Keresés

Részletes keresés

Emilioff Creative Commons License 2015.08.09 0 0 1251

Szia!

Csak gratulálni tudok az eredményeidhez. Minden elismerésem a tiéd. Tetszik a technikai megoldásod is, bár a szalagot egy kicsit precízebben is tekerhetted volna, de ha neked így is kényelmes hát egészségedre.

Én most kaptam két hét büntetést Metal CB-ben 45-ös karikában és (ha jó leszek), estére felvehetem a CB3000-et 50-es karikával. Haha "ha jó leszek"... A Metal CB-ben legalább lehet merevedni még ha csak részlegesen is, de lehet, a CB3000-ben pedig egyáltalán nem. :( Így a hajnali merevedésemnek totál vége. Sőt még inkább azt mondhatnánk, hogy nappalra kaptam jutalmat mert akkor legalább részlegesen merevedhetek, bár ekkorra 45-ös bilincsben kell lennem, pedig nekem 50-es a méretem. Az asszonyom azt mondta, hogy két hétig 100%-os zárásban kell lennem és ezalatt egyáltalán nem leszek kiürítve. Tegnap összehoztam a második egy hetes büntit is és úgy döntött, hogy egyben méri ki rám a kétszer egy hetet, hogy tudjam őt jobban tisztelni. Mit volt mit tennem, elismertem az igazát és illendően megköszöntem a büntetést. Ezután levette rólam az éjjeli biztosítékul rám parancsolt CB3000-et és elém tette a 40 dekás Metál CB-t 45-ös karikával és megparancsolta, hogy ezt vegyem fel, aztán az éjjeli viseletről majd ő dönt.

Előzmény: justaguy11 (1247)
Notica Creative Commons License 2015.08.08 0 0 1250

Szia!

Semmi gond, itt is tudom nagyítani.

Barkács, víz-gáz szakboltokban lehet vásárolni különböző belső átmérőjű szivacs csöveket. Megfelelő hosszúságút levágva belőle csak ráhúzod a gyűrűre nem kell szigetelő szalaggal tekergetned.

Ok. hogy mindkettőtöknek pozitív eredmény hoz az öv.

Előzmény: justaguy11 (1247)
justaguy11 Creative Commons License 2015.08.08 0 0 1249

123

Előzmény: justaguy11 (1248)


justaguy11 Creative Commons License 2015.08.08 0 0 1248

Lemaradt...

Előzmény: justaguy11 (1247)
justaguy11 Creative Commons License 2015.08.08 0 1 1247

Most vissza is dobta az emailt, három alkalommal, szerintem az outlook nem hajlandó freemailre küldeni vagy az nem fogad tőlem, ez valami technikai gond lesz. Szóval mivel nem küldte el, elmondom történetem: megkértem a nőmet, hogy legalább a fényképezés erejéig hagy vegyem le, de ehelyett csak máig tartó hosszabbítást nyertem magamnak azért, mert a szabadulásért könyörögtem

 

Amit úgy hozzáfűznék: az "úrnőm" valóban inkább a kézimunkás kielégülés híve, azt mondta, hogy neki így egyszerűbb és jobb elérni a csúcsállapotot. És valóban, a bezárt időszakaim alatt (bár csak kettő volt eddig) ebből többet is követelt, azzal fenyegetve, hogy hosszabb időket töltök majd börtönben ha nem vállalom vagy nem lesz elégedett a munkámmal.

 

És a mai teljesítményemet figyelve nem vettem észre magamon, hogy rövidebb idő alatt sülnék el, ugyanakkor arról a pozitívumról sem tudok - még - beszámolni, hogy bármiféle méretnövekedés következett volna be. Ja, és azzal is meg lettem fenyegetve, hogy ha csak megpróbálom kijátszani vagy megtagadni a jövőbeni parancsokat, akkor könnyen kisebb gyűrűben találhatom a nemes testrészemet. Éppen ezért még ma az akció előtt kötelező volt a legkisebb beállításon nyilvánosság előtt átalakítanom ilyen szivacsos-szigszalagos módon a többi gyűrűt is (így sugallva számomra, hogy ez a fenyegetés nem blöff egy szemernyit sem).

