Keresés

Részletes keresés

Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11808

A történetemet a következő napokban tervezem folytatni!

Előzmény: Mans&Boys (11797)
Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11807

Írtam volna neked privátban, de ez jött vissza:

Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) emailcím cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni.

 

Én elvi okokból nem osztom meg ezt az emailcímet itt.

Jelezd itt, hogyha újra jó lesz az emailcímed és akkor írok!

Előzmény: Törölt nick (11806)
Törölt nick Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11806

MansBoys,irnék neked,adnál egy elérhetőséget?



boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.14 0 0 11805

Teljesen egyetértek veled!

Előzmény: Norbi196002 (11802)
boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.14 -1 0 11804

Na ezt a mennyiséget nem hiszem, hogy az én történetemből szedted!

Előzmény: mattone1 (11800)
boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.14 0 0 11803

Igen! Nagy részben igazad van! A mennyiségben nemigen van túlzás. Talán a második élvezésnél volt valamivel kevesebb. Igen! Érzetre sokszor jóval többet érezhet az ember a valóságosnak. Ezt viszont a történetátadásába nem szokták odaírni (én sem tettem).

Előzmény: karsiati (11799)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.14 -1 3 11802

Ha bárkit bármivel vádolni akarsz, akkor ezt szerintem minden olyan felhasználó nevében visszautasítom. A melegellenes részre pedig annyit: Ha nem tetszik a topik, akkor minek nyitottad meg?

Előzmény: Ritu77 (11801)
mattone1 Creative Commons License 2017.12.14 -1 1 11800

Ennyi meg pláne nincs.. Max. félév alatt :-)

 

"... 5 dl spermával kínáltam szájba. "

Előzmény: karsiati (11799)
karsiati Creative Commons License 2017.12.14 -1 0 11799

Jó a sztori Feri!

DE!

Kár a túlzásért. Ha azt írtad volna, hogy úgy érezted, hogy... akkor még csak csak hihető lennet. AZONBAN 1-1,5 DL SPERMÁJA NINCS SENKINEK! főleg kétszer egymás után.

először is úgy tudom amit nyeltél annak a neve ondó. benne vannak azok az icipici de hosszú farkincával rendelkező izgő mozgó kis izék, na az a sperma!

Előzmény: boybreastboy8589 (11793)
Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.12 0 0 11798

Javítás:

 

Én 52 éves férfi vagyok!

Teljesen véletlen elírás: 55 éves vagyok. 1962 elején születtem.

 

Kiegészítés:

 

A fiúkhoz való testi érdeklődésem már 14 éves koromra teljes volt.

A fiúkhoz való testi érdeklődésem először 12 évesen jelentkezett és már 14 éves koromra teljes volt. 

 

Remélem, hogy az elírást elnézitek nekem!

Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.12 0 2 11797

Sziasztok! Én 52 éves férfi vagyok! Előre jelezném, hogy mindenkinek az építő kritikájára, javaslatára és támogató bejegyzésére kíváncsi vagyok.

 

Én sem voltam sosem kollégista. A fiúkhoz való testi érdeklődésem már 14 éves koromra teljes volt. Az első komolyabb érzelmi vonzódásom 16 évesen alakult ki az egyik szomszéd srác iránt, aki 1 évvel volt fiatalabb nálam. Az első néhány orális aktusomat 17-19 korom között is vele, vagyis Rolanddal éltem meg. Isteni volt szopni a farkát, ami alig-alig volt szőrös neki. Ő is profin szopott De annál tovább sajnos sosem jutottunk. Nem rajtam múlt ez, hanem őrajta!

 

Az általános, majd a szakiskola befejezte után elkezdtem hétköznap dolgozni egy kisboltba, mint eladó. Majd kb. 2 évvel később úgy döntöttem, hogy munka mellett leteszem a pultos szakmát is, amit meg is csináltam. Amikor (1984-ben) azt is befejeztem, akkor elég hamar elkezdtem hétvégente (leginkább péntek-vasárnap) egy dizsibe is dolgozni, mint pultos (ami akkoriban is kevés férfi volt). Nagyon sok helyes srácot láttam, de a többségük még sem jött annyira be a magaviselete miatt. Szerintem ugyanis nem minden a kinézet. Az is fontos, de a viselkedés is. A legtöbb srác (legyen 18 alatti vagy néhány évvel afeletti, de) viselkedni nemigazán tudott. Itt, még nem is arra gondolok, hogy a mérhetetlen alkohol fogyasztás, hanem sokkal inkább a beszédstílus (ami némelyiknél már józanul is trágár volt) volt az, ami eltaszító volt számomra.

