Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 449

hat akkor linkeld be ide azt a videot ahol lefejeli a tanar a gyereket . en csak arnyekolo olvtars videojat lattam ahol biccentett a tanar a fejevel . szerinted mi a lefejeles ? nem az amikor padlora fejelnek valakit ? oktass !

Előzmény: Törölt nick (447)
Frontsebesz Creative Commons License 2011.01.21 0 0 441
Nezd, azert ez a "tanar munkaja hogy megtanitsa, tehat csak o a hibas ha nem teszi" meg iranyvonal azert problemas. A baleseti sebesz munkaja hogy a rendellenes allapotba kerult emberi testet ujra megfeleloen uzemelove valtoztassa, de van amikor nem sikerul. Nem azert mert nem probalsz meg mindent amit mododban all, hanem azert mert nem gyozhetsz mindig. Akkor ha ilyen fordul elo, az ember mar alkalmatlan? Az mas kerdes hogy az esetleg eleve agressziv ember nem tanarnak valo, de a bizonyos problemassagi fokon tullepo gyerek sem normal nevelesi stilusu osztalyba. Ezt az esetet pedig hivatalosan ki kell vizsgalni es a hatosagoknak az eredmenyek alapjan kell eljarniuk.
Előzmény: Törölt nick (422)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 440

szenzacios a tv2 videoja.az uj orban rezsimben bemutatta hogy fej biccentessel is moresra lehet tanitani a pondro kis gengsztereket.ugyanis LEFEJELES NEM NEM harmadszor is leirom,hogy mindenki ertse NEM VOLT.fej biccentes volt.fenyegeo fejbiccentes

Antisystem Creative Commons License 2011.01.21 0 0 438

Nézd, azért egy jó tanár azt is tudja, hogy egyik osztály és másik osztály nem ugyanaz, tehát nem ugyanolyan eszközökkel lehet felkelteni az érdeklődésüket. Untig elég ehhez az is, ha az egyikben a természettudományos, a másikban meg a humán érdeklődésúek ülnek többségben, az már csak hab a tortán, ha a képességeik vagy az előképzettségük is eltérő...

 

ÜdV

Előzmény: Hierro Nyh. (436)
borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 437

Köszi, én már feladtam.

 

Ezért is tudom becsülni a videón látható tanarat, mert ő évekig próbált valamit a fejébe tölteni annak a homály gyereknek. És nem adta fel, ellentétben velem. Én feladom, ha látom, hgy valaki csak nem akar valamit megérteni. Az ő baja.

 

Üdv:

b

Előzmény: 4400 (428)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2011.01.21 0 0 436

És mi van abban az esetben, ha pl. két párhuzamos osztályban ugyanannak a tanárnak az órája ugyanabban a témában, ugyanúgy összeállítva egyik esetben rendben lemegy és tetszik az osztálynak, egy másik osztályban viszont pár rendbontó diák elrontja? Akkor eleve nem érdekes az az óra?

Előzmény: Törölt nick (414)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 435

engedd meg baratom hogy nyugalmazott gepeszmernokkent irjam : a tanar csak fej BICCENTESSEL jelezte hogy LE FOGJA fejelni ha tovabbra is okollel fenyegeti a pondro kis gengszter . ez van a videon .

Előzmény: Törölt nick (425)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2011.01.21 0 0 434

Szerintem alapvetően egy óriási probléma van:

 

Mégpedig a SZEGREGÁCIÓ haszna és nem haszna!

 

Ebbe az iskolába már eleve a gyengébb képességűek járnak. Akinek jobb képességűek a gyerekei, az elviszik másik iskolába. Tehát ebben az iskolában a tanerő eleve a szegregázió negatív oldalával kénytelen megbírkózni, azaz hogy a rendelkezésre álló agyak az alsó egyharamdba tartoznak. Namost, ettől függetlenül ebben az alsó értelmi egyharamban is vannak még különbségek az agyak közt, viszont kapacitás és lehetőségek hiányában nem tudják a legalját elkülöníteni. 

