Keresés

Részletes keresés

For-dzsi Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101795

Egyébként honnan van az idézet?

Előzmény: Netuddki_m (101792)
GGMU1117 Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101794

Azert ahhoz a szukseges vedo igazolashoz annyot hozza tennek, hogy itt van Rojo es Jones. Smalling fejlodese utan mar azon sem lepodnek meg, ha Jones is igy csinalna. En ot nagyobb tehetsegnek is tartom, mint Smallingot, 2 evvel fiatalabb es ha nem lennenek azok a serulesek, lehet, hogy meglenne a vedelmunk. Persze sok a "ha", es ha Jones feljavul akkor is elferne meg egy vedo, de nem Martins Indi, akit most szoba hoztak velunk. :D Rooney-rol pedig lassan ugy irtok, mint egy senkirol, elfelejtitek, hogy egy klublegenda.

giornalista Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101793

honnan tudjuk, hogy ezt a játékosok kérték tőle? a request szó mondjuk árulkodik, de lehetett akár a stáb is. 

Előzmény: Netuddki_m (101790)
Netuddki_m Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101792

Ez nagyon fura, most a játékosok vagy nem tudták megcsinálni, amit Lui kért, vagy törésvonalak vannak  a játékosok és közötte.

Előzmény: For-dzsi (101791)
For-dzsi Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101791

Ezt nem értem. A taktikát nem megszavazni kell, hanem végrehajtani. Ha jó, ha nem. Akkor ezért morgott Alajos, hogy a játékosok nem azt csinálták, mint amit megbeszéltek...

Előzmény: Netuddki_m (101790)
Netuddki_m Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101790

"Van Gaal had been encouraged in the build-up to the game to play a system that would involve sitting deeper and hitting on the break, but the United manager rebuffed that request in favour of playing a pressing game that failed miserably en route to a dismal 3-0 defeat."

 

Szal a játékosok kontrázni akartak, Lajos presszingelni, ebből jött az, hogy egyedül Schweinsteiger támadott le, a többiek meg nézték..

For-dzsi Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101789

Sok mindennel egyetértek, de 5 játékost teljesen felesleges igazolni (gondolom a kezdőbe szánnád őket), mert most már kell az állandóság. Tulajdonképpen Carricken kívül senki nem osztályozódik ki a kora alapján. A kezdőnk 90%-ban adott, egy középhátvéd még elférne, de ennyi. Azon lehet vitatkozni, hogy a keret mélyítése céljából jöjjön még egy-két új ember. Ha új menedzserünk lenne, akkor nálam az lenne az elvárás, hogy ebből a játékosállományból alkosson. Rooney ügye megoldandó, ilyen teljesítménnyel nincs helye a kezdőben, a padra meg drága.

Előzmény: giornalista (101785)
manchesterer united Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101788

"hol vagyunk ettől"

hát messze, mivel még nincs április-május :D de tényleg, nagyon messze még a vége. láthattuk, hogy azért a city sem olyan, mint mondjuk a tavalyi cselzi. igenis verhetőek. Arsenalról nem is beszélve, akik nyilván sokszor fognak még botlani. a BL-ben jó lenne első helyet megszerezni és akkor kedvező helyzetben várhatjuk a sorsolást. onnantól meg az egész lutri...

Előzmény: giornalista (101787)
giornalista Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101787

ki fog derülni a szezon végére. hacsak nem érünk el valami olyan sikert (BL-döntő, PL-cím, FA-kupa), ami alátámasztaná a filozófia létjogosultságát, akkor a szemünkre és az érzéseinkre kell hagyatkozni, mely szerint ez egy zsákutca. ha jól szerepelünk, lehet neki adni egy 3. évet, de megmondom őszintén, én nem tartok ettől. bekínlódjuk magunkat a City mögé valahanyadiknak, a BL-ben legjobb esetben 8 közé jutás. sok meccsünk lesz majd az idén, és már eddig is láttunk egy rakás variációt arra, hogy mire vagyunk képesek (balszerencsés Swansea- és PSV-vereségek, szép Liverpool-verés, Arsenal-katasztrófa, Wolfsburg-hullámvölgy, stb.).

 

a játékosokon is lehet majd látni egyébként, hogy mennyire hisznek a hollandban, mennyire állnak mögötte, mennyire szeretnek neki játszani. lehet ebből a szezonból még bármi, de azért lássuk be, nem vagyunk egy szinten a Cityvel, Barcával, Bayernnel, és nekünk ezeket a csapatokat kéne szorongatnunk, vagy éppen lenyomnunk.

