Keresés

Részletes keresés

More Joy Creative Commons License 2019.06.28 0 0 19367

Eleje zavaros. Ki mit sérelmez?

Előzmény: Egy Harmincas Pár (19358)
mgakaland Creative Commons License 2019.06.28 0 7 19366

A probléma ott van, hogy a Hölgy kerek perec kijelentette, hogy nem akarja. Hogy most nem, és később sem, azt nem tudni, mert nekünk itt azt írta elgondolkodik a beírtak olvasása után, ugyanakkor a partnere részéről megszervezni egy ilyen hétvégét, ami elég egyértelmű kimenetelt jósol, szinte már pornófilmbe illőt, az messze van a korrektől.

Abban igazad van, hogy sokunk partnere, beleértve az enyémet is, nem akarta sokáig, de én csak akkor szerveztem meg neki az első erotikus masszázst, amikor arra rábólintott, és mondta, hogy kipróbálná. Nem próbáltam meg alkoholos befolyásoltság mellett valamit ráerőltetni, amit nem szeretne.

Szóval ez nem feminizmus, hanem egyszerű korrektség, tisztelet, jóneveltség, stb

Előzmény: Egy Harmincas Pár (19358)
More Joy Creative Commons License 2019.06.28 -1 0 19365

Úgy tűnik, minden tekintetben izgalmas hétvége következik.

Előzmény: Törölt nick (19353)


More Joy Creative Commons License 2019.06.28 0 5 19364

Ez nem jó példa. A feleségtől hetero szex van kérve. Más férfival kellene kefélnie. Úgy volna egál, ha szex közben így szólna kedvesen: drágám, örülnél neki, ha más nő szopná a farkadat? Vagy: jólesne szívem ha most más nő puncijában lennél? Szerezzek? Barátnőm jó lesz?

Előzmény: olegnagy (19361)
krisz32ujpest Creative Commons License 2019.06.28 0 1 19363

Olyan hogy jó megoldás meg észérvek felsorolása nem igazán hat egy pasinál aki beszugerálta magának hogy mit is akar. Nem szeretné!!!! Akarja!!!! Mert ha nem kapja meg töled majd megkapja mástól. Nekem az első nő az életemben járt ugyan abban a cipőben mint te. Ott a férj a szavak meggyőző erejét pár pofonra cserélte és a a kedves barát házibaráttá lépett elő. És onnantól kezdve bármikor mehetett a nőnek mindent meg kellett csinálnia neki. Igaz az első pár alkalom után a nőnek egyre jobban esett a házibaráttal a sex és hármasban a férjével is.

Előzmény: Törölt nick (19353)
joajo Creative Commons License 2019.06.28 0 1 19362
Az általad példaként említett szituban szerintem is csak megbeszélésel lehet feloldani a problémát. Mint bármi mást egy házaspár között. De bármi más adódik valamely részről azt is. Én pl kifejezetten ragaszkodtam ahoz, hogy vegyünk fel az akcióinkat. Nem perverzióból. Mint utólag kiderült jól tettem. Közössen vissza nézve így tudtuk megbeszélni ki mit hogyan élt át/meg. Mindazonáltal maximálisan igazad van! Egy ilyen horderejű visszavonhatatlan eseményt nem lehet alkohol gőzre alapozni! Sőtt a most még csak néha "részegre ivásra" sem.
Előzmény: olegnagy (19361)
olegnagy Creative Commons License 2019.06.28 0 7 19361

Tegyük fel, hogy a feleséged egyszercsak kitalálja, hogy szeretne egy méretes fekete falloszt látni a fenekedben. Hogy reagálnál rá? Tegyük fel, hogy egyszer szopás közben, amikor neked már nagyon jó, nyalogatja a makkodat, simogatja a golyóidat, majd egyszercsak megjegyzi, hogy "Milyen jól mutatna egy szép nagy fekete farok most a fenekedben, annyira izgató lenne". Hogy reagálnál rá? :-)

 

A swingerklubokban alapszabály, hogy a "nem az nem". Nyilván párkapcsolatban (swingerklubokkal ellentétben) elvárható a magyarázat, mindkét résztvevőtől (miért igen, miért nem), elvárható a kérdés alapos átgondolása, átrágása - de ha ezek után is az egyik fél nemet mond, akkor az nem. Egy-két év múlva esetleg újra fel lehet hozni.

