Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.07 0 0 531
Gratulálok a fiúknak, de ez a gyözelem csak akkor jelent valamit, ha Grúziában is nyerni tudunk, ami azért nagyon nehéz lesz.
Axl Creative Commons License 2001.06.07 0 0 530
Na azért ne szálljunk el ettol a gozelemtol, h3o pontozásával értek egyet. Szerencsénk volt, meg Korsósunk. Ugyanakkor nem kellene, hogy ezek után bérelt helye legyen, Fehér, Tököli és Horváth F. is jobb nála. Talán Szabics is. Ki kéne próbálni...
Igi(forzamilan) Creative Commons License 2001.06.07 0 0 529
Hat nem tudom mert dicseri mindenki ennyire oket nem kene elszallni a gruzok elleni gyozelem utan, mert egy komolyabb csapat ellen pl matyus egy olyan gyenge pont hogy az mar szanalmas, korsos rugott ket szep golt meg mindig jobb mint eggresy vagy hamar, kiraly pedig csak a kapufanal hibazott a vedok dolga lett volna elzavarni a gruzokat amugy ha nem ment volna be akkor meg 11es mert sebok kozben lerantotta azt a mukit aki beadta. a romanok elleni mecs pedig megmutatta hogy nagy csapat ellen szanalmas a csapat.

Bicskei persze marad pedig mar reg el kelleni kuldeni.

gguszti Creative Commons License 2001.06.07 0 0 528
Ez igen, tényleg szép volt Fiúk!!!

Végre egy normális teljesítmény a csapattól, még akkor is, ha nem szabad túlértékelni, az sem lesz meglepő, ha a következő 3 meccsen simán kikapunk...
Én sajnos nem ingyen mentem, mivel már kedden megvettem a jegyem a T szektorba, és este hallottam csak, hogy nem kellett volna. Nem baj, ennyivel én is támogathatom a válogatottat... :) Szerintem többen voltunk, mint 7000 (NS ennyit írt), 10 fölött lehetett a nézőszám.

1 dolog mindenképp butaság volt az MLSZ-től: ha már ingyen beengedték a fiatal szurkolókat, megoldható lett volna, hogy mindenki az eredményjelző felöli kapu mögé jöjjön, sokkal egységesebb lett volna a tábor. Mivel elfelejtettem felvenni videóra a meccset, nem tudom, a hangerő így milyen volt, szerintem elég hullámzó volt a tábor teljesítménye, vagy talán úgy fogalmaznék, hogy előfordultak gyengébb szakaszok. Talán ez természetes is. Bár mi a haverokkal mindentől függetlenül jól elvoltunk! :))

Bicskeiről: ha nem veszik figyelembe a tegnapi eredményt az értékelésnél, nem kizárt, hogy elküldik... Majd ez is kiderül, csakúgy, mint az, hogy ilyen marad-e a csapat teljesítménye.

Hajrá MAGYAROK!!!

zAcsKO Creative Commons License 2001.06.07 0 0 527
"Ilyen helyzetek minden meccsen vannak, miért csak ilyenkor megy be? Miért vannak ezek folyton beszarva, ha tudnak focizni??? Nem értem!"

Na pontosan ezért kell a jó edző, aki nehéz ellenfél ellen is úgy fel tudja tüzelni a játékosokat, hogy az ellenfélnek úgy esnek neki mintha az anyjuk gyilkosai lennének. Az edző feladata a meccsek előtti mentális felkészítés ami szinte fontosabb mint a fizikai edzés. Bicskeinek ez nem megy, ezért nem való a kapitányi posztra.

Előzmény: bosi (511)
Grof Creative Commons License 2001.06.07 0 0 526
h3o:

Szerintem Dárdaival kicsit szigorú vagy, tény, hogy nem tett sokat hozzá a játékhoz, de azért Dombihoz hasonlóan 3-ast adni neki...
Akkor már Pető is legalább 4-es.
Kabát tényleg önzőzött, de ide is írom, hogy sokat segített volna, ha nem a VB-selejtezőkön kell azon görcsölnie, hogy megszerezze első válogatott gólját (amit tőle elvárnak), hanem mondjuk lehetőséget kapott volna korábban is...

