Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.06 -1 1 19480

Egyébként lehet mert pasi vagyok, de én nem tudom benyalni ezt sok pasi maszlagot. Ez az egész sztori az elejétől kezdve a párja és barátja közös manipulációjáról szólt, ahol a lányt úgy terelgették hogy Ő végül "azon az ajtón sétáljon be". Ezért mondtam korábban hogy meg fog történni szinte biztos. Itt a lánynak nem igazán volt beleszólása csak látszólag (ő azt hiszi).

 

A srác nyilván a "nemes" célért tolta ennyire magát, meg hogy neki a nő a legfontosabb hogy ő boldog legyen (aha....), azon este után hogy bement a szobába a fiu után (ami így olvasva nekem megalázó érzést keltett a lány részéről). A két pasi sztem tudta hogy menni fog ez, csak kicsit rá kell puhítani.

 

Mielőtt megrohamoztok, senkit nem bántottam csak pár gondolatot írtam le.

--------------

Kérdeztétek nekem mi, mm ahogy elkezdtem olvasni, a legutóbbi barátnőmnél volt olyan gondolat bennem ami felizgatott. Nevezetesen mikor valakit jól láthatóan nézett, már már pofátlanul úgy hogy én azt észre is vettem. Durván beindított, de nem az érzelmes irányba hanem a "vad szex irányába" mikor belegondoltam hogy rámászna a pasira és meg* . Ez azért érdekes mert ez bizonyos lány típusok, lányok váltják ki belőlem csak. Addigi barátnőimnél egynél sem éreztem ilyet, sőt. Azt hozzá kell tegyem, valahogy nála ez előjött, míg más lánynál nem (akivel jártam). Nem tudom ködös ez az egész, valami hajlam féle biztos van ezek szerint. De hogy ténylegességig elmenne e a dolog nálam lelki nyugalom mellett, na azt már nem tudom, és nem is hiszem.

Előzmény: Törölt nick (19473)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19479

Mennyi idős vagy?

Előzmény: Törölt nick (19473)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.06 -1 0 19478

Szerintem ez egy valós történet és a csajszi nagyon szépen leírta.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (19476)


Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19477

Nagyon szépen leírtad!Minden hasonlóan történik,mint annak idején velem történt.

Előzmény: Törölt nick (19473)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.07.06 -6 6 19476

És azoknak is kb ennyi volt a valóság alapjuk :D

Amikor Dark valahol a második-harmadik hozzászólásában a "felháborodásának" úgy adott hangot, hogy szinte már az pornóregénybe illő vágyfantázia lett a végére, magamban azt mondtam: egy héten belül jön a beszámoló, hogy megvolt az esemény, és milyen jó volt...

Ezzz aaaanyira.......... 

Előzmény: Törölt nick (19475)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.06 -5 6 19475

Régen olvastam ilyen jól megírt történetet. Akkor még nem volt internet, csak a Romana füzetek...

Előzmény: Törölt nick (19473)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.06 -4 0 19474

A megbánás nem rossz. Az is csak egy érzés az emociók gyüjteményében. Honnan lenne ilyen érzésed ha még sosem?

 

Előzmény: More Joy (19471)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.06 -5 8 19473

Köszönöm fiúk a nagy érdeklődést. Most beszámolok az új fejleményekről. Közben a feltett kédésekre is igyekszem megadni a válaszokat.

 

Az események jelentősen felgyorsultak. Párom haverjával már napi kapcsolatban voltunk. Sokszor írt. Néhányszor fel is hívott, amiből hosszú beszélgetés lett. Mindig érdeklődik felőlem. Úgy törődik velem, mintha beteg lennék. Bókol is, milyen jól néztem ki ekkor-akkor. Jó engem hallani, pedig én alig beszélek. Mikor megnevettet, jó lenne látni, mert szép a mosolyom. Milyen volt a napom, övé milyen. Régen látott, szívesen látna újra. A személyes beszélgetés mégis csak élethűbb. Naná, meg amire megy a játék, az is élethűbb lenne. A személyes találkozóra egyszer sem bólintottam rá. Nem éreztem magam felkészültnek, hogy aztán egy ágyban kössek ki vele. Párom persze érdeklődött hol tartunk. Meg van-e beszélve már valami? Ha lesz áttörés, tudni fog róla. Addig is kérdezze őt. Úgyis mindent megbeszélnek.

