Keresés

Részletes keresés

csepszon Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1007

kicsit féltem hogy kiutáltok mert nekem összejött hamar. de meg tudtam volna érteni azt is, mindenesetre köszi hogy nem.

annyi mondanivalóm és érzésem  van és annyi minden jár a fejemben előre és hátra és nem tudok kibontakozni, semmire sincs időm, nem tudom hogy sikerül hogy igy kicsusszon az idő a kezem közül. most lelépek mert péntek és ez egy nehéz hét volt. a multhét is. lehet hogy ez igy jó hogy nem bonyolitom el a dolgokat. nem jó ha az ember túl komolyan veszi magát. mármint nekem nem szokott jó lenni ha tul nagyon odafigyelek magamra, csinálom a bolhábol az elefántot.

ezt a csik dolgot amugy nem adtam fel, hétfőn majd produkálok egy zsír vastagat. addigis iszom néhány sztellát (0%alk).

Igyekszem még benézni hétvégén, szevasztok

Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1006

teljesen természtes az is,hogy örülsz is meg nem is ha valakinek összejön.Merthogy neki miért és neked miért nem pedig ugyanannyit tettetek érte stb stb.Benéztem valamelyik nap az nlc-re és ott topzódott egy lányzó akinek hipp-hopp hát nem elsőre összejött a baba.Gutman ütögetett:-))))))))))))) Kicsit olyan ez az időszak mint egy lassított felvétel.Nyűglődés,reménykedés..két hét kínlódás aztán fityisz.Bezzeg mikor két csíkos leszel...egyet pislogsz és máris a szülőszobán találod magad,utána meg már a gyerkőc kéri a kocsikulcsot mert megy Evettkéhez randira:-)

 

Havi nyomiság:nálam mindig van valami gebasz.Próbáltam már immunerősítőket,varázszavakat akármit de ha elmegyek pancsizni egy fürdőbe/tóba vagy csak szimplán leülök a buszon már valami marhaságot összeszedtem...Néha elgondolkozom van-e jogom a gyerkőchöz ha már ilyen satnya vagyok(de legalább a reménybeli apukának vasból van az immunrendszere)..Na remélem baba azért másképp gondolja:-)

Előzmény: IxChel3 (1003)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1005
ménejönne spontán?Még nem telt le az egy év.;-) Gyakran meg tényleg nincs semmi baj senkinél csak a gyerek szívózik a szülőkkel.Gondolta ha ezt kibírjátok akkor a tinikort már fél lábbal is:-D
Előzmény: cicérna (1001)
cicérna Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1004

Igen, mit szépítsem bennem is ott van ez az irigységféleség.

Azon akadtam ki legutóbb, mikor éppen "vidáman" piroskáztam, hogy a sógornőm, aki nem tudja, hogymi a szitu, de persze sejti, mert nem hülye, elhatározta, hogy most akkor megmondja nekem a tutit:

Méregteleníteni kell!

És azt hogy?

Heti egy gyümölcsnap. Alma, banán.

Honnan vetted, biocucc?

Nem, Tescoból, Sparból

 

Mindezt a maga fensőbbséges, nekem elsőre összejött modorában. Majdnem tüzet fújtam. Na frankó, hát én nem értem, hogy ha a csodaszer kilója 300 Ft-ért ott áll a teszkóban, mit szenvedek én itt hónapok óta!

 

 

Előzmény: IxChel3 (1002)
IxChel3 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1003
basszus!!!! Egyébként sztem ezek a pangó hónapok is beleszámítanak a várakozási időbe! De a k életbe, az énemberem is problémás volt a múlt hónapban és akkor nem is volt szeksz, bár az PÉ után volt, de akkoris!!! Ez má genyaság!!!
Gyógyulj meg mielőbb. Amúgy meg, naés, a köv hónapban tuti összejön :)
Előzmény: Picicica78 (991)
IxChel3 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1002
Ha utáltok, ha nem, ez télleg igaz. És most Csepszon nagyonkérem, ne vegye magára, mert őszintén örülök neki, hogy sikerült, csak ilyenkor mindig van egy szorító érzés bennem. És ez nem a másiknak szól, hogy a k. anyját, hát nehogymá neki összejött előbb, hanem egy ilyen hülye fájdalom. Ettől kicsit utálom magam, de sztem azé másnak is van ilyenje. És nem mentegetőzni akarok, de tényleg nagyon-nagyon örülök Csepszinek és nagyon-nagyon drukkolok nekik, hogy minden rendben menjen. (ez a rossz érzés inkább ahhoz hasonlít, mint amikor megjön)
Amúgy én most nagyon hiszek a júliusban.
cicérna Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1001
Dehogy adom fel! Most már úgyis jön nemsokára, legfeljebb nem spontán, de jön :)))
Előzmény: Törölt nick (1000)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1000

Cééérna!