 

Viszont lelki síkon valóban pozitívumokról tudok beszámolni. Saját nézőpontom szerint sokkal, a párom szerint még csak minimálisan több házimunkát végzek és még szerinte mindig van mit fejlődnöm a rá figyelés terén, a lényeg, hogy valamit elkezdett helyrehozni a kettőnk kapcsolatában ez a műanyag börtön. Bár számomra egyelőre úgy tűnik, hogy ez a javuló tendencia sem győzi meg őt arról, hogy gyakrabban kéne "eltávot kapnom", de neki is azt mondtam, hogy rajtam nem múlik, fejlődni fogok még.

 

És íme kép az egyik átalakított gyűrűről, a második képen szerintem jól látszik, ahogy a vastagabb szivacsréteg épp kitüremkedik a gyűrű síkjából. Elismerem, hogy így sem észrevétlenül és maradéktalanul kényelmes, de a legelső dobozos állapothoz képest mennyország. (És én személyesen még gondolkodom egy szétnyiható gyűrűs fém megoldáson, hátha az még inkább elviselhető lesz, de persze kell a felsőbb jóváhagyás is hozzá... :( )

Előzmény: Notica (1240)
Notica Creative Commons License 2015.08.07 0 0 1246

Szia!

"De akkor veszi le az övet, amikor akarja." Én pont erre reagáltam, hogy ha bevadul büntiből pont nem veszi le. A férfiak a szexre mindig hajlandóak, a nők akiknek fáj a fejük,álmosak,fáradtak épp Tv-t néznek, esik az eső......:-)

Az erényöv egy gátló eszköz vagy a masztit vagy idegenbenit gátolja, viszont függő lesz a kulcs őrzőtől és ez izgalmassá teheti az otthonit. Az erényövtől nő a pasi libidója, de érzékenysége is.

Ha a kulcsőrző önzetlen és a pasi vágyait tartja szem előtt akkor nem sok értelme van az erényövnek, bár játéknak úgy sem rossz.

Ha a nő másfelé kacsingat annak valóban nem az erényöv az oka, de a femdom és cuckold témakörben használatos eszköz, ettől függetlenül miért is ne használhatnák párok otthoni szórakozásra is, kérdés mi a cél a használatával.

 

Előzmény: SoleMazo (1245)
SoleMazo Creative Commons License 2015.08.07 0 0 1245

Lehet, hogy a hölgy nem az orális vagy kézi kielégítést részesíti előnyben.

 

De akkor veszi le az övet, amikor akarja, használhatnak strapont stb. Pont az az egyik értelme az erényövnek, hogy úgy lehet a nőhöz igazítani a szexuális életet, hogy a férfinak is lesz élvezet benne.

 

Ettől függetlenül értem, amit írsz, hogy a férfinak megváltozik az övtől a teljesítménye, illetve természetesen az is lehet, hogy a kulcsőrző önzetlen, és a párja vágyait veszi figyelembe stb. De mégis úgy gondolom, hogy ha egy nő másfelé kacsintgat, annak általában nem az erényöv az oka. (A beszámolók jellemzően arról szólnak, hogy az erényöv használata inkább felpezsdíti a szexuális életet.)

Előzmény: Notica (1244)
Notica Creative Commons License 2015.08.07 0 0 1244

Szia!

Szerintem ,amit én írtam az is egy lehetőség,ami előfordulhat és amit te írtál az is az.

Lehet, hogy a hölgy nem az oralis vagy kézi kielégítést részesíti előnyben.

Előzmény: SoleMazo (1241)
Emilioff Creative Commons License 2015.08.06 0 0 1243

Szia Ödön!

Úgy látom te már régi bútordarab vagy itt, jók az írásaid, nyilván van bőven tapasztalatod.

