Keresés

Részletes keresés

azsit Creative Commons License 2008.06.05 0 0 44

Velem is történt ilyen üdülőben feküdtem az ágyon a szobatársam azt mondta elmegy a városba , egyedül voltamés elkezdtem magam simogatni, amikor benyitott (nem zártam be az ajtót) nézett nézett én meg elsültem nevetett, majd bementa fürdőbe, hogy mit csinált csak sejtem. Vonaton (Párizs -Strabuorg) a WC nemjól zártam be egy fiu benyitott lemerdt én is csak nézett ...zavarba voltam de ő is.

Becsukta az ajtót .Majd amikor helyemre mente ismét ment és kezével az arcomot megérintte, és szint ugy vissza.....

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.05 0 0 43
velem is megtörtént 14 éves lehettem, fürdőszobába ép bütyköltem magamat amikor rám nyitottak, hát ne tudjátok meg milyen kínos volt. A legkínosabb amikor elsös gimis koromban anyám az " ünneplő" nadrágban felejtett óvszert megtalálta! Minek kell ez neked ? hogy került hozzád, majd add neked apád! Szerncsére apám annyit mondot 2máskor légy körültekintőbb fiam"
i.change Creative Commons License 2008.04.27 0 0 42


pontee Creative Commons License 2008.04.03 0 0 41
Szegény lány. Na gondolom ő se visz ki virágot a nagymuter sírjára.
Előzmény: bolygohollandi (39)
NémetJuhász Creative Commons License 2008.04.03 0 0 40

Ez teljesen korrekt válasz volt!!!

Köszönöm!!!

Előzmény: bolygohollandi (39)
bolygohollandi Creative Commons License 2008.04.03 0 1 39

Ok, béke van, nem szívatni akartalak az idézettel egy másik topicból, de asszem TTamas hozzászólása sem arról szólt, hogy az emberek a saját gyerekeiket, rokonaikat kívánják meg - ahogy az inkriminált hozzásszólás is nyilvánvalóan nem erről szólt.

 

Aztán meg csak úgy magunk közt szólva: nem kell ahhoz nagyon túlfűtöttnek lenni szexuálisan, hogy az embernek két üzekedő kutya, egy mén által meghágott kanca látványától az jusson az eszébe, hogy a francba, de jó is lenne......és ugye ettől még nem az lesz a meghatározó vágy az emberben, hogy holmi állatokkal üzekedjen...

 

Ami a női hozzászólókat illeti - különösen egy anyukáét - az meg duplán hasznos, hiszen kétemberes játék ez a szülő/felnőtt és a rajtakapott gyerek között és mindkettőben gátlások vannak és zavarodottság amikor egy ilyen történésnek részesei lesznek - és nem mindegy, ki miképpen viszonyul hozzá - tehát bizonyos értelemben okítjuk is itt egymást...:))

 

----

 

Nagyon régen egyszer eljött hozzám és a barátnőmhöz egy ismerős pár és ott a lány mesélte, hogy épp együtt volt a pasijával (olyan 17 évesek lehettek akkor) amikor a pasija válla felett meglátta a kinyíló ajtóban az apját, aki lemerevedett a látványtól és csak ott állt bambán - végül a lánynak kellett szólnia, hogy tán menne már ki...

 

A történeten mulattunk, de ha az apja akár akkor, akár utána cirkuszt csinál a szemefénye féltése miatt, akkor elsülhetett volna roszabbul is és lehetett volna komoly utóhatása is....

 

 

Egy újságcikkben olvastam egy lány vallomását arról, hogy rájött, ha a fotel karfáján üldögél és izeg-mozog, akkor az neki bizony igen kellemes. A kellemetességnek a nagymama vetett véget, aki észrevéve a lány ügyködését TV-nézés közben, jól felpofozta a lányt és elmondta mindenféle ribancnak.....a cikk egyébként a nevelésből származó szexuális komplexusokról szólt..:(((

 

Szóval akad mindannyiunk életében vagy kínos vagy éppen mulatságos történés - ami a szexhez köthető - és jó, hogy van ilyen topic, hiszen a maszturbálás egy adott életkorban (vagy mindig) eléggé egyszemélyes játék -  legalábbis ha az ember épp annak szánja, akkor nem kellemes azt akaratlanul is megosztani mással.

