Keresés

Részletes keresés

vtrixxi Creative Commons License 2013.04.28 0 0 99

Szombathelyi lakásomat Budapestire cserélem!

A lakás egy rendezett, téglaépítésű kilencemeletes ház nyolcadik emeletén
található a Derkovits lakótelepen. Színház, iskola, óvoda, orvosi rendelők, sportpályák
bevásárlási lehetőségek, buszmegálló a közelben.

A lakás 44 m2-es, másfél szobás, mindkét szoba faltól falig ablakos, így
nagyon világos.

Fűtése egyedi, gázkonvektoros. A lakáshoz egyedi mérőórák tartoznak.

Az erősáram is bevezetésre került, így akár a bojler és a gáztűzhely is
villanyosra cserélhető.

böjtiketike Creative Commons License 2013.04.21 0 0 98

XVII.k.-ben igényes, 74 nm-es társasházi, távfűtéses lakásomat kisebbre cserélném. A lakás 4 emeletes társasházban van,földszinti, teljesen tehermentes. 3 hálószoba, mind külön bejáratú. Nagy nappali, külön ebédlő. Fürdőszoba, WC külön. Az ebédlőben és nappaliban fa állmennyezet, a nappaliban körben rejtett világítással. Az ebédlőben hatalmas tükör, ami még tágítja a teret.A kisebbik szobában a plafonon nagy tükör, körben rejtett világítással. A közlekedő, konyha, ebédlő, nappali, vizes blokkok járólaposak, a szobák laminált parkettásak.A konyhában gyönyörű beépített konyhabútor.Külön gardrób helyiség, beépített bútorral.A lakáshoz tartozik egy saját pincehelyiség.Az szobák előtt saját kertrész lekeríthető. Akár azonnal költözhető. Nagyobb családnak ideális. A környéken nagyon közel iskola, óvoda, Pesti úti TESCO, piac. Expressz buszokkal KÖKI és Örs vezér tér 15-20 perc alatt elérhető. A ház előtt ingyenes parkoló. Cserébe keresek 1,5 szobás, alacsony fentartási költségű rendezett, nagyon jó állapotú lakást. Szóba jöhető kerületek: XVII, XIV, IX, X, XVI kerület. Jogtiszta, tehermentes lakás érdekel csak, értékegyeztetéssel,biztonságos környéken. Lehetőleg erkélyes lakást keresek, s ha nem földszinti, akkor liftes házban.. Kérésre fotót tudok küldeni.

Kovács Piroska Creative Commons License 2013.04.17 0 0 97

Sződön Vác mellett 100 nm alapterületű családi házunkat cserélnénk Vácra vagy Budapestre. A földszinten nappali (30 nm), konyha, spejz, fürdőszoba, WC és előszoba van. A tetőtérben 3 szoba, konyha, fürdőszoba található. Az egész ház alatt pince van. Keresünk Vácon kisebb családi házat vagy lakást+kp, lakásokat cserébe. De érdekel Budapest, Dunakeszi, Göd is. Minden ésszerű ajánlatot meghallgatok és válaszolok is!

Ezen kívül 

Tiszafüreden van egy 40 nm-es új szerkezetkész családi házam, amit szintén cserélnék váci, budapesti, dunakeszi, gödi lakásra. Email: pir.kov@citromail.hu Tel.: 06-30/658-5940

7fogás Creative Commons License 2013.04.14 0 0 96

Elcserélnénk 35nm 1,5 szobás panellakásunkat nagyobbra.

A lakás Zuglóban van a füredi lakótelepen.

Egy lépcsöházas panelprogramos (kifizetett) 1 emeleti parkranéző,felujitandó.

Keresünk, kb 55-70 nm ig 2.5-3 szobás panellakást.

Elöny 14,16,10,9,3 kerületek.Csak magántulajdonban lévö érdekel.

Értékegyeztetéssel!

Karolina1974 Creative Commons License 2013.04.08 0 0 95

Sziasztok.

http://budapest.olx.hu/onkormanyzati-lakasunkat-pest-kornyeki-hazra-vagy-nagyobb-lakasra-cser-iid-499337544

Családi házat keresek, felújitott lakásért cserébe!!! Mindent meghallgatok!!!

Karolina

Sydius Creative Commons License 2013.04.06 0 0 94

Tiszakécskén családiház eladó vagy Budapesti lakásra cserélhető.

