Keresés

Részletes keresés

sajnosezvan Creative Commons License 2011.04.16 0 0 222

szia

 

A dupla árat arra értettem hogy mire kifizetném a kezelést meg a vonat jegy árát vagy akár ha kocsival megyek az se olcsó én pestől 200km-re lakok.

Nekem is megérne ha helyben lenne de így rengeteg..és nem engedhetem meg magamnak.

Előzmény: pintuska (221)
pintuska Creative Commons License 2011.04.13 0 0 221

Szia!

 

A nem pestieknek dupla áron van a lézeres kezelés? mit értesz ez alatt? mert én nem vagyok pesti,de a honlapon meghírdetett árat kérték tőlem is! amúgy én is drágának találtam,de nekem megér ennyit,hogy ne kelljen szégyelnem a lábamat,és nyugodtan felvehessek papucsokat nyáron+ párkapcsolatban is elég gáz! szinte az összes patikában kapható gombaellenes készítmény nagyon drága,a gyógyszerek 6-7 ezer Ft-ba kerülnek,szóval alig drágább!

Előzmény: sajnosezvan (220)
sajnosezvan Creative Commons License 2011.04.03 0 0 220

Hát én is 22 éves vagyok a lábam ujján 4 köröm fertőzött,(5éve)de nekem sajnos nincs pénzem lézeres kezelésre.

Holnap lejár a 2hét canesproval..az egyik lábujjam egész jó de a kis lábujjamon a körömágy ott is jó de ahhonnan kinő ott látom hogy vastag sárgás rész van mivel a beteg köröm dupla olyan vastag mint az átlag. Tehát nemtudom mi lesz de már annak is örülni fogok hogyha egy körmöm meggyógyul.

A lézeres kezelésről meg annyit hogy aki meg nem pesti annak még dupla áron van, felse fogom egyszerűen hogy 2011-be nem tudnak egy rendes szert csinálni ami teljesen mindenkinél elmulasztja a gombát...döbbenet...

pintuska Creative Commons License 2011.03.24 0 0 219

Aki pedig még mindig ragaszkodik az otthoni kezelgetéshez,annak tudom javasolni,h esténként fürdés után hajszárítóval szárítsa ki a körmeit,mert a gomba nem szereti a meleget,de a nedves környezetet igen!

pintuska Creative Commons License 2011.03.24 0 0 218

Sziasztok!

 

Én már két éve szenvedek a körömgombától, az egyik nagylábujjamon jelent meg! Az elmúlt két évben mindent kipróbáltam,az összes létező gyógyszert, házipraktikát(ecetes,sós áztatás,teafaolaj,grapefruit csepp, persze a hónapok csak teltek),de semmi sem használt, a gomba meg csak terjerdt! Decemberben azt mondta a bőrgyógyászom,hogy sajnos előfordul,hogy a gomba egyszerűen gyógyíthatatlan. Akkor teljesen kétségbe estem,mert még csak 22 éves vagyok,és nem akarom így leélni az életemet! Már korábban is hallottam a lézeres kezelésről,de drágállottam,de ha jobban belegondolok,amennyi pénzt én már gyógyszerekre költöttem,kb. kétszer is kikezeltethettem volna lézerrel is! Az első konzultáció után teljesen magam alatt voltam,mert az orvos lecsiszolta a gombás részt (még csak a körömágy mellett hosszanti irányba fertőzött),ami azt jelenti,h mintha kivágta volna,ami nem fájt,mert ez már elhalt köröm, de nagyon ijjesztő látvány volt! Akkor láttam,h milyen vastagon áll a gomba a köröm felszíne alatt,így már megértettem,h mért nem hat az ecet,vagy ha vmit próbálok a köröm alá cseppenteni! Most volt az első lézeres kezelésem,remélem ez tényleg hatni fog,mert ez az utolsó reményem,és nekem minden pént megér,h újra "szép" legyen a lábam, ne kelljen szégyelnem! rövidre zárva,a házi kezelés nem ér semmit,legalább kell a gyógyszer (ami nálam már korábbi gombánál hatott),akármilyen drága is! a lézer pedig májkímélő!

sajnosezvan Creative Commons License 2011.03.22 0 0 217

szia

 

Na ma megvettem a canespro és a plus a kettőt együtt 6300ft-ért, nem volt olcsó. De ha hatása lesz akkor megéri. Ma bepelenkáztam két lábujjam kicsit fura a krém állaga, keménynek mondanám a ragasztót még jobban megkell tanulni használni,de majd belejövök.

