Keresés

Részletes keresés

Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.21 0 0 890

Igen a 90es  evekben rengeteg volt.Eleg volt az utcara kimenni.De a nyar orok baratunk nekunk rajongoknak.Kimehet a divatbol barmennyire a meleg idoben a nagy szamok torvenye alapjan mindig latni majd ez tuti!Es ilyenkor meg nagyobb esemeny latni egyet-egyet!Meg ugyis mindig visszajon a divatba.

Tavaly nyaron is sokat lattam.A peggy szerubol sokat ill. a klumpakbol is.Margitszigeten setalokon pl illetve postahivatalokban mindig van fa klumpa erdekes.A postas irodista nok imadjak valamiert..valoszinu azert is mert nemcsak ulnek hanem valamennyit jarni is kell bent es jobban tartja a bokat stb..eladok detto..

Előzmény: klumpafetisiszta (889)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.02.20 0 0 889

Sziasztok!Legyen úgy!!!Jöjjön vissza a divatba!!!!Pesten még évekkel ezelőtt,ott voltam,klasszik svéd klumpásokat láttam néhányat,vegyesen,férfit,nőt,fehérben,feketében,meg két barnát.Ez 2007-ben volt.Majd jön a jobb idő,reménykedjünk!Ja és a strandi szezon...!!!90-esben napi,de min.heti szinten lehetett látni,most meg egész szezonban volt 4-5 kb.Van egy jó foto egy norvég csajról!Népviseletben ül,fekete svéd klumpa!!The best of clogs photos asszem!Vagy:a smiling norwegian girl.Meg Kim Basinger fehér svédben!!!A the best of-ban ,ha jól emlékszem.Súlyra mennyi lehet a fatalp a papucsnál,klumpánál??Feltöri a lábat eleinte?

Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.20 0 0 888

Nem.Csak a lab (talp) vedelme erdekeben!A hangossagra nem gondoltak illetve kimondatlanul is benne volt "figyelem felkeltes" ami termeszetes dolog akar a sminkeles vagy riszalas..de ugye nyaron mezitlab elsetalo csattogva,kopogva setalo fapapucsos/klumpas holgyekre az eppen nem oda nezo ffiak is felfigyeltek:)De ez igy jo!!:)Jojjon is vissza a divatba!!

Előzmény: klumpafetisiszta (884)
Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.20 0 0 887

Es megvannak meg?Akkor neked is klasszik klumpad lehetett a massziv fatapu ami sulyra is nehezebb volt.Hangosan csattogva es kopogva?

Előzmény: krisdora (885)
Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.20 0 0 886

Szivesen!Egy videki noe volt.Amugy a legtavolabb all tolem a videk leszolasa sot dicsernek ilyenforman: videken meg latni par retro fapapucsot,mert a divat kesobb fut ki illetve kevesebben tartjak fontosnak a divatozast igy a mai napig (nagyobb)esely van klasszik klumpat vagy fapapucsot latni videkenAmugy ezt a magyar valtozatot szinte biztos,hogy a nemet fapapucsokrol mintazhattak..ugye akkoriban nehezebb volt kulfoldi dolgokhoz hozzajutni es ezert sok termeknek megcsinaltak az itthoni verziojat..

Előzmény: cyandora (883)
krisdora Creative Commons License 2015.02.19 0 0 885

Huhu, hogy én régen mennyire szerettem a klumpát.. pedig nem volt egy könnyű viselet, elég nehéz volt, plusz 2 kg a lábon, de attól függetlenül imádtam.. :)

klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.02.19 0 0 884

Sziasztok!Kösszép Klumpafan a képet!Akkor a fatalpnak,akár a klumpáknál,akár a fapapucsoknál bőrvédőt azért tettek,hogy a lábfejet védjék,és nem csak azért,hogy ne klaffogjon olyan hangosan?!!Akkor a Ladás kép gondolom magyar lehet.Tényleg pazar!!!Kösszép ezt is!CSak olvasom,mennyire értetek számítógépes dolgokhoz!Tényleg sajnálom,egyenlőre igyekszem beletanulni!Valami élmény?Vagy régebbi!!??

cyandora Creative Commons License 2015.02.18 0 0 883

Hát ez igen, tényleg komoly darab, igazi ritkaság, és valóban a régi német Peggyhez vagy Heidihez hasonló konstrukció. Azt nem tudom eldönteni, hogy Kútvölgyi ilyet hordott e, mert nagyon szemcsés a film,  de most látok ilyet először, köszi a megosztást!

Előzmény: Fapapucsklumpafun (880)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.02.18 0 0 882

Cyandora, köszi a tanácsokat.