Nem gáááz! 993-ik hsz-t ajánlom figyelmedbe!!! A reményhal meg utoljára!!! Nem szabad feladni!!!

Előzmény: cicérna (998)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 999

Cicmic, azt tudom, hogy idén tuti összejön, csak az a biztos, hogy az nem most lesz! Azé mondtam, hogy majd együtt "sírunk". :) Asszem neked hamarabb jön meg viszonylag mindenkinél. Vagy legalábbis, ha jól emlékszem, akkor tán te vagy az első... namind1. Az tuti, hogy az elsők között vagy! :))) Szóval, még ha bárki akarná is, akkor sem tudná előbb elmondani a 2 csíkot, csak ha te már nagyban pirosszkázol... úh. ne aggódj! ;)

Amúgy feszkós vagyok picit, mert tegnap óta fullra ovulációs fájdalmaim vannak, meg a cickóm is feszes, mint atom... KÖNYÖRGÖM PETÉM, NE SZABADULJ MÉG KI!!! VÁRJ EGY HETET LÉCCILÉCCILÉCCI!!! (Remélem, hallotta, és megérti...) :)))

Előzmény: Picicica78 (994)
cicérna Creative Commons License 2008.06.27 0 0 998

Á, kinek hazudok?!?! Igenis gáz!

Most elbizonytalanodtam....vagy mégsem? :)))

Előzmény: cicérna (997)
cicérna Creative Commons License 2008.06.27 0 0 997

Azt kívánom, ne kelljen annyi ideig várnotok mint nekünk, de október elején még elképzelhetetlen volt számomra, hogy nyáron még nem leszek terhes, viszont így visszanézve tényleg hamar elment az idő, nem vészes.

És minket ez a közös készülődés még közelebb hozott egymáshoz. Na persze nem mondom, hogy hű de jó, hogy még mindig nem sikerül, de tényleg nem annyira gáz...

 

Előzmény: nyuszko99 (993)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 996

Nyuszikám, ez ne zavarjon!!! Mi épp már megbeszéltük, hogy ez a "kell" nem olyan, hogy "mert kötelező". Persze, hogy amúgy is szeretünk szekszelni, de a babatervezés az már csak egy ilyen dolog. Igenis van a peténk, ami egy érik egy hónapban, és egyszer szabadul ki. Nincs mit tenni, így kénytelen az ember "előre megfontolt szándékkal szexelni". De ebben nincs semmi rossz. Fogd fel kicsit lazábban! Először én még "meg is sértődtem", hogy miazhogykell? Qrvára nem kötelező, meg satöbbi hisztis pitsa dumák. :)))))))))) Aztán rájöttem, hogy kár szépíteni... PÉ környékén igenis az van, hogy ha babát szeretnél, akkor d*gni kötelező! :) De attól még nem kell, hogy rossz legyen, sőőőt! Tényleg, csak egy kicsit nagyobb lazaság kell hozzá, és vonatkoztassunk el a dolog kötelező jellegétől. Nézzük úgy, hogy hát ma bizony d*gni kell, és d*gjunk! Fenntartások nélkül! :) És legyünk hálásak a pasasoknak, hogy ilyen szinten "csapatjátékosok" és rendelkezésre állnak, amikor szükséges! :)))

Na, hevönájszvíkend hölgyek! Persze tudjátok, én mindig benézek... szemem rajtatok! :))) Pá!