 

hozzáteszem: legyünk olyan jók, hogy maradjon! legyen 1-2. hely a PL-ben és a BL-ben is, és akkor minden oké. de hol vagyunk ettől... :/

Előzmény: manchesterer united (101786)
manchesterer united Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101786

nagyrészt egyetértek, de valamiben nem. LvG-t hülyeség lenne elküldeni másfél-2 év után nem. ha még nem is leszünk bajnokok, javulhat a helyzet a tavalyihoz képest. idén mondjuk nem 4. hely, hanem 2-3, BL szerepléssel együtt. Ligakupát legalább komolyabban veszi. bár ja, fasznak ott is játszatni ugyanazokat?! most te tényleg elküldenél egy olyan menedzsert aki az első szezonjához képest jobban teljesít a másodikban?

idén szerintem nagyon is jól igazolt, de egy középhátvéd még elfért volna bőven, ez nyilvánvaló. azért azt is számold bele, hogy Shaw milyen érvágás. az is LvG hibája?

Rooneyt illetően meg ott a baj, hogy ő kapta meg a csk szalagot. persze akkor még jogos döntés volt. De Geát talán már akkor is szóba hozták a Reállal, állandó védelem nem volt (most már Smalling megkaphatná), középpályán Carrick nem épp az a személyiség, csatárok meg mindig jönnek-mennek. Rooney volt az egyetlen opció. de igazán elvehetnék tőle és akkor mehetne a picsába a padra, amíg magába száll. vagy adjuk el a francba. mondjuk ilyen szezon után nem fogunk érte sokat kapni, de kit érdekel már.

Előzmény: giornalista (101785)
giornalista Creative Commons License 2015.10.06 0 1 101785

azért, hozzá kell tenni, hogy ez az Arsenal-meccs rendesen beárazta a filozófiát, Lajossal együtt :( szomorú ezt leírni, mert ha már hinni sem lehet a hollandban, és a módszerében, akkor mi marad nekünk erre az évre?

 

ahhoz, hogy működjön a taktikája, kell egy partner ellenfél, amely behúzódik, kontrákra játszik, és hagyja megfojtani magát. amint viszont egy olyan csapattal találkozunk, aki gyorsan játszik, támadásokat akar vezetni, és meg akarja tartani a labdát, menthetetlenül szétesünk. ezt láttuk a Wolfsburg ellen is, és az Arsenal-meccs első 25 percében.

 

olyat játszottunk Everreddel, hogy mondjunk három olyan játékost a Bayern hétvégi kezdőjéből, akit nem igazolnánk le a mi kezdőcsapatunkba. nagy kínunkban kimondtuk Neuer nevét, Xabi Alonsóét, végül Douglas Costáét, hogy azért meglegyen a három. van egy rakás szimpatikus játékosunk, de ebbe a keretbe a jövőre is 5 játékost kell majd legalább hozni. a "feltörekvő" vonal, amit az idén nyomtunk (Memphis, Martial, Darmian, Schneiderlin) ennyit tud. a két fiatalból majd meglátjuk, mi lesz, Martialba nehéz belekötni, Depayt nehéz nem szitkozódva nézni.

 

jövőre meg kell szabadulni Rooney-tól, Van Gaaltól, és igazolni kell egy klasszis középhátvédet, jobbszélsőt minimum. Blind mehet a középpályára, Carrick úgyis a háttérbe fog szorulni, Schweinit meglátjuk, meddig és mire lesz jó, Schneiderlin bele fog jönni.

 

érdemes megnézni az októberi sorsolásunkat, koránt sem biztos, hogy fogunk pontot szerezni, sőt. az Everton biztos bukó, a City jó eséllyel az, a Palace sosem egyszerű, főleg nem a mi, Van Gaal alatt bemtuatott idegenbeli formánkkal.

 

nehéz egyelőre felmérni, hogy érdemes lenne-e kirúgni szezon közben Van Gaalt. valójában felmerülhet jogosan az igény. pontszámban ugyan nem állunk rosszul egyáltalán, rég álltunk ilyen sok ponttal 8 forduló után. ha az októberi meccseken jól fogunk szerepelni, novemberben jön egy kis fellélegzés, majd a decemberi dara (az idén összejött a "Stoke idegenben után fogadjuk a Chelsea-t" sorsolás). de ha teszem azt, októberben nem szerzünk pontot (és mondom, erre minden esélyünk megvan), az 4 bajnoki vereség zsinórban, az viszont nem MU-szint, akkor kicsúszott a lába alól a talaj.

 

nem rotál (Ligakupa-kezdő WTF?!), nem érti, hogy miért fáradt a csapat, tavaly ugyanúgy szopatta meg az Arsenal, ahogy az idén, és nem érti, ráadásul nagyon szűk keretet hozott össze.

