Keresés

Részletes keresés

Tonietta Creative Commons License 2007.09.03 0 0 1485

Új hobbi, lehetőleg olyan, amit otthon nem lehet csinálni, és olyan női dolog... Ez eleve gyanúra ad okot... vagy meló után heti 2-3-szor "edzése" van, vagy fazekasszakköre, úszni jár, ilyesmi.

 

 

masztiff Creative Commons License 2007.09.03 0 0 1484
És azt tudtad, hogy ez bűncselekmény kategória???:)
Előzmény: Törölt nick (1482)
Cool_Halidge Creative Commons License 2007.09.03 0 0 1483
Hát nem tudom, de nekem tel, e-mail, stb. szent. Ha adna rá okot sem tennék fel a gépemre keylogger-t. Egyszer letöltöttem egy ilyet, kipróbáltam és le is szedtem. Nekem ez nem éri meg. Magammal is jóban szeretnék lenni.
Előzmény: Törölt nick (1482)


Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 1482
Csak megerositeni tudom az elottem szolot, en ateltem egy megcsalast.

Nekem amik arulkodo jelek voltak:
Telefon rejtegetese, ha egyutt voltunk, akkor mindig nema uzemmod, rezgo kikapcsolasa, hogy veletlenul se vegyem szere, hogy sms-e erkezett.
Szerencsere a nevemen volt a telefonja, es kertem egy reszletes hivaslistat, miutan lattam, hogy a honapban 230 kuldott sms-e volt. Tagadott mindent, en hulye meg elhittem, mert egy bolond vagyok.

A masik legjobb megoldas, ami nalam tutira bevalt:
Ha sms.ezik, akkor valoszinuleg emailezget, csetel, meg messengerezik is, ha nem is az illetővel, de tuti valaki olyannal, aki tud a dolgokrol. Az en parom is megvaltoztatta mindenhez a jelszavat, azonban en feltelepitettem egy un. keyloggert a gepre, ami naploz minden egyes leutott billentyut, plus a kepernyorol fenykepet keszit 3 percenkent, raadasul az osszes latogatott weboldalt loggolja, azt is hogy mikor hova katintott. Vagyis a teljes szamitogephasznalata nyitott konyv lett elottem, hozzafertem mindenhez (iwiw, freemail, chat, stb), lattam kivel mit csetel, kinek milyen emailt kuld, milyen szavakra keres ra a neten (pl : legjobb szakitasi modszerek :). 2 nap kellett, es a konkret bizonyitekok a kezemben voltak, amit nem lehetett megcafolni...
prozooka Creative Commons License 2007.08.30 0 0 1481

Udv Mindenkinek!

 

Arulkodo jelek: telfon- mindenhova viszi magaval meg szo szerint a wc-re is

internet- titkos e-mail cimek, a megszokott oldalakon jelszovaltoztatas, ha te is tudod a jelszavakat

telefon- suru egyenleg feltoltes, egy nap akar ket, vagy harom feltolto kartya is elmegy

szex- kevesebb alkalom, vagy teljesen megszunik

baratnok- regen latott baratnok feltunese, ilyenkor az esetek nagy szazalekaban a kedvesunk elpanaszolja neki, hogy mennyire rossz sorsa van mellettunk, erre a baratno elkezd keritononek atalakulni.

szabadsag- hirtelen eljar szorakozni, mert otthon megfullad

Erdemes a noi forumokat atbongeszni, mert en itt talaltam meg a megdonthetetlen bizonyitekot, megpedig a keresztnevevel es a szuletesi datumaval megkerdezett egy josnot, hogy en vagy egy 19 eves srac? A szituacio ismeros volt, mert meselte, hogy ahova jar szorakozni ott ratelepedett egy srac. Jottek a szerelmes sms-ek. Nem torodtem vele mert elhitette velem, hogy nincs jelentosege, nem foglalkozik vele, de aztan ratalaltam a weboldalra, es nehany talalkara hivo uzenetre. 28 eves, van harom kisgyermekunk. Kerdeztem meddig mentek el? Valasz semeddig. Higyem el?