Előzmény: nyuszko99 (993)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 995
egy kicsit tényleg ront a feelingen.Mert a háttérben egy pufók kis kupidó repked akinek a vállán egy pici kisördög röhög.Na a kupidót tudjátok ki,a kisördög meg a hátha mégis bejön a baba érzés.,. Innentől oda a vad keksz.:-)
Előzmény: nyuszko99 (993)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 994

Asszem itt csak én fogok megint depizni mikor látom,hogy újabb kétcsíkosunk van(érdekes Csepszonon nem depiztem sőőőt:-)Csak kíméletből lányok mensim kezdete után mondjátok meg a kétcsíkot:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Izgiri te zizi.Úgyis összejön.Nyár végéig tuti;-)

Előzmény: Törölt nick (992)
nyuszko99 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 993
Pont most mesélte egy ismerősöm, hogy a feleségével kicsit több, mint 1 évig próbálkoztak, és akkor jötte össze a gyerkőc (nagyon édes kislányuk van, már 1 éves múlt). Pedig tökre egészségesek, és mind ketten 30 alatt voltak...szóval most már kicsit megnyugodtam, hogy nem jött össze 1 hónap alatt. De az 1 év az nagyon sok....ráadásul a kedvesem is mindig húz, hogy "tudom ám, hogy ma teljeseíteni kell" már mondtam is neki, hogy ezt hagyja abba, mert nekem ez tök ciki. Pedig ő is szeretne nagyon bébét, csak olyan hülye ez a helyzet, hogy "kell" szkszelni...pedig úgy szeretjük ezt a dolgot, de így mégis más...
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 992
Vazz... együttérzek! Mármint nekünk nincs "olyan" bajunk, de bazira aggaszt, hogy a szivikém antibiotikumot szed. :/ Mármint nem attól félek én, hogy olyan gyerekünk lesz, aki nyomi, hanem inkább attól, hogy semmilyen nem lesz, mert kitikkadnak a szertől a spermácskái. Egy kicsit (najó, nagyon) úgy érzem, hogy ez most nem a mi hónapunk lesz. Persze azért "megpróbáljuk", hogy nyugodt legyen a lelkiismeret, meg minden, de 99,9%, hogy ez most nekünk sem fog összegyünni. Sebaj Cica, majd együtt mensizünk, és egymás vállán sírunk, hogy jajdesz*r! Nézzük pozitívan, legalább mi itt leszünk egymásnak, "szíverősítőként" amikor a többiek nagy-széles vigyorral számolnak be a 2 csíkjaikról...
Előzmény: Picicica78 (991)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 991

Mázlista.Nekem még angolom is lesz ma:-P Ja babaprojekt ebben a hónapban is kilőve.Összeszedtem valami faxságot.Nem részletezném a tüneteket de jövő héten doki,mire tenyésztés az még egy hét,mire beszedem a bogyót egy hét és utána megint mensizek..Na sebaj..így jártam.De hátha lesz egy kis spontán peteérés egy naaaagy akció után:-)

Előzmény: Törölt nick (988)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 990
Ájem ólvéjz figyelni a részletekre! :P:P:P
Előzmény: Picicica78 (987)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 989

jujj.Bocsika itt most nem egymás orra alá akartuk dörgölni,hogy milyen kerekek vagyunk,pedig nem is.Mindenki magához képest panaszkodott, egyébként gizdának lenni sem volt jó.Tényleg ilyesztő voltam(bescennalném,de túl nagy a formátum:-/). A probléma adott egyébként:anyum gömbi volt már tininek is(64 kiló volt a versenysúlya..na de ezt  156cm-re ez sem kevés).Szegényt mindig bántotta,mert a nagyim is karcsú és gyönyörű nő volt,és a nővére is.Ő meg pici is,duci is,bármit csinált nem fogyott le.De ez kb tinikorában zavarta utoljára.:-)Szóval vannak akiknek korán van gond a súlyával,van akinek később de isten igazából senki nem ússza meg.

 

 

Előzmény: Krisz mami (986)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 988

Naná, már tovább is léptünk! Csevegjünk arról, hogy egy bő fél óra múlva jön értem az uram, és jól elrabol a melóból! :))) Hazafelé vásárolunk kaját, piát és lottót! Ezek nélkül nem élet az élet! :) Aztán hétvégén jóóól kikúrálom, hogy jövő héten már ő "kúrálhasson" engemet. :P

A jövő héten erőnkön felül kell teljesíteni, és beleadni apait anyait. Ha fáj valamink, ha nem. Mert a petécském az magasról tojik apjukom bajára... Most minden nap rimánkodok neki, és kérem, hogy szépen, lassan érjen... ráér... :) Vicces azon parázni, hogy nehogy idő előtt repedjen a tüsző... ez az első ilyen élményem... :)))

Előzmény: Krisz mami (986)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 987

még jó,hogy MANCS szerűt írtál.Kezdtem volna kötözködni,hogy ha ő ment ki akkor neked már régen almás:-D

Ne aggódj Izgiri leszel te még gömbölyűbb(meg itt mindenki,elöl nagy dudorodó hassal).:-))))

Előzmény: Törölt nick (985)
Krisz mami Creative Commons License 2008.06.27 0 0 986
Hát ha titeket nem zavar, akkor léphetnénk azon, hogy ki hány kiló és mennyit hízott...