 

Ezzel együtt nálam a hosszú távó kapcsolatra, a jövő építésére a kizáró ok a többszöri részegre ivás lenne. Tisztában vagyok vele, hogy Magyarországon ez nem ritka, de akkor is.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (19358)
joajo Creative Commons License 2019.06.28 -1 0 19360
Igen, igazad van.
Csak szerintem itt még a hölgy nem áll készen a nyitásra.
Ez azért egy hosszú folyamat. Mire eldönti, hogy belevág.
Saját magáért. A közös új és kellemes élmények meg-át éléséért, és nem azért mert a párja erőlteti.
Előzmény: Egy Harmincas Pár (19358)
joajo Creative Commons License 2019.06.28 -2 0 19359
Egyetértek veled. Azt hiszem tökéletesen leírtad a lényeget. Az érzés kB ugyan az nálunk is. Pedig közel 25 év együttélés után nyitottunk mi is. Azóta mint a szerelmes tinik kézenfogva sétálunk bárhol, és ha úgy érezzük akkor akárhol vagyunk csókolózunk is. Lényegesen jobb több lett a kapcsolatunk azóta. Egy teljesen más szintre emelkedett.
Előzmény: artist_not_engineer (19341)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.06.28 -7 4 19358

Csak nézek itt, hogy hirtelen milyen radikális feministává vált itt a többség, ha megjelent véletlenül egy (állítólag) nő, aki sérelmezi azt, aminek a vágya miatt tulajdonképpen ide ette a penész a nagyérdeműt.

Nem kell félreérteni, nem támogatom azt, hogy bárkit szabad akarata ellenére rákényszerítsék, hogy részt vegyen ilyesmiben.

De....

Valljuk be, hogy a legtöbbször ez a történet úgy indul, hogy a férfi kitalálja, a nő ellenkezik. Majd hosszas kérlelés, rávezetés után próba. Ráérzés az ízére. Aztán mindenki rájön, hogy ez jó és a világ sem dőlt össze tőle. És az élet részévé válik. És működik.

Ebben a topicban azt tanácsolni, hogy gondolkodás nélkül el kell zárkózni a dologtól és lapátra tenni az indítványozót, elég visszásan hangzik.

Akik ezt a tanácsot adják, azoknak kívánom, hogy amikor legközelebb elmesélik valamilyen titkos vágyukat a párjuknak, akkor lehetőleg azt a kategorikus választ kapják majd, hogy "nem, mert csak!"

Ez nem egy olyan dolog, amit két perc alatt el kell és lehet dönteni. Ezt emészteni kell. Sokszor éveken át kell és lehet felépíteni egy kompromisszum-rendszert, ami ezt a dolgot működteti.

Szóval óvatosan a tanácsokkal!

Törölt nick Creative Commons License 2019.06.27 0 0 19357

Szia, engem is érdekelnek a fejlemények. Egyszer én is felhoztam barátnőmnek, neki se tetszett :D 

 

Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.06.27 0 3 19356

Szerintem még a hétvége előtt mindenképp ülj le vele és mondd el neki őszintén, kedvesen és szeretetteljesen, de minden további próbálkozást lezáróan határozott módon, hogy azonnali hatállyal álljon le ezzel a dologgal. Remélem, nincsenek olyan tervei, hogy majd jól bedob a havernak úgy, hogy erre Te még csak a leghalványabb módon se bólintottál rá, de ha igen, az mindenképp túlmegy azon a határon, ami még belefér. Próbáld megértetni vele, hogy Neked ez per pillanat a legkisebb mértékben sem tetszik, csak az általa kívánt hatásnak az ellenkezőjét éri el vele. 

Előzmény: Törölt nick (19353)
mgakaland Creative Commons License 2019.06.27 0 0 19355

elnézést a nagy betük hiányáért de a shift felmondta a szolgálatot...

mgakaland Creative Commons License 2019.06.27 0 5 19354

jaj, feladtad ismét a leckét. most már egész hétvégén Neked fogok drukkolni, szorítani érted, hogy megúszd a helyzetet. csak remélem, hogy túl sötéten látod, és nem ez a terv a háttérben, mert akkor ahogy érzem mennyire akarod, sajnos Neked menned kell. rosszul hangzik, de ez felér a családon belüli erőszakkal, amit semmi esetre se engedj!

