Keresés

Részletes keresés

NoraConsuela Creative Commons License 2011.05.11 0 0 1327

Elfelejtettem még mondani, hogy ez az Uzsoki kórházban volt, ott műtöttek. Szép napot!

Előzmény: cilariknéandi (1325)
NoraConsuela Creative Commons License 2011.05.11 0 0 1326

Szia! Na, azt mondta az orvos, hogy ez teljesen rendben van, és hogy reméli, hogy megtanultam repülni és nem használom a lábaimat. Erre, bemutattam neki legújabb, legjobb barátomat:) a kerekesszéket, hogy azzal közlekedem, mondta hogy örül neki, hogy tudtam szerezni, és nem terhelem a lábakat. Hétfőn megyek varrat szedésre, eddig elvileg minden rendben van.

Előzmény: cilariknéandi (1325)
cilariknéandi Creative Commons License 2011.05.08 0 0 1325

Szia! Várom a válaszod mindenképpen és kíváncsi is vagyok mit mond az orvos. Faggatsd ki rendesen, mert maguktól nem mondanak semmit :) Én is így teszek általában. Örülök, hogy tudtam segíteni és egy picit meg is nyudtattalak. Téged hol műtöttek?

Várom válaszod és sok sikert holnapra.

Üdv Andi

Előzmény: NoraConsuela (1324)
NoraConsuela Creative Commons License 2011.05.08 0 0 1324

Szia!

Igen,sokat segítettél, és megnyugtattál kicsit. Holnap megyek kontrollra, kiváncsi leszek, hogy mit fog mondani a doki, az biztos, hogy jól kifogom fagadtni:) Az a legfőbb problémám, hogy a mankómmal kétszer majdnem hátra estem, ugyanis ahogyan áll most a lábfejem...nos az nem éppen hétköznapi, inkább két patára emlékeztett:) Holnap majd beszámolok, ha hazaértem

Előzmény: cilariknéandi (1323)
cilariknéandi Creative Commons License 2011.05.08 0 0 1323

No szia! Szóval ne aggódj, teljesen normális a helyzeted. Bár nem értem miért műtötték meg mindkét lábad egyszerre. Én is így szerettem volna, de most már értem nekem miért nem csinálta meg egyszerre. Én 4 és fél hetes vagyok és még mindig mankózom. Május 17-én megyek ismét kontrollra és azt mondta akkor megbeszéljük a terhelést. Ez azt jelenti, hogy nem lehet eldobni mindent és szaladni, de talán egy picit rá lehet nehezedni. Nekem a jobb lábamat műtötték most. Fűrészeltek, lefaragtak, a harántot is bütykölték és amit lefaragtak, azt berakták a harántba. Szóval el legózott a lábamon a doki. Drót van bennem is mégpedig kettő. Volt röntgen is és szerencsére minden a helyén van.

Szóval, amit tudok mondani, hogy ne aggódj, de nehéz lesz. A fekvés nekem sem ment, ki is voltam borulva, de tényleg ne eröltesd, mert nem teszel vele jót.  Várdd meg azt az időt, amikor az orvos azt mondja, hogy mehet. Mi esküvőre vagyunk hivatalosak június 11-én és azt mondta az orvos, hogy elenged mankó nélkül, de nem táncolhatok. Ezt nekem mondja, aki 8 évig táncoltam.  :) De mindegy az a fontos, hogy ne rontsam el a csülköm, mert nem éri meg. Az én drótjaimat július környékén veszi ki azt mondta.

Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdésed lenne nyugodtan tedd fel nagyon szívesen válaszolok.

Üdv Andi

Előzmény: NoraConsuela (1320)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 1322

Szia Zsuzsi!

A drótoknak, kapcsoknak,  vagy csavaroknak funkciójuk van. Kiszedésük mindig állapotfüggő. Persze vannak kivételek, mert nekem a 11-12 hét között az egyik kapocs elindult.  Mondtam is a dokinak, hogy csak nemesfémet enged a szervezetem. Féltem is, hogy az egyiket  akkor  ki kellett venni, de mondta a doki, hogy már nincs jelentősége. A másikat a mostani műtétem előtt egy héttel vette ki.  A mostani kapcsokat még nem tudom, hogy hol vannak, mert nem érzem a lábamban. Lehet, hogy ez jó jel. A kollégáknak kitartást meg sok türelmet, de első a gyógyulásod.