Akiben nincs annyi gerinc, hogy odaalljon a parja ele, es elmondja mit var tolle, hogy a kapcsolatuk jobb legyen, hanem inkabb mas karjaiban keresi a igenyeit, az elmehet a fenebe. El kell zavarni, mig lehet. En nem tehetem meg mert ott vannak a gyerekek, akikkel azota ugy viselkedik, hogy az nyomdafesteket nem turo. Egyebkent meg is mondta, hogy o nem megy el.

tomassz82 Creative Commons License 2007.01.06 0 0 1480
Üdv Nektek ismét!

Az alább jelzett hozzászólásra válaszolok először, mert úgy látom kifogtam a földkerekség legnagyobb Szent Barmát! Mondd, te magadnál voltál, mikor ezt írtad??? Ekkora marhaságot! ÉN_NEM_FOGADOM_EL ŐT? Bármily hihetetlen, ő sem ilyen volt kapcsolatunk elején. (előzmények: 1382. hsz.) És miért ne lenne jogom tudni a kis magánszámairól???Bírom az ilyen becsületesség mintaképeit, akik hangoztatják az erkölcsöket. Fogadok, te lennél az első aki még nyomozót is bérelne ilyen esetben, mert a megingathatatlanságod csak addig tart!

Egyébként a napokban derült ki, hogy nekem volt igazam az üggyel kapcsolatban. Egy vita során kiderült, hogy ez a dolog kb. két hónapig tartott, és közben "előjöttek a régi érzések". Merthogy ők előttem már jártak együtt. Na akkor kinek is volt igaza??? Tudod, együgyű barátom, lehet hogy az én kis kutakodásom mentette/menti meg a házasságunkat. Mert gondold csak el, ha nem jövök rá a dolgokra, és ez még megy pár hónapig. Akkor egyszercsak arra jövök haza, hogy nincsenek a ruhái a szekrényben, mert hagytam elfajulni a "nosztalgiát"??? De gondolom az is az én hibám lenne, mert nem jövök rá a feleségem ki nem mondott igényeire. Szerintem előbb gondolkodj, aztán írj hülyeségeket.

Később még írok, de egyelőre túl ideges vagyok az ilyen "egységsugarú" észosztásoktól.
Előzmény: Törölt nick (1408)
zsurlóó Creative Commons License 2007.01.05 0 0 1479
Régi sebet tépett fel ez a téma. Nálunk három gyerek is bonyolította a helyzetet. A lényeg, ha egy nő csalni akar, nincs az az isten ami megakadályozza. Olyan trükköket talál ki, amit ép ésszel fel sem lehet fogni. De a legfontosabb jel: piti ügyek miatti veszekedés, túlzott bőbeszédűség másokról, annak bemérése, hogy mások kalandjairól mi a véleményem, olyan alkalmak szervezése, ahol az érdekelt fél is megjelenhet, "zártkörű" vállalati bulik és kirándulások, addig ismeretlen barátnők megjelenése, akiken "segíteni" kell, akiket elhagytak, ezért kettesben tudják csak a "tragédiát" feldolgozni, akikkel el kell menni távoli vidékekre temetésre, stb. A fene megette akkor már az egészet. A telefonálgatások csak a hab a tortán. Házasságban már csak az az érdekes, hogy elég bizonyítékot gyüjtsünk, meg legyen a "bizonyosság", mert az fontos, és nem tartok semmit sem ennek érdekében erkölcstelennek. Meg lehet beszélni, ki lehet faggatni, (úgy is hazudni fog) utánna el kell válni, mert felmorzsolódik a bizalom és ki akar késsel a hátában egy életet leélni. Ki lett próbálva, nem működik. Az első parányi emlék után már áll a bál, ami a gyerekeket is tönkreteszi.
papaya Creative Commons License 2007.01.05 0 0 1478
Megszállottan kíváncsi vagyok az ilyen történetekre. Megosztod velünk?
Előzmény: zmagix (1477)
zmagix Creative Commons License 2007.01.03 0 0 1477
Nekem van egy valós történeten alapuló sztorim a megcsalásról és módszerekről. Lehetne belőle okulásul könyv, esetleg film is.
papaya Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1476
Kívánom neked, hogy ne is értsd meg soha.
Előzmény: teddy66 (1475)
teddy66 Creative Commons License 2006.12.03 0 0 1475
Bocs, ha itt off lennék, de nem igazán értem a problémátokat?! Szeretném, ha valaki elmagyarázná nekem, hogy miért is kellene rájönnöm, hogy a párom megcsal-e! Ha ok nélkül gyanakszom, akkor egyszerűen csak hülye vagyok, ha meg okkal, akkor két lehetőség van... Ha már nem szeret és el akar hagyni, úgy is megteszi akár sejtem előre, akár nem. Jobb is, a bedöglött dolgokat kár lenne eröltetni szerintem! Ha pedig szeret, csak változatosságra vágyik akkor felesleges volna tudnom róla, mert semmi jelentősége nincs. Vagy nem? Nem lehet, hogy jobb lenne, ha a saját fejetekben kutakodnátok a párotok személyes dolgai helyett? Ez most csak sima önzés, (az én nőm, az én pasim, az én feleségem, az én férjem) vagy a megmérettetéstől féltek, hogy egy összehesonlításban nem állnátok meg a helyeteket? Akkor meg magatokban kellene keresnetek a hibát!
papaya Creative Commons License 2006.12.01 0 0 1474