 

Így érkeztünk el 1991. nyaráig (talán júliusának elejéig), amikor is egy szombati napon úgy este 7 óra magasságában egy kb. 15-18 év körüli, 170-175 cm magas, 75-80 kg, már ruhában is nagyon szexi, barna szemű, középhosszú barna hajú, láthatóan erőben sem gyenge fiú lépett be a diszkó ajtaján. Kikérte italát. Egy VBK-t kért. Először én szolgáltam ki. Leült az egyik asztalhoz. Nézelődött. Nemigen táncolt az este folyamán. Aztán úgy hajnali fél 1 körül, amikor már kezdtek elfele széledni az emberek, akkor odaültem hozzá beszélgetni. Nem gondoltam volna, hogy egy diszkóban bármikor is lehet bármelyik vendéggel is komoly beszélgetést folytatni. A fiú elég hamar megnyílt előttem. Elmondta, hogy 16 éves, az édesanyja egyedül neveli (az édesapja elhagyta őket), ő ugyan lakásotthonba lakik, de havonta haza járhat, de már majdnem féléve nem volt otthon. Minden fajta kerti munkát, télen pedig hólapátolást elvállal. Több építkezésen volt a segédmunkásoknak egyfajta segédje.

 

Én lényegében a szakiskola befejezte után elköltöztem otthonról. Aztán 26 éves voltam, amikor édesanyám meghalt. Édesapám akkor költözött hozzám.

 

Én akkoriban 180-185 cm magas voltam és 80-85 kg, fekete szem, hosszú (kb. váll középig érő) fekete hajam volt. Annyiban változtam, hogy a súlyom kb. 90-95 kg, és évek óta rövid (max. vállig ér) a hajam.

 

Tudom, hogy hosszúra nyúlt a bevezetőm! De, most már rátérek az érdekesebb részre.

 

Én egy kétszobás összkomfortos családi házban laktam. A melléképületben (egy szoba összkomfort) élt a faterom. A főépületből átlehetett menni a melléképületbe. Már korábban is volt olyan, hogy 1-2 éjszakát nálam aludt néhány barátom. Egyszerre általában csak 1.) Apu már ezt sem nézte jó szemmel. Aztán jött Miki, a fiú akit feljebb bemutattam már. A kamasz fiú a negyedik találkozásunkkor kicsivel jobban becsiccsentett, így úgy döntöttem, hogy elviszem magamhoz és lefektetem őt, hogy kicsit kijózanodjon, és csak utána viszem haza. (Eddigre ugyanis kiderült, hogy az édesanyja általánosban az évfolyamtársam volt, és megbízott bennem a fiával kapcsolatban.) Másnap reggel viszont egy nem várt telefonhívásra ébredtem. (Ekkoriban még a vezetékes telefon is keveseknél volt.) Be kellett mennem délig a kisboltba dolgozni. Szóltam a fiúnak, hogy el kell menjek, de 1 óra körül érek haza, viszek valami főtt kaját (volt egy kisebb étterem szerűség a bolttól nem messze), megebédelünk és utána hazaviszem. Csak bíztam benne, hogy nem találkozik apámmal, mert ugyanis ő nem tudott róla, hogy Miki nálam van. Ráadásul mégis csak egy gyerek. Aztán a kamaszsrác egyre többször aludt ilyen-olyan ürüggyel nálam! Egyre jobban felkeltette az érdeklődésemet úgyis, mint fiú. De az érzéseim azt mutatták, hogy a kamasz is így van velem. A fiúnak a tanulmányai szerencsére nem romlottak, de már hétköznap esténként is volt, hogy kiszökött és találkozgattunk. Így érkeztünk el 1992 (talán) augusztusának végéig. Az egész este hasonlóan indult, mint azaz este, amikor először nálam aludt. Szombati nap este volt, megint a dizsibe találkoztunk. Ő egész felszabadultan bulizott, ennek folyamán kicsit többet is ivott a kelleténél, így felvittem magamhoz. Lefürdettem, majd lefektettem. Máig nem értem, hogy hogyan történt meg, de késztetést éreztem, hogy szorosan magamhoz öleljem elalvás előtt, ami már igencsak hajnali 4 körül volt. Dél körül arra ébredtem, hogy a fiúcska a faszommal ténykedik, vagyis éppen kielégíteni készül. Úgy csinálta már, mint egy profi. Először csak a hegyét, aztán a felső felét, majd az egész farkamat bekapva egyre hevesebben szopott. Én meg, mintha csak kötelező lett volna, elkezdtem nyögni, mint egy kis szajha. Aztán először kb. 1 dl, majd mivel folytatta, kb. 5 dl spermával kínáltam szájba. Bár az utóbbiból a testére és a testemre is került. Aztán 69-be fordulva nyaltuk le egymásról. Itt kezdett elmélyülni a kapcsolatom, egy akkor még-már kemény 17 éves sráccal.

