Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.02 0 0 3711
Helló!!
Én is új vagyok. Én láttam ezt az oldalt:
penisz-noveles.freeweb.hu
Ez használ? Nagyon jól jönne nekem is. Én nem szeretnék műtétet, nem szeretnék semmit szedni, vagy használni. Én nekem is kicsi a péniszem sajnos. Max 11 cm. De hallottam már olyat, hogy nagyon durva edzéssel fél év alatt valakinek 7-8 centit nő a pénisze. A lényeg az, hogy a leghamarabb a lehető legnagyobb mértékben nőjön a péniszem. Én nekem inkább lenne gigantikus mint ekkora. Szóval, én nekem bármilyen gyakorlatokat mondhattok, amitől minél hamarabb nagyobb lehet. Minél nagyobb legyen. A lényeg ennyi:) Ja, és ne csak hosszú hanem vastag is legyen. Rengeteg időm van na mint nap. Szóval, ha tudtok írnátok össze egy nagyon hatékony edzéstervet? Az idő nem számít. Csak az hogy minél nagyobb és vastagabb legyen. illetve a heréimet is lehetne valahogyan növelni, meg a sperma mennyiségét? Sajnos egyikkel sem vagyok megáldva. Szóval olyan gyakorlat kéne, ami akár napi több óra is lehet, csak nagyon hatásos legyen. Hatalmasat nőjön és vastagodjon a péniszem, meg a heréim is legyenek nagyok, és a spermám is legyen rengeteg. Mert nemsokára meglesz az első, és én nem akarok szégyenkezni. Sokan azt mondják, hogy csak a technika. De azért mégis csak jobb ha nagyobb. Szeretnék tökéletes péniszt. Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni. És az, hogy a méret nem számít, azt légyszi ne mondjátok, mert ez már unalmas. Tényleg szeretnék minél nagyobbat. Sajnos, a másik égő dolog, hogy amikor edzésem van, öltözködésnél látom, hogy mindenkinek hatalmas. Ráadásul a fele, használ valamilyen edzést a péniszére. És látom, hogy az alsónadrágjukban dagad a hatalmas péniszük meg heréjük, ráadásul erről beszélnek, kinek mekkora, és állandóan 18-20 centiket mondanak, meg ilyesmit. Szóval tényleg aki tud az segítsen. Valamilyen edzéstervet mondjatok, amitől rövid idő alatt megdagadhat a faszom és a heréim. Annak örülnék igazán, ha az alsónadrágom még szorítana is. Akkor tudom, hogy már igenis jó a faszom mérete. Egy mondatban:
Nagyobb, vastagabb faszt szeretnék, gigantikus heréket, és rengeteg ondót. Nagyon hálás lennék, ha valaki segíteni. tényleg csak az válaszoljon aki segít, mert nekem ez fontos.

Ui:
Tudom, kicsit sokszor mondtam el, amit akarok, de nekem ez nagyon fontos lenne. Mindenkit kérek, hogy segítsen.
Nándi91 Creative Commons License 2010.11.02 0 0 3710
Hát igen, azért mászkálni benne nem olyan egyszerű :D Egyébként mióta használod és mennyi a változás eddig?
Előzmény: tomi 16 (3709)
tomi 16 Creative Commons License 2010.11.02 0 0 3709
Nekem már van én is használtam vettem 18eft-ért.:D Lett volna 1 hétre rá 15eft-ért, de már akkor késő volt. Én csak otthon a gép előtt tudom hordani, mert azért járkálni benne nem olyan kényelmes.


Nándi91 Creative Commons License 2010.11.01 0 0 3708
Szia!

Használtan vettem 32ezer Ft-ért. Pár hsz-al ezelőtt egy hozzászóló írta hogy neki is van eladó, felvettem vele a kapcsolatot miután megvettem az enyémet, aztmondta hogy 20-25ért odaadná, csak akkorra én már megvettem az enyémet. Ha gondolod csapj le rá szerintem.

Sokan írták hogy az andropenis mennyire kényelmetlen, meg hogy fáj... Szerintem egyáltalán nem kényelmetlen, nem is fáj, ma is már rajtam volt úgy 4-5 órát (most is fentvan), de csak húzást érzek, fájdalmat nem.
Előzmény: tomi 16 (3707)
tomi 16 Creative Commons License 2010.11.01 0 0 3707
Hy!
Nándi91 érdeklődnék, hogy mennyibe került. Úgy tudom, hogy a B vitaminok felelősek a sejtosztódásért és sejtregenerálódásért, szóval azok jót tesznek.
pepali Creative Commons License 2010.11.01 0 0 3706
Ha a libát vagy a kacsát kukoricával tömöd, akkor az "csak hájasodik, egyszóval hízik. A májuk nagysága fajtafüggő. Példának okáért van olyan kacsafajta (hangtalan néven híresült el) amelynek kétszer akkora a mája mint az átlag kacsáknak.
Szerintem a fasz mérete is genetika kérdése, persze a helyes táplálkozás pubertás korban sokat lendíthet a dolgon. :)
Ez a porc dolog meg...
Már előre rettegek nehogy a faszomban porckorongsérv jöjjön létre a túlzott igénybevétel miatt! :)
Előzmény: bobejka (3693)
Nándi91 Creative Commons License 2010.11.01 0 0 3705
Sziasztok!

