Keresés

Részletes keresés

Etus Creative Commons License 2001.10.14 0 0 331
Ez jó volt. Gratulálok hozzá: Etus
Előzmény: ritakoala (327)
Buratínó Creative Commons License 2001.10.12 0 0 330
Imádlak, Rita. Kívánlak.
Előzmény: ritakoala (329)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.11 0 0 329
Hova lett az ellenzék? Szivrepesve várom ezeket a férgeket. Remélem megtaláltam a megfelelö hangot, amit már csak finomitani kell.
Buratino, kicsi bögyöllö mókusom hol vagy? Rita néni nagyon vár. A Te kedvedert irtam át a Himnuszt. Majd irok neked altatodalt, is jo lesz? Addig is idd meg a tejecsket amit anyucika melegit es álmodjal arrol hogy Rita neni jot akar neked.
Pá Kicsi Féreg


colibri Creative Commons License 2001.10.10 0 0 328
Kösz a folytatást. Nagyon jó.
Üdv.: colibri
Előzmény: ritakoala (327)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.08 0 0 327
Azért egy folytatás még van.

Nemrég elhatároztam, hogy gyöngyösbokrétába kötöm a hülyeséget. Egész jól megy. Lassan belejövök mint cigány gyerek a lopásba.

A minap amikor legeltettem a kislibákat erre járt a Fistes Gázsi, aki vályogvetö volt az alvégen de többnyire nem csinált semmit. Legalábbis világos nappal nem. Éjjeli örjáraton nagyon szorgalmasan gyüjtött mindent ami mozditható volt. Ezenkivül mondtak, hogy szorgalmasan csinálja a gyerekeket.
Nem értem miert szidják, amikor még éjjel is dolgozik. Meg ennyi mindenhez ért. Igazi ezermester, pedig csak a gyerekcsinálás a tanult szakmája.
Alfonz kihajtja a bürgéket, aztán nem csinál semmit. Még gyereket se. Majd megkérdezem töle tudja e hogyan kell. Lehet hogy nem gondolt rá, hogy Fistes Gázsival kéne csináltatni. Vagy a legnagyobb fiával Topictanyai Buratino Bercivel. Lehet hogy az is elleste már a gyerekcsinálás mesterségét az apjátol. Azt mondjak a mesterségek apárol fiura szállnak. Legalábbis igy faluhelyen. Topictanyai Buratino Berci egy kicsit ütödöttnek látszik, de ez nem jelent semmit. A falu bikája se valami okos, megis tud bornyút csinálni.
Eddig ugy tudtam, hogy a gyereket a gólya hozza. Most meg aszongyák a Fistes Gázsi csinálja. A fene igazodik el. Nem vagyok tisztában vele, mint Buratino Berci a szaros gatyájával.
Bögyöröfalvi tisztelendö úr meg azt mondta, hogy porból lettünk. Egyszer valaki még azt a hülyeséget is mondta, hogy a majomtol származunk. Buratino Berci biztos mert hasonlit a makimajom valagára, de Alfonzot biztos, hogy Isten teremtette a saját képmásara, azért ollan szép ember.
Igy elmélkedtem amikor odaért Fistes Gázsi.
-Adj'isten Fistes bácsi. mondok, Hogy megy a gyerekcsinálás? Ugye már nem ollan fáraszto, mert az a szép nagyfiu a Buratino Berci sokat segit.
-A jó kereszt ángyikádat segit te bolond gádzsó pulya. mondta Gazsi. Berci csak Marok-Mariskát tud játszani, ha egyedül van.
Nem ismertem a Marok Mariskát. Biztos mostanában költöztek ide a Regátból.
-Akkor nehéz lehet. Mégis hány lei-t szokott kapni mikor készen van a munka?
-Majd megmondom, de elébb megcsöcsörészlek.
Azutan elkezdett tapogatni, ott ahol tegnap Bögyöröfalvi tisztelendö úr. Kivülröl tapogatta a lelkemet.
-Mondtam, hogy nincs pénzem, meg azt is, hogy mindketten a pokolba fogunk kerulni mert ez bün.
Erre Fistes Gázsi azt mondta, az jo lesz mert ott is meg fog csöcsörészni. Kigombolta a pruszlikomat es a mejjemet tapogatta.
-Ezt hijjak csöcsörészésnek? kérdeztem. Elég nagy hülyeség, de ha Gazsi bácsinak jo, akkor csinalja. Én még ráérek. Hanem ott gyün Alfonz.
Erre Fistes Gázsi ugy elszaladt, mint tavaly, mikor az erdész seggbelötte sóval.
Alfonz megint igen huszárosan rakta a lábait.
-Alfonz lelkem, hát kendet megint seggberugra valaki? A minap is erröl énekelt. Miért megy lelkem ollan kapuba, ahol mindig csak seggberugjak. Üljön mán le osztan folytassa a csöcsörészés amit Fistes Gázsi abbahagyott.
Alfonz erre ugy vigyorgott, mint a hittankönyvben az a szamár, amin Krisztus Urunk bevonult Jeruzsálemba.
Alfonz igen keservesen ült le, de azt mondta, nem a seggberugástol van, hanem tegnap Bogyoszlói paprikát akart enni, de csak az apró macskaf*szú paprika volt otthon es most olyan mintha parázson ülne. Azt hiszem Dózsa György is ilyen csálésan ült a tüzes trónon mint Alfonz.
Amikor Alfonz mar nem fájditotta a seggét, elkezdett csöcsörészni. Éppen olyan hülyén mint az a Fistes cigány. Már nagyon untam, ekkor Alfonz a szoknyám alá nyult. Mondtam neki, hogy ott nem lehet csöcsörészni, de ekkor megbizsongott a seggem. Meglepett, mert én nem ettem macskaf*szú paprikát. Mégis olyan melegség jarta át az also részemet, hogy majdnem felurottam. Alfonz rögtön azt kerdezte, amit a Hirosimai polgármester az atombomba után:
-Mi a lóf*sz volt ez?
Ekkor láttuk, hogy jön Hunorka hajtja a birkákat. Alfonz abbahagyta a csöcsörészést.
Hunorka mondta, hogy megkergült egy bürge, es egesz délután forgott, mint bíró f*szán a cserebogár. Az orosz nénié a birka.
-Az a néni tényleg orosz? kerdeztem
-Az anyja volt orosz, mondta Alfonz, Ugy hivták a faluban, hogy Pinájá Nyikorogna.
Hazafelé menet Alfonz danolt nekem a fülembe hogyaszongya:
Én vagyok a csongorádi kisbéres.
Sárga csizmám a pökéstöl de fényes,
Ráütök a Riska tehén farára. Oszt
Szeretettel gondolok a babámra