Előzmény: Koczkás Zsuzsi (1311)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 1321

Teljesen normális a helyzeted. 6 hétig  biztos, hogy egyáltalán nem szabad a lábaidat terhelni. Kizárólag külső lábélen, vagy sarkon lehet elintézni a legszükségesebb dolgokat. A mankó a lábélen, ill. sarkon  történő közlekekdést segíti, hogy fel ne bukjál. Felpocolt lábakkal kell ülni és nekem még hűteni is  kellett. Varratszedésnél gondolom megmondják, a továbbiakat.

Előzmény: NoraConsuela (1320)
NoraConsuela Creative Commons License 2011.05.07 0 0 1320

Sziasztok!

Talán tudna nekem valaki segíteni. Nekem szerdán műtőték mindkét lábamat, jelenleg "drót" van benne, amit majd 6 múlva vesznek ki. Olvastam itt a komenteket, és elgondolkoztam, hogy az mennyire normális, hogy én még mindig nem tudok ráállni? A mosói ki tudok menni, mert közel van, de nehezen megy két mankót használok hozzá, mert ezt írták fel. Viszont azt mondták, mint a hímestojásra, úgyy vigyázzak most rájuk. Kéne nekem ezt erőltetni, mászkálni vele, vagy az a normál ha csak fekszem velük? Légyszi segítsetek mert a kórházban nem túl sokat mondtak, sőt.... Előre is köszönöm!!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 1319

Szia Juliette65!

Igen felakasztottak. Tulajdonképpen a két műtétt között szűk 4,5 hónap relt el. Tudod, hogy én még előbb szerettem volna, de a dokim nem. Cipőhordás  miatt is sürgettem. Az eldeformálódott  régit nem akartam az új lábamra felvenni, de a másikra meg még a régi kellett. Nem akartam a szőke nő felemás cipő esetet.

Most bottal és kezelőcipőben, óvatosan csoroszkálok. Emlékezetem szerint a másik lábamnál is 6 hét után éreztem, hogy napról-napra és óráról-órára javult. 10 hét után tudtam a méretemmel korábban is azonos, de zippzáros új csizmát húzni. Az egyik fém 11 - 12 hét között elindult és ki kellett venni. Reménykedem, hogy a gyógyulás most sem lesz másként. Egyszer majd eljön a jó ídő és nyitott szandálban azért biztos könnyebb lesz.

Mostmeg a betét csináltatása okoz problémát. Egyik lábamra már lehetne a másikra meg még nem. Szeretném, ha a betétet a  szandálba valahogy betudnám építtetni.

Szép hétvégét.

Előzmény: Juliette65 (1312)
Anna10051 Creative Commons License 2011.05.07 0 0 1318

Szívesen felajánlok egy 38-as BAL, műtét utáni kezelő cipőt( szinte új állapotban van), akinek szűksége van erre. Budapesten lehet átvenni.

Koczkás Zsuzsi Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1317

Szia Leccina!

 

 

Neked is köszönöm a gyors választ, nagyon hasznos dolgokat írtál!

Most perszer erősen gondolkodóba estem a visszaállásom időpontján, de ez így van rendjén, mármint hogy most van itt a gondolkodás (na meg persze a gyógyulás ideje), a válaszok alapján úgy llátom ugyanis, jó nagy a "szórás"! :-)

 

Köszi még egyszer!

 

Zsuzsi

Előzmény: leccina (1316)
leccina Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1316

Szia Zsuzsi!

 

