Keresés

Részletes keresés

Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 797

Kérdem én a nagy topikdemokratáktól: ez vajon megengedő, hogy ha egy mszps emlegeti Schiffer felmenőit? Csak akkor elítélendő, ha ezt egy fideszes teszi?

Hol a nagy tiltakozás? Csak nem megint a kettős mérce?

(azt meg hagyjuk, hogy a szakacsicsozás egy szockótól mennyire is komikus és undorító:))

Előzmény: Törölt nick (791)
asta Creative Commons License 2012.11.21 0 0 795

Szívemből szóltál.... mára már csak a megszokás tart itt....

Előzmény: Nero Bianco (785)
Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 794

Megismétlem még egyszer a kedvedért, senkit nem diktátoroztam, antidemokratikusoztam le. Megvetni megvetem őket, ez tény. De ez nem ugyanaz:)

És aki pusztán azért mert rühellem a ballib bagázst antidemokratikusnak tart, az nem rólam, hanem saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Előzmény: asta (789)
Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 792

Az alapvető különbség köztünk az, hogy én annak ellenére is demokratának tartalak, hogy mélységesen megvetem azt a politikai rendszert és azokat a szereplőket, akiket te képviselsz vagy akikkel szimpatizálsz.

Nézd, a demokrácia hülye módon úgy működik, hogy többség dönt. Ez nyilván annak a kisebbségnek, akit leszavaztak nem tetszik.

De kérdem én, a te rajongottjaid mikor is vették figyelembe a másik oldal véleményét?

Előzmény: asta (788)
Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 790

Értem én, hogy megkeseredett vagy, de ennyire? (egy kérdés, amire nem muszáj válaszolni: hány éves vagy?)

Én nem érzem a kormányzásunkat antidemokratikusnak. Arra kaptunk felhatalmazást, hogy megváltoztassunk dolgokat, olyan szent teheneket is, amihez eddig senki sem akart vagy nem tudott hozzányúlni. Én kifejezetten örülök annak, hogy nem az imfben vagy az amcsikmegmondjákmitcsináljunkban keressük a megoldást. Örülök annak, hogy bárkivel szemben ki merünk állni az országunkért és magunkért. És nem érzem úgy egyáltalán, hogy rossz irányban haladnánk. És egyáltalán nem érzem azt, hogy egy az elkúrók közül (a libás), na majd ő lesz a messiás, aki helyretesz itt mindent. Ahogy már írtam számomra nem is az a legnagyob baj, hogy gazdaságilag tönkretették az országot, hanem hogy morálisan és kulturálisan lezüllesztették.

És ne hidd, hogy nincsenek kritikáim, de én ezekkel nem a sajtóhoz vagy az ellenfeleinkhez szaladgálok, hanem házon belül rendezem le. Mert szerintem kultúrembereknél úgy szokás.

A hatalmas kritikákat sem látom igazán, vagy legalábbis azt, hogy teljesen elvesztettük volna a bázisunkat, hogy többen vannak akik a bukásunkat akarják. Két és fél éve kormányzunk, az összes közvéleménykutatónál mi állunk a legjobban, az összes rendezvényből az jön le, hogy többen vagyunk, a békemenet többszöröse az ellenünk tüntetőknek. Pedig a létező összes fórumon itthon és külföldön durván, agresszívan, gyűlölködve támad minket a ballib oldal. Hörgik az összes ballib médiumban, hogy mekkora diktatúra van és nincs sajtószabadság (érted, címlapon lehozhat ilyet egy diktatúrában!), hörgik a tüntetésen, hogy mekkora diktatúra van, pedig mégcsak egy jó kis könnygáz vagy lovasroham sem jut nekik.

De még csak a saját ismerősi körömben sem érzem a hatalmas nagy elégedetlenséget. Van aki kritizál, ez természetesen, de nem találkoztam még olyannal, aki azt mondta, hogy ok eddig rátok szavaztam, de ez annyira szar, hogy mostantól a komcsikra, az lmpre vagy a libásra fogok. Persze van ismerősöm, aki eddig se szeretett minket, de most, főként a ballib hisztikampány hatására felerősödött benne az orbánfóbia. Mert nem a saját érveivel, problémáival jön, hanem a szokásos ballib faékegyszerűségi érvrendszerrel. Ahogy sajnos ezt te is teszed. És ezt a leegyszerűsítést nem mi végeztük el. Te is, ő is, eddig is rühelltétek Orbánt, egy döntésével sem értettek egyet, szóval nem az általatok vélt alkalmatlansága miatt van.

