Keresés

Részletes keresés

.ETNA. Creative Commons License 2012.07.04 0 0 901

Kedves Tüske! Nagyon-nagyon örülök, hogy egyrészt már túl vagy a kezelésen, másrészt jól is érzed magad... az a kis ez+az majdcsak eltűnik a balfenéken!! Van azért abban valami, hogy ma már nem ugyanazt jelenti a rosszindulatú, mint pl. 1o-15 vagy 2o éve ... az időben felismertek sokkal nagyobb hatásfokkal gyógyíthatóak ... ez tény!!!! A szív problémái (erek stb. állapota) viszont valóban komoly fejtörést okoznak, Édesanyámnak van 3 érbetegsége (mindhárom ér be van szűkülve és a katéteres tágítás sem volt sikeres, túlságosan "masszív" a lerakódás az erek belső falán) és bizony egy akármilyen egyszerű műtétnek is óriási kockázata van, több doki vizsgálja a szívbeteget műtét előtt, kardiológiai konzílium stb..... s persze, az altatóorvosnak is a toppon kell lennie ... na szóval, végső soron, rossz ez mindkettő ...

 

Balaton .... imáááádom, nagyon szeretjük a vizet, a tengert és kimondottan Balaton-imádóak vagyunk, Balatonakaliba jártunk régebben rendszeresen. Amíg élt a kutyikánk :-( , azért, hogy ő is velünk jöhessen (hiszen családtag volt), rendszeresen az Akaliban lévő kutyis (Strand-Holiday) kempingbe jártunk minden nyáron. 3 hét Balaton ... maga a csúúúúcs. Persze az is előfordult, hogy olyan hideg lett hirtelen, hogy Balatonfüred ruhaboltjait megrohanták a közelben nyaralók, meleg ruhára vadászva:-) De még az is jó "buli" volt, cseppet sem számíttot, hogy szétfagytunk a sátorban:-)

Előzmény: Tuske67 (900)
Tuske67 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 900

Sziasztok Kedves Fórumtársnők!

 

   Nem vesztem el teljesen, minden ellemkező híresztelés ellenére. Múlt héten megvolt az utolsó "kezelés", ez vasárnapra padlóra vitt. Pedig az utolsó adag Endoxan-t kihagytam, mégis ez volt a legrosszabb kúra. Mindegy egyenlőre vége. Sőt! Közben volt CT is ami jelentős visszafejlődést mutatott a nyirokcsomóknál. Jelentem ezt a csatát megnyertem. A háború meg kit érdekel. Annak előbb utóbb ugyanaz a kimenete.

  Ma azt mondta a nejemnek, az orvosa - Rák! Az ma már semmi! A szivesek! Azok halnak most nem a rákosok! Annyit költöttek rákkutatásra, hogy majd mindenre van gyógyszer! Hm. Azért ez talán túlzás. Akkor miért fekszik a  DVTK 18 éves kapusa a hematológián vérre várva, holott másfél hónapja még az NB I-ben védett? Nem szeretem a túlzásokat.

  Engem meg közben a gombák támadtak meg. A bőrgyógyász szeme felcsillant amikor kiderült, hogy leukémiás vagyok. Védtelenség tudom, de erre a bajra nem figyelmeztettek. Remélem augusztusra rendbe jövök, mennénk egy kicsit a Balcsira.

  Szóval én jól vagyok, remélem Nálatok is hasanló a helyzet! Tessék megírni! Aztán átnevezzük a fórumot Örömhírnek!Jajj mégse.

Most jöttem rá, hogy az a név már foglalt...

 

.ETNA. Creative Commons License 2012.05.29 0 0 899

Kedves Imkerájn!

 

Mostanában nagyon be vagyok "havazva" én is sajnos, de mindig olvasom (olvasnám) a fórumot, jó olvasni arról, hogy mindig van remény, hogy a látszólag kilátástalan helyzet is jóra fordulhat!!!! Egyszóval jó lenne, ha tényleg nem hagynánk, hogy kifulladjon a fórum!

 

Valóban közeledik a kontroll, a hétvégén jön haza a férjem, hogy 4-én el tudjunk menni a hematológiára, húsvét óta nem volt itthon, szóval már éppen ideje:-) Köszönjük szépen a sugarakat, az mindig ránk fér, tudod :-) ... az ablakot kinyitottam, hogy könnyebben e tudjon jönni a nyaláb:-)

 

Talán már írtam is, hogy én azt szeretem, ha olvad az aszfalt, de az Anyukám (aki szívbeteg) miatt kiegyezek ezzel az időjárással is, mert ezt - Hozzád hasonlóan - ő is sokkal jobban kedveli :-)

 

Szépséges, kellemes időjárású nyarat kívánok én is Neked és a Családodnak, ha megkapjuk majd (postán küldik jóval a vérvétel után) az eredményt, jelentkezem a hírekkel!