Nekem a jobb lábamat január 6-án műtötték, kapcsok voltak benne, a balt meg most április 13-án, szintén kapcsok. Az első műtét után 1 hónappal mentem dolgozni, most is így fogok. Az én munkahelyem 20 km-re van:) hévvel meg villamosokkal járok dolgozni. Amikor februárba mentem, szereznem kellett 1 számmal nagyobb csizmát, amibe belement a lábam. A munkahelyemen inkább csak zokniba mászkáltam, mert a papucs mégnem volt   kényelmes  és polcoltam a lábam. A munkám irodai meg  területi, az ügyfeleknek ha sürgös volt, értem jöttek, hoztak vittek. De folyamatosan javult, egyre könnyebb volt a mozgás. A gyógytornát rögtön az első hónap letelte után irta fel a doki, általában hetente 2-szer mentem. Jó volt, mert olyan mozgásokat csináltattak velem, amit magamtól biztos nem probáltam volna. Nem azt mondom, hogy nem fájt néha amit csinálni kellett, de egyre könyebben ment. Ezt most itthon a másik lábammal is  gyakorlom. A kapcsok 3 hónapig nem zavartak, addig szépen karcsúsodott a lábam, de utána megint el kezdett dagadni. Épp ideje volt kiszedni, nagyon zavart. A második műtétkor vették ki. Viszont utána mintha kicserélték volna a lábam, megkönnyebbült. Ez a lábam mármint a most műtött bal viszont sokkal könnyebben mozog, dagadtnak viszont dagadtabb. Szerintem neked tovább tart a gyógyulás, mert ha jól látom, egyszerre műtötték a két lábad, biztos nehezebben tudod terhelni őket. Nekem itt a fórumon ajánlották a lóbalzsamot, na azt én úgy használom, hogy éjszakára jó vastagon bekenem a lábam vele, befáslizom aztán dunsztolom:) nekem bevált.

Előzmény: Koczkás Zsuzsi (1311)
Koczkás Zsuzsi Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1315

Szia Juliette!

 

 

Hát akkor marad a türelem, türelem és még egyszer is  a türelem!

És köszi a gyors választ, szép hétvégét, Mindenkinek!

 

Zsuzsi

Előzmény: Juliette65 (1313)
Juliette65 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1314

Szia!Bocs,előbb elmaradt a válasz fele:nekem ülőmunkám volt,de szükség volt a lábamra,mert kuplungot,pedálokat kezeltem közben,tehát igénybevételt jelentett a lábaknak a precíz mozgás.Ezért sem lehetett hamarabb melózni,de a folyamatos talpalás (pl.nővérek,irodisták futkározása) ugyanez a kategória.Türelem,a munkád megvár!A legfontosabb Te vagy!Szép 7végét!

Előzmény: Koczkás Zsuzsi (1311)
Juliette65 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1313

Szia!Nekem november 26-án volt,és most16-án veszik ki a fémeket.Általában 3és 6hónap közti bent-tartózkodás az átlagos,tehát ez is beteg/orvos/egyéb állapot-függő dolog.Egyébként várom,még könnyebb lesz a járás utána.A hosszú séta nekem is csak bő 3hónap után ment,februárban bice-bócaként közlekedtem,mert a buszmegállótól kb.másfél km a lakás.Sajna,ez benne van a pakliban,a kollegáidnak (és Neked pláne!) muszáj megvárnod,míg olyan állapotba kerülsz.A siettetés több kárt okoz,gondolom,nem szándékozol mondjuk egy éven belül ujabb késelést végeztetni  a lábadon azért,mert türelmetlen voltál.Gyógytornára nem jártam,itthon végeztem az ajánlott gyakorlatokat.Szóval:gyógyulj,gyógyulj és gyógyulj - ez az egyetlen feladatod van most!

Előzmény: Koczkás Zsuzsi (1311)
Juliette65 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1312

Szia!Most akasztják a hóhért!-mondják,amikor valakinek azt a legnehezebb betartani,amire másokat is mindig buzdít.Nagyon sajnállak,én is hasonló karakter vagyok,és gyilkossági kísérletként éltem meg azt az időszakot,mikor nem tudtam mozogni.Különben a 3hét még elenyésző idő a gyógyulásig,pláne,hogy plusz-munkájuk volt ezzel a műtéttel.Csodálkoztam viszont,hogy a másik beavatkozás után ilyen hamar beütemezték ezt!De ők a szakemberek.Ha nekem is kéne,hát biztos halogatnám,mert még most is van olyan napom,,hogy délutánra már sántítok,és fáj a lábam.

A szódabikarbónát és is csak hetente max.kétszer használtam.
Sok-sok kitartást és rengeteg türelmet kívánok!!!Gyógyulj!

Előzmény: Törölt nick (1309)
Koczkás Zsuzsi Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1311

Sziasztok!

 

 

Elsősorban azon kedves betegtársaimhoz fordulok, akiket max. két hónapon belül műtöttek és esetleg van is pluszban valamilyen fém (csavar, fém, kapocs) a lábukban, hogy ki hogy tudja, hogy mikor mehet/mer menni dolgozni, illetve aki már túl van ezen, hogy ki mennyi idő eltelte után ment először és persze lécci írjátok meg azt is, hogy ülő vagy álló munkába-e?