Előzmény: Nero Bianco (786)
asta Creative Commons License 2012.11.21 0 0 789

Azért nem vagy demokrata, mert ezzel együlésben  tagadod a "ballib bagázs" jogát, hogy téged ezért antidemokratának minősíten:O)))) Azaz személyes sértésnek veszed azt, amit te magad lezserül megteszel mással nap mint nap.

 

Ez pedig hatalmi pozícióban ás állami szinten  nagyon veszélyes dolog.... gondolj az inkvizicióra, Sztálinra, Hitlerre, Rákosira... amikor pusztán a véleményük miatt emberket gyilkoltak halomra.

Előzmény: Ódri (779)
asta Creative Commons License 2012.11.21 0 0 788

Namégegyszer nekifutok, csak a kedvedért:O)))

 

Azzal, ha én pl. azt mondom rád, hogy nem vagy demokrata, mert ez a véleményem, akkor még nem rekesztettelek ki a demokráciából, mert ugyanakkor elismerem a jogodat, hogy te ezzel ellentétben mégis demokratának tartsd magadat.

 

Ha erről még érvekkel meg is tudsz győzni, akkor még egyet is érthetünk ebben:O))) Azaz akkor nemcsak a jogodat ismerem el, hogy annak tartsd magad, aminek akarod, hanem elfogadom a véleményedet is ezzel kapcsolatban.

 

Én pl. azt eleve nem tartom demokratikusnak, ha valaki azt hiszi, hogy a többség uralkodhat a kisebbség fölött.... azaz joga van a kisebbség véleményét eleve rossznak, sőt üldözendőnek tartani és emiatt hátrányba hozni, kirekeszteni  az élet bizonyos területeiről...magyarul erőszakkal ráerőltetni a másikra a saját ízlést, véleményt.

 

Azt meg már észre sem veszed, hogy sikerült egy mondatban ellentmondani magadnak:O))))

Előzmény: Törölt nick (773)
Nero Bianco Creative Commons License 2012.11.21 0 0 786

Na és mitől nem? Mert rühellem a ballib bagászt? Kérlek, indokold is meg akkor. Miért nem vagyok demokrata?

 

Mert kritikátlanul támogatsz egy velejéig antidemokratikus rezsimet.

Azért.

És mégcsak el sem vagy hajlandó gondolkodni azon, hogy ugyan sokan miért is olyan kritikusak a mostani fidesszel vagy a mostani kormányzattal szemben.

 

Előzmény: Ódri (779)
Nero Bianco Creative Commons License 2012.11.21 0 0 785

Valaki ellopta a nicked? Régebben teljesen értelmesen lehetett veled vitázni, kultúráltan szóltál hozzá. De mostanában csak ez az alacsonyszintű irogatás, hogy a Fideszmindenbenhazudikésanyaloncaitartjákfenn....

 

Nem lopta el senki.

Csak régebben azt gondoltam, hogy van helye és értelme a kulturált vitának.

De az elmúlt 1-2 évben meg rű kellett jönnöm, hogy nincs.

Egyszerűen nincs semmi értelme sem az itteni vitának, sem a politikai életben az oldalak közti vitának.

Valóban, kissé megkeseredtem, mert álmomban nem gondoltam volna, hogy ide jutunk.

 

Mire fel érveljen valaki akármivel is, ha azt látja, hogy mondjuk Kósa Lajos a választójogi rendszer kapcsán kiáll, és olyan kijelentéseket tesz akár az előzetes feliratkozással akár az egyfordulós rendszerrel akár a kampánykorlátozással kapcsolatban, amiről az első mondat után lehet tudni, hogy ordasnagy hazugság. A fidesz tényleg nem tudott egymás után kétszer konzekvensen hazudni például a regisztrációs kötelezettségről.