Udvaromban van egy rakás terágya
Betyárosan oda van az csenyálva.
Nagyot köpök, vakarom a fejemet. Mert
Száz kislány nem ér egy szaros tehenet.

Aztán arrol is énekelt, hogy
Csavaros a...Csavaros a...disznó f*sza, de ezt a nótát elfelejtettem.

Amikor hazaértem elujságoltam Nagyikának, hogy ma ketten is megcsöcsörésztek. Fistes Gázsi és Alfonz. Azt hittem örül neki, de két akkora pofontot kaptam, hogy majdnem elgörbült a nyakam. Nagyika orditott.
-Te szerencsétlen hülye mit csináltál. Azonnal elmegyünk Bögyöröfalvi Tisztelendöhöz és meggyónod.
-De Nagyika tegnap a Tiszteletes úr is igy csinált, csak ö azt mondta, hogy a lelkemet tapogatja. Nagyika, a te lelkedet is szokta tapogatni Bögyöröfalvi Tisztelendö amikor meggyónsz?
Nagyika leroskadt egy székre és sokáig nem kapott levegöt.
Éjjel azt álmodtam, hogy Alfonz csöcsörész. Nem sokáig, mert felébredtem, de nem Alfonz volt, hanem a nagy kanmacska feküdt a mejjemen. Megint elfelejtettem kidobni.

lapaloma Creative Commons License 2001.10.07 0 0 326
Szenzációs vagy Rita. Az egész vállalatunk várja a folytatást. Nagyon kérünk, ne hagyd abba.
Előzmény: ritakoala (321)
DoktorÚrVazze Creative Commons License 2001.10.07 0 0 325
Végigolvastam a közel 300 hozzászólást. Elég érdekes topic, és voltak benne kifejezetten furcsa részek. Mindenesetre kívülállóként hadd jegyezzek meg valamit: ritakoala korábbi stílusa sokkal jobb, kultúráltabb volt, mint ez a mostani. Nekem legalábbis erőltetettnek tűnik...

További kellemes szórakozást mindenkinek!