 

Azért kérdezem, mert engem március 17-én műtöttek és anno akkor a doki azt mondta, hogy a fémek miatt sokkal lassabban gyógyulok + sokkal jobban kell vigyázni a lábaimra, mint akinek "csak" levésték a felesleget, és hogy három hónap elteltével leszek igazán "villamosozható, metrózható - átszállható állapotban"! (Ez amúgy, mint kifejezés nagyon tetszett!)

 

Sajnos a drótkivétel időpontját még nem tudom, ez az egy, ami nagyon "képlékeny" a dokimnál, sok időpontról volt már szó! Én már nagyon mennék dolgozni, erősen vissza is várnak, főleg szegény kollégáim, akik helyettesítenek, de most egyenlőre még be nem bírnék menni, sajna mindkét lábfejem, a drótok környékén még nagyon duzzadt, ezért csak egy erősen nagymamis Batz szandál jön rám, ami a cégnél nekem gááááz, de a sokkal súlyosabb, hogy még a trolimegállóig sem bírnék elmenni, mondjuk elég messze is van, nemhogy még átszállni, metrózni - brrr! Elég hülyén csoszogok még, az igazi 'járás' sajnos még nem megy, az átgördülés.

 

Lényegében ennyi, illetve hogy Mindannyiatoknak kellett-e gyógytornászhoz járni, vagy volt akinek nem?

Nekem még nem mondta a doki, hogy kell, mindig halogatja, nekem meg jó lenne tudni, hogy keresgéljek-e?

 

Köszi, sziasztok:

 

Zsuzsi

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1310

Bocs már összekeverem a jobb és a bal lábamat. Itt is  látszik már türelmetlenségem. Novemberben a bal és most kedden volt 3  hete, hogy  a jobb lábamat műtötték.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.06 0 0 1309

Sziasztok!

Kedden voltam a bal lábammal 3 hetes. Negyed annyira nem gyógyul, mint ahogy novemberben a jobb lábam tette. A helyzetem miatt a héten már kétszer voltam, hétfőn és szerdán kötözésen. Ma már  levehetem a kötést és lightosan megmoshatom, de úgy hogy a vágást ki kell hagynom, mert még mindig váladékozik egy kicsit. Ennyi különbség van a két lábam  között. Igaz, hogy ezen a lábamon kétszer annyi munka volt, mert amig a bal lábamat kimélnem kellett, addig ez a jobb lábam  állapota rosszabodott.    Érdekes módon viszont ez a lábam egyáltalán nem dagad, mint korábban a másik, viszont elég lila, helyenként majdnem fekete. A nagyobb adag hasszúritól is már zöld a hasam és a 30-ból még mindig 7 db van hátra. Korábban mindig mindenkit türelemre és kitartásra biztattam. Hát már én a tűréshatáron vagyok, pedig elég nyugodt természetű vagyok. Örökmozgásomhoz képest most helybenjárásra, inkább ülésre  vagyok itélve, ami teljesen kiborit.

A hegek teljes kifehéredéséhez majdnem egy év kell. Nekem szép és jó a hegesedésem, amit más műtétből kifolyólag tudok és kellett hozzá kb. egy év, hogy majdnem láthatatlan legyen. Ez vonatkozott a rendes varratra és a felszívódóra is. A szódabikarbónás víz nagyon jó. Puhit és  lazít, de savtalanítja is a szervezetet. Túlzásba azért nem kell esni sem az áztatással, sem a szódabikarbónával. Velem együtt mindenkinek kitartást és sok-sok türelmet. Igaz ezt magamnak is kívánhatom.

Juliette65 Creative Commons License 2011.05.05 0 0 1308

Szia!
A többiek nagyon gyorsak ma...és csakis csatlakozni tudok a véleményükhöz.Nekem is a körömvirág hozta helyre a bőrömet,a Contratubex-et itt olvastam először,de mindenkinek pozitiv véleménye volt róla.Az én hegeimet alapos kereséssel lehet csak megtalálni,nagyon szép keskenyek.A szódabikarbónából egy-két evőkanállal javasolnak ülőfürdőhöz,nekem nagyon bevált.Teljesen ellazít,minden szempontból.

 Szép hétvégét!