És ezt a baromságot még Rogán megfejelte azzal a mégnagyobb baromsággal, hogy meg kéne szüntetni a hivatalos népességnyilvántartást.

Bár a választójogiban meg ugye törvénybe vagyon iktatva, hogy a névjegyzéket a népességnyilvántartás alapján kell folyamatosan karbantartani.

 

Mire fel érveljen valaki értelmesen bármivel, ha azt látja, hogy Auer János kiáll, és a klubrádió ügyében nyilvánvaló ordasnagy hazugságokat ereszt el a nyilvánosságban. Hogy dehát a médiatanács az mennyire nem a KR ellen hanem a törvényességért.

Holott mindenki, aki csak minimálisan is ismeri a viszonyokat, pontosan tudja, hogy a KR ellen Szalay Annamária személyes bosszúhadjárata folyik. És igen, rohadtul sajnálom, hogy az általam korábban becsült Auer testéből eltávolították a gerincet.

Amikor elkezdik emlegetni a "klubszabályt" akkor pedig leginkább belevágnék valami vasdarabot a tévébe.

Pusztán csak azért, mert tudjűk, hogy az átlagembernek fogalma nincs arról, hogy a bíróság nem hozhat egy pályázat esetében új szabályt.

 

Mire fel érveljen valaki értelmesen bármivel is, amikor meglátja Lázárt és Matolcsyt, és ennek megkoronázásaképp még meg is hallgatja Matolcsyt.

Matolcsy mondjuk persze nem hazudik, mert Matolcsy szimplán egy idióta, a piros pöttyel a seggén.

 

Nincs hová érvelni, mert az érvek nem számítanak amikor ott az erő.

Ezért ma már azt kell mondjam, hogy a fidesszel szemben nem érvelni kell, mert annak úgysincs semmi értelme, hiszen le sem szarják. Napját nem tudom, hogy akármelyik vezető fideszes politikus észérvvel támogatta volna meg valamelyik döntést.

Beleröhögnek a képedbe, hogy "nekünk kétharmadunk van, örülj hogy nem szarunk a szádba, mert ha olyan kedvünk van azt is megtehetnénk".

 

Akkor hová lehetne menni egy bármilyen értelmes vitával?

Sehova.

 

Marad a puszta ökölharc.

Oszt aki győz az győz.

 

Előzmény: Ódri (777)
John Doe(520i) Creative Commons License 2012.11.21 0 0 784

Mondtál te már annyi blődséget, Alisz...

Előzmény: AliceCsodaországban01 (647)
ketszerketto Creative Commons License 2012.11.21 0 0 783

Sőt kiderülhet, hogy Győző bácsi nem csak párttitkár volt, hanem zsidó is...

Előzmény: Törölt nick (782)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 782

Viktor még egy fiatal ember, fejlődhet... ;-)

Előzmény: ketszerketto (781)
ketszerketto Creative Commons License 2012.11.21 0 0 781

"...cionista például még nem volt..."

 

Ezzel Csanád is így volt sokáig...:-)

Előzmény: Törölt nick (771)
Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 779

Na és mitől nem? Mert rühellem a ballib bagászt? Kérlek, indokold is meg akkor. Miért nem vagyok demokrata?

Előzmény: Nero Bianco (775)
Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 777

Komolyan ennyire egyszerű a te világod? Valaki ellopta a nicked? Régebben teljesen értelmesen lehetett veled vitázni, kultúráltan szóltál hozzá. De mostanában csak ez az alacsonyszintű irogatás, hogy a Fideszmindenbenhazudikésanyaloncaitartjákfenn és a Milla meg Bajnai a tökéletes istenek.

Előzmény: Nero Bianco (772)
Nero Bianco Creative Commons License 2012.11.21 0 0 775

és azt mondja, hogy nem vagyok demokrata.

 

Bakker, az a baj, hogy te tényleg nem vagy demokrata.

 

Előzmény: Ódri (761)
Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 774

Én egyikkel se értek egyet. Ha egyetértenék, akkor lmp szavazó lennék.

Veszélyt meg konkrétan egyik sem jelent, ne értékeld túl őket.