Előzmény: h3o (520)
isz-akos Creative Commons License 2001.06.07 0 0 525
A nap interjúja

Korsós Attila

A magyar válogatott grúzok elleni 4-1-es győzelméből Korsós Attila két góljával oroszlánrészt vállalt. A játékossal a találkozó után beszélgettünk.

- Attila, mi történt veletek a románok elleni vereség óta?

- Jó kérdés, nem tudom pontosan. Úgy érzem, hogy ezúttal sokkal gyorsabban, sokkal jobban és sokkal agresszívebben játszottunk.
,
- Gondolom, mindenkiben felmerül a kérdés, hogy ha ilyen jól játszottál, akkor miért cserélt le a kapitány?

- Elfáradt a lovaglóizmom és jobbnak láttam, ha inkább lejövök a pályáról, nehogy nagyobb sérülés legyen belőle.

- Néhány hónappal ezelőtt nyilatkoztál honlapunknak, és akkor azt mondtad, hogy ha a Videoton nem szerződtet le, akkor abbahagytad volna a focit. Ez akkor komolyan felmerült benned?

- Valóban, abban az időszakban komolyan felmerült, mert akkor hét hónapot kellett volna kihagynom játék nélkül, és onnét nagyon nehéz lett volna visszatérni.

- De így, hogy ekkorát fordult veled a világ, gondolom, nem bántad meg, hogy a folytatás mellett döntöttél.

- Természetesen nem bántam meg, és nagyon örülök neki, így jött ki a lépés.

- Végezetül egy félig-meddig komoly kérdés: nem félsz, hogy a grúzok megóvják a meccset?

- Hát ez jó kérdés. De a Vasas is elbukott, remélem, hogy most a Videoton is megnyeri a Magyar Kupát, és akkor mindenki vígan él.

(bándy)

ADAM17 Creative Commons License 2001.06.07 0 0 524
HAJRA, MAGYAROK!!!!

SZEP VOLT, FIUK!!!!!!!!

__Tibi Creative Commons License 2001.06.07 0 0 522
Korsós tegnap tényleg nagyon jól játszott és elemrte vállalni végre a lövést. Ha megfigyeltétek az első félidőben is lett volna lehetősége, de mindig tolt rajta egyet.

Viszont Horváth Ferikét el lehetne már végre felejteni. Semmit sem csinál meccsek óta. Sohasem szerettem az ilyen "cry-baby" típusú játékosokat. Inzaghit se szeretem, de azért vele összehasonlítani...:-)

