Sziasztok ! A Fórumban ujj vagyok, viszont a problémám nem, sajnos pár éve fitymaszűkületem lett, ami mostanra teljesen körbe ért és merev állapotban már a makk széléig se jön hátra a bőr, ami miatt a nemi élet felejtős. Próbáltam tágítani, merev állapotba Re-gen oil-al bekenve finoman hátrahúzni hogy szokja, jobb mint szárazon, de persze nem javult ! Érdekelne hogy van valami megoldás amivel lehetne tágítani hogy ismét jól működjön ? Vagy csak a műtét ?
Nem mondta a doki,igaz nem is kérdeztem.Szerintem gyulladás,mert éreztem csípő és viszkető érzést .Most kenegetem koromviraggal,és húzogatom hátra sokszor. Mar nincs viszketo erzes
Jobb a helyzet. Voltam gyogyszertarban.Azt mondták van erre szteroidos kenőcs ,vényköteles .Megyek a héten a körzeti dokihoz és kiíratom.Milyen kenőcsöt tanácsolsz?
Akkor nyilván azért működött egy csomó embernek, mert szélhámosság :D Meg azért vannak róla tanulmányok amik azt mutatják, hogy a fityma nyújtása működik, mert szélhámosság :D
De hát mást nem is várok egy metélésfetisisztától :)
Nem azt írtam ,hogy nem tudtam,hanem azt ,hogy nem mertem. Idáig semmi gondom nem volt vele.Merev állapotában is hatrament magától .Visszafele mar kellet kézi rásegítés, de nem okozott gondot.Olvasom a szakirodalmat,van bemetszes is.Es plasztika.Nem kell mindjárt olyan eljárással kezdeni ami visszafordíthatlan
Biztos nem leszek népszerű, de egyrészt elképesztőnek tartom, hogy 18 éves korodig nem tudtad hátrahúzni a bőrt, s az orvos akkor még nem mondta a körülmetélést, másrészt meg azt, hogy most nem akarod bevállalni. A fitymaszűkületet csak körülmetéléssel lehet megoldani, minden más próbálkozás szélhámosság, akártmit is írnak az indexen egy páran ...
Sziasztok!Új vagyok fórumban.Röviden leírnám a problémám.18 éves koromig nem mertem hátrahúzni a bőrt a fitymámon.Ekkor nagy nehezen (leküzdve a gátlásom) elmentem az egy urológushoz .Mondta húzzam csak bátran hátra.Megtörtént előtte. Azt mondta van egy kis fitymaszűkület,de szerinte nem kell beavatkozni.Nem is volt vele gondom mostanáig.60 éves vagyok.Egy pár hónapja nem tudom hátrahúzni,ha merevedésem van,nyugalmi állapotba nem gond.Elmenetem az SZTK-ba . Azt mondta az urológus,hogy a metélést javasolja.Ezt én nem szeretném.Milyen konzervatív kezelést javasoltok?Olvastam itt a novoglan lufis módszerről.Mit szóltok hozzá?
34 éves vagyok és gyerekkori súlyos fitymaszűkületem van azaz a makkról a bőr nyugalmi állapotban se jön le csak egy nagyon picit látszik ki a makkom, viszont érdekes módon a nemi életben nem jelentett gondot eddig. Több nővel voltam és nem okozott fájdalmat valahogy működik a dolog. Tisztálkodást ilyen öblögetős módszerrel próbálom megoldani, de nyilván ez nem teljesen jó gondolom én ....
Szerintetek ennek ellenére mindenféleképpen meg kell oldani ezt a problémát, ti ezt hogy látjátok?
Az a csonkoló arcoknak jó, ha elvonultan van erről beszélgetés, ahol csak ők mondhatják meg a frankót, vigyázni kell ezzel. Azért van a fórum. Hogy ne járhasson pórul senki.
Írj emailt ha gondolod, aztán kitaláljuk :) Elvileg publikus.
De szerintem mindenki okulhat belőle ha itt írod le (bár azt is megértem ha ez túl publikus esetleg... ugyanakkor itt senki se tudja ki vagy, elvileg :D)
Hát használhat, főleg ha a szűkületed természetes állapot és nem valami betegség szövődménye, meg mondjuk nem heges. De sokkal többet lehet mondani akkor ha leírod hogy mi is a helyzet.
A termékről még nem, de a módszerről már hallottam, talán olvastam egy kutatást is ahol ballonos nyújtást teszteltek. A gyengéd de megfelelően erős és folyamatos nyújtás tudja növelni a bőrt, ergo tágítani a szűk fitymát.
Sziasztok nemsokára fitymaszükület mütétem lesz györi korházba Dr Mosonyi Péter végzi volt már akit mütöt vagy ismeri? Kicsit félek a mütétöl azért érdeklödnék köszönöm
Lehet kézzel is tágítani, ez kábé azt hivatott megkönnyíteni. Ne hordd 24/7 és akkor nem fog elszorítani semmit (mondjuk eleve annyira nagy gyűrűt szerintem nem is tudsz betenni hogy annyira szoros legyen hogy elszorítsa a keringést...)
Épp a gyűrűvel tágításos (Phimocure) módszert tervezem kipróbálni. Az lenne a kérdés, hogy lehet valami komoly mellékhatása, ha túl sokat használom (elszorít ereket, vagy valami)?
Mik a tapasztalatok a módszerrel?
Ez kb. az egyetlen lehetőség ami nem műtéti, vagy elmúlasztottam valamit? (20-as éveimben vagyok)