Keresés

Részletes keresés

pernahajder Creative Commons License 2002.08.09 0 0 topiknyitó
Néhányszor láttam már korábban is a tévében. Külseje alapján olyan jó negyvenesnek tartottam a korát iletően. Aztán az Info rádió arénájában nyilatkozott tavaly szeptember 11 után. Akkoriban még "terrorizmus-szakértő" volt. (Ez meg mi a fene? Csak nem ő volt a kiképző? - gondoltam.)
Szakértőtől szokatlan volt számomra a sok semmitmondó általánosság és felszínesség, ami elhangzott tőle, még a dzsihád szó többes jelentésével sem volt tisztában.

Később már terror-elhárítási, utóbb biztonságpolitikai szakértőként (no ez is furcsa: a politikai szakértő a politikus, a biztonság szakértője pedig a biztonsági szakértő, akinek szakértelemére alapozva a politikus felhasználhatja az általa kívánt politikai cél eléréséhez szükséges szakmai eszközöket) jelenik meg.

Ma a Napkeltében hallom, tőle magától: 33 éves. De már fontos állást töltött be Für Lajos minisztériumában. (23, 24 évesen?) Tíz éve kutató, tudós, szakértő - előtte több neves felsőfokú intézményben tanult. Az időtartamokból nem valószínűsíthető, hogy graduált is.

Ki ez az ember? Zseni? Vagy csak egyszerűen szélhámos, aki kettős állampolgárságával és tekintélyes, koránál idősebb kinézésével egyszerűen átvág mindenkit? Ismét egy, immár szinte legendás jobboldali személyi balfogása?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!