isz-akos Creative Commons License 2001.06.07 0 0 521
Karesz!
Horváth sohasem volt az a tipikus erőcsatár soha nem lött bombagolokat mégis nagyon eredményes...bár azt én is utálom amikor még a laposan gurulo labdát is ollozni akarja de nézd csak meg pl. az olasz golgyáros Inzaghi-t...nézd meg hány golt lött! És ha találsz olyat amit a 16 oson kivulrol lött volna vagy valami bombagolt akkor szolj...mert az ö goljainak 95% abbol adodik hogy jokor van jo helyen és csak be kell poccintenie...ellenunk sem lott jobb szebb golokat mint Horváth 2 golja...
Hiába egyik sem erőcsatár az ö dolguk hogy golt löjjenek legyen az akármilyen csunya is...
Ha már itt tartunk éppen Kabátnak lenne az a dolga hogy bombagolokat gyártson...mint ahogy teszi azt a Vasasban...
Lehet hogy a Románok ellen épp az ő lába fog 2x ugy elsülni mint tegnap Kancsóé és akkor ti is büszkék lehettek rá és mindenkinek hangoztatjátok hogy bezzeg ő a Vasasban focizik (bár lehet hogy amikor a MAGYAR-román lesz addigra ő már más csapatban fog játszani)
Előzmény: karesz4 (517)
h3o Creative Commons License 2001.06.07 0 0 520
Szerintem tegnap:
Király 5
hihetetlen, minek ment ki a kapufájuk előtt, a gólt bravúrral védhette volna, Vlaszák jobb lenne most
Korsós 4
közepes, ötlettelen játék, a végén iszonyú rossz helyre fejelt labdával.
Mátyus 5
ha utoléri az emberét, akkor nem olyan rossz (végülis Del Pierót is jól földhöz vágta néhányszor) de ez ritkán esik meg.
Sebők 4
nagyon közepes
Halmai 6
kivételesen jól játszott, nyilván az utolsó lehetősége volt
Dárdai 3
amint beállt, rosszabb lett a csapat, soha semmit nem csinált a válogatottban
Illés 8
zseniálisan, könnyedén játszott, célratörően, de önzetlenül, azt hiszem bebizonyította, hogy szükség van rá
Lisztes 7
ugynolyan jó volt, mint Illés, csak sajnos nem tud cselezni
Pető 3
nagyon rossz volt, nem először.
Horváth 4
nagyon gyenge mostanában
KorsósA. 7
az első félidőben minősíthetetlenül rossz, a másodikban zseniális játék, nem jó, hogy örök kezdő lesz
Dombi 3
khm, khm
Kabát 5
lelkes, de mérhetetlenül önző, alig ért labdához, nem túl intelligensen játszott
The Evil Creative Commons License 2001.06.07 0 0 518
Jaj, karesz4 te röhejes vagy, Horváth nem csak az olaszoknak lőtt 2 gólt, de rúgott vagy 8-at, 9-et a szezonban.
Ha szerinted Korsós tegnap nem játszott jól, akkor el nem tudom képzelni, hogy miket mondasz a Púposra minden második héten a Fáy utcában?
Előzmény: karesz4 (517)
karesz4 Creative Commons License 2001.06.07 0 0 517
Te paranoiás vagy! Ki a francot érdekel, hogy valaki honan került a válogatottba, ha jól játszik, de atények attól még tények maradnak... akár Korsós A első félidei teljesítményét, akár az első gólját nézzük... na jó a második góljának megítésében volt bennem némi szarkazmus... de tartok tőle, hogy Korsós A-val ugyanúgy járunk, mint Horvát Ferikével... az olaszok ellen talált két gólt, azóta azok miatt játszhat állandóan, közben az izraeli liga 5. helyezettjénél csereként, ha szóhoz jut...Most Korsós A. lesz kihagyhatatlan, pedig egy évig megint sírni fog a a labda, ha felé rúgják... Isten adja, hogy ne leygen egyébként igazam és a Románoknál hármat rúgjon... és hogy ehhez hogy jött nálad Kabát Peti, azt nem tudom... csak nem a klubsovinizmusod?

Üdv:

Karesz

Előzmény: Törölt nick (516)
Devil Inside Creative Commons License 2001.06.07 0 0 515
Kint voltam, mert felidegesített a sok "lelketlen, béna balf@aszok" hozzászólás, mert szerintem Bukarestben is hajtottak, csak ugyanannyi fantázia volt a játékukban mint most a második gólig.

A két meccs (és más egyéb információk alapján) a véleményem a válogatottakról:

Király - jó kapus, de ha olyan kényelmesen játszik mint tegnap, ott van Babos, akit a holland bajnokságban a második legjobb játékosnak választottak és most a Feyenoord pályázik rá.

Hátvédek:
Korsós Gy, Sebők - ők szerintem elég stabilak, Sebők lassú kicsit, viszont jól elfejel mindent, Korsós viszont gyors és a Grazban (ami idén bent volt a BL második körében) alapember;
Mátyus - igen jó lenne találni valakit helyette, legalábbis balhátvédnek elég sz@r, az olaszoknak gólpasszt adott, a románok ellen mindkét gólt az ő emberéről kaptuk, sőt ha jól emlékszem az első Litván meccsen is ő maradt le a góljuknál. (Ezen az se változtat, hogy tegnap ő fejelte az első gólt.);
Fehér Cs - semleges, sokat fut, nem hibázik nagyokat, de nem is csinál semmi extrát;

Középpálya:
Lisztes - rá lehetne építeni, akar is és sokszor még tud is játszani, de ehhez megjátszható társakra van szükség, remélem talál egy jó csapatot, ahol kezdőként sokat játszhat;
Pető - passz;
Illés - tegnap jól ment neki, de már nem igazán fiatal;
Hamar - passz;
Halmai - inkább ne;
Korsós A - tegnap ő is jól játszott, kétszer "elsült a lába", de emellett baloldalt Illéssel jól kijöttek. Szóval, ha megy neki a játék, most ő a legjobb bal szélre;
Lendvai - szerintem alapembernek kellene lennie, nagyon sokat fut, agilis, a belga bajnokságban a 8. legjobb játékosnak választották, Scifo védekező középpályás - irányítóként viszi most a Charleroy nevű csapatba.
Dárdai - tegnap nem láttam mit csinált abban a 15 percben amíg bent volt, a románok ellen ő sem remekelt, de volt egy szép elfutása jobboldalon, amit be is adott, asszem Korsós A fejelte fölé. Szerintem neki is többet kellene játszania, nem véletlenül kezdő a Herthában.
Dombi - katasztrófa, megbotlik a 16-os vonalban, rossebbnek kell minden meccsen játszania (a focit gólra játszák nem 16-oson belüli pofára esésre, amit ezen a szinten már nem kajálnak meg a bírók, főleg ha a védő másfél méterre van);
Miriuta - talán jó lenne, de ő se fiatal már.