 

ja, és játszatja Rooney-t. minden ellenére, folyamatosan. ez önmagában elég lesz ahhoz, hogy ellene forduljak a közeljövőben.

manchesterer united Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101784

nem kell úgy kiakadni, meglepődni a vasárnapi meccsen. a tavalyi ugyanez volt. 5-0 volt a kapuralövések száma, eredmény pedig 0-1. tavaly mindent kihagyott az Arsenal (mindent védett De Gea), most minden bejött nekik. már másodjára hagytuk, hogy lerohanjanak minket. szerintem várható volt a BL leszereplésük után, hogy kurvára bizonyítani akarnak és mennek mint a gép.

amíg meg nálunk Rooney ott van a kezdőben, sok jóra ne számítsunk hosszú távon. irányítóként szar, egyenesen fék. Herrera, Januzaj (tudom kölcsön), Mata mind jobbak 10es poszton, csatárként meg már most jobb a 19 éves Martial. nincs az a poszt, ahol a kedves csk a hasznára lenne a mostani csapatnak. minden posztra vannak jobb alternatívák. remélhetőleg LvG utódja ezt észreveszi és ki meri tenni a kezdőből Roo-t és elveszi tőle a csk szalagot. mert jelenleg ez elég nagy bukót jelenthet nekünk a szezonban.

For-dzsi Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101783

Giggs sokkal jobban pozícionált, mint az általad említettek. Moyes alatt és most is az első csapatot irányító szakmai stáb tagja, volt átmeneti menedzser, szóval szagolt már puskaport és ismeri a játékosokat. Úgy néz ki, mint egy menedzser, jól áll rajta az öltöny és a melegítő is, tehát komolyan vehető opció. :-) De tény, hogy eddig semmit nem bizonyított ő sem.

Előzmény: Törölt nick (101782)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101782

Azért azt nem mondanám, hogy nincs belsős opciónk. Bergkamp és újabban Henry.

Bergkamp az Ajaxnál van, ha jól tudom, Henry meg az Arsenal utánpótlás akadémiáján melózik. Tény, hogy nem tudni, milyen managerek lennének, de játékosként azért van nevük. Giggs dettó.

 

Előzmény: For-dzsi (101781)
For-dzsi Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101781

Nekem az jutott eszembe ennek kapcsán, hogy milyen fontos az időzítés. Moyes előtt szóba került Ancelotti, Klopp, Guardiola. Mivel egyikük sem volt elérhető, a második vonalból választottunk. Ezek viszonylag fiatal, még mindig vonzó menedzseropciók. Alajos legkésőbb 2017-ben tiplizik. Ha szezon végéig kitartunk mellette, ami elég valószínű, addigra a most szabadon levő emberkék lekötik magukat. Ha Klopp a pudlik mellett dönt, akkor nagyjából végleg kiesik. Jó lenne tudni, nálunk mi a koncepció, ha Alajos után Giggs, akkor érdektelen a dolog, de ha egy tapasztaltabb menedzserben gondolkodna a klubvezetés, akkor titkos tárgyalásokat azért nem ártana folytatni előzetesen, vagy marad megint a második vonal. Az arse nagyjából hasonló cipőben jár Wenger utódlása kapcsán, csak nincs belsős opciójuk.

Előzmény: Netuddki_m (101778)
nistelrooij Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101780
Mirrmurr Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101779

Szerintem a mai Liverpoolból a vezéregyéniség hiányzik. A szenvedély, ha úgy tetszik. Rodgers alapvetően higgadt fickó, aki jól mérte fel a keret lehetőségeit, csak ő sem tudta átdolgozni az erős vezér nélküli gárda felállását.
Klopp, ha megy oda, esélyes, hogy frissíteni tud. De valóban 50/50 szerintem is.

Előzmény: Netuddki_m (101778)
Netuddki_m Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101778

50/50...Szerintem megmondhatatlan, mindazonáltal az angol csapatok közül a pool a legjobb megoldás neki...Játékoskeret, szurkolótábor szempontjából mindenképpen.

Előzmény: zoltan-14 (101777)
zoltan-14 Creative Commons License 2015.10.06 0 0 101777

Szerintetek Klopp felrázza a Pudlikat, vagy csak ennyire jó ez a keret?

giornalista Creative Commons License 2015.10.05 0 0 101776

én veled vagyok, nekem is az Arsenal a legfontosabb, fájt is a tegnapi, de hát, a 7. perc után csak röhögtünk a meccsen.

 

ha ki kellett kapnunk 3-0-ra, akkor így, hogy egy percig se vegyük komolyan, ne kelljen izgulni, reménykedni. ha Martial ziccere bemegy, de nem ment be.

