Keresés

Részletes keresés

androtester Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3775

Hi mindenki!

 

Andro-val kapcsolatban szeretném megosztani a tapasztalatokat.

 

Pontosan 3 hónapja használom napi 4-5-6 órát. Folyamatosan mérem és most 3 hónap után kicsit elszomorodtam. Lankadtan sikerült elérni kb. 1 cm hossz növekedést és kb 0,5 cm kerület növekedést, ami 3 hónap alatt nem is lenne rossz eredmény, de mereven semmilyen változást nem tapasztaltam, max 3 mm hossz növekedést, vastagságban semmit. Amit még érdekesnek találtam, hogy a gyártó honlapján is csak lankadt állapotban lévő péniszek szerepelnek a képeken, mereven egy sincs. Nem látom sok értelmét, hogy lankadtan növeljük a hosszúságot, ha mereven semmilyen változás nem látszik.

 

Kérem akinek hasonló vagy épp elenkező tapasztalata van írjon, mert így ez kicsit elkeserítő :( A külön fórumot én is hasznosnak tartanám.

 

Úgy döntöttem még egy hónapot rászánok és jelzem majd az eredményeket, ha addig nincs változás akkor befejeztem sajnos... :(

Nándi91 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3774

Miért menne tönkre, ha betartja a használó a leírtakat? Másrészt meg csak rossz beállításokkal szorítja el a makkot a készülék...

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3773

Inkább menjen csak tönkre az embre pöcse. Hajrá! (ez meg az antireklám volt)



androbest Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3772

Persze ez is igaz! CSAKHOGY! Nem véletlenül találták ki a minimum másfél ill két órás pár percre való levételt! Ilyenkor masszírozni kell stb és nem lehet probléma sem

HAJRÁ

spekacsky Creative Commons License 2010.11.11 0 0 3771

Ha a pénisz sokáig nem kap vért,akkor elhalhatnak a sejtek meg az idegek és akkor átmenetileg vagy örörkre potencia zavarod lesz vagy orgazmushiány.Ugye nem lesz inger,tehát nem lesz élvezet se.Úgyhogy mindenki ésszel csinálja.

Nándi91 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 3770

Ha nem úgy veszed le, hogy kihúzod rajta a farkad, akkor tuti fáj, de ha kilazítod a szilikoncsövet, akkor nem fájhat.

 

Egyébként tegnap ugye hozzáadtam a 0,5cm-s tengelyt, de most sem érzem a húzóerőt (tegnap sem). Lehet leveszem a 2db 0,5cm-st, és ráteszek egy 2cm-s tengelyt.

tomi 16 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 3769

Kedves nikolaidisz!

Nekem is van egy andro-penisem.  Teljesen egyetértek azzal, hogy munkában nem lehet hordani. Az éjszakai hordást is meggondolnám, először én is gondoltam, hogy milyen jó lesz, de nem igy van. Először is elszoríthatja  a péniszed, a másik ok pedig az, hogyha véletlenül leesik akkor ráfeküdhetsz álmodban(én is jártam igy de szerencsére nem tört össze), szóval elég rizikós. Biztos felmerülhet benned az a kérdés, hogy mikor tudod akkor hordani. Szerintem egy bathmattel is el tudnál olyan eredményt elérni vele mint az Andro-val.(mint már említettem sokban függ a növekedés mértéke a korodtól (minél fiatalabb annál jobb))A bathmatet tudod fürdés közben viselni.(max 20perc)...Teljesen igazad van abban is, hogy 2óránként szüneteltetni kell.(én sem birom tovább, és ebből is ered, hogy nem jó alvás közben hordani) A szilikon cső magában kevés, kell al az Andro-ring, máskülömben levételkor megőrülsz a fájdalomtól.

nikolaidisz Creative Commons License 2010.11.09 0 0 3768

A tíz órát én sajnos összesen értettem mivel minden este vagy lejött vagy felébrettem tőle és dühömben levettem.

Remélem valaki megnyitja nekünk azt a topicot és akkor tudunk egymásnak segíteni és ez adna némi húzóerőt hogy kitartóan csináljuk.

Szerintem ha már tudtál rá tenni plussz darabot akkor valamilyen szinten biztos hogy nőtt. szoktad mérni? Egyébként ha nem vaygok indiszkrét akkor mi az a méret amivel te elégedetlen vagy? Mi lenne az a méret amivel megelégednél? A barátnőm egyébként még nem panaszkodott sőt azt monda hogy ő tökéletesen megvan elégedve a méretemmel mert megkap mindent amire szüksége van a sexben és a méret miatt még nem szenvedett hiányt. Én azért szeretném ha nagyobb lenne!!