Csatárok:
Horváth F - az olaszok ellen jó volt, azóta nem remekel, ha nem megy neki, nem muszáj játszatni;
Kabát - szerintem jól játszott tegnap, ha a lövései nem is sikerültek, de sokat mozgott és megjátszható volt. Remélel Korsós Gyuriék (úgy emlékszem az ő cége menedzseli) el tudják adni valami jó helyre (nem Izraelbe);
Suwomni - ha a románok ellen nem is alkotott maradandót, Horváthnál mindenképpen aktívabb volt;
Fehér M - jó lenne ha ősszel játszana már, ő most az akiből a legtöbbet nézem ki, ha jövőre a Portóban játszana (BL selejtező biztos), akkor igazán befuthatna;
Még szóba jöhetnek: Tököli, Szabics (év elején még nem tudott átvenni egy labdát, a Valencia ellen már ő volt a Graz legveszélyesebb támadója - vagyis az egyetlen, aki a Valencia kapujára nézve veszélyesen játszott -, pl. Djukicsot át bírta játszani.)

Ennyi, szvsz vannak mostmár aránylag jó focistáink, csak kevesen, emellett meg Bicskei ragaszkodik a kedvenceihez. Amúgy mostmár nem a VB a cél, hanem hogy minél jobb eredményeket érjünk el, hogy ne bírjanak összesorsolni minket két Európa legjobb nyolcában lévő csapattal.

karesz4 Creative Commons License 2001.06.07 0 0 514
Evil!

egy nulla lemaradt...

20-ból kétszer sült el a lába... mert az első félidőben sírt a labda, ha hozzákerült...

az első góljánál pedig pusztán azért lett gól a lövéből, mert megpattant a védőn... egyébként mellé ment volna....
A másodi gólja tényleg szép volt, bár szerintem azért próbálta meg egyből elrúgni, mert az addigi tapasztalatai alapján a labda levétele megoldhatatlan feladatot jelentett volna számára... most az egyszer bejött a kapáslövés... de ettől azért annyira ne szálljon el senki, legfőképpen ne ő...

Üdv:

Karesz

Előzmény: The Evil (507)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.06.07 0 0 513
Sajnos a helyén kell kezelni ezt a győzelmet, amelyet egy teljesen szétesett grúz csapat ellen arattunk. A továbbjutás már elment, kár számolgatni, mivel valószínűleg a románok legyőzik a grúzokat, mi pedig aligha nyerjük meg mindhárom hátralévő meccsünket, sőt, nagyobb az esély, hogy ezek közül egyiken sem diadalmaskodunk.:-(((((
Korsós csaptba kerülését némi fenntartással fogadtam, mert talán az erőnlétében nem bíztam igazán, de végre jó volt látni, hogy valaki a válogatottban hosszú idő után ilyen remek egyéni teljesítményt nyújt. A góljai meg gyönyörűek voltak, nekem az első jobban tetszett, az szerintem nehezebben kivitelezhető lövés volt. Emellett pozitívum még, hogy ezután Berci remélem elfelejti Hamart és elküldi a halál faszára a válogatott közeléből Dombi Tiborral együtt.
xabi Creative Commons License 2001.06.07 0 0 512
Nehogy azt mondd már, hogy Kabát nem volt jobb mint Sowunmi. A többi névvel sem értek egyet, kivéve Dombi, meg Korsós Gy. is gyenge mostanában. + még Horváth, de ki játszana helyette? Sowunmi? Ne már, nincs jó formában már kb. 1 éve. Miért nem lehet ezt megérteni? Én elhiszem, hogy nagyon szereted, de ennyire elfogult nem lehetsz. Na mind1.