Nekem Curve-hoz és Metal CB-hez kellene 50-es gyűrű. A feleségem mindkettő esetén a rendelési oldalon bejelölte, hogy 50-es gyűrűvel kérjük, de sajnos 45-össel érkezett. Nekem azonnal viselnem kellett, ő meg később amikor megmértük nem reklamált. Bár ahonnan rendelte még a kiegészítőknél sem találni ilyesmit -valószínűleg nekik is csak ez volt. Szóval két ilyen 50-es karikára volna szükségem, hogy éjjeli viseletnél kellően kényelmes lehessen. Tudnál segíteni? Üdv Emil.

Előzmény: Poch Odon (1183)
Emilioff Creative Commons License 2015.08.06 0 0 1242

Szia!

Én a cb3000-en felül metal cb-t és curve-ot -más néven- bird cage-et is viselek, attól függően, hogy a feleségem miként dönt. a curve/bird cage súlya kb 20 deka, de a metal cb 40 dekát nyom, mivel vaskos öntvény, de kifejezetten jó viselni. Ez után a cb3000 olyan mintha nem viselnék semmit. Viszont a fémnek megvan az a nagy előnye is, hogy lehet benne merevedni, sőt kifejezetten nagyszerű érzés amint a beleduzzadó hímvessző nekitámaszkodik a fém ketrecnek ettől csak még erősebben merevedik. A fém ketrecek viselésétől megerősödött a zacskóm, nagyobbak lettek a golyóim, a péniszem mérete is nagyobb lett, és az orgazmusom is sokkal erőteljesebb. Egyébként mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya is, de a súlytöbblet szerintem inkább előny. Jól érezhető a szerkezet jelenléte, de ez sem igazán nevezhető hátránynak. Ettől még nagyon kényelmesen viselhető, nem kellemetlen a jelentős tömege. Én külön élvezem is amikor azt kell viselnem, komoly, férfias viselet.

Előzmény: justaguy11 (1235)
SoleMazo Creative Commons License 2015.08.06 0 0 1241

Arra már rájött, hogy az erényövvel irányítani tud, ha viszont "bevadul" ő sem fog hozzád férfi, tehát egyre jobban ki fog éhezni a szexre, te meg hamarabb elsülsz, így könnyen elindul egy ördögi kör, ami ahhoz vezethet, hogy nem lesz elégedett veled az ágyban.

 

Szerintem ezt rosszul látod. Az erényövnek pont az az egyik értelme, hogy a kulcsőrző a saját kielégítésére tudja "kényszeríteni" a párját (pl. orálisan; vagy 10 orgazmus után engedélyez egyet a rabjának stb.). Tehát az erényövvel pont hogy javítani lehet a szexuális életet (ha vanilla szexet kíván, akkor csak leveszi az övet, és kész). Az ettől független dolog, hogy félre akar-e lépni.

Előzmény: Notica (1239)
Notica Creative Commons License 2015.08.05 0 0 1240

Mail-t nem kaptam.

Előzmény: justaguy11 (1235)
Notica Creative Commons License 2015.08.05 0 0 1239

Szia!

Köszi,majd megnézem.

Hmm elment bulizni, ok, hogy az nem csalás, elég céltudatosnak tűnik a cselekvése.

Arra már rájött, hogy az erényövvel irányítani tud, ha viszont "bevadul" ő sem fog hozzád férfi, tehát egyre jobban ki fog éhezni a szexre, te meg hamarabb elsülsz, így könnyen elindul egy ördögi kör, ami ahhoz vezethet, hogy nem lesz elégedett veled az ágyban. Innentől asszem a fantáziádra bízhatom a történéseket.

Ennél rosszabb számodra mi lehet?

A lakatot egy befőttes gumival hozzá tudod fogatni a ketrechez, máris nem kopog.

Nem tudok hozzászólni a fém erényövekhez.

N

Előzmény: justaguy11 (1235)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.05 0 0 1238

Írtam

Előzmény: EFRD (1237)
EFRD Creative Commons License 2015.08.05 0 0 1237

Hello! Még van még viheted, email címem: emailcimkukac@indamail.hu a részleteket itt beszéljük meg. 