Fényképeket fogok késziteni a folyamatról hátha valakinek tudok így segíteni :)

Mindnight a fokhagymás citromos kúra is jó lenni szerinted? Vagy csak a sima fokhagyma?

Midnightx Creative Commons License 2011.03.21 0 0 216

Na ez így jó, hogy 2-őn használsz, 2-őn pedig nem. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad. Várjuk a fejleményeket.

Előzmény: sajnosezvan (215)
sajnosezvan Creative Commons License 2011.03.21 0 0 215

szia

 

igen, csak nekem sajnos 4 körmöm rossz ezért 2 ön canespro-t kipróbálom a másik kettőre 1 hónapig nem teszek semmit. Hogy aminta vétel jó legyen a doki javasolta.. de örülnék ha bevállna..majd úgyis írok a fejleményekről.!

Előzmény: Midnightx (214)
Midnightx Creative Commons License 2011.03.21 0 0 214

Ha most elkezded használni a Canespro-t, az megzavarhatja a május eleji mintavételt. De nem baj, kezd el, május elejéig biztos marad még valamennyi gomba, talán még ki tudják tenyészteni. Habár, ha beválik a Canespro, akkor a kitenyésztés már elveszti jelentőségét.

Előzmény: sajnosezvan (213)
sajnosezvan Creative Commons License 2011.03.21 0 0 213

sziasztok

 

na ma elmentem dokihoz nem birtam várni, hát persze hogy nem tudott mintát venni a körmömről mert hogy túl rövidekre levan vágva... na mind1 ígyhát május elején vissza kell mennem, persze a vérvételt  is újra megkell ismételni április végén szóval örülök nagyon. De mivel 4 lábkörmöm rossz ezért holnap kezdem 2 lábujjjamon a canespro-s kezelst kettőt meg hagyok nőni májusig az orvos javaslatára. Ez van. Az ecetet meg valamelyik nap beszerzem. Nincs más hátra mint a további kitartás.

Midnightx Creative Commons License 2011.03.20 0 0 212

A 20%-os ételecetre gondoltam, a töményet úgy értettem, hogy nem kell hígítani. Fülpiszkálóra öntesz pár cseppet és azzal kened rá a körömre. Fokhagymából kevesebb is jó, de minél több, annál jobb. Ha ételbe kevered, nem olyan feltűnő. Sok sikert!

Előzmény: sajnosezvan (210)
gombóc63 Creative Commons License 2011.03.20 0 0 211

Na talán nálam ez a baj, felpuhította, a felpuhult rész leszedtem....stb....aztán baromi ronda lett az egész. Loceryl, Batrafen...túl vagyok én is rajta.

Előzmény: Midnightx (209)
sajnosezvan Creative Commons License 2011.03.20 0 0 210

szia

 

Tömény ecetet hol kaphatok? Hát a 8-10 fokhagymát nem garantálom de beiktatom a mindennapjainba :) Köszönöm ezt a sok segítséget...és remélem megszabadulok mostmár a gombától..természetesen majd jelentkezem hogy milyen hatásai vannak a canespronak.

Midnightx Creative Commons License 2011.03.20 0 0 209

Nekem nem kapta le, csak kicsit megpuhította és részletekben le tudtam vágni. Abszolút nem fájt. Ha rajta van a köröm, akkor elég nehéz a gomba ellen harcolni, mert a krémek/lakkok nem jutnak a köröm alá. El kell távolítani, mert úgy védtelen lesz a gomba és már a sima Canesten Plus is végez vele (szerencsés esetben). Canespro mellé ajánlok napi 1-szer tömény ecetet ecsetelni és ajánlatos sok friss(!!!!!!) fokhagymát enni. Akár napi 8-10 gerezdet is. Főzve már nem olyan hatásos, mindenképp frissen kell.

Előzmény: sajnosezvan (208)
sajnosezvan Creative Commons License 2011.03.20 0 0 208

szia

 

Utána olvastam a canespro-nak kicsit félek hogy teljesen lekapja a körmeimet de nem bánom csak végre papucsot vehessek fel. Most szerdán megyek vissza a dokimhoz mintát vesz a körmömről, mivel a gombatenyészet 5 hét tehát csak akkor tudja felírni gyógyszert.

Szóval csütörtökön azonnal elkezdem ezt a canespro-s kezelést, és ha 5 hét után nem látok változást akkor elkezdem szedni a gyógyszert. Vagy majd max. egyszerre fogom csinálni a kettőt, majd megkérdezem a dokit mit szól hozzá. Köszönöm a gyors választ.

 

Midnightx Creative Commons License 2011.03.20 0 0 207

Szia!