Sosem volt vékony alkat, sajna genetika (érdekes, hogy nem szülőktől, hanem nagy-, és dédszülőktől jött az öröklés). Mindig is suróltam a háromszámjegyet, egyszer akupuntúra segítségével leadtam 23 kg-t és tök jól voltam a bőrömben, jöttek is a pasik ezerrel...
Mikor a páromat megismertem, akkor már 5 kg-val több voltam, azóta sok-sok kiló visszajött.
A terhességet háromszámjeggyel kezdtem, jelenleg is e fölött vagyok. Nem vagyok rá egyáltalán büszke, sőt marhára zavar és kényelmetlenül érzem magam emiatt.

Szeretnék majd megint akupuntúrára járni, mert csak az segített, de sajna akihez jártam az pesti, szóval kell keresnem valahol itt a városban...
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 985

Ja... öregedünk, lehet... :)

Én fénykoromban 52-54 kg voltam a 170 cm-hez, aztán nagyon sokáig 56-58. Ezután ért egy laza trauma, melynek hatására ledobtam a 8ast, és 50 kg-ra lefogytam. Na, ha láttatok már undorítót... Pfuj. Hánynom kellett magamtól. Életem legnagyobb megpróbáltatása volt visszaszedni 5 kg-t!!! Akkor rimánkodtam a "fennhatósághoz", hogy soha, de soha, de soha az életben még egyszer, ilyen rondán aszottra lefogyni nem akarok! Inkább legyen rajtam nehány kiló felesleg, de ez az etióp style ez nagyon nem zsír... Nos, imáim meghallgatásra találtak, úgy látszik... :) Jó ideig bírtam tartani az 59,5-60,2-t. Testtömeg index, meg pöcsöm tudja kalkulátor szerint 59,5 az ideális súlyom. Hát mostanság 62,4-et nyomok. Picicoca, az is lehetnék. :))))))) Na, viccet félretéve, nem vagyok egy nyavalygós rinyapina, hogy "jajj, de kövér vagyok", meg ilyenek. Ugyanis a kövérség nem plusz 2kg-nál kezdődik szerintem. Néha zavar, hogy pocakos vagyok, néha belegondolok, és örülök, hogy bakker, inkább kicsi plusz, mint sok mínusz... Így, ha katasztrófa történik, pl. rámdől a ház, vagy mittomén, akkor én elvagyok napokig a zsíromból (ég a zsír), és kibírom, amíg MANCS szerű kutty kiment a romok alól. Ha pedig nádszál királykisasszony lennék, akkor fél napon belül elpatkolnék, mert a fizikumom nem bírná a terhelést. :)))

Előzmény: Picicica78 (984)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 984

Izgir te legalább kebelben is erősödsz.Én meg combra,seggre,hasra kezdtem hízni.Szóval két éve 48 kiló,1 éve 54,egy hónapja 57 kiló.Hosszú egy várandósság ez nálam:-DDD

Felülre S, vagy XS(attól függ milyen ruha).Alul 38-as gatyák általában jók,de szabásfüggő(vékony derék nagy fenék..van ami hullahoppozik a derekamon de ha leülnék reccsenne a popómon)

Előzmény: Törölt nick (981)
IxChel3 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 983
Igen, ezt akartam írni. Visszaolvasva rájöttem, hogy elég értelmetlen, de akkor nagyjából átment :)
Ez érdekes, mert én 176 vagyok ugye és ehhez mostanság 64 kg, (én is dagattam tavaly nyár óta 3 kg-t), de a ruhaméretem 38-as (mámint gatyába')
Fent az s-től az xl-ig van minden... Asszem, énse vagyok konfekcióméret. De a lényeg, hogy egyszerre dagadunk. ez jel, ugye?
Jáj deéhes vagyok, mek ebédezni
Előzmény: Picicica78 (982)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 982

a hízás az tré dolog de korral jár(vagy nem).Vannak viszont előnyei is 48kilósan zörögtek a csontjaim(van képem is róla otthon,pont akkor volt diplomaosztás)34-es ruha lecsúszott rólalm.Hát akkor még a halál is megrettent volna tőlem.Sokkal jobb ha egy nő puha és kerek és dimbes-dombos.Ha hozzádbújik a kandúr nem fogja kiszúrni a csípőcsontod az oldalát.:-)Nagy didit én sem akarok,ez olyan kis cuki helyeske,és nem lengedez futás közben.Vagy az jóó?:-)))