SZÜKSÉGES tehát a szegregáció, olyan értelemben, hogy a deviánsokat el kell választani a nem deviánsoktól! Namost, még mielőtt bárki elvágná a kijelentésem miatt a torkom,  nem arról van szó, hogy mindenki aki cigány az deviáns, ezért legyenek cigány és nem cigány osztályok, az majd megold mindent, hanem azt, hisz láthattuk, hogy ez a kölyök sem volt cigány. Arról van szó, hogy az iskolák a 18 éves tankötelezettség miatt kénytelenek a kiskorú bűnözőket, kezelhetetlen korcs deviánsokat is NEM NEVELŐINTÉZETI ILLETVE NEM FEGYINTÉZETI ESZKÖZÖKKEL, sima középiskolás nevelési eszközökkel oktatni ugyanabban a közösségben, amelyben az átlag értelmi színvonal eleve nem nagy.

Én azt a megoldást tenném, hogy felmérném az országos helyzetet minden iskolára, elfogadnám a tényeket, hogy vannak iskolák, ahol rendkívül rossz a helyzet és ezekben az iskolákban egyfajta SZÜKSÉGÁLLAPOTKÉNT a tanároknak, nevelőknek olyan eszközöket adnék a kezükbe, mint amivel a nevelő és fegyintézetekben rendelkeznek az ottani nevelők.

 

Előzmény: Törölt nick (414)
Antisystem Creative Commons License 2011.01.21 0 0 433

A lenyeg az volt hogy a mobil be legyen allitva , Jozsika megkapta az utasitast a ciganyoktol,(lehet hogy ot is csak felhecceltek) "ha kizavar majd visszajossz ", vagy valami ilyesmit mondott a torokhangu  kisebbsegi leanyzo , aztan mehetett a moka.

A helyzet az, hogy én ebben általánosságban nem hiszek, még akkor sem, ha néhány konkrét eset tényleg így néz ki. Csak tudod, más konkrét esetek meg tényleg úgy néznek ki, hogy a tanár meg van róla győződve, hogy ex lex módon joga van a tetlegességhez.

 

ÜdV

Előzmény: 4400 (427)
4400 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 430

"

Naja, azt elfelejtették a híradásokban megjegyezni, hogy az örkényi szakiskolát NEM a város, hanem a MEGYE üzemelteti. Namármost, hová is menjen akkor nyüstölni a tanár és a szülő???"

 

 

Az orszaggyulesi kepviselohoz.

De ha nem tudnak mit kitalalni , forduljanak bizalommal Orosz Mihalyhoz , Erpatak polgarmesterehez , biztosan tud egypar jo tanacsot adni.

Előzmény: Transylvanianmixedgrill (413)
4400 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 428

Borzimorzi olvtarsno itt alant jol osszefoglalta , de azert csak erolkodj.

Előzmény: Törölt nick (422)
4400 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 427

"

...ja, csak ugye van egy lényeges különbség, nevezetesen, hogy az utcán nincs függőségi viszony, hierarchia... ott esetleg azuután jogos védelem címszóval a tökétől a torkáig metszi a pofánverőt, oszt majd a bíró megmondja, hogy arányos volt-é a dolog, vagy nem...

 "

 

Ugyanmar , ugyanmar!Szerinted itt Jozsikat-vagy akarhogy is hivjak- egy percig is erdekelte a fuggosegi viszony?

A lenyeg az volt hogy a mobil be legyen allitva , Jozsika megkapta az utasitast a ciganyoktol,(lehet hogy ot is csak felhecceltek) "ha kizavar majd visszajossz ", vagy valami ilyesmit mondott a torokhangu  kisebbsegi leanyzo , aztan mehetett a moka.

Előzmény: Antisystem (419)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 426

shit again

Előzmény: Törölt nick (424)
borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 423

Tudod, mit? Menj be egy tök üres konyhába, aztán csinálj vacsorát. Ez a dolgod, ezért vagy ott.