Előzmény: cyandora (877)
Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.18 0 0 881

Nem piros mint a filmben..ezt akartam irni:)Es massziv fa csak a tetejere raktak bor vedot a talpnak mint a klumpaknal.Szoval ez ne tevesszen meg senkit.De kellett is ez a vedo,mert mezitlab tenyleg kemenyen odavagta csattogva a talpakat,mert az elol levo pant lazan fogta csak a labfejet..latszik a kepeken is ,hogy tag a pantresz (is) igen szeles papucstalp belsovel

Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.18 0 0 880

Plusz meg kep a "Kutvolgyis" klasszik magyar fapapucsrol!Ez nem piros mint a kepen ill,bevagasok vannak oldalt rajta de ugyanaz a Kutvolgyis szeria!Ha ezt tudna a szineszno milyen kordokumentumot hordott!:)l :

Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.18 0 0 879

Kfetisiszta:igen jo hasonlat.A klumpa vastagabb fatalpa volt a fapapucson,igy a viseloje talpa jobban ki van emelve illetve a holgy talpanak szele is kulon fokuszt kap oldalrol,plusz hangosan csattogva mindezaltal es hangosan kopog a fatalp is a masszivabb,nagyobb anyag miatt.Ezek sulyra is nehezebb fapapucsok voltak mint a mai modern schollok peldaul.A labfej illetve foleg a talpak pedig beleolvadtak a papucsba.At is vettek a talp,lab finom illatat!!De ez utobbi illetve a talpkiemeles,hangos szexis csattogas a Kutvolgyis papucsra is igaz amirol megosztok itt kepet!Ritka erotikus latvanyok ezek az egyedi kisiparos fapapucsok...

Es akkor a kutvolgyis klasszik magyar haziasszonyos,irodista,stb fapapucs!Ha jol tudom a 80as evek elejetol kezdtek el gyartani (80as evekben egyik legelterjedtebb fazon volt) es meg a 2000es evekben is lehetett parat elcsipni boltosokon,posta hivatalokban,utcan.. :

 

Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.18 0 0 878

Kfetisiszta:igen jo hasonlat.A klumpa vastagabb fatalpa volt a fapapucson,igy a viseloje talpa jobban ki van emelve illetve a holgy talpanak szele is kulon fokuszt kap oldalrol,plusz hangosan csattogva mindezaltal es hangosan kopog a fatalp is a masszivabb,nagyobb anyag miatt.Ezek sulyra is nehezebb fapapucsok voltak mint a mai modern schollok peldaul.A labfej illetve foleg a talpak pedig beleolvadtak a papucsba.At is vettek a talp,lab finom illatat!!De ez utobbi illetve a talpkiemeles,hangos szexis csattogas a Kutvolgyis papucsra is igaz amirol megosztok itt kepet!Ritka erotikus latvanyok ezek az egyedi kisiparos fapapucsok...

Es akkor a kutvolgyis klasszik magyar haziasszonyos,irodista,stb fapapucs!Ha jol tudom a 80as evek elejetol kezdtek el gyartani (80as evekben egyik legelterjedtebb fazon volt) es meg a 2000es evekben is lehetett parat elcsipni boltosokon,posta hivatalokban,utcan.. :

 

cyandora Creative Commons License 2015.02.18 0 0 877

Akkor sürgősen láss hozzá, mert az irható DVD talán a legsérülékenyebb formátum, nekem már több sohasem használt, kizárólag archiválásra irt DVD-m került kukába.  HA előkerült a külső DVD meghajtó, digitalizálás nélkül egyszerűen beránthatod a tartalmukat a gépre,  de még jobb, ha valamilyen CD-iró programmal (pl Nero) image filet irsz beőle. Ehhez az iró választásakor nem fizikai irót, hanem a programba beépitett "image burner"-t kell választani. Akkor kapsz egy ISO filet, amit bármikor kiirhastz fizikai lemezre, de enélkül is lejátszhatod a gépről.

Előzmény: klumpa_boy (875)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.02.18 0 0 876

A Ladás képet a neten találtam böngészés közben. Gondoltam megosztom, mert igazán pazar!

Előzmény: klumpafetisiszta (874)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.02.18 0 0 875

Cyandora! Igen, igazából arra gondoltam, hogy inkább winchesteren tárolnám a felvett anyagokat és valahogy átraknám a DVD lemezekről. (így könnyebb lenne válogatni meg talán kevésbé sérülékeny, mint a lemez)

Sajnos a gépemben nincs DVD lejátszó, de van valahol egy külsőm és majd rácsatlakoztatom és kipróbálom így. Majd akkor fog kiderülni gondolom, hogy mit tudok kezdeni az asztali DVD-vel írt anyagokkal.

Maximum tényleg nem tudom átrakni a filmrészleteket és akkor csak képeket fogok készíteni. :-)

 

Köszi a tanácsot, hamarosan nekilátok.

Előzmény: cyandora (872)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.02.18 0 0 874

Sziasztok!Klumpaboy,légyszi áruld el,hogy a kép,amit feltettél legutóbb,hol készült.Sajnálom,ha nem tudtam segíteni abban a műszaki dologban.Akkor Cyandora segített.Klumpafan,az a fapapucs akkor majdnem olyan vastag talpú,mint a klumpáé?

Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.17 0 0 873

Holnap megprobalok kepet feltenni!Illetve irtam is!