 

...asszem összeveszni nem fogunk ezen a témán...:)))

 

Előzmény: NémetJuhász (38)
NémetJuhász Creative Commons License 2008.04.03 0 0 38
Vállalom a két évvel ezelötti hozzászólásomat, de nem tudom, hogy illeszkedik ez a jelenlegi témához. Ugy gondolom örülnünk kellene, hogy nők is hozzászolnak a témához és nem kellene elriasztanunk őket. Én nem éreztem ki az anyuka hozzászólásából, hogy a kamaszfiára gerjedt volna. Az meg csak nem bűn, hogy egy nőnek "bizonyos szituációban" eszébe jut, hogy de jó is lenne...
Előzmény: bolygohollandi (37)
bolygohollandi Creative Commons License 2008.04.02 0 0 37
NémetJuhász válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.05 17:01:30 © (48)

Na sziasztok!

Végigrágtam magam a hozzászólásokon. Ez nagyon vegyes! Máglyahaláltól kezdve a majdnem egyetértésig. Leszögezem ellenzem a rokonok közti szexuális kapcsolatot, de ettől még, mint jelenség nagyon is létezik!!!

Más: bizonyos dolgok az idők folyamán átértékelődnek. Ami 500 évvel ezelött szinte kötelező volt, az ma üldözendő, és forditva. Korábban, amikor a vagyon, a vagyonnal házasodott, kit érdekelt, hogy rokonok-e vagy sem. Aztán beszélhetnénk még a vérmérsékletről is. Ebben sem vagyunk egyformák. És a fotelból megitélni, higgadt fejjel azt, amit két kiváncsi gyerek első hevületében elkövetett nemigen méltányos.

Ez akár fikció, akár valóság nem mernék ilyen itéleteket hozni.

Bevallom gyerekkoromban bizony én is meglestem a nővéremet fürdés közben:)))

De csak ennyi volt...

 

----

 

 

Nos, az előbbi felvetés is csak "ennyi volt" - sőt, még ennyi sem...szóval ennyit a mocsokról....:)))

Előzmény: NémetJuhász (35)
bolygohollandi Creative Commons License 2008.04.02 0 0 36

Azt hiszem, ez a kis összezördülés nem is annyira offtopic, hiszen e topicban akár arról is lehet szó, hogy a szülőre milyen hatást gyakorol a gyermekére való rányitás.

Tekintettel arra, hogy itt alant elkedélyeskedett  a hozzászóló azon (de legalábbis erősen utalt rá), hogy rá olyan hatással volt a fiára való rácsodálkozás, hogy megkívánta a dolgot; (figyelem: nem a saját fiát kívánta meg - ezt senki nem is mondta/írta, hanem a szexet önmagát!!!), nem látom, miért is lehetne felvetni, hogy fordítva milyen lenne ez leírva....

 

Nem, nem feltételezünk senkiről semmit, csupán arról van szó, milyen lenne leírva eképpen:

 

"Én, a lányom apja benyitottam a fürdőszobába, ott meglátván a lányomat maszturbálni, gyorsan kijöttem és a látvánz hatásától felbuzdulva magam is rárántottam"

 

...ölég rosszul hangzik, nem?!

 

Ehhez képest most miért is lehet alább kedélyeskedni ugyanezen és miért az a mocsok, aki felhívja a figyelmet e történet ellenmondásos voltára?