Ignore on.

b

Előzmény: Törölt nick (414)
borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 420

SB olvtárs szerint az nem számít. Lassan ott tartunk, hogy a  minden osztályba jutó 2-3 deviáns miatt egy komplett generációnak a tanuláshoz való alkotmányos jogát csorbítják napi rendszerességgel minden iskolában, de az olvtárs akkor is csak azt fújja, hogy szerinte mi lett volna a helyes anno, amikor ő járt iskolába.Tekintet nélkül arra, hogy ma egész más iskolák, diákok és tanárok vannak.

 

Sajnos, a hatékony fegyelmezés eszközei a hazai iskolákból hiányoznak. Ilyenek: büntetőfeladat, felfüggesztés, diákjogok korlátozása, munkafeladat, illetve x db. intő után eltanácsolás minden további, az iskolát terhelő tendő (pl. ú j iskola keresése) nélkül. Ezek a gyerekek pontosan tudják, hogy semmiféle retorzióval nem kell számolniuk, az intőt aláírják maguk, vagy elvesztik az ellenőrzőt, eltanácsolni nem lehet őket, tehát mindent szabad. Tarthatna ezeknek órát Öveges is, szétpofáznák azt is.

 

Üdv:

b

Előzmény: Hierro Nyh. (406)
Antisystem Creative Commons License 2011.01.21 0 0 419

de Jozsika legalabb megtanulja amit majd kinnt az utcan is fog tapasztalni , hogyha egy nala erosebbel kezd el kekeckedni , esetleg jol pofanverik)

...ja, csak ugye van egy lényeges különbség, nevezetesen, hogy az utcán nincs függőségi viszony, hierarchia... ott esetleg azuután jogos védelem címszóval a tökétől a torkáig metszi a pofánverőt, oszt majd a bíró megmondja, hogy arányos volt-é a dolog, vagy nem...

 

ÜdV

Előzmény: 4400 (412)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2011.01.21 0 0 418

A fővárost és a megyei jogú városokat kivéve a középsulik üzemeltetője alapesetben a megye, ezen nincs semmi rendkívüli.

Előzmény: Transylvanianmixedgrill (413)
pert2 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 416

A tegeződés nem tilos, bár általában nem szokás. Legfeljebb az iskola szabályzatában előírhatják, hogy magázni kell a tanárokat, és akkor intőt adhatnak a diáknak, aki megszegi a szabályt. De a lefejelés feltehetőleg nem szerepel a lehetséges szankciók között.

 

Sajnos vannak alkalmatlan tanárok is, ideejében ki kell rugni őket.

Előzmény: Hierro Nyh. (400)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.21 0 0 415

nem a tanar az idiota hanem a hulye mernok hulyegyereke egy gettobol

Előzmény: Törölt nick (399)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2011.01.21 0 0 413

Naja, azt elfelejtették a híradásokban megjegyezni, hogy az örkényi szakiskolát NEM a város, hanem a MEGYE üzemelteti. Namármost, hová is menjen akkor nyüstölni a tanár és a szülő???

Előzmény: 4400 (398)
4400 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 412

hat ugy latom hogy veled sem erdemes beszelgetni.

"

Ergo, a tanár nyugodtan lefejelheti... Érdekes okfejtés..."

Ugyan hol irtam ezt?

Gondolom a tanar teljesitette a szerzodesben foglaltakat-illetve szerette volna- , nem azzal kezdte az orat hogy Jozsikanak tepkedni kezdte a puloveret , Jozsika volt aki a szerzodesszegest elkovette!(abszolut nem szeretem az ilyen testi fenyitest , plane ezt a lefejelest , de Jozsika legalabb megtanulja amit majd kinnt az utcan is fog tapasztalni , hogyha egy nala erosebbel kezd el kekeckedni , esetleg jol pofanverik)

Előzmény: Törölt nick (401)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2011.01.21 0 0 411

A kamerázás azt is kiküszöbölhetné, hogy a kölyköknek higgyenek feltétel nélkül...