 

Akit érdekel a folytatás, az jelezzen!

 

Utóirat:

Mivel a folytatás még Mikivel lenne, így ilyen szintű körítésre nem kell számítani azokban. Én úgy gondoltam, hogy érdemes kicsit bemutatkoznom és bemutatnom a srácot is. Amennyiben érdeklődés mutatkozik a folytatásra, akkor ezek a szakaszok ki maradnak majd!

Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.12 0 0 11796

boybreastboy8589 

 

Nagyon jól alakul a történeted! Folytasd légyszíves!

Előzmény: boybreastboy8589 (11795)
boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.11 0 3 11795

Remélem, hogy ez a történetem már jobban elnyeri majd a tetszéseteket!

 

Szóval továbbra is naponta találkoztunk. Volt olyan, hogy náluk, de olyan is, hogy nálunk. Előfordult az is, hogy a közeli parkba. Az egyik találkozunk kor így szólt: Gyere velem! Mutatok egy gyönyörű helyet! Nem is kellett, hogy könyörögjön nekem. Én, akkor bárhova elmentem volna vele, csak azért, hogy a közelembe tudjam őt. Legalább 30 percet mehettünk befelé a sűrű erdőbe. De megérte, hisz tényleg egy iszonyúan gyönyörű, de vélhetően mindenki által elfeledett helyhez vitt el. Jól látszódott, hogy a kis patak már majdnem kiszáradt, a kukákat max. a szél borogatja. (Belegondolva, ma már azt sem zárom ki, hogy ez már az egyik szomszédos falu határain belül volt található! Sőt!) Néhány percig csak ott álltunk egymás mellett a tájba merengve, amikor jobbról egyszer csak valami melegséget éreztem a nyakamon, majd az arcomon. Ez a melegség nem volt más, mint Gergő ajkának az érintése, a csókjainak kíséretében. Ahogy felé fordultam, ajkaink összeértek, sőt össze is fonódtak, majd heves csókolózásba kezdtünk. Először a csók az kb. 5-6 percig tarthatott, majd mindent ledobva magunkról bementünk a nagyjából bokáig érő patakba. Legalább 1, sőt inkább 1,5 órán keresztül vagy locsoltuk egymást, vagy éppen vízi birkóztunk. Aztán kijöttünk a vízből és belevágtuk magunkat a kb. térdig érő fűbe, ami közt még megvolt egy ösvény azon kívül is, amin mi lényegében odajutottunk. Nagyon erős vágyat kezdtem kezdtem el érezni arra vonatkozóan, hogy a farkát legalább a kezembe vehessem. Már éppen nyúltam felé, amikor az ő keze is elindult az enyémhez. Amikor célba értek a kezeink, akkor elkezdtük egymásét verni. Már ez maga boldogság volt számomra. Aztán az következett, ami csak a legtitkoltabb vágyaimban jelentek meg. Először hevesen csókolózni kezdtünk, majd a fiú elkezdett egyre lejjebb haladva, először a nyakamat, majd aztán a mellkakasomat csókolgatta, a mellbimbóimat pedig szopogatta. Közben a kezével sem tétlenkedett, hisz a heréimet masszírozta, ami remek érzés volt. Aztán a szájával is elérte a nemi szervem körüli helyszíneket. A péniszem akkoriban kezdett el igencsak szőrösödni, ami talán egy 15 éves kamasznál már nem meglepő (egyébként az övé sem volt másként evvel). A srác elég hamar elérte a farkamat, de ezt először "átlépve" a heréimet kezdte el nyalogatni, szopogatni. Aztán végre szájába vette a farkincámat, ami addigra már egyáltalán nem a békés pihenését végezte, hanem önálló állni készülő hajlamát fejezte ki. Gergő ezt nem csak látva, hanem már a szájában is némileg érezve - elkezdte hevesen és nem mellesleg mély torkozva szopni. Nem is kellett oly sok idő, és elsültem. Akkor jött az ötlete, hogy folytassuk 69-be, amit megtettünk. Újabb Kb. 15 perc -de immáron már kölcsönös szopás után- először ő élvezett a számba. Nem volt nagy adag. Talán 0,5 deci lehetett. Isteni, de számomra még sem volt elég, így tovább folytattam. Nem telt bele újabb 5 perc, amikor -néhány másodperc különbséggel- ismét elélveztünk. Az enyémből szerintem messze nem ment annyi a szájába, mint az övéből az enyémbe érkező kb. 3 dl volt. Nagyon jó érzés volt.