Végre én is andropenis tulajdonos lettem, úgyhogy megkezdtem a pénisznövelést! :)

1 kérdésem lenne: tudnátok tanácsot adni, hogy mivel lehet mégjobban növelni a hatékonyságot? Pl. vitaminok, stb.. Köszi!

Üdv:Nándi
ghuu Creative Commons License 2010.10.31 0 0 3704
Bobejka: nem minősítem a hozzáállásod és a stílusod. Milyen természetgyógyászati szakember vagy, ha abban hiszel ebben meg nem? Másik meg olvass el egy anatómiakönyvet mielött hülyeségeket irogatsz a brében található porcokról. Muhahaha.

Más: Azt hiszem félreértettek amikor kérdeztem a különböző vérbőséget okozó szerek használhatóságáról. Én az egészet úgy gondoltam, hogy növelheti a pénisznyújtás hatékonyságát az ha jelq-hoz még vérbőséget okozó krémet is használ az ember. Aminek szerintem lehet még valami értelmem pozitív hatása az valamilyen természetes tesztoszteronszint növelő készítmény (tribulus pl).

Azt még hozzáteszem, hogy én nem pénisznövelek, nem is tervezem, 16ot kaptam ennyi legyen elég, csak tinikoromban természetesen ez a méret komplexusokat szült és azóta ez a pénisznyújtás megmaradt amolyan tudományos érdeklődésnek:).
Nándi91 Creative Commons License 2010.10.30 0 0 3703
Szia! Én írtam (újra) hogy az andro mégis érdekelne. Üdv: Nándi
Előzmény: joe1971 (3701)
tomi 16 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 3702
Hy!

Ha valamilyen terméket hirdettek az árát légy szíves írjátok ki!!!!
joe1971 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 3701
Hello!

Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá, olcsón eladnám az Andro-mat, és a Bathmate-met. Akinek kellene írjon egy e-mailt.
jokerke11 Creative Commons License 2010.10.28 0 0 3700
Még mindig eladó a male edge basic tipusú pénisznövelőm! Teljesen új kb 5 percet viseltem! Anyagi okok miatt 15000Ft-ért elvihető!!
spekacsky Creative Commons License 2010.10.27 0 0 3699

Hogy itt mennyi hülyeséget összehordanak egyesek.Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek.Bobejka te meg húzz el innen,mert hülye vagy mint egy f@sz.

porc a bréében :))))))   hát ez kész

Szerintem csak direkt irritálsz minket!