Előzmény: fúrómester (409)
fúrómester Creative Commons License 2011.01.21 0 0 409

"A törvény szerint az óráról semmiféle felvételt nem szabad klészíteni..."

 

Mert?

 

Ja, hogy van mit takargatni, a kölköknek meg úgysem hisznek, így minden rendben. Szerintem legyen mindenhol kamera, abból baj/om nem lehet.

Előzmény: Tratos (22)
borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 408

Korrekt.

 

Üdv:

b

Előzmény: Transylvanianmixedgrill (395)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2011.01.21 0 0 406

És mi van, ha a többséget érdekelné, de akad 1-2, aki szabotálja?

Előzmény: Törölt nick (403)
borzimorzi Creative Commons License 2011.01.21 0 0 405

Nem érted. Teljesen mindegy, milyen az óra. A renitens eleve azzal megy be, hogy tök mindegy, mi lesz, ő félpercenkint bippegni fog. Olyan, mint a fizetett klakk a hajdani színházakban. Ha megfizették őket, hgy fújoljanak, akkor játszhatott valaki akármilyen jól, ák intésre fújoltak. Tapsoncok dettó, csak azok az ellenkező feladatra fizetett klakk.

 

Nem érted te ezt a mai iskolát, ugye?

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (390)
4400 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 404

"

Mennyiben is bilincsel le az a lebilincselő óra, ami nem érdekli a gyereket? Itt bukik az egész érvelésed, sajnos. És itt támasztod alá az enyémet."

 

 

Edes lelkem , az en logikam egy cseppet sem bukik meg , mert nem is logikaztam semmit,  egyszeruen kozoltem , hogy sajnos vannak gyerekek , akiket azon kivul hogy valami cirkuszt csinaljanak , semmi nem erdekli az iskolai tananyagbol.

Raadasul itt mar nagyobbakrol beszelunk , tehat elvarjuk toluk , hogy meg ha nem is erdekli annyira a dolog , 45 percig legyen kepes nyugodtan es fegyelmezetten ulni , rendbontas nelkul.Es kulonben is:meg kell tanulnia a dolgokat, akar tetszik akar nem.

Előzmény: Törölt nick (390)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2011.01.21 0 0 400

Meg az is hallani, ahogy a tanár mondta, hogy "tegeződünk?" vagy valami ilyesmi.

Előzmény: pert2 (397)
4400 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 398

"

Főleg most Hoffamannék bekeményítettek, hogy csak akkor van családi pótlék ha jár a gyerek rendesen, most még az a bűnözőbb fajta is bejár, és persze nyilván őt csak és kizárólag az érdekli, hogy ott üljön, hogy a pótlék meglegyen, az iskola szükséges rossz, neki aztán nem érdeke a fegyelmet tartani."

 

 

remelem hogy ezzel egyutt tesznek valamit az iskolai fegyelem megszilarditasa erdekeben is , de surgosen.

Egyebkent meg a pedagogusoknak es szuloknek kell menni es menni , az ogy.kepviselohoz elsosorban es nyustollni hogy csinaljanak valamit.

(Erpatakon is igy sikerult a rendcsinalas , a polgimeseter addig ment es ment , rendorseghez , illetekes elvtarsakhoz es hivatalokhoz, mig eredmenye nem lett)

Előzmény: Transylvanianmixedgrill (395)
pert2 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 397

Hát ezen a videon akárhogyis názem az látszik, hogy a tanár rángatja a fiú pulóverét, az hátraugrik pár métert, a tanár utánamegy és kapásból lefejeli. Az lehet, hogy ijedtében felemelte a kezét a fiú is, de nemigen volt esélye megütni a tanárt. és egyébként is gyakorlott fejelőnek túnik a fószer, nem valószínű hogy először csinálta.

 

 

Előzmény: Törölt nick (382)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!