Előzmény: NémetJuhász (35)
NémetJuhász Creative Commons License 2008.04.02 0 0 35
Miért kell bárkiről is ilyen mocskot feltételezni? Magatokból indultok ki?
bolygohollandi Creative Commons License 2008.04.02 0 0 34
Ebbizony pontosan így van/lenne...
Előzmény: TTAMAS (33)
TTAMAS Creative Commons License 2008.04.02 0 0 33
Fordított felállásban senki sem keresné a különbséget, itt hőbörögne mindenki.
Előzmény: pontee (32)
pontee Creative Commons License 2008.04.02 0 0 32
Azért remélem te is tudod, hogy más egy konkrét helyzetet izgatónak találni és más a gyerekedre ráizgulni.
Előzmény: TTAMAS (28)
mimi_bacsi Creative Commons License 2008.04.02 0 0 31
Mél ment! ;-)
Előzmény: Suzy242 (29)
TTAMAS Creative Commons License 2008.04.02 0 0 30
"Én is csak nőből vagyok és a látvány persze hogy megmozgatta a fantáziámat:)))"
Előzmény: Suzy242 (29)
Suzy242 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 29

Szerintem menj orvoshoz, mert félrebeszélsz...

Vagy csak a mocskos fantáziád indult be?:((

Előzmény: TTAMAS (28)
TTAMAS Creative Commons License 2008.04.02 0 0 28

Érdekes, ha egy nő ráizgul a kamasz fiára, akkor senki sem kiált rendőrért.

Bezzeg, ha az apa izgulna rá a lányára...

Előzmény: Suzy242 (27)
Suzy242 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 27

De kiváncsi vagy!:))))

Szerintem ki tudod találni....

Előzmény: gallardo (26)
gallardo Creative Commons License 2008.04.01 0 0 26
és mi lett a megmozgatott fantázia következménye?
Előzmény: Suzy242 (25)
Suzy242 Creative Commons License 2008.04.01 0 0 25

Hmm..:)))

Én is csak nőből vagyok és a látvány persze hogy megmozgatta a fantáziámat:)))

Előzmény: pontee (23)
cyanlight Creative Commons License 2008.03.31 0 0 24
Igen.
Megint mások meg embert ölnek baltával.
Előzmény: anthus (19)
pontee Creative Commons License 2008.03.31 0 0 23
És nem izgatott fel egy picit sem? Ne beteges dologra gondolj, hanem olyasmire pl. hogy te meg bezárkóztál a fürdőszobába és hasonló dolgot csináltál. 
Előzmény: Suzy242 (22)
Suzy242 Creative Commons License 2008.03.31 0 2 22

Szia Lala!

Szerintem a szüleid rosszul reagáltak a dologra. Nem lett volna szabad ebből "ügyet" csinálni. Én 36 éves anyuka vagyok és a kamasz fiammal élek jó pár éve kettesben és bizony volt már hogy "rosszkor" nyitottam rá, de egy szót sem szóltam csak kijöttem, szerintem észre sem vett:))) Gondoltam ha Ő akar beszélni róla majd szól. Ez érzékeny dolog lánynak fiunak egyaránt. Megszégyeniteni egyáltalán nem szabad, mert kialakulhat a bűntudat

Előzmény: Fütykös Lala (21)
Fütykös Lala Creative Commons License 2008.03.23 0 1 21
Néha pedig nagyon hülye helyzetekbe tud keveredni az ember, persze aztán mindenki másképp reagálja le, az is akit rajtakaptak, meg az is látta.

Egyébként velem is történt ilyen, még akkor én is tini voltam, 15 éves.
Nyáron üdülni voltunk anyámékkal egy vállalati üdülőben a 80-as évek végén.
Saját strandja volt az üdülőnek a Balatonon, egy "családi" szobát kaptunk, két helyiség nyílt egy közös előtérből, de azokon már nem volt ajtó.
Egyikben aludtam én, a másikban anyámék.
Egyik délelőtt lent voltunk strandolni, apám aludt egy napozóágyon, anyám valami ismerős nővel beszélgetett, én meg egy kicsivel arrébb pihiztem egy pléden.
Tőlem 2-3 méterre szemben velem egy 20 év körüli csaj napozott, nagyon jól nézett ki.
Akkoriban még nem volt annyira divat a bikinivonal szőrtelenítése sem, nemhogy a teljes borotválás, a csajnak is kikandikáltak a fehér bikinije alól a sötétbarna szálak.