MEGTORLÓ Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3697
Itt mindenki ku*va okos! Főleg bobejka! :-) Beszélni se tud! Ki mond olyat, hogy "rakol"? Sírok a röhögéstől. Úgy kell írni, hogy raksz, vagy teszel.
Szerintem, ha tudás többnyire nincs is, a tapasztalat fontos. Ne fikázzátok egymást, mert azzal súlyos lelki sérüléseket lehet okozni! Bobejka, téged lehet, hogy egy megzakkant lekisfaszúzott idegbeteg fog lemészárolni, úgyhogy óvatosan a kritikával! Mivel komoly tudományos háttere nincs a dolgoknak, csak elméletek, addig ne várjatok egzakt, hiteles tanácsokat! Vannak orvosok akik ezzel foglalkoznak. Persze többnyire sebészek. Ne várjátok, hogy azt fogják mondani hogy nem kell vágni, elég húzogatni. (pénz) Szedjetek össze egy orvoscsoportot, minimum 100 önkéntest, akik felosztva módszerekre tesztelik a módszereket, úgy hogy hitelesen, ellenőr előtt végzi, pontosan betartva a műveleteket. Ugye, hogy esélytelen?
Addig marad a remény és a tapasztalatcsere.
12-16év között nő a pöcs legtöbbet. Ha helyesen táplálkoztok, megfelelő mennyiségű fehérjedús ételek, vitaminok bevitelével (főleg cink) jobb eredményt lehet elérni. Ne szedje senki marokszám a cinket, mert egészségtelen, csak a szükséges mennyiséget kell bevinni. A másik, hogy gyerekkortól hájasodunk a ku*va szemét-kajától, ez rossz hatással van a hormonokra. Ha megnézitek, a dagadtaknak többnyire kisebb, mert a szervezetben levő zsír ösztrogénhatása elnyomja a tesztoszteront. Pubertáskorban (10-14év) hormonkkal(lehetőleg a saját magunk által termelt!) a legnagyobb hatást elérni a legrövidebb életkilátásokkal, szóval senki ne szúrjon, hanem fogyjon le sportoljon és egyen szépen, különben 18 évesen a máj és vesetranszplantáció szomorú dolog. És ha meg is marad az ember, mazsolányi herével nyithat egy új topikot, Mivel növeljük meg a heréinket?- címmel
Legvégül, nézd meg apád (nagyapád) fa*szát, mert valószínű tőle örökölted, Bár nem hinném hogy mereven mutogatnák! A genetika még legyőzhetetlen ilyen téren.
Nándi91 Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3696
bobejka, te komolyan természetgyógyász voltál? Gondolom a pácienseiddel is olyan hangnemben, és olyan ordenáré módon beszéltél, ahogy itt ezen a fórumon teszed sok emberrel (és nem csak ebben a topicban). Vagy velük kedves és nyájas voltál a jó summáért? Komolyan, szánalmas vagy szerintem.
bobejka Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3693
Igazad van,de akkor sem lehet a barlangos testeket semmilyen szerrel sem növelni. Nem olyan ez,mint amikor tömöd a libát kukoricával és hatalmasra a mája.
Előzmény: Wise2010 (3691)
Wise2010 Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3691
Khmm... Most nem azert de nekem szerintem a peniszemben nincs egyetlen egy porc sem , de szerintem senkinek az egy barlangos test porcok es csont nelkul szoval max hus es ver, csak ,hogy anatomiailag tisztan lassunk :)
Előzmény: bobejka (3688)
Lefety Lóri Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3690

Értem én a kételkedést.

De azt mivel magyarázod hogy a jelq nevű gyakorlattól ami olyan mint egy maszírozás sikerült 1cm-errel növelnem a méretemet 2-3 hónap alatt. Itt nem egy durva vagy fájdalmas dologra kell gondolni sokkal inkább kellemes érzés. És nem csak én hanem jópáran érünk el vele erdményeket.

A pumpálás vagy a sullyal, extenderrel való nyújtás tény hogy kicsit barbárabb dolog.

De még senki nem írt itt olyanról hogy hagyjátok abba mert ez meg ez lett velem!!!

Mértékletesség mindenképpen szükséges, de igenis lehet növelni a méretet persze nem 14ről 20ra kell gondolni de egy 10,15% nagyon is reális.

Előzmény: bobejka (3689)
bobejka Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3688
Nem kívánom,hogy úgy járj,mint a zsiráfnyakú nők,ha leveszik a megnyújtott nyakukról a rézkarikákat. Azonnal letörik a nyakuk,mert nincs tartása. Tehát,ha a péniszednek a porcait széjjelhúzod,mondjuk úgy,hogy rézgyűrűket rakol rá folyamatosan növelve a számukat,igaz,hogy megnyúlik a falloszod,de nem lesz tartása.Érthető ez. Ilizárov professzor módszere alapján Vizkeleti professzor végez csontnövelést törpenövésnél. Ő elfűrészeli a lábszárcsontot és egy szerkezettel naponta pár milliméterrel távolítja őket egymástól. Csakhogy a csont kalluszképződése benövi rést. Így akár 10-20 cm-el is növelhető a csont. De, a nyak csigolyái és a pénisz porcai között lévő izmok nem nőnek a végtelenségig. Érthető ez?
Előzmény: Nándi91 (3687)
Nándi91 Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3687
Bobejka!

Jómagam is érdeklődöm a természetgyógyászat iránt (bár a homeopátiában csalódtam, igaz, csak 1 tapasztalatom volt vele), de én nem mondanám, hogy nem lehet növelni nyújtással a péniszt.
Egyrészt csak olvass vissza picit, vki említette hogy Afrikában a nők nyújtják a nyakukat. Ott az élő példa hogy lehet, pedig a nyak azért jóval vastagabb, és azt is lehet nyújtani.
Másrészt én amikor borotválom a péniszem, akkor a makkomnál fogva húzom (nem nyújtógyakorlatként, hanem hogy biztosabban leborotváljak mindent), és pár percre akkor is megnő, és nem azért, mert erekcióm lenne. Ha akkor megnő pár percre a pár perces nyújtástól, akkor egy rendszeresített, mindennapos, akár több órás nyújtás hatására miért ne nőhetne? Mellesleg az pl. az andropenist nem csak a forgalmazó honlapján dicsérik, hanem itt a fórumban is. Jövőhéten meglesz az enyém is, terveim szerint csinálok majd a mostani állapotról is képeket és méréseket, és utána minden hónapban, amíg növesztem, és majd közzéteszem őket, amikor már jelentősen látszik az eredmény.
Előzmény: bobejka (3684)
spekacsky Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3686

Ahhoz képest hogy természetgyógyász vagy elég konzervatív a felfogásod.A lehetetlen nekem is sikerült és még sok más embernek is itt,csak olvass vissza doktor bubó. :)))

Remélem abbahagytad az orvoslást!