Előzmény: Törölt nick (1236)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.05 0 0 1236

Engem érdekelne, ha még megvan

 

Előzmény: EFRD (1234)
justaguy11 Creative Commons License 2015.08.05 0 0 1235

Küldtem mailt!

 

Kérdeztem, hogy mit csinált amikor lelépett, azt mondta, hogy nem csalt meg, nem is fog visszaélni ezzel, de ha tovább kérdezgetem, akkor nem csak olykor-olykor fogja feltenni, hanem maratont tart és nem teszem zsebre. Na pl. ezért félek tőle, hogy bevadul, rájön, hogy ezzel nagyon jól tud csicskáztatni és nemcsak egy éjszakát leszek kikötve vagy valami még rosszabb...

 

Egyébként a bermuda alatt tényleg kicsit jobban észrevehetőbb, mint simán a farmernél, de ez nem zavart minket, mert éjjel mentünk ki a vízpartra (ő nagyon könnyen leég még a kencék ellenére is)

Amikor kijöttünk a vízből, akkor kérdezett rá, hogy mi ez a kattogás, nem tudta, hogy a lakat alsónadrág nélkül ennyire himbálódzik és csörög.

 

Más:

Mielőtt eszembe jutott ez a szivacsos megoldás, felmerült, hogy ez akkor kuka és jöhetne valami fém. Aki ilyet hord / hordott, attól kérdezném, hogy az a 20-25 dkg, amiket az ilyenek nyomnak, az nem fájó egy idő után?

Előzmény: Notica (1231)
EFRD Creative Commons License 2015.08.05 0 0 1234

Méret probléma miatt eladó egy újszerű fekete cb 6000, természetesen tisztítva fertőtlenítve, hordva nem volt.  Ára 5000ft,  postázás megoldható,  valamint személyes átvétel BP 3as 4es metró vonalán lehetséges. 5 különböző gyűrű méret,  4 táv tartó,  5 számozott plomba,  1lakat,  2 kulcs, dobozában. 

Poch Odon Creative Commons License 2015.08.05 0 0 1233

Szia!

 

A 1107-es hozzászólásom még mindig él!

 

üdvÖdön 

Előzmény: homoh (1229)
EFRD Creative Commons License 2015.08.03 0 0 1232

Azzal mit lehet kezdeni hogy nem bírom felrakni a csövet mert mindig felállok, Szegény barátnőmnek eléggé elvette ez a kedvét. Sima cb 6000. Amúgy nyugalmi helyzetben is csak zoknis módszerrel tudom felrakni, lehet hogy kicsi lenne? Valami más típus jobb lenne nekem? 

Notica Creative Commons License 2015.08.02 0 0 1231

Szia!

Semmi gond, bár így a nyaralás a pornó filmen kívül neked nem volt nagy élvezet.

Mivel egész nyaralás alatt rajtad volt, gondolom a fürdő naci hordás problémája miatt a balatoni fürci is oda lett!:-)

A bulizásról nem beszélt, hogy kivel-kikkel hova ment?Dobhatnál pár képet a mailomra hogyan alakítottad át az erényöved.

Mitől kell félned?

 

Előzmény: justaguy11 (1230)
justaguy11 Creative Commons License 2015.08.01 0 2 1230

Bocsi, kiment a fejemből a fórum. Elmentünk nyaralni másfél hétre Balatonra, akkor kaptam meg az erényövet véglegesre, amikor már beültünk a kocsiba, a nőm bólintott, hogy akkor most vissza, eljött a "várva várt" pillanat. Pedig úgy terveztem, hogy lenn a szállodában aztán majd megkoptatjuk azokat a lepedőket.

 

Én amúgy előtte más megoldást választottam, szivacscsíkot vágtam és azt tettem a vájatba és szigszalaggal körberagasztgattam. Sokkalta kényelmesebb lett így, egy éjszakát maradt, levettem, mert addig nem akartam hordani, amíg nem kapok rá parancsot.