 

IxChel:ha jól értem a mostani kandúr egykor barátkandúr volt és utána legalizáltad nagybetűs Kandúrrá?:-)

Előzmény: nyuszko99 (979)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 981

Hát nekem az a vicces, hogy nemértem... énis nemrég vettem fürdőrucit, és a tükörben akkora seggem van, mint a ház... erre a 38-as bugyi nagy lett rám, 36-os kellett. Viszont cicitartóba meg 75C-t vettem, oszt mégis kicsi lett, mármint körbe... 80C kellett volna. De szerintem el van b*szva a számozás, mert az nem létezik!!! Esküszöm! Ha van már közöttünk olyan név, hogy Picicica, akkor én lehetnék a picicici! :))) Bizonyítván képet is csatolnék, ha lenne, hehehe! :) Nálam valami optikai csalódás van, vagy nemtom. Köztudottan én vagyok a családban a kismellű. Anyám is bögyös, meg a hugicám is. Aztán a múltkor mutattam anyunak egy új cicitartómat, hogy ugyemilyen szép, és ő is meglepődött, hogy már ekkora kell rád?! Mondom, ugye, hogy durva, pedig nem is látszik?!!! És ő is aszongya, hogy ránézésre olyan, mint vót. Szal csöpp csöcs. :)))))))))

Mondjuk  legrosszabb, hogy én a belemre hízok... a pasasom is állandóan azzal szívja a véremet, hogy már tuti terhes vagyok, csak titkolom!!! :) Mert akkora a pocakom! Dehát basszus csak meghíztam... Sok Elevit kevés cigi. Ez a kombináció halálos párosítás!!! Viszont végre elfogyott már az a genyó tabi, úh. mostmá csak a folsavat kajálom, meg a Vitexet. :) Érdekes, azóta nem is vagyok az az állandóan farkaséhes, és sokkal kevesebbet tudok megenni együltő helyemben :), és az édességet sem kívánom már olyan veszettül. Rohadt elevit!!! Ha ezt előre tudom, tuti, hogy egy szemet sem szedek be belőle!!! :)

Előzmény: nyuszko99 (979)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 980

Igaz... rosszul fogalmaztam. Egymást hívjuk barátnénak, innen jött. De valóban csak haverság ez. Mindenkinek megvan a maga dolga, de szerintem ez így a 30 felé közeledve normális is! Rég rossz, ha ilyenkor még arról szól az élet, hogy az ember a "haverokkal lóg" állandóan. Ilyenkor már a család, azaz egy bensőbb kisközösség kialakításán kell fáradozni! :)))

Fúúú, mennyünkmáhaza...

 

Előzmény: Picicica78 (974)
nyuszko99 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 979
Nekem 75-nél kisebb soha nem volt, mert akkora a hátam (akkor is, amikor 52 kg voltam). Viszont jó ideig A-s (!) volt. Nemrég váltottam B-re. Viszont mióta rajtam van jó pár kg fölösleg, azóta 80B kell. Pont tegnap vettem fürdőrucit, és teljesen kibuktam, hogy a 40-es bugyi is jó, de a 42-es jobb... fénykoromban a 38....szemétség ez a hízás....én nem akarok nagyobb ciciket...úgy bírom ezt a sportcici-dolgot..
Előzmény: Törölt nick (978)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 978

Óóó, de menőőő vagyok vazzeeee! :))) Nekem a gyártótól függően a 80B, vagy a 75C kell. Nőtt az egóm... :))) Mától úgy járok-kelek, mint valami bögyös maca. :D

Bár ez csak azóta van, mióta felszedtem pár kilót, szal jött a sejhajomra is. Mondjuk a zuram elégedett, szal amíg ez így van, addig nem aggódom. De én is bevetettem nála "ösztönzésképp", hogy ha terhes leszek, bögyös leszek, bébi! :))))))))

Előzmény: IxChel3 (977)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!