Előzmény: bobejka (3684)
bobejka Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3685
Hát az sem volna szégyen,ha meleggé váltam volna ennyi meztelen férfi és női test láttán,akik kezelőágyamon feküdtek. ma már immúnis vagyok a látványra. Sőt,betartottam a szabályokat és egy páciensre sem gerjedtem rá.
Előzmény: Lefety Lóri (3682)
bobejka Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3684
Én,30 évnyi természetgyógyászkodásom alatt,sok olyan nőt kezeltem,akiknek implantátuma volt és mikor a melleit kellett vizsgálnom(hogy nincs-e benne daganat,vagy csomó) igen kellemetlen érzés volt a bőre alatt csúszkáló implantátumokat tapintani.Az implantátum elfedi az alatta lévő szövetekben jkialakuló elváltozásokat.Igen,sok impotens férfit és frigiditással küszködő nőket is kezeltem aktív gyógyászkodásom alatt. Van tapasztalatom a pszihoszomatikus okok kezelésében,de mesterségesen péniszt nem lehet sem masszírozással,sem pedig súlyokkal nyújtani.
Előzmény: Törölt nick (3681)
jokerke11 Creative Commons License 2010.10.26 0 0 3683
Még mindig eladó a male edge basic tipusú pénisznövelőm! Teljesen új kb 5 percet viseltem! Anyagi okok miatt 22000Ft-ért elvihető!!
Lefety Lóri Creative Commons License 2010.10.25 0 0 3682

xd

Akkor Bobejka meleg mint a radiátor :D

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.25 0 0 3681
"A topik témája,hogy mit nézel meg először egy pasin. Én például azt,hogy mekkora farka van." Írtad egy hozzászólásodban......

Okostojás.

A női implantátumok topic megnyitása meg rád vár....

Előzmény: bobejka (3680)
bobejka Creative Commons License 2010.10.25 0 0 3680
A természetet nem szabad és nem is lehet megerőszakolni. Olyan ez,mint a nőktől rengeteg pénzt kicsalnak a különböző mellnövelő készítményekkel.Aztán,amikor rájönnek,hogy csalás az egész,akkor beültetik az implantátumot. Én keféltem olyan nővel akinek benn volt a mellében a szilikon. Fura volt,ahogy ide,oda csúszkált benne a műanyag...szóval mindenki elégedjen meg amekkora van neki. Amelyik nőnek ez nem tetszik,húzzon el a pokolba!
Előzmény: Sangha (3678)
bobejka Creative Commons License 2010.10.24 0 0 3677
Igazad van. Én már javasoltam nekik,hogy álló pöcsre akasszanak k egy vödör vizet azt azzal fussák körül a házukat. majd az megnyújtja nekik. Akinek kicsit adott az isten,azzal gazdálkodjon. Ez egy hülye topik.Ilyen szarságon rágódni!
Előzmény: qhuinn (3658)
joe1971 Creative Commons License 2010.10.24 0 0 3676
Hello!

Szívesen eladnám az Andro-t , de nem tudok küldeni Neked e-mail-t valamiért, próbáld már meg, aztán megbeszéljük.
Előzmény: Nándi91 (3674)
Lefety Lóri Creative Commons License 2010.10.24 0 0 3675

Szia!

 

Nos a véleményem a következő:

Én használtam már hasonló készítményt nem teljesen ilyen célból és igen van olyan cucc amitől keményebb lesz a cerka.

Egyébént én testépítés miatt próbáltam ki legális dolgot (is). Szóval a lényeg hogy győgynövény alapú vackoktól is lehet keményebb erekciód, de vérbőséget magától hogy bekened vele vagy megiszod vagy mittomén attól nem lesz. Csak szexuális ingerlés hatására! Márpedig nem ilyen hatás alatt szokta az ember nyújtani a farkát :D

Egyszóval ki lehet próbálni de sztem nincs összefüggés.

Én egyébként már kipróbáltam ilyet kombinálást, kombináltam a pumpával egy cuccot amit most nem írnék le de semmi értelme nem volt.

Sorry ez van, ettől még próbáld meg nyugodtan!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!