na ezt a rossz érzést néha én is érzem:(örülni kéne,de közben kattintgatni is:)utoljára 2002-ben láttam az elejétől a végéig Kispest mérkőzést.Azóta csak megszakításokkal....
Örülök hogy örülsz hogy én mindent jól """érzelmeztél"""" (ez jó) sz@rok a helyesírási hibákra amiket az ember véletlenül rosszul üt le de ez most tetszett :) :) :) :)
Ezt meg tudom erősíteni, mert első sorban szurkolunk, és közbe meg írni is kell valamit. Mióta ezt csinálom egy jó ízű gólörömöm nem volt:))
Régi szép idők, amikor egy gól után percekig ugrálhattam:))
Akkor te egy hatalmas Depeche Mode rajongó vagy (húúú miket meg nem állapítok :) :) )
Basildon egy Angol város a hol megalakult az együttes. Ez tetszik :) :) :)
Akkor mostantól nekem simán KISPEST lesz a nevem :) :) :) :) :) :)
Szegény Mester meg hogy unatkozik köztünk... :)
Néha azért kérdezünk ám tőle: pl. vízszintes 8, 3-4 mondat, milyen volt a meccs?
Szerencsére nem kérdez vissza, van-e már belőle betű :)))
Monszi: köszi, de itt a gyorsaságon van a hangsúly, ez sajna általában meg is látszik :-/
Ne tudd meg, milyen sz*r Kispest-meccsen melózni (Aranyoroszlán, a rejtvényfejtő-klub másik résztvevője tudja, miről beszélek)
Szurkolunk a csapatnak, a Kispestért vagyunk
Tombolunk a lelátón és mindehol ott vagyunk
Szép az élet Kispesten, mert mindig jók vagyunk
A csapat és a szurkolók egy családot alkotunk
Hi Pippo!
Beszélgettünk pénteken a szünetben, hogy milyen anyagra milyen festékkel kéne jo kis drapit csinálni...csak az a gáz, hogy erösen illuminált állapotban voltam és nem emléxem!): Gáz ha sima lepedöre festem rá a dolgot/vizhatlan festékkel/? Vagy mi nézne ki jol a csodálatos Bozsik stadion kerítésén? Elöre is kösz:Árpi
A kispesthonved.hu is ennyit ír: 2004.04.03. , 16.00 ?
Kecskemét - Bp. Honvéd
Kérdőjellel......
Jerry ezt már 1000X-el elmondtam....de ha nagyon érdekel akkor nézz el ide:
Basildon válasz erre | adatok | e-mail 2004.01.23 12:26 (12759)
legutóbb ekkor kellett elmagyaráznom:)
Nos annak nagyon nem fogk örülni... :-(((((
Én meg sajna pont fordítva, a Komiban leszek, de lélekben a Bozsikban is!
Jut eszembe, lehet már tudni, hogy akkor most végülis mikor játszunk Kecskeméten?
Az NB1.hu-n még mindig péntekre van kiírva a meccs...
A ZTE elleni MK-meccsre nagyon akartam menni, de sajna aznap, április 14-én lesz a Vasas-Domino Euroliga negyeddöntő is és ha ütik egymást, akkor én a Komiban leszek fellelhető...