 

És még a nyár legfontosabb része hátra volt.

 

Amennyiben az bárkit érdekel, akkor jelezze, ahogyan a véleményekre is nagyon kíváncsi vagyok továbbra is.

 

Üdv: Feri

Előzmény: boybreastboy8589 (11793)
nagysandrafff Creative Commons License 2017.12.11 0 0 11794

@boybreastboy8589 folytasd nagyon jó lett! :)

boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.10 -1 3 11793

Az első történetemre visszakell, hogy nyúljak egészen 2000 nyaráig. Akkori legjobb haverommal (akivel máig tartjuk a kapcsolatot) 4 éves korunktól szétválaszthatatlan jó barátok voltunk. Mindent megosztottunk egymással. Rengeteg időt töltött nálunk vagy én náluk. Nem is volt nehéz, hisz kétutcányira laktak tőlünk. Mi mint két 15 éves, a hormonoktól duzzadó kamasz srác, már jó pár csajjal volt dolgunk. De valahogy a velük való szex nem túlságosan érdekelt egyikünket sem. Ezt eleinte még nem igazán mertük egymásnak elmondani. Egy szép júliusi szombaton, mint már korábban is sokszor előfordult, Gergő egész nap nálunk volt. Nekünk volt egy kisebb medencénk, amit ilyenkor még jobban kitudtunk használni. Ráadásul apámnak munkaügyben el kellett utaznia a hétvégére, míg anyu a szomszédos falu éjjel-nappali kisboltjába dolgozott délelőtt 10-től este 10-ig.

 