 

2006-ban teljesen felújított családiház eladó vagy cserélhető budapesti lakásra vagy házra értékegyeztetéssel.
Az ingatlan igényesen, teljes körűen felújított, luxus igényeket kielégítő módon berendezett, a ház közvetlen összeköttetésben van egy 27nm-es terasszal. 
A konyha tágas, napos, így egy étkező is helyet kapott benne .A nappaliban egy gyönyörű kandalló be van építve, ami kellemes hangulatot teremt, és központi szerepet tölthet be egy család életében.
A fürdőszoba masszás - kádas, és a zuhanyzó is, a WC külön nyíló helyiségben található! Járólappal és parkettával vannak a helyiségek burkolva.
Extraként megemlítendő, hogy a lakás maga klímatizált.
Az ár tartalmazza a minőségi beépített bútorokat, a konyhagépeket is.A 896 nm-es telken lévő 120 nm-es ház helyiségei: előtér, előszoba, konyha, ebédlő, fürdőszoba, wc. 2 szoba + nappali. 
A telken 60 nm-es több helyiségből álló melléképület is található központi fűtéssel. Az ingatlan telke téglalap alakú gyümölcsfákkal betelepített. A fűtését gáz-cirkó biztosítja.
Mivel a ház 2006-ban lett felújítva, így műszaki állapotára nem lehet panasz.( thermo ablakok, dryvit szigetelés,új víz-gáz-villanyvezetékek, burkolatok, gépesített konyhabútor, stb.)
Az ingatlan remek fekvésű, a nap minden szakában napfényes.
Termálfürdők és wellnesközpont a szomszédságban van .

LorettaXX Creative Commons License 2013.03.20 0 0 93

ELADÓ! vagy CSERE ! Bpestől 1ó autóval, busszal 1ó.35 perc. Csendes de központi helyen, 3 szobás családi házam van,felujitva,karbantartott! fiataloknak, időseknek is ajánlom. Radiátoros+ kandallós fütéses /fa,szén/ ill.villanytüzhely főzéshez.  VILÁGOS HÁZ! mindenhez közel, központban! Garázs, mell.ép. kut,pince,kicsi konyhakert. Balassagyarmattal szinte egybeépülve a gyárak miatt Szügyben. Tehát több munkahely is található, ami ugye ritka ma már.A falu szépen gondozott, jó utak. Az árak nem olcsók a város miatt. Vizmentes terület! Csere 1-1 ben 58 nm-78 nm. SORHÁZ , LAKÁS :  kéterkélyes,  vagy nagy teraszos, 

esetleg TETŐTERES teraszos  érd. kocsibeállós előnyben! vagy garázsos!  Bpest, Dunakeszi, Vác,Gödöllő. Hiteles, önkormányzati nem érdekel!! fotót küldök, kérek :-)   köszönöm 

 

 

Ditke30 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 92

Üdvözlöm,

 

váci ingatlan nem érdekelné?

Előzmény: Törölt nick (90)
Ditke30 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 91

Váci 2 szobás, 55 nm-es lakásomat eladnám, vagy elcserélném budapesti lakásra.

képek itt: www.eladolakasvac.eoldal.hu

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.09 0 0 90

Üdvözlöm,

budapesti 2 szobás panelt cserélnék!06304213083 este

Előzmény: babylon2003 (86)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.26 0 0 89

Sziasztok !

 

Újpesten lévő örökbérletű, megvásárolható ÖNKORMÁNYZATI lakásomat cserélem vidéki kis rendezett házra. A lakásom csereértéke 7,3 millió forint.

Hasonló értékben keresek hitel nélküli házat, egy az egyben, lehetőleg Budapest vonzáskörében.

A lakásom 70nm, 2 és fél szoba , étkező, nagy konyha, wc, fürdőszoba, gardrob, nagy erkélyes. A nyílászárókat tavaly kicseréltettem műanyag nyitó-bukóra. A szobák laminált padlósak, a többi járólap.

Ötödik emeleten van, egy liftes panel házban, nagyon jó lakóközösséggel. Az ablakok egy nagy parkra néznek.

A közlekedés nagyon jó, három buszmegállóra van a metró végállomás. Óvoda, iskola, bevásárlóközpont, Tesco, pár perc.

Kérésre küldök fotókat.

 

Telefon 06 20 395 9668

izabellakovacs49@freemail.hu

 

 

 

Pumek85 Creative Commons License 2013.02.20 0 0 88

Családi házat cserélnék budapesti lakásra értékegyeztetéssel.

Az ingatlan árában rugalmas vagyok, amennyiben a kínált csereingatlan megfelel az elképzeléseimnek.