Amúgy a tegnapi teljesítmény szép volt, csak az a gond, hogy továbbra is kevesebb esélyünk van a 2. helyre, mint a románoknak.
Miért nem lehet mindig úgy játszani, ahogy tudnak???

Nekem csak az nem tetszett a végén, mikor Bicskei nyilatkozta, hogy elmozdultunk a holtpontról. Érdekes a román meccs után mindenki azt mondta (persze Bicskeit kivéve), hogy sehova nem haladtunk az utóbbi néhány évben. Meg kell tanulni helyesen értékelni minden eredményt!
Továbbra is: HAJRÁ MAGYAROK!!!

Pontegyenlőségnél mi dönt a végén? Gólkülönbség vagy egymás elleni eredmény?

Előzmény: h3o (496)
bosi Creative Commons License 2001.06.07 0 0 511
Igen, a Korsós nagyon gyönyöru gólokat lott a második félidoben, és majdnem adott egy gólpasszt Illésnek, sajnáltam, hogy nem ment be a kapufája, megérdemelte volna. De láttátok-e Korsós-t az elso félidoben? 5m-rol nem találta el a labdát, és a 16-osról úgy mellé rúgott, hogy 'öröm' volt nézni. Pedig tud ez a fiú! De miért csak a biztos vezetés tudatádan egy gyenge ellenfél ellen????? Ilyen helyzetek minden meccsen vannak, miért csak ilyenkor megy be? Miért vannak ezek folyton beszarva, ha tudnak focizni??? Nem értem!

Egyébként meg a Bicskeiékrol csak annyit, hogy ilyenkor azt mondják, hogy most beérett a munkájuk, meg hasonlók, azaz verik e mellüket. Amikor kikapunk, akkor meg mindenféle külso körülményre hivatkoznak. Most azt mondta, hogy meccs elott az egész stáb a csapat lelkületével foglalkozott, és lám. És akkor mi volt a román meccs elott? Ott miért nem csinálta senki a dolgát???

adi22 Creative Commons License 2001.06.07 0 0 510
Nagyon jól játszott a csapat!!!
Korsós hatalmas (két) gólt lott, bár erre én sem számítottam.Illés és Lisztes nagyon jók voltak.
Mátyus elég bizonytalan volt o tényleg kérhetett volna cserét,Kabáttal meg voltam elégedve bár o is nyújthatott volna többet.
big l Creative Commons License 2001.06.07 0 0 509
Apropó !! Korsos Atika qurva nagy gólokat lőtt !! És a csapat is yo volt ma !! Mér nem tudunk így játszani majdnem minden 2.-ik meccsen ?
Wisey_ Creative Commons License 2001.06.07 0 0 508
Nem csak Grúzia ellen kell villogni, hanem mondjuk Románia ellen is!

Én örülök a győzelemnek, hogyne örülnék! De ettől a 3 ponttól nem oldódnak meg a problémák.

Legalább itthon verjük meg a románokat! A 98-as meccs első félideje a BB éra legjobb játékát hozta. Idén elég lenne nyerni is ;-)

Előzmény: wererabbit (506)
The Evil Creative Commons License 2001.06.07 0 0 507
Korsós Ati ma olyan volt, mint fénykorában. Csak így tovább, hajrá!
Akik fikázzák, kit akarnak látni? A púpos Aranyost? A falábú Nagy N.-t? Hamart? Tóth Pitt-et? Ki a faszt?
Végre van egy ember a bal szélen, aki gyors, csatárként és szélső középpályásként is felhasználható, ahogy a pillanatnyi helyzet megkívánja; kurva jól lő (illetve, ugye, mint itt megtudtuk, /2-ből kétszer/ elsül a lába), jól fejel, lendületes, ilyesmi. Bazzeg, Hamar 25 válogatottsága alatt nem csinált annyit, mint Kancsó csak ma. Ja, és ne feledjük, hogy Kancsó ott volt Bácsben a 3-2-nél, amikor ez a csapat elindult, és még egy évig játszott is kb., szóval törődjetek bele hogy nem véletlenül van itt.
Mellesleg nekem a Kabát is tetszett, a Horváth Ferkót meg nyugodtan padra lehet ültetni, ha nincs jó formában.
wererabbit Creative Commons License 2001.06.07 0 0 506
Szep volt fiuk, kellett ez a gyozelem.