 

Ez az áttörés azzal az ötletével indult, hogy elém jön a munkahelyemre. Nem kell megijednem, csak hazavisz. Csak akkor állunk meg valahol, ha én is akarok. Közben beszélgethetünk. Erre is nemet mondtam, szükségtelen. De amikor ott volt, nem tudtam elküldeni, így beleegyeztem, hogy elvigyen. Közben olyan aranyosan kérte, szinte könyörgött egy italmeghívásért, hogy elfogadtam azt is. Lényegében ott döntöttem el, hogy ő kell nekem, de még át akartam gondolni. Az egy dolog, hogy a külseje tetszik. Ahhoz, hogy a gondolataimat is megindítsa (ebben az esetben a szex irányába), kell lennie megfelelő kisugárzásának is. A megjelenése, határozottsága, beszédstílusa és intellektuális tartalma, tudja mit akar. Kell látnom benne az érzelmi gyengédséget is. Ne csak a farka hajtsa előre és ne trófeának tekintsen. Ha ezek meg vannak, érzelmileg könnyebb döntést hoznom. Érdeklődést és akár további érzelmeket is elindíthat bennem iránta. Hagytam, hadd beszélje ki magát. Végig a szemembe nézett, amitől már zavarba jöttem. A velem töltött idejét méltatta. Célozgatott a szorosabb kapcsolatra is, mennyire megértjük egymást, mennyire jól működne, mennyi mindent megtenne nekem, mert kiolvassa belőlem mit szeretnék, mert olyan jó lenne engem boldognak látni, boldoggá tenni, akkor ő is az, számára ez a legfontosabb... de én nem reagáltam semmire. Hazavitt és búcsúzáskor határozottan átölelt és megcsókolt. Akkor éreztem először, hogy levett a lábamról. Egyre erőteljesebb vágyat éreztem iránta, ezért óvatosan eltoltam magamtól. Kezdek besokallni, adjon időt és majd én keresni fogom.

 

Párom nem nyúlt hozzám napok óta. Itt volt a haverja, aki egyre kedvesebben törődött velem. Sőt, olyan szépeket mondott nekem, amiket a páromtól sosem hallottam. Tökéletesen ellensúlyozta őt. Ha így akarták, jól sikerült. Alapos mérlegelésbe kezdtem. Számba vettem minden lehetőséget, az események haladását és a várható következményeket. Itt a fórumban is sok tapasztalatról olvastam és úgy látom, ez egy járható út. Ha mégis kudarccal végződik, legalább adtam esélyt ennek is. A régi mederbe már úgy sem tudom visszaterelni a kapcsolatomat. Már nem is a fűt-fát ígérgető pasim miatt érdekelt a dolog, hanem hogy a barátja szex közben is tud-e annyira érzelemteljesen produkálni, mint a beszédben? Eldöntöttem, hogy lefekszek vele. Most már tényleg megteszem.

 

Párommal közöltem benne vagyok, de ott és akkor ahol én akarom. Hadd ne részletezzem, mennyire örült neki. Reméli jól fogom magam érezni és majd meglep valamivel. Barátnőmnek még mindig állt az ajánlata, hogy náluk is lehetünk. Oda beszéltem le a találkát. Ő egyébként tapasztalatból beszél. Már több pasiját megcsalta. A mostanit még nem, de szerintem az első adódó alkalomkor már igen.

