A ZTE elleni MK-meccsre nagyon akartam menni, de sajna aznap, április 14-én lesz a Vasas-Domino Euroliga negyeddöntő is és ha ütik egymást, akkor én a Komiban leszek fellelhető...
Ti már 16 órakor bennt voltatok az uszodában?
Én akkor még javába néztem a kézis lányok szenvedését...
De a lényeg, hogy bennt taliztunk, bár sajna alig beszélgettünk...
No majd az egyik focimeccs előtt. Mondjuk szombaton a kecskeméti meccsnél.
Jerry: Szívesen megismerkedtem volna veled, de fogalmam sem volt arról, hogy te is ott vagy a vízilabdameccsen.
Jerry: Igy utolag elárulom, én voltam ma Basildonnal Vizilabdán. Igaz ritkán írok ide mostanába csak, hogy Tudd, nem az utcárol szedett össze Basildon :))))
És focira is járok szinte mind1ikre, pénteken sajnos, 1-2 dolog közbejött azért nem mentem!
Hát remélem én sem előbb!
Azért harakszom rád mert engen nem vittél be.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
De csak egy kicsit haragszom.:):):):):):)
De ha legközelebb kint hagysz akkor...
Hát a vizi teljesen más mint a foci jóval izgalmasabb mert több a gól több a fordulat de mivel most voltam elösször és nem nyagyon ismertem a Domino múltját és játékosait. De a jövőbe amikorlehet megyek.
Ha JOKERék kicsit többen lesznek és hajlanak az igényesebb szurkólás felé beszálok hozzájuk
Nagyon tetszett a vizlabda és a hangulat kár hogy a vendég szúrkolók
(már mint a """"""""kemény mag""""""""") többen voltak és szervezettebbek voltak.
De nyagyon tetszett nagyon megérte elmenni.
:) :) :) :)
A Vasast itt is (Fociba) meg ott is (Vizibe)
meg verjük!!!!!! Ott milyen hagulat lessz KING
bazzz ha nem hagylak ott akkor most nem nézel a fotómasinával szemben....:)
Sorry de a meló az meló:)
Joki nem vetkőzött...
A 6 órási mérkőzésre már 4 kor be kellett mennünk,de a sörit azért becsempésztük:)bent ugye nem árulnak alkoholt:(
Nagypapi majd kb.: 15 év múlva leszek:)
Bas te te ...
Majd ha neked is igy köszönnek majd akkor fog nyúlni az arcod.
Egyébként aki állandóan otthadja a barátokat a haverokat és lemarad Jerry atrakciójáról az magára vessen.
Jó volt a hangulat?
Joker vetközött?
Sör fogyott?
Csá te majdnem "nagypapi"!
Dr.
Most értem haza nemrég.
Jó volt a vizilaszti:)
De,hogy pont a f@szom angyalföldieket kaptuk.....nem baj kiütjük őket is,ha másképp nem akkor mi szurkolók:)
Jerry én nem is láttam a zászlódat tegnap:(vizi tetszett?
drótnak csókolomot köszöntél?:)))végülis....máskor mond neki szia nagypapus:)
Tegnap volt egy dal ami tetszett de még nem halottam asszem valahogy így van" A csapat és a szúrkolók mi egy családot alkotunk" valahogy így . Hogyan van tovább?????
Tegnap volt egy dal ami tetszett de még nem halottamhogy asszem valahogy így van" A csapat és a szúrkolók mi egy családot alkotunk" valahogy így van. Hogyan van tovább?????
Hát panaszkodtam én rád?
Cimbikém én csak azt bátorkodtam megjegyezni hogy honvéd szurkoló nekem ne köszönjön csókolommal még ha a gyerekem is lehetne.
Hali Sniper!
Jó srác lesz ha még jó néhány mecsre kijön velünk megtanulja a közöttünk lévő szokásokat meg elfelejti azt a szót hogy "csókolom".
Ha mégegyszer igy köszön meghiv egy sörre ez lesz a büntetése:):):):):):):)
Jerry ez komolyan mondom:)
És pár év múlva ha nagykorú lesz akkor az Arénába is belyöhet majd és talán nem csak kólázik mint egyes szurkolók.
A hangulat mindannyian tudjuk a meccs előre lefutottsága miatt és a szar idő miatt és a kis létszám miatt "családias" volt de tetszett én már voltam párszor a kanyarban és idegenbe is egyszer kétszer + még a terem kupán tehát a hangulattal kapcsolatban nem ért meglepetés, tudod a kanyar olyan mint a Disco elösször az ember (én) kissé meg van illetődve nem ismer sok embert táncolni sem tud és nem annyira felszabadult :) hát én evvel pont így voltam kissé visszafogott voltam (elsőre így illik ezért sem vettem elő a zászlómat ne hogy azt mondják :"ááá kis pöcs most látom elössör és máris itt lóbálja a szaros zászlóját" ) a dalokat sem tudtam najó azért a 70%-át azért többé kevésbé vágtam de van mit meg tanulni. De minnél többször megyek annál jobb lesz. Most már mindíg ott leszek és igyekszem sok embert megismerni és tanulgatni a dalokat és persze lóbálni a ZÁSZLÓMAT :) :) :)
Bas a helyesirásod a régi:):):):):):)
De hogy mindig velem csinálod ezt?!:):):):)
Az ui:-hoz csak annyit hogy az biztos!
A mai nb1b-s eredmények nekünk igen kedvezőek ezek ott a mélybe szépen körbe verik egymást mi meg szépen menetelünk tovább a végső cél felé!
Üdv Dróthuszár