DoktorÚrVazze

Etus Creative Commons License 2001.10.07 0 0 324
Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz: kár, hogy nincs folytatás. Etus
Előzmény: GoodOldFashionedLoverBoy (323)
GoodOldFashionedLoverBoy Creative Commons License 2001.10.06 0 0 323
Nem vagy egyedül...
.
.
.
[én] már azt sem tudom, mit gondoljak...
Előzmény: colibri (322)
colibri Creative Commons License 2001.10.06 0 0 322
Ritakoala!
11 év, elég hosszú idö, és ha 4-5 évig nem beszélted a nyelvet, ez igazán szép teljesítmény. Én is tapasztaltam, hogy sok kivándorolt magyar nem tanulja meg új országa nyelvét, de azért a magyarba beletüzdel néhány idegen szót. Ez tipikus '56-os jelenség. Sajnálom, hogy nem lesz folyatása történetednek, pedig nagyon vártam. Gondolom, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Kösz, hogy válaszoltál.
Üdvözlettel: colibri
Előzmény: ritakoala (317)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.04 0 0 321
Kezdek tisztában lenni magammal.
Pontosan 13 éves voltam amikor Rokus korházban elvégeztek rajtam a kasztrálást, ami abbol állt, hogy eltávolitottak a férfiui alkatrészeimet. Ezeket spirituszba tettek és átadták az Országos Levéltárnak további megörzésre. Jelenleg is ott örzik pancélszekrényben. Báro Beverneki Kemény Farkas Rodostoi levelezésétöl srégan balra.
Sajnos a Rokusban slendrián munkát végeztek és az egyik golyom fele megmaradt. Valoszinu ez okozza a férfias szohasználatomat. Most már én is tudom, nem volt illdomos összetéveszteni a segget a popsival.
Mostanában észrevettem én is, hogy sok ilyen tévedesem volt. A mult heten osszetévesztettem a Kecsegve ringo fecskét a Recsegve fingo kecskével.
Tegnapelött pedig összekevertem a Szentes egyházi atyát a szennyes fegyházi gatyával. Ekkor világosodott meg elöttem, hogy a topicon az ellenzék jót akart amikor figyelmeztetett, hogy pasi vagyok.
Azonnal döntöttem, hogy vissza fogok menni pasasnak. Az Országos levéltár elkuldi az eredeti alkatrészeimet. Nekem csak a postaköltséget és a vámot kell fizetni + áfa.
Egyuttal nevet is változtatok. Az eredeti nevem Wizsoji Vazul már nem tetszik. helyette a "Pissoffsky Huba Szameg-Töhötöm" nevet fogom felvenni. Tobb okbol választom ezt. Ugy látom MO-on divat lett a hármas nev. Keresztnevem hiven tukrözi a magyar szarmazásomat és töretlen magyarságtudatomat. A vezetéknev lengyeles hangzásu. Ezzel a lengyel-magyar barátsagot szimbolizálja. A "piss off" egy gyakran hasznalt angol kifejezés. Többnyire az ellenzéknek mondják. Van magyar megfeleloje is, de ott precicen meghatározzak hogy "hova". Angolul tágabb értelemben hasznaljak. Ezért én is igy hasznalom: Ellenzék tágabb helyre piss-off.
ritakoala Creative Commons License 2001.10.04 0 0 320
Nem itt reggel 7 van. De te ezt jobban tudod. A fene gondolta volna. Itt mar sut a nap es en szivdobogva abrandozom Picike bogyollodrol. Milyen edes lehet ahogy pihen a paplan alatt, mint Jozsef Attila Kis Balazsa.
Egesz jo veled tarsalogni. Lehet hogy anyagot is gyujtok Toled a tovabbi hulyesegekhez.
Pá Burikam.
Előzmény: Buratínó (319)
Buratínó Creative Commons License 2001.10.04 0 0 319
Ausztráliában is 11 múlt, kistündér?
Előzmény: ritakoala (318)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.04 0 0 318
Miert nem alukalsz Kicsi Angyalbogyorom.