Előzmény: cilariknéandi (1303)
cilariknéandi Creative Commons License 2011.05.05 0 0 1307

Szia Zsú!

 

Úgy néz ki egymásra találtunk ebben a témában. :)  Nekem kedden volt 4 hete, hogy műtöttek, de már 2 hete mondta a doki, hogy mozgassam az ujjaimat. Mikor voltam kontrollon kedden panaszkodtam neki, hogy nem nagyom tudom felfelé jobban hajlítani a nagyujjamat. Erre azt mondta, mert nem tornáztattam eléggé. Tény, hogy azt mondta fájdalomhatárig hajlítgassam, de még mi tagadás a fájdalomhatár igen hamar eljön. Ezért kérdeztem tőle, hogy fürdővízben lehet-e, mert ott talán jobban lazulnak az izmok. Én nem is tudtam, hogy hol fűrészelt, de most már tudom. Ezért nem mertem annyira hajtogatni az ujjamat, mert azt hittem rosszat csinálok vele. Tudom, hogy ilyenkor milyen, mikor ellustulnak az izmok, mert voltam már gipszben, de az a csuklóm volt. Szerencsére az is helyrejött. Ez is helyre fog az biztos, mert helyre akarom hozni. Csak nem mindig van hozzá türelmem. :))

További javulást

 

Andi

Előzmény: Koczkás Zsuzsi (1306)
Koczkás Zsuzsi Creative Commons License 2011.05.05 0 0 1306

szia Andi!

 

 

Figyelj, a lábujj mozgatás miat se aggódj! Ezzel kapcsolatban is nagyon frissek a tapasztalataim, szerintem én olyan két - három héttel "járok" max. előtted! Nekem 10 napja szabad, sőt KELL mozgatnom az ujjaimat, és bár most már minden nap egy picit jobban tudom le és fel mozgatni, de egészen komolyan mondom Neked, hogy az első 3 napban semennyire nem tudtam mozgatni (mármint a röntgen után, kb 10 nappal ezelőtt, a műtét után 5 héttel). Most meg már egész jjó megy, csomószor azt veszem észre, hogy oda sem figyelek, csak úgy mozgatom őket, spontán...és jól megy! Naná, még közel sem annyira, mint a műtét előtt, meg vannak fájdalmas mozdulatok, de mégis tízzel jobban és többet megy, mint majd' két hete!

 

Itt aztán most tényleg az idő az úr, és bármilyen közhelyes, minden sebet begyógyít!

 

Menni fog az is, ne izgulj és ne erőltesd!

 

Szia, mielőbbi gyógyulást:

 

Zsú  

Előzmény: cilariknéandi (1305)
cilariknéandi Creative Commons License 2011.05.05 0 0 1305

Szia Zsuzsi!

 

 

Egyáltalán nem baj, hogy Te válaszoltál. Úgy gondolom mindenki úgy segít a másiknak, ahogy tud, legfőképp a saját tapasztalataiból. Nyilván nem csak az válaszolhat, akitől kérdeznek. Nagyon köszi a tippet, szerintem máris szólok valakinek, hogy hozzanak. Majd beszámolok róla, hogy hogyan haladok vele. Próbálom mozgatni vízben is a lábam, ugyan még egy kicsit nehezen megy, de remélem hamarosan viszanyeri a régi mozgástartományát az ujjaim.

Még egyszer köszi a tippet mindenkinek és gyógyuljatok

Üdv: Andi

Előzmény: Koczkás Zsuzsi (1304)
Koczkás Zsuzsi Creative Commons License 2011.05.05 0 0 1304

Szia Andi!

 

 

Ugyan nem pont tőlem kérdezted, de talán nem baj, ha kicsit magamra veszem a kérdést :-), mert pont fent voltam a neten!

Szóval van egy csúcs jó krém, az a neve, hogy Contractubex, ez egy gél, bármelyik gyógyszertárban lehet kapni, kifejezetten a hegek eltüntetésére szolgál, és Te még éppen jó időben vagy, az elején, ilyenkor, ilyen kevéssel a műtét után még sokkal nagyobb sikereket lehet vele elérni, mert friss még a heg...

 

1800 Ft körül van, és tök jó érzés felvinni, olyan hüsi a gél állag miatt, próbáld ki, bár szerintem a körömvirág krém is nagyon jó, de a saját lábaimból kiindulva azt vettem észre, hogy az nekem inkább a kötések levétele és a fásli teljes elhagyása utáni nagyon száraz, berepedezett bőr "feljavítására" volt kitűnő, nem annyira a hegek gyógyulására!