Szóval Gergő és én egész délelőtt pancsoltunk a medencében, majd ebéd után úgy gondoltuk, hogy nézünk egy kis TV-t. De ez sokáig nem működött. Aztán egyszer csak a fiú behozott egy pornóújságot. Nem mondom, hogy rossz ötlet volt. Az első öthatoda az újságnak meztelen nőket tartalmazott. Valahogy egyikünk érdeklődését sem keltette ez láthatóan fel. Majd aztán jött néhány jó férfi test! Miközben azokat nézegettük, persze mindketten a szemünk sarkából a másikat is figyeltük. Főleg a másik farkát. Amikor aztán láttam, hogy egyre vastagszik a farka (ahogyan persze éreztem, hogy az enyémmel sincs ez másképp), nevetve így szóltam: Kiverjem a tiedét? Erre ő mosolyogva: Csak akkor, hogyha én is kiverhetem a tiedet! Én csak bólintottam. Ez volt már, hogy megtörtént korábban. Már mint az, hogy kiverjük egymásét. Ahogy vertem a farkát, a kezemre élvezett. Ekkor éreztem először késztetést arra, hogy ne megmossam, hanem lenyaljam a kezemről. Ezt megtettem. Aztán így szólt röhögve: Bekapnád mi? Ezt már korábban is többször elsütötte, de mindig visszautasítottam. De most nem tettem. Ahogy kimondta a varázsszót, minden féle szóbeli válasz nélkül lehajoltam és bekaptam először a heréjét, majd pedig a faszát. Ahogy az utóbbira sor került abban a pillanatban azt éreztem, hogy 'Végre! Megjöttem, itt vagyok!' És, amilyen hevesen csak tudtam, szoptam őt, miközben a farka pedig a gigámat ostromolta. Gergő pedig vélhetően akara ellenére, de úgy elkezdett nyögni, mint egy kurva. Én meg csak szoptam és szoptam, mint akinek nem lenne más feladata. Aztán egyszer csak megszólalt: Mindjárt elélvezek! Nem baj? Én, mint ha meg sem hallottam volna, hogy mit mond, csak szopotam tovább. Nem is telt szerintem bele 2 percnél több, amikor először csak 1-2 kortyni sperma érkezett meg a torkomba. Aztán jött kb. 1-1,5 dl. Én meg nyeltem és nyelés közben ízlelgettem. Nagyon finom meleg, sós, de mégis édes. Enyhén fűszeres, mégsem csípős volt. Mint, hogyha némi kicsi mentolost is éreztem volna benne. Ha nem tudtam volna, hogy az fizikailag lehetetlen, akkor azt mondtam volna, hogy nem ugyanarról a fiúról van szó spermaügyileg. Hogy miért? Talán azért, mert a kezemről lenyalt sperma éppen csak langyoskás volt, míg ez majdhogynem forró. De én még ekkor sem hagytam abba szopást, hanem még jobban rákapcsoltam. Nem is telt bele sok idő, és egy újabb kb. 1,5-2 dl finom spermával kínált meg. Amikor a szopással végeztem, akkor odahajoltam hozzá, hogy megcsókoltam. Először úgy tett, mintha ezt nem akarná. Aztán eltelt kb. 5 perc, akkor ő kezdte el oldalról a nyakamat, majd az arcomat smárolgatni. Ez utóbbira kifordítottam felé a fejem, és így már nem az arcomat, hanem az ajkaimat és a számat érte a dolog. Éreztem, hogy mennyire felszabadított mindkettőnket a dolog.

 

Lenne még a dolognak folytatása! Amennyiben gondoljátok, akkor folytatom a történetet!

 

Várom a véleményeket és a javaslatokat!

 

Üdv: Feri

boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.10 0 1 11792

amikor ő 6-os volt, míg én 9-es.

 

Javítás:

amikor ő 5-es volt, míg én 9-es voltam.

 

Elnézést a tévesztésért. De annyira közel vannak egymáshoz, hogy nem is vettem csak később észre, hogy elütöttem.

Előzmény: boybreastboy8589 (11791)
boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.10 0 1 11791

Tisztelt topiktársak! Először is szeretném előre jelezni nektek, hogy ezt a topikot a párommal közösen fogjuk vezetni, vagyis mindketten osztunk majd meg történeteket.

Ő 28 éves, míg én 32 vagyok! Ismertségünk jóval régebbre nyúlik vissza, mint a kapcsolatunk. Az előbbi még csak folyosói ismerettség volt, hisz először akkor találkoztunk, amikor ő 6-os volt, míg én 9-es. Általános iskola és gimnázium volt egybe, ahova jártunk.

 

Mindketten várni fogjuk minden topiktárstól a pozitív és a negatív kritikákat is. Ahogyan persze a javaslatokat, hogy miként lehet élvezhetőbbé tenni a történeteinket!

 

Üdv: Feri (és Marci)

Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 0 4 11790

Ez vonatkozik:

Omsifan1225 (#11652) és Rudika007 (#11651) és AkaMori (#11650) és bboy95 (#11649) és Zsibaaaa (#11648) és tesztoszteron_cunami (#11647) és dzidze (#11646) és GamboJacke (#11632) és dzidze (#11630) ezen személyek hozzászólására és felajánlására is!

