Keresés

Részletes keresés

Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 439
csinálnak
Előzmény: Axl (437)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 438
Sowumni nevetségesen rossz. Kabát akkor már, ha már muszályt valakit a Vasasból kiemelni... Nálam Illés és Korsós se férne be, bár hirtelen nem tudok jobbat mondani Korsósnál. Illésnél jobb Lisztes. Vlaszáknál pedig Király és Szucs L. is.
Előzmény: h3o (409)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 437
MIT CSUINÁLNAK A MAGYAR FOCISTÁKKAL 16 ÉS 20 ÉVES KORUK KÖZÖTT??? MERT 16 ÉVESEN DÁRDAIÉK IS VÉGIGVERTÉK A VILÁGOT... ÉS EGYIKBOL SE LETT IGAZÁN JÓ JÁTÉKOS... MIÉRT?

EZ ITT A KÉRDÉS...

Előzmény: Axl (436)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 436
:-O
Nekem is lenne egypár észrevételem, legelsosorban az, hogy az ido kareszt igazolja. Le is írom, miért. Ugyanis Bicskei néhány olyan elképeszto hibát követett el a tegnapi mccs elott, hogy az már egy "laikus" szemét is kiszúrja.
-Sowumni kezdett. Kabát csereként jöt be helyette. Minketten a Vasasban játszanak, egyik nem képes beférni a csapatba, másik vezeti a góllövolistát. Mindketten csatárok. Akkor miért Sowumni kezd?????
-A védelem kérdése. 4 védovel lestaktikát játszani, ennél nagyobb marhaságot életemben nem hallottam. Nem igaz, hogy azt mondta, hogy ne játszanak lesre. Olyan nincs, hogy egy csapat maga találja ki, hogy lesre játszon...
-Bicskei jobb oldalon Hamart játszatta. Majd mikor az 1. félido 35. pecében rájött, hogy ez marhaság, lecserélte a balszélso Dombira. Osztálytársam a következoketr mondta a meccs elotti napon: "Hamart ki kéne b@szni a válogatottból, helyette mondjuk Dombit kitenni a jobb oldalra, a gyorsasága miatt behozza a hátrányt, amit az okoz, hogy ballábas." NA HOGY VAN AZ HOGY A HAVEROMNAK TÖBB ESZE VAN A FOCIHOZ, MINT A SZÖVETSÉGI KAPITÁNYNAK?! És azt se mondja senki, hogy o ilyet még sosem érzett. Szerintem innen szinte mindenki jobb csapatot tudott volna pályára küldeni Bercibánál.
-Miért tart a magyar foci hátrébb, mint a román? Miért nincsenek olyan tehetségeink, mint nekik Contra, Chivu, Mutu, Munteanu, Nikolaj (vagy hogy írják?)????? Ne mondjátok, hogy a Steauánál több a pénz. Akkor miért? Azt se mondjátok, hogy az utánpótlásnevelés rossz. A 16 évesek legyozték Olaszországot a korosztályos EB-n. Asszem a 16 vagy a 8 közöttt estek ki.
__Tibi Creative Commons License 2001.06.03 0 0 435
Nemcsak, hogy külföldön, de még idehaza sem ért el semmit. Ennyit Vargáról.
Előzmény: karesz4 (434)
karesz4 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 434
Üdv!

Elmondanád, hogy edzőként, külföldön, tehát nem a magyar mentalitástól körülvéve, mit ért el?
Előre is köszönöm!

Üdv:

Karesz

Előzmény: Locus star (433)
Locus star Creative Commons License 2001.06.03 0 0 433
Nem értem mire föl szidjátok a Vargát...Talán részt vett bármelyikőtök egy edzésén ? Vagy ismeri személyesen ? Vagy csak arra hagyatkoztok, amit az "elkényeztetett , túlfizetett sztárocskáink" nyilatkozgattak róla,(akik persze utána sem bizonyítottak sehol, (Jagodics, Telek, Nagy, ) meg olyan "abszolút tisztességes" alakok, mint a Gál...Pont az a baj, hogy benne nem a magyar mentalitás él, ezért nem viseli el senki, sem játékos, sem vezető. A bundaüggyel meg felesleges előhozakodni, mert akkor a sort a végtelenségig lehetne folytatni...(Mészöly, stb.)
Szövetségi kapitánynak nem fogadná el senki, az előbb említett okok miatt. Nem tudna együttműködni a futballvezetéssel.
Sajnos.
Jöjjön Nyilasi!
Előzmény: karesz4 (428)
isz-akos Creative Commons License 2001.06.03 0 0 432