Előzmény: ketszerketto (768)
Nero Bianco Creative Commons License 2012.11.21 0 0 772

és most majd csupa hazugság fog megjelenni róla.

 

Hát dehogynem azt jelenti hogy a kormányvezéreltben csupa hazugság fog megjelenni róla.

Mikor volt ez másképp az elmúlt 2 évben?

 

Akkor sem bírt igazat mondani a fideszből senki, amikor eltévesztette.

A z mtv-s meg a többi nyaloncról ne is beszéljünk.

 

Előzmény: Ódri (728)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 771

Összetévesztesz egy pártot egy világnézettel. A liberalizmus senkinek nem lett az ágyasa, mert ez fogalmi képtelenség.

Az alcsúti kiszbolsi viszont egyetlen esendő emberke, aki már ténylegesen körbejárta jóformán az egész világnézeti palettát.

(tény ami tény, cionista például még nem volt :DDD)

Előzmény: Mantis Screamer (766)
villantós Creative Commons License 2012.11.21 0 0 770

Papa, egyes szomszédok hőbörögnek.(csak még nem tudol róla)

 

Előzmény: ketszerketto (753)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.11.21 0 0 769

Az LMP folytatja az egyeztetéseket civil partnereivel és a parlamenten kívüli pártokkal - közölték szerdán Csiba Katalin és Heltai László szóvivők.

ketszerketto Creative Commons License 2012.11.21 0 0 768

A legkönnyebb az alapján értékelni, hogy a Fidesz-hívők kivel értenek egyet,

Ha Schifferrel,akkor biztos lehetsz, hogy ők kevesebb veszélyt jelentenek a Fideszre, ha Jávorékkal értenek egyet, akkor ők a kevésbé veszélyesek.

 

Pofonegyszerű ez a Fidesz-gondolkodás...

Előzmény: Ódri (759)
Mantis Screamer Creative Commons License 2012.11.21 0 0 767

Akkor miért háborodnak fel ha a nem napon barnultat cigányozzák ?

Előzmény: Törölt nick (762)
Mantis Screamer Creative Commons License 2012.11.21 0 0 766

hát, két út volt a hazai liberalizmus előtt 1994-ben:

 

az állampárt ágyasának lenni vagy kereszténykedni

 

négy évvel a módszerváltás után lényegesebb volt az exkomcsikhoz való viszony, szóval ezért eléggé visszás Orbánt szélkakasozni

 

Előzmény: Törölt nick (764)
Mantis Screamer Creative Commons License 2012.11.21 0 0 765

tudhatnád hogy azóta nincs demokrácia mióta Orbánra szavaztak a legtöbben :D

Előzmény: Ódri (761)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 764

Amióta Viktorka kiszeretett a liberalizmusból (is), nyilván már más sem lehet hitelesen az... :-}

Előzmény: Ódri (761)
Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 763

Te figyeled is, hogy mi a téma? Egy párt belső ügyeiről. Tehát a társaimról adott esetben.

 

Előzmény: korieander (755)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 762

Alizka felismerte a járásáról, a többiek pedig talán nem szakértők ebben a témában. :-}

Előzmény: Mantis Screamer (760)
Ódri Creative Commons License 2012.11.21 0 0 761

Én nem gátolok senkit a véleménye kimondásában. Egyszerűen a liberálisokat nem tartom valódi liberálisnak, mert ez a liberalizmusuk, elfogadásuk csak és kizárólag addig tart, amig egyetértenek velük. Tehát nem elfogadja azt, hogy én másképp gondolom, mint ő, hanem agresszívan nekiáll és mindenféle elfogadhatatlan jelzővel titulál és azt mondja, hogy nem vagyok demokrata. El kéne fogadni, hogy nemcsak a liberálisok demokraták:)

Előzmény: asta (750)
Mantis Screamer Creative Commons License 2012.11.21 0 0 760

Gondolom ezért hagytátok helyben hogy oldaltársatok lecigányozta Orbánt mert ilyenkor jogotok van erre, más esetekben meg fasisztázni-rasszistázni kell mert olyankor egy demokrata nem mehet el szó nélkül az ilyen jelenségek mellett.

 

Előzmény: asta (754)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!