 

Előtte izgatott voltam. Még mindig furának tartottam, hogy van kapcsolatom és én mással készülök lefeküdni. És pont a barátjával. Korábban erre tippeltem volna legkevésbé, hogy ez fog történni. Jól is jöttek a barátnőm bátorító szavai. Csak túl kell lennem rajta és jobban fogom érezni magam. Ő is azt mondta, hogy senki mással ne törődjek, csak kettőnkkel. Igaza van, essünk túl rajta és remélhetőleg mindenki boldog lesz utána. Pasijával el is mentek, mikor ő megjött. Nem írok le minden intim részletet. Nem kezdeményeztem, de ő alaposan felhúzott az elnyújtott előjátékkal, amiből semmit nem adtam vissza szegénynek. Az izgalmi állapota így is elegendő volt. Viszonylag sokáig bírta, nálam is tovább. Tényleg belevitt anyait-apait, nagyon szenvedélyes volt. Tapintatos hozzáálással és erőteljesebb bedobással, amikor úgy igényeltem. Jól működött ez, figyelmes volt és ez fontos nekem.

 

Utána még agyaltam, tényleg jó ötlet volt-e? Felcsigázott, beindultam rá, de a barátnőjét mégis csak velem csalta meg. Hogyan fogja ezt ő kezelni? Afelől ne aggódjak, amúgy sem áll jól a szénájuk. Ha ez megvisel engem, szakít vele bármikor. Dehogyis! Miattam ilyet ne tegyen. Viszont reméli, hogy velem mihamarabb együtt lehet újra.

 

Volt mit megemésztenem, hiszen először csaltam meg a páromat. Gondolatimat elterelte az ünneplése. Főzött, vörösborral is készült. Én nem szoktam inni, de most kivételt tettem 2 pohárral. Részletesen be kellet számolnom a történtekről, amivel nagyon felizgatta magát. Megkaptam a rengeteg dícséretet, ölelést, bíztatást a folytatásra. Örömében tényleg romantikusabb lett, szex közben is. Az nekem már csak egy levezető volt. Amiért éheztette magát és engem a cél érdekében, hamar végzett is.

 

Még ki sem hűltek a tegnapi események nyomai, kedélyek sem csillapodtak le, de ötletekből most sincs hiány. Mindketten folytatni akarják. A haverja már elő is állt egy következő alkalom ötletével. Ha szeretnék, nála is lehetünk, amikor nem találkozik a barátnőjével. Majd meggondolom, de magamban már eldöntöttem. Hadd udvaroljon még.

 

Most a hogyantovábbról is zakatolhat az agyam. Ilyen háromszögben még nem vettem részt. Új korszak nyílt, de nem lesz könnyű időszak. Egyik oldalon túlzott elvárások és hála, a másik oldalon bizonyítani akarásból adódó heves udvarolgatás és kiadós szex. Szokatlan ezt kimondanom, de szeretőm lett, aki iránt már most többet érzek a kelleténél. Abban bízom, hogy csak a kezdet miatt ennyire odaadó és nem fog engem annyira felkavarni. Azzal is tisztában vagyok, hogy az idők végezetéig ez így nem mehet. Nem illik a hosszú távú terveimbe. Még az is lehet, előbb-utóbb választanom kell közűlük... vagy egyikőjük sem. Kettőjük viselkedése és hozzám való viszonylásuk fogja meghatározni, szívügyeim merre húznak majd el. A távoli jövő csupa kérdőjel...

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19472

Okoskodni is szeretnék...

DarkLove szituáció; miért csak dugni vagy nem dugni sarkításban lehet ezt kezelni? Mit szól a párod,ha a barátja meglát topless, esetleg meztelenül? Tuti hogy ez nekik jó? És te hova teszed magadban az érzést? Emészthetō? A határokat nem nekifutásból kell (?) megkeresni...

More Joy Creative Commons License 2019.07.06 -1 0 19471

Alkohollal oldani az ilyen problémát? Én nem élek vele. Hamis képet ad, becsaphat. Kis mértékben még lehetne rá esély, de olyan körülmények között mindenki tudja annak határát? Nem egyszerű. Később nehogy megbánást okozzon.

Előzmény: artist_not_engineer (19467)
More Joy Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19470

Na végre! Ezt hamarabb is kinyöghetted volna. Ezentúl hívhatsz direktor úrnak. Érdekes vagy ám te is. Amikor kifogásolom Harmincas hazugság mániáját és felsőbbrendű nézeteit, te mindig előkerülsz. Mi vagy te, az őrangyala?