HAJRÁ MAGYAROK!!!
(Ezekben a mezekben ÚJ ARCOKAT AKAROK LÁTNI!!!!!)

isz-akos Creative Commons License 2001.06.03 0 0 431

isz-akos Creative Commons License 2001.06.03 0 0 430
Bukarest, június 3., 10.00

Ketten biztosan kimaradnak a grúzok elleni keretből: Hamar illetve Fehér Csaba.

Hamar István és Fehér Csaba biztosan nem léphet pályára szerdán a grúzok ellen, ezt a „döntést” azonban nem Bicskei Bertalan szövetségi kapitány hozta meg. A két játékos ugyanis 2-2 sárga lapot gyűjtött össze, így automatikusan kimaradnak a keretből. Esetleges pótlásukról még ma gondoskodik a kapitány.
(im)

Dr. Lecter Creative Commons License 2001.06.03 0 0 429
Sport1 délután ismétli a grúz-olaszt (1:2). Érdemes megnézni...
karesz4 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 428
ÜDV!

Varga Bundás Zoli eddig mindenütt megbukott, mind szakmailag, mind emberileg!

A Bukarestben sima, 2-0-ás hazai sikerrel zárult román-magyar labdarúgó világbajnoki selejtezőn csak az 1999-es eredmény ismétlődött meg, a győzelmet köszöntő éjszakai eufórikus örömünnep viszont nem.
Két évvel ezelőtt egy egész ország "történelmi ütközetre" készült. A román válogatott addig még soha nem verte meg riválisát, ráadásul az Eb-selejtező budapesti találkozóján kisebb incidensek is történtek a magyar fővárosban.
A mostani találkozó hangulati előkészítése halvány nyomokban emlékeztetett az akkori kampányra. A sajtót sokkal inkább az foglalkoztatta, hogy egyelőre nem sikerült nemzetközi téren ütőképesnek számító új csapatot kialakítani, s csak a mérkőzést megelőző egy-két napon kezdtek írni a lapok a magyarok elleni kötelező győzelemről.
Ezek után nem is volt meglepő, hogy a selejtezőn sokat veszítettek a jegyüzérek, akik a kezdés előtt már áron alul próbáltak szabadulni a nyakukon maradt belépőktől. A pályára lépő válogatottakat ugyan a román nemzeti színekbe öltöztetett lelátó fogadta, de ezúttal időnként még a maroknyi magyar szurkolótábor hangját is hallani lehetett.
Alaptalannak bizonyultak a magyarországi félelmek, hogy a várható incidensek miatt nem szabad Bukarestbe utazni. A román rendőrség komolyan vette ígéreteit: a szurkolókat szállító két autóbusz már a határtól kísérettel érkezett a fővárosba, és a vonatot választók
is biztonságban juthattak el a pályaudvartól a stadionig.
A vendégek számára fenntartott helyeket kettős kordon vette körül. A rendfenntartók nagyon szigorúak voltak, már a szurkolói kórusok "bemelegítése" alatt kivezették azt a néhány románt, aki a kiabáláson túl papírzacskók dobálásával is jelét adta a magyarokkal szembeni ellenszenvének.
A himnusz kifütyülése és a "Ki a magyarokkal az országból" jelszó skandálása ezúttal sem maradt el, de a csendőrök néhány intézkedése miatti kisebb dulakodástól eltekintve a lelátón szerencsére semmi nem történt.
A város központjában felállított óriási kivetítők előtt is a szokásosnál jóval kisebb tömeg gyűlt össze. A mérkőzés lefújása után ugyan megszólaltak a gépkocsik kürtjei, ám elmaradt a két évvel ezelőtti utcai karnevál. Éjfélre már csendes volt Bukarest.

Már természetesnek veszik, ha megaláznak minket...:-(((((((((((((

Karesz

kharon Creative Commons License 2001.06.03 0 0 427
De edzőnek ő is 0.
Előzmény: tdeak (426)
tdeak Creative Commons License 2001.06.03 0 0 426
Varga Zoltán.
Neki majd lesz bártorsága leugatni ezt a sok elkényeztetett majmot (tisztelet a kivételnek : Dárdai és Király), ha nem megy a játék, és nem halk csöndes lelki leápolást fog tartani.
Előzmény: isz-akos (421)
karesz4 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 425
Üdv Mindenkinek!