Előzmény: Jay-X (101766)
GGMU1117 Creative Commons License 2015.10.05 0 0 101775

Na vegre megszuletett az elso Martial interju az erkezese ota. :) Goal.com-on olvastam. Röviden osszefoglalva: azert ide jott, mert lvg akarta, szerinte a csapat vilag 5 legjobbja kozott van es bl. Mondta, hogy sokkal gyorsabb a bajnoksag, mint a francia. Es, hogy messze van Henry szintjetol, de hisz benne, hogy kemeny munkaval elerheti azt. Szimpatikus dolgokat mondott, de elegge atlagos semmitmondó nyilatkozat. Meg megemlitette, hogy angolul tanul folyamatosan, de ezt mindenki gondolhatta.

For-dzsi Creative Commons License 2015.10.05 0 0 101774

Felvetelrol neztem volna meg a meccset, de nem birtam. Elkezdtem, de 3-0 utan csak atporgettem. Megertelek. Lehet Alajost is okolni, de a kedves fiuknak is a kurva fajtajat. 

Előzmény: Jay-X (101772)
Netuddki_m Creative Commons License 2015.10.05 0 0 101773

Jose Mourinho charged for misconduct following comments made after Southampton match http://the-fa.com/28pgPe 

Jay-X Creative Commons License 2015.10.05 0 0 101772

Nyilván jobban esne, ha azt írnák, hogy ezt elbasztuk, bocsánatot kérünk, vállalhatatlan volt a produkció.

 

Pontosan. De elnézést ha valakit zavart, máskor csak röhögök, de most teliment a puttonyom.

Előzmény: For-dzsi (101771)
For-dzsi Creative Commons License 2015.10.05 0 1 101771

Te is tudod, muszáj úgy tenniük, mintha érdekelné őket. Kiváncsi lennék, hogy mennyit röhöghetnek rajtunk, a balfék szurkereken, akiknek tényleg rossz napjuk van emiatt. De a lóvéjuk ebből jön, úgyhogy úgy tesznek, mintha. Nyilván jobban esne, ha azt írnák, hogy ezt elbasztuk, bocsánatot kérünk, vállalhatatlan volt a produkció.

Előzmény: Jay-X (101763)
nistelrooij Creative Commons License 2015.10.05 0 0 101770

Én ilyenkor direkt kerülöm a hivatalos oldalt, twittert és egyebeket pár napig. PR miatt muszáj nekik nyomni a bounce back és csak rövidzárlat volt szöveget, gondolom belül eszi a fene őket és inkább nem szólnának semmit. Egyébként a győztes oldaláról is kínosak lehetnek a na most megmutattuk szövegek, mert mi van ha csak ritkán jön ki a lépés. Sanchez hihetetlen góljai ellenére azért ugyanúgy ott vannak az Arsenal problémái. Olyan ma a média a tv és az internet miatt, hogy kommunikáció kényszer van. Valami rizsát mindig muszáj mondani. (Részemről azért még mindig inkább tőlük kapjunk ki, mint a Pooltól. Azért ha egy klasszis Sanchez ilyen gólokkal ver meg minket valahol még könnyebb megemészteni akármilyen sokk is volt, mintsem egy szedett-vedett Pool intézne el minket.)

Előzmény: Jay-X (101763)
Jay-X Creative Commons License 2015.10.05 -1 0 101769

Mintha molekuláris asztrobiológia lenne, hogy kevesebb gólt kapj mint amennyit rúgj. Meg a klasszikus Hofi idézet a sípról és a bíró szájáról.

Előzmény: heinci (101768)
heinci Creative Commons License 2015.10.05 0 1 101768
Egyébként tok igazad van, ha annyi pontot szereznenk, mint ahányszor elhangzott az elmúlt két évben a tanulni fogunk ebből, erősebben térünk vissza maszlag, akkor simán bajnokságot nyernenk. Tényleg rohadt idegesito.
Előzmény: Jay-X (101763)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.05 0 0 101767

Rendben, ma még nem dugtak seggbe, szóval ez a post kiváló lesz az esti analhoz :)

Előzmény: Jay-X (101766)
Jay-X Creative Commons License 2015.10.05 -2 0 101766

A topikban már többször ki lett vesézve h mindenki szerint a Pool csapatunk ősellensége, nekem viszont gyerekkorom óta az Arsenal, szal én nehezebben viselem a tegnapit, ha megengeded, ettől talán nem leszek fürdőskurva (ja és a saját topikunkban csinálom, nem nálatok). Úgyhogy a rendreutasítást köszönöm, de akár fel is dughatod magadnak. Élvezzétek amíg lehet.

 

"The start was unacceptable. We must learn from it." (Mata)

 

Egyébként meg erről beszélek.

Előzmény: Törölt nick (101764)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!