Előzmény: Norbi196002 (11789)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 -1 4 11789

Silbrace

Egy 19 évestől már elvárható lenne, hogy értelmezzen egy 3 szavas topik címet!

Ez a topik ugyanis nem azért indult, hogy ezen párkeresést alkalmazzanak egyesek, hanem azért, hogy a homoszex élményeiket osszák meg egymással!

Előzmény: Silbrace (11654)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 -1 4 11788

szegedi-gay

 

Ez nem partnerkereső topik!

Előzmény: Törölt nick (11661)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 -1 2 11787

Ez tudomásom szerint nem társkereső topik, így kéretik nem arra használni!

Előzmény: Hooker098 (11786)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.09 -1 0 11785

Én a történeteimet inkább a saját topikomban osztom meg, mert szinte mindegyik koleszos összefügg a sporttal is. És részben pedig a koleszon és a sporton is túl mutatnak!

 

Üdv: Norbi

Előzmény: Norbi196002 (11784)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.05 -1 0 11784

Bocsássatok meg, hogy ezt a történetet nem itt osztottam meg. Valójában az volt az első olyan történetem, ami szexel végződött. De az nem teljes egészében a kollégiumba játszódott, hanem bizony részben azon kívül kezdődött.

 

Felhívnám minden kedves fórumtársnak, aki ide ír, hogyha van olyan sztorija, ami homo sztori, de nem kötődik egyáltalán a koleszhoz, vagy csak részben kötődik hozzá, akkor akár az én topikomban (is) megoszthatja, mert az nem kizárólag sportot érinthet, hanem azon túl, vagyis azon kívül történő meleg kalandokat is.

Előzmény: Norbi196002 (11782)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.02 0 2 11783

Annyi az előbbi ill. ehhez a történethez (is) hozzátartozik, hogy Endre utolsó éves volt, míg én másodéves, szóval bő két év volt közöttünk.

 

Bő 2 héttel később került sor a következő aktusra, amelyre Bélus és köztem került sor! Úgy indult, hogy a fiú nem számított arra, hogy én olyan korán visszatérek koleszba, hisz a kosáredzésem valamivel tovább szokott tartani, de az edzőnek el kellett menjen, így korábban véget ért az edzés, és így a kollégiumba is előbb értem vissza! Béla az íróasztalnál ült, és teljesen bele volt merülve a tanulásba. De, mivel már napok óta panaszkodott, hogy nagyon fáj a dereka, háta, így elkezdtem őt masszírozni. Próbáltam úgy mozogni, hogy lehetőleg akkor se lásson meg, amikor feláll az asztaltól, ami néhány perccel később megtörtént. Ekkor ledobta a pólóját és hasra vágta magát az ágyon, hogy folytassam a masszírozást. A szőrtől pelyhedző szép hátát masszíroztam tovább a homályba, de egyre nehezebben tudtam ellenállni neki. Masszírozás közben fogtam magam és elkezdtem csókolgatni a hátát, amire persze rögtön megakart fordulni, de mivel úgy masszíroztam, hogy a teste apró túlzással a lábaim között volt (nem félreérteni a dolgot), így persze nem tudott mindaddig megfordulni, míg le nem másztam róla. Amihez hozzátartozik, hogy a srác 8 cm magasabb és 11 kg-val volt több nálam, ahogy az is, hogy már akkor elkezdett a farkam merevedni, amikor még masszíroztam őt. Ahogy megfordult Bélus és ajkaink csókban egyesültek, a kezemmel pedig elkezdtem az erősen szőrösödő farkát izgatni, miközben a számmal már nem csak a száját, hanem a nyakát, a mellkakasát csókolgattam, ahol csak értem őt. Ezzel haladtam egyre lejjebb, míg nem elértem a heréit, amit harapdáltam, nyalogattam, amely közben továbbra is kezem segítségével izgattam az egyre merevedő farkincájával, amit aztán bekaptam és elkezdtem először lassan, majd egyre gyorsabban szopni. Minél nagyobb tempóval szoptam, annál nagyobb tempóval szoptam, annál hangosabban nyögdicsélt az édes. Eközben az én péniszem is (ami szintén már jóval szőrösebb volt, mint a nagyjából 2 évvel korábbi orális aktusnál volt) is egyre jobban merevedett, amit fétises módszerrel izgatott is rendesen a partnerem is. Isteni érzés volt. Ennek is volt köszönhető az, hogy szinte teljesen egyszerre élveztünk el mindketten. Aztán 69-be fordulva nyalogattuk egymásról le a spermát, majd a végén lezuhanyoztunk, ahol megint volt alkalma rá, hogy leszopjon enged a srác, amit ő nagyon helyesen meg is tett. Én pedig a szájába élveztem, majd ő úgy megcsókolt. Remek volt. A végén kimentünk a fürdőből, majd összebújva aludtunk el. Jó volt, hogy másnap megint egy fiú karjaiban ébredhettem.