(MTI) - Valós eredmény született szombaton, az ellenfél játéktudása nagyobb, mint a miénk - értékelt Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a 2-0-ás vereséggel zárult bukaresti világbajnoki selejtező után.
- Mindössze küzdőképességben és gyorsaságban vettük fel a versenyt a hazaiakkal. Csak hát tétmérkőzésen az elszántság a minimum, futásban pedig csupán labda nélkül voltunk partnerek - tette hozzá.
Bicskei azt állítja, hogy a románok most játszottak a legjobban, amióta Bölöni László vezeti őket.
- Ismerem, és elismerem a futballistáikat, akik ezúttal csapatként produkáltak maradandót. Jobbak voltak, mint két esztendeje. Főként a mérkőzés elején, amikor úgy mozgatták meg a védelmünket, hogy a játékosaim nem találták a helyüket a pályán. Mire rendeztük a sorainkat, már kaptunk egy gólt - elemzett a kapitány, aki szerint most nem a megilletődöttség volt az oka a korai román vezetésnek, hanem az ellenfél sok mozgásos támadásvezetése. Egy az egyben hamar átjátszották a velük szemben állókat, ezzel teret nyertek, és gólhelyzetekhez jutottak.
Bicskei a korai hátrány után kockáztatni volt kénytelen, cseréi (Dombi, Korsós és Kabát) egyértelműen a támadójáték erősítését szolgálták.
- Nem volt más választásunk - magyarázta. - A csapatomat sohasem jellemezte a bunkerfutball. Arról nem is beszélve, hogy ha beállunk védekezni, könnyen kaphattunk volna négy gólt is.
A románoknak ezzel a győzelemmel nagy esélyük van arra, hogy megszerezzék a csoport második helyét.
- Nincsenek véletlenek - ismerte el Bicskei Bertalan. - Szombati ellenfelünk a 12. helyen áll a FIFA-ranglistán, vagyis az elithez tartozik. Mi is fejlődtünk az elmúlt két évben, ötvenharmadikak vagyunk, ám a világ nem állt meg. Ez a vereség törés a csapat életében, mert biztos vagyok abban, hogy egy váratlan, meglepő siker nagyot lendített volna a válogatotton. Olyan, mint az olaszok elleni budapesti meccs, ahol úgy értünk el döntetlent, hogy volt lehetőségünk a győzelemre is.
A játékosok kezdés előtti magabiztosságát nem tartja nagyképűségnek Bicskei, hittek magukban, ez pozitívum. Más kérdés, hogy aztán a pályán az ellenfél többet nyújtott, mint amire számítani lehetett.
- A futballisták többsége klubjában sikeres időszakon van túl, miért ne hihették volna, hogy van esélyünk Bukarestben? - teszi föl a kérdést a szakvezető.
Megállás nincs, szerdán (20.15 ó) újabb világbajnoki selejtező következik, a grúzok ellen, a Népstadionban.
- Nem adjuk fel, becsületből is megyünk tovább - ígérte Bicskei, aki a következő meccsen a Sallói István technikai igazgatótól kapott adatok szerint nem számíthat Fehérre és Hamarra, két sárga lapjuk miatt.
A Grúzia elleni készülődés már vasárnap megkezdődik, a csapat délelőtt a hazaindulás előtt edzést tart Bukarestben. Akkor derül ki, hogy mindenki egészséges-e a szombat este szerepeltek közül. A csapatorvos, dr. Szilágyi György első információi alapján nem tud arról, hogy megsérült volna valaki.

"becsület"? Ez beszél becsületről??? ha egy szemrenyi becsület is volna benne, már rég megkövette volna a magyar focit, a válogatottat de főleg a szurkolókat és lemondott volna!!!!

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 424
Hát kin múlik, te szerencsétlen????