Előzmény: imkerájn (898)
imkerájn Creative Commons License 2012.05.29 0 0 898

Kedeves  ETNA !

 

Közeledik a júniusi időpont. Bízom benne  minden rendbe lesz  Nálatok. (Én is júniusba megyek kontrollra, valamikor a középtájon.)

Küldöm a nyaláb pozitív s. ........................................ azon a napon megy majd még egy nyaláb.

Köszönöm a gratulát.

Kellemes nyarat kívánok, ami mindjárt beköszönt csillagászatilag is- bár  az idő kicsit szeszélyes, de így legalább  néha nekem is jó.

A fórumunk  velünk ellentétben agonizál,- ugye nem hagyjuk?- Jó tudni egymás küzdelméről, erőt lehet meríteni belőle.

Üdv mindenkinek aki olvas,  néha írjatok is!

 

 

imkerajn.

Előzmény: .ETNA. (897)
.ETNA. Creative Commons License 2012.05.03 0 0 897

Gratula!!! Ez szuper hír, az 50ezer azért nem olyan nagyon "kicsi", az igenis szép javulás!!! A freudi elszólástól/elírástól :-)) azért nekem jobban tetszik az Imkerájn:-)

 

A férjemnek június elején, ha jól emlékszem, 4-én kell majd kontrollra mennie, remélem minden rendben lesz... de azért - légy szi' - küldjétek majd a pozitív sugarakat  ...

Előzmény: imkerájn (896)
imkerájn Creative Commons License 2012.05.02 0 0 896

Sziasztok Kedves Fórumtársak.

Ma voltam kontrollon, kisebb konzílium zajlott felettem. Professzor asszony ítélkezett.

Egy szó mint száz- még várhatunk. Ez nekem szuper- örüljetek velem.

Kicsit, cc. 50000-et javultam.

Várom  híreiteket, hogy s mint  folyik a küzdelem- illetve van -e béke az olaj... pardon a vérrákok hegyén ?

 

Üdv:  imkerajn

 

Csúcs a  tévesztés az egyik  írásba  IMKERÁK- lehet lecserélem a- rájnt.

Előzmény: hamubatorta (895)
hamubatorta Creative Commons License 2012.04.21 0 0 895

Sziasztok Imkerájn, Etna, Tuske67!

 

Mi nem is beszélünk betegségről, eredményekről.

Ahogy mondod Imkerájn: itt a tavasz.

Virágba borultak a fák, nyílnak a tulipánok.

Kibújtak a kertben az elvetett apró magvak.

Készülünk a fiam bérmálására, aztán ballag nyolcadik osztályból.

Nincs idő betegséggel foglalkozni.

 

Mindenkinek POZITÍV GONDOLKODÁST!

Hamubatorta

 

 

 

Előzmény: imkerájn (894)
imkerájn Creative Commons License 2012.04.21 0 0 894

Szia  hamubatorta !

 

Ne is beszéljünk betegségről, eredményekről.

Szép tavaszt,  sok örömet kívánok mindkettőtöknek.

Májusban megyek kontrollra. csak én a vége felé, majd  írom a fejleményeket.

 

Üdv: imkerajn

Előzmény: hamubatorta (891)
imkerájn Creative Commons License 2012.04.21 0 0 893

Kedves Tuske  !

 

Jó tudni, hogy  miként veszed az akadályokat. Azt, hogy- hogy vagy eszembe sem jut kérdezni- mert

láttam a filmekbe azoktól kérdezik akik  már halálközeli állapotban vannak, és erre ők mosolyogva felelik, igen kedvesem, jól vagyok.

 

Vidámságra szeretnélek hangolni, minap kaptam egy újabb

rákellenes csodareceptet- viski az alapja ha gondolod  szívesen elküldöm.

 

Üdv. és Én már a háromszázezernél is tapsikolnék.   imkerajn

 

Előzmény: Tuske67 (888)
.ETNA. Creative Commons License 2012.04.19 0 0 892

Kedves Hamubatorta, május 2-án majd gondolunk Rátok és küldjük a pozitív energiákat !!

Előzmény: hamubatorta (891)
hamubatorta Creative Commons License 2012.04.17 0 0 891

Sziasztok Kedves fórumozók!

 

 

Nehogy azt higyjétek, hogy eltüntem.