Majd holnap elolvasom a válaszod mert szerintem dobok egy szundit. De várom az eredmény beszámolódat és kitartást kívánok. Csaó.

Előzmény: Nándi91 (3767)
Nándi91 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 3767

Szia!

 

10 óránál többet szerintem amúgy felesleges is használni, meg asszem a kézikönyvben is benne van.

Szerencsére én mindig hamar észrevettem, ha túlszorítottam, vagy forróságot, vagy épp hideget éreztem a makkomban (alvás közben soha nem használtam).

1-2 óránként én is leveszem pár perc erejéig (pl 1 cigiszünet idejére).

A top-ot használom mindig, először nem tettem fel soha, és eléggé fájdalmas volt, amikor a szilikon összecsípte a bőrt.. :) Aztán a ringet kezdtem el használni, utána a topot és a ringet is, de most már csak a top-ot. Ha a ring is rajta van, akkor sosem tudom rendesen beállítani, vagy túl laza, vagy túl szoros. Csak top használatával teljesen jó, most már sikerült azt is kitapasztalni, hogy nagyjából mennyire húzzam meg, hogy ne csússzon ki, de ne is szorítsam el.

nikolaidisz Creative Commons License 2010.11.09 0 0 3766

Egy hete kezdtem és pont ezek miatta problémák miatt amit leírtál még nem számolhatok be max 10 óra használatról. Általában elhagyom 2-3 óra után de volt olyan is amikor éppen ezért nagyon ráhúztam és arra ébrettem hogy nem érzem acerkát. Nagyon rossz volt. Gondolom veled is előfordult már hogy úgy feküdtél hogy a karodban a vérkeringés megszünt létezni és mint egy zombi próbáltad a másik kezeddel odébb rakni az élettelen karodat. Ugyanezt átélni a cerkánál az nagyon kemény.

Sajnos a topic nyitáshoz legalább 200 hozzászólás szükséges , úgyhogy megkérném szépen azon fórumtársaimat akik jogosultak már erre és esetleg még érdekelt is a témában az legyen szíves és nyisson egy topicot Andro Penis címmel . Köszönjük!

És te hogy használod? Nekem az a tapasztalatom hogy kb 2 óránként mindenképpen pihentetni kell egy picit. Lehet hogy megpróbálom én is napközben használni.

Az andro top-ot meg a ringet használod? szerinted jóbb úgy? Én a ringet képtelen vagyok rárakni. úgyhogycsak símán aszilikon hevedert húzom rá aztán ennyi.

Előzmény: Nándi91 (3765)
Nándi91 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 3765

Szia!

 

Ma 8 napja használok én is Andropenist, barátnőm szerint (és szerintem is) vmennyit már nőtt, és picit vastagabb is :)

Alvás közben használni? Háát, necces, max ha nem forgolódsz. Egyrészt könnyen kicsúszhat, másrészt ha esetleg túlságosan meghúzod, és sokáig nem kap vért a makkod... elég gáz lenne.

Amúgy én nem teljesen úgy használom mint ahogy a leírásban van (gondolok itt a hagyományos és speciális módszerre), hanem akkor adok hozzá 0,5cm-es kistengelyt, amikor már nem érzem a húzóerőt. Eddig 8 nap alatt 2-t adtam hozzá, egyet a 3. napon, egyet ma délután. Az első néhány napban elég sokat hordtam, most annyira nem volt időm, de megpróbálom legalább napi 5-6 órát hordani.

Te mikor kezdted el használni?

(Egyébként szerintem is jó lenne neki külön topic)

Előzmény: nikolaidisz (3764)
nikolaidisz Creative Commons License 2010.11.09 0 0 3764

Sziasztok!

Én elkezdtemhasználni az andro penist.

Megkérem azokat akik szintén androt használnak hogy szerintem jó lenne ha megosztanánk egymással a tapasztalatainkat, ki milyen módszerekkel használja stb mert szerintem nem olyan egyszerű ez a történet. Én elősször a munkámból adódóan úgy gondoltam hogy éjszakára fogom feltenni mert napi 13 órát dolgozom, szakács vagyok és így napközben elég körülményes lenne a használata. Én mindenképpen szeretném hogy működjön ez a dolog mert látok benne rációt csak sok kitartás szükséges hozzá. Egyébként nekem sajnos csak 11 cm a bré. Én már azzal nagyon elégedett lennék ha 15-16cm-t kitudnék hozni belőle. Tehát kedves androsok várom az ötleteket tapasztalatokat. Szerintem jó lennenyitni egy topicot Andro Penis néven és ott fojtathatnánk az eszmecserét kifejezetten erről az eszközről.

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3763

Szerintem kevés embernek lesz ideje msn-ezgetni, itt megtalálod a legfontosabb infókat.