 

Nekem egy csomó beteg ajánlotta, nem pedig az orvosom, de hát tudod milyenek ezek a dokk, olyan szűkszavúak! :-)) És a krém meg tényleg tök jó!

 

Próbál ki, szia!

 

Zsuzsi

 

Előzmény: cilariknéandi (1303)
cilariknéandi Creative Commons License 2011.05.05 0 0 1303

Nagyon köszi a tanácsot, mindenképp megfogadom. Az lenne a kérdés, hogyha mégis a fürdővízbe tenném a szódabikarbónát, akkor mennyit érdemes beletenni. Mondjuk durván egy kádnyi vízbe? Én is örülök, hogy javulgat. Már alig várom, hogy egy picit terhelhessem. Ja és még egy kérdésem lenne. Ahhoz, hogy ne látszódjon nagyon a vágás helye milyen krémet javasolnál? Most, ahogy jön lefele a heg majdnem ugyanúgy látszik, mointha még a seb lenne ott. Annyira nem zavarna, csak ha lenne olyan csodakrém, akkor megpróbálnám. Javasolta a krémezést az orvos, de ő nem mondott konkrétan semmit. Én most körömvirágkrémmel kenegetem. De ha van jobb, akkor kipróbálnám.

Előre is köszi és javulást mindenkinek

Andi

Előzmény: Juliette65 (1302)
Juliette65 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 1302

Szia,Andi!Örülök,hogy ilyen szépen gyógyulsz!Ne izgulj,a seb hamarosan teljesen le fog jönni.Ha gondolod,próbáld ki a szódabikarbónás fürdőt,nagyon hasznos a lábujj ellustult izmainak( ha nem akarsz ilyenben ázni,elég,ha csak lábfürdőt csinálsz:egy evőkanálnyi olyan meleg vizbe,amilyet el birsz viselni.Komolyan,én sem hittem volna,hogy ilyen "ósdi" módszer is segít)További javulást!

Előzmény: cilariknéandi (1301)
cilariknéandi Creative Commons License 2011.05.04 0 0 1301

Sziasztok! 4 hetesek lettünk tegnap és ennek örömére megvolt az ünnepi röntgen. Szerencsére minden rendben van. A helyén az összes drót, asszem kettőt láttam. Megvan az orvos elégedve leginkább magával. Azt mondta, 2 hét múlva megbeszéljük a terhelést. Kíváncsi vagyok, hogy az mit fog jelenteni. Persze mondta nem azt jelenti, hogy mindent eldobok és szaladni fogok. Már várom nagyon. Bőszen kenegetem a sebet, mert 2 hét múlva nem akarja már látni. Ugyan mondta nem kell erőszakkal leszedni. Én egy kicsit kiváncsi vagyok és próbálgattam, de egy-kettő egész jól lejött. Még azért van rajta. Már víz is teljesen érheti és tornáztatni kell a vízben, mert kissé beszűkült a mozgása az ujjaimnak.

Szóval már azért haladok. Egyszer csak vége lesz.

Továbbra is javulást mindenkinek

Üdv Andi

Juliette65 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 1300

Szia!Kösz a biztatást!Jó is lesz már végre,ha megszabadulok a fémektől - és remélem,a másik lábamon nem kell semmit "bütykölni"...

Előzmény: Törölt nick (1299)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.30 0 0 1299

Szia!

Nem kell félni, mert nem fog fájni. Túl leszel végre mindenen és elfelejtheted. Szép hétvégét.

Előzmény: Juliette65 (1298)
Juliette65 Creative Commons License 2011.04.29 0 0 1298

Sziasztok!
Ma voltam a szakrendelésen,május 16-án megyek reggel a kórházba,kiveszik a fémeket!Ha minden oké,másnap hazajövök.Naná,hogy minden rendben lesz!Várom,persze rohadtul félek is,mert nem birom a fájdalmat:remélem,kicsit fogok szunyálni a beavatkozás alatt.Na,meg a lakatosműhelybe illő hangokra és az elhangzó instrukciókra sem vagyok kiváncsi.Brrrr.Hát tuti attól ájulnék el.Szép hétvégét mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!