Másnaponta azért benézek.

Tudjátok a drága férjemnek vége lett a kemós kezelésnek.

Május 2-án megyünk vérvételre. nagyon félek.

Mindig féltem. Igaza van Tuske 67-nek babonából nem merek írni állapotáról.

Akárhányszor azt mondtam jól van, másnap, harmadnap jött a hidegzuhany.

Mindenkinek csak csupa jó dolgot kívánok!

 

 

Üdvözlettel: hamubatorta

 

 

 

.ETNA. Creative Commons License 2012.04.16 0 0 890

Ez szuper hír!!!

 

Dehogy is rossz vicc!!!!! :-) Nagyon is jó tanács (!!), én legalábbis nagyon szeretek olvasni a javulásokról, vagy legalább arról, hogy az állapot stagnál. A humor pedig a "legegészségesebb és legerőeljesebb módszer krízis-szituációkban", a viccelódés és a pozitív gondolkodás pedig sok mindenen képes átsegíteni... ezt tapasztalatból tudom...

 

A Mabtherásoknak, ill. a biol.terápiásoknak (én is hasonlót, Remicade-et kapok az autoimmunomra, már a 22. infúziónál járok) az infúzió alatt gyakran mérik a vérnyomását, mert ezeknek az infúzióknak van egy olyan "mellékhatása", hogy csökkentik a vérnyomást... ilyenkor jó, ha közben is iszogatunk, persze csak módjával, mert az infúziós állvánnyal nehéz vécére menni :-)

 

Netboszikának talán csak azt tudnám - így látatlanban, a hibát, a hibaüzenetet nem ismerve - tanácsolni, hogy a legegyszerűbb, ha újra regisztrál és hasonló névvel belép, s amikor már bent van a fórumon, akkor érdeklődik a moderátoroktól, hogy miért nem tud belépni a másik nicknevével.

 

Néha az is előfordul, hogy valaki ír valamit, ami miatt pl. egy napra, vagy egy hétre stb. kitiltják (pl. reklámoz, vagy ilyesmi), de erről mindig küldenek email értesítést és a szabályellenesnek titulált hozzászólását egyúttal törlik is. Viszont a hét letelte után automatikusan visszaengedik... el nem tudom képzelni, hogy Netboszika miért nem tud belépni.

 

Egyébként egyszer engem is kitiltottak már, mert az autoimmun fórumon valaki elkezdett hablatyolni és kissé berágtam és hát, ugyan finoman, intelligensen, de azért részletesen kifejtettem, hogy mit is gondolok az általa az egekig magasztalt - szerintem csak áltudományos - "módszerről":-))) A modiknak ez nem nagyon tetszett, mindkettőnket kitiltottak, engem - szerencsére - csak egy hétre:-) Mindenesetre a leckét megtanultam:-D

Előzmény: Tuske67 (888)
Tuske67 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 889

Ja és: VAUUUUUU

Tuske67 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 888

Sziasztok!

 

Tudom rossz vagyok, keveset írok, de annak örülök. hogy csak jó dolgokat olvasok tőletek. Remélem a kontroll igazolja a csodát kedves Imkerákn! ENTA már értem a párodat, engem kifejezetten bosszant, ha az állapotomról érdeklődnek. Húsvétra akartam itt jópofáskodni, de mivel nekem minden hónap első szerdáján van a kemó. nem jött össze. Kedves dokim meglepett emelt adag mabtherával. amitől szédelegtem, majd a gyógyszerek most huncutkodtak, úgyhogy három nap alatt egy levél granegis becsúszott. Sikerüllt az fvs-em 3000-re levinni, az asszistensek meg is szeppentek. Mondjuk a másnaposságok által edzett gyomromnak nem ismeretlen a hányinger, de azért ezt nyilvánosan produkálni azért újdonság volt. Hamubatortáéknál szerintem jó lett az eredmény, Erzsó babonából (nehogy elkiabálja) nem meri közzé tenni. Netboszika viszont azt írta nekem utoljára, hogy nem tud belépni a fórumba. Lányok, ha tudtok segítsetek neki!

Orgonaillatos szép Tavaszt, és lehet utánozni a 3000-et! (rossz vicc tudom...)

Attila

 

imkerájn Creative Commons License 2012.04.15 0 0 887

Kedves  ETNA  !

 

Köszönöm a lájkolást- nagy öröm nekem a kutya- így két év elteltével , ismét van tekergőtársam a napi 5-10 km sétáimhoz.

Párom szeret ugyan sétálni de nem  napi rendszerességgel, nekem pedig életelemem, szerencsére a vizslám ebben igazi cinkos.