Hali

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3762

Természetesen van. Csak annyira beleéltem magam, hogy van lehetőség arra, hogy nagyobb legyen, hogy egy kicsit eltúloztam a dolgot. Szóval, esetleg felveszel Msn-re? És akkor beszélgethetnénk. Msne-em:

uiztu@hotmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3761

Először nyugod le és a motivációt kell tisztázni, hogy milyen tőről fakad; hogy vicc-e amit most csinálsz itt a fórumban, vagy van valami komoly töltete is.

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3760

És esetleg te tudnál segíteni?

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3759

Egyre inkább úgy tűnik, a háttérben egy kapcsolat(lehetősége)áll, ahol a másik felet valami miatt a nagy farokkal akarod elcsábítani. Ha így van(de egyébként sem érdmes) nem szabad kapkodni ezzel a faroknöveléssel. Ehhez idő és nyugalom kell. Bizony.

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.07 0 0 3758

Nekem is tudna valaki segíteni? Az Msn címem: uiztu@hotmail.com

És lentebb leírtam, hogy mit szeretnék. Fontos lenne a segítség.

mekmec Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3757

Túl vagyok a második próbán. Sokkal jobb lett! Egyrészt a múltkor nem volt teljesen víz alatt a tömítő rész, másrészt nekiestem a bozontnak is (nem borotvával, még csak ollóval). Volt vákuum, csak most meg így első alkalommal nem bírtam sokáig, mert fájt. Azt vettem észre, hogy a vastagságon növelt, de a hosszon még nem.

Van valakinek olyan tapasztalata, hogy ez a hatás meddig marad meg, illetve végleges lesz-e valamikor?

thotrha Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3756

Szia!

Nekem is van Bathmate-em és egyértelműen az az oka a problémádnak, hogy nincs leborotválva a szőr. Nekem is mindig le kellett borotválnom, hogy ne eresszen a vákum.

Előzmény: mekmec (3749)
mekmec Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3755

Akkor én csesztem el valamit. Nem baj, ma este újra próbálkozom, hátha jobban megy.

Előzmény: Törölt nick (3754)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3754

Ha a gumiszivacs tapadófelület ok és nem hihetelen módon egyenetlen a felület a farkad körül akkor a szőrbozont simán oka lehet......de ez sem lehet gond, ha a víz alatt van legalább a pumpa szivacsos része....

mekmec Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3753

Az alján. Ahol a gumitömítéses rész az altestemnek nyomódik. Én a szőrre gyanakszom, de a neten semmit nem találtam ezzel kapcsolatban.

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3752

hol megy bé a levegő?

Előzmény: mekmec (3751)
mekmec Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3751

Úgy csinálom, ahogy a leírásban benne van. Víz alatt megtöltöm, pénisz bedug, aztán magam felé húzom, hogy a végén kijöjjön a víz. Elvileg ilyenkor belül vákuum keletkezik, ezt érzem is (egész kellemes érzés), de aztán elkezd bemenni a levegő és megszűnik a vákuum. Folyamatosan nyomnom kell magamhoz az alját (azt a gumis részt), akkor lassabban szivárog a levegő, de elég fárasztó és a folyamatos nyomkodás nem is jó.

Előzmény: Törölt nick (3750)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3750

Az a fura, hogy gondod van valamivel és úgy kérdezel bennünket, hogy nem írod le mit hogyan csinálsz....Szerinted ebben mi a ráció?

Előzmény: mekmec (3749)
mekmec Creative Commons License 2010.11.06 0 0 3749

Sziasztok! Tegnap jött meg az új Bathmate-em, de valamit szerintem nem csinálok jól. Nem marad meg benne a vákuum. Elvileg odanyomom és kész, nem?  Lehet, hogy a fanszőrzet miatt nem tapad rendesen a gumi. Van, aki szőrösen használja és működik? Vagy meg kell borotválkoznom hozzá?

penlarge Creative Commons License 2010.11.05 0 0 3748

Aha, azért hormonvizsgálatot , tesztoszteron stb... csináltak?

A gyakorlatok, maflo oldalán jól le vannak írva: http://jelq.fw.hu/

Ezeket ha kitartóan csinálod nagyon jó eredményeket lehet vele elérni, főleg fiatalon.

Sok sikert!

Előzmény: Törölt nick (3745)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.05 0 0 3747

Bocsi, félreírtam Msn:

uiztu@hotmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.05 0 0 3746

Esetleg te tudnál jó pénisznövelős gyakorlatokat? Msn:

uiztu@yahoo.com

ÉS kokoli, ha fent leszel, akkor üzenem, hogy vegyél fel Msn-re.

Előzmény: penlarge (3744)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!