Keresés

Részletes keresés

Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.28 -1 9 19647

De annak ellenére nagyon jó volt szopni,verni a farkát.A párom közben leguggolt,alámnyúlt és közben közelről nézte a műsort.Gábor meg csak nyögdécselt,dicsért,hogy milyen jól szopok.Bevallom,én is nagyon benedvesedtem a farkától.Egy idő elteltével megszólalt a párom,hogy most már ideje a hálóba menni.Gábor beszólt a barátjának az ebédlőbe,hogy nyugodtan pihenjen addig ott és nézze a tévét.A szobában a párom lefektetett az ágyra.Gábor széthúzta a lábaimat és elkezdett nyalni.Nagyon jól csinálta,majdnem elélveztem de eltoltam a fejét a puncimtól.Rámfeküdt.Szóltam neki,hogy csak érzéssel,mert nagyon szűk vagyok.Nevetett és lassan nagyon lassan belémtette.Azt hittem,meghalok,olyan jó érzés volt.Még soha nem voltam így megtömve,pedig a kezemmel éreztem,hogy még csak a fele lehet bent.Nagyokat sikongattam ő meg csak dugott.A párom csak bámult minket és verte a farkát.Csurom nedves lettem és már én is mozogtam alatta míg egyszer csak megszűnt körülöttem a világ,a mennyekben jártam és hangosan sikítozva iszonyatosat élveztem.Elgyengülve,kicsit szégyenkezve néztem oldalra a párom felé.Meglepődve láttam,hogy a párom mellett a barát is ott néz és veri a farkát.

Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.28 -1 8 19646

Azt mondtam,majd később,mert szégyenkeztem két idegen előtt bármit is megmutatni.Erre odajött a párom,egy puszit adott a számra és elkezdett engem vetkőztetni.A két pasi meg csak dicsérte és dicsérte a testemet.Gábor odajött hozzám,megsimogatott és megfogta a mellemet,majd megpuszilta.Magához húzott és a fenekemet simogatta,majd a puncimat.Nagyon furán éreztem magam,de kicsit már izgatott is a dolog.A párom szemébe néztem és vártam a reakcióját,hogy vajon hagyjam magam vagy fejezzem be.Mutatta,hogy én is fogjam meg a pasi farkát.Erőt vettem magamon és nagyon finoman elkezdten simogatni a lábát,a farka felé haladva.Mikor odaértem,eltolt magától,és mondta,hogy szeretne egy kicsit letusolni a nagy út után.Megmutattam neki a fürdőszobát.Aztán a másik pasival beszélgettünk,majd pár perc múlva Gábor kiabált,hogy kaphatna-e egy törölközőt.A párom mondta,hogy vigyem be neki.Bevittem,ő meg ott állt előttem szűzanya meztelenül.Földbe gyökerezett a lábam a látványtól.Hát mit mondjak,nekem a ló jutott róla eszembe.Óriási farka volt,de nem előrefelé allt,inkább lefelé csüngött és majd a térdéig ért.Megfogott és elkezdett szájon csókolni.Viszonoztam.Megfogta a kezem és a farkához tette.Megmarkoltam,de nemtudtam,mit kezdjek egy akkora szerszámmal.Elkezdtem a tövétől a makkjáig fogdosni,tanulmányozni,barátkozni vele.Ekkor belépett a párom.Kicsit elhúzódtam Gábortól,de a farkát nemengedtem el,hanem mutattam a páromnak,hogy nézd,mi van a kezemben.A párom szólt,hogy egy kicsit kapjam be neki.Letérdeltem elé,végignyalogattam és a számba vettem.Szopni kezdtem és közben a kezeimmel segítettem,mert a makkja is alig fért a számba.

Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.27 -1 9 19645

Még azt el kell mondanom,hogy a volt párom és én köztem 17.év van,de ez nekem nem volt gond,mert szerettem.Aztán a pasi megkért,hogy küldjek neki képet magamról meztelenül,küldtem és ő is küldött nekem a farkáról,amitől nagyon megijedtem,mert túl nagy volt neki,kb. a fele volt a páromé vagy még annyi sem és nekem az övé is fájt néha,mert eléggé szűk vagyok.De a párom azt mondta,hogy majd csak annyira engedem magamba,amennyire nekem jó lesz.Aztán megbeszéltük a nagy napot,hogy mikor jöhet el.Nagyon nagy szorongás kapott el,féltem,hogy mi hogy lesz.Estére beszéltük meg,mert nemakartam,hogy bárki is észrevegye,mert úgy éreztem,mindeki gondolni fogja majd,hogy miért jött.Előtte felhívott,hogy nem jön egyedül,hozza a barátját sofőrnek,mert hogy este nemcszeret autót vezetni.De hogy ne aggódjunk,a barátja el lesz addig a másik szobában,addig ő pihen egyet.Aztán megállt a házunk előtt egy kocsi és csörgött a mobilom.Görcsbe rándult a gyomrom,lebénultak a kezeim,a lábaim a félelemtől.A párom felvette és mondta neki,hogy megyen ki eléjük.Mikor beértek,végem volt.A pasinak eddig nemláttam az arcát,csak arra lefelé.Kb.60 .éves lehetett,vagy még több.Simán beillett volna a nagyapámnak.A másik viszont fiatal volt és csinos.Na most aztán tényleg berezeltem.A párom mondta,hogy csináljak egy kávét mindenkinek.Kimentem a konyhába és a párom jött utánam.Kérdezte,hogy na,mi a véleményem?Sírva mondtam,hogy nem gondolod,hogy én szexelni fogok a nagyapámmal!Kicsit vitatkoztunk,aztán bevittük a kávét.Szlovákul beszélgettünk,mert a barátja nemtudott egy szót sem magyarul.A pasi,nevezzük Gábornak,nagyon művelt volt és inteligens,mint kiderült,egyetemi tanár.Beszélgettünk kb.olyan két órát,kezdett egyre szimpatikusabb lenni.Aztán elkezdett rólam beszélni,hogy milyen aranyos vagyok,meg fiatal és gyönyörű.Megkért,hogy mutassak már egy kicsit többet magamból,mert a képeken nagyon tetszett neki a testem.



Lsl76 Creative Commons License 2019.07.27 0 0 19644

Szerintem is mindenki a történet végét várja!

Sopronidemon Creative Commons License 2019.07.27 -1 0 19643

Szerintem szájtátva várjuk a történet folyamát. Nem akarunk közbe szólni. 

Előzmény: Dominika 26 (19642)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.27 -1 2 19642

Na de fiúk!Én nem mondtam,hogy közben senki nemírhat ide semmit sem!:-) 

Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.27 -1 7 19641

Aztán addig meddig főzött engem,hogy félve,de belementem,hogy megpróbálom.Rábeszélt,hogy adjunk fel hirdetést a szlovák OKM magazinba.Jelentkeztek is elég sokan,de valahogy egyik pasi sem volt számomra szimpatikus úgy telefonon keresztül,mindegyikben találtam valami kifogásolhatót.Aztán jelentkezett egy pasas Léváró,tőlünk 260 kilométerl.Először üzeneteket irkáltunk,hogy a kép alapján én vagyok számára a tökéletes nő,hogy alig várja,hogy találkozzunk...Aztán felhívott és úgy is nagyon szimpatikus volt,nyugodt volt a hangja és magabiztos.Érezte a hangomon,hogy nem vagyok biztos a dolgomban és hogy félek ettől az egésztől,ezért mindig megnyugtatott,hogy majd meglátom,hogy nem bánom meg és ha mégsem lesz jó,bármikor abbahagyhatjuk.

Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.27 -2 11 19640

Sziasztok!Akkor elkezdem.

A volt párom két évi eggyüttlét után szeretkezés közben felhozta nekem,hogy őt izgatná az,ha én nem rá,hanem valaki másra gondolnák és hogy közben mindig mondjam,hogy most éppen mire gondolok.Először egy kicsit furán éreztem,de végül is elengedtem magam és mondtam,hogy a volt fiúmra gondolok,akivel négy évig jártam,csak aztán ő elment Angliába dolgozni.Amikor majdnem elélveztem,kérte,hogy fennhangon mondjam a nevét.Megtettem és egy óriási nagyot élveztem!Aztán mindig elkellett mondanom egy-egy sztorit erről a volt fiúmról,hogyan és milyen pózban szexeltünk,milyen volt a farka,hol csináltuk....szóval minden érdekelte és ő ettől nagyon begerjedt.De megmondom ősszintén,engem is nagyon felizgatott a dolog,mert ezt a fiút nagyon szerettem.Aztán megkért,hogy írjak fb.-n neki,hogy ha hazajön és eljön hozzánk,szivesen várjuk egy hármas szexre.Ő ennek nagyon megörült,csak egyenlőre nemvolt kilátásban a hazajövetele.Aztán a párom azzal állt elő,hogy szerezzünk valakit,mert nagyon szeretné látni,ahogy más farkát szopom,más kényeztet és hogy más farka jár ki-be a puncimban.Hát ez engem akkor nagyon lesúlytott.Arra gondoltam,hogy nemszeret engem,ha végig tudná nézni ezt,mert fordítottvesetben én belehalnék,ha más nővel látnám őt.De aztán addig-meddig magyarázta nekem,hogy ez csak a szexuális részét jelenti,hogy egy idő után elhittem neki és megértettem,hogy ő egyszerüen ilyen...de attól még én vagyok a mindene.