Mat 11 ora van ejjel. Holnap nem lesz erod a friss kézihajtányozashoz. En tisztaban vagyok magammal es anyukad teged is tisztaba tesz ha bekakilsz.
Előzmény: Buratínó (316)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.04 0 0 317
Kedves Colibri!
En 1990 Junius ota elek Australiaban. Egy Dunantuli faluban nottem fel, ahol eros volt a tajszolas. Nyari szunetekben voltam Szabolcsban, Felvideken, Vazsmegyeben Vazsvaron ott terem a legvár. Erdelyben soha nem jartam, de mint magyar emigrans tobbet hallottam Erdelyrol, mint a Csiksomlyoi harangozo. Erdely mindennnek az alfaja es omegaja. Aki nem erdelyi az nem "igaz magyar". Erdekes a tobbi elcsatolt terulet nem tema. Nagyon sok hulyeseget lehet bokretaba gyujteni meg pl. a Magyar Elet c. hetilapbol. Innen tudtam meg a kovetkezot: "MO-on nincsenek magas hegyek ezert hordanak a lányok rövid szoknyát". Ezt a magyar iskolaban egy diszmagyar gyerek irta a vizsgadolgozatban.
Az anyanyelvet nem lehet elfelejteni, meg akkor se, ha 4-5 evig egyaltalan nem beszeltem es nem hasznaltam a nyelvet, mert nem volt magyar ismerosom. Most elvezem hogy nem felejtettem el es ossze tudok allitani egy epkezlab mondatot magyarul. Szomoru valosag, hogy az emigransok nem tanulnak meg angolul, de azt a 10 szot, amit hibasan megtanultak 56-ota azt belekeverik a beszedbe, mert ugy illik.
A kovetkezo folytatast sajna nem tudom igerni, mert egy lap mar erdeklodott. A honorariumot most is a Bp-i gyermekkorhaznak ajanlottam fel. Ugyanugy mint az elozo-sokat szidott irasaimet- is.
Ugy gondoltam, hogy a penznek nincs szaga, meg akkor sem, ha vegsö soron beöntesböl szarmazik.
Koszonom az elismero soraidat,
Udvozlettel Rita
Előzmény: colibri (313)
Buratínó Creative Commons License 2001.10.04 0 0 316
Örülök, hogy örülsz nekem, tündérvirágom. De ne az én bögyörőmről álmodozzál, hűvös, magányos éjszakákon, és akkor végre sikerülhet tisztába jönni magaddal.
Most nincs több időm rád, de még biztos látjuk egymást.
Előzmény: ritakoala (315)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.04 0 0 315
Kedves Buratino!
Te mar rengeteg keseruseget okoztal nekem, amikor en soha nem bantottalak. Mar vartalak. Tudtam, hogy meg fogsz jelenni az onzetlen artani akarasoddal.
Kicsi Csillagom!
Anyucikad tudja, hogy ilyen pajzan dolgokat olvasol? Kepzeld el mi lesz ha olvasas kozben felhevulsz a permanently meleg leszel.
Fogadj szot szepen Rita néninek, ö jot akar neked. Idd meg szepen a tejecsket es menjel hajcsikazni. Legyel okos kisfiu. Rita neni majd ir neked szep bolcsodalt.
Kis kezeidet tedd a takaro fole. Mara mar eleg volt a rejszolasbol. Picike bogyorodnek is kell a pihenes.
Jo ejszakat kivan Rita neni.
Előzmény: Buratínó (314)
Buratínó Creative Commons License 2001.10.04 0 0 314
Kanckiás, svickos? érdekesen tájjelegű. Csak egy kicsit lennél őszintébb, Rita!
Előzmény: colibri (313)
colibri Creative Commons License 2001.10.04 0 0 313
Ritakoala!
Ez nagyon jó, már nagyon vártam a folytatást. Te melyik faluban nöttél fel, hogy nem felejtetted el az ottani nyelvjárást? Nagyon ízesen fogalmazol. Tetszik az egyéni stílusod. Régóta élsz külföldön????
Üdv.: colibri
Előzmény: ritakoala (312)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.04 0 0 312
KALOTASZEGI GYONGYKALARIS