 

Utóirat: Rólam érdemes tudni, hogy van egy bátyám, két nővérem, egy húgom is. Volt még egy öcsém is, aki sajnos már nem él. Mindenki hosszabb-rövidebb ideig sportolt. 

Előzmény: Norbi196002 (11782)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.11.29 -2 3 11782

Az első említésre méltó koleszos történetem 15 éves koromban történt. Nem is akárhogy. Éppen zuhanyoztam, amikor Béla belépett. Ő 165/66, hosszú barna haj, barna szem, sportos testalkat, szexi segg és kívánni való kb. 16/6-os farok! Na szóval: Ő volt az egyik ideális fiú, akit már hosszú ideje néztem. Persze észrevettem a szemem sarkából többször is, hogy ő hasonlóan figyel engem. Na, de visszatérve ahhoz az estéhez! A fiú bejött utánam, majd felajánlotta, hogy megmossa a hátamat, amit megengedtem. Miközben az említett testrészemet mosta, megéreztem, hogy a másik kezével a seggemet simogatja. Először hátranyúltam és levettem a kezét a nemesebbik felemről. De mégis folytatta. Aztán másodjára, majd harmadjára is lekellet, hogy vegyem a kezét a seggemről. A harmadik után megfordultam. Éppen a tarkómat akarhatta megcsókolni, de én meg ebbe sikeresen belefordultam, így ahogy az ajkaink összefonódtak, heves csókolózásba kezdtünk. A kezeink is elindultak vándorútjaikon, hogy célba érhessenek a másik seggén ill. a heréinek a környékén. Egymás seggét ill. péniszét masszírozgattuk a kezünkkel, míg a csók pedig egyre hevesebb lett. A partnerem egyszer csak fogta magát és elindult lefele. Egyre lejjebb érték a csókjai a testemet, míg nem elérte  farkamat. De azon először tovább haladt, hisz még csak a heréimet nyalogatta, harapdálta. Aztán következett a péniszem, amit bekapott és elkezdett először óvatosan szopni. Ebből az óvatosságból egyre erősebb és hevesebb szopás lett. Istenien csinálta. Én pedig nyögtem az élvezettől, mint egy kis ringyó. Nem telt el oly sok idő és a spermám is megérkezett Bélus szájába, aki ugyan nehezen tudta, de egyszerre nyelte a gecit és szívta a faszomat. Aztán kimenve a fürdőből, már az ágyba folytatódott a dolog. Nagyon óvatosan kezdett tágítani, de ez az óvatossága csak addig tartott, míg ki nem tágultam annyira, hogy a farkával is tevékenykedni kezdhetett a seggembe, akkor kicsit bedurvult, de nem vészesen. Elég gyors volt a menet, majd kinyalt, aztán megcsókolt, ami után összebújva aludtunk el. Ez egy pénteki nap sztorija volt. Én szombaton úgy hajnal háromnegyed 6-kor ébredtem fel. Nagyon jó volt érezni Béla testének melegét az én testem mellett. Emlékeztem az előző este minden egyes másodpercére, de éreztem is kicsit annak utóhatását. De mégis arra vágytam, hogy mielőbb megismétlődjön. Ez meg is történt. De erről majd a következő részben mesélek!

Előzmény: Norbi196002 (11781)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.11.29 0 0 11781

Sziasztok! Én februárban leszek 58 éves. Több történetem is van, ami a koleszt érinti, amit itt folyamatában meg is fogok osztani!