Előzmény: Törölt nick (19353)
Törölt nick Creative Commons License 2019.06.27 0 5 19353

Köszönöm szépen a sok tanácsot, nagyon rendesek vagytok. Most így hirtelen nem is tudom mit reagáljak. Sok bennük a tanulság és vannak szimpatikus ötletek. Mindet alaposan megfontolom és megpróbálok belőlük összegyúrni egy személyemhez megfelelőt. Mindenképpen hasznosak, köszönöm még egyszer nektek.

 

Olvasás közben eltűnődtem, elsősorban magamon. Mennyire különbözőek vagyunk. Talán én vagyok túl maradi? Még nem vágták a fejemhez, de igyekszek változni. Itt legalábbis nagyon kilógok a sorból, úgy érzem.

 

Eddig nem változott semmi. A munkahelyem felől is kérdezősködik, hogy nincs-e valaki, aki teszi a szépet és én is szívesen lennék vele. Egyértelmű, hogy gyors "nincs" a válaszom erre, még ha nem is fedi pontosan a valóságot. Néha a haverját is dícsérgeti nekem, mintha attól csillapíthatatlan vágyat éreznék iránta. Pasik nagyon egyszerűen értelmezik ezt. Már egyre biztosabban látom, hogy nem fog letenni a szándékáról. Ahogy mondani szokták, vagy megszokok vagy megszökök. Jaj, mibe keveredtem! 3 éven keresztül abszolut nem számítottam erre. Akárhogy is van, megszökni nem szeretnék. Ezt az ötletét leszámítva ő nagyon rendes velem. Néha ihatna kevesebbet is, de akkor sem durva velem. Nagyon úgy tűnik, hogy a kisebb rosszat kell választanom, ami még mindig biztonságosabb vele, mint egy ismeretlennel újra kezdeni mindent.

 

Kicsit tartok a hétvégétől. Jön a haverja, aki szokott segíteni neki a ház körül. Közben persze isznak, mert józanul nem sikerülne nekik semmi. És ha túlzásba viszik, gondolom megint én leszek a középpontban. Elég lesz a tanga, látszódjanak a melleim és társai beszólások. Hú, de ha felspanolva részegen hozzám mer érni... biztosan tökön rúgom. Az lesz a legrosszabb, ha nálunk is alszik. El tudom képzelni hogy kibeszélhetnek engem a hátam mögött. Biztos tájékoztatva van arról, mikor milyen vagyok az ágyban. Nekem még nem tett célzásokat, de a tekintetén látom, hogy szívesen meg... engem. Ő is nem tudom, hogy képzeli. Otthon várja a barátnője. Nem élnek együtt, de akkor is tartozik felé némi tisztelettel és őszinteséggel, ha szereti igazán. Szerintem nem. Csak sajnálni tudom szegény párját.

 

Egy szóval... sokat agyalok. A kapcsolatunkon, jövőnkön... Merre tovább?

gxzoli Creative Commons License 2019.06.27 0 2 19352

Szia Darklove !

 

Nem ismerem a párodat, de így nekem éretlen egyéniségnek tűnik.

Persze, sok pasiban felmerül, hogy izgi az asszonyt mással látni. (A mai kultúrkörben... 100 éve az ilyet még idiótának nevezték volna. Változik a világ...)

 

Az is biztos, ahogy itt sokan leírták, hogy ha mindkettőjüket izgatja, akkor a szexuális életüket fel is dobhatja ez az új közös élmény. De akkor közös a vágy, megbeszélték, és nem az egyik (többnyire nő) akarata ellenére mentek bele.

 

Viszont ha Te nem akarod, de ő forszírozza, és annyi intelligencia sincs benne, hogy felfogja, hogy nem kérsz belőle, az elég lelombozó. Kb. mintha egy tárgy lennél, ami az ő szexuális izgalmát felkelti. Csak nem szexkép vagy guminő, hanem igazi, élethű, még el is meséli utána. (Kicsit kisarkítottam, de kb. az irány az ez.) Kérdezz rá, ha elmesélnéd, közben rejszolna ? >:))

 

Ne hagyd magad rávenni olyanra, amit igazából nem akarsz. Őszintén szólva, még ha nem is hozná többet szóba, elég nehéz lehet így bíznod benne. Valahol az értékrendetek különbözik alapjaiban. Ha hosszú távra szeretnél párt, erre elég nehéz építeni...