Tessék inkább reagálni az alábbi megismételt problémára.

Előzmény: MaraVica (19466)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.06 0 1 19469

...szerintem ...

Ha valaki nem érti hogy a topik címe szerinti szituban az a legkevésbé fontos, hogy ōt mi izgatja, csinálja egyedül.

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.06 0 1 19468

...mert egy ilyen fórum inkább arra jó, hogy meríts egyet az emberiség pszichológiai tengeréből (vagy pszichopatológiai...? :D ), és akivel egy húron pendülsz, azzal beszélgess privátban, ahol az irigykedők, vagy unatkozó idióták nem ugatnak bele, és nem hergelnek fel.

Előzmény: artist_not_engineer (19467)
artist_not_engineer Creative Commons License 2019.07.06 0 2 19467

Én például teljesen valódi történéseket osztok meg, igazi problémákkal. Úgy tűnik, mégsem érdekel senkit... :-)

 

Tehát még egyszer, hátha: A feleségemet, és engem is izgat a szex mással gondolata, illetve az ha a párunkat mással látjuk. Ki is próbáltuk többféle felállásban, izgalmas is volt, elélvezni viszont nem sikerült egyikünknek sem ilyen szituációban. Kérdés, hogy tanulható-e az a lazaság, ami ahhoz kell. Több, tapasztalt swingerezővel is beszélgettünk, akik javasolták, hogy igyunk előtte egy kevés alkoholt. Amennyi éppen ellazít, de még nem rontja a szexuális teljesítményt. Eddig nem akartunk ezzel élni, mert sokkal jobban érdekelt, hogy mit élünk át, milyen az élmény tiszta fejjel.

MaraVica Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19466

Ja, és elfelejtettem, van még itt komoly múlttal rendelkező, "mindent tudás" birtokában lévő, megmondó ember is. Aki úgy érzi, neki kell irányítani az oldalt. Igen-igen, rád gondoltam! 

Előzmény: More Joy (19465)
More Joy Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19465

És mivel itt "okos, értelmes, intelligens, nagy tudású, komoly tapasztalattal rendelkező" csak te és Harmincas vagy, ezért csupán csak beszólogatni és Harmincast megvédeni jársz ide. Értem.

 

(Vagy ha kizárólag rám akarod hárítani az egészet, én ugyan nem szólok hozzá a történetedhez, ígérem)

Előzmény: MaraVica (19464)
MaraVica Creative Commons License 2019.07.06 0 1 19464

Szerintem is. Okos, értelmes, intelligens, nagy tudású, komoly tapasztalattal rendelkező hozzászólókkal.

Előzmény: More Joy (19462)
More Joy Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19463

Ha ok nélkül bélyegeznek hazugnak, sokaknál leverheti a biztit. Lehet itt bizonyítgatni is, de felesleges. Annyit és olyan körülmények között nem ér.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (19459)
More Joy Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19462

Miért nem? Tök jó hely ez.

Előzmény: MaraVica (19460)
Threesome1300 Creative Commons License 2019.07.06 0 0 19461
Na, és hogy fogsz dönteni? Belemész a szexrandiba? Segitett a véleményünk dönteni?
Előzmény: Törölt nick (19444)
MaraVica Creative Commons License 2019.07.05 0 1 19460

Ide írni?? Na neee......!

Előzmény: More Joy (19453)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.07.05 0 0 19459

Akinek nem inge, nem kell magára vegye. Minden tiszteletem a kivételeknek!

A beírásaim általában az "érintetteknél" veri ki a biztosítékot. Ez is egy elég megbízható szűrő! :D

Előzmény: Threesome1300 (19458)
Threesome1300 Creative Commons License 2019.07.05 0 0 19458
Nekünk van tapasztalatunk, igaz nem sok, de már nem egyszer voltunk 2 férfi, 1 nő felállásban. És szerintem elég komoly vagyok.
Előzmény: Egy Harmincas Pár (19456)
artist_not_engineer Creative Commons License 2019.07.05 0 3 19457

Negyven múltam, a feleségem a második nő az életemben. Ő is ennyi idős, neki én vagyok a negyedik. Soha egyikünknek sem volt egy éjszakás kalandja, csak csupa többéves kapcsolat. A két kapcsolatom közötti időszakban többször is lett volna alkalmam szexre, de nem ment. Kapcsolat, és érzelmek nélkül nem sikerült. Kapcsolaton belül nem szokott gondom lenni.