Másnap reggel kihajtottam a kislibákat. Alfonz is jott, terelte a nyájat, közben kurjongatott, "dicsérte" a birkákat. Ollanokat mondott, hogy: "Ba**on meg a gazdád", meg azt, hogy "A gazdádé legyen a p*csád. Rémisztöen szép hangja volt. Betöltötte az egész ronát.
Mikor odaert megpödörte a bajszát. Szép kackiáns bajsza volt. Olyan igazi svikszos. Felfelé kanyult, mint otthon a nagy kanmacskánk farka.
Mindjárt beszédbe elegyedtem vele.
-Alfonz lelkem tegnap este olyan huszárosan rakta a lábait, mikor Marinkáeknál volt.
-A' mán igaz, ha az ember gyereke szerelmes, akkor szipen köll viselkedni. De mit értesz te ehhez, te kis vakarcs.
-Mondjon még illen szépeket lelkem, ugy szeretem hallgatni. Meg mikor, hoz nekem is drazsét? Ugy irigylem Marinkát, engem meg senki se szeret. Senkitöl nem kapok drazsét. En vagyok a falu keserve. mondtam és elritam magam.
-Ha jol viselkedsz, és nem sokat ellenkezel, akkor tölem kapsz, mondta Alfonz es szerelmesen rámnezett.
Erre nekem is illik valami szépet mondani.
-Szép szemei vannak Alfonz ur. Kicsit vizenyösek, a másnaposságtol, de azert olyan szép savoszinuek.
Alfonz szép ember, fájin pofaböre is volt, már nem olyan szines, mint mikor a Falu Elsö Legénye megigazitotta a futykössel. Egészen bársonyos lett a pofája. Valamit csinálnom kell mielött Marinka megint beleszeret.
-Idefigyelj te kis nyeszlet, mondta Alfonz barátságosan, majd sugva hozzátette. Szeretnéd e, ha azt csinálnánk amit ott az a két bürge?
-Nem szeretném, mondom, mert Hunorka éppen most cserditette nyakon azt amelyik fölul van. Nem szép töle mert biztos azért mászott fel a másik hátára, mert fáj a lába. Jobb lenne Alfonz lelkem, ha kend állna négykézlábra és hátara venne a bürget, kulönben estére egészen lesántul.
Alfonz megfogadta a tanácsomat és elment. Bucsuzoul annyit mondott:
-Neked elment az eszed, egészen Csikszeredáig.
Sajnáltam, hogy elment Alfonz, még beszélgettem volna vele.
Egyszer láttam hogy a Buckó Lacko megharapta a Szeplös Banga Márit. Kérdeztem a nagyikát, hogy a Lacko éhes lehet e azért csinált igy, de a Nagyi azt mondta csokoloztak. Nem tudom lesz e kedvem ilyenhez. Majd lebeszélem rola Alfonzt. Olyan paprikás zsiros kenyér szinu volt a szája. De az is lehet, hogy ez meg a futykös nyoma.
Ahogy igy szerelmesem ábrandozok, elém toppan Bögyöröfalvi tisztelendö úr. Nagy Dicsertessekel köszöntöttem.
-Mindörökké gyermekem. Tudod e mi járatban vagyok? kerdezte.
-Igen, tudom, mondtam, ki tetszett menni a pusztába, sáskákat enni mint Szent Pál apostol, akiröl a multkor olyan szépen predikált.
Bögyöröfalvi tisztelendö úr nagyot sohajtott. Biztos nem talált sáskát és éhes.
-Nem gyermekem eljöttem hozzád, hogy megtisztuljon a lelked.
-Tiszteletes ur kérem, mutassa meg hol van az ember lelke? kérdeztem. Belul van a szivében?
-Igen, mondta az atya, itt belul, és tenyerét a kicsi szivemre tette. Mit fogok most leányom? és szelid birkaszemeivel rámnézett.
-Kivulröl fogja a lelkemet, mondtam, már tegnap is tetszett ott fogni, de most sincs nálam pénz.
-Jaj leányom, hát nem érzed? Mi van itt neked?
-Nem régota van Atyam. Mutattam a nagyinak is, de azt mondta, nem szabad tapogatni, mert az bun. De ha Bögyöröfalvi tisztelendö úr tapogatja az ugye mindjárt meggyónódik. Majd elmesélem a Nagyikának, hogy mindjárt meg lett gyonva, amikor a tisztelendö ur tapogatta. Akkor a Nagyika nem fog megpofozni.
Bögyöröfalvi tisztelendö úr elvette a kezét. Láttam, hogy ö is ostornyelet hord a reverenda alatt. Biztos ö is fél a Falu Elsö legényétöl. Mondom is neki:
-Milyen nagy ostornyele van a tiszteletes urnak. Alfonznak is van ilyen. Legközelebb megkérem, hogy suhogtassa meg nekem. Ugye kenderkoc is van a végén?
Atya olyan pofát vágott, mint Olajbanfott Szent Szaniszlo az oltárképen. Jövö vasárnap megnézem, hogy a képen látszik e a szentnek az ostornyele?
-Nagyon megfájdult a fejem, mondta az atya.
Szegénynek milyen sokat fáj a feje, pedig azt mondjak nagy tudásu ember a Tiszteletes Ur. Szamárbögetö Ambrusnak is fájt a feje mikor nálunk volt. Biztos a nagy tudás nyomja belulrol.
-En most elmegyek, mondta az atya, be kell mennem a Balacsko-tanyára.
-Ugye Atya a Balacsko-tanya az a Jobbacsko mellett van?
-Igen leányom, pontosan ott van ahova téged kéne elkuldeni.
Bögyöröfalvi tisztelendö úr megtorolte a homlokat és elment. Most már nem latszott az ostornyél a reverenda alatt. Biztosan álcázta. Majd megmondom Alfonznak, hogy o is jobban rejtse el.
Miért ment Bögyöröfalvi tisztelendö úr a Balacsko-tanyára? Senkinek se kell utolso kenet. Igaz most otthon van a Kendermagos Balacsko Zita, akivel egyutt jártam iskolába. Nagyon alacsony porbafingo leány volt, de most sok puliszkát eszik mert megnött a hasa. Lehet, hogy az atya rábeszeli a hosszu sárgarépára. Az egészségesebb. A szomszéd Darinka is panaszkodott hogy nem sikerult az elhajtás. Nagyika sokszor mondta, hogy csak a sárgarépában lehet megbizni. Az elhajtás meg annyit ér mint halott f*szán a borogatás.
Darinka jegyben jár a Gatyatologato Berko Ferkoval, aki a multkor nálunk járt. Nagyika mondta neki, hogy inkabb tegye magáévá a köszáli kecskét mint Darinkát. Mert Darinka lelke régen tiszta volt. Majd megkérem Bögyöröfalvi tisztelendö úrat, hogy pucolja ki Darinka lelket is tisztara. Meg majd az enyémet is.
Mi a fenét akart mondani Alfonz azzal a két hulye birkával, amelyikbol az eggyik rámászott a másikra? Majd ezt is megkerdezem Bögyöröfalvi tisztelendö úrtol. Biztosan tudja mert tanult ember.