 

Tanulságként olvasd el ezt: https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=149410878&t=9080212

 

Előzmény: Törölt nick (19328)
olegnagy Creative Commons License 2019.06.27 0 1 19350

"szex másokkal izgalmasan hangzik, de nem akkora nagy dolog, mint aminek akkor tűnik, mikor még hűséges monogám az ember. Igen, izgalmas másokkal, meg többen, és extra pezsgést hoz."

 

Ebben bizony sok igazság van.

Előzmény: artist_not_engineer (19349)
artist_not_engineer Creative Commons License 2019.06.27 0 9 19349

Nálunk a feleségem dobta be az ötletet: Mi lenne, ha mindketten kipróbálnánk mással is. Ez elsőre sokkoló volt, de végig gondoltam, hogy hozhatom ki belőle a legtöbbet. Ha nemet mondok, akkor vagy szenved a vágyai miatt, vagy titokban kiéli. Mindkét esetben hazudik nekem. Miért büntettem volna az őszintesége miatt? Kapásból el is hagyhattam volna, de azt gondoltam, próbáljuk meg. Ha nem megy, akkor elhagyom utána, de legalább megpróbáltuk. Aztán persze ott voltak a korábban elfojtott vágyaim is, amik szabad utat kaptak. Azonnal bedobtam az ötletet, hogy legyen hármas is. Azóta volt ő is mással, én is mással, és csináltuk hármasban is.

Számunkra mi ebből a tanulság? A szex másokkal izgalmasan hangzik, de nem akkora nagy dolog, mint aminek akkor tűnik, mikor még hűséges monogám az ember. Igen, izgalmas másokkal, meg többen, és extra pezsgést hoz. De azóta sokkal jobb lett kettesben is. És nem csak a szex, hanem úgy általában a kapcsolatunk. Nem is forszírozzuk az újabb találkákat másokkal. Már az nagyszerű, és felszabadító, hogy lehet ilyenekről beszélni, hogy lehet másokkal flörtölni, táncolni, csókolózni. Az pedig, hogy akár szex is lehet belőle, nem kényszer, hanem lehetőség. Amivel a legtöbbször inkább nem is élünk. Csak jó tudni, hogy lehetne is akár.

Előzmény: Törölt nick (19328)
More Joy Creative Commons License 2019.06.27 0 0 19348

A fejleményekre én is kíváncsi vagyok, főleg hogy melyik irányba mennek el a dolgok. 

Előzmény: Törölt nick (19328)
mgakaland Creative Commons License 2019.06.26 0 1 19347

Amennyiben van valami fejlemény, kérhetjük, hogy megoszd velünk?

Előzmény: Törölt nick (19328)
alezredes 1 Creative Commons License 2019.06.26 0 0 19346

a masszázs a dugás előszobája, olvastam valahol.

Persze nem minden esetben van ez így. Nálunk is volt, hogy csak masszázs volt, pedig .....

Előzmény: Törölt nick (19345)
Törölt nick Creative Commons License 2019.06.26 0 0 19345

...a masszázs kurva jó ötlet egyébként. Pont úgy, ahogy mgakaland leírta: ha nem jön be, akkor is legalább kaptál egy finom masszírozást. :)

Előzmény: mgakaland (19339)
alezredes 1 Creative Commons License 2019.06.26 0 0 19344

Ha nem, akkor kapott egy masszázst, én láttam férfival, és hazajövünk.

 

Valahogy így indult a csetes ismeretségünk az (egyik)  masszőr sráccal. Aztán beszéltünk vele telón többször, ő is a párommal.

Aztán mondtam a páromnak, hogy ne legyenek kétségei afelől, hogy a srác (utána) biztos meg is dugná.

 

 

Előzmény: mgakaland (19339)
mgakaland Creative Commons License 2019.06.26 0 0 19343

Nagyon egyetértek!