Persze rögtön beindult a fantáziám, nem is bírtam túl soká, gondoltam, hogy muszály könnyítenem magamon. Felmentem a szobába, de már a folyosón is úgy mentem végig, hogy alig bírtam magammal.
Berohantam az ajtón, bezártam, csak ott követtem el a hibát, hogy kivettem a kulcsot a zárból.
Fürdőgatya le, hanyatt dobtam magam az ágyon, és nekiláttam a dolognak, eszembe nem jutott, hogy megzavarhatnak abban a pár percben, amennyi ideig ennyi idős korban az ember kibírja ilyen felhevült állapotban.
Igen ám, csakhogy anyámra rájött a családi fényképmutogatási mánia, és feljött a szobába a retiküljében levő képekért.
Én pont az utolsókat húztam, egyszerűen nem hallottam meg, hogy zárja a saját kulcsukkal az ajtót, és benyit.
Azt hallottam meg, mikor rám kiabál: hát te meg mit csinálsz!?

Ebben a pillanatban az ijedtségtől összerándulva mentem el félig ülő félig fekvő helyzetben a kezem a farkam elé kapva, közben a hasamra spriccelve csak annyit tudtam mondani:
É-én? Se-he-he-he-mmit!

Anyám még egy pillanatig ott állt földbe gyökerezett lábbal, tágra nyílt szemekkel, aztán sarkon fordult és kiszaladt a szobából.
Persze apámtól aztán este négyszemközt megkaptam a fejmosást, hogy ha már csinálom, akkor legyek körültekintőbb.
Előzmény: TTAMAS (18)
Tarnakövy Creative Commons License 2008.03.12 0 0 20
Egyszer énrám is rámnyitott.Ráadásul az ő bugyija volt rajtam, ugy csináltam.Huhhh! Kellemetlen volt! Sokáig nem is tudtam róla beszélni, de végülis jóra jött. Szerintem az anyák megértőek. Vagy annak kééne nekik lenni.
anthus Creative Commons License 2008.03.12 0 0 19
Ha jol emlekszem nehany honapja a chat.hu-n egy magat nonek mondo chatelo azt allitotta, hogy a 18 eves fia rendszeresen masztizik elotte...
TTAMAS Creative Commons License 2008.03.11 0 0 18
Az exbarátnőm rányitott a lányára, miközben az masztizott. Csendben becsukta az ajtót.
Előzmény: pickk (16)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 17

tudom, hogy a te vezérvonalad itt a HUSZban a masztis topikok így aztán olyan vagy mint az ufóhívők, mindent bekajálsz ami témába vág de azért nem ártana kritikusabban olvasgatni a beírásokat.

 

Előzmény: pickk (16)
pickk Creative Commons License 2008.03.11 0 0 16
Meglepődtem volna ha Anteris nem bukkan fel rögtön itt is...

Ez olyan téma amiről nem szívesen beszél az akivel megtörténik pedig többször előfordul mint gondolná bárki is...
Ha meg valaki mégis veszi a bátorságot és elmondja a vele történteket nem nagyon számíthat azt itt megnyílvánulóknál értelmesebb hozzá szólást...
pontee Creative Commons License 2008.03.11 0 0 15
Kisfiam! Erről én is szerettem volna Veled beszélgetni. Annyira felizgatott az eldurranó farkad látványa, hogy teljesen kipirosodtam, a bugyim nedves lett és éreztem, hogy nekem is magamhoz kell nyúlnom. Szeretném ha legközelebb végignézhetném a masztidat esetleg kölcsönösen masztizhatnánk. De apádnak egy szót se!
Előzmény: komintern (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!