Na ennyi bullshit talan eleg lesz mara.
Kezuket csokolom kicsi szivem minden melegevel:
Bullshitfalvy Bernadet Zatymatyfalvarol

ritakoala Creative Commons License 2001.10.03 0 0 311
Itt kb. 50-50% ban jelentkeznek nok es ferfoak. Ezenkivul minden korosztaly. Pedig nem tul olcso AU$50 egy kezeles, ami kb 50 percig tart. Fiuknak az elso 20 perc utan szokott jelentkezni a ferfiassag. Itt nagy divat a sima punci (nem tudom magyarosan irtam e, de mar nem erdekel) a smoo. Igy lathato mikor jelennek meg az elso cseppek.
Havonta 2-3 napot segitek Betty baratnomnek. Mar befejeztem a tanfolyamot igy most mar legalis az egesz. Az elso 5-10 percben mindenki nagyon izgul, meg akkor is ha mar sokszor volt kezelesen. Utana egy megnyugvasi idoszak jon, azutan a paciens magabiztos lesz es "masra" is koncentral. Amikor a popsi lyukat (na megint egy hulye magyar szo)elokeszitjuk, mindenki becsukja a szemet. Majd egyszer leirom egy teljes nap tortenetet.
Udv: Rita (Bullshitfalvy Bernadett, Wizsolyi Vazul, Pissoffsky Huba-Szameg stb)
P.S Az utolso sor hulyesege az ellenzeknek szollt
Előzmény: 1atya (310)
1atya Creative Commons License 2001.10.03 0 0 310
Az a baj, hogy kezd kimenni a divatból jelenleg ez a dolog, - macerás. Egyszerübb ezrekért valami USA csodazselét venni, az majd kitisztit. Érdekes viszont, hogy colonhidroterápiára döntően hölgyek jelentkeznek. A barkácsolásnál irány volt Pyrex üveg csöveket csináltatni, de ezek a mesterek is kezdenek kihallni. Nekem kedvencem volt egy még NDK-s "Germina" Frauendusch, hüvelyöblitő, nagyobb verziója. Ha lenne, ma is vennék ilyet szivesen. Tényleg nincs valakinek ilyen régi "mives" eszköze, amit - jó pénzért - eladna?
Előzmény: h_g (309)
h_g Creative Commons License 2001.10.02 0 0 309
Én eleve azzal kezdtem, h. eldobtam azt a vacak elzárós részt -- a csöpögésen kívül még a helyén maradni sem akart sehogy. Akkor már inkább a piros cső magában!

Előzmény: E-lover (305)
ritakoala Creative Commons License 2001.10.01 0 0 308
Hova lett az ellenzek?
Szivrepesve varom oket. Mindig nagyon elveztem a hozzaszolasaikat.
ritakoala Creative Commons License 2001.09.27 0 0 307
Teljesen egyetertek. Rengeteg olvasmany talatam angolul egy honlapon. Nagyon jol ertem az angolt igy el tudom olvasni. Arra gondoltam ebbol fogok forditani, ertheto okokbol a hatam kozepe sem kivanja a hozzaszolasokat. Sajnos akiket komolyan erdekel a tema csak levelben kerestek meg, hosszu vacillalas utan.
Azert ha anyanyelvemen olvasok a tematol, annak megvan a kulon varazsa. Different feeling. Ezert nem tuntem meg el vegleg. Mindig remenykedek, hogy megkomolyodik a forum. En olasz gyartmanyu beontot hasznalok tobbnyire. Ez 2.5 literes a tartalya osszehajthato. Innen a neve: Traveller's douche. A tobbi kegytargyam kinai vagy Hong-Kongi, de itt lehet kapni. Nincs szuksegem barkacsolasra.
Viszont jo lenne ha az Ezermesterek megirnak a tapasztalataikat. Bizonyara masokat is erdekel. (engem is)
Udvozlettel Rita
Előzmény: E-lover (305)
ritakoala Creative Commons License 2001.09.27 0 0 306
Hat ez tenyleg off. Eddig is csak az en szidasom volt nem off. Sajnos en nem tudom magamat ocsarolni, mert hulyen jonne ki.
Van az enema nevu forum. Ugy latom nem nagyon jeleskedik a hozzaszolasokban, pedig en is nagyon szivesen olvasnak a temarol.
Jelenleg ott tartunk, hogy van aki szidja, de masra nem kepes. Van aki fel a szidastol azert nem ir.
Erdekes, amit irtam utoljara arra nem reagalt az ellenzek, pedig igyekeztem valoban falrengeto hulyesegeket osszeszedni.
Udv: Rita
Előzmény: Icecold (303)
E-lover Creative Commons License 2001.09.27 0 0 305
Való igaz: vannak más nyelvű fórumok -- én leginkább angolul írottakat ismerek, mivel ezt a nyelvet "bírom". Azért még attól, hogy -- gyaníthatóan -- mi, akik ezt a dolgot is kedveljük, viszonylag magas arányban beszélünk idegen nyelveket, még lehet magyarul "terjeszteni az igét". Legalábbis szerintem. Annál is inkább, mert nekem van egy elméletem (ami ugyan nem látszik helytállónak...), miszerint nagyobb esélyem lehet egy "hivatásos egészségügyes" személyében megtalálni azt a partnert, aki nem hajt el ezzel az igényemmel. Ők pedig -- tisztelet a kivételnek -- nem sokan beszélnek nyelveket.
Ami az eszközök piacát illeti, az szinte katasztrofálisnak nevezhető, de nem teljesen reménytelen.
A Gerontex boltjai egy korábbi reklámjuk (a Deák téren a régi metró felső lépcsőjénél voltak fotókkal), és egy beszámoló szerint elég jó választékkal rendelkeznek. Még jártam náluk, de lassan ideje lesz.
Én a "jó" szocialista szetet használom, persze rendkívül sok barkácsmegoldással. Az egész elég kényelmetlen, és ráadásul nem is üzembiztos. Az elzárócsap csöpög, a kannát lehetetlen normálisan felfüggeszteni, főleg ha az ember menet közben is állítani akarja a magasságot, amire bizony szükség lehet. A kapacitása is kevés, de még ez lenne a legkevesebb.
Előzmény: h_g (304)
h_g Creative Commons License 2001.09.27 0 0 304
Jól ráb...tunk, hogy a legrosszabb troll az egész Indexen pont a mi kedvenc perverziónkban osztozik -- érdekelhetné, mondjuk, a háziállat- és hullaszex, akkor soha nem kerülne a szemem elé!

