Nem csak nála, többnél se nagyon nézték a posztokat azért, hogy kijöjjön 11 magyar. Hajnal és Lisztes közül ki lenne védekező középpályás? Szoboszlai jobbszélső középpályás 4-4-2-ben? Meg ugyan régi idők focija, de ha már minden idők legjobb kezdőtizenegye, akkor Varga Zoltán tuti kezdő. A Király vagy inkább Gulácsi is elég necces, hogy melyik lenne a kezdőkapus.
A Kicker összeszedte minden idők szerintük legjobb magyar Bundesliga 11-ét:
Király - id. Dárdai Pál (úgy látszik, nem találtak a védelembe mást...), Dárdai Márton, Orbán, Lőw - Szoboszlai, Hajnal, Lisztes, Huszti - Sallai, Szalai Á.
Én azt mondanám, hogy a tavaly októberi szerb meccsig felülteljesítettünk, azóta viszont már kb. a szintünkön. Ami összképileg nem túl fényes sajnos.
Tavaly ősszel már jöttek a litvániai és bulgáriai épphogy behúzott döntetlenek, aztán Montenegró, Koszovó, Izrael legyőzése papírforma volt, itthon még a török 1-0 is elvárható eredmény volt. Az Eb-n szintén a papírformát hoztuk, utána a bosnyákok elleni hazai pontvesztést kompenzálta a hollandok elleni iksz, a többi meccs sima papírforma volt.
Egy olyan vb-selejtező csoportban, ahol a favorit mellett lenne még 1-2, a bosnyáknál masszívabb csapat, nem sok esélyünk lesz az elmúlt 12-13 havi teljesítményünkkel...
Képzeljük el kihúznak az NL negyeddöntőre egy Németország-Dániát, majd ugyanennek a párosnak a győztesét oda sorsolják az első kalapból egy török, skót, kazah csoportba, a vesztest pedig egy walesi, makedón, litván csoportba. Vajon a dánok meg akarnák e nyerni azt az NL negyeddöntőt?
Kevertem a kettőt, ez tény, bár a kommentem lényege az A-ligára vonatkozik. De örülök, ha nem kaptam érdemi választ, mert ez azt jelenti, hogy célba ért az üzenet és mindenki elgondolkodott, hogy talán nem kell parázni azon, hogy kiesünk-e vagy sem - ha még a minket agyonverő Svájcnak is sikerült.
Szerintem márciusi csapatok nem kerülhetnek 5-ös csoportba mert nem jönnek ki a szabadnapok.
Max egy kerülhet 5-ös csoportba ezek közül. Ezt jelenleg nem is értem hogyan oldják meg majd..
A sorsolás biztosan feltételes lesz, az NL negyeddöntősök esetén a győztesek 4-esbe a vesztesek 5-ösbe kerülnek, azaz legalább 8 csoport biztosan nem lesz végleges december 13-án.
én magunkat is lenézem. de Szobó üres kapuba betalált volna a hollandok ellen félpályáról. jó kis próbálkozás lett volna ha nincs ott van der Saar vagy ki az isten