 

De ajánlok egy másik topikot is, ami viszont a sporttal és a sporttáborokban történt esetleges hasonló eseményeket illeti.

Homoság a sportban és azon túl a címe a topiknak. (A link a cím alatt található)

Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.27 0 5 11780

Egy kis kedvcsináló!

 

Én 1987-ben kerültem be egy vidéki 8 évfolyamos gimnáziumba, majd 1 évvel később bekerültem a kollégiumba. Aztán már 8. osztályos voltam, amikor kezdtem tisztába kerülni a másságommal. Nekem majdnem 1 év kellett, hogy elfogadjam magam. Aztán rájöttem, hogy nagyon tetszik nekem az egyik szobatársam, Karcsi. A fiú 165 cm magas, 60 kg súlyú, középhosszú göndör fekete haj, barna szem. Sportos testalkat, gyönyörű (jól foghatónak tűnő) kerek segg. Minél inkább telt az idő, annál inkább tudtam, hogy ez nem egyszerű vonzalom, hanem szerelem. Jóban voltunk a fiúval, de sokáig nem mertem nyíltan elmondani neki, hogy mit érzek iránta, viszont megpróbáltam felhívni a figyelmét magamra. Eközben pedig amennyire csak tudtam, figyeltem a viselkedését. Egyre inkább feltűnt, hogy ő is érez valaki iránt ilyesmit, de sajnos nem irántam, hanem a másik szobatársunk, vagyis Patrik iránt. Egyre féltékenyebb lettem ezért rá. Érdemes tudni, hogy mindenki arról beszélt, hogy Patrik és Irén kapcsolata kamu és a lány csak védi a szobatársamat, aki valójában meleg. Már másodévesek (mai számozás értelmében 10. osztályosok) voltunk, amikor az egyik csütörtök délután Karcsi elhívott egy kávézóba, Felcsillant persze a vágy, hogy talán rosszul láttam, és mégiscsak van nála esélyem. De sajnos nem így lett! Ott elmondta azt, amit én már régen sejtettem-észrevettem. Persze ezt először nem kötöttem az orrára. Bevallom, hogy nagyon megsajnáltam, mert láttam rajta, hogy szenved az érzései miatt. Szívem szerint úgy átöleltem és megcsókoltam volna, hogy megvigasztaljam őt, de nem tehettem, mert nem akartam, hogy megtudja, hogy mit érzek iránta, hogy nehogy zavarba hozzam vagy kellemetlenül érezze magát emiatt. Anélkül is eléggé furcsa volt a helyzet, hisz általában azért egy ilyen dolgot egy fiú, nem egy másik fiúval oszt meg először, hanem inkább egy lánnyal. Szóval úgy éreztem, hogy tettekkel nem mutathatom ki az érzéseimet, de mégis valahogy meg kell, hogy nyugtassam őt. Úgy láttam, hogy ez sikerült is.

 

Na de innen már egy másik történet!

 

Amennyiben valaki kíváncsi a folytatásra, az írjon emailt és ott megkapja!

Előzmény: Nagymarosi Endre 11.14 (11779)
Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.24 -1 0 11779

Amennyiben valaki provokatív ajánlatokat tesz, azzal minden (esetleges) levelezést meg fogok szakítani. Én nem azért ajánlom fel a történetem megosztását, hogy bárki, bármilyet ajánlatokat tegyen nekem azok alapján. A történeteim privátban való megosztását csakis azért vállalom fel, mert úgy érzem, hogy azok korosztálytól függetlenül is tanulságosak lehetnek mindenkinek!

 

Üdv: Endre

Előzmény: Nagymarosi Endre 11.14 (11775)
Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.24 0 0 11778

Jó lenne, hogyha folytatnád a történetedet! Nagyon izgalmasan alakul!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11758)
Nagymarosi Endre 11.14 Creative Commons License 2017.11.24 0 0 11777

Megértem a szép élményt! Folytatást mikor külditek be?

Ha gondoljátok, akkor írhattok privibe és ott én is küldök nektek történetet!

Előzmény: Edward28 (11766)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!