Érdekes, az a német válogatott, amelyik győzelem nélkül leéget az eb-n azóta toronymagasan csoportelső a selejtezőkön, még akkor is, ha tegnap csak x-et játszott... az eb óta leverték idegenben angliát, és a görögöket (ez utóbbin tíz emberrel) lealázták a spanyolokat... sok változás nem történt, csak jött egy új szövetségi kapitny, aki tudta motiválni, felkészítenia csapatát, aki tudott taktikát adni a válogatottnak, aki szót értett a játékosokkal, aki föltudta mérni, hogy az elenfél mit fog játszani, és arra hogyan kell reagálni... nos, bicskei ebben mind-mind NULLA!!!!! Érted NULLA!!!!

SZÉGYEN!

Állítsák statárium elé bicskeit hazaárulásért!!!

bicskei TAKARODJ!!!

Üdv:

Karesz

Előzmény: berserker (422)
wererabbit Creative Commons License 2001.06.03 0 0 423
Ezt jol mondod, ezt az aloptimista reszt. Az olasz (2:2 ugye) meccs elott is mondta mindenki, hogy most aztan nyerunk, ki az a Del Piero, aztan Bicskei meccs utan elmondta, hogy nem kicsit feltek a sracok.
Tenyleg ennyit tudunk, ismerjuk mar el.
Előzmény: berserker (422)
berserker Creative Commons License 2001.06.03 0 0 422
Könyörgöm, itt semmi sem a szöv.kapitányon múlik, az lehet akárki, az eredmény ugyan az. Ennyit tudunk és kész!
Műmájer faszszopó áloptimista buta csapat ez!!!
Előzmény: Igenvagynem (420)
isz-akos Creative Commons License 2001.06.03 0 0 421
Csank? Nem ugyanez volt vele is a helyzet a Jugo 1-7 után? Mindenki követelte hogy huzzon el...
Tornyit meg az U21-től paterolták el...
Most akkor ki lenne jo szöv.kapitánynak?
Előzmény: Igenvagynem (420)
Igenvagynem Creative Commons License 2001.06.03 0 0 420
Emlékezzünk:
99.09.04. Liechtenstein-Magyarország 0:0
99.06.09. Magyarország-Szlovákia 0:1
99.08.18. Magyarország-Moldova 1:1
2000.02.23. Magyarország-Ausztrália 0:3
2000.05.31. Magyarország-Szaud-Arábia 2:2
2001.02.28. Bosznia-Magyarország 1:1
12001.03.07. Jordánia-Magyarország 1:1
2001.03.24. Magyarország-Litvánia 1:1
A felsorolt meccseken ugyanazt a koncepciótlan, lélektelen, buta focit játszotta a csapat, mint most a románok ellen. Plusz: elemi helyezkedési hibák, kapkodó védelem, tétova passzok... Az utolsó 15 percben úgy adogattunk visszafelé, mintha mi vezetnénk.
Ki a felelős ezért szakmailag? Mindig csak a körülmények, sohasem a kapitány?
A rendelkezésre álló játékosokból erősebb keretet, s abból jobb csapatot is össze lehetett volna állítani. S ami a leglényegesebb: fel kellett volna készíteni a játékosokat.
Vannak edzőink, akik szakmailag elérik, sőt meghaladják Bicskei színvonalát (Egervári, Csank, Garamvölgyi, Tornyi és még többen), és ERKÖLCSILEG pedig mindannyian alkalmasabbak ennél a - most már ideje kimondani - bukott kapitánynál.
Szerdán a grúzok elleni meccsen követelnünk kell Bicskei lemondását.
bedroll Creative Commons License 2001.06.03 0 0 419
Hát úgy mégis mitől lenne önbizalmuk.Ők yol tudják mire képesek és azt is,mire képes az ellenfél.A tudás önbizalmat adhat,de hát ezek esetében ugye erről szó sincs.
bICSKEI pedig hagy építse tovább ezt a "csapatot".Ugyan most már nehezen fogják elhinni neki,hogy a világ egyik legfiatalabb "csapata" és mekkora lehetőség van bennük,de sebaj ő megkapja még vagy két évig a havifizetését és sz@rik a világ fejére.
bICSKEI úr:További,hosszú és sikeres kapitánykodást kívánok!Ha meg véletlenül egyik meccset megnyerné a válogatott ne izgassa magát,tudom,hogy ön nem tehet róla.
Előzmény: tabence (418)
tabence Creative Commons License 2001.06.02 0 0 418
Ez elkeserítő volt,gyerekek...Ez még hagyján,hogy kikapunk,de hogy 1-szer sem voltunk képesek a kaput eltalálni...Ez az igazi szégyen...Igazából 2 dolgot nem értek,az egyik az,hogy ezek a harmatgyenge botlábúak mért csinálják mindig a felhajtást meccs előtt,amikor az én életembem(21 éves vagyok),egyszer nem fordult elő,hogy komoly csapatot tétmeccsen nemhogy megverjen ez a gárda,de legalább 1 döntetlent elérjen?!Pl.török,olasz,portugál,román,stb.meccsek...
A másik ami nagyon piszkálja a csörömet,hogy mért vagyunk mi mindig beszarva?A többi szomszédos népnek 100-szor akkora az önbizalma rövidke történelmük és sívár jelenük dacára...Talán jó lenne ezen elgondolkodni...
A Bicskeinek meg az lenne a legjobb,ha lemondana,miután olyan játékosokkal gyilkolt bennünket,akik 4!!! gólt rúgtak a fantasztikus Borsodi Ligában vagy fél évet edzettek 1 perc játék nélkül az osztrák 10.-nél!!!
Mindegy,azért ne adjuk fel,csakazértis HAJRÁ MAGYAROK!!!
big l Creative Commons License 2001.06.02 0 0 417
Istenem mi itt alázuk a MAGYAR válogatottat !! :(( Bár csak tehetnék vmit annak az érdekében hogy minnél gyorsabban megváltozzon a mostani helyzet !!