Előzmény: artist_not_engineer (19341)
olegnagy Creative Commons License 2019.06.26 0 2 19342

Van az az Oscar Wilde(?) idézet, hogy "A világon minden a szexről szól. Kivéve a szex, az a hatalomról." De persze simán lehet, hogy tévedek, ez csak egy megérzés.

 

Mi nem hármasozunk, hanem swingerklubba járunk (ha van időnk), tehát kissé más a szituációnk. Engem az motivál ebben, hogy szeretem nézni a szexelő embereket (és ebbe beletartozik az is, hogy a feleségem is van mással). De ez ugye egymás jelenlétében zajlik (és persze van offtopik motivációm is :-). A feleségemet az motiválja, hogy (fizikailag) többet kap, két vagy három farok (főleg egymás után), az több, mint az egy. Olyan motivációnk is van (főleg mostanában), hogy így kijelölünk néhány órát szexre (és csak szexre), ami otthon nehezebben jönne össze (megzavar a kutya, a gyerek, nyomaszt, hogy holnap reggel fel kell kelni korán, stb.).

Előzmény: Egy Harmincas Pár (19337)
artist_not_engineer Creative Commons License 2019.06.26 0 2 19341

"újra szerelmesek vagyunk egymásba mint két tini"

Ez ismerős. Talán még erősebb is ez az érzés, mint a kapcsolat elején, pedig mi is már sok éve házasok vagyunk.

Szinte hihetetlen, hogy tényleg olyan, mint tinikorunkban. Liftben, moziban, lépcsőházban csókolózunk szenvedélyesen, mintha nem lenne következő pillanat. Elkezdtünk a jelenben élni. Flörtölünk egymással, meglepetéseket találunk ki. Szuper érzés.

Az elején persze félelmetes volt a nyitás, de azóta rájöttünk, hogy ha megengedjük saját magunknak, és egymásnak is, hogy a szex többféle formáját is élvezzük, az éppen összehoz minket, és nem eltávolít. Amióta nem kell elfojtani azt, hogy mást is megkívánunk, már nem is olyan erős az a vágy. Megbeszéljük, kinek ki tetszik, mit csinálnánk vele. És az esetek java részében ennyi. Inkább egymást hergeljük vele, és egymással szeretkezünk. Ha belegondolok, elég ritkán éljük meg valóban is másokkal. Már a tudat is elég, hogy akár meg is tehetnénk. És ez olyan jó, hogy ha eszünkbe jut, akkor csak vigyorgunk egymásra.

Előzmény: mgakaland (19339)
mgakaland Creative Commons License 2019.06.26 0 1 19340

Emailem publikus, ha esetleg kérdésed van, vagy további segítségre volna szükséged, keress nyugodtan, még akár nejem segítségét, véleményét is fel tudom ajánlani, Ő hogyan élte ezt meg. Mindenesetre drukkolok Neked!

Előzmény: Törölt nick (19328)
mgakaland Creative Commons License 2019.06.26 0 6 19339

Először is köszönjük, hogy felpezsdítetted a fórumot, illetve megtisztelted "kis közösségünket" a problémáddal. Végigolvastam, elég sokféle ötletet kaptál, én a mi tapasztalatunkat osztanám meg Veled.

Nálunk is nekem, a páros férfitagjának jutott eszembe ez a mások számára talán eretneknek tünő gondolat, hogy szeretném, ha bevonnánk egy harmadikat. Több oka is volt, de kettőt pontosan tudok, egyrészt mi 18 éve voltunk együtt, egy kicsit ellaposodott szexuális élettel (ami nekem is betudható volt), melyet szerettem volna felpezsdíteni, illetve az a gondolat, hogy a nejem is többre vágyhat esetleg, mint amit aktuálisan én meg tudok adni Neki. Persze vannak olyan al-indokok, mint szeretem látni mikor élvezkedik, kiváncsi lennék miként viselkedik egy másik férfival, illetve Ő is rávezetődjön egy-két dologra egy másik pasival, amit én szeretnék, de nekem nem engedi.