Gondolod, hogy nem próbáltam?

Folyamatosan magam vizsgáltam.

Ha esetleg ehhez kaptam volna tőle egy kis segítséget...

Előzmény: Mollly (1467)
papaya Creative Commons License 2006.12.01 0 0 1473

Sajnos engem is így "áldottak meg".

Fogalmam sincs, hogyan fogok egy új kapcsolatba belépni. Attól félek én is, hogy nem merek közel engedni magamhoz senkit, biztonságos távolságot fogok tartani.

De mint írtam, egyenlőre eszemben sincs nőkkel foglalkozni. Akkorát csalódtam.

 

Tulip, én veled vagyok.

Előzmény: tulip25 (1466)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1472
Helyzetek, ami érintik a privát szférát...Ha nem létezne ilyen helyzet, mi értelme lenne a szférának?:)

"miert kell kapasbol feltetelezni,hogy a masik hulye?nem lehet azt mondani,hogy ne haragudj,de vannak dolgok a multamban amirol nem szeretnek beszelni...,ram biztak egy titkot es nem szeretnem kifecsegni,mert megigertem,stb.szerintem normalis ember ezt megerti."

???

Tutdtommal arról beszéltünk, hogy egy kutakodó partner milyen dolgokat találhat meg véletlenül, mellékese, miközben a partenere után kémkedik. Miért feltételeztem én, hogy valaki hülye? Itt épp az a lényeg, hogy aki után kémkednek nincs lehetősége magyarázkodni. gondolom senki sem úgy megy haza, hogy "Szívem, van a telefonomban egy sms egy havertól, ami nagyon személyes, szóval AZT ne olvasd el. Ugye megértesz?"

"ezert a 2 db eshetosegert egy privat szfera nevu falat felhuzni,amikor a szbadsag egyebkent amugy is adott lenne?!...szerintem csak elrontana dolgokat. volt hogy a baratom mobiljat hasznaltam napokig,mert az enyem bedoglott,de egyszer sem jutott eszembe vegigolvasni a benne levo uzeneteket,sot azt sem,hogy kik vannak a listajan.es nem azert mert elvartak a privat szfera neveben,vagy mert eros koncentralas eredmenyekepp megtudtam allni,hogy ne tegyem meg,pedig meg akartam,hanem mert fel sem merult bennem,hogy milyen jo alkalom lecsekkolni."

Szépen meg is magyarázod most a dolgokat! A privát szféra nem "falak felhúzásával" jön létre! Nem azzal kezded, hogy kiadod az utasításokat a kedvesnek, hogy ebben meg abban nem kutakodhatsz, meg nem olvashatod el ezeket meg azokat a dolgokat a telefonomban, a számítőgépemen, stb. Hanem annak magától léteznie kell, ahogy ez Nálad is volt. Te nem olvastál bele a telefonjába, mert eszedbe sem jutott, ezáltal tiszteletben tartottad a magánszféráját, mégha Te nem is gondoltad ezt így végig. Ez így természetes.
A privát szférának itt erősen negatív értelme van a topikban...Gyakorlatilag egyenlő a mélyen örzőtt mocskos titkok kamrájával, más nők tangáinak rejtekhelyével. :) Pedig ez nem így van.
Előzmény: sandhurst (1468)
devil_vs_angel Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1471
Előzmény: sandhurst (1470)
sandhurst Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1470