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 0 19639

Izgulva várom!

Előzmény: Dominika 26 (19616)
fotóraverő Creative Commons License 2019.07.26 0 0 19638

Amit most írtál, azzal egyetértek.

Előzmény: Sopronidemon (19635)
Sopronidemon Creative Commons License 2019.07.26 0 0 19635

A megvédést természetesen verbálisan gondoltam, bár szívesen vállalnék testőrséget is Dominika szolgálatában. :-) Az én olvasatomban és értelmezésemben nem hangzik gyerekesnek. Persze, ez is olyan, mint egy vers értelmezése, ki-ki azt gondol vagy érez bele, amilyen érzések az adott sorok olvasása közben uralják a lelkét. 

Előzmény: fotóraverő (19631)
More Joy Creative Commons License 2019.07.26 0 0 19633

Ja, 100%-ban nem lehet senki sem biztos más sztorijában. De erre akkor sem az a legjobb gyógyír, ha olyan stílusban el van innen üldözve mindenki.

Előzmény: Törölt nick (19629)
More Joy Creative Commons License 2019.07.26 0 0 19632

Szerintem az ilyen rabságba esés nem annyira neadjisten. Legalább nem kell noszogatni és lelkileg is könnyebben elviseli. Rá van hangolódva rendesen. Jobban is élvezi. Igaz, innen már csak egy ugrás lehet a külön út és a szakítás, de nem feltétlenül végződik minden úgy. Kockázat mindig van.

Előzmény: T-red (19628)
fotóraverő Creative Commons License 2019.07.26 -7 0 19631

Engem is izgat -  ha igaz a történet. Biztos lehet tanulni, okulni belőle - ha igaz a történet. Csak egy kérdés: Hogy is akarod megvédeni? Ez olyan gyerekes nem?

Persze szubjektív a dolog, egyén függő, hogy elhiszi-e vagy sem a sztorit. De arra is gondolni kéne, hogy a "rossz" oldalon állóknak is lehetnek tapasztalatai a témát illetően, nem csak a "jó fiúknak".

Előzmény: Sopronidemon (19627)
fotóraverő Creative Commons License 2019.07.26 -6 0 19630

Ilyen ziccert nem lehet kihagyni. Ha ilyen okos előrelátó vagy, csak megerősítelek jóslatodban. Igen vannak, én mindjárt jelentkezem is elsőnek. Legyen igaza a vészmadárnak.

Előzmény: egykéthár (19618)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 2 19629

Egyetértek a Soproni Démonnal, teljesen mindegy, hogy ki az és mit ír, lesz ujjongás és pfujjolás is. Ráadásul az a legszebb az egészben hogy egy-egy kirivó esetet kivéve SOHA, SENKI nem lehet száz százalékosan biztos abban, hogy az adott történet kamu vagy valóban valóságos. Itt nem emberek beszélgetnek, hanem nicknevek írogatnak, mindenféle metakommunikáció nélkül, így mindig is voltak, vannak és lesznek félreértések, belemagyarázások, aztán elfajuló viták; - erről szól egy netes fórum.

Hajár Dominika! Ha írni akarsz, írj, és ne foglalkozz se a pfujjolókkal, se az ujjongókkal. :)

T-red Creative Commons License 2019.07.26 0 1 19628

Szia Dominika!

 

Varom en is a torteneted. Szerintem ez a forum ki van ehezve mar egy jo storyra....egy Holgy beszamolojara pedig mindig kivancsiak vagyunk mi, ferfiak. En legalabbis sokkal kivancsibb vagyok, hogy egy Noben mi jatszodik le ilyenkor, hogy mikent jut el odaig, hogy megtortenjen a dolog, hogy mi az ami esetleg megfogja es neadj isten rabul ejti.....

 

Szoval varjuk a storyt, hajra! Ne legy szemermes, ez a forum errol a temarol szol!