 

Nem volt annyira előrehaladott. 2 éve jelent meg a két középső lábujjamon. Valószínűleg sarjadzó gomba volt, mert a köröm alatt volt az a morzsalékos valami. A leírtak alapján a tied fonalas gomba lehet, mert az a köröm tetején jelenik meg. Mielőtt a méregdrága és májkárosító gyógyszerhez nyúlnál, szerintem érdemes lenne kipróbálni a Canespro-t és utána a Canesten Plust. Ha szerencséd van, akkor használ és olcsón megúszod, ha nincs, akkor is csak kb. 6 ezret vesztesz és legalább elmondhatod, hogy ezt is megpróbáltad.

A gyógyszert én csak legvégső esetben használnám, ha már semmilyen enyhébb (és olcsóbb) szer nem használ.

Előzmény: sajnosezvan (206)
sajnosezvan Creative Commons License 2011.03.20 0 0 206

szia Midnightx

 

Azt szeretném kérdezni hogy neked mennyire előre haladott volt a problémád és hogy a lábadon volt-e? Mert látom neked se segített az exoderil. Mert nekem eléggé elvastagodott sárgás színű volt most annyi az előre lépésem hogy nem vastagszik meg de úgyanúgy beteg körömnő ki :( ha hasonló az állapotunk akkor én is kiprobálnám ezt a canespro-t mert azért anyagilag félek a gyógyszertól meg a májamnak se tesz jót. Válaszod előre is köszönöm.

 

Midnightx Creative Commons License 2011.03.20 0 0 205

Biztos vagyok benne, hogy nem hat mindenkinél. De én már kipróbáltam jó pár szert, Exoderilt és társait, egyik se ért semmit se. Egyedül a tömény ecet okozott javulást, de az se mulasztotta el. Egyébként ecetet a Canespro mellé is használtam kiegészítésként. Ráadásul ettem sok fokhagymát. Mondjuk amúgy is szeretem, szóval nem volt nagy áldozat:)

Előzmény: gombóc63 (203)
sajnosezvan Creative Commons License 2011.03.20 0 0 204

Sziasztok!

 

Nem akarok senkit se elkeseriteni de nekem 5 éve van körömgombám, elmentem orvoshoz ránézett és mondta tinea-unguim. Kaptam rá diprosalic oldatot reggel, exoderil oldat este hát mit mondjak semmit se változott egy év alatt vissza mentem a 8hónap után akkor még felírt loceryl körömlakkot így már 3 féle kencével kenegethetem a lábam, hát abból is eltelt 4hónap semmi. Tehát elveszteggettem egy évet és hagyne mondjam mekkora kitartás kell hogy csepegtessem mindennap.

De nem adom fel most elmentem vérvételre az eredményekkel vissza a dokihoz és gomba tenyészet lesz meg gyógyszer de előre félek hogy a gyógyszer se fog hatni.

üdv. mindenkinek és kitartás!

gombóc63 Creative Commons License 2011.03.20 0 0 203

Szerencsés vagy, nekem csúnyább lett tőle a körmöm mint volt.:-((

Előzmény: Midnightx (202)
Midnightx Creative Commons License 2011.03.18 0 0 202

Nekem a Canespro és Canesten Plus kombinált használata 2 hónap alatt elmulasztotta a lábköröm-gombát. Édesapámnak szintén komoly javulást hozott, de neki súlyosabb a gombafertőzése és nagyobbak a körmei, így még most is folytatja a kezelést. Én viszont (LEKOPOGOM!) már túl vagyok rajta. Mindössze 2 hónapba és 5000 ft-ba került. És még a májam se károsodott:)

Ali-bá Creative Commons License 2011.03.15 0 0 201

Nem akarok tanácsot adni, csak elmondom a történetemet. Mindkét lábom kisujján gombás volt a köröm. Az egyikre ráejtettem egy jókora vasdarabot. Annak rendje-módja szerint bekékült, majd lenőtt és nem lett többé gombás. /a másik azóta is az/

hát akkor nem tudom Creative Commons License 2011.03.12 0 0 200

Igen, vannak, de még milyenek!Kb. 3 hete ecetezem a körmeimet kiméletlenül mind a kettő lábon,(1 darab fertőzött körmöm van), erre a köröm javul, határozottan jobb, viszont a környező bőr fáj, piros, stb. De csak a "beteg" lábon.  Igaz, arra a lábra több ecetet is teszek, mint a  másikra, sőt pár perc múlva megismétlem az egészet. Mind a kettőn. Nem tudom, az ecet marta e ki a bőrömet, vagy valami más bajt húztam magamra?Mellesleg, kissé erősebb a kotyvalék a 2o százalékosnál, de olvastam már olyat is, hogy 8o százalékosat használnak, és semmi bajuk tőle. Jó lenne már tudni, mi is az igazság ezzel az ecettel? 