nem igazan,pedig probaltam.:-)megegyszer mondom,en magam is szadadsagszereto vagyok es ezt maximalisan biztositani is tudom a masiknak.emelle minek privat szfera?:-)sosem kutakodnek a masik utan

 meg mar ezt is leirtam,nem vagyok az az on- es masikat marcangolo feltekenykedo tipus.ha eszreveszem,hogy valami nem stimmel,akkor rakerdezek.akkor van eselye,hogy megkimeljen mindkettonket attol,hogy feltekenykedni kezdjek,es tud annyit mondani,hogy bocs,de ezt ezert-azert nem szeretnem/tudom/akarom elmondani.pont.ha a kerdesre hazudik,akkor meg szinten nincs mit feltekenykedni.akkor mar keso.

de vegulis igazadlehet,nem tudom milyen lennek,ha megis kitorne rajtam a feltekenysegi laz.:-))

Előzmény: devil_vs_angel (1469)
devil_vs_angel Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1469

te egyáltalán nem tudsz elképzelni ha nem is titkot de privát szférát a társadnak?

azért megnéznélek hogy miként törne elő belőled a féltékenység zöld szemű ördöge egy kis titokzatosság-titkolódzás esetén;)

Előzmény: sandhurst (1468)
sandhurst Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1468

ezek helyzetek,nem pedig privat szfera.szerintem.

miert kell kapasbol feltetelezni,hogy a masik  hulye?nem lehet azt mondani,hogy ne haragudj,de vannak dolgok a multamban amirol nem szeretnek beszelni...,ram biztak egy titkot es nem szeretnem kifecsegni,mert megigertem,stb.szerintem normalis ember ezt megerti.ezert a 2 db eshetosegert egy privat szfera nevu falat felhuzni,amikor a szbadsag egyebkent amugy is adott lenne?!...szerintem csak elrontana dolgokat. volt hogy a baratom mobiljat hasznaltam napokig,mert az enyem bedoglott,de egyszer sem jutott eszembe vegigolvasni a benne levo uzeneteket,sot azt sem,hogy kik vannak a listajan.es nem azert mert elvartak a privat szfera neveben,vagy mert eros koncentralas eredmenyekepp megtudtam allni,hogy ne tegyem meg,pedig meg akartam,hanem mert fel sem merult bennem,hogy milyen jo alkalom lecsekkolni.ha megkert volna,hogy ne tegyem,akkor mar furdalta volna az oldalam,bar akkor sem olvastam volna bele,de bantott volna,hogy titkai vannak/lehetnek.

Előzmény: Törölt nick (1446)
Mollly Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1467
Nem lehet, hogy nemcsak megbeszélni próbálni kell a dolgot, hanem megpróbálni rájönni, hogy mi hiányzik a másiknak? Mi az, amit nem adok meg neki, amit máshol keres?
Előzmény: papaya (1465)
tulip25 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1466

Én sem kutakodással kezdtem a kapcsolataimat, amíg nem ejtettek pofára.

Ráadásul legelőször úgy, hogy előtte semmi előérzetem nem volt a félrelépéssel kapcsolatban, igaz a harmadik fél sem volt még benne annyira a képben, inkább csak akkor bontakozott ki az ügy.

A másodiknál már éreztem, hogy baj lesz, és próbáltam is erről beszélni a  párommal, de ő elégé elzárkózott a témától.

Tudtam, hogy valami nem stimmel és meg is győződtem róla, hogy valóban így van.

Ezek után nem tudom hogy ne induljak eleve bizalmatlanul egy kapcsolatba?

Főleg, hogy mindemellett még baromi érzékeny lélekkel is vagyok "megáldva"?

 

Előzmény: papaya (1465)
papaya Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1465

Rossz a sorrend. Nem a kutakodással indul a dolog. (általában, kivéve talán tulip aki már eleve bizalmatlan az xedik csalódás után)

Valamitől valóban megromlik a kapcsolat. De erre nem az kellene lennie a reakciónak egyik fél részéről sem, hogy kutakodik v. félrelép. Ha már érzékelem, hogy baj van, akkor is van még néhány normálisabb elintézési módja, esetleg megoldása.