Idén aztán felmerült, hogy milyen lehet a szex másokkal. Kipróbáltuk külön-külön is, és hármasban is a feleségem partnerével. Izgalmas volt mindegyik élmény, de elélvezni például egyikünknek nem sikerült, csak együtt. Úgyhogy eddig az összes ilyen szexrandi úgy végződött, hogy alig vártuk, hogy kettesben legyünk, és levezessük a nagy izgalmat. :-) (Bezzeg a külsős félnek mindig sikerült, akár többször is. Akár férfi, akár nő volt az.)

A külön szexrandizásról már korábban leírtam a tapasztalatunkat: Megtapasztaltuk, hogy a szex mással gondolata az addig izgalmas, amíg tilos. Amikor szabad, akkor már elég a flört adta önbizalom növekedés, és izgalom. Tök jó, hogy mostantól lehet flörtölni, akár csókolózni is, és tudni, hogy akár szex is lehetne, de nem biztos, hogy lesz.

A többes szex még érdekes lehet. Mindketten izgatónak találjuk, többféle kombinációban is. Kérdés, hogy tanulható-e az, hogy élvezni is tudjunk.

Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.07.05 -9 2 19456

Az, hogy többségbe kerültek a topicban azok, akik nem valódi élményekről szeretnének olvasni és nem mindennapi valós, ide kapcsolódó problémák megoldását keresik, nincs szükségük valódi tapasztalatokra, azt jelenti, hogy valóban én vagyok rossz helyen. 

Nagyon sajnálom, hogy komoly, megbízható emberekkel már nem lehet itt találkozni. 

És higgyétek el, ez sokkal inkább a ti bajotok, mint az enyém.

Én akár el is hallgathatok (sokak örömére). Bármennyire is mást mutat a látszat, nem a vita kedvéért járok ide, tehát nem törne ketté az életem, ha nem olvashatnám itt a sok f@szságot. De ha én is eltűnök, nem nagyon marad olyan ember a környéken, akinek valódi tapasztalatai lennének. És ezzel nem én lennék szegényebb, mert én már sejtem, hogy mit, miért, mikor és hogy kell csinálni...

olegnagy Creative Commons License 2019.07.05 0 1 19455

Mindkettőnknek volt korábban egyéjszakás kalandja. Ugyanakkor hozzátenném, hogy ezek többnyire nem egyéjszakásnak terveztettek, hanem valamelyik (vagy mindkét) fél részéről nem volt igény a folytatásra.

Előzmény: Törölt nick (19448)
More Joy Creative Commons License 2019.07.05 0 0 19454

Szerintem az olyan előélet vagy tapasztalat csak könnyítő funkcióval bír, ha egy pár hármasozásba fog. Óvatosággal és több idővel azok nélkül is kivitelezhető, főleg ha a párnak erős kötődése van egymáshoz.

Előzmény: Törölt nick (19448)
More Joy Creative Commons License 2019.07.05 0 0 19453

Miattam? Előbb írjad a történetedet és lásd meg hogyan reagálok rá vagy belekötök-e. Előre ne ítélj.

 

(Ha a korábbi szerintetek kiszínesített sztorik miatt, ugyanezt mondtam. Írjatok, senki sem fog belekötni, hogy túl puritán)

Előzmény: MaraVica (19442)
Threesome1300 Creative Commons License 2019.07.05 0 0 19452
Feleségemnek 5 part ere volt eddig. 6 éve vagyunk együtt azóta már 4 férfival volt rajtam kívül.
Előzmény: Törölt nick (19448)
More Joy Creative Commons License 2019.07.05 0 0 19451

Szerintem se vedd magadra. Nem érdemes. Kis vita itt sajnos fórumtartozék.

Előzmény: Törölt nick (19444)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!