 

Örülök, hogy rendeződnek a dolgaid, és  jelen tudsz lenni a fórumon, ami  mostanában nagyon duósra realizálódott.

Gondolom, akinek megoldódott a gondja az azért nem, aki meg éppen küzd annak megvan a maga  baja, én vagyok az aki még mindig

jelen vagyok,-valamire várva- hátha  jó hír stb. kerül be a fórumra.

Bár szívesen olvasnék arról, ki hogy van a kemó után- de lehet jobb nem tudnom mi vár rám----

 

Üdv. és szép-nap . imkerajn.

Előzmény: .ETNA. (886)
.ETNA. Creative Commons License 2012.04.12 0 0 886

Kedves Imkerájn! Szorítok, tudod, no és persze küldöm ám a pozitív sugarakat is ezerrel!!!!! Most már lassan lezajlik minden egyéb rázós dolog és végre lesz időm, hogy bepótoljam az elmaradt emailek megírását, remélem a jövő héten már lesz időm, majd mesélek:-) Lájkoltam ám az édi kis kutyitokról készült fotókat a facebook-on:-)

Előzmény: imkerájn (885)
imkerájn Creative Commons License 2012.04.12 0 0 885

Kedves ETNA !

 

Ezek tényleg jó hírek. Csak  így tovább.

Remélem a Húsvéti kulináris örömök is  jót tettek.

Várom a további jó híreket - jó, persze tudom még sokára lesz az újabb- addig is élvezzétek

kicsit gondtalanul.

 

Várom a behívómat, hamarosan  menni kell kontrollra.

 

Üdv  : imkerajn

Előzmény: .ETNA. (883)
.ETNA. Creative Commons License 2012.04.07 0 0 884

Kedves Mindenki!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket, javuló, csökkenő fvs számot és mielőbbi kitavaszodást, szépséges napsütéses napokat kívánunk!

.ETNA. Creative Commons License 2012.04.07 0 0 883

Kedves Imkerájn!

 

A helyzet egyébként kicsit javult, néhány ezret még vissza is esett a legutóbbi vérvétel szerint a fvs szám, jól érzi magát, három havonta kell kontrollra mennie, legközelebb június elején, a munkája kint szerencsére szuper, megbecsülik stb., ami szintén pozitív lökést ad az embernek - szerintem.

 

Köszönjük a húsvéti jókívánságokat, mi is hasonló jókat kívánunk Nektek, lányoknak sok locsolkodót, fiúknak sok pirostojást... és valóban, a jó idő sem ártana:-) Mivel hétfőn már indul vissza a férjem, így nálunk már ma beindul a sonka és káposztafőzés és persze a húsvéti lakomázás is :-)

 

Előzmény: imkerájn (882)
imkerájn Creative Commons License 2012.04.05 0 0 882

Kedves  ETNA !

 

Ezzel a példakép dologgal megtisztelsz- bár  a dokim is mindig azt mondja, hogy egy csoda, ilyen  nincs több.

Nekem az a meglátásom, hogy afféle kísérlet vagyok, ezért  lehetek még mindig kezeletlen.

 ( Nekem, ez  nem  okoz  gondot, magam is támogatom, időhúzás céljából )

Nálatok  van valami  javulás ?

 

Megragadom az alkalmat, hogy  az ünnepekre  kívánjak jó időt, sok piros t.... és jó étvágyat a sonka lakomára.

 

Üdv : imkerajn

 

Előzmény: .ETNA. (881)
.ETNA. Creative Commons License 2012.04.02 0 0 881

Kedves Imkerájn! Örülök, hogy hallok Rólad, remélem jól vagy és a hited ugye még mindig olyan erős??? Tudod, hogy igazi példakép (!!) vagy számunkra!!!

 

Kicsit én is eltűntem mostanában, de annyi minden történt (jó és kevésbé jó is)...

 

Ezt a hírt egyébként azóta már rádióban is hallottam, éppen tegnap voltunk úton, amikor erről az új felfedezésről, klinikai kísérletről beszélgettek. Talán minden eddiginél több reménnyel kecsegtet!!! Valóban kihangsúlyozták, hogy bár mindenféle rosszindulatú esetében szóbajöhet, de a kísérletek pozitivitása (gondolom ezekkel próbálták) a különböző limfómák és éppen a leukémia (!) esetében volt KIEMELKEDŐ... sőt, ha jól emlékszem azt mondták, hogy KIVÉTEL NÉLKÜL minden kísérleti állat esetében POZITÍV! Hát azért - eddig - ez az egyik legbíztatóbb.