Klumpaboy:Koszi a kepet!Klasszik ezzel a kombi 1200essel!:)Imadom a retro hangulatot is..Es koszi a valaszt neked is!Igen en is ugx tudom sok cipesz maga is gyartott egyedi darabokat anno.Volt olyan fapapucs egy non a piacon meg anno ami olyan volt mint a scholl fapapucs csak kb 1-2 cm-el vastagabb fatalppal!Istenem az de hangosan csattogott,kopogott!!A talpa(es a talpa oldala)  is ki volt emelve a kobon! a holgynek!Gondolhatjatok...De mondta is a holgy,hogy cipesz csinalta ahova jar es csak ott lehet kapni..Az ilyen gyongyszemeket is jo lenne megtalalni!!

Előzmény: cyandora (868)
cyandora Creative Commons License 2015.02.17 0 0 872

Ha DVD-n van, akkor mit akarsz még rajta digitalizálni? Van a számítógépedben DVD lejátszó? Ha igen, csak tedd be, és hidd el, működni fog..Elinditod a VLC-vel, video menü, és mehet a capture...

Előzmény: klumpa_boy (870)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.02.17 0 0 871

Előzmény: klumpa_boy (870)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.02.17 0 0 870

Cyandora, köszi a tippet. A VLC-vel meg fogom próbálni. Előtte viszont valahogy be kellene digitalizálnom a filmeket. A legtöbb DVD-re van kiírva. :-(

Előzmény: cyandora (867)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.02.17 0 0 869

Fapapucsklumpafun, ez nem Scholl, egyik sem.

Akkoriban biztos sokan gyártották, szerintem cipészeknél és manufaktúrákban is készülhettek egyedi darabok. Van egy Bíró Ica kártyanaptáram amin klumpák is vannak, azt hiszem az Alföldi cipőgyárat hírdetik rajta. Ott gondolom nagy tételben készülhettek klumpák és fapapucsok, gyanítom, hogy a Linda film támogatói között is szerepel a cég.

Előzmény: Fapapucsklumpafun (866)
cyandora Creative Commons License 2015.02.17 0 0 868

Feltehetnél egy képet erről a legendás Délker darabról, én még sosem láttam, és a filmen nem valami jól kivehető. Nyaraló DVD ügyben megkaptad az emailt?

Előzmény: Fapapucsklumpafun (866)
cyandora Creative Commons License 2015.02.17 0 0 867

A legtöbb videolejátszóban van ilyen funkció (pl VLC player, win DVD) munkához a Snagit-et használom a TechSmith-től, megvettem.

Előzmény: klumpa_boy (865)
Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.17 0 0 866

Cyandora!!!Koszi a kepeket!!!Szuper vagy!!!

Kerlek ha teheted folytasd es rakj ki kepeket filmekbol!!Sajnos a technikajat en sem tudom,hogy kell..

Kutvolgyi papucsa pedig maga a klasszik fapapucs!!Es milyen magasitott!!Igy kepen meg jobban latszodik mint filmen!Foleg a stegen allva.Ez csattoghatott kemenyen,teljesen kiemelve a talpakag jaras kozben!!Nagyon szexi!!Amugy biztos mosolyogna rajta,hogy vannak akik ilyen "reszlet"-re is felfigyelnek,nemcsak a szineszi jatekara..Hogy lehefne megkerdezni?:)

Amugy a klumpakat is szeretjuk Klumpaboy!;)Az Isteni muszak klumpai is szuperszexiek!Es Klumpaboy:De ez valami hazai gyartas szinten nem?Nem pedig scholl ugye?Illetve kutvolgyi papucsa delkeres magyar fapapucs ugye?

Cyandora:Nekem van ilyenem is a gyujtemenyemben mint Kutvolgyie!!Csak a gyarto ki lehet?Nagy belso talp resze van amibe szinte beleolvad a talp es csattan mezitlab rogton emiatt is..illetve meg azert mert szeles,nagy lyuku a pantja

elol ami jobban elengedi a labfejet a papucsbol es jol elfernek bennr a labujjak,labfej..Az asztalra letettem megnezni most ujra ezt a papucsot es nagyon szexi kgy felulrol!!

Előzmény: cyandora (863)
klumpa_boy Creative Commons License 2015.02.17 0 0 865

Ezek a fapapucsok már tényleg klumpásodnak! :-)

Cyandora! Mivel csinálsz capture képeket? Tudsz ajánlani valami szoftvert?

Előzmény: cyandora (863)
klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.02.17 0 0 864

Sziasztok!Így zajlik az élet!??Köszönet a képekért!Élmény!!!Mi újság!!Újabb élmény?Egyenlőre nálam is csak a régiek.De ha azokból is ha van?

 

cyandora Creative Commons License 2015.02.16 0 0 863

forgatás

cyandora Creative Commons License 2015.02.16 0 0 862

Na jó, legyen neked is egy jó napod...:)
Isteni műszak (r: Bodzsár Márk, 2013, ft. Stork Natasa)

klumpa_boy Creative Commons License 2015.02.16 0 0 861

Köszönjük! Szépek, csinosak, retrósak. A magam részéről csak egyet bánok, hogy nem klumpák, nem a svéd fazonú fapapucsok.

Előzmény: cyandora (860)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!