Keresés

Részletes keresés

borzimorzi Creative Commons License 2008.06.08 0 0 5
Ez nagyon jó 5let, már van is rá honlap:
http://groups.yahoo.com/group/budapest-mindeningyen/

Csót:
b
Előzmény: krinyi (-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.06.08 0 0 4
Beszélek a lányommal, mert nálunk van egy csomó gyerekruha 3 éves korig, és ő ugyan már kivitte a bababörzére, de nem kelt el, így meg csak a helyet foglalja, én szeretném odaadni valakinek. Ha beleegyezik, akkor majd jelentkezem.
Előzmény: krinyi (-)
ekatlan Creative Commons License 2008.06.08 0 0 3

engem érdekelne, darabokban is.

írok mélt.

Előzmény: CérnaSzáll (2)
CérnaSzáll Creative Commons License 2008.06.08 0 0 2
Tőlem elvihető (a VI. kerületből) ingyen egy klasszikus rácsoságy - eleje háta tömör - , rózsaszín betétekkel és ágyneműtartóval. Ez utóbbinak az egyik kerek hiányzik. Szivacs (vékony) van hozzá.

Igény szerint mérek rá, de darabokban van, fényképet esetleg csak ilyen állapotban tudok mutatni.
ági anyu Creative Commons License 2008.06.08 0 0 1
Sziasztok!
Nekem van egy régi típusú lengyel mózeskosaras + sportrészes babakocsim. Bőrszíjrugózású, a tolásirányát át lehet szerelni, de a sportrésznek nincs biztonsági öve - mi anno külön vettünk hozzá, de azt már elajándékoztam. A kocsi nagyon szép, de elavult konstrukció, nem is biztos, hogy összecsukható és nehéz is. Viszont rossz terepen, kerti levegőztetéshez ideális. Próbálgattam eladni, de nem nagyon kapkodnak érte. Ha van valaki, akinek kell és el tud jönni érte a XXII. kerületbe, szívesen odaadom.
bindera Creative Commons License 2008.06.08 0 0 0
j0 ótlet
krinyi Creative Commons License 2008.06.08 0 0 topiknyitó

Ha van olyan feleslegessé vált dolgod, amit szívesen nekiajándékoznál másnak, itt közzéteheted. Én sok családot ismerek, ahol elkelne az ingyen kapott gyerekruha, játék, de szerintem, más is tud ilyen családokról. Ha itt közzéteszed, amit kínálsz, írd oda, légyszíves, milyen feltételekkel adod (pl. ingyen elvihető vagy postaköltségért postázod vagy a postaköltséget is állod, stb.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!