Évekkel ezelőtt mondtam neki, nagyon-nagyon óvatosan, hogy jó lenne. Persze nem szeretkezés közben, nem a meghitt pillanatban, csak úgy egyszer-egyszer. Igazán hallani sem akart róla. Neki is eszébe jutottak értelemszerüen a "nem vagyok elég" stb gondolatok, de nem erről van szó.Az itt rendszeres tagok már ismerik a sztorinkat, mi egy erotikus masszázzsal oldottuk fel magunkat, ami választó vonal volt, de benne volt a lehetőség, hogy onnan visszafordulunk.

Nekem volt vágyam, hogy a nejemet más férfi keze alatt lássam, meg máshogy is, de erről Ő nem tudott, mikor beleegyezett a masszázsba. Ő nem veszthetett semmit alapon, hiszen csak egy finom masszázst kap, én láthatom őt másik férfi kezei alatt élvezkedni, mely már kielégíti a fantáziámat, de mondtam a srácnak, hogyha úgy érzi a Hölgy továbblépne, mert felszabadulnak benne azon gátlások, amik Benned is megvannak, akkor nyugodtan szexeljenek. Persze az én jelenlétemben. Ha nem, akkor kapott egy masszázst, én láttam férfival, és hazajövünk.

Az eredmény ismert, nálunk a nejem átesett a másik oldalra, és két éve ennek, aktív hármasozók vagyunk, imádjuk ezt a formát, és ami a legfontosabb: 18 év után újra szerelmesek vagyunk egymásba mint két tini, felszakadtak olyan érzelmi vonalak, melyeket korábban nem ismertünk, és éltünk meg utána már buktatókat ebből az életformából (amit itt sokan nem szeretnek felemlegetni, pedig vékony a jég), de erősebbek lettünk és mondhatjuk simán átlépünk dolgokon. Nejem imádja mikor két pasi foglalkozik vele, valóban füszer lett ez az életünkben.

Én ezt javasolnám kompromisszumos megoldásként, talán érdemes lenne ezen elgondolkodnod, hogy Neked belefér-e egy masszázs, ahol a párod megleshet egy férfi kezei közt, talán neki is elég lesz az a látvány, talán utána Te is mást és többet szeretnél majd... ezer kimenetele lehet. Nekem annyira sokkoló volt a látvány, amit persze én találtam ki és én akartam, hogy a masszázs közben mikor odaértek hogy lesz szex is, akkor 48 évesen elájultam a látványtól, tudattól, ami soha előtte nem fordult velem elő. Sokkoló volt, de a Párom kedvéért, mert akkor már Ő is élvezte, végigvittük szerencsére.

 

Előttem már valaki megírta, szinte egyikünk sem tudná megfogalmazni pontosan, mi az ami ebben izgat minket, de itt mindannyian nagyon szeretjük ezt a formát. Ugyanakkor ha semennyire nem tudsz ezzel azonosulni, mondjuk még a masszázs sem fér bele, akkor ne hagyd magad, csak és kizárólag a másik kedvéért ne menj bele!

Előzmény: Törölt nick (19328)
More Joy Creative Commons License 2019.06.26 0 2 19338

Szépen részletesen leírtad a helyzetedet, jól átlátni a problémádat. Sokan adtak tanácsot, belevágjál vagy ne. Hadd ismertessem az én véleményemet, ami az eddigiekhez képest kissé köztes megoldásnak tűnhet.

Amennyire érzékenyen reagálsz a párod felvetésére és még inkább megvisel ha erőlteti azt, akkor ténhleg nem neked való ez az életmód. Azonban nem szakítottál vele rögtön és a megoldást keresed, ezek szerint erősen kötődsz hozzá és mégis van benne valami, ami értékes számodra. Ha a párod nem annyira erőszakos a témában és mkndent alaposan megbeszélve hagy megfelelően a szokásosnál több időt neked a felkészülésre... lehet kellene tenni egy próbát. Utána azt is kielemezve megbeszélhetitek a továbbiakat. Lehet tényleg nagy a szája most és neki sem fog majd tetszeni az esemény után, lehet te is át tudod értékelni a dolgot, milyen a gyakorlatban, lehet nem is rossz... stb...

Előzmény: Törölt nick (19328)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.06.26 0 0 19337

"tulajdonképpen uralkodni akarnak a nőn"...

Akkor most éppen nem megalázva szeretik érezni magukat? :D

Előzmény: olegnagy (19334)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!