Nezegetem a topicokat, pl a Bicskei-elzavarost, es latom am, tobbeknek nem tetszik ez a (kicsi, de megis) siker. Magyar palyakon mindig latni olyan kozepkoru/idosodo embereket, akik egyfolytaban szidjak a csapatot, jatekosokat, edzot, mindenkit. Sosem ertettem oket, de van utanpotlasuk, az biztos.

geyza_d Creative Commons License 2001.06.06 0 0 505
Elismertem, nem?

Elsült a lába. Szerinted ez mit jelent?

Előzmény: berserker (504)
berserker Creative Commons License 2001.06.06 0 0 504
Elsült a lába? Te normális vagy bazzze?
Én kint voltam, pont ott vonalban ahonnan lőtte,
hát a második gólja valami eszméletlen nagy volt!!! Hazajöttem, itthon is megnéztem, ez kurva nagy gól volt!
Félreértés ne essék, nem voltam és nem vagyok elájulva a Korsóstól, de legalább el kéne ismerni azt is, ha szép gólt lő. És ez az volt.
Előzmény: geyza_d (501)
Dugó Creative Commons License 2001.06.06 0 0 503
Ez igen !
Szép volt fiúk!

geyza_d! Tudod mi volt szép ? Ez a 4-1 !
emlékeztetőül: Olaszország-Grúzia 2-0 (két 11-esgólal)
Mit választanál: Jó játékot és vereséget v. rossz játékot és győzelmet?
Ma nem játszottunk rosszul. Nem csak a kritikát kell észrevenni.

A jó játék ugyan elmaradt, de legalább győztünk !
Kancsó két szép gólt lőtt !
Persze azért kérdőre lehetne vonni néhány játékos teljesítményét, de most hagyjuk ezt.

egy a lényeg:

Hajrá Magyarok!

LGulyas Creative Commons License 2001.06.06 0 0 502
Hát ez meg volna!

Az az igazság, hogy azok lőtték a gólokat, akikről fogalmunk sincs, hogy mit keresnek a válogatottban. De egyszer nekik is el kell kezdeni. Mátyus helyében én a szünetben cserét kértem volna. "megtettem amit megkövetelt a HAZA, lemegyek mert kutya szarul játszom"
A lényeg az, hogy helyenként mertek játszani a fiúk, nem szartak be. Bár ez leginkább a vezetésünk utáni időszakra érthető. Most is sok volta a hátrafelé játék, a védők sokszor nem mernek előre passzolni, hátrateszik Királynak ő meg szerencsétlen nem tud mit kezdeni vele előrevágja és többnyire jöhet az ellenfél. Ezen kellene még változtatni.
Ennek ellenére SZÉP VOLT FIÚK, már csak három meccset kell megnyerni. :)

geyza_d Creative Commons License 2001.06.06 0 0 501
Mi volt szép?

Ez nulla, nem csapat.

Tudtam, hogy ez lesz, most aztán el van telve magától a szöv.kap. A sajtó meg alájátszik. Meg ti is.

Hajtottak, igen, ez a minimálisan elárható. És ez elég is volt ma, mert Mátyus fejéről bepattant a labda, kaptunk egy ajándék-tizenegyest és az egyébként hihetetlenül béna Korsósnak a lecserélése előtt elsült a lába. (Aztán még egyszer.)

Tessék mondani, labdarúgást is látunk majd egyszer?

Végre legalább nekünk is szerencsénk volt egy kicsit.

Ez nem csapat, ez egy nagy nulla.

Conscience Creative Commons License 2001.06.06 0 0 500
Minden rossz gondolatomat, mondatomat, kívánságomat visszavonom, amit néhány nappal ezelőtt gondoltam, mondtam, kívántam. Most le a kalappal, tényleg jók voltak.
Grof Creative Commons License 2001.06.06 0 0 499
Szép volt fiúk!
Bevallom, hogy Korsósból nem néztem ki ezt a játékot, remélem nem csak ma volt jó napja. Illés is jobb volt, mint vártam.
Amit eddig nem tudtam: Mezey mondta ma, hogy a románok világelsők a hazai meccseket nézve!
Szóval ez ad egy kis esélyt, hogy nem voltunk _annyira_ bénák kint, mint látszott...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!