagy Creative Commons License 2016.02.02 0 0 15081
A csókolózó nőket én kifejezetten izgatónak tartom, míg a férfiakat kifejezetten nem. Nem igazságos, de ettől még így érzem. Most. Lehet, hogy félév múlva máskép lesz.

Szerintem a férfi biszex swingerbeli tabuvoltának olyan oka is lehet, hogy sok férfi fél attól a helyzettől, hogy mondjuk négykézláb nyalja a partnerét és közben egy másik férfi elkezdi simogatni a fenekét...
Előzmény: Tündérlola (15079)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!