Egyébként a technikákról lehet találni más nyelvű fórumokat Net-szerte; amit érdemes lenne itt tárgyalni meg, az főleg a segédeszközök magyarországi választéka. Nagyon úgy tűnik, e téren még van hova haladnunk a piacgazdaság rögös útján! :) (Ja, és ebbe a témába R.K. nem szólhatna bele a kedvenc nickjén, mert úgy látszik, fönn akarja tartani azt a fikciót, hogy a kenguruk földjéről küldözgeti a förmedvényeit.)

Előzmény: Icecold (303)
Icecold Creative Commons License 2001.09.27 0 0 303
Ugy látom ez a Topic is már régen OFF.
ritakoala Creative Commons License 2001.09.26 0 0 302
Vasarnap nagy nap volt. Delelott templomba mentunk. Utkozben lestem Alfonzot, de sehol nem lattam. Csak nem akasztotta fel magat a kutrincaban? Delutan megnezem es ha szukseges levagom a kotelrol. Biztos halas lesz erte.
A falu elso legenyei a kocsma korul gyulekeztek, mindeniknel borospohar volt, elkezdtek rohogni mikor engem meglattak. Nem tudom mit rohonek amikor unneplobe vagyok oltozve. Kicsit santitok az igaz, de azert van mert az uj cipoben megbicsaklott a labam es a vandlimba beleallt a srégvizavé.
Gyonyoru volt a szentbeszed. Bögyöröfalvy Atya predikacioit mindenki megkonnyezte. Arrol beszelt, hogy romlottak az emberek. Azt nem mondta, hogy a lanyok es asszonyok is romlottak lennenek. Megnyugodtam, de Atya attert arra, hogy nem szabad fondorlatosan behalozni valakit, mert a szerelem a legnagyobb bun. Beszelt meg a Bünbano Magdolnárol, aki olajt ontott Krisztus Urunk labara es ettol megtisztult Krisztus bokaja es Magdus lelke.
Az Urfelmutatas alatt elhataroztam, hogy megbanom a buneimet es Nagymise utan gyonni fogok.
Akartam olajt is onteni Bögyöröfalvy tiszteletes labara, de nalunk otthon csak petroleum van. Majd megkerdezem, hogy azzal is lehet e bunbanatot gyakorolni.
Mise utan megkerestem az Atyat es kertem, hogy gyontasson meg mert nagy vetkem van.
A gyontatoszekben elkezdtem sorolni a buneimet. Amikor Alfonzhoz ertem az Atya szeme felcsillant.
-Mit csinalt veled az a himpeller?
-Leult mellem a gyepre es mondta, hogy meg fog ejteni.
-Azutan mi volt? kerdezte az Atya turelmetlenul.
-Kozelebb huzodtam Alfonzhoz es kicsereltem a drazset.
Atya ertetlenul nezett, lattam rajta hogy mast vart, de mas nem volt. Atya a szivemre tette a kezet es kerdezte, hogy Alfonz idenyult e?
Mondtam, hogy nem, de nem is szeretnem, mert itt tartom a penzecskemet. Most is itt volt, de betettem a perselybe, igy a Tisztelendo Ur sem talal ott mar semmit, hiaba nyulkal.
Ezutan Bögyöröfalvy tiszteletes mondta, hogy megfajdult a feje, friss levegore kell mennie.
Mondtam, hogy majd delutan visszajovok es folytathatjuk. En meg akarok tisztulni mint Bunbano Magdolna.
Erre Atya azt mondta, boven eleg nekem a megtisztulashoz ha a fejemet hideg vizbe dugom, az szokott segiteni.