 

Persze igazad van, már annyi ilyen-olyan hírt hallottunk és olyan gyakran dobálóznak a "megvan az ellenszer" kifejezéssel, hogy tényleg nem egyszerű már hinni benne:-)

Előzmény: imkerájn (880)
imkerájn Creative Commons License 2012.04.01 0 0 880

Kösz. Etna !

 

Azért belesajdul az ember szíve  ......, ha tudja, hogy mire belehal a rákba...

Ezek a távlatok - nem  a Te jóakaratú bejegyzésed-   a naponta felröppenő hírek amikből aztán csak  a síri csend marad, illetve amivel

már három padlás is megtelt, időnként harapóssá tesznek.

 

Kívánom legyen előttetek nagyobb távlat.

Üdv. imkerajn

Előzmény: .ETNA. (879)
.ETNA. Creative Commons License 2012.03.30 0 0 879

Már több hete nem "pörög" a fórum, de azért, hátha van aki olvassa, egy bíztató hír a mai cikkek közül:

 

http://www.hir24.hu/tudomany/2012/03/30/ez-lenne-minden-rak-ellenszere/

.ETNA. Creative Commons License 2012.02.24 0 0 876

Kedves Tuske! Kitartás!!! Ha az első nem okozott gondot, szerintem ezután sem fog... különben is, ha sikerül a Lányod felvételije, radiológus is lesz a családban, közvetlen egészségügyi-protekció kipipálva :-)

 

Szerencsére a férjem már kijött a náthából, a következő kontrollja pedig március 12-én lesz, ha egyáltalán még itthon lesz akkor ... na mind1, valahogy megoldjuk, legfeljebb kérek egy korábbi időpontot a doktornőtől ...

Előzmény: Tuske67 (875)
Tuske67 Creative Commons License 2012.02.20 0 0 875

Sziasztok!

 

Közben én is túl vagyok az első  Mabhterás kemoterápián.

Szerencsére nem volt  különösebb gond, a gyógyszerek persze lerendezték a gyomromat,

meg egy kis gyengeség, de rosszabbat vártam. Jó hogy Hamubatortáék túl vannak már az egészen,

köszönet nekik meg Boszikának a segítségért, sok jó tanácsért.

Mivel rossz híreket nem olvastam, úgy veszem mindenki jól van!

 

Szép napokat, itt a Tavasz!

 

Tüske

imkerájn Creative Commons License 2012.02.20 0 0 874

Kedves hamubatorta !

 

Végre, valami megnyugtató  hír.  Nagyon örülök,  nem semmi .

Hat nehéz hónap...... elismerésem a párodnak.

Bízom benne, hogy megérte !

 

Üdv : imkerajn

 

Előzmény: hamubatorta (872)
.ETNA. Creative Commons License 2012.02.18 0 0 873

Kedves Hamubatorta! Nektek is minden jót, szorítunk!!!

Előzmény: hamubatorta (872)
hamubatorta Creative Commons License 2012.02.17 0 0 872

Sziasztok fórumozók!

 

Túl vagyunk a tervezett 6 kemoterápián éa Mabhterás kezelésen.

Szeptemberben kezdtük. Héten szerdán fejeztük be.

Hétfőn megyünk kontrollra.

Majd meglátjuk.

Mindenkinek csak jót kívánok!

 

Üdvözlettel:hamubatorta

 

NagyAnika Creative Commons License 2012.02.14 0 0 871

Sziasztok! Egy kis utánajárás után rábukkantam erre az alkalmazásra facebook-on, amit az "Együtt a leukémiás Gyermekekért Alapítvány" hozott létre. Én már le is cseréltem a profilképemet parókásra, hogy ezzel is még több emberhez jusson el az üzenet, és így még többen segítsenek az adójuk 1%-val a rászoruló gyermekeken.

.ETNA. Creative Commons License 2012.02.03 0 0 870

Igen, én is úgy érzékelem - már amennyire a hsz-ekből ez lejöhet - , hogy az vagy!!! Ez így helyes! EGyébként egy protekció az egészségügyben manapság már "félegészség" :-)))

 

Lapátolni? Na, lapátoljon, akinek.... én csak nézem majd a szépséges hóesést (ha lesz) innen a negyedikről:-)) Hát igen, a bérháznak is van némi előnye a sok hátrány mellett, remélem Anyuéknál nem lesz hó, vagy legalábbis nem nagy, mert ott viszont már a kapuig eljutni, addig a havat ellapátolni is felér egy Norbi-féle intenzív edzéssel, sőőőőt :-)

Előzmény: Tuske67 (869)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!