 

Szep napot mindenkinek;)

Előzmény: Dominika 26 (19616)
Sopronidemon Creative Commons License 2019.07.26 0 2 19627

Szia, kedves Dominika! Egy bátorító igennel szeretnék azok mellé állni, akik kíváncsiak a történetedre. Mindenképp érdemes lenne leírnod, mert okulhatnak, tanulhatnak belőle azok is, akik már benne vannak egy ilyen történetben, azok is, akik még csak kacérkodnak ennek gondolatával. Biztos lesznek fanyalgók, ilyen-olyan beszólások, de majd mi megvédünk tőlük. Szerintem ezen a fórumon azért többségben vannak a kulturált hozzászólók. Mint minden társaságban persze itt is akadnak, akik a véleményüket nem épp irodalmi stílusban adják elő. Majd meglátjuk, szóval, írj bátran! Üdv, és minden jót Neked. 

Előzmény: Dominika 26 (19616)
More Joy Creative Commons License 2019.07.26 0 1 19626

Bizony elég baj ez, hogy itt előre szabadkozni kell, de megér egy próbát. Esély lehet rá, hogy most nem kötnek bele és látod mennyien kíváncsiak vagyunk rád. Tehát csak bátran.

Előzmény: Dominika 26 (19623)
zjani11 Creative Commons License 2019.07.26 0 2 19625

Nincsen ellenvetés

Várjuk a történetet

Előzmény: Dominika 26 (19623)
10:42 Creative Commons License 2019.07.25 0 1 19624

Engem érdekel. Nem érezlek, kurvának inkább izgatsz.

Előzmény: Dominika 26 (19623)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.25 0 6 19623

Ez nem egy kitalált történet lesz!Remélem,nem fogtok majd egy nimfomániás k.-nak titulálni,mert ez nem az én ötletem volt,sőt...én ezt az egészet kifejezetten nem akartam.A másik dolog meg az,hogy én egy szlovákiai Magyar nő vagyok,szlovák iskolába jártam.Anyukám egyedül nevelt a nővéremmel és a bátyámmal.Mivelhogy az anyukámi nagymamám teljesen szlovák volt,anyukámmal szlovákul beszéltünk otthon.Viszont a barátnőim és az egész falu pár ember kivételével magyarul beszéltek,úgyhogy volt szerencsém tökéletesen megtanulni magyarul beszélni és írni is!

Hétvégén elkezdem nektek leírni a kis történetemet és remélem,mások is megosszák velünk majd az övéiket.Ha valakiknek esetleg ellenvetéseik vannak,kérem,inkább még most írják le és én akkor el sem kezdem.

More Joy Creative Commons License 2019.07.25 -1 0 19622

Ja, de ezt ugye előre nem ismerjük (vagy csak erősen megsaccolni tudjuk). A rizikó.

Előzmény: alezredes 1 (19614)
More Joy Creative Commons License 2019.07.25 0 0 19621

Hadd jöjjön!

Előzmény: Dominika 26 (19616)
ED3S3AS Creative Commons License 2019.07.25 0 1 19620
Engem is érdekelne, hajrá Dominika!
Előzmény: Dominika 26 (19616)
zjani11 Creative Commons License 2019.07.25 0 0 19619

Ez engem is érdekelne

Előzmény: Dominika 26 (19616)
egykéthár Creative Commons License 2019.07.25 0 2 19618

Szerintem is jó lenne! Csak sajnos itt is vannak olyanok, akik az élő fába is belekötnek, akiknek csak az a jó, ha rosszindulatúan leszólhatnak bárkit!

Engem pl érdekelne a történeted!

Előzmény: Dominika 26 (19616)
cyberboy81 Creative Commons License 2019.07.24 -1 0 19617
Engem például érdekelne egy kifejtős beszámoló. :)
Előzmény: Dominika 26 (19616)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.07.24 -1 10 19616

Jó volna már visszalendíteni ezt a topikot a saját kerékvágásába!Ha valakit érdekel,akkor én szivesen leírom,nálonk egykor hogyan is indult el ez az egész,mert bizony először nekünk is hármasozással vagyis legelőször négyes partival indult.De csak ha tényleg komolyan érdekel pár embert!

alezredes 1 Creative Commons License 2019.07.24 0 0 19614

Ha pedig nem elfogadható a teher, akkor nem kéne belevágni, mondanánk ugyebár.

Előzmény: olegnagy (19613)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!