Nagymamam mondta, hogy delutan vendegunk lesz. Gyergyoszentmiklosrol meghivta a Szamárbögetö Szekeres Ambrust, aki nagyon szep ember es nekem is fog tetszeni. Beszeljek vele okosan.
Kerdeztem, hogy mirol beszeljek vele? En nem sokat ertek a szamárbögeteshez, de nem baj majd megkerdezem tole.
-Nehogy megkerdezd, mondta a Nagyika, nem az a fontos. O messze foldon hires csödörös. Minden lovat o szokott megejtetni a kornyeken.
Gondoltam eros ember lehet, ha elbirja a lovakat.
Nemsokara egy lovaskocsi allt meg a hazunk elott. Egy gyonyoru almasderes, es egy lipicai arab teliver volt befogva.
Ambrus nagyon finomlelku ember volt. Ezt rogton lattam amikor budiba keszult. Szep finoman fejezte ki magat. Azt mondta : oda megy ahol a batrak is beszarnak.
Ugy tudom a Gyergyoi szekelyek kevesbeszedu emberek. Ambrus nem is volt egy szoszatyar ember. Masfel oraig egy szot se szollt csak allt mint "lof*sz a hidegvizben".
Gondoltam en kezdemenyezek beszelgetest. Kerdeztem tole nem e farad el amikor megejti a lovat? Ambrus igen szerenyen nem szollt semmit, igy en folytattam.
-Aranyos Ambrus ugy szeretnem latni, hogyan csinyajja. Azt az almasderest ejtse man meg az en kedvemert. De ha nehez akkor szivesen segitek megemelni.
Ambrus azt mondta kimegy a friss levegore, mert megfajdult a feje.
Ekkor jott be a Nagyika es mondta Ambrusnak, vigyen el engem kocsikazni, ha mar igy osszemelegedtunk.
Erre Ambrus hirtelen beszedes lett. Azt mondta, vigyen el engem a Marmarosi Rossznyavaja kocsikazni. Ennek a lanynak be nem all a szaja egesz nap.
Mergesen felkelt hogy atmegy Rucskos Balogh Marinkahoz.
-Jaj lelkem, mondtam neki, a Marinka nagyon szereti a drazset. A bolt nincs nyitva, de mondja meg, hogy legkozelebb hoz egy zacskoval.
Amikor Ambrus elment, Nagyika felpofozott es elmagyarazta, hogy milyen nagy lehetoseget jatszottam el. Lehettem volna csödörösne, az a legjobb parti. Most Ambrus Marinkat fogja elvenni. A Ragyas Kukacek dicsekedhetnek, hogy csödörös kerte meg a lanyukat.
Ebben a pillanatban orditozas hallatszott Marinkaek haza felol.
A drazse megint hasznalt. A fel falu ismet osszecsodult rohogni. Mi is kimentunk a Nagyival.
Ambrus mar a kocsin ult es az ostorral probalta tavol tartani Kajlafulu Kukac Tonit.
Minden ugy tortent mint elozoleg. Jott a policaj, azutan az is rohogott.
Ekkor ert haza az oreg Ragyas Kukac a kocsmabol. Roviden elkuldott mindenkit a felmeno rokonaiba, azutan csend lett.
Marinka kijott es a nyakamba borult. Elrita a banatat, aztan szivettepoen elkezdte a Szekely Kesergot. Hogy mi a francnak szulte ot az anyja. Ezt a hulyeseget mar hallottam, igy otthagytam Marinkat, hogy obegasson nyugodtan egyedul.
Ekkor megjelent Alfonz. Be volt szittyozva rendesen, mert a nyakamba borult es azt mondta
-Ne legyel cvider Marinka, majd hozok neked finom drazset, mert tudom, hogy szereted.
-Marhara szeretem,mondom, holnap este varjuk, es a maminak is hozzon, akkor megbocsatok.
Alfonz magahoz szoritott es boldogan mondta: Isten veled Marinka.
Azt enekelte vegig az utcan hogyaszongya:
Kaputokban seggberugott valaki.
Ezt az erzest nem tudom el feledni
En mar tobbet nem jarok a kapudba
Engem senki ne rugdaljon valagba.
Most mar biztos voltam, hogy Alfonz nem akasztotta fel magat es Ragyas Kukacek is vegleg kivagjak mint macskat szarni.
Szoval az en jovom alakul mint pupos gyerek a pres alatt.
Otthon meg hallgattam Nagyika letolasat, azutan este lett.
Ejjel arrol almodtam hogy Alfonz csokidrazset hoz nekem, de olyan furcsa ize volt. Erre felebredtem es a nagy kanmacskank ult a pofamon. Elfelejtettem kihajitani.

hirtelen ennyi jutott eszembe. Na adjisten
Bullshitfalvy Bernadett

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!