De ha ezt a fázist kihagyják, meg sem próbálják rendbehozni, inkább elkezdenek kutakodni, és félrelépni, akkor az már mocskos.

 

Persze én is kutakodtam. Nálam a fázis egyirányú volt. Én mondtam, hogy nincs minden rendben, de nem kaptam visszajelzést. A kommunikáció egyirányú volt. Ezek után nem maradt más választásom, rá kellett jönnöm, hogy én vagyok a hülye, vagy tényleg van valakije.

 

Lehet, hogy sokak szemében ez nem mentesít bűneim alól (kutakodás), de én nem bántam meg.

 

Ha nincs meg a normális kommunikáció, akkor tényleg nincs más lehetőség.

 

Más: ha baj is van, az ember, főleg egy hosszabb párkapcsolat, házasság, gyerekek, anyagi háttér stb.után nem azzal kezdi, hogy már nem szeretjük egymást, szevasz. Mérlegel. Persze miután kiheverte a lelki összeomlást és elkezd józanul gondolkodni. Mi az ami ideköti, mi az, ami küldi. Köti a gyerekek, anyagiak, pislákoló remény, űzi a bizalmatlanság, a kommunikáció hiánya, a boldogságra való vágyódás stb.

 

 

Előzmény: Mollly (1464)
Mollly Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1464
Akkor fölösleges kapcsolatot kezdened. Mindig lesznek falaid, és senki sem fog hozzád olyan közel kerülni, hogy a kapcsolat hosszú életűl legyen. Gondolod, hogy a másik a bizalmatlanságot nem érzi? Másrészt, elvárod, hogy szemét legyen veled. Elvárod, hogy ő is átvág. Akkor, át is fog, ha eredetileg nem tette volna, akkor is.
Előzmény: tulip25 (1462)
Mollly Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1463
Ha ennyire megalázna, akkor igen.
Előzmény: tulip25 (1461)
tulip25 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1462

Soha nem fogok többé senkiben megbízni. Nem tudok.

És előbb-utóbb be is bizonyosodik, hogy nem is lehet.

Nem ezért rövid életűek a kapcsolataim.

Soha nem mutatom ki a bizalmatlanságomat, csak ha találok valamit, akkor meg már úgyis mindegy.

Előzmény: Mollly (1460)
tulip25 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1461

Ha harc, akkor legyen harc? És megkínozni?

Ez sem valami bölcs hozzáállás, pláne nem egy párkapcsolatban.

 

Előzmény: Mollly (1459)
Mollly Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1460
És meddig? Amíg okot nem ad? Mikor kezdesz végre bízni valakiben? Nem tudom, hogy hány éppen aktuális volt, de nem lehet, hogy ezért nem hosszú életűek a kapcsolataid? Ha úgy állsz hozzá: "Á, ő is megcsal, úgyis, ezisolyanmintatöbbi"" Akkor lehet, hogy igazodni fog az elvárásaidhoz.
Előzmény: tulip25 (1456)
Mollly Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1459
Nem, de annyira megsértene azzal, hogy nem bízik bennem, hogy eszembe juttatja, hogy akár félre is léphetnék, hogy nagyon megkínoznám, az biztos. Ha nincs bizalom, miről beszélünk? Ha ő így megaláz, akkor ha harc, hát legyen harc!
Előzmény: tulip25 (1457)
tulip25 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1458

Inkább azt mondanám, hogy cselhez folyamodni.

Ugyanis ha már telefonzárat rak valaki a telefonjára, akkor az azt jelenti, hogy van valami takargatnivalója.

 

Előzmény: Gabó (1453)
tulip25 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1457
Mert a  társadban fel sem merül, hogy kutakodjon utánad, így benned sem hogy félrelépj? Hogy is kell ezt érteni? Ha kutakodna, akkor szándékosan félrelépnél?
Előzmény: Mollly (1445)
tulip25 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1456

Nem is csak egy valaki vágott át, és nem is csak a mostani páromon verem le, hanem mindig az éppen aktuálison.

Elég nehéz lenne erről már leszoknom.

 

 

Előzmény: Mollly (1444)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!