Előzmény: burbolya (34)
Virág0705 Creative Commons License 2011.03.08 0 0 199

Sziasztok,

 

 

minden este áztatom a lábamat tengeri sós vízben, meg mellette havonta egyszer járok lézeres körömgomba kezelésre, mást nem érdemes alkalmazni, előtte ecseteletem,meg pisi,semmi hatása nem volt nekem.

 

bmari60 Creative Commons License 2011.03.03 0 0 198

Sziasztok! Beleolvastam az oldalba,küldök ötleteket,ha gondolod próbáld ki!
http://egeszseg.keva.hu/kerdes/934/ 

Előzmény: putyuci (195)
hát akkor nem tudom Creative Commons License 2011.03.02 0 0 197

Nem vagyok 1 gombaszakértő, de én meg úgy hallottam, a lábkörömgomba a lúgos környezetért van oda, ezért nem lenne szabad szappannal mosni a lábainkat. ( Azt meg ne kérdezd, hogy hát akkor meg mivel, mert nem tudom. Vizzel.)  Most, kb. 3 hetes ecetezés után mintha lenne egy kis javulás: a körmöm vékonyabb lett, a fehér folt rajta kisebb, már nem fáj, és az a fűrészpor-állagú valami sincs alatta. De rendszeresen csinálom, kiméletlenül, néha 3x is naponta. De reggel-este rendszeresen!  Az ecetbe kevés sót is raktam, mert - állitólag - erősiti az ecet hatékonyságát. Folytatása következik, remélem, jó hirekkel tudok majd előrukkolni. Mellesleg: egy gyógyszerésznő ismerősömnek is gombás problémái vannak. Orvosa  tanácsára megivott egy csomó gyógyszert, minden eredmény nélkül. Most kezdte az ecetezést.

Előzmény: koviandri76 (193)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 196

Imaverol.2 lietr vízhez 5 ml(kb. 1 hóanpig jó az oldat, használható) Hetente 3-szor áztatom benne kb. 15 percig a lábfejem. Egyelőre úgy néz ki, hogy hatásos. Igaz az első 1-2 hónapban a Betadin is jónak tűnt. Meglátjuk, 1-2-3 hónap múlva kiderül.

Előzmény: koviandri76 (194)
putyuci Creative Commons License 2011.02.27 0 0 195

Ahogy látom a legbeváltabb szer eddig a Betadin-, a reggeli vizelet-,  az erős savas: tömény ecetes-, és vele felváltva a tömény lúgos (HYPO) ecsetelés.

Meg a beteg köröm lehető legrövidebbre vágása és a rendszeresség,

a vágóeszközök, a cipő rendszeres fertőtlenítése.

És majd ha lesz a napoztatás, szellőztetése a lábacskáknak!

 

A cipő fertőtlenítésére mit ajánlatok?

Előzmény: koviandri76 (194)
koviandri76 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 194

hiker!

 

Leírnád, hogy mi is a neve annak az "Ez egyébként egy állatgyógyászati gyógyszer." -nek?

 

Előzmény: Törölt nick (191)
koviandri76 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 193

Az ecet szerintem nem jó, mert a gombák a savas környezetet szeretik, ha jól tudom savat is termelnek.

A családunkban több gombás ember is van, eddig még senkinek nem sikerült eltüntetni.

Most nekem is megjelent egy pár hónapja a nagy lábujjamon.

Canestennel kenem minden nap kétszer vastagon a körmöt, igy mintha jobb lenne és vékonyodik is.

Most a Betadint fogom alkalmazni, remélem beválik.

Szerintem az a titka, hogy nem szabad kihagyni egyetlen napot sem a kezeléssel.

 

Egyébként ha a fák gombáit nézem, elkeserítő a helyzet.

Egy farakást láttam tegnap, amit a nyáron ratunk a földre.

Egy csomó farönkön tapló szerű gombák virágzanak.

Gondolom belülről a fát már átszőtte a gomba, és terjed szét az egész farakáson.

Elég félelmetes belegondolni, hogyha eltüntetném a gombákat a fa felszínéről, akkor a fa belsejéből is eltűnne a gomba?

Lehet, hogy kitartó kezeléssel megűnne belülről is?

Vagy ez csak olyan mintha kopaszra nyírnánk valakit de a haja mindig újra kinőne és nem értenénk, hogy miért.

 

 

 

Előzmény: hát akkor nem tudom (192)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!