 

Az egész nyaralás alatt rajtam volt, másfél hetet kibírtam, egy estére vették le rólam, akkor mondjuk elég rossz volt. Az úrnőm kikötött a csuklóimnál fogva az ágytámlához és ő lelépett bulizni, nekem meg azt mondta, hogy csak ennyit érdemlek én mocskos szolga, hogy nézhessem ahogy áll. Közben persze a távirányítót is elvitte és pornó ment a tévében. Ez szinte kínzás volt, főleg, hogy a harmadik estén játszotta be, gondoltam másnap reggel vagy még este ha visszatér lesz kárpótlás, de nem, szemrebbenés nélkül visszakattintotta a lakatot. Aztán másik reggel nagyon kezdeményezően állt hozzám, de csak az erényövet vette a szájába és úgy szívogatott, egyből megduzzadtam és rettenetes volt a tudat, hogy hol vagyok, csak a műanyag miatt semmit sem érzek és nem szabadulhat ki kinyújtózni...

 

Azóta mondjuk csak ma este kell majd feltennem, előre meg nem határozott időre, annyi viszont biztos, hogy van félnivalóm az eddigi tapasztalatok alapján.

Előzmény: Notica (1223)
homoh Creative Commons License 2015.07.30 0 0 1229

erényövet vennék,komolyabbat.SOS

homoh Creative Commons License 2015.07.30 0 0 1228

hali. erénzövet vennék valami komolzabbat.

Elzart Creative Commons License 2015.07.30 0 0 1227

Sziasztok!

 

Olvasgatom ezt a fórumot és észrevettem, hogy mindenki csak a kis méretű, alsóneműben elrejthető verziókat kérdezgeti.

 

Viszont én kíváncsi lennék a teljes nagy erényövek hordására és használatára.

Vajon lehet azt is hétköznapi viselet alatt hordani?

Valóban kényelmesek hosszú távon?

 

A külföldi fórumokat olvasgattam, de azért az angol hiányosságaim miatt nehéz mindent jól értelmezni.

Emilioff Creative Commons License 2015.07.24 0 0 1226

Szia!

Kicsit visszagöngyölöm a peremét ami a ketrec gyűrűje mögött megáll és egyszerűen felhúzom rá. A bokaharisnya így teljesen befedi a teljes szerkezetet. A titokharisnya is ügyes, nem kell feltekerni a szárát -hiszen nincs is neki. Alul a golyók alá kell bebújtatni elöl pedig felhúzni a pénisz ketrecére, amit bő feléig lefed. (Persze akinek más rendszerű zárszerkezete van annak lehet, hogy az egészet is lefedi a titokharisnya.) Nagyon kényelmes, szellős, kellemes viselet. Megakadályozza a véletlen szerű becsípődést, nem fülled be, olcsó, egyszerű tisztán tartani és amikor kibolyhosodik csak ki kell dobni és újat elővenni.

Amióta ezt a csodálatos fém kalitkát viselem a golyóm és a zacskóm kellemesen megduzzadt, a péniszem pedig vastagabb és nagyobb lett. A feleségemnek már alig fér be a szájába. :)

Előzmény: Törölt nick (1216)
M_szilikonov Creative Commons License 2015.07.23 0 0 1225

Szia!

 

Küldtem mailt!

Előzmény: mistrall12 (1224)
mistrall12 Creative Commons License 2015.07.22 0 0 1224

Hello!

 

engem erdekelne, veszpremi atvetellel. Tudnal elerhetoseget adni? 

Előzmény: M_szilikonov (1220)
Notica Creative Commons License 2015.07.20 0 0 1223

Justaguy11???????????????

aeway Creative Commons License 2015.07.18 0 2 1222

Sziasztok! Ma lebuktam :) Mosogató csapot cseréltem egy megrendelőnél (40-es vörös) Mivel nem fértem hozzá csak hanyatt fekve, gondolom látszott a nadrágon keresztül hogy rajtam van az öv, mert mikor nagy nehezen kimásztam a csaj mosolygott, amit nem tudtam mire vélni. Ám mikor indultam el onnan az előszobában a táskámtól nem messze volt letéve egy cb sorozat karikája. Mikor bementem még nem volt ott arra megtudnák esküdni. Hát égett az arcom :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!