Miért lesz kissebb az ármérője a 185/60 r14 nek a 175/65 r14 hez képest? "Az ET meg nem is jó" Ezt kifejted egy picit bővebben? Remélem nem a felnire mondod hogy nem jó a kocsira...
Pontosan. Ez is szempont volt. Úgy gondolom, ha a Jazzt nem hajtom szét, jól bánok vele, akkor le tudom cserélni akár 5-6 múlva is, úgy, hogy el tudom adni nem fillérekért.
Persze, most úgy vagyok vele, hogy akarja a bánat eladni, ha beválik, nekem ez autó lesz nagyon sokáig, remélem.
Jól döntöttél. Korábban nekem is Suzukim volt. Nem rosz autó csak nagyon nagy az értékvesztése, és nehezen lehet beszámíttani új autó vásárlásánál (hacsak nem akarsz újból Suzukit).
Úgy néz ki, egy új Honda Jazz lesz a dologból! A Suzuki szalon ugyan elég erősen próbál telefonos segitséget adni a kérdésben, de most már percről-percre kevésbé ingadozok. A Note-ról lemondtam. Megnéztem jópár külföldi autós magazint is, a Jazz a nyerő itt ebben a kategóriában, szóval erről ennyit!
Rendben, de ez már egy collal nagyobb felni, nekem pedig a 14-eseim adottak voltak (nem is akartam peresebbre váltani mert Bp-en koptatom a kocsit).
Szemely szerint a 175/65R14 helyett inkabb a 195/60R14-et valasztanam ha maradok a 14"-os felninel. Az elteres ugyanannyi, csak ennek ez 6mm-el nagyobb a kerulete nem pedig kisebb.
Azt viszont már túl szélesnek találtam. A 185 számomra jobb kompromisszum, így is megnőtt pár decit a fogyasztás...
Sziasztok! Elnézést az OFF-ért, de mindenhol próbálkozok.
Motortárolási lehetőséget keresek a XIII. ker. Róbert Károly krt - Lehel u. kereszteződésének környékén.
Szívesen betársulnék vki mellé egy motorral vagy, ha valaki hasonló helyzetben van, vele is szívesen együttműködnék, illetve alternatív megoldások (pl. x összegért havonta céges parkolóba, stb.) is érdekelnek.
Köszi!
Itt annyit tennék hozzá, hogy esetleg teljes garázs is érdekelhet, ha elfogadható az ára.
A meret nem teljesen valtomeret. A 185/55 R15 a tokeletes valtomeret.
Szemely szerint a 175/65R14 helyett inkabb a 195/60R14-et valasztanam ha maradok a 14"-os felninel. Az elteres ugyanannyi, csak ennek ez 6mm-el nagyobb a kerulete nem pedig kisebb.
Yokohama V500 185/60 R14 86 H gumi jó a jazzre? A 86 H érdekelne, mert asszem 82 T a mostani, de nem értek annyira hozzá hogy ez most akadály vagy sem?
Nemrég jártam Japánban (Okinawán), és láttam új Jazzt! Vagyis hát Fitet. Szerencsére egyet sikerült elkapnom egy parkolóban, úgyhogy le tudtam fotózni:
Élőben még jobban néz ki, mint fotón. Ha Európában megjelenik idén ősszel, akkor nagy lesz a kísértés, hogy a mostani Jazzemet lecseréljem egy újra...
Ezt én is meg tudom erősíteni!Nem tudom hogy mit kell ennyit filózni dolgokon.Ha tudom ennyi pénzem van akkor nem akarok olyan dolgokat amit felsőbb kategóriában se biztos megkapni!
http://belsoseg.blog.hu/2008/03/11/genfi_autoszalon_2008 A Genfi Autószalonon az újságíró is hiányolta at új Jazz-t.... mi is. Frankfurti Autószalonon mutatják be Európában ha jól tudom. Az Opel se hozta el az új Merivát, viszont az új Fiesta viszon egész jól néz ki.
Megerősítem én is, hogy a Jazz motorja egyáltalán nem erőlködik 130-140-es tempónál (de még 150-nél sem). Teljesen vidám motorhangja van, csak kevés a hangszigetelés. Sztem vegyél valami nagyobb autót, ha ezen ennyit rágódsz! Különben csalódni fogsz és csúnya népítéletet fogsz beírni...:-)