Legyen már egy NORMÁLIS vállogatottunk !!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (416)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.02 0 0 416
Igen.
A védelmünk indulhatna az Oscar dijért, a humor kategoriában és nem is lenne esélytelen.
Produced by Bicskei
Előzmény: big l (415)
big l Creative Commons License 2001.06.02 0 0 415
Ő hagyján ........ de Mátyus az aki üres járatot rugott , és lett belőle gól !
Előzmény: Törölt nick (414)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.02 0 0 414
A nagytudásu Sebök Vili.
xabi Creative Commons License 2001.06.02 0 0 413
Nem értem ezt az egészet. :-((((((((( Mikor lesz már végre egy normális válogatottunk??????? Az olasz meccs után elkezdtem bizakodni, de kezdem azt hinni, hogy sose jutunk ki sehova. Most nagyon szomorú vagyok, de akkor is:
HAJRÁ MAGYAROK!!!
big l Creative Commons License 2001.06.02 0 0 412
big l Creative Commons License 2001.06.02 0 0 411
Az a baj hogy a mi játékosaink megkapják a maguk kis pénzüket és szarnak minden másba bele ! A vállogatottba is ........ Azoknak ajátékosoknak akik az itthoni bajnokságba játszanak , csak annyi pénzt adnék amennyi a megélhetéshez elegendő !! Azt 3-4 éven belül ezek a játékosok a küzdeni akarásból fognak pénzt keresni és ők lennének a mostani válogatottba is !! NEM EZEK !!!!! Ezek rossz időben lettek válogatottak ( az én szemembe ) ......
A román játékosok tuti hogy szinte semmi pénzt nem kapnak a román bajnokságba . De a küzdeni és a megélhetés miatt nagyon jól játszanak , és mit ad isten egy nagyobb klubbhoz igazolnak !! De nállunk !!!!!!! Mennyit is kap Hrutka ????? Qurva sokat ....... De mirre föl ????? Azt hisszük hogy mi nyugaton vagyunk és a játékosoknak óriási pénzt kell adni !!

Miért van az hogy az összes szomszéd ország az utobbi időben ott volt vmelyik nagyobb tornán , és mi nem ? Mi miért vagyunk ennyire gyengék ??

Már qurva ideges vagyok bazzz ....
A mai meccsen csak a barátnőm tudodd yo kedvre deriteni :))

MIKIR LESSZ NEKÜNK YO VÁLLOGATOTTUNK ?????????

Wisey_ Creative Commons License 2001.06.02 0 0 410
Sajnos megérdemeltük :-(

A védelem bizonytalankodott, de labdaátvételi problémáink is voltak!

Dombit nem tudom, minek kellett behozni, Sowunmi nem tudom, mit keres a kezdőben(!). Korsós Ati helyett Kabátot kellett volna behozni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!