Jelzáloghitelem van, amit átvinnék a csereingatlanra, így tehermentesen tudom rendelkezésre bocsátani.

Bp-en keresnék jó közlekedéssel, lehetőség szerint 3 szobás (de 2 szobás is megfelelő lehet),

erkélyes lakást (bölcsőde, óvoda közelében).

Az ingatlan Sárisápon található (Bp.-től 40 km távolságra), közvetlen buszjárattal Bp.-re. 

Nagyon csendes helyen (csak két oldalsó szomszéd van, de a telek adottságai miatt ők sem látnak be az udvarra), de 3 perces sétával elérhető a buszmegálló, bolt, posta, állatorvos, virágbolt, 10 perces sétán belüli távon iskola, óvoda, további üzletek, orvosi rendelő. A telek hátsó részét domb határolja, igény szerint művelhető is a terület. Az udvar több szintesen került kialakításra, tujasort ültettünk a kerítés vonalába. Csendes, természetközeli hely, közelben tavakkal, erdőkkel. Igény szerint bútorok, illetve a kert gondozásához szükséges gépek, szerszámok maradhatnak.

A ház 74 m2 alapterületű. Két szoba (nagy kopásállóságú laminált parketta burkolattal, 21,33 és 13,5 m2 alapterülettel), előszoba (5,4 m2), spejz (2,4 m2), konyha (10 m2) és fürdőszoba (8 m2), mosókonyha (12 m2) (utóbbiak igényes kőburkolat). Betonozott terasz, melléképületek (kamra, pince, garázs), 500 m2 udvar, folyamatos felújítás alatt. 

A víz általánydíjas (mérőóra beépíthető bármikor), fűtés gázzal (radiátorok) és kiegészítésképpen kandallóval (mindkét szobában elhelyezhető), kábel TV, internet, vezetékes telefon, a kazán, bojler, mosógép a mosókonyhában került elhelyezésre, ahonnan hátsó kijárat is nyílik. A mosókonyha mögött kamra található, aminek a hátsó részében a dombba vájt zöldségtároló pince épül. Ezen kívül állattartásra alkalmas melléképület és füstölő is van. Az utcáról nyílik a garázs, hátsó ajtaja az udvarból használható.

Ahol az állapot indokolta, új nyílászárók kerültek beépítésre, a vizes blokkban vízálló gipszkarton mennyezet került fel új szigeteléssel és csempézéssel, a víz, gáz, fűtési rendszer, tetőjavítás 2006-ban, ekkor kerültek új padlóburkolatok is minden helységbe (laminált parketta és kőburkolat) az aljzat egyidejű szigetelésével és újrabetonozásával.

Érdeklődni: bartus.eva.laura@invitel.hu

 

Lá Kreacione Creative Commons License 2013.02.17 0 0 87

 Panelban a galéria elképzelhetetlen !

 Szerintem egyszerűbb eladni a füredi házat, majd bárhol egy másikat - igény szerintit vásárolni !!

Előzmény: babylon2003 (86)
babylon2003 Creative Commons License 2013.02.16 0 0 86

Sziasztok vidéki, Tiszafüredi kertes lakásom cserélném Budapestire két és fél szobás  a lakás a központban található .De csendes utcában .

Leginkább másfél szobás vagy vagy ,egy szobás de galériás érdekelne  panel vagy hasonló.70 2769728

Tóthné Móni Creative Commons License 2013.02.14 0 0 85

Sziasztok!

 

Vidéki 2007-ben épült (120nm, 4 szoba, 1 nappali, 2 külső terasz, dupla garázs, parkosított udvar) Kiskőrös közeléban lévő családi házunkat elcserélnénk kecskeméti lakásra.

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.02.13 0 0 84

Fővárosi lakásra cserélném (6.emeletig, panelra is, sőt!) értékegyeztetéssel délegyházi (Pesttől 19km-re) 2008. év végi építésű, egyszintes, 100m2 alapterületű nagyon szép könnyűszerkezetes (ennélfogva alacsony rezsijű) házunkat, 690m2 telken. Ára: 17,8m Ft.

olgi42 Creative Commons License 2013.02.03 0 0 83

Engemet érdekelne 3-4-es csere is vidékre ha valaki szereti a vidéki életet kérem jelentkezzen

 Köszönöm

 

 

 

Előzmény: Magnum440 (7)
szeniko80 Creative Commons License 2013.02.02 0 0 82

MAGÁNSZEMÉLYTŐL SZIGETSZENTMIKLÓSI felújított lakás Győri ,Győr környéki illetve BALATONI(DÉLI PARTI) ,elsősorban Balatonlellei ingatlanra cserélhető!Azonos értékben vagy olcsóbbra, értékegyeztetéssel! De bármilyen megoldást meghallgatok!

A lakás Szigetszentmiklóson csendes környezetben, mégis a központhoz közel található. Iskola, óvoda, bölcsöde,gimnázium, közért öt percen belüli sétára helyezkednek el.
Az ingatlan 63nm-es, 4-ik emeleti panellakás. 1+3félszobás. A lakás erkélyes csendes parkra néz. A ház részt vett a panel programban, ezért a nyílászárók műanyagra lettek cserélve illetve a fűtéskorszerűsítés is megtörtént.A fűtés saját kazánról üzemel,így annyit fizet mindenki amennyit fogyaszt! Helyiségenként termosztáttal külön lehet szabályozni.Az ingatlanban a szobák vadonatúj szőnyegpadlóval boritottak a többi helyiség járólappal burkolt. Nagy teraszos, dupla akkora ,mint egy normál panel lakásé, két oldalában beépített tároló szekrény van, gyárilag,a konyhája is szép nagy, világos, Teljesen fel van újítva az egész lakás, jelenleg üresen áll,tehát azonnal költözhető!.van a ház alatt egy saját tárolónk is, bicikli, motor,stb elfér benne, tulajdonképpen akkora mint egy fél garázs,de külön, az utcáról nyíló,nem tartozik kifejezetten a lakáshoz, de igény szerint megegyezés tárgyát képezi. Ez külön kiadható,vagy eladható.Rendes,kultúrált lépcsőház, ami szintén teljesen fel van újítva .Tiszta, rendes csendes szomszédokkal!A közlekedés kíváló( Budapest 6km) 5perc sétára Volánbusz, Hév! Szigetszentmiklóson található Pest megye legkorszerűbb SZTK-ja. Ezen kivűl gyermekorvosi rendelő,állandó orvosi ügyelet, több állatorvos, magán fogorvos a közvetlen közelben van pár száz méteren belül.
INGATLANKÖZVETÍTŐK ÉS KOMOLYTALAN ÉRDEKLŐDŐK KÉREM KÍMÉLJENEK BÁRMILYEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL,MINDENT MEGHALLGATOK!!   Érdeklődni : szeniko80@gmail.com  vagy a 06304003423 számon lehet , képeket is szívesen küldök e-mailen keresztül. 

szaboka311 Creative Commons License 2013.01.27 0 0 81

Elcserélnénk Budapest-Újpest központjában lévő 72 négyzetméteres 2,5 szobás étkezős öröklakásunkat kissebb öröklakásra, ha lehet akadájmentes régibérü is érdekel. Előny Újpest.   

 Érdeklődni a 204374087 telefonon.

 

szaboka311 Creative Commons License 2013.01.27 0 0 80

Elcserélnénk Budapest-Újpest központjában lévő 72 négyzetméteres 2,5 szobás étkezős öröklakásunkat kissebb öröklakásra, ha lehet akadájmentes régibérü is érdekel. Előny Újpest.   

 Érdeklődni a 204374087 telefonon.

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.25 0 0 79

Üdv!

Nagycsaládot keresek cserepartnernek Csongrád vagy Bács megyében  akiknek kellene a sok szoba és a kert gyümölcsfákkal, Szegedhez közel, iskolák , egyetemek.

Én kis lakást szeretnék, vagy eccerű olcsó kis házat.

patkocsaszar Creative Commons License 2013.01.25 0 0 78

Sziasztok!

Elcserélnénk a XXII. ker. Leányka utcai lakótelepen levő, 53 nm-es, 6. emeleti, erkélyes panel lakásunkat, kicsi kertes házra a XXII. (leginkább budafoki, budatétényi, rózsavölgyi részek) vagy a XI. kerületben értékegyeztetéssel. 

Kb. 3-4 millió Ft-unk lenne ráfizetni.

Mail: adrienn111 kukac freemail.hu

 

zutyu29 Creative Commons License 2013.01.17 0 0 77

Sziasztok!

 

Veszprémben lévő öröklakásomat elcserélném Budapestire. 44m2-es, erkélyes,külön WC és fürdő. Balaton közel!

hirdetés itt megtekinthető: http://aprod.hu/hirdetes/elado-lakas-veszpremben-IDLIYf.html

Üdv

szaboka311 Creative Commons License 2013.01.14 0 0 76

Elcserélném Újpest központjában lévő 72 négyzetméteres saját lakásomat kissebbre.

Újpest lőnyben. Érdeklődni a 204374087 telefonon.

olgi42 Creative Commons License 2012.12.22 0 0 75

HOVA SZERETNE CSERÉLNI ESETLEG VIDÉKRE?

 HA MÉG AKTUÁLIS A CSERE.

 

Előzmény: vadoc65 (33)
farovó Creative Commons License 2012.12.19 0 0 74

Budapesti öröklakásomat pest környéki kis,jó állapotú kertes házra cserélem.A lakásom 55-négyzetméteres,Újpalota szélén,Zúgló mellett,1+ 2 félszobás.VII.emeleti, jó beosztású,erkélyes panel öröklakásomat,különbejáratú parkettás szobákkal,tehermentes,szép állapotú, gardrobos, járólapos,beépített konyhabútoros, nagyrészt felújított, új ablakok, új redőnyök, új biztonsági acél bejárati ajtó stb.A lakás körbefűtött,az utcai falak belülről szigeteltek A ház eredetileg szövetkezeti öröklakásoknak épült, és ma is minden lakás magántulajdonban van,. A ház csendes,nagyon tiszta,rendes lakókkal, szép parkosított ,ligetes részen,biztonságos környezetben van,a közelben több busz megállója.Orvos.fogorvos,üzletek 4-5 pecre gyalog. A házat folyamatosan karbantartják, felújítják, legutóbb a folyosók és lépcsők kaptak új járólapokat, gondozott, tiszta ,vannak akik már 30 éve itt laknak.Családi okok miatt sürgős,ezért a csere ára csak 8.700’000-millió-ft,persze a ház állapotól függően alkudható.Képeket kérek és kérésre küldök.Bármikor megtekinthető,ha előtte megbeszéljük.T:06-20-229-0869 vagy: imre56@t-online.hu 

 

PestiPesti Creative Commons License 2012.12.01 0 0 73
Önkormányzati lakásom elcserélném Jászberényi vagy jászfényszaru vagy Jászjákóhalamai házra.Az én lakásom 28nm2 első emeleti szoba konyha wc tusodló (kád is simán elfér csak nekem a tusoló kényelmesebb),galériás,gázkonvektoros,szép kis lakás (UPC,mint kábel tv ill.internet szolgáltató).Körzeti rendelő a házzal szemben két oldalt 2 percre két Tesco expressz LIDL 2percre illetve ALDI 5percre.Aréna pláza 20percre Blaha.10 percre és az uj 4 es metró 3percre lessz,ha nem találok cserét akkor eladás is érdekel.A lakás örökbérleti szerződéses (határozatlan idejű)

ide tudnak írni nekem:tibi0311tibi@gmail.com
Előzmény: flescn/4 (49)
Karolina1974 Creative Commons License 2012.11.12 0 0 72

Sziasztok.

Gyönyörű kertvárosban, csendes zöld övezetben, teljesen felújított, új nyílászárokkal, cirkó fűtéssel 50nm-es 2 szobás kertre néző földszinti tégla építésű önkormányzati lakásunkat örök bérleti joggal, Pest közeli családi házra cserélnénk érték egyeztetéssel, vagy az általunk kiválasztott ingatlan megvétele után cserélnénk.

Beszámolási érték 7,5 millió ft, csere érték max. 12 millió ft.

klimpek@hotmail.com

 

http://budapest.olx.hu/onkormanyzati-lakasunkat-pest-kornyeki-hazra-cserelnenk-iid-455401354

cserehazra Creative Commons License 2012.11.04 0 0 71

Szia!

Aktuális még a csere? A XVIII.kerületben van egy 49 nm-es, magasföldszinti, 2003-as építésű lakásunk! Nekünk kicsi, ezért keresünk a kerületben nagyobbat és lehetőleg kertes házat. Amennyiben érdekel szívesen küldök fotot és részleteket!

Előzmény: SzKrissyn (66)
juditg Creative Commons License 2012.10.03 0 0 70

Eladó vagy Csere!! 

 

 

Balaton déli partján lévő 2 generációs családi házamat, budapestire (pesti oldalon) családi házra cserélném.  Cserénél nem szeretnék ráfizetni!! Kisebb házra gondoltam! 

 

Egy udvaron Két lakóház (kb 90m2 és 70m2)+garázs+műhely. Az udvar füvesített és kisebb része betonos. Kis virágos kert. 